UWAGA ZAWSZE BYŁ PROBLEM Z PŁATNOŚCIAMI I PRZYCHODZIŁY PO MONITACH LUB JAK POTRZEBOWALI COŚ PILNIE ZROBIĆ ALE OSTATNIO NIC NIE PŁACA.
Współpraca B2B - podwykonawca - od stycznia - mamy marzec. Terminy płatności 30 dni. Po 30+ dniach wysłany monit. Przyszły pieniądze za kilka małych faktur, nawet niektóre przed terminem płatności, ale nie została zapłacona żadna, gdzie ja wyłożyłem swoje pieniądze na materiały... Opinie zweryfikowałem na własnej skórze i podtrzymuję. Raczej omijać NCK. A zarząd sprawdzać kiedy otworzy nową spółkę i będą kontynuować "biznes"... ;)
Wiadomo przy tym cos więcej odnośnie samego zarządu firmy? Przytaczana jest tu opcja założenia nowej spółki. Zarządzają już jakimiś innymi?
Słuchajcie co jest z tymi fakturami? Widziałam przed chwila na stronie ofertę dla doradcy ds. pozyskania środków unijnych na Radom i chciałam w szczegółach się zorientować. Czy to dlatego te środki są teraz potrzebne? Jest tu ktoś kto pracował na tym stanowisku i by opisał zarobki? i czy przyjęcia są możliwe? data jest dość dawna w ofercie
Banda (usunięte przez administratora) i naciągaczy. Nie płacą faktur! Już ponad 2 miesiące po 30sto dniowym terminie płatności! Na całe 420zł!!! Nawet tyle ta wspaniała "firma'" nie ma. Po 10 telefonach gdzie kłamią wprost, jak tym ludziom przy telefonach nie wstyd tam pracować i (usunięte przez administratora) ludzi! OMIJAĆ Z DALEKA ! ! !
NIE PŁACĄ!!! GRZECZNIE PROSIŁEM SIĘ O SWOJE PIENIĄDZE PRZEZ PÓŁ ROKU. DOPIERO JAK ZAGROZIŁEM, ŻE PÓJDĘ Z FAKTURĄ I WYŚLĘ MAILOWO DO KLIENTA DO KTÓREGO WYSŁAŁA MNIE NCK BANDA, PIENIĄDZE SIĘ POJAWIŁY.
Jakie są warunki zatrudnienia w NCK grupa sp. z o.o.?

Brak zapłaty za fakturę ponad dwa miesiące, jak w przypadku większości osób, które wystawiły opinię tej firmie. Firma ta nie respektuje terminów płatności umieszczonych przez wykonawcę na fakturze tylko ustala swoje: od momentu wgrania do jej systemu. Kontakt z firmą bardzo trudny, niezależnie od tego czy telefoniczny, czy mailowy. Nie polecam współpracy z NCK grupa sp. z o.o. w Warszawie.
Niestety ale tak jak większość osób firma nie płaci, nawet faktur na całe 150 zł. Ja osobiście czekam już 4 miesiące po terminie. Ciekaw jestem czy firmy wynajmujące wiedzą o tym co za (usunięte przez administratora) tam się dzieje
Ta firma to jedno wielkie nieporozumienie . Nie polecam 1/5
To prawda, od początku roku nie opłacili FV za usługę. Zbywają maile i telefony. Nie polecam żadnej współpracy z tą firmą!!
Nie polecam. Nie opłacają wystawionych faktur. Dzwonienie nic nie daje, twierdzą że to firma zewnętrzna dokonuje płatności. Za pierwszym zleceniem opłacili bardzo szybko, chyba dla zachęty. Niestety następne 2faktury pozostają niezapłacone. Termin już dawno minął. Wyłożona kasa na materiały. Nie są to kokosy bo raptem parę złotych, ale dlaczego mam oddawać to za darmo komuś.
czyli ta naprawdę do dziś nie dało rady wydobyć jakiejkolwiek informacji odnośnie potencjalnych powodów? jak długo już wasza współpraca potencjalnie trwa? Lata temu tak nie było? Padła także wzmianka o płaceniu dziewczynom w biurze... Ile ich obecnie pracuje?
