OTIS Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 405 ocen.

OTIS Sp. z o.o.
2 405 6 1

Opinie o OTIS Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTIS Sp. z o.o.

Zakochany

Myślcie co chcecie...Ja kocham tą firmę

Nick
@Zakochany 20.07.2018 17:42

To tak jak żona kocha męża który ją w mordę leje :D

Ciekawski

Panowie jak tam sprawdza się nasz dawny menago - Piotr R?

Do specjalisty
@Specjalista 19.07.2018 13:01

Przyszedł nowy prezes to swojego ziomka wrzucił, więc nie można twierdzić że wyleciał bo nie był dobry.

Iwona

Jak obecnie wygląda możliwość zatrudnienia się w firmie? Czy firma prowadzi regularnie nowe rekrutacje? Na stronie internetowej firmy jest opublikowanych szereg ogłoszeń o prace, ale nie widać daty ich publikacji i może pojawić się pytanie, czy są one na pewno dalej aktualne? Dotyczą one np. stanowiska Konserwatora urządzeń dźwigowych.

Alf

Kasa to tylko kasa. Masz szansę pracy w międzynarodowej firmie z tradycją. Serwis nr. 1. Wspaniała atmosfera, szczególnie u kierownictwa. Super zaplecze techniczne. Zajefajne zarobki. BHP pisane krwią, dla twojego bezpieczeństwa i zdrowia, szczególnie psychicznego. Jest super więc o co ci chodzi.... ......... Kurde zadzwonił budzik i wracam do szarej rzeczywistości.????

Nick

Witajcie,jak wyglądają zarobki gdy przechodzi się z innej firmy do Otisa?

Specjalista
@Nick 13.07.2018 19:06

Zarobki to tajemnica, ale najniższe w branży, do tego jesteś gnębiony durnymi procedurami BHP których od Ciebie się wymaga ale każdy wie że nie robi się ale trzeba udawać głupka bo premię zabiorą

Iwona

@Kania o jakiej integracji mówisz - czy możesz opowiedzieć coś więcej? Spotkania, jak i wyjazdy integracyjne to czynnik, który często buduje pozytywną atmosferę w firmie oraz wpływa na budowanie relacji między jej pracownikami. Dla samych pracowników to dodatkowa atrakcja i może być dodatkową motywacją do pozostania w firmie na dłużej. Jak wygląda ta kwestia w OTIS?

Darek
@Iwona 09.07.2018 10:17

My z serwisu Wa-wa byliśmy zadowoleni jest to jedyna okazja żeby się spotkać na luzie.Dziękujemy

Kania

Jak wrażenia z wczorajszej integracji?

W.
@Kacuś 09.07.2018 10:22

Wydaje mi się, że to nie jest miejsce do pisania o wewnetrznych imprezach firmy. Pozdrawiam serdecznie

Wacław

Jak ktoś nie zasługuje to nie dostaje,a więc gdzie problem ?

Alf

O co chodzi z tą windą w szpitalu?

Alf
@Franek 29.06.2018 23:43

Tak myślałem, to se pisiory impre za wcześnie odstawiły.

Nick

Dlatego są osoby co dostały po 700 podwyżki a są takie co nic

Specjalista
@Brak 30.06.2018 08:30

Przedział podwyżek od 100 do 700 zł. Widocznie jesteś pewniakiem, że się nie zwolnisz

Nick

Witam, Aż ciężko mi uwierzyć, że pracuję z ludźmi wypowiadającymi się w ten sposób... jeśli chcecie tylko narzekać i psuć atmosferę a do tego jest Wam tak źle, to poszukajcie proszę innej pracy bo to będzie obustronna korzyść. W czym problem skoro rynek oferuje Wam lepsze warunki ? Standardowo w Internecie najwięcej maja do powiedzenia ci, którzy boja się odezwać w rzeczywistości. Pozdrawiam.

anonymous
@suwaczek 24.06.2018 10:57

Jeśli szukasz pracy w której problemy same się rozwiązują to bardzo mi przykro ale chyba trudno będzie Ci taką znaleźć. Jeśli chodzi o współpracowników to po przemyśleniu powiem,że znam dwie osoby, które zachowały się w stosunku do mnie nieprzyjemnie ale one nie współpracują ze mną na bezpośrednio, może dlatego traktuję takie sytuacje z rezerwą. Z ludźmi jak z ludźmi, trzeba przyzwyczaić się, że jeden jest bardziej a jeden mniej wychowany czy sympatyczny ale to chyba problem globalny nie firmowy... Mam na myśli to, że szkoda "robić" do własnego gniazda, może warto powiedzieć to wprost do przełożonego a jak nic się nie zmieni a według Ciebie zasługujesz na więcej to szukać dalej? Wiem, że brzmi to jak haerowy bełkot ale ma to sens. A jeśli jesteś człowiekiem narzekającym zamiast działającym to nigdzie nie będziesz zadowolony.

Guma

Firma otis to dno i ja już tu nie pracuje

Iwona

@Nick, czy wiesz coś o nowych rekrutacjach w firmie OTIS? Chętnie dowiemy się nowych informacji na ten temat, stąd zapraszam Cię do kolejnej wypowiedzi w tym wątku, temat nowych rekrutacji na pewno będzie tu przydatny dla innych użytkowników forum.

Nick
@Iwona 23.06.2018 13:35

Czy Pani prowadzi dyskusję sama ze sobą ?

maggi

A co tam na Ślunsku się dzieje? Zwalniają kerowników czy coś?

dart
@Nicky 14.06.2018 16:53

ale że co? wyniki czy jak ?

