Super Prezenty

O Super Prezentach

Co nas wyróżnia?

Nasze produkty

• Ciechanów

5. Opinie o Super Prezenty Sp. z o.o.

Opinie o Super Prezenty Warszawa

Nie przegap nowości o Super Prezenty Sp. z o.o.!

01.02.2022 14:52

Witamy serdecznie wszystkich użytkowników forum!

Cieszymy się, że wykorzystujecie tę platformę komunikacji. Jesteśmy otwarci na Wasze opinie o pracy w Super Prezenty sp. z o.o. i wierzymy, że szczera i rzetelna komunikacja skutkować będzie rozwojem firmy oraz zadowoleniem obecnych jak i przyszłych pracowników.

Prosimy, pamiętajcie, że każda wolność ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do obrażania kogokolwiek, czy naruszania czyjejś godności, pisania nieprawdy. Chcielibyśmy również poinformować, iż zarówno my, jak i zespół administratora Gowork na bieżąco obserwujemy Wasze opinie - zarówno te pozytywne, jak i negatywne. Nie będziemy obojętni wobec najzwyklejszego hejtu, obrażania czy kłamstwa. W razie konieczności będziemy zmuszeni do weryfikacji adresów IP osób dokonujących naruszeń regulaminu portalu.
    waldi73

06.08.2025 22:59

Atmosfera w firmie, która panuje jest nie do opisania - miła, rodzinna, przyjacielska. Wbrew pozorom niewielka ekipa, która tworzy Super Prezenty przekłada się na to, że każdy może czuć się ważną częścią zespołu. Super Prezenty to miejsce, w którym można nawiązać prawdziwe sympatie, przyjaźnie. Myślę, że to ważny składnik codziennej pracy. Zespoły działowe liczące po kilka osób sprawiają, że każdy ze sobą utrzymuje kontakt i wspiera się w swoich obowiązkach. Pamiętajcie, że nie zawsze ludzie piszą pozytywne opinie, łatwiej jest zdecydowanie wstawić te negatywne 😉 Pozdrawiam całą Ekipę!

10.08.2025 21:44

Atmosfera była dobra, ale kiedyś, teraz to jakieś nieporozumienie
    Xxx

31.10.2025 17:36

Prezes Ci kazał pisać te opinię? Atmosfera może i rodzinna, bo mówisz do siebie na ty. Jednak cała reszta to (usunięte przez administratora) i wodorosty.
    Mateusz K

10.08.2025 21:34

Praca z Country Managerem była ciekawym doświadczeniem, bo firma ma swoją dynamikę i dużo się działo podczas mojego pobytu. Wiele czasu spędziłem na rozmowach i ustalaniu celów sprzedażowych dla swojego zespołu, co oceniam pozytywnie, podobnie jak kontakt i współpracę z CM. Nie jest łatwo sterować spółką, która swoją ''spółkę matkę" ma na Litwie i tam operuje większość zarządu, jednak CM się to udaje. Country Manager zawsze umie doradzić, daje wsparcie, wykazuje się profesjonalizmem w codziennej pracy. Gra dla zespołu i chce żeby każdy czuł się ważny. Polecam !

24.01.2022 19:01

Zarówno w biurze jak i na wyspach atmosfera jest świetna. Pracownicy są bardzo wspierającymi ludźmi i bardzo zgranym teamem. Menedżer często odwiedza wyspy i zawsze stara się pomóc. Pracę bez problemu można pogodzić ze studiami, grafik jest bardzo elastyczny. Wypłata jest adekwatna do obowiązków, premie zależne od zaangażowania. Firma bardzo dba o pracowników, do stresujących sytuacji dochodzi naprawdę bardzo rzadko. Do tej pory to mój najlepszy pracodawca, zamierzam zostać na dłużej.

12.02.2022 18:35

Wszystko zależy od wyników sprzedażowych, za sprzedane poszczególne oferty i koperty można dostać spory dodatek do wypłaty. Jeśli ktoś faktycznie pracuje a nie patrzy w telefon to naprawdę może uzyskać fajny wynik

02.11.2022 07:50

Zmieniłam zdanie o tej firmie o180°, więcej dodawać raczej nie muszę.

