brak logo

Buczek-piekarnia cukiernia

Kraków

Opinie o Buczek-piekarnia cukiernia

myśląca 2015-02-04 20:51:39
Masz rację - moje zdanie jest takie samo,co sklep to i inna kierownica w nim rządzi.Jeśli chodzi o konferencję i nagrody to chyba dostały osoby kture najbardziej się firmie przysłurzyły,najlepsze kierownice i pracownice ot i wielka filozofia.Krąża ploty ze nagrody dają ,co roku ciągle tym samym kierownicom.Naprawde zasłuzone a jest ich duzo wiecej niz nagrodzonych nie oczekują oklaskow na forum jak niekótre z nagrodzonych,gwiazd..Jak ktoś narzeka to niech pracę zmieni po co pracuje tam gdzie nie chce?Ktoś was zmusza do pracy?
myśląca 2015-02-04 21:11:24
Widać kim ty jesteś bo po tym co piszesz to ortografia u ciebie to pod psem chyba jestes z wykształcenia po gimnazjum z taką wiedzą a ty na konferencji zbierasz poklaski za znęcaniem się na ludziach i wyżywaniu się na ich psychice kto dłużej wytrzyma za to jesteś gwiazdą Buczkowską kto jest mądrzejszy to już dawno z tej firmy odszedł tylko ci zostali co mają pętlę na szyjii i nie maja honoru ...
1
myśląca 2015-02-04 21:12:38
Widać kim ty jesteś bo po tym co piszesz to ortografia u ciebie to pod psem chyba jestes z wykształcenia po gimnazjum z taką wiedzą a ty na konferencji zbierasz poklaski za znęcaniem się na ludziach i wyżywaniu się na ich psychice kto dłużej wytrzyma za to jesteś gwiazdą (usunięte przez administratora)kto jest mądrzejszy to już dawno z tej firmy odszedł tylko ci zostali co mają pętlę na szyjii i nie maja honoru ...
ELUNIA 2015-03-25 14:10:57
BUCZEK= WYZYSK PRACOWNIKÓW = WIELKA MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!
3
byla krakowianka 2015-03-26 12:14:18
mimo tych wszystkich niemilych opinii chleb kresowy pieczony na lisciu kapusty to mistrzostwo swiata,jest pyszny,wlasnie wczoraj wrocilam z Krakowa z wielkim bochnem tego chleba,zajadamy sie wszyscy,pycha,mam pytanie czy P.Buczek nie otworzylby takiego sklepu w Piastowie k.Warszawy?pysznie by bylo,pozdrawiam
myśląca 2015-03-31 14:53:41
Witajcie miłe Panie jak tam okna pomyte w domu posprzątane bo idą Święta trzeba u Buczka rąbać całymi dniami kasę im nabijać tymi wypiekami które mają ze 3tygodnie a wy musicie mielić gębami ze to wszystko swieże a wiadomo ze jak jest 30 sklepów to się nie upiecze w jeden dzień a ludzie czekają na ostatnią chwilę że będzie swieże a to będzie rozczarowanie jak położą w Święta na stole masakra zastanówcie się ludzie jak coś bedziecie kupować bo najgorszego gnieciucha jak sobie w domu zrobicie to będzie lepsze niż tam kupicie nie polecam Buczka \\\
uwaga 2015-04-01 15:06:02
Tak moja Eluniu potwierdzam że Buczek to wyzysk na całą skalę w Krakowie dlatego lepiej iść pracować do zwykłego sklepu osiedlowego a będziesz lepiej traktowana i doceniana niż u Buczka nikt cię nie będzie szkalował ani obgadywał za plecami a nie mówiąc o tych zadufanych niekiedy po zawodówkach kierownicach jest tam masakra dlatego jest taka rotacja ludzi bo np u Michalskich jak obserwuję to kadra trzyma się kilka lat dlatego nie polecam pracy w Buczku masakra ;;;;;;;
damian 2015-04-29 01:45:56
Coś mi tutaj nie pasuje, zauwazcie, że powyższe dwa wpisy dzieli kilkanaście minut, jak dla mnie autorem jest jedna i ta sama osoba. Po co robić takie opinie na siłę? Może ktoś to potwierdzic, bo chyba to robota jakiejś pokrzywdzonej pracownicy.