Ali

Podobno nie bedzie podwyżek. Tak z nami postępują

Hf
@konserwa 14.06.2018 21:58

Tu nie chodzi o 50 zł

Nie

Same chachmenty i ściemniacze, bo nikt inny się nie utrzyma w tym cyrku

Tomek

Chodnik ruchomy w centrum handlowym w Kowalach koło Gdańska wciągnął 2 letniej dziewczynce rękę, urywając jej palce ... tragedia.

Uprzejmy
@Tomek 09.06.2018 19:16

To nie były schody Otisa. Według mojej wiedzy nie ma tam naszych urządzeń.

Iwona

@Nick, Twój wpis został zgłoszony do usunięcia, komentarze obelżywe nie są tu mile widziane. @veri, pisząc opinie w serwisie gowork należy stosować kulturę wypowiedzi, stąd proszę Was o dokładne zapoznanie się z regulaminem forum: https://www.gowork.pl/regulamin

veri
@Iwona 10.06.2018 05:13

Szanowna Pani, proszę zadać sobie trud i zacząć czytać ze zrozumieniem.

Guma

A EHS ? Może zacznijmy tak pracować, a nie tylko jak teatrzyk jest to dopiero wyjdzie ile dźwigów można mieć. Jak bezpieczeństwo to bezpieczeństwo a pośpiech w parze z tym nie idzie. Przyjedzie jeden z drugim cwaniaki i patrzy jak pracujesz każdy chyba najgłupszy nawet z biura wie że tak się nie robi bo by się nic nie zrobiło...

Iwona

Proszę was o powrót do tematu, piszemy w tym wątku tylko i wyłącznie opinie związane z pracą w firmie OTIS. Tak, więc jeśli ktoś z was posiada informacje o nowych rekrutacjach do tej firmy oraz może opisać nam aktualny rozwój tego pracodawcy, to zachęcam go do kulturalnego wpisu! Przypominam wam również, że wpisy obraźliwe oraz wulgarne są niedopuszczalne na forum, każdy taki komentarz będzie usunięty przez administratora!

G
@Iwona 01.06.2018 06:28

połowa konserwatorów w tej firmie dorabia albo u prywaciarzy z branży albo sami np. w motoryzacji i tylko dlatego tu pracują bo by nie wyżyli za taką stawkę to kto by tu zachęcał do pracy

Aktor

Otis to firma tragiczna, czasami zdarza się, że jest trochę komedii, a i horrory też bywają. Zapraszamy do pracy do lidera 2020. Pamiętaj, że jak wejdziesz do tego teatru to ciężko może być się wydostać

anonymous
@Aktor 23.05.2018 11:28

Wiadomość dla prezesika, który to sukcesywnie od kilku lat swoimi łapami i swoich przydupasów niszczy firmę - z betonu powstałeś i w beton się obrócisz. Amen

dk

Prawda ,że kierownicy się zmienili na plus ale w biurze na Konstruktorskiej coś załatwić graniczy z cudem to jest oddzielna firma facet od aut dodzwoń się do niego albo coś załatw nie wykonalne to chyba (usunięte przez administratora) kogoś bo jest arogancki do konserwatorów babki z finansów nic nie wiedzą i nie chcą wiedzieć lider 2020 co wy bierzecie .

Xxx
@dk 20.05.2018 14:47

Arogancki ? To krótko z nim trzeba. Czemu sobie pozwalasz na to ?

Alf

Co wy gadacie nowy z wszystkimi papierkami ma 4500.

Hahaha
@Nick 18.05.2018 08:18

Chyba twoją

k.p

(usunięte przez administratora) prawda atmosfera się psuje ludzie zamiast walczyć o swoje, to udają że walczą i dalej wchodzą w d...ę swoim przełożonym i biją brawa zarządowi za ich wizję na przyszłość. A zapominają o teraźniejszości. Ludzie jeśli walczymy o coś to razem, a nie osobno. Jeśli chcecie podwyżek a nie jałmużny to zaprotestujmy bo tak nie może być . pomyślcie o tym. siła jest grupie, a nie w jednostce którą mogą olać. Powodzenia dla tych to coś chcą w tym kierunku zrobić.

Norbert

Podpowiedzcie jaką macie atmosferę w pracy?

Ali
@Norbert 17.05.2018 19:29

Między konserwatorami jest dobrze ale z biurem za dużo nie załatwisz. Choć uczciwie pisząc po spotkaniach z dyrektorką i prezesem kierownicy ciutke się zmienili. Najlepiej wychodzi im obiecywanie bez pokrycia i opowiadanie bajek z wizją wielkiego Otisa. Ludzie się zwalniają to muszą gadać głupoty żeby inni nie poodchodzili. Nawet prezenty zaczeli dawać na zebraniach.

Ktoś

Światowa firma hahaha. Co oni biorą coraz weselej się robi. Cyrk ponty pythona.

Alf
@Ktoś 16.05.2018 15:55

Brutto

Nos

Oko ugotowany

Anata
@Nos 08.04.2018 23:16

Co z tym okiem? Wylata czy co ?

Mich

Witajcie. Za auto służbowe do celów prywatnych coś się płaci czy nie?

Kogut
@anonymous 15.05.2018 17:27

No, to całkiem przyzwoicie, a warunki pracy ?

Nick

Ja lubię paczki, zapisuje się

Otis nr 1 in serwis

A jakie korzyści są z bycia związkowcem ?

Memento
@z 09.05.2018 17:21

Likwidacja "jubileuszówek" to też zasługa związków .

Zostaw opinię o OTIS Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTIS Sp. z o.o.