19.01.2022 13:31

W firmie Super Prezenty pracuje już kilka lat i nigdy firma się nie spóźniła mi się z pensją, Szefowa wyrozumiała, kiedy ktoś prosi Home Office dostaje, kiedy prosi o wolne to dostaje, kiedy musisz wyjść wcześniej to też nie ma problemu. Od początku praca na umowę o pracę nie rozumiem opinii innych gdyż każdy pracownik dostaje zapytanie na jakiej umowie chce pracować i każdy według preferencji sobie wybiera. Owszem jest dużo pracy, ale każdy każdemu tutaj pomaga i z niczym nigdy nie było problemów. Premie także dostaje jak i podwyżki, tylko i jak w każdej firmie trzeba zrealizować założone cele.
    Joanna

19.01.2022 14:30

zgadzam sie z opinia

anonimowe

22.04.2026 10:13

firma dla mnie jest nie wiarygodna poniewaz maz mi kupil voucher na masaz umowilam sie na masaz zapomnialam i pani dzwonila przelozyla w drugim terminie niestety wystapila choroba i dzwonilam ze nie mozemy przyjsc oczywiscie byla informacja ze niestety nie i voucher przechodzi w tryb zrealizowany no i 500 zl dostali za free Pisalam do superprezent ze jak to termin voucheru byl podany ze caly rok wiec dla mnie to bez roznicy kiedy ja go zrealizuje i w ogole to wtedy moge zamawiac wizyte a jesli cos mi wypadnie to moge to zmienic a nie jakies rygorystyczne zasady przeciez jest to zaplacone! a tu wlasnie dostalam odpowiedz ze nie ze im przykro bo zostal odchaczony ze jest zrealizowany jest masakra oszustwo nie dba sie o klienta i opinie i jakosc tylko kasa ma sie zgadzac

22.04.2026 11:22

Dzień dobry, bardzo nam przykro z powodu Państwa negatywnego doświadczenia. W tego typu sytuacjach obowiązują zasady rezerwacji naszych partnerów, zgodnie z którymi odwołanie wizyty powinno nastąpić z odpowiednim wyprzedzeniem (zazwyczaj minimum 24 godziny). Wynika to z faktu, że w zarezerwowanym terminie salon nie ma możliwości przyjęcia innego klienta. Jednocześnie zachęcamy do każdorazowego zapoznania się z warunkami realizacji usług oraz opisem voucherów przed dokonaniem rezerwacji, aby uniknąć nieporozumień. Dziękujemy za przesłaną opinię i poświęcony czas. Z poważaniem, Zespół Super Prezenty

Patryk

09.02.2026 16:33

Dostałem prezent od narzeczonej w postaci vouchera na przejazd super samochodem po torze. Niestety nie udało mi się zrealizować przejazdu w danym czasie i dokupiliśmy przedłużenie vouchera. Napisałem e-maila by podali mi dostępne terminy na przejazd super samochodem. Nie odpowiedzieli na e-maila. Po kilku miesiącach napisałem ponownie, oczywiście brak odezwu. Zadzwoniliśmy na infolinię, tam powiedzieli nam że mamy 19 dni na wykorzystanie vouchera lecz na tor jest już za późno bo mamy zimę. Brak możliwości zwrotu pieniędzy, zostaje wymiana na coś innego. Nie znalazłem nic dla mnie w zamian. Powiem wprost (usunięte przez administratora) jakich mało. Zwrot kosztów tylko po 14 dniach od kupna. Nie polecam, omijać ich szerokim łukiem.
    Alina

04.08.2025 19:13

Polecam osobom, które chcą się uczyć i lubią wyzwania bo jest dużo samodzielnej roboty. Atmosfera jest ok, na nudę nie można narzekać, jest co robić. Zarobki też ok.
    No na pewno

10.12.2025 11:08

Ja polecam tym, którzy chcą skończyć z załamaniem nerwowym lub po prostu u psychiatry. Tym, którzy jeszcze nie widzieli na swojej drodze prawdziwie toksycznego i zepsutego człowieka jakim jest szef owej firemki.

