W ofercie pracy dla specjalisty ds. sprzedaży są podane bardzo szerokie widełki płacowe, max jaki podają to 12 tyś brutto. Taką kwotę można wynegocjować na początek zatrudnienia? Podali, że to praca zmianowa 8-20, a czy jest możliwość pracy 12h co drugi dzień?
Czy ktoś się podzieli opinią nt. pracy w Angloville w Kielcach?
Już od kilku lat na forum panuje cisza. Fajnie byłoby dowiedzieć się czegoś o tym, jak wygląda praca w Angloville i czy opłaca się tam aplikować. Może ktoś wie, czy zarobki są konkurencyjne?
W ciągu ostatniego roku zauważam że od czasu do czasu ( ja wadziłam 3 razy) pojawia się ogłoszenie o rekrutację u nich na stanowisko Manager/Metodyk Szkoły Językowej. Czy ktoś wie z czym jest związana taka rotacją na tym stanowisku? Stanowisko atrakcyjne, odpowiedzialne.
Ciekawi mnie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na inżyniera ds. wycen, wiecie? Mam odpowiednie doświadczenie, a zapytania o cenę podwykonawców, producentów, dostawców oraz analiza otrzymanych ofert nie są dużymi obowiązkami. Stabilne zatrudnienie to połowa sukcesu już.
Ludzie, ale na tym forum szukamy opinii o pracodawcy a nie o jego produktach, które się sprzedaje - reklamy wrzucajcie na innych forach.
Niedawno natknęłam się na wzmiankę o intensywnym kursie językowym w Polsce, prowadzą tam zajęcia z native speakerami w formie 1 na 1, dzięki czemu ten kurs odnosi ogromny sukces. Sama bardzo chętnie spróbowałabym swoich umiejętności w nim.
Czytałam o Anglovile i jestem podwrażeniem pomysłu. To rewelacjyne podejście do nauki języka angielskiego. Niedługo i ja zapiszę się po programu.
Jak się pracuje w Angloville?
Zobacz opinie na temat firmy Angloville tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.