brak logo

Buczek-piekarnia cukiernia

Kraków

Opinie o Buczek-piekarnia cukiernia

myśląca 2015-02-04 20:51
Masz rację - moje zdanie jest takie samo,co sklep to i inna kierownica w nim rządzi.Jeśli chodzi o konferencję i nagrody to chyba dostały osoby kture najbardziej się firmie przysłurzyły,najlepsze kierownice i pracownice ot i wielka filozofia.Krąża ploty ze nagrody dają ,co roku ciągle tym samym kierownicom.Naprawde zasłuzone a jest ich duzo wiecej niz nagrodzonych nie oczekują oklaskow na forum jak niekótre z nagrodzonych,gwiazd..Jak ktoś narzeka to niech pracę zmieni po co pracuje tam gdzie nie chce?Ktoś was zmusza do pracy?
myśląca 2015-02-04 21:11
Widać kim ty jesteś bo po tym co piszesz to ortografia u ciebie to pod psem chyba jestes z wykształcenia po gimnazjum z taką wiedzą a ty na konferencji zbierasz poklaski za znęcaniem się na ludziach i wyżywaniu się na ich psychice kto dłużej wytrzyma za to jesteś gwiazdą Buczkowską kto jest mądrzejszy to już dawno z tej firmy odszedł tylko ci zostali co mają pętlę na szyjii i nie maja honoru ...
3
myśląca 2015-02-04 21:12
Widać kim ty jesteś bo po tym co piszesz to ortografia u ciebie to pod psem chyba jestes z wykształcenia po gimnazjum z taką wiedzą a ty na konferencji zbierasz poklaski za znęcaniem się na ludziach i wyżywaniu się na ich psychice kto dłużej wytrzyma za to jesteś gwiazdą (usunięte przez administratora)kto jest mądrzejszy to już dawno z tej firmy odszedł tylko ci zostali co mają pętlę na szyjii i nie maja honoru ...
ELUNIA 2015-03-25 14:10
BUCZEK= WYZYSK PRACOWNIKÓW = WIELKA MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!
6
byla krakowianka 2015-03-26 12:14
mimo tych wszystkich niemilych opinii chleb kresowy pieczony na lisciu kapusty to mistrzostwo swiata,jest pyszny,wlasnie wczoraj wrocilam z Krakowa z wielkim bochnem tego chleba,zajadamy sie wszyscy,pycha,mam pytanie czy P.Buczek nie otworzylby takiego sklepu w Piastowie k.Warszawy?pysznie by bylo,pozdrawiam
myśląca 2015-03-31 14:53
Witajcie miłe Panie jak tam okna pomyte w domu posprzątane bo idą Święta trzeba u Buczka rąbać całymi dniami kasę im nabijać tymi wypiekami które mają ze 3tygodnie a wy musicie mielić gębami ze to wszystko swieże a wiadomo ze jak jest 30 sklepów to się nie upiecze w jeden dzień a ludzie czekają na ostatnią chwilę że będzie swieże a to będzie rozczarowanie jak położą w Święta na stole masakra zastanówcie się ludzie jak coś bedziecie kupować bo najgorszego gnieciucha jak sobie w domu zrobicie to będzie lepsze niż tam kupicie nie polecam Buczka \\\\\\
uwaga 2015-04-01 15:06
Tak moja Eluniu potwierdzam że Buczek to wyzysk na całą skalę w Krakowie dlatego lepiej iść pracować do zwykłego sklepu osiedlowego a będziesz lepiej traktowana i doceniana niż u Buczka nikt cię nie będzie szkalował ani obgadywał za plecami a nie mówiąc o tych zadufanych niekiedy po zawodówkach kierownicach jest tam masakra dlatego jest taka rotacja ludzi bo np u Michalskich jak obserwuję to kadra trzyma się kilka lat dlatego nie polecam pracy w Buczku masakra ;;;;;;;
2
były pracownik 2015-05-03 16:09
Szef tam nigdy nie zmądrzeje sklepy to jedno a pracownia drugie.Pracowałem to wiem ludzie są zastraszani i zmuszani do pracy po godzinach,Mobing pełną parą a szef udaje że nic się nie dzieje pomimo skarg pracowników na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownika Cebularza Mariusza.Nie polecam nikomu pracy u Buczka.Szef jest spoko ale reszta do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
karpiu 2015-09-02 20:20
co tam słychać na produkcji ?
