OTIS Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 368 ocen.

Opinie o OTIS Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTIS Sp. z o.o.

Gutek

Może w sytuacji braku fachowców firma podniesie zarobki!!

Ktoś

Czy może mi ktoś powiedzieć jak działają u nas związki zawodowe? Mialy być wybory nowych władz i cisza czy to jeszcze u nas istnieje? Jak sprawa przedstawia się z podwyżkami?

Taka prawda
@Ktoś 22.04.2018 08:22

Związki zawodowe? Masz przykład, poniżanie, wyzwiska i cisza nie ma tematu. Podwyżki? Oszukał nas

uuulala

https://wiadomosci.wp.pl/schody-ruchome-niemal-uwiezily-noge-dziewczynki-ochrona-chzachowala-sie-skandalicznie-6239014812874881a

Poinformowany
@Ryszard Ochódzki 12.04.2018 10:40

Winda jak nie działa to bezpieczna

Ciekawski

W kwietniu, ale którego roku te podwyżki ?

Nick

Oprócz 4050 zł pensji Lidl dorzuca umowę na min. 12 miesięcy, brak okresu próbnego, bezpłatną prywatną opiekę medyczną nie tylko dla pracownika ale też jego rodziny, ubezpieczenie na życie i kartę MultiSport . Mniejsza odpowiedzialność jak w Otisie i kasa lepsza hahaha

Nick
@Rozgryzłem cię 31.03.2018 23:55

Jesteś jednym z tych frajerów, którzy powinni opuścić nasze szeregi

Nos

Oko ugotowany

veri

http://metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/51,141637,23240862.html?i=3

Teleexpress

Brawo Otis. Już nawet w Teleexpressie dają newsy o zatrzymanych na Święta dźwigach. Dno, dno i 5 metrów mułu. Brawo wy - kadro zarządzająca hahaha...

Al
@Otisowiec 01.04.2018 10:45

Może ADM ma dosyć bycia dojną krową ?

Otis nr 1 in serwis

Jakiś kierowniczek się wyżywa. Skończyło się dręczenie i mobbing, nie ma się gdzie i na kim rozładować, a więc na gowork miesza. Oj ale to nie to samo co mieszać z błotem i poniżać i (usunięte przez administratora)drzeć

kolo

Dziś na dniu bezpieczeństwa czekaliśmy na jaśnie pana dyrektora (specjalnie z małych liter) godzinę przyszedł ani przepraszam ani pocałuj w d..e ale jak pięknie mówił o etyce i zachowaniu w stosunku do klienta i o pracownikach jacy to nie jesteśmy. Żal słoma z butów wystaje.

Nick
@Ziel 29.03.2018 20:05

Poczułeś się urażony z powodu przecinka? Mam gdzieś wszystkich analfabetów z tego forum, A Ciebie w szczególności, Jełopie. Ale z jednym się z Tobą zgodzę, nic dziwnego, że tak to wygląda w otisie, jak wygląda, skoro pracują w nim głąby, takie jak Ty, które nie potrafią postawić przecinka w odpowiednim miejscu. Ta załoga nigdy niczego nie wygra , bo nic nie potrafi...idźcie do kone, tam jest miejsce dla takich jak wy, hehehe...bando frajerów

Dno

Tak, tak, otis, to , dno, w branży

Veri

Psy szczekają, karawana idzie dalej.

Sroka

Przykład dobry to czarny ptak

Biurowy

Ludzie trzymajcie się z daleka od firmy otis ,nic dobrego was tu nie spotka a i kasa to ochłapy. Otoczka to fałszywe uśmiechnięte twarze. Awansują najbardziej bezwzględni wobec bliźnich. Ostrzegam!

Iwona

@Załamany, po komentarzach widać że zależy Ci na firmie. Czy podzielisz się swoim zdaniem na temat tego pracodawcy? Co sprawia że aż tak zależy Ci na tym żeby firma utrzymała się na rynku? A co Cię martwi? Twoja opinia jako pracownika jest bardzo ważna. A inni co sądzą o tym jakim pracodawcą jest OTIS Sp. z o.o.? Jak na razie widzę mieszane opinie o firmie, ale w większości poruszane były kwestie finansowe. Co poza tym uważacie za godne wspomnienia w komentarzu? Jak oceniacie atmosferę w firmie? Czy konserwatorzy są wysyłani na dodatkowe szkolenia by podnosić swoje kwalifikacje?

kons
@Iwona 20.03.2018 13:22

szkoleń praktycznie nie ma nawet w Warszawie dochodzi do takich absurdów że na reklamacje nie chcą jeżdzić serwisanci do centrum wawy bo nie znają urządzeń nie tylko nowych a i tych starszych podwyżki są dawane tylko pupilkom kierowników dotyczy to głównie panów TW i robi się z tego bałagan bo możesz być dobrym monterem a żle coś im powiesz i masz po podwyżce

Załamany

Myślicie, że są jeszcze jakieś sposoby, by uratować te firmę? Kogoś P K powinien zwolnić? albo awansować? a może zmienić jakiś system? Kogoś zatrudnić? Kocham tę firmę, ale już tracę nadzieję. Co myślicie? Gdzie jest ratunek?

Carlos

10 lat w zawodzie. Uprawnienia 1 z hydraulikami. Na jakie wynagrodzenie mogę liczyć w Warszawie ??