No na pewno

10.12.2025 11:09

Ps. Ciekawe czy rodzine też tak traktuje, czy tylko pracownikow.
    oszukany

28.09.2025 09:39

zostalem oszukany , kupilem kupon nie mozna go realizowac bo firma sie wypiela , zwrot pieniedzy nie da sie odzyskac , wymienilem na inny kupon byl tanszy 20 zł przepadło , nowy kupon tez nie da sie zralizowac bo firma sie nie odzywa . tragedia !!!!
    Klientka

04.08.2025 18:06

Polecam firmę Super Prezenty. Korzystałam ostatnio z masażu, który dostałam jako prezent. Wszystko przebiegło prawidłowo. Bardzo polecam.
    Obecny pracownik

26.03.2025 17:46

Polecam pracę w Super Prezentach - to firma w której nie ma nudy i zawsze jest coś nowego do zrobienia. Można pracować zdalnie i są też workation. W biurze dobra atmosfera. Jak w wielu firmach było sporo zmian ale na pewno na lepsze. Polecam pracę w tej firmie.
    Dx

12.06.2025 20:31

Szkoda, ze (usunięte przez administratora) zdecydowanie na minus, nie ogarnia nic, co się dzieje dookoła. Pełen podziw za taki brak jakiejkolwiek koordynacji.
    Niemylic

16.07.2025 19:44

Na pewno nie zaplacil, przecież nie firma nie pieniędzy. Swoją drogą ten człowiek jest tak odrealniony, że nie sądzę, iż pojęcie „premia” jest mu znane.
    goniec

24.03.2025 06:17

przeginka z tym tekstem ze pol zalogi zwolnili. wiadomo ze nie kazdy nadaje sie do takiej pracy ale jesli wszystko robisz dobrze to sie takiej osoby nie beda pozbywac przeciez
    xd

26.03.2025 14:30

Sprostowanie nie pół załogi a 1/3. Wiele firm robi redukcje pracowników. Inne osoby przejęły obowiązki zwolnionych i przynoszą lepsze wyniki, więc nic z niczego się nie bierze ;-)
    Dx

12.06.2025 20:27

Trafione w punkt. Ale firma się topi i w końcu utonie.
    klient

04.06.2025 14:55

uwaga ta firma to (usunięte przez administratora). sprzedaja vouchery których nie da sie wykorzystac. infolinia juz zamknieta
    Obecny Pracownik

30.05.2025 11:57

całkiem spoko firma, w biurze czasami jest piesek i ogólnie nie ma jakiejś wielkiej tragedii jak tu piszą inni.
    Martyna

30.05.2025 11:22

Nie polecam super prezentów. Otrzymałam voucher na masaz w Warszawie, nie zostałam poinformowana o tym, że będzie zamknięty salon. Następnie zgodzilam się na wymianę vouchera na lot balonem, ale z przyczyn leżących po stronie Organizatora lot nie został zrealizowany. Reklamacja została przyjęta, ale zwrotu pieniędzy nie otrzymałam. Bardzo nie polecam, nie zamawiajcie w super prezentach, bardzo nierzetelna firma
    A mogłoby być inaczej ;)

05.03.2024 22:04

Praca w firmie Super Prezenty (jeśli chodzi o pracę biurową) początkowo wydaje się być w porządku, całkiem fajna atmosfera, pieniądze wydają się być stosowne wobec zakresu obowiązków w umowie. Jednak im dłużej się tam przebywa tym więcej minusów się odkrywa. Główne szefostwo firmy (nie polskie) wprowadza coraz więcej zmian, które zamiast ułatwiać pracę coraz bardziej ją komplikują i utrudniają. Wymagania stają się coraz większe i nierealne do osiągnięcia. Zakres obowiązków zdecydowanie przekracza to co jest podane w umowie, i nie jest to uwzględniane w wynagrodzeniu. Jednym słowem firma liczy na osiąganie jak najlepszych wyników jak najmniejszym kosztem i posługując się jak najmniejszą ilością osób, które zwyczajnie nie wyrabiają się ze swoją pracą (wymagania ciągle rosną - pieniądze nie). Im większa ingerencja głównego szefostwa zza granicy, tym atmosfera w firmie staje się coraz gorsza. Doskonale świadczy o tym duża rotacja pracowników biurowych. Sytuacje trudne były zamiatane pod dywan, a zgłaszane problemy z danym pracownikiem czy ogólną atmosferą w pracy - niezauważalne. Szkoda, bo firma ma potencjał, ale dopóki (usunięte przez administratora)będzie miał związane ręce przez osoby wyżej, to sytuacja będzie tylko się pogarszać. Na ten moment firma straciła wielu ambitnych i zaangażowanych pracowników na własne życzenie, a i rozstania z tą firmą nie potrafią odbyć się "po ludzku". Jeżeli ważna jest dla Ciebie atmosfera w pracy i szacunek wobec pracowników, a nie bycie czyjąś "maszynką do zarabiania pieniędzy" to stanowczo odradzam pracę w tej firmie.
    Były