były pracownik 2015-05-03 16:09:16
Szef tam nigdy nie zmądrzeje sklepy to jedno a pracownia drugie.Pracowałem to wiem ludzie są zastraszani i zmuszani do pracy po godzinach,Mobing pełną parą a szef udaje że nic się nie dzieje pomimo skarg pracowników na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownika Cebularza Mariusza.Nie polecam nikomu pracy u Buczka.Szef jest spoko ale reszta do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
puzon 2015-06-14 16:55:31
ja wbrew temu co mówisz zawsze miałem dobre zdanie o piekarnii Buczek. Może rzeczywiście nie pracują tu ludzie z dyplomami wyższych uczelni ( a widzę , że niektórym ten fakt, bardzo kłuje w oczy choć sami pewnie lepsi nie są) to nie znaczy że nie znają się oni na swoim fachu i brak im jakieś podstawowej kultury
karpiu 2015-09-02 20:20:18
co tam słychać na produkcji ?
panie Julku pracuje pan jeszcze ?
marek 2015-09-03 18:42:39
Hej, ja poszukuję obecnie pracy, najchętniej jako cukiernik deserowy, ewentualnie pomoc cukiernika, jeśli rzecz jasna nie ma możliwości przyjecia się od razu na cukiernika, a jest szansa późniejszego awansu. Może jest tu ktoś, kto słyszał, żeby piekarnia Buczek poszukiwała nowych pracowników, za wszelkie informacje z góry dziękuję.
filip7 2015-09-25 18:59:11
Witam;często kupuje kanapki na ulicy wiślnej nigdy sie nie zawiodlem zawsze sa swieze,nie mam tez zadnych zastrzezen co do drozdzowek a kupuje je prawie codziennie poniewaz studuje na uj.Juz nie dlugo zacznie sie rok akademicki wiec nie moge sie doczeka kanapek i drozdzowek personel mily
23e 2015-10-04 00:05:59
z tego co widziałem to kiedyś w firmie Piekarnia Jerzy Barbara Buczek Sp.J. szukali osób na stanowisko pomocnika piekarza, technologa produkcji piekarniczej,piekarza, pomocnika cukiernika, sprzedawcy, specjalisty do spraw ekspansji i inwestycji jak sami widzicie tych ofert było dosyć sporo, ciekawe czy wkrótce znów będą prowadzić jakąś rekrutację..
YYYYYYYYYYYYY 2016-01-16 19:16:41
NIE POLECAM PRACY U BUCZKA WYKAŃCZALNIA. KOLEJKI LUDZI MAŁO,BO DYRO OSZCZĘDZA NA LUDZIACH, A ON MA ZATO PREMIE. KIEROWNICZKI NIC NIE ROBIĄ, TYLKO SIEDZĄ NA ZAPLECZU I UDAJA ORAZ DZWONIĄ NA PLOTY.TUMACZĄ SIĘ ZE MAJĄ LUDZI OD TEGO.,ALE JAKA KASĘ MAJĄ???POTO STARTUJĄ NA TO STANOWISKO, ABY NIE PRACOWAĆ TYLKO SIEDZIEC WYCHODZIĆ PO PIĘCIU GODZ, PRACY TŁUMACZA SIĘ LEKARZEM, DZIECMI I INNYMI SŁOWAMI. DYREKTOR OCZYWIŚCIE ONICZYM NIEWIE, ANI SZEFOSTWO.PRACUJEIE DOLEJ W CHOREJ NA UMYŚLE FIRMIE.
