brak logo

BDK Stefański Pokorska Sp.J.

Warszawa

Opinie o BDK Stefański Pokorska Sp.J.

anonim 2009-01-12 12:06:41
Słowa kojarzące się z tą firmą to stresująca, wyczerpująca psychicznie
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako: żadną
Atmosfera i ludzie tam pracujący są : ludzie są bardzo sympatyczni nie licząc szefowej
Od jakiej stawki można negocjować pensję: pensji nie można negocjować, wówczas zwalniją jeśli ktoś ostro stawia na swoim
john 2010-04-14 09:46:52
a wiecie może jakie zarobki?
whoknows 2010-12-20 19:50:50
to jak to wkoncu jest z ta praca w BDK bo widnieje kilka ofert tej firmy na roznych poratalach co zainteresowalo mnie jak kazdego jak tam praca wyglada. jak juz ktos napisal zarobki srednia, perspektywy rozwoju zadne to kto sie tam lapie gdy patrze ze pracuja tam po 5 lat i wiecej niektorzy. pozdr
anonim 2013-05-21 15:32:50
mało Ci opinii powyżej, aplikuj hehe
byly pracownik 2013-06-12 16:49:20
Daj sobie spokój tam się nic nie zmienia - socjalka dobry żart, kasa to co dostaniesz na początku będziesz mieć już do końca (jak się zwolnisz, bo długo się tam nie da wytrzymasz). Ludzie fajni ale z tego co wiem zostało już ich tam niewielu.
były pracownik 2013-09-11 17:45:29
Nie ma tam nic miłego i się nic tam nie zmienia, jest tylko gorzej.... z czasem co raz mniej ludzi, rotacja jak w marketach, nie ma ustalonych jasno zadań robisz wszystko i za wszystkich, jak zobaczą że umiesz a pensja wciąż taka sama! Nie ma nic dodatkowego oprócz pensji za nadgodziny nie ma żadnych pieniędzy, kompletnie nie ma sie za nic dodatkowego płacone!
Mało tego jak założysz za siebie pieniądze, to mają problem z oddaniem ich! (np: wyjazd służbowy).
były... 2013-11-22 18:11:18
idź, a zobaczysz :)
były pracownik 2014-04-02 17:33:51
widzę, że jest zapotrzebowanie na opinię, więc skopiuję swoją z innej nazwy tej firmy na tym portalu (opinia z 2008 roku, więc mogło się coś zmienić)

"wytrzymałem 5 miesięcy i starczy (w 2008), szefowa widzę wszystkim zalazła za skórę :) nie wiem czy to dalej jest praktykowane, ale w piątki na zmianę jeden pracownik wyrzucał śmieci ze wszystkich pokojów - (żal) podczas gdy sprzątaczka szerokim łukiem omijała drzwi tej "firmy" pewnie szkoda było jej rzucić 100zł za taką fatygę... zarobki jak na Warszawę bardzo niskie (przynajmniej w 2008), poszedłem po podwyżkę to usłyszałem, że dostanę 40% tego co chciałem i to jeszcze MOŻE i to jeszcze po nowym roku (była połowa maja), także podziękowałem za współpracę, praca bardzo monotonna i na dłuższą metę nudna, zwykli ludzie fajni i to jedyny plus, od tamtego czasu pracowałem w paru firmach i powiem tak, budynek i wystrój biura oraz sprzęt to jakby na wigilii podać czerstwy chleb i brudną wodę - żenada, ale znowu - cięcie kosztów... praca jedynie ok dla ludzi świeżo po studiach (i to kiepskich, bo po dobrych znajdą dużo lepszą pracę) i to na góra 6-12 miesięcy - tylko po to żeby zacząć od dna :D