23.01.2025 15:06

A potem nową w połowie zwolnili :)
    Arkadius

25.05.2025 11:05

Nie prawda. Klientów, szczególnie tych w trudnej sytuacji, traktujecie jak swoich pracowników, którzy tu dali wyraz.
    Nowy pracownik

27.03.2025 17:43

Super firma, polecam pracę tutaj bo można się dużo nauczyć.

15.05.2025 15:29

Chcesz się uczyć to wróć do szkoły. W pracy się zarabia pieniądze. Chyba, że Ty wolisz charytatywnie się dawać robić.
    Wyjątkowy Były Pracownik

15.05.2025 15:26

Zamykają sklepy i podobno zmierzają ku zamknięciu na polskim rynku.

Oferty pracy - Super Prezenty Sp. z o.o.

Key Account Manager

Warszawa

15.05.2025 12:47

Odradzam zakupy w firmie Super Prezenty od paru miesięcy próbuję odzyskać choćby część środków za voucher który dostałam w prezencie a nie został zrealizowany z powodu organizacji pracy w wyżej wymienionej firmie. Parę miesięcy prób kontaktów telefonicznych, emaili i ciagle te same informacje że biuro się skontaktuję. NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM

05.05.2025 19:31

Nie polecam pracy w tej firmie w obecnej sytuacji. Niestety, poziom zarządzania w obecnym składzie zarządu pozostawia wiele do życzenia. Co wynika m.in. z decyzji o masowych zwolnieniach w okolicy grudnia 2024 roku. Po redukcji etatów część zadań została przerzucona na osoby z poszczególnych działów, co doprowadziło do przepracowania i zmęczenia. Dodatkowo, firma wymaga od pracowników zajmowania się sprawami, które często wykraczają poza ich zakres obowiązków, a część dodatkowych zadań narzuca oddział litewski. Brak jasnej struktury zarządzania i organizacji pracy generuje chaos i frustrację w zespole. Sytuacja wewnętrzna w firmie była toksyczna – pewne zachowania niektórych osób można określić jako absurdalne i nieprofesjonalne. Niestety, w takim środowisku trudno o rozwój czy satysfakcję z pracy. Podsumowując, obecne warunki zatrudnienia i atmosfera w firmie są dalekie od standardów, jakie powinny być zapewnione pracownikom. Zdecydowanie odradzam podejmowanie tam pracy, dopóki nie zostaną wprowadzone konkretne zmiany w zarządzaniu i organizacji pracy.

13.05.2025 15:35

Potwierdzam. Uważam, że firma się zwija. Każdy tam co został pracuje w niepewności.
    Xd

26.03.2025 16:41

Fajna, kreatywna firma. Każdy pracownik traktowany jest z szacunkiem i ma możliwość udziału w tzw. „burzach mózgu” i mieć wpływ na rozwój firmy. Uwielbiam hybrydowy model pracy a jak mam Katar czy chore dziecko to też nie ma problemu pracować z domu. Elastyczne godziny pracy. Biuro przy Reduta i Blue City.
    Super Polecam

26.03.2025 14:58

Świetna atmosfera, testowanie ofert partnerów, wspólne śniadania, opieka medyczna, hybrydowy model pracy, rodzinna atmosfera.
    Super nie warto

18.03.2025 20:48

Bardzo nie polecam tej firmy. Zatrudniono w październiku 2024 kilka nowych osób do pracy w biurze. Ktoś nie potrafi w biznes i kalkulować i po kilku tygodniach zwolniono 1/3 załogi, również ludzi z wieloletnim doświadczeniem. Nowi ludzie się pozwalniali z innych prac i myśleli, że znaleźli nową, a przed świętami w grudniu ich pozwalniano po paru tygodniach pracy. Szukanie pracy w grudniu i styczniu jest bardzo trudne. Bardzo nie polecam. Szkoda czasu na taką firmę. Nie liczą się z ludźmi. W firmie panuje bałagan. Zmarnowałam tylko czas.
    Prawda

22.03.2025 16:05

100% prawdy....
    były pracownik

05.02.2025 11:22

Nie polecam pracy tutaj. Nie szanują pracowników, nie słuchają ich, a nagle przyjeżdża prezes i zwalnia prawie pół załogi.

