Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-03-19 13:52:32 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o AC Prim Sp. z o.o. - Warszawa. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Ona_zadowolona - 2009-12-14 10:40:00 odpowiedz | cytuj
Dogodne warunki dla pracownika, porządny socjal jak na firmę prywatnych inwestorów, indywidualne podejście do każdego pracownika, możliwość rozwoju, warto pokazać swoją aktywność, indywidualność i pomysły - zawsze pracodawca doceni. :)
Rozstając się pracodawca dba o Twoje interesy, tzn. traktuje Cię jak człowieka - to bardzo ważne.
nicker - 2010-02-01 14:57:24 odpowiedz | cytuj
Firma jest niekompetentna i nie godna polecenia jako pracodawca. Zarobki jak na taką firemkę może nie najgorsze, ale świadczenia socjalne żadne. Nie wspominając o atmosferze jaka panuje, nie szanują pracownika i używanie przekleństw to norma. Jak ktoś chce pracować tam to niech nie nastawia się na wiele, że się czegoś nauczy, czy coś zarobi, nie tam. Możecie tylko się stresować, powszechnie stosowanymi słabymi trikami firmy. A zakres obowiązków nie raz obejmuje parzenie kawy i otwieranie drzwi "gościom"
Zszokowana - 2010-03-28 21:10:55 odpowiedz | cytuj
Czyżby głos dała była niechlubna, niedawno usunięta pseudo specjalistka? Z jej charakterem i "zdolnościami" nigdzie długo miejsca nie zagrzeje...
prawda - 2010-06-10 12:05:46 odpowiedz | cytuj
Zszokowana? A niby czym? Jak ktoś pójdzie na rozmowę niech nie zapomi zapytać ilu ludzi przewinęło się przez firmę chociażby w ostatnim roku. Nie wiedzą jakich specjalistów zatrudniają?!
prawda - 2010-06-10 12:05:52 odpowiedz | cytuj
ciekawy - 2010-07-21 09:15:29 odpowiedz | cytuj
witam
czy jest ktoś jeszcze mający przygodę z tą firmą?
bardzo proszę o więcej informacji.
anonim - 2010-07-25 00:44:16 odpowiedz | cytuj
Zgodz�� si�� z opini��, �¼e firma jest niekompetentna. Po pierwsze brak w niej kultury, przeklenstwa jednego szefa na porz��dku dziennym, a drugi jest tak dziwny i niekonkretny, �¼e ka�¼e pracownikom samym sobie wymy��la�� zadania i za nie by�� odpowiedzialnym. Liczy na kreatywno��c, ale sam nie wyznacza zada��. Parzenie kawy i odkurzanie jesli nie ma kto tego zrobi�� a zaraz maj�� by�� wa�¼ni klienci, na kt�³rych mo�¼na nabi�� OGROMNE kwoty to porz��dek dzienny. Sami zwalniaja pracownik�³w, z dnia na dzie��, tak po prostu. Ludzi kt�³rzy si�� tam przewin����o jest mn�³stwo!!!!!!! No og�³lnie to ��miechu warte ;-)
zdziwiona - 2010-07-25 12:41:16 odpowiedz | cytuj
Zauważyłam, że na tym portalu przeważnie swoje negatywne oceny przedstawiają osoby, które najczęściej, powtarzam najczęściej nie potrafią dojść do porozumienia z osobami trzecimi. Z pracą jest jak w związku albo pasujecie do siebie albo nie i już. Trzeba szukać dalej.
Nie wiem w czym jest problem. Pracowałam w tej firmie i rzeczywiście zostałam zwolniona z dnia na dzień, ale w zupełności się nie dziwię. Na miejscu pracodawcy też bym nie traciła czasu, jeżeli ktoś by nie spełnia moich oczekiwań. Jeżeli chodzi o prace tam, to miałam dość dużo swobody jako pracownik i nikt nie wytwarzał na mnie presji - no może lekko sugerują, że trzeba już to załatwić. Miałami czas na własne działania i "inwencję twórczą", niestety trochę się rozpuściłam przez tą swobodę i dlatego już nie pracuję..., a szkoda.
Co do przekleństw. Przyznam był tam jeden Pan, który lubił posługiwać się tzw."łaciną", ale taka była jego uroda - "jestem groźny bójcie się! wraaa!" ;) Trochę sobie żartuję, ale to było zabawne, może czasami irytujące i uszy bolały, ale przełożonych się nie wybiera każdy ma jakieś wady. A propos. Kiedyś, kiedyś mój były szef oczywiście z innej firmy siadał za biurkiem (mieliśmy tzw. open office...i wszystko było widać) grzebał w nosie, robił kuli i strzelał nimi z dłoni w powietrze... Wyobraźcie sobie jakie trzeba było robić uniki żeby nie dostać w oko...Co znaczy jakaś drobna "łacina" przy tych "kulkach"?! Na szczęście już mnie tam nie ma. :) Wracając do AC, to dziś doceniam swojego byłego pracodawce, bo od tamtej pory miałam tylko gorszych. A teraz znowu zmieniam prace i okaże się jak będzie dalej...Pozdrawiam wszystkich marudzących.
anonim - 2010-07-27 14:36:57 odpowiedz | cytuj
zdziwiona - 2010-07-25 12:41:16

Poprzednia opinia jak na tą firmę jest faktycznie bardzo łagodna. Ale nauczmy się wreszcie że zasady dobrego zachowania powinny być przestrzegane przez wszystkich bez względu na piastowane stanowisko. Jeżeli dla kogoś używanie "łaciny" w miejscu pracy jest w jakikolwiek sposób zabawny i twierdzi że może byc jeszcze gorzej to niestety muszę współczuć, że coś od Ac Prim może być gorszego.