i nie dajcie się nabrać na te szumnie brzmiące nazwy stanowisk, to wszystko niestety ściema..."
były pracownik 2014-04-02 17:38:46
dodam to samo co wyżej - nadgodziny niepłatne (w zasadzie było zabronione zostawać po godzinach bo trzeba było zamknąć każde drzwi ka klucz...), spóźnienie 5 min było odbierane jakby się spóźniało przez pół roku o godzinę, nie można było siedzieć w kuchni za długo (długo - powyżej 10min, co z tego, że ustawowo jest przerwa, tam tego nie ma), obowiązki zwykłych pracowników (poza IT) może wykonywać średnio tresowany szympans, szanse na rozwój żadne i kasa żadna, nieważne czy zasuwasz czy nic nie robisz, nikt tego nie doceni...
kiero 2015-01-15 02:55:04
Czy naprawdę nikt nie wie jak aktualnie pracuje się w BDK, czy też może oni nie zatrudniają nowych osób i nie ma co liczyć na dostanie etatu? Możecie napisac jak to było w Waszym przypadku, w sensie jak wyglądał ten proces rekrutacji. Gdzie dowiedzieliście się, że poszukują osób do pracy i o co Was pytali na rozmowie?
michał 2015-03-23 02:21:59
to chyba nie jest duża firma z tego co wiem, wiec w takim razie i nie ma co mówić o jakimś olbrzymim zatrudnianiu u nich. To jest o prostu sklep AGD w Warszawie, a że nie wiele osób słyszało o BDK jak popytacie to śmiem właśnie twierdzić że tłoku nie ma. chciałbym na dniach wybrać się właśnie na ul. Trylogii i się przekonać sam. Ale może tu ktoś wie jak tam jest w BDK?
Były Pracownik 2015-06-03 00:49:54
o czym wy piszecie ... porada u specjalisty może wam jeszcze pomóc.

To, że firma ma wpisy w KRS (0000355431) nie oznacza że istnieje. 28 lutego 2014 BDK praktycznie zostało zamknięte poprzez likwidację stanowisk pracy przez właściciela czyli Grupa Allegro Sp. z o.o. Możecie porównać sobie aktualny adres BDK w KRS-ie i adres Allegro :).

Usługi były jeszcze świadczone na rzecz niektórych klientów przez firmę... ale to możecie sprawdzić sobie w DNS-ach dla domeny firmowej wpisane w KRS-ie.

Co do warunków pracy, zarobków, zasobów, kadry zarządzającej, etc. z uwagi na to co napisałem powyżej - tema uważam za zamknięty.
.. 2015-09-29 19:20:12
BDK zostało kupione przez ALLEGRO, tak jak wiele firm (stron internetowych) które otwieramy i nawet nie wiemy, że to ALLEGRO.
Firma ta fizycznie nie istnieje w Warszawie, jest to już ALLEGRO. Poza tym nigdy nie sprzedawało sprzętu, tylko dane, programy, rozwiązania dla przedsiębiorców itp...
Dorota Wójtowicz 2015-11-20 14:20:13
Szanowni Państwo, a zwłaszcza ".." BDK zostało zamknięte i nie należy do Allegro. Nigdy nie należało i nie będzie należeć, nigdy też nie było propozycji, by Allegro chciało wykupić BDK. Te informacje nie są prawdziwe.
Jeśli ktokolwiek z Państwa jest zainteresowany podobnymi usługami, jakie oferowało BDK, zapraszam na stronę e-opisy.pl.
Nie jesteśmy żadnym formalnym kontynuatorem BDK, nie ma firmy, która kontynuowałaby bądź przejęła jakiekolwiek prawa do BDK. Pozdrawiam serdecznie i wszystkich zainteresowanych zachęcam do kontaktu pod adres dorota.wojtowicz@e-opisy.pl, a chętnie odpowiem na wszelkie pytania, związane z zamknięciem BDK.
Były pracownik 2 2016-06-23 00:23:25
Firma BDK nie prowadzi już działalności. Być może jako byt formalny istnieje ze względu na rożne zobowiązania wobec pracownikow (urlopy wychowawcze).

To co napisała Dorota Wójtowicz to kłamstwo - BDK zostało przejęte przez grupę Allegro i przez te samą grupę Allegro ubite. Wystarczy porównać adresy w KRS. Pracownicy nie pracują w grupie Allegro - umowy zostały rozwiązane, a samo Allegro rownież nie kontynuuje działalności firmy.

BDK nie było sklepem,p internetowym. To firma technologiczna, która dostarczała rozwiązania dla eCommerce
gfuyhkj 2016-10-14 22:52:36
@ Były pracownik 2 - ale ja nie rozumiem jednego - po coi allegro miałoby p0rzejmowac coś, żeby potem jak to okreslileś "ubić" - no tak na chłopski rozum? Według mnei takie stwierdzenie nie trzyma sie kupy
Zostaw swoją opinię o BDK Stefański Pokorska Sp.J. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BDK Stefański Pokorska Sp.J.