brak logo

MARKET MEDIA SYSTEM

Warszawa

Opinie o MARKET MEDIA SYSTEM

jony 2013-12-07 11:52:42
mam pytanko czy ktoś pracował w M.M.S W KATOWICACH jakie warunki i jakie zarobki dzięki pozdrawiam
5
yyy 2014-06-04 20:22:06
Pracowalem i zdecydowanie nie polecam!!!!!!!!!!!!!! Zarobki to jakies ochlapy a zeby dostac powizje od sprzedazy trzeba sie niezle naprosic..uciekac jak najdalej !!!!!
Asia 2014-08-13 13:40:14
Podałbyś przynajmniej swoje imię :)
zainteresowany 2015-01-28 16:09:51
Witam, w tej chwili MMS szuka pracownika w Katowicach. Był ktoś może na rozmowie? Jak wrażenia? A może ktoś tam pracuje lub pracował? Interesuje mnie, czy jest szansa na coś więcej niż minimalna w podstawie i ile średnio można wyciągnąć z prowizji. Wiem, że w handlu dużo zależy od zaangażowania i umiejętności samego pracownika, ale jednak jakieś średnie zarobków są.
eM. 2015-02-11 11:27:01
Zgadzam się z opinią yyy. Omijajcie tę firmę szerokim łukiem. Oszukują, nie wypłacają pieniędzy, a ''szkolenie'' produktowe to jakaś farsa. Podpisywana jest umowa zlecenie na 3 m-ce, ale jeśli nie sprzedaż nic w pierwszym tygodniu pracy w firmie- wylatujesz. Oczywiście pieniędzy również nie zobaczysz.
JS 2015-02-17 10:10:29
anonimowy internet, kłamstwa, rotacja pracowników w praktyce żadna, reszty nie ma co komentować Ilość opinii mówi sama z siebie
x 2015-02-25 20:26:42
b - 2015-02-25 19:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako były pracownik firmy Media Market System potwierdzam przedmówce umowa dotyczy 12 domkniętych umów przy czym według ustaleń słownych pieniądze są przelane nawet przy krótszym okresie pracy ponieważ ja je dostałam także firma zachowała się wobec mojej osoby jak najbardziej taktownie.Pozdrawiam
Natalia 2015-03-26 14:44:10
Pozdrawiam Cię,
dlaczego nie podpisujecie się pod swoimi wypowiedziami?
Każdy dobry handlowiec nie narzeka u nas na wypłat bo nie zrabiamy po 1200zł;)


Ja pracuję w MMS od ponad roku. Przez pierwsze 2 miesiące miałam umowę zlecenie następnie umowa o pracę do dn. dzisiejszego.
Pracujemy po 6 godzin od pn-pt.
Pieniądze oraz atmosfera OK.
Pozdrawiam całą ekipę MMS.
Mateusz 2016-01-11 15:11:10
Witam nie wiem komu zależy ale nie mnie. Pracuje tu jest ok. PLolecam
ex pracownik 2016-01-31 11:47:02
NzTb25 2016-10-13 15:57:04
Czesc rowniez pracowalam w MMS nie polecam szczegolne mlodym kobietom uwazajcie na Wojciecha Szoltyska !!!! to ze ma zone i male dziecko nie przeszkadza mu w tym zeby proponowac romanse swoim nowym pracownicom jest okropny ! po paru miesiach odeszlam nie dalo sie wtrzymac
sdfvg 2016-10-13 17:15:48
@ropik oj kolego ja wiem że Twoja opinia była wstawiana dosyć dawno temu ;p jednak powiem Ci że ja to się zastanwiam co jest bo faktycznie od dłuższego czasu nie były poszukiwane żadne nowe osoby do pracy nie wiecie jaki może być powód ku temu ? dzięki
Zostaw swoją opinię o MARKET MEDIA SYSTEM - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARKET MEDIA SYSTEM