panie Julku pracuje pan jeszcze ?
filip7 2015-09-25 18:59
Witam;często kupuje kanapki na ulicy wiślnej nigdy sie nie zawiodlem zawsze sa swieze,nie mam tez zadnych zastrzezen co do drozdzowek a kupuje je prawie codziennie poniewaz studuje na uj.Juz nie dlugo zacznie sie rok akademicki wiec nie moge sie doczeka kanapek i drozdzowek personel mily
YYYYYYYYYYYYY 2016-01-16 19:16
NIE POLECAM PRACY U BUCZKA WYKAŃCZALNIA. KOLEJKI LUDZI MAŁO,BO DYRO OSZCZĘDZA NA LUDZIACH, A ON MA ZATO PREMIE. KIEROWNICZKI NIC NIE ROBIĄ, TYLKO SIEDZĄ NA ZAPLECZU I UDAJA ORAZ DZWONIĄ NA PLOTY.TUMACZĄ SIĘ ZE MAJĄ LUDZI OD TEGO.,ALE JAKA KASĘ MAJĄ???POTO STARTUJĄ NA TO STANOWISKO, ABY NIE PRACOWAĆ TYLKO SIEDZIEC WYCHODZIĆ PO PIĘCIU GODZ, PRACY TŁUMACZA SIĘ LEKARZEM, DZIECMI I INNYMI SŁOWAMI. DYREKTOR OCZYWIŚCIE ONICZYM NIEWIE, ANI SZEFOSTWO.PRACUJEIE DOLEJ W CHOREJ NA UMYŚLE FIRMIE.
5
pracownica 2016-01-18 20:42
Zastanów się dziewczyno co ty piszesz.Nie wkładaj wszystkich do jednego wora,nie na wszystkich sklepach jest tak jak piszesz,ja nie narzekam chociaż też pracuje u Buczka juz ładnych parę lat.Jestem pracownicą,choć mogłabym byc kierowniczka,tylko po co? aż tak dużej kasy to wcale nie mają,za to mają stres i dużo wiecej obowiazków niz pracownice.Nie narzekaj więc,najlepiej sie zwolnij i daj pracować tym co lubia swoja pracę.Pozdrawiam
xxxxxxxx 2016-02-01 20:36
to ciekawe na którym sklepie jest tak dobrze ??? moze sie pochwalisz
1
pracownica 2016-02-10 20:46
Najlepiej to jest w galerii krakowskiej atmosfera super zarobki bardzo dobre tyklo tam trudno się dostać do pracy trzeba mieć plecy pozdrawiam
Gk 2016-02-10 22:09
Ciekawe jakie plecy? Ja jakoś dostałam się bez problemu bo było wolne miejsce. Z resztą nie tylko ja. Więc droga koleżanko zastanów się co piszesz i lepiej nie kłam :)
1
Była pracownica 2016-02-14 20:28
To miałaś koleżanko farta że było wolne miejsce i tam się dostałaś do pracy tyle że nie wiem jak tam długo popracujesz ze względu na atmosferę jaka tam panuje szkoda ze nie przeczytałaś wcześniejszych postów opisywanych przez ludzi życzę ci powodzenia w pracy
Była pracownica 2016-02-14 20:30
To miałaś koleżanko farta że było wolne miejsce i tam się dostałaś do pracy tyle że nie wiem jak tam długo popracujesz ze względu na atmosferę jaka tam panuje szkoda ze nie przeczytałaś wcześniejszych postów opisywanych przez ludzi życzę ci powodzenia w pracy
Była pracownica 2016-02-14 20:32
To miałaś koleżanko farta że było wolne miejsce i tam się dostałaś do pracy tyle że nie wiem jak tam długo popracujesz ze względu na atmosferę jaka tam panuje szkoda ze nie przeczytałaś wcześniejszych postów opisywanych przez ludzi życzę ci powodzenia w pracy
yyyy 2016-02-19 22:29
Koleżanko pracuje juz trochę i wcale nie żałuje.Poczytaj sama te stare posty teraz tu tak niema.ja jestem zadowolona
xxxx 2016-02-25 19:09
Koleżanko trochę u ciebie to jaki czas miesiąc rok dwa lata tam pracujesz że tak się wypowiadasz w samych superlatywach od kiedy tam ta dobrze jest jak pozakładali kamery na sklepie i jestescie cały czas pod obstrzałem to może się zmieniło ale przedtem była gehenna mobing na całą parę i wykorzystywanie ludzi do zera a płace pod psem
2
yyyy 2016-02-25 22:49
pracowałaś tam że tak wszystko wiesz?jesteś lepiej poinformowana niż,nie zmyslaj koleżanko,to żałosne jest. my sie kamer nie boimy nie mamy nic do ukrycia.
