brak logo

SW KONFERENCJE Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o SW KONFERENCJE Sp. z o.o.

pff 2012-08-23 18:04:08
co za bzdury. fajnie, że na temat firmy wypowiadają się osoby, które nie przepracowały tam nawet miesiąca. atmosfera w firmie - super, pozyskiwanie klientów kończy się na dniach próbnych, dostaje się potem dużo ambitniejsze i ciekawsze rzeczy do roboty.
bezrobotna 2012-08-26 12:57:53
Ambitnejsze ,ciekawsze?? może rozwiniesz temat . Jeśli jesteś osobą pracującą tam to ciekawi mnie Twoja opinia bo rzeczywiście jak narazie wypowiedzieli się Ci którzy jak się domyślam okresu rekrutacji nie przeszli do końca a interesują mnie wszystkie opinie
andre 2013-03-20 07:26:29
[usunięte przez moderatora] zalegają z wypłatą nie polecam
ciekawy 2013-07-02 23:28:41
Witam.
Chciałem zapytać jak wygląda praca na na stanowisku Specjalista ds. organizowania. Czy firma jest rzetelna, czy raczej nie? Chciałbym poznać wszystkie opinie w tym temacie. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
były pracownik 2013-07-04 20:33:39
pracowałem w firmie 2 tygodnie, potem znalazłem coś innego... nie podobało mi się, że wszystko muszę robić sam i że nie mam rąk do pomocy
ciekawy 2013-07-04 20:55:11
Czy jak były pracownik możesz napisać więcej informacji? bardzo by mi zależało. Chodzi mi o to jak wygląda tam praca, konkretnie czym się zajmujesz itp. Jak wygląda wypłacalność i jaka panuje atmosfera.
Z góry dzięki za wszelakie info. Pozdrawia
ciekawy 2013-07-04 22:32:15
Jeśli ktoś może to proszę pisać na temat tej firmy na edipatison@wp.pl
bbbbb 2013-08-15 20:21:20
bardzo dziękuję Ci za tą informację, miałam się do nich udać w w przyszłym tygodniu, ale miałam wątpliwości, jak usłyszałam o jakimś zadaniu trwającym całe 2 dni (za które nie zapłacą oczywiście) a potem staż za 1500 zl nie wiedziałam tylko że brutto..ale teraz juz wiem, i nie będę tracić na nich swojego czasu:) dzięki i powodzenia:)
Arima 2013-08-29 18:16:26
Zakończyłam współpracę z tą firmą pół roku temu i do dziś mi nie zapłacili pensji, mimo wielu maili i telefonów.
Firma jest nierzetelna, jest tam ogromna rotacja pracowników, praktycznie nikt, kto tam chociaż miesiąc popracuje nie ma ochoty zostać na dłużej.
ola 2013-10-25 15:01:46
Odradzam wszystkim, firma ma bardzo złe praktyki, umowy są cywilnoprawne a przełożeni są fałszywi i nie interesuje ich Twoja praca, to jak się czujesz w pracy tylko wynik.
Obecnie nie można tam zrealizować dobrego projektu ponieważ, hotele nie chcą z nimi współpracować bo nie otrzymali wcześniejszych należności, zleceniodawcy znają niski poziom konferencji, który jest realizowany przez osoby pracujące po 3 miesiące. Sami pracownicy mają ciągłe problemy z wypłatami, prawie nikt nie otrzymuje w terminie.
Firma w swojej niechlubnej historii miała już kilka procesów o brak wypłat wynagrodzeń i to kilka zbiorowych pozwów. Sama firma znajduje się w Krajowym Rejestrze Długów.

Jeśli nie chcecie mieć popsutego CV pracą w jednej ze spółek czy marek gigacon, manycon czy careercon to omijajcie szerokim łukiem tą firmę.
1
marcin 2014-12-31 21:02:11
Czy zweryfikuje ktoś posty powyżej, bo różnych rzeczy się już naczytałem o SW KONFERENCJE i szukam opinii aktualnego pracownika, znajdzie sie tutaj taki? Bo jak patrzę na daty ostatnich komentarzy, to mam wrazenie, ze firma przestała funkcjonować albo co najmniej nie zatrudnia nowych osób do pracy, jak z tym jest?
rayban 2015-03-04 19:05:17
znajomy sprzedał m o nich opinie jakoby praca tutaj nie była dla każdego, super jest głównie na dobry początek kariery. Płaca uzależniona od wyników, więc tylko dla osób zmotywowanych i dążących do celu. Po za tym jako minus podał oczywiście rodzaj umowy która jest albo na zlecenie albo o dzieło. ..
kamil 2015-03-24 12:59:35
zawsze każda pierwsza praca to wydaje się być taka super, a teraz to już nie wiem jak to wszystko wyglada, bo jednak sporo jest negatytwnych opinii o nich ogólnie. Ale powiedzcie, jeśli normalnie macie tutaj jakies kłopty to się zwalniacie czy chcecie to jakoś wszystko wyjaśnić z pracodawą jednak wczesniej?
opi 2016-02-16 17:22:02
Przepracowałam tam 9 m-cy i odradzam - wieczne problemy z wypłatą pensji, co miesiąc podpisywanie umowy za poprzedni miesiąc.... cały czas obietnice umowy o pracę itd. a przy tym jak jest wydarzenie to i trzeba zostać przygotować wszystko i pojawić się na konferencji czy szkoleniu wcześniej za co nikt nie wypłaci nadgodzin...
os 2016-05-30 12:07:43
siema. chaos, wyklocanie sie o wyplaty, pieniadz najmarniejszy z mozliwych, lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umowy smieciowe nie liczac zarzadu, nie polecam nikomu pracowalam (niestety) dluzej niz miesiac
os 2016-05-30 12:08:29
siema. chaos, wyklocanie sie o wyplaty, pieniadz najmarniejszy z mozliwych z nierealna do zrobienia premia, uklady, umowy smieciowe nie liczac zarzadu, nie polecam nikomu pracowalam (niestety) dluzej niz miesiac.
kamil 2016-06-21 10:10:55
no i jak teraz z zatrudnieniem u nich jest obecnie?
Zostaw swoją opinię o SW KONFERENCJE Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SW KONFERENCJE Sp. z o.o.