Konserwa
@Carlos 17.03.2018 23:34

8000 netto startuj śmiało, jeśli ktoś wyśmieje tą stawke to się nie przejmuj, każdy pracuje za tyle ile wynegocjuje, chyba że tak słabo płacą w WaWie w co wątpie

ecobubble

,dziobak to herbatnik borterta tyle w temacie....ale spoko wszyscy wiedza jak jest...dziobak pamiętaj ze patrzymy na ciebie i wiemy że lubisz lizać kanion...czy to po rodzinie czy taka praktyka w Koniu....jeden ... Po ciotkę jechał...odliczanie juz dawno rozpoczęte.

Grazyna-praga

I dobrze że wam nie płacą duzo nieroby od miesiąca nie działają schody na wileniaku

Poinformowany
@Oti 14.03.2018 15:18

Tu problemem jest OTIS

Pozdrawiam

Grażka dla zdrowia twego te schody nie działają

Jeszcze pracownik

czy ktoś słyszał że były 4 podwyżki dla konserwatorów przez ostatnie 2 lata i to po 200-500zł to jakaś ściema sobie chyba dawaliście proszę o głosy jeśli się zgadzacie a może się mylę to przepraszam

Zniesmaczony

No i chfuj...po powstaniu, a główny prowokator namieszał, namieszał i sphierdolił do innej firmy

Nick
@Optymista 10.03.2018 22:04

słyszałeś o znakach interpunkcyjnych?

Margo

Podwyżek nie ma jakiś konkretnych bo oni mają świadomość że wielu z nas i tak nie ma co liczyć na lepszą kasę w konkurencji i wiedzą że po narzekamy ale bez Otis nie damy sobie rady .

Uzytkownik schodów dw wilenski

Proszę naprawić w kącu schody obok galerii wilenskiej od miesioca nie dzialaja

Stonka
@Uzytkownik schodów dw wilenski 11.03.2018 20:01

Miesiąc ? Ogarnij się człowieku nie przesadzaj to nie długo. W kącu jesteśmy number one na rynku i wiemy co robić

Spostrzegawczy

Dziobak dziobie, a i polizać też lubi

????

Jakie podwyżki chyba tylko dla dziobaków. Ja już trochę robię w tej firmie i jeśli ktoś ma swoje zdanie to o podwyżce, może zapomnieć. Kierownicy nagradzają tylko swoich pupilków. Przykre i żenujące jest to, że nie ma solidarności między pracownikami. A oni tylko na tym bazują.

Otis

No ciężko będzie zapomnieć o tych przykrych sytuacjach.Dajmy jednak im szansę się zrehabilitować.Złe zachowania ujrzały światło dzienne i to jest mega dobre bo zobaczmy jaki jest teraz ich stosunek do nas.Jeszcze 2 miesiące temu mógłbyś pomarzyć że będzie taka życzliwość z ich strony a wręcz było przeciwnie i o tym dobrze wiedzą niektøre osoby które tu pracują i te co odeszły z pracy że łzami w oczach.Każdy ma prawo do zmiany na lepsze my musimy jednak pamiętać żeby się nie bać i w razie powtórki być jednością a nie w ostatniej chwili wykreślać swoje nazwisko z listu do prezesa.Strach w momencie gdy Twojego kolegę się źle traktuje i udawanie że się tego nie widzi bądź wyşmiewanie siè z niego jest takim samym złem jak poniżenia kogoś kto ma władzę do podwładnego.Dlatego my też nie jesteśmy bez winy i zakopmy już ten topór wojenny.

456
@Otis 08.03.2018 20:43

No ciężko będzie zapomnieć o tych przykrych sytuacjach.Dajmy jednak im szansę się zrehabilitować - zrehabilitować to oni mogą się tylko dając nam godziwe podwyżki i godziwe warunki do wykonywania naszej pracy, a nie tylko dokładają nam dodatkowe obowiązki i urządzenia. Trzeba tym skończyć.

Nick

Zniszczą nas. Przyjdzie czas że nie będzie co konserwować z takim podejściem do klienta. Swoją drogą co się stało z powstaniem ? Miały być jakieś zmiany, a kierownicy tylko sztucznie mili, bo szefowa zmusiła. Co za fałsz...z chama człowieka nie zrobi. Podobnie jest z kupą co bym nie zjadł to ona ciągle śmierdzi ????

Prowadnik
@Nick 08.03.2018 18:17

Teraz troszkę pogłaszczą i po przymilają się a za chwil parę ruszą z kontrolami krzyżowymi i dowalą konserwatorom pokazując gdzie ich miejsce. Nowy bhp-owiec będzie się musiał wykazać a kierownicy zemszczą się na konserwacji za wszystko :)

Rara

Mnie też jest trudno wybaczyć i już czasem mi się wydaje że już nie mam do nich żalu ale to powraca.Myślę że było by łatwiej się pojednać gdyby niektóre osoby odważnie przeprosiły ale z tym będzie ciężko.Pozostaje mi tylko pamiętać że sam też wyrządziłem sporo zła w swoim życiu i też bym chciał żeby mi tego nie pamiętano i przebaczono.

Biedronka

Jeśli trzeba będzie podnieść wynagrodzenia naszym pracownikom, zrobimy to. Zresztą już doszło już do podwyżek na początku tego roku - podkreśla. Wspomniane podwyżki wyniosły od 200 zł do 550 zł brutto w zależności od lokalizacji, stażu pracy i konkretnego stanowiska. To już czwarta podwyżka pensji w firmie w ciągu dwóch lat.

Stonka
@Otisiak 04.03.2018 23:28

To cytat z artykułu o Biedronce

Zostaw opinię o OTIS Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTIS Sp. z o.o.