niewierząca 2016-03-24 23:49
nie ma takich zarobków w tej firmie na stanowisku sprzedawcy.ktoś was robi w konia dziewczyny.Pracuje już dość długo więc wiem
2
kotek 2016-03-30 21:24
Kotku jakby (usunięte przez administratora)płacił 3500zł dla ludzi to by poszedł z torbami kto takie pensje wymyśla to szok a premie to są nie ujawniane tylko do koperty przez kierownika po jego widzimisie wypłacane i to do niczego się nie liczy a lata lecą i na emeryturze mój kotku będziesz miał 800zł do 1000zł więc nie wiem kto takie bzdury pisze życzę tym ludziom powodzenia zwłaszcza na stare lata jak tak długo tam pracują opamiętajcie się w końcu jak tam jest
3
nana 2016-04-25 22:46
jak wyglada praca w buczku czy jest trudno?
jak to nie... 2016-06-03 12:15
praca na ranną zmianę , ( dotyczy lizusów), 900 zł na tydzień...
tyle można zarobić i to nie mając wykształcenia zawodowego....
kto pracuje ten wie o kim mowa
x 2016-06-16 13:34
ponad 2,5 to maja kierowcy
1
xyz 2016-07-25 22:51
Buczek to masakra = wyzysk ludzi. Praca w stresie ... zarobki nie przekraczaja 1500 zl , plus premia jak wyrobia plan miesieczny (115zl miesiecznie )
7
Pracownica 2016-07-27 12:41
Przecież dostałaś podwyżkę na 2200 brutto :):):) o co ci chodzi? masz 1600 na rękę, nie narzekaj :)
1
Dość tego 2016-07-30 06:57
Daj spokój. Dobrze wiemy, że praca jest do niczego i z apsie pieniądze. DO tego każa nam sprzedawac obce towary jako ich produkty! a oastatnio dziewczyny pisaly ze w tartach sa robaki. Ja mam juz dosc wysluchiwania od klientow.
1
Qwerty 2016-08-12 04:37
Jestem zawiedziona i zażenowana. Zauwazylam spadek jakości pieczywa, niekiedy jest ono ewidentnie odświeżane. Bochenki chleba są znacznie mniejsze, niż rok temu. Uważam, że klient, który płaci za chleb nie małe pieniądze powinien dostać świeże pieczywo. Jesteśmy w piekarni, nie w sklepie spożywczym! Mrożone bułki, odswiezany chleb, tarty z robakami, mole. Co to ma być?! W miejscu, w którym zostawiamy tyle kasy powinniśmy się spodziewać wysokiej jakości produktów, a ona zauważalnie spada.
Jeśli chodzi o prace-sama w sobie nie jest zła. Kontakt z ludźmi, nie da się nudzic. Ale jak długo można być ponizanym przez klientow? I to za takie śmieszne pieniądze, które można tam dostać? Ile można słuchać skarg dotyczących nieswiezych produktów? Jak to wytłumaczyć, kiedy same widzimy, co się dzieje? Nie zamierzam swiecic oczami przed klientem. Wstyd dawać komukolwiek coś takiego. Totalna, masowa produkcja. Liczy się zysk.
5
uczciwa 2016-08-12 20:25
czytałaś ostatni skład ciasta bezo-borówkowego????

Ciasto bezowo - borówkowe na biszkopcie - termin przydatności (dwa dni od momentu dostarczenia ciasta do sklepów).
