OTIS Sp. z o.o.
2 452 6 1

Opinie o OTIS Sp. z o.o.

???

Ktoś podzieli się informacją na temat oferty pracy dla Specjalisty ds. techniczno-handlowych (wymogi, warunki pracy i stawki)?

Oti
@??? 14.01.2019 08:26

Zatrudnij się w firmie to poznasz znaczenie słowa bałagan, polecam

???
@Oti 15.01.2019 13:42

No to może chociaż dobrze płacą?

OtoJa
@??? 14.01.2019 08:26

Chodzi o nowe urządzenia czy modernizacje? Tu i tu zapotrzebowanie ze strony rynku jest. Pracuje się natomiast z innym klientem.

???
@OtoJa 15.01.2019 17:44

Ogłoszenie o pracę dotyczy modernizacji urządzeń dźwigowych. Czyli wszystko poza nowym budownictwem, jak się domyślam (?) Jakieś wskazówki, rady i dodatkowe info?

Nick
@??? 15.01.2019 21:17

Omijaj szerokim łukiem

Mark
@??? 15.01.2019 17:21

(usunięte przez administratora) podejrzewam że najgorzej na rynku, a i stabilizacji żadnej nie zaznasz

???
@Mark 16.01.2019 12:54

Praca stacjonarna czy w terenie? I jakiś przypuszczalny poziom kasy? Zatrudnienie na umowę o pracę, czy jakiś rodzaj smieciówki?

G
@??? 16.01.2019 14:37

Jak się nie znasz na tym to nie dasz rady windy to specyficzna dziedzina kasa żadna i w firmie stres stres i brak szacunku

Biedronka
@G 16.01.2019 14:46

W Biedronce lepiej płacą

Ro

Panowie zamiast narzekać każda prywatna firma potrzebuje ludzi można zarobić więcej , nie ma śmiesznych audytów, a te wasze 3tyś to absolutne minimum jak masz jakiekolwiek doświadczenie.

Nick
@Ro 21.11.2018 07:06

Te gamonie nigdy nie odejdą z tej firmy bo nigdzie, poza Otisem, sobie nie poradzą, bo to gamonie.

cog
@Ro 21.11.2018 07:06

3 tyś brutto czy netto ? Ile w takim razie można zarobić w otisie?

Mick
@cog 26.11.2018 20:40

Brutto i w okresie próbnym od tego minus 23% VAT

nick
@Mick 28.11.2018 09:55

Nie pieprz głupot że konserwator zarabia 3 tyś brutto. Do ręki z nadgodzinami to się zgodze.

Hahaha
@Mick 28.11.2018 09:55

W Otis to nawet 2800 brutto

nick
@Hahaha 29.11.2018 21:58

To słabo ktoś negocjował. Z Windy od nowego roku przechodzi do Otisa kolega za 4200

1323
@nick 20.12.2018 22:12

brutto czy netto

1323
@nick 20.12.2018 22:12

Zdarzają się samobójcy - na to nic nie poradzisz

Kamil
@nick 20.12.2018 22:12

Twój kolega jest desperatem nawet za 4200 netto by nie poszedł do tej firmy znam paru konserwatorów którzy tam pracowali i uciekli mobbing i brak szacunku dla ludzi którym ta firma działa

Joanna
@Ro 21.11.2018 07:06

Poszukuję do współpracy konserwatora urządzeń dźwigowych na terenie Warszawy. Jeżeli jest Pan zainteresowany zachęcam do kontaktu telefonicznego pod numerem: 660 491 466. Pozdrawiam.

Joanna
@Nick 21.11.2018 11:00

Poszukuję do współpracy konserwatora urządzeń dźwigowych na terenie Warszawy. Jeżeli jest Pan zainteresowany zachęcam do kontaktu telefonicznego pod numerem: 660 491 466. Pozdrawiam.

asw
@Joanna 11.01.2019 12:33

jaka firma

Zainteresowany

Ktoś podzieli się informacją na temat oferty pracy dla Specjalisty ds. technicznych (wymogi, warunki pracy i stawki)?