29.11.2024 21:02

Jedyna firma w której nie czułem się jak ścierwo na zleceniu Brak organizacji ale nigdy nikt nie był wobec mnie pasywno agresywny tylko na spokojnie pomagał lub wyjaśniał kiedy popełniło się jakiś błąd Spokojna praca dobrze wspominam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Super Prezenty?

Były Pracownik

21.11.2024 11:23

Niestety przez złe zarządzanie wszystko jest w tej firmie nie tak. Nie polecam pracy tutaj
    @

15.09.2024 13:39

PARASZKA !!!! Miałam kupiony certyfikat za 1000 zł , drift tor słomych ! Specjalne wybrała miejsce niedaleko Warszawy ! W ciągu roku nie znaleźli terminów dostępnych ! Zmienili miejsce realizacji na Lublin , przed moim zapisem przychodzili za dzień sms o burze w całej Polsce , ale Fun Racing mówił że warunki będą ( chociaż mnie jechać 2-3 h i ślizgać potem po torze) … nijakich opcji innych.. tylko ciekawią państwo pieniążki ! Odpowiedź pana jestem obłożony .. Super prezent nie udał się za moi 1000 zł na 35 lecie .. po prostu paraszka ! Opinie na Google fun racing / super przezentow odpowiadają -2 gwiazdki dlaczego ja tego wcześniej nie przeczytałam !!!!! Nie polecam nikomu kupa nerwów i stresu !!!!
    oli

21.05.2024 12:20

Nie polecam. Reklamacja zgodnie z regulaminem powinna trwać do 14 dni- ja zatem czekałam trzy tygodnie na odpowiedź - a wciąż nawet po tym czasie nie zostało nic wyjaśnione. Odpisują wybiórczo, olewackie podejście do klienta, bardzo utrudniony kontakt. Zakupiłam przez ich stronę voucher na offroad, w którego W CENIE miał być grill i przejażdżka dla 5 osób. Na miejscu partner wydarzenia poinformował nas o braku grilla i że z usługi może skorzystać tylko jedna osoba. Płaciłam za konkretne udogodnienia, które nie zostały zapewnione. Usługa jest niezgodna z prawdą. Pani @Paulina na zaistniałą sytuację napisała mi tylko, że zostałam rzekomo poinformowana o braku tych udogodnień- owszem zostałam, ale będąc już na miejscu i postawiono mnie przed faktem dokonanym! Zresztą chodzi tu o fakt, że Superprezenty sprzedali mi voucher niezgodny z opisem i nie potrafią nawet się do tego przyznać ani przeprosić. Wystawiają na sprzedaż atrakcje, w której są rzekomo zawarte inne udogodnienia, a nie umieją doinformować się nawet u tego partnera wydarzenia, że ONI TEGO NIE ZAPEWNIAJĄ. Obsługa fatalna. Za taki błąd z ich strony powinien być zwrot chociażby 50% zapłaconej kwoty, jedyne co mi zaoferowano to 10% rabatu na kolejne zakupy- na szczęście już nigdy tu nie dokonam zakupów :)

14.03.2024 18:01

Jako że specjalista ds. produktu jest mobilny, to mam nadzieję, że hybrydowy tryb pracy oznacza naprawdę minimum siedzenia w biurze? Na to liczyłbym, bo cenię możliwość odwiedzania kontrahentów w żywym kontakcie :)) A jak Państwo w ogóle sprawdzają w rekrutacji znajomość języka? To chyba nie jest tajemnica i bez aplikowania wolno mi zapytać ;)

15.03.2024 09:43

Dzień dobry, W naszym biurze stosujemy się do definicji hybrydowej pracy zdalnej, zgodnie z Infor.pl i Kodeksem Pracy, jako pracy wykonywanej częściowo w miejscu pracy, a częściowo w formie zdalnej. Ocena znajomości języka obcego odbywa się poprzez rozmowę w tym języku. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy do udziału w naszych rekrutacjach.