Składniki: borówka górska, białka jaj, cukier, jaja, olej roślinny rzepakowy, mąka pszenna, ocet spożywczy, substancje spulchniające E450, E500, syrop glukozowy w proszku, skrobia modyfikowana, emulgatory E475, E471, sól, proszek jogurtowy, substancje zagęszczające E415, E412, E466, barwnik -beta karoten.

EMULGATORY, SKROBIA MODYFIKOWANA, SUBSTANCJE SPULCHNIAJĄCE I ZAGĘSZCZAJĄCE

co to jest? ciastko? chyba nie!!!

ja tego nie polecę nikomu
6
Qwerty 2016-08-13 20:58
Zamiast domowego, smacznego ciasta dostajemy jakieś badziewie. Gdybym chciała kupić chemię to kupilabym pierwszego lepszego batona w supermarkecie. Śmiechu warte..
5
@ 2016-08-15 19:27
Calkiem niezle
bylapracownica 2016-08-16 16:06
Praca jest w porzadku dopoki nie przejmuje rzadow ktos kto nie ma pojecia o prowadzeniu firmy. Pracownicy odchodza z firmy z okolicznosci na zero zorganizowania ze strony pracodawcy. Zarobki nie sa zle dopoki nie bierzemy pod uwage pchania galerii handlowych zarowno jak sklepow osiedlowych do jednego wora pod wzgledem zarobkow. Jak mozna zaplacic pracownicy ktora na swoim punkcue utarguje dziennie 5500 tys i takiej co utarguje 1000 zl taka sama pensje. Zenada. Nie polecam pracy w tej firmie nikomu. Kiedys panowala dyscyplina a teraz chaos i zero zorganizowania. Ale jak tu mowic o czymkolwiek skoro pracownićy maja wieksze pojecie o prowadzeniu sklepu niz nieektore pracownice a zarabiaja polowe mniej. Jak osoby na wlasciwym miejscu zaangazuja sie bardziej w to co do nich nalezy i zaczna odpowiednio wykonywac swoje obowiazko to moze praca na tych punktach zacznie miec sens. Bo poki co to jest sielanka . a co to sprzedazy. Hmmm sprzedajemy kilkudniowe pieczywo po 8 zl za bochenek. Tylko stali klienci dostaja swiezy towar kamienne bochenki musimy wciskac calej reszcie. Nie sugeruje ze gdzies jest inaczej ale skoro mam placic ponad 6 zl za bochenek chleba chcialabym zeby dalo sie go ugryzc. Pracujac tam kupowalam bulki w lewiatanie albo biedronce. Bo kajzerki z buczka o 17 nie nadawaly sie na nic oprocz bulki tartej. Owocnych zakupow w buczku.
13
Pracownica 2016-08-21 21:23
Jesteśmy zmuszane pracować w innych sklepach w niedziele mimo, że jesteśmy zatrudnione na sklepach, które w niedziele nie są otwarte. W tej firmie zaczyna się przymusowo wykorzystywać ludzi.
11
była pracownica 2016-08-28 19:43
''Pracownica '' poczytaj sobie co masz napisane w umowie o pracę ,tam była wzmianka o zastępstwach i nie narzekaj na Forum,tylko do szefostwa się ze swoim ''problemem'' zgłoś. Narzekanie tu nic nie da,takie teraz są rządy w Firmie,nowy menedżer nowe rządy.
1
Pracownica 2016-08-28 22:16
Ja nie piszę, że mam problem z zastępstwami, tylko jak się przyjmowałam do pracy to do sklepu, który w niedziele nie pracuje. Wiem co mam w umowie. Godzę się na zastępstwo ale w czasie, w którym jestem ustawiona w harmonogramie. Pani M&M nie powinna nas zmuszać do pracy w niedzielę. Lepiej niech się zajmuje porządkami, a nie ustawianiem grafiku ludziom.