Joanna
@Zainteresowany 09.01.2019 11:34

Poszukuję do współpracy konserwatora urządzeń dźwigowych na terenie Warszawy. Jeżeli jest Pan zainteresowany zachęcam do kontaktu telefonicznego pod numerem: 660 491 466. Pozdrawiam.

Staś

Kto był ofiarą mobbingu w firmie i gdy zarząd o tym wiedział i nie podjął żadnych działań może wyrwać pare groszy odszkodowania, na to nie ma procedur

Szkoda gadać

To jak za dotknięciem zaczarowane różdżki kto przyjdzie do pracy to ucieka i jeszcze ciągle ktoś się zwalnia.I tak będzie ten stan rzeczy trwał dopóki nie zmieni się władza.Wymowne jest to że po tylu oskarżeniach o mobbing układ dalej trwa a wszystko zostało zamienione pod dywan.

Iwona
@Szkoda gadać 21.12.2018 22:51

Jeżeli faktycznie w firmie występuje mobbing, to czy pracownicy w jakiś sposób interweniowali? Jakie dokładnie działania miały miejsce? Pamiętaj, że fałszywe oskarżenia mogą mieć konsekwencje prawne. Wspominasz o dużej rotacji, czy dotyczy to jakiegoś konkretnego działu?

Wiem to

Brakuje pana Hajduka Sznekai Choleżyńskiego a problem zatrudnienia został by rozwiązany.Dobry dyrektor konserwacji na Warszawę z grupy wyżej wymienionych i firma moment staje na nogi.

KO

A rem działa???? :)

Nick

"moje sugestie dla otis...." Ten sam typ piszę, kolego wysil się trochę i zacznij lepiej udawać

Nick1
@Nick 15.12.2018 11:26

Ja piszę, ty piszesz, on pisze....

rozczarowana

Beznadziejna obsługa klienta, windy wciąż zepsute. 4 awarie w ciągu 3 tygodni a winda dopiero co zamontowana! Nie polecam! To nowy blok i wszystko w efekcie trzeba wnosic "na plecach". Mówią, że przyjadą w ciągu 3h, dzisiaj już następny dzień mija i mówią, że może w ciągu 2h będą... Moje sugestie dla OTIS Sp. z o.o.: poprawić jakość produktów, jakość obsługi, a tak naprawdę to firma nie działa w ogóle!

Winda

Robia najgorsze windy na świecie. Wykonanie tragedia, hałasują w każdej możliwej płaszczyźnie i niewiele da się z tym zrobic. Wszytsko tylko nie Otis Moje sugestie dla OTIS Sp. z o.o.: Zróbcie w końcu cichą windę

Staś
@Winda 23.11.2018 08:41

Możesz skakać z balkonu tylko nauszniki załóż bo szum powietrza też Ci będzie przeszkadzał. Jakie to wszystko wrażliwe na hałas, urządzenie musi hałasować

Staś
@Winda 23.11.2018 08:41

Ciesz się że jedziesz a jak nie to po schodach

Staś
@Winda 23.11.2018 08:41

Czyli w poziomie też ?

zawias
@Winda 23.11.2018 08:41

Żeś windą Lift -u nie jechał , to dopiero jest super ciche urządzenie :) :)

Monter
@Winda 23.11.2018 08:41

Napisz gdzie mieszkasz to podam ci najbliższy adres.

SAPORT
@Winda 23.11.2018 08:41

A w Burdż Chalifa też chałasują?

Nick

Do szefostwa starajcie się szanować konserwatorów tak szybko odchodzą ... Papa

Słabo
@Nick 08.12.2018 13:05

Nie tylko Konserwatorzy, wszyscy w końcu odejdą. Modernizacji praktycznie już nie ma, jak można położyć dział który od zawszepzynosił największe zyski. Lepiej sprzedawać NE na minusie. MASAKRA

FILET
@Słabo 08.12.2018 18:10

Wiesz czyja to wina?

Koniec
@Nick 08.12.2018 13:05

Tylko kontrole audyty i inne paranoje a w następnym roku mają być gpsy. Nic od siebie dla pracownika. W końcu sami zostaną i ludzie co mają chwile do emerytury. Najbardziej śmieszy jak żałosnie szukają nowych konserwatorów.

