Pisaliście wcześniej o świetnej atmosferze i zespole. Jeśli faktycznie takie sa to w jaki sposób sama firma o to dba? No chyba ze to jedynie zasługa ludzi
Czy ta informacja że firma ma byc sprzedana, jest prawdą?
w sumie sam chetnie bym się dowiedział jako klient. Przyznam że nawet nie wiedziałem że to polska firma, byłem przekonany żę to jakieś zagraniczne
Ja pracuję w SEMSTORM od 2013 r. i naprawdę, szczerze polecam :) Jest wiele wyzwań, dzięki czemu można się wiele nauczyć, a pracodawca ma profesjonalne podejście do pracownika. Atmosfera super, więc wysyłajcie swoje cv i przekonajcie się sami ;)
I już nie pracujesz od wielu lat. Powiedz, dlaczego zwolniłaś się z tej firmy?
Czy jest to Polska firma ?
Czy firma Semstorm nadal istnieje? Nigdzie nie widzę takiej informacji. Dajcie znać.
Ta wasza aktualizacja to jakiś żart. Widzieliście jak teraz wygląda i działa Ahrefs?
ale ahrefs jest po angielsku a semstorm jest przyjazny Polakom więc nie porównujmy dwoch różnych narzędzi ok?
Czyli, że jest do (usunięte przez administratora) ale jest chociaż w języku polskim? :)
5 tysięcy? Chyba rubli. 5 tysięcy to tam prezes nie zarabia nawet.
po najnowszym updacie ahrefsa wasze narzędzie traci sens... agrefs ma większą bazę polskich słów kluczowych + analizuje linki a kosztuje w przeliczeniu niewiele drożej niz semstorm.
Ta opinia jest:
haha stabilne warunki zatrudnienia. Ludzie co wy piszecie. Tej firmy już nie ma a jedynymi programistami są prezes i dyrektor. Każdy szanujący się programista nie będzie tam pracował i robił projektu w technologi, której nie używa żadna szanująca się firma (Drupal 7). Słowo podwyżka nie istnieje a praca po godzinach to norma. Trzymajcie się zdala od Semstorm i semtec to to jeden i ten sam syf
Jak się pracuje w Semstorm Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Semstorm Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Semstorm Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!