3
Jacek 2016-01-17 02:55:03
Cześć czy do tej piekarni nadal potrzebni są piekarze? Od dawna pracuje w branży i przyznam, że chętnie przytulę trochę polskich złotych ehhe, dajcie namiar
pracownica 2016-01-18 20:42:49
Zastanów się dziewczyno co ty piszesz.Nie wkładaj wszystkich do jednego wora,nie na wszystkich sklepach jest tak jak piszesz,ja nie narzekam chociaż też pracuje u Buczka juz ładnych parę lat.Jestem pracownicą,choć mogłabym byc kierowniczka,tylko po co? aż tak dużej kasy to wcale nie mają,za to mają stres i dużo wiecej obowiazków niz pracownice.Nie narzekaj więc,najlepiej sie zwolnij i daj pracować tym co lubia swoja pracę.Pozdrawiam
xxxxxxxx 2016-02-01 20:36:48
to ciekawe na którym sklepie jest tak dobrze ??? moze sie pochwalisz
pracownica 2016-02-10 20:46:14
Najlepiej to jest w galerii krakowskiej atmosfera super zarobki bardzo dobre tyklo tam trudno się dostać do pracy trzeba mieć plecy pozdrawiam
Gk 2016-02-10 22:09:28
Ciekawe jakie plecy? Ja jakoś dostałam się bez problemu bo było wolne miejsce. Z resztą nie tylko ja. Więc droga koleżanko zastanów się co piszesz i lepiej nie kłam :)
Była pracownica 2016-02-14 20:28:55
To miałaś koleżanko farta że było wolne miejsce i tam się dostałaś do pracy tyle że nie wiem jak tam długo popracujesz ze względu na atmosferę jaka tam panuje szkoda ze nie przeczytałaś wcześniejszych postów opisywanych przez ludzi życzę ci powodzenia w pracy
Była pracownica 2016-02-14 20:30:35
To miałaś koleżanko farta że było wolne miejsce i tam się dostałaś do pracy tyle że nie wiem jak tam długo popracujesz ze względu na atmosferę jaka tam panuje szkoda ze nie przeczytałaś wcześniejszych postów opisywanych przez ludzi życzę ci powodzenia w pracy
Była pracownica 2016-02-14 20:32:09
To miałaś koleżanko farta że było wolne miejsce i tam się dostałaś do pracy tyle że nie wiem jak tam długo popracujesz ze względu na atmosferę jaka tam panuje szkoda ze nie przeczytałaś wcześniejszych postów opisywanych przez ludzi życzę ci powodzenia w pracy
yyyy 2016-02-19 22:29:30
Koleżanko pracuje juz trochę i wcale nie żałuje.Poczytaj sama te stare posty teraz tu tak niema.ja jestem zadowolona
xxxx 2016-02-25 19:09:42
Koleżanko trochę u ciebie to jaki czas miesiąc rok dwa lata tam pracujesz że tak się wypowiadasz w samych superlatywach od kiedy tam ta dobrze jest jak pozakładali kamery na sklepie i jestescie cały czas pod obstrzałem to może się zmieniło ale przedtem była gehenna mobing na całą parę i wykorzystywanie ludzi do zera a płace pod psem
yyyy 2016-02-25 22:49:27
pracowałaś tam że tak wszystko wiesz?jesteś lepiej poinformowana niż,nie zmyslaj koleżanko,to żałosne jest. my sie kamer nie boimy nie mamy nic do ukrycia.
beret 2016-03-15 20:50:40
ja tam się nie dziwię, że pracownicy są w jakiś sposób obserwowani. Nigdy bym tego nie negował, w końcu to czyjaś firma i każdy chce mieć pewność, że pracownicy są fair.
idik 2016-03-17 21:04:41
beret, dokładnie obserwacji boją sie zresztą tylko Ci, co mają coś do ukrycia. Jak teraz widziałem to mają ofertę pracy dla sprzedawcy. Jak napisali w ogłoszeniu osoba na tym stanowisku odpowiedzialna będzie m.in. za: zapewnienie profesjonalnej obsługi klienta zgodnie ze standardami firmy, obsługę kasy fiskalnej.