25.02.2024 04:01

Hej, nie widzę z ostatniego czasu takiej opinii a interesuje mnie praca jako marketing project manager. Warunki oczywiście spełniam, dlatego z góry chce już wiedzieć jaka jest ocena z pracy na stanowisku a przede wszystkim zarobki, w jakich widełkach można się zmieścić?

08.03.2024 15:10

Drogi Autorze, Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy oraz za zadane pytanie. Szczegóły dotyczące wynagrodzenia są omawiane indywidualnie z potencjalnymi kandydatami w trakcie procesu rekrutacyjnego. Jeśli chciałbyś/chciałabyś uzyskać więcej informacji na temat naszych korzyści oraz wynagrodzenia, zachęcamy do udziału w procesie rekrutacji, gdzie będziemy mogli omówić te kwestie bardziej szczegółowo. :)
    Edi

24.02.2024 10:27

Pań (usunięte przez administratora) odrazu wiedział jaki prezent i co dla dziecka. Polecam szybką konkretną satysfakcja z zakupu

Kontakt - Super Prezenty Sp. z o.o.

Aleje Jerozolimskie 146 D 02-305 Warszawa

Branża główna: Sprzedaż detaliczna

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon
    Tomasz C

10.11.2023 11:24

Zakupiłem lot balonem, kilka razy dzwoniliśmy żeby zrealizować lot. Firma nie oddzwaniała, mamy jesień lot się nie odbył. SuperPrezent odmawia oddania pieniędzy. nr telefonu ze strony nie działa. Kontakt mailowy odpisuje po jakimś czasie udzielając mijających odpowiedzi. Sprawdziłem firme superprezenty maja problemy finansowe , są na skraju bankructwa. Uważam w chwili obecnej że to (usunięte przez administratora) Brak lotu balonem Brak zwrotu pieniedzy .
    Fffff

03.12.2023 21:53

Bankructwa?? Widziales jakies sprawozdania ze wiesz? Troche lipa bo tez mam w prezencie zakupiony voucher. Ktos z mojej rodziny mi mowil ze oni maja bardzo dobrego prawnika wiec niesadze ze mozna cos sadownie ugrac

13.07.2023 17:51

3/10 Duża rotacja pracowników (to samo mówi coś o firmie). Atmosfera w biurze słaba ale w punktach sprzedażowych jest w porządku. Nielogiczne ruchy ze strony kierownikow np. dotyczące zatrudnień czy innych zmian. Pracownikowi dłużej zajmuje wpisywanie sprzedaży w różne tabelki niż rzeczywista sprzedaż ale mimo dużej ilości tabelek nie udaje się osobom na stanowiskach kierowniczych utrzymać porządku "od zaplecza"- dużo sprzecznych informacji, pracownik nie dostaje informacji co zrobić z danymi kartami (czy utylizacja czy można sprzedawać itd. o takie informacje trzeba się upominać wielokrotnie przez co są momenty w których sprzedaje się oferty niemożliwe do zrealizowania). Na tym metliku informacyjnym traci klient i osoby które mają z nim bezpośredni kontakt jak przyjdzie że skarga (pracownicy punktów sprzedażowych i obsługa maili). Pieniądze są ok ale premia dla większości osób nierealna (albo realna ale bardzo niska bo cele do wyrobienia są często wygórowane). Mówi się że się nie toleruje plotek i mobbingu ale się je toleruje. Mimo zwrócenia uwagi na problem, na potencjalne jego rozwiązania i przyczyne szefostwo nadal z tym nic nie zrobiło (w kilku przypadkach, przy kilku problemach które nadal są). Ogólem jak jest trudna sytuacja to szefostwo raczej umywa ręce albo samo sobie te problemy generuje przez swoje nielogiczne decyzje. W biurze pracują w dużej części osoby niekompetentne lub takie z którymi ciężko się skontaktować (usunięte przez administratora). Stali pracownicy nie mają co liczyć na jakieś bonusy albo po prostu docenienie - to firma na 3-6 miesięcy ale nie dłużej bo potem zaczyna tylko denerwować - potwierdzone w dużej rotacji pracowników. Z tego co wiem to lepiej się zatrudnić na punktach poza Warszawą niż w Warszawie. Polecam tylko dla osób które potrzebują szybko się zatrudnić a potem szybko zwolnić. Jeśli ktoś chce stałej pracy która przyniesie mu satysfakcję i rozwój to nie tutaj. Wiecej minusów niż plusów.