Nie wiem na ile w tym prawdy ale jeśli już to na jakiej zasadzie mogłoby to w dłuższej perspektywie czasu funkcjonować? Co z poprzednimi rozliczeniami? masz na myśli po prostu opóźnienia? Czym to wszystko miałoby być tak właściwie spowodowane?
To są już wymuszenia skierowałem sprawę do sądu. Nie są w stanie już zapłacić faktury na kwotę 10000 zł .
Firma niewiarygodna. Od początku roku żadna faktura nie została zapłacona. Włożyłem własne środki na materiały, wielokrotnie monitowalem, bezskutecznie. Chcą podsyłać zlecenia, ale kiedy pytam o zaległe faktury, zawszyta sama odpowiedz-my niestety nic nie możemy zrobić. Coraz bardziej wątpię, że odzyskam pieniądze. Apel do firm, nie zlecajcie tej grupie prac, (usunięte przez administratora) podwykonawców.
NCK Grupa nie płaci faktur!! Nieopłacone faktury za prace i materiały, jeśli trzeba było wykonać jakieś zlecenie to potrafili dzwonić i po 20, teraz nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile, brak kontaktu. Sprawa najpewniej wyląduje w sądzie. NCK Grupa nie płaci faktur!!
Omijać dużym łukiem, usługi wykonywać tylko za otrzymaną zaliczkę.
Lata? A na jakiej zasadzie odbywała się cała ta współpraca? Czy w tej opinii przytaczane są jakieś zaległości w płatnościach? Nie zostało to sprecyzowane... Jeśli tak, to w jakich okolicznościach nastąpiły i w jaki sposób firma do nich się odniosła?
w sumie nie napisze nic odkrywczego, szkoda ze nie trafiłem tu wczesniej. śmieszna kwota na szczescie u mnie zalega ale brak platnosci po dłuuuuuugim okresie czasu, napewno nigdy wiecej nie mam zamiaru nawiazac wspolpracy. kazdemu na b2b odradzam
Nieee nieee i jeszcze raz nieee. Nie polecam a nawet odradzam mają długie terminy na umowach po których również nie płacą u mnie jest już 50 dni. Jak coś im potrzeba to miło grzecznie a później pieniądze swoje trzeba wyrywać. W życiu więcej z takim (usunięte przez administratora)
nic nie płacą , kiedyś po upomnieniach płacili, później zaczęło się zwlekanie i jak się powie, że sie nie wykona usługi zanim nie zapłacą to szukają innych frajerów
Zlecenie wykonane.. pieniędzy za fakturę brak..na nic monity,telefony, rozbój w biały dzień. Że też jeszcze takie firmy istnieją..gdzie ta praworządności w Polsce
ten sam problem, zgłoszone e-mailem, później bezpośrednio co tydzień prze 3 tygodnie , już dwa miesiące od wystawienia fv dalej brak kasy, zawsze był problem, ale po monitach w końcu była kasa, a teraz nie ma.
Większość opini dotyczny klientów którzy nie dostali pieniędzy. Mnie bardziej interesuje czy pracownicy dostają pieniądze i czy dostają je na czas? Jakie jest wasze zdanie w tym temacie?
nie klientów a podwykonawców, firma szuka wykonawców na zlecenie, czy płaca pracownikom w biurze to rozmawiaj z dziewczynami,
Mam pytanie, zauważyłam że na forum skarży się dużo osób które uważają siebie za poszkodowane z powodu nawiązania współpracy z firmą. ktoś już widzę interesował się tym czy sami pracownicy otrzymują wynagrodzenie, ja to jak patrzyłam na stronę zauważyłam że prowadzą obecnie rekrutacje. mimo Wszystko wiadomo kiedy w ostatnim czasie ktoś Dołączył do firmy? jeśli tak to na jakich warunkach i na jakie stanowisko? tutaj obecnie praca odbywa się w nienaruszony sposób?
Jak się pracuje w NCK grupa sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy NCK grupa sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 25.
Jakie są opinie pracowników o pracy w NCK grupa sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 25, z czego 3 to opinie pozytywne, 20 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!