1
poz 2016-03-21 12:02:35
idik, a czy zamierzasz dalej do nich aplikować? Nie wiem czy to prawda, ale podobno tam spokojnie zarobi się od 2 do 3,5 tysiąca. Awansować przecież nie może być zbyt trudno :)
1
niewierząca 2016-03-24 23:49:02
nie ma takich zarobków w tej firmie na stanowisku sprzedawcy.ktoś was robi w konia dziewczyny.Pracuje już dość długo więc wiem
1
kotek 2016-03-29 21:38:55
Zarobki dochodzące do 3,5 tysięcy złotych raczej nie są takie złe, bo przecież i tak jest jeszcze szansa na odpowiednie premie, ale wypłata jest w terminie? Dzięki za odpowiedź
kotek 2016-03-30 21:24:10
Kotku jakby (usunięte przez administratora)płacił 3500zł dla ludzi to by poszedł z torbami kto takie pensje wymyśla to szok a premie to są nie ujawniane tylko do koperty przez kierownika po jego widzimisie wypłacane i to do niczego się nie liczy a lata lecą i na emeryturze mój kotku będziesz miał 800zł do 1000zł więc nie wiem kto takie bzdury pisze życzę tym ludziom powodzenia zwłaszcza na stare lata jak tak długo tam pracują opamiętajcie się w końcu jak tam jest
1
ytr 2016-04-01 13:44:54
ale zalezy pewnie od stanowiska na jakis sie pracuje @kotek..przeciez nie na kazdym jest takie samo wynagrodzenie bez rpzesady ;p nie ma co uogolniac..
nana 2016-04-25 22:46:27
jak wyglada praca w buczku czy jest trudno?
Tymo 2016-05-01 15:17:27
@ytr zgadzam się całkowicie. Uogólnianie w takim przypadku jest zupełnie bez sensu, skoro każde stanowisko ma inne zarobki.
angela 2016-05-17 22:45:55
to w takim razie powiedzcie prosze bo jeszcze nie napisal nikt jak wyglada kwestia zarobkowa, bo ktos napisal chyba o fikcyjnej kwocie 3500zl, a podjerzewam sama ze tyle nie zarobisz jako piekarz nawet doswiadczony
jak to nie... 2016-06-03 12:15:37
praca na ranną zmianę , ( dotyczy lizusów), 900 zł na tydzień...
tyle można zarobić i to nie mając wykształcenia zawodowego....
kto pracuje ten wie o kim mowa
x 2016-06-16 13:34:24
ponad 2,5 to maja kierowcy
1
xyz 2016-07-25 22:51:49
Buczek to masakra = wyzysk ludzi. Praca w stresie ... zarobki nie przekraczaja 1500 zl , plus premia jak wyrobia plan miesieczny (115zl miesiecznie )
4
Pracownica 2016-07-27 12:41:51
Przecież dostałaś podwyżkę na 2200 brutto :):):) o co ci chodzi? masz 1600 na rękę, nie narzekaj :)
1
Dość tego 2016-07-30 06:57:55
Daj spokój. Dobrze wiemy, że praca jest do niczego i z apsie pieniądze. DO tego każa nam sprzedawac obce towary jako ich produkty! a oastatnio dziewczyny pisaly ze w tartach sa robaki. Ja mam juz dosc wysluchiwania od klientow.
1
Qwerty 2016-08-12 04:37:09
Jestem zawiedziona i zażenowana. Zauwazylam spadek jakości pieczywa, niekiedy jest ono ewidentnie odświeżane. Bochenki chleba są znacznie mniejsze, niż rok temu. Uważam, że klient, który płaci za chleb nie małe pieniądze powinien dostać świeże pieczywo. Jesteśmy w piekarni, nie w sklepie spożywczym! Mrożone bułki, odswiezany chleb, tarty z robakami, mole. Co to ma być?! W miejscu, w którym zostawiamy tyle kasy powinniśmy się spodziewać wysokiej jakości produktów, a ona zauważalnie spada.
Jeśli chodzi o prace-sama w sobie nie jest zła. Kontakt z ludźmi, nie da się nudzic. Ale jak długo można być ponizanym przez klientow? I to za takie śmieszne pieniądze, które można tam dostać? Ile można słuchać skarg dotyczących nieswiezych produktów? Jak to wytłumaczyć, kiedy same widzimy, co się dzieje? Nie zamierzam swiecic oczami przed klientem. Wstyd dawać komukolwiek coś takiego. Totalna, masowa produkcja. Liczy się zysk.
5
uczciwa 2016-08-12 20:25:02
czytałaś ostatni skład ciasta bezo-borówkowego????

Ciasto bezowo - borówkowe na biszkopcie - termin przydatności (dwa dni od momentu dostarczenia ciasta do sklepów).