20.07.2023 11:07

Po dialogu z mojej perspektywy nie zmieniło się dużo (w kilku przypadkach faktycznie coś się podziało na lepsze) ale część problemów nadal została bez rozwiązania więc patrząc z perspektywy pracownika - została zbagatelizowana (może powinniście informować po jakimś czasie jak juz zaczniecie działać/jak coś się zmieni?). Piszecie o systemie motywacyjnym - premie są naprawdę w porządku o ile z dużą nadwyżką wyrobi się cel. Ale da się dostać kilkaset złotych do wypłaty co jest zawsze fajne. Nie widzę jednak żadnych możliwości rozwoju w tej pracy. Rozumiem, że moja opinia może być dla firmy krzywdząca ale wydaje mi się że nie jest hejtem a jest dość konstruktywna (jeśli tak nie uważacie to mnie poprawcie). Za jakiś czas się do Was odezwę żeby porozmawiać i odbyć dialog jak o tym mówicie

20.07.2023 12:17

Czekamy zatem na kontakt od Ciebie.
    Syllla

13.02.2023 13:25

Nie polecam Super Prezenty. Dostałam voucher do wykorzystania w Parku Wodnym w Suntago. Byłam 2 razy, aby go wykorzystać i za każdym razem musiałam kupować sobie bilet. Pierwszy raz nie wymienili mi vouchera na kod QR (mimo, że jest napisane na stronie iż wymiana trwa 3 dni). Kolejnym razem, gdzie już miałam wymieniony voucher na kod QR to okazało się że nie ma żadnych środków na tym voucherze i nie mogę go wykorzystać. Finalnie po wielu mailach wywalczyłam zwrot środków za voucher (gdzie on był prezentem). Przez tą całą sytuację nie jestem zadowolona z prezentu.

06.06.2023 14:02

Bardzo nam przykro, że pojawiły się problemy podczas realizacji vouchera. Napisz do nas na [email protected]. Nasz dział obsługi klienta pomoże rozwiązać tę sytuację.
    Sylllv

30.08.2022 18:26

Bardzo polecam!!! Jestem wzruszona możliwościa rozwoju,elastyczny grafik, mozna dostac nawet 12 telefonow zeby przyjść na wyspe, i czasem moznadostac pochwale od szefa (szlechetny i prawdomowny czlowiek swoja droga ktory niema w sobie za grosz falszu),pani menadzer glowna to bardzo madra osoba dzieki ktorej firma dziala jak w zegarku, mozna sie z nia zaprzyjaznic tylko wystarcxy sie interesowac zyciem swoim i innych pracownikow. Czeste zwalnianie pracownikow wcale nie znaczy że cos jest nie tak,po prostu za wolno i za slabo pracuja to ich wina. Super prezenty to niesamowita firma i rozwojowa o czym swiadczy brak opini od dlugiego czasu,, Czuje sie bardzo stabilnie i pewnie. Serio
    Ezra

18.09.2022 17:45

Tak na innych btez pracują.
    m.

11.12.2022 16:17

Taki szlachetny ten pan menago, a w biurze często powtarza, że ludzie na wyspach to nieroby. Bo co my w sumie mamy do roboty, bla bla bla. Spora kasa za siedzenie i obsłużenie kilku klientów wciągu dnia.

20.09.2022 12:32

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Super Prezenty Sp. z o.o.?
    M

06.10.2022 20:11

Normalnie bym się nie odezwała, ale kompletnie się z tym nie zgadzam. Zespół jest naprawdę bardzo pomocny, wiadomo ze zdarzają się gorsze chwile ale myśle ze wszędzie zdarzają się dni gdzie jest wyjątkowo dużo pracy i nie zawsze jest czas na rozmowę. Niemniej jednak ludzie są naprawdę kochani i to Ci ludzie tworzą tą rodzinną atmosferę. Nie zostałam do niczego wytypowana, po prostu dziwią mnie te komentarze :)
    D

21.10.2022 08:04

No nikt cie nie zmuszal bo w koncu to ty tu rzadzisz haha. Dziwia cie komentarze? To rozkaz podpisanie jeszcze jednej lojalki wtedy napewno nie bedzie zadnych opini
    Już niedługo były pracownik

04.01.2022 12:46

Nie polecam pracy, chyba że na krótko, parę miesięcy. Wymagania jakby to byla praca za 5tys, częsta niekompetencja biura (często zmieniali polecenia służbowe na ostatnią chwilę, dostawalismy sprzeczne polecenia). Nie liczcie na podwyżki i premie, mimo że obiecują. System ciągle się psuje, wstyd klientom sprzedawać brzydkie vouchery, kazali wciskać oferty które ciężko zrealizować.