Mariusz
@Koniec 09.12.2018 11:54

Główny wykładowca ostatnio dawał prelekcje... Kto przyjedzie do tego szrotu..

podziekowaniazkone
@Słabo 08.12.2018 18:10

nie macie juz tych modernizacji? no to my jako konkurencja sie cieszymy :) bo mieliście dobry i tani produkt na miejsce staroci. Dziekujemy :) jak widac (usunięte przez administratora)sa w kazdej korpo.

Sardyna
@podziekowaniazkone 10.12.2018 16:17

Podziękujcie swojemu kretowi mikrusowi co tak prężnie rozwija dział montażu... To wyłącznie jego zasługa.

Słabo
@Sardyna 10.12.2018 21:34

Co kontrakt to cyk KARY

GC
@FILET 09.12.2018 10:14

No jak to czyja przecież Wszyscy wiedzą, że konserwatorów .

Nick

A jaki jest sposób na poprawienie sytuacji? Audytów więcej ale tym z najniższego szczebla oczywiście : D jak to możliwe że ta firma jeszcze funkcjonuje? Ja obserwuje i nie wierzę

Staś

Wiśnia się z was śmieje

RR
@Staś 29.11.2018 12:48

Co mówi wiśnia na odprawie? Later bitches :)

nick

Kiedy będzie ankieta dla kierownictwa "zrozumieć konserwatora" ?

Kons
@nick 29.11.2018 18:30

Przyjdziesz, porobisz rok i poznasz ten (usunięte przez administratora) od drugiej strony to i ankiety nie będziesz chciał

Zarzund
@Kons 30.11.2018 10:30

I o to chodzi, tego właśnie nie chce kierownictwo :)

anonim

(usunięte przez administratora)

JA

Popieram w 100%

JA

I najgorsze jest to że ci którzy dla nich pracują nie widzą problemu.

karaś

Policjanci wywalczyli 650zł podwyżki i 500zł po nowym roku a u nas nic kierownictwo pławi się w luksusach a reszta dostaje ochłapy zaraz nowy rok i będzie pogoń za zleceniami T bo trzeba wziąć premie po kilkanaście a i kilkadziesiąt tysi na osobę tak nie mylę się na osobę a my po 850zł w bonach i nie narzekać bo będzie nagana Moje sugestie dla OTIS Sp. z o.o.: nie szanujecie ludzi dyrekcja to nadęte bufony Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: wymienić całą górę brak kompetencji u dyr . pani M i pan O to miernoty i karierowicze

Nick
@karaś 09.11.2018 16:55

No cóż zgadza się wszystko

Kierownik
@karaś 09.11.2018 16:55

Ostatnimi osobami które dostały premie kilkanaście tysięcy złotych to chłopaki z metra za zrobienie mega roboty T.

GC
@Kierownik 12.11.2018 12:20

Powiedz lepiej coś o premiach kierowniczych kwartalniakach itd.

Hahaha
@Kierownik 12.11.2018 12:20

Znaczy, za naciągnięcie klienta na zbędne (w więszości) roboty za grubą kase

Konserwa
@karaś 09.11.2018 16:55

Tylko jest jedna różnica w policji była jedność. U nas ilu by zastajkowało? Nie wiem czy byś znalazł 10 chętnych i dlatego jest tak jak jest.

Nick
@Konserwa 19.11.2018 16:04

Ja strajkować mogę i z 5 osób z tego co wiem też by było.

Konserwa

Po co były te spotkania, rozmowy na początku roku z górą jak nic się nie zmieniło? Miały być wybory nowych władz w związkach zawodowych i też cisza tyle ludzi się pozapisywało i nic z tego nie wyszło. Jak między nami nie ma jedności to nie ma się co dziwić że tak to wszystko wygląda że robią z nami co chcą.

DZ

No cóż, kto w Otis pracuje w cyrku się nie śmieje ...

polo

Ktoś coś wie o nadchodzącym audycje zagranicznym?

OKO
@polo 10.10.2018 19:23

Teraz nikt się nie wywinie hłe hłe hłe...

Ciekawa
@polo 10.10.2018 19:23

Kiedy trzepanko??? Czy pomimo jesieni trawa robi się bardziej zielona?