Składniki: borówka górska, białka jaj, cukier, jaja, olej roślinny rzepakowy, mąka pszenna, ocet spożywczy, substancje spulchniające E450, E500, syrop glukozowy w proszku, skrobia modyfikowana, emulgatory E475, E471, sól, proszek jogurtowy, substancje zagęszczające E415, E412, E466, barwnik -beta karoten.

EMULGATORY, SKROBIA MODYFIKOWANA, SUBSTANCJE SPULCHNIAJĄCE I ZAGĘSZCZAJĄCE

co to jest? ciastko? chyba nie!!!

ja tego nie polecę nikomu
6
Qwerty 2016-08-13 20:58:07
Zamiast domowego, smacznego ciasta dostajemy jakieś badziewie. Gdybym chciała kupić chemię to kupilabym pierwszego lepszego batona w supermarkecie. Śmiechu warte..
5
@ 2016-08-15 19:27:42
Calkiem niezle
bylapracownica 2016-08-16 16:06:28
Praca jest w porzadku dopoki nie przejmuje rzadow ktos kto nie ma pojecia o prowadzeniu firmy. Pracownicy odchodza z firmy z okolicznosci na zero zorganizowania ze strony pracodawcy. Zarobki nie sa zle dopoki nie bierzemy pod uwage pchania galerii handlowych zarowno jak sklepow osiedlowych do jednego wora pod wzgledem zarobkow. Jak mozna zaplacic pracownicy ktora na swoim punkcue utarguje dziennie 5500 tys i takiej co utarguje 1000 zl taka sama pensje. Zenada. Nie polecam pracy w tej firmie nikomu. Kiedys panowala dyscyplina a teraz chaos i zero zorganizowania. Ale jak tu mowic o czymkolwiek skoro pracownićy maja wieksze pojecie o prowadzeniu sklepu niz nieektore pracownice a zarabiaja polowe mniej. Jak osoby na wlasciwym miejscu zaangazuja sie bardziej w to co do nich nalezy i zaczna odpowiednio wykonywac swoje obowiazko to moze praca na tych punktach zacznie miec sens. Bo poki co to jest sielanka . a co to sprzedazy. Hmmm sprzedajemy kilkudniowe pieczywo po 8 zl za bochenek. Tylko stali klienci dostaja swiezy towar kamienne bochenki musimy wciskac calej reszcie. Nie sugeruje ze gdzies jest inaczej ale skoro mam placic ponad 6 zl za bochenek chleba chcialabym zeby dalo sie go ugryzc. Pracujac tam kupowalam bulki w lewiatanie albo biedronce. Bo kajzerki z buczka o 17 nie nadawaly sie na nic oprocz bulki tartej. Owocnych zakupow w buczku.
11
Pracownica 2016-08-21 21:23:56
Jesteśmy zmuszane pracować w innych sklepach w niedziele mimo, że jesteśmy zatrudnione na sklepach, które w niedziele nie są otwarte. W tej firmie zaczyna się przymusowo wykorzystywać ludzi.
11
była pracownica 2016-08-28 19:43:39
''Pracownica '' poczytaj sobie co masz napisane w umowie o pracę ,tam była wzmianka o zastępstwach i nie narzekaj na Forum,tylko do szefostwa się ze swoim ''problemem'' zgłoś. Narzekanie tu nic nie da,takie teraz są rządy w Firmie,nowy menedżer nowe rządy.
1
Pracownica 2016-08-28 22:16:18
Ja nie piszę, że mam problem z zastępstwami, tylko jak się przyjmowałam do pracy to do sklepu, który w niedziele nie pracuje. Wiem co mam w umowie. Godzę się na zastępstwo ale w czasie, w którym jestem ustawiona w harmonogramie. Pani M&M nie powinna nas zmuszać do pracy w niedzielę. Lepiej niech się zajmuje porządkami, a nie ustawianiem grafiku ludziom.
2
sylwia 2016-08-29 00:05:32
To jest forum dotyczące opinii o pracodawcach, nikogo nie obchodzi smak bułek, matołku
2
Zostaw swoją opinię o Buczek-piekarnia cukiernia - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Buczek-piekarnia cukiernia