12.02.2022 18:37

Pewnie to kwestia umowy zlecenia, tylko na umowie o pracę są premie

23.02.2022 09:05

Wszystkie kwestie finansowe to indywidualna sprawa każdego pracownika, a nie temat na forum. Zachęcamy do kontaktu, jeśli jest Pani zainteresowana pracą w naszej firmie. Pozdrawiamy

24.10.2021 13:39

Jakie warunki zatrudnienia proponują w firmie Super Prezenty Sp. z o.o.? Czy można liczyć na pełen etat?
    Paulina

26.12.2021 19:57

można, ale trzeba liczyć się z tym, że narzucą ci grafik na miesiąc z góry i nie będziesz miałx nic do powiedzenia
    poki

26.12.2021 19:55

Nie polecam tej firmy, pracowałam tam może 2 miesiące, bo szkoda mi było na nią tracić czas. Nie ma opcji rozwoju, punkty poza Warszawą są wręcz utopią w porównaniu do tych w stolicy. Ilość tabeli do wypełnienia - porażka, menadżer pozwala sobie na zbyt dużo, ciągłe awantury ze strony P to już norma. Zarobki - najniższa krajowa, umowa zlecenie nie ma żadnych premii. Ilość godzin narzucana przez firmę jest tragiczna, ilość obowiązków przerażająca. Sam fakt, że nie mamy opcji testowania ofert i nie ma z nich szkoleń to kolejny dramat w firmie, w której doskonała znajomość produktu, której bezczelnie wymagają to podstawa. Jedynym plusem były dziewczyny które ze mną pracowały w punkcie, zawsze starały się pomóc, chociaż po moich ostatnich wizytach zauważyłam że też już tam nie pracują, good 4 them

15.12.2021 17:00

Nie polecam pracy tam. Główna szefowa stosuje (usunięte przez administratora) szef punktów handlowych chyba nie ma pojęcia co robi. Stawki są nieadekwatne do wykonywanych obowiązków oraz sytuacji gospodarczej. Ta firma wyzyskuje tylko ludzi.
    RudaA

13.12.2021 13:48

Nie polecam pracy tam.
    Oszukana

28.03.2021 13:49

UWAGA NIE ZWRACAJĄ PIENIĘDZY ZA ZAKUPY!!! Nie przestrzegają przepisów ustawy o ochronie konsumentów. Wysłałam odstąpienie od umowy korzystając ze wzoru będącego załącznikiem do ustawy, na co obsługa stwierdziła, że nie należy mi się zwrot, bo w regulaminie mają napisane, że tylko na ich formularzu można zgłaszać odstąpienie. Co jest niezgodne z prawem!!! Płatności dokonałam przez ich automatyczny system payu, mają wszystkie dane o płatności, adres e-mail, dane wpłacającego itp. a przy odstąpieniu domagają się dodatkowych danych i dokumentów o właścicielu numeru rachunku! Nie potrafią kliknąć "zwróć wpłatę", która jest w systemie payu! Żenada!!! Ogólnie na maksa utrudniają zwrot, nie przestrzegają prawa konsumentów i RODO! Ta firma to chyba jakaś podróbka wyjątkowych prezentów. Odradzam Januszy biznesu.

08.10.2019 11:36

Napiszesz coś o warunkach zatrudnienia?

21.07.2020 22:05

Taka jak Ci wygodna, pracodawca jest elastyczny.
    Monika

13.02.2020 13:40

@Anonimowy a ile wynoszą premie ?

25.05.2020 19:08

To zalezy od Ciebie od 300 netto w górę ;)

27.01.2020 12:07

Wynagrodzenie to 2300 netto plus premie.

Zostaw merytoryczną opinię o Super Prezenty Sp. z o.o.