Korposzczur
@Ciekawa 18.10.2018 09:01

Pomaluj y trawę.

Korposzczur

Praca jak praca. Lubię atmosferę w OTIS Sp. z o.o. za: Biuro. Ekspres.

mpd

porażka

Iwju
@mpd 13.10.2018 14:18

Czemu?

mpd
@mpd 13.10.2018 14:18

to co dzieje się w firmie, zarząd albo nie wie co się dzieje, udaje. coraz mniej ludzi do pracy, a roboty co raz więcej. klienci widzą jak my przychodzimy na dźwig na 10min, i oni płacą za to ponad 200zł.

Nick
@mpd 14.10.2018 15:27

Jak Ci nie pasuje to się zwolnij

mpd
@Nick 18.10.2018 06:05

tobie widocznie pasuje 120 dźwigów na osobę. mi nie. ale widać że przez takich ja ty to będziemy mieć po 150.

Nick
@mpd 18.10.2018 16:17

Ja już nie pracuje w tym bajzlu...a ty pracujesz i ciąąąągle marudzisz jak jest chu...wo, zamiast coś z tym zrobić. Cytując klasyka: róbta tak dalej, a bedzieta mieli lepi...napewno.

mpd
@Nick 19.10.2018 18:44

wiesz ja bym ciał coś wywalczyć dla kolegów, a nie tylko dla siebie. to po pierwsze, a po drugie jeśli wolałeś się zwolnić, niż walczyć to twój wybór, masz do tego prawo.

MARTIN
@mpd 22.10.2018 14:10

A jak chcesz wywalczyć??? Co możesz zrobić by coś się zmieniło??

Nick
@mpd 22.10.2018 14:10

Jak chcesz coś wywalczyć dla kolegów i doprowadzić do powrotu wielu koserwatorćw do firmy, to namów kolegów żeby zmienili przewodniczącego...Ale wątpie, żeby ci się udało, bo ci co zostali w firmie to w większości frajerzy i tchórze

Iga

Podpowiedzcie czy warto aplikować?

Uprzejmy
@Iga 11.01.2018 17:30

jak chcesz stracić zdrowie i nerwy to tak

Hunt
@Iga 11.01.2018 17:30

Ale na jakie stanowisko? Podejrzewam, że nie szukasz pracy jako konserwator.

Kolo

Jak wrażenia z nowych ścieżek z Goldbud-ami?

Szalony Stefan
@Kolo 28.09.2018 18:16

Fajnie, wiśnia ludzi się pozbył z gold nudy i mamy. Szkoda, że nikt nie widzi albo nie chce wiedzieć jak on szkodzi tej firmie

konserwator
@Szalony Stefan 02.10.2018 13:18

To nie Wiśni wina , zobaczyli co tu się wyrabia i uciekli audyty, druga zmiana na pogotowiu istny koszmar , ilość urządzeń na osobę, to jest już niebezpieczne do tego presja na zlecenia itd.itd.

Nick
@konserwator 06.10.2018 12:27

Zwolnią się następni, a ci co zostaną w ramach nagrody, dostaną więcej dźwigów ...ot polityka, (usunięte przez administratora) do pracownika

Nick
@Nick 07.10.2018 13:41

Ciekawe, kto zgasi światło w serwisie ?

Benk
@Nick 07.10.2018 13:54

Dorsz

Konserwa

Jak narazie firma dużo montuje dźwigów w Warszawie i okolicach tylko ludzi brakuje. Właśnie nawiększy problem to ilość urządzeń na konserwatora 120 to teraz norma przynajmniej w naszej ekipie. Zrób teraz wszędzie konserwacje, zlecenia i reklamacje.

metroo

I jak tam na metrze? ;)

Grzyb
@metroo 04.10.2018 09:41

Tłoczno :)

Wnuczek
@metroo 04.10.2018 09:41

Nie śmiej się dziadku...

Ja

Podobno wiśnia na rejon wchodzi, słyszeliście ? Nikt nie chce z nim współpracować, biedny facet ????

Ty
@Ja 25.09.2018 08:36

Gdybyś miał taką wiedzę i doświadczenie jak kolega to nawet nie pisałbyś takich bzdur po internetach, tylko korzystał i uczył się od niego na maksa, póki masz taką okazję. Nikt nie jest doskonały.

Staś
@Ty 25.09.2018 16:44

Świnie w korycie będą się uczyć, bo do pracy z ludźmi to nie bardzo

Ty
@Staś 25.09.2018 20:03

O! A to wypowiedź pełna treści! Mam wyjątkową słabość do grupy konserwatorów, do pięt Wam nie dorastam z wiedzą techniczną, ale takich wypowiedzi nie rozumiem. Z jednej strony zwracacie uwagę na sposób traktowania Was w pracy, bycia fair itd z drugiej strony takimi tekstami dokładnie to samo robicie. Mam wrażenie, że nie zdajecie sobie sprawy jaka w Was jako zespół drzemie siła. Wykorzystanie jej przeciw kolegom z pracy, żeby nie wiem kto to był szef, biurwa, wkurzający na co dzień kolega itd. to nie jest dobry kierunek. Co to Wam przyniosło do tej pory? Oprócz chwilowej satysfakcji, że napisałeś coś kontrowersyjnego i chwytliwego w necie?

Nick
@Ty 25.09.2018 20:51

Chłopaki mają takie doświadczenia i będą o tym pisać, a jeśli Ci nie odpowiada prawda to możesz mieć swoją, nikt Ci nie broni. Pozdrawiam

Ty
@Nick 26.09.2018 08:23

Nie jestem wrogiem i to życzliwe uwagi, a nie wytyczne. Do nie mówienia prawdy również nigdzie nie namawiam. Ale masz rację, nikt nikomu nic nie zabroni. Powodzenia chłopaki!

Były

Panowie i panie, odbiegamy od tematu. Otis to lider na rynku i skupmy się na tym wątku

Aktualny
@Były 11.09.2018 10:52

Nie odbiegamy. Te wszystkie dobroci i nowy zarząd właśnie powodują że Otis jest numero uno. Wszędzie....

Ile można
@Były 11.09.2018 10:52

Na jakim rynku bo chyba nie na dźwigowym. No chyba że jesteś w Zarządzie i żyjesz w innym świecie. Patrząc na to co się dzieje śmiem twierdzić że za dwa lata niektóre firmy lokalne nas prześcigną a Schindler zostawi nas daleko w tyle. Taki wielki Otis nie potrafi sobie poradzić że sprzedanymi kontraktami, popytaj co się dzieje w Pile, kontrakt roku, każdy zdrowo myślący szef skierował by do takiego kontraktu najmocniejsze siły by daj popis ale ten pozytywny a tu nasi kochani dobrodzieje co zrobili... Wtopa na samym początku, dziecko się że pierwsze wrażenie jest najważniejsze. Porażka, mam tylko nadzieję że z tą wizją 2020 to są świadomi że to lipa bo jak nie to nawet taczki na budowie nie powinni pchać

MINTAJ

Ooo to ulubiony przysmak Borterta...na firmowym grillu ze 3 takie pojechał

Rozbawiony
@MINTAJ 11.09.2018 23:20

Hahahaha :-))) to musi być teraz słodki bardzo :-)))

Mariusz
@Ile można 11.09.2018 21:04

Spokojnie.... Ryba weźmie w serwis i zobaczysz jak odrobi straty po konusie.i te wizerunkowe też. A jak nie to pojedzie grzybu, wręczy watę i wizja 2020 uratowana.

Nick
@Były 11.09.2018 10:52

Skoro jesteś już "Były" to chyba nie ma sensu, żebyś się skupiał na tym wątku?

Kolega byłego
@Nick 19.09.2018 18:15

To co przeżył w tej firmie sprawiło, że ma koszmary w nocy i nie może przestać myśleć o OTISIE

DZ

Uuuuu, widzę i tu terror korporacyjny dotarł, wpisy usunięte. Czyżby ktoś prawdę napisał?

Zainteresowany

A jak praca w sprzedaży? Widziałem ogłoszenie na specjalistę na Kraków.

korporacyjny pionek

Póki się w tabelkach zgadza to wszystko jest ok

Zostaw opinię o OTIS Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTIS Sp. z o.o.