Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Buczek-piekarnia cukiernia

Pracowałeś w firmie Buczek-piekarnia cukiernia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ania - 2014-06-23 12:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz z kolei post klientki.. czy ktos moze napisac w koncu cos konkretnie o pracy w buczku? moze Ty, mariolcia, dlaczego uwazasz ze buczek sie popsuł?
zdjecie uzytkownika
klara - 2014-06-23 21:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiedź dla Pani Mądrzejszej, skoro pani tu zagląda, pani Mądrzejsza, to może dyrektor i ktoś z władzy, jak to Pani ujęła, zagląda. Nie liczyłam na odpowiedź a na refleksję. