logo Wizz Air

Wizz Air

Warszawa

Opinie o Wizz Air

wizzi 2009-10-27 14:27
Ogólnie ok.
kkk 2009-12-03 19:55
Ogólne to ok...może ktoś coś więcej powie? Np. o zarobkach...?
10
mm 2010-09-08 18:32
hey, słuchajcie, orientujecie się kiedy zaczynają się nabory do wizzair'a jakos w niedługim czasie?
DIVA 2010-12-13 20:45
Czytałam że od marca mają powstać nowe połączenia z Gd więc może bedzie jakaś rekrutacja..sama czekam na nią:) a wiecie czy matura jest potrzebna?bo ja skończylam szkołę średnią, ale nie udało mi się zdać matematyki i mam poprawke w maju;/
słoneczko 2013-07-05 11:35
Z Panią z Węgier też po angielsku rozmawiałam :)

Co do zarobków to będę wiedziała na pewno jak zacznę latać. Póki co na podstawie firmowej prezentacji mogę stwierdzić, że zarobki są większe od tych podanych tu wcześniej.
1
mariokey 2013-10-30 21:00
super praca
1
ester 2014-05-29 01:29
Tylko, że Wizz air to tak zwane tnaie linie lotnicze, to pytanie teraz, czy aby tak samo tanio nie zatrudniaja pracowników?
1
ester 2014-06-18 18:13
Wizz Air nadal poszukuje Konsultantów do obsługi firmy Wizz Air w Warszawie, może jednak ktoś cos wie o pracy, czy to praca typu czekam na telefon, czy jednak dzwonię po klientach?
1
Anna 2014-09-03 11:15
Czy wie ktoś kiedy odbędzie się najblizsza rozmowa kwalifikacyjna w Warszawie?
michalina 2015-01-25 00:12
Cześć, ja to z takim może trochę dziwnym pytaniem, czy w Wizz Air są może stewardessy ? bo ja bardzo bym chciała nią zostać ale doświadczenie mam zerowe więc chciałabym zacząć raczej od tanich lini lotniczych. Czy ktoś wie coś na ten temat? Z języków znam angielski, niemiecki, francuski, hiszpański i rosyjski, więc z dogadaniem się nie miałabym problemu :)
kajtek 2015-03-26 13:03
no raczje muszą być stewardessy z tego co wiem w każdym samolocie musza być @michalina. To dobrze, że znasz tyle języków, ale będziesz musiała jeszcze przejśc sporo testów niestety, mój kolega teraz lata no i naprawde jakiś czas na to poświęcić musisz.A ciekaw jestem jeszcze ile konkretnie mozna u nich zarobić.
kicia1818 2015-11-10 20:53
Ja wizz arem leciała z 10 razy a teraz chce zanieść pracę w nim i ogólnie zajefajnie jest leczenie samolotem
1
kicia1818 2015-11-10 20:53
Ja wizz arem leciała z 10 razy a teraz chce zanieść pracę w nim i ogólnie zajefajnie jest leczenie samolotem
zaria 2016-06-13 19:57
Ja ostatnio byłam na rekrutacji w Wizzie i jestem bardzo mile zaskoczona. Znalazłam tyle negatywnych opinii na ten temat, a atmosfera była bardzo przyjemna, bez stresu na luzie... Bardzo mi się podobało. Dotarłam do końca,teraz czekam na kontakt ze strony Wizzaira, ale polecam kazdemu taką rekrutację, ponieważ poznałam super ludzi oraz zobaczyłam jak to wygląda. :)
Pozdrawiam
7
romeek 2016-06-15 16:22
aha, czyli tak naparawdę to to wygląda bardzo różnie.. wydaje mi się, ze spokojnie można zarobic tutaj do 3000 zł z tego co wiem jako Flight Attendant - Cabin Crew, bo dużo osób mówi, ze raczje startuje się od tej stawki, a że pote to już bardzo łatwo o większe wynagrodzenie.
7
Cabin Crew Wizzair 2016-11-19 15:20
SZCZERZE N I E POLECAM !!!! Baza w Gdańsku jest najgorsza ! ciągły nacisk na sprzedaż.. z każdej strony musisz uwazac na ,,kolegów" z pracy :) bo bardzo chętnie na siebie donoszą :) na locie niby mili... otwarci..bardzo szczerzy...a tak na prawdę wbiją nóż w plecy kiedy tylko będą mogli ! Ciągły stres związany z pracą i atmosferą w pracy wykańczają psychicznie... JEŚLI CHCESZ TAM PRACOWAĆ MILION RAZY SIĘ ZASTANÓW BO ŻADNE PIENIĄDZE NIE SĄ TEGO WARTE !
4
Future stewardessa 2016-11-19 20:46
Cabin Crew Wizz Air, a jakie są zarobki? Masz opinie o innych bazach?
Rekrutacja 2017-01-25 18:18
Jak wyglądała rekrutacja?
Elen 2017-02-17 09:06
Rekrutacja składa się z pięciu etapów:
1. Prezentacja siebie - jakieś dwie minuty, ale nie stoją z zegarkiem. Potem wyczytują osoby, które przeszły dalej. Na tym etapie odpada połowa.
2. Scenki
3. Praca w grupie w stylu: jesteś na bezludnej wyspie i musisz przeprowadzić operację przeszczepu nerki. Kto powinien oddać nerkę?
4. Prezentacja zarobków, warunków pracy, bla bla bla.
5. Rozmowa jeden na jeden.