Jeżeli przychodzi osoba po studiach a tylko takie tam trafiają i napotyka tego typu zachowania, nie wiem czy będzie to kogolwiek bawiło w duższej perspektywie czasu.

A czy w pracy nie chodzi przede wszystkim o komunikację i kontak z osobami trzecimi?

Swoboda jest dość duża pracuje się i ma się doświadczenie ale nie w tym co potrzeba. Czy np. jako inżynier napisze ktoś w swoim CV że parzył kawę gościom??? Więc może lepiej nie tracić czasu na tego rodzaju przygody w życiorysie.

Może lepiej pomarudzić niż rozczarować się zachowaniem podobno dosrosłych ludzi, którzy rzekomo zarządzają firmami od kilkunastu lat.

anonim - 2010-07-27 14:41:20 odpowiedz | cytuj

Johnny - 2010-07-27 22:17:29 odpowiedz | cytuj
Ja miałem - firma jest niesolidna, nie płaci terminowo dostawcom - wiele razy musiałem tłumaczyć się za opóźniane (mimo obietnic) płatności, wiele razy walczyć o wznowienie dostaw zawieszonych represyjnie przez dostawców sprzętu. Poza tym - firma ma umowę z rekruterami, że nie płaci za następnego kandydata, jeśli przysłany im pracownik nie podpisze umowy na czas nieokreślony, więc szefostwo stara się maksymalnie wykorzystać pracowników na okresie próbnym - skorzystać z kontaktów, jakie każdy stara się uruchomić by dobrze wypaść - i fora ze dwora...
Były pracownik - 2010-08-03 22:03:40 odpowiedz | cytuj
Powiem tak też tam pracowałem. Chyba nawet wiem kto tu pisze i powiem tak. Mnie nie wywalili. Dostałem propozycje nieco lepszą finansowo. Ale wydaje mi się, że atmosfera w pracy była dobra. Prawdą jest że przewaliło się trochę ludzi ale jak by tak się zastanowić to można by odnieść wrażenie że wielu przychodząc do pracy szuka sposobu na nicnierobienie a potem ma do wszystkich o wszystko pretensje.
anonim - 2011-05-06 13:58:42 odpowiedz | cytuj
Można zaobserwować jak dobrze pracuje się w tej firmie, poprzez czas pracy poszczególnych pracowników. 3-4 pracowników jest stałych, reszta przychodzi i odchodzi bądź dziękują jej za pracę po dosłownie kilku miesiącach. Co Ci biedni ludzie po studiach mogą się w tak krótkim czasie nauczyć?! Tyle niepochlebnych opinii o tej firmie, a chętnych nie brakuje. Szkoda...
anonim - 2011-05-06 14:01:54 odpowiedz | cytuj
anna m. - 2011-05-24 14:51:12 odpowiedz | cytuj
Mam pytanie czy , ktoś zna obecny adres firmy ? Będę bardzo wdzięczna , bo już nie ma ich na ul. Puławskiej 3 a , Wa -wa. Będę bardzo wdzięczna .
NICK - 2011-09-13 12:13:46 odpowiedz | cytuj
beznadziejna firma - nie zainteresowana zupełnie rozwojem i kształtowaniem pozycji na rynku, zatrudnia na krótki czas i niezupełnie specjalistów w tej dzidzinie bo jej na to po prostu nie stać. Dobry specjjalista w dzidzinie energetyki odnawialnej zarabia w granicach 5-10 tys, a nie 3...
euro - 2012-02-15 21:03:06 odpowiedz | cytuj
nnn
euro - 2012-02-15 21:11:06 odpowiedz | cytuj
Ja też pracowałem w tej firmie i bardzo dobrze że z tamtąd poszedłem! Sztywniaki jakich jeszcze nie widzialem. Atmosfera nie do zniesienia, bardzo nieprzyjemna. Nie jest to miejsce dla osoby z wyższym wykształceniem, lubiącej pracować, rozwijać się i współpracować z innymi. Jeden \"mądrzejszy od drugiego\" a w zasadzie o niczym ciekawym powiedzieć nie potrafią i nie wiele co iedzą. nie polecam niekomu.
bueheh - 2012-03-15 16:42:18 odpowiedz | cytuj
przecież oni nie istnieją już dobry rok...
x