4
sylwia 2016-08-29 00:05
To jest forum dotyczące opinii o pracodawcach, nikogo nie obchodzi smak bułek, matołku
2
Polk 2016-10-18 22:22
No ja tam uważam, że gra jest naprawde w porządku i warta świeczki, piekarnia jestjedną z lepszych które znam i nie wiem skąd macie takie wrażenie, że może być inaczej, nie jest przecież a to wiadomo.
klient 2016-11-02 08:04
2 x kupiłem tam chleb i nigdy więcej tego nie zrobię. twarda skóra i po 3 dniach zapleśniał.. nic ciekawego
2
Klient 2016-11-29 13:22
WITAM SERDECZNIE JESTEM KLIENTEM PIEKARNI BUCZEK PRZY UL. LINDEGO A CHYBA RACZEJ BYŁEM PONIEWAZ STRASZNIE MNIE DENERWUJE OBECNOSC DWOCH LALUNII NA SKLEPIE (JEDNA MOCNO WYMALOWANA DRUGA NISKA BLONDYNKA PRZY KOSCI) KOLEJKA SPORA A ONE ZNIKAJA NA ZAPLECZU CO CHWILA LUKAJAC CZY KOLEJKA SIE ZMNIEJSZYŁA... WIEM ZE TO FORUM NIC NIE DAJE ALE LUDZIE OGARNIJCIE SIE TO JEST PRACA A NIE PLAC ZABAW!!!! NAPRAWDE WSPÓŁCZUJE P. BUCZKOWI TAKICH PRACOWNIKÓW... CHYBA SIE PRZENIOSE DO KONKURENCJI BO TAM MAM PRZYNAJMNIEJ LEPSZE WRAZENIA.
NIE POZDRAWIAM !!!!!
2
Klient 01 2016-11-29 13:32
Dzien dobry!!!! a raczej nie dobry... Chciałbym zamieścić kilka słów odnosnie pracowników w niektorych sklepach w Piekarni Buczek... Nadmienie ze chodzi mi o sklep przy Lindego mam wrazenie ze niektorzy ludzie pracuja tam za kare podejscie do klienta jest karygodne z tego co sie orientuje cały czas wystepuja konflikty, brakuje pieniedzy, Kierowniczka ( o ile mozna nazwac kogos kto moim zdaniem nie ma zadnych kwalifikacji - zero znajomosci zarzadzania pracownikami ) nie mowiac o p. Dyrektor ktora uciekła jak szczur z tonącego okrętu zostawiajac za soba Alme ktora jak chodza słuchy sama zatopiła... Mam nadzieje ze Szanowny Pan Buczek w koncu przejrzy na oczy i zabierze sie za ten " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;.
Pozdrawiam p. Buczka serdecznie
3
henryk z krakowa 2017-01-25 02:51
A co to jest ten Buczek? wszedłem raz i patrzę, a tam bochenek najtańszego chleba kosztuje 8,7 zł, czyli prawie 10 zł za chleb.. Co to za chleb? chyba ze złota... jeszcze 5 lat temu w biedronce mogłem go kupić za 2,7 zł, ten sam.. a teraz? haaa masakra!!! za co płacić 3x tyle? Przecież upieczenie tyle nie kosztuje.. 1,2zł może.. lipa!
olo 2017-01-25 05:47
no, no.. prywatna działalność gospodarcza w czasach PRL-u, a obecnie wynajmowanie lokali pod sklepy w miejscach powiedzmy nie tanich w Krakowie.. to albo trzeba być okropnym "dusigroszem" tzn. oszczędzać na wszystkim, na czym tylko się da, albo mieć pewne związki z tymi dawnymi czasami.. nie mnie oceniać. ważne, że ludzie z polski pracują, a nie byli towarzysze zza Buga, czy ciapaci.. jak oczywiście wszędzie gdzie są skupiska pewnych grup ludzi, nie ważne za co pracują.. czy za czapkę gruszek, czy za dwie, każdy chce uzależnić od siebie innych. to też i poprzez przypadkowe łączenie się z pewnym skupiskiem ludzi, wchodząc w taką grupę, można się uzależnić i myśleć dokładnie tak jak oni. oczywiście w firmach typu krzak, czy troszkę podchodzących pod drzewko, zawsze brakuje poszanowania innego człowieka i to niezależnie, czy jest się na czele grupy, czy będąc w szeregu. Moje, a w zasadzie to co mam, jest zawsze najlepsze. Nie ważne czy produkuje się chińskie gacie, czy jest się na stanowisku do upłynniania towaru, miernikiem jest ilość gotówki, jaką z tej czynności mi zostanie i ewentualne postawienie się wyżej, ze względu na hierarchię w tym skupisku