Co ważne- cała rekrutacja (łącznie nawet z wyczytywaniem osób, które przeszły) odbywa sie WYŁĄCZNIE po angielsku. Ja dotrwałam do końca.
Maja 2017-03-01 16:12
@Elen dostałaś już informacje czy przeszłaś proces rekrutacji pomyślnie? Jak oceniasz jej poziom trudności?
Elen 2017-03-02 08:56
@Maja dostałam się, czekam teraz na informacje, kiedy, co i jak. :)
Uważam, że rekrutacja była trudna, do teraz nie jestem w stanie pojąć ich schematu wyborów, ponieważ w moim przypadku jestem kompletnie zielona, nigdy nie startowalam w takich rekrutacjach. Co ważne - trzeba mieć referencje od byłego pracodawcy.
sav 2017-03-07 02:05
ale podczas rekrutacji przy sobie mieć referencje od byłego pracodawcy? serio? :O
Maja 2017-03-08 10:16
@Elen gratulacje! Co sprawiło Ci największą trudność podczas rozmowy kwalifikacyjnej? Masz jakieś rady dla kandydatów do pracy?
Elen 2017-03-08 16:58
Można dosłać dzień/dwa później, ale takie są wymogi. :)
Isia 2017-03-08 19:18
Jakie sa zarobki ??
1
Maja 2017-03-09 11:40
@Elen czy oprócz konieczności przedstawienia referencji było coś jeszcze co Cię zaskoczyło podczas rozmowy?
Alicjad29 2017-03-09 16:29
Czy ktoś rozpoczyna szkolenie 3 lub 4.04?
iwona 2017-03-19 21:25
od grudnia nie moge doczekac sie na zwrot kasy za nie kupione bilety bo kase przelalam na konto a biletow nie potwierdzilam i co tydzien wysylam e0maile i zadnej odpowiedzi a ponat 534zl poszlo mi z kont a nikt mi nie umie z nimi pomoc wale taka firme
Maja 2017-03-20 09:40
@Alicjad29 rozumiem, że dostałaś się do pracy w firmie. Gratulacje! A możesz powiedzieć jak wyglądał Twój proces rekrutacyjny do Wizz Air?
Paula 2017-03-26 19:03
Tak!;)
A 2017-03-31 00:33
Może tutaj znajdę dobrą duszę :)
Leciałem rejsem 30.03 wczoraj z Wawy do Charleroi o 18.30 Pewna osoba zawróciła mi w głowie, że do teraz nie mogę zebrać myśli. Piękna, wysoka blondynka, z cudownym uśmiechem i zjawiskowymi oczami. Stewardessa. Proszę o pomoc.
P. 2017-04-12 19:02
W firmie panuje taki sam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jaki panowal kiedy z niej odchodzilem! management niekompetentny, nie potrafia pomoc pracownikowi w rozwiazaniu najmniejszego problemu - generalnie panuje wszechobecna spychologia... nie polecam!
1
Maja 2017-04-13 08:57
@P. dlaczego uważasz, że kierownicy są w firmie niekompetentni? Masz na myśli jakieś konkretne sytuacje?
Sara 2017-04-16 20:04
Hej czy wybiera się ktoś na szkolenie Wizzair do Warszawy 8 maja?
@cloud 2017-04-19 21:28
hej :) jestem na stand-by z rekrutacji w Katowicach, ale nie dostalismy jeszcze zadnej info o szkoleniu. @Sara jesli moge zapytac, gdzie sie rekrutowałaś? :) czy szkolenie jest na 100% w wawie 8 maja? i kiedy byla Twoja rekrutacja?
@cloud 2017-04-19 21:29
hej :) jestem na stand-by z rekrutacji w Katowicach, ale nie dostalismy jeszcze zadnej info o szkoleniu. @Sara jesli moge zapytac, gdzie sie rekrutowałaś? :) czy szkolenie jest na 100% w wawie 8 maja?
1
Cloud 2017-04-20 16:01
Ja się wybieram!:)
Maja 2017-04-21 09:01
@Cloud rozumiem, że udało Ci się pomyślnie przejść rekrutacje do Wizz Air. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wyglądał proces rekrutacji. Mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat Twoich doświadczeń?
Alexandra 2017-07-04 19:34
Czy ktos wybiera sie 18.07.2017 do Hiltona Waw na rozmowe ? Jak wygladaja scenki do odegrania ? Ktos jakies szczegoly moglby zdradzic ?
Kamis 2017-07-08 20:05
Witam, Mam pytanko . Ile miesięcznie mają na rękę konsultanci wizzair z jezykiem angielkiim. Za odpowiedz z gory bardzo dziekuje.
Alex 2017-07-10 21:33
Ja się wybieram :) może się zgadamy na fb?
Morela132 2017-07-17 13:57
Tez sie wybieram ????
Weraaaa 2017-07-18 21:19
Hej :) przeszłam rekrutacje jestem na SBY. Wiecie moze ile sie czeka na szkolenie ?
kandydatka 2017-07-19 00:37
Weraaaa, gratulacje ! :) Opiszesz jak wygladala rekrutacja?
kakakaka 2017-08-09 18:45
Czy ktoś może wybiera się na szkolenie 11 wrzesnia w \katowicach?
1
Kk 2017-08-11 15:40
Ja idę! :)
Agnieszka 2017-08-12 10:37
Czy dostał się ktoś z rekrutacji w poznaniu 06.07. jest na SBY i czeka na szkolenie? A może ktoś już rozpoczął szkolenie?
Zostaw swoją opinię o Wizz Air - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wizz Air