logo Wizz Air Polska Sp. Z o.o.,

Wizz Air Polska Sp. Z o.o.,

Warszawa

Opinie o Wizz Air Polska Sp. Z o.o.,

wizzi 2009-10-27 14:27:42
Ogólnie ok.
kkk 2009-12-03 19:55:52
Ogólne to ok...może ktoś coś więcej powie? Np. o zarobkach...?
1
mm 2010-09-08 18:32:24
hey, słuchajcie, orientujecie się kiedy zaczynają się nabory do wizzair'a jakos w niedługim czasie?
DIVA 2010-12-13 20:45:11
Czytałam że od marca mają powstać nowe połączenia z Gd więc może bedzie jakaś rekrutacja..sama czekam na nią:) a wiecie czy matura jest potrzebna?bo ja skończylam szkołę średnią, ale nie udało mi się zdać matematyki i mam poprawke w maju;/
słoneczko 2013-07-05 11:35:04
Z Panią z Węgier też po angielsku rozmawiałam :)

Co do zarobków to będę wiedziała na pewno jak zacznę latać. Póki co na podstawie firmowej prezentacji mogę stwierdzić, że zarobki są większe od tych podanych tu wcześniej.
mariokey 2013-10-30 21:00:11
super praca
1
ester 2014-05-29 01:29:03
Tylko, że Wizz air to tak zwane tnaie linie lotnicze, to pytanie teraz, czy aby tak samo tanio nie zatrudniaja pracowników?
ester 2014-06-18 18:13:24
Wizz Air nadal poszukuje Konsultantów do obsługi firmy Wizz Air w Warszawie, może jednak ktoś cos wie o pracy, czy to praca typu czekam na telefon, czy jednak dzwonię po klientach?
Anna 2014-09-03 11:15:34
Czy wie ktoś kiedy odbędzie się najblizsza rozmowa kwalifikacyjna w Warszawie?
michalina 2015-01-25 00:12:31
Cześć, ja to z takim może trochę dziwnym pytaniem, czy w Wizz Air są może stewardessy ? bo ja bardzo bym chciała nią zostać ale doświadczenie mam zerowe więc chciałabym zacząć raczej od tanich lini lotniczych. Czy ktoś wie coś na ten temat? Z języków znam angielski, niemiecki, francuski, hiszpański i rosyjski, więc z dogadaniem się nie miałabym problemu :)
kajtek 2015-03-26 13:03:05
no raczje muszą być stewardessy z tego co wiem w każdym samolocie musza być @michalina. To dobrze, że znasz tyle języków, ale będziesz musiała jeszcze przejśc sporo testów niestety, mój kolega teraz lata no i naprawde jakiś czas na to poświęcić musisz.A ciekaw jestem jeszcze ile konkretnie mozna u nich zarobić.
kicia1818 2015-11-10 20:53:28
Ja wizz arem leciała z 10 razy a teraz chce zanieść pracę w nim i ogólnie zajefajnie jest leczenie samolotem
kicia1818 2015-11-10 20:53:28
Ja wizz arem leciała z 10 razy a teraz chce zanieść pracę w nim i ogólnie zajefajnie jest leczenie samolotem
zaria 2016-06-13 19:57:24
Ja ostatnio byłam na rekrutacji w Wizzie i jestem bardzo mile zaskoczona. Znalazłam tyle negatywnych opinii na ten temat, a atmosfera była bardzo przyjemna, bez stresu na luzie... Bardzo mi się podobało. Dotarłam do końca,teraz czekam na kontakt ze strony Wizzaira, ale polecam kazdemu taką rekrutację, ponieważ poznałam super ludzi oraz zobaczyłam jak to wygląda. :)
Pozdrawiam
2
romeek 2016-06-15 16:22:32
aha, czyli tak naparawdę to to wygląda bardzo różnie.. wydaje mi się, ze spokojnie można zarobic tutaj do 3000 zł z tego co wiem jako Flight Attendant - Cabin Crew, bo dużo osób mówi, ze raczje startuje się od tej stawki, a że pote to już bardzo łatwo o większe wynagrodzenie.
3
Cabin Crew Wizzair 2016-11-19 15:20:35
SZCZERZE N I E POLECAM !!!! Baza w Gdańsku jest najgorsza ! ciągły nacisk na sprzedaż.. z każdej strony musisz uwazac na ,,kolegów" z pracy :) bo bardzo chętnie na siebie donoszą :) na locie niby mili... otwarci..bardzo szczerzy...a tak na prawdę wbiją nóż w plecy kiedy tylko będą mogli ! Ciągły stres związany z pracą i atmosferą w pracy wykańczają psychicznie... JEŚLI CHCESZ TAM PRACOWAĆ MILION RAZY SIĘ ZASTANÓW BO ŻADNE PIENIĄDZE NIE SĄ TEGO WARTE !
Future stewardessa 2016-11-19 20:46:55
Cabin Crew Wizz Air, a jakie są zarobki? Masz opinie o innych bazach?
Zostaw swoją opinię o Wizz Air Polska Sp. Z o.o., - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wizz Air Polska Sp. Z o.o.,