ludzi. Toteż i uzależnianie przez hipermarkety punktami rabatowymi, to że będziesz kupować, dostaniesz rabat 10 groszy, ale jak będziesz ciągle kupować u mnie, a i tak nie spostrzeżesz się jak cię ładnie wydoję. Jak tak jest źle i istnieje mobbing, to po co łączyć się z tą grupą ludzi i później nadawać na falach, jak i oni? mało to piekarzy jest? roboty wszędzie co nie miara, nawet za portiera w hotelu masz 2o zeta i nic nie robisz. to po cholerę łączysz się z środowiskiem ludzi pysznych jak bochenek chleba. :)
3
klientka 2017-03-13 16:42
Obsługa fatalna - stoisz w kolejce ok. 10 min., obsługują dwie panie, którym wcale się nie spieszy. Zostałam bezczelnie pominięta chociaż stałam w kolejce - pani zaczęła obsługiwać osoby stojące za mną, więc opuściłam piekarnię. Zawsze uważałam, że ta piekarnia jest lepsza od aviteku, ale w avitekie przynajmniej nie olewają klientów. Ja rozumiem, że panie mogły mieć zmianę zmian, ale fochy w stylu, że ja na tej kasie nie stane mogą wyrażać tak, żeby klienci tego nie słyszeli... Moja noga już nie przekroczy progu tej cukierni w najbliższym czasie przynajmniej...
1
ALA15 2017-03-26 17:32
Gdyby pani trochę popracował w handlu to by pani takich głupot nie wypisywała.
Najlepiej opisać , że panie były niemiłe. Niestety niektórzy klienci sami są sobie winni.
Wchodząc do sklepu kierują się zasadą: klient nasz pan.
A co pani myśli , że ekspedientki będą fruwać jak im zagrają. A może jeszcze klienci będą bić ich batem.
Z całym szacunkiem niech sobie pani najpierw przeczyta opinie o firmie, a później ocenia pracowników.
3
niemyśląca 2017-04-12 01:14
Pani "myśląca" oraz do wszystkich tego typu "myślących" .
Po to są te wypowiedzi żeby ocenić danego robodawcę na wstępie czy próbować się w danej firmie się zatrudnić (prawda na miejscu raczej zawsze okazuje się dużo gorsza niż tu w opisie) czy od razu OLAĆ pajaca. A porady typu : jeśli się komuś nie chce to niech się zwolni i tak dalej - to myśląca paniusiu są dobre dla takich prowincjonalnych "myślących" paniusi. A zresztą cham z chamowa wyjdzie ale chamowo z chama nigdy . Pozdrowienia "myśląca" kieeeeeeerowniczko.
1
krakowianka_97 2017-04-26 09:19
Zastanawiam się nad złożeniem CV do Buczka. W ogłoszeniu piszą o licznych benefitach i premii - czy ktoś może powiedzieć coś więcej jaka to premia i jakie bonusy? Bo teraz każde miejsce się tym chwali w ogłoszeniu a nie chcę ślepo składać CV. Dzięki za odpowiedź.
bum 2017-04-26 10:41
co Ty brałeś??
Klaudyna 2017-05-23 19:52
Witam sama zaczęłam pracę i pracuje w BUCZKU 3 dzień mój początek był najgorszy jaki mogłam sobie wyobrazić... Kierowniczka mi tylko pokazała jak bułki przekładać. Cały dzień myłam tylko naczynia kuchenne, zamiatalam i kawę patrzyłam. Koszmar!! 2 dzień pracy taki sam tylko że przy garach spędziłam cały dzień totalnie zero szacunku,nic się nie nauczyłam przez te 3 dni oprócz układania i przejrzystości szklanek. Kierowniczka zadowolona bo ona jest,, góra,, w lusterku się przegląda (ze swoimi 2 pracownicami monitoring oglądały i się nasmiewaly z Ciebie).. Zgłosiłam to do osoby, która mnie zatrudniala i czekam na jak najszybszą droga przenoszenia mnie do innego sklepu gdzie ktoś mnie czegoś nauczy i zaczniw normalnie traktować.! Powodzenia wszystkim! Nie dajcie się i walczcie o swoje!
2
Zostaw swoją opinię o Buczek-piekarnia cukiernia - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Buczek-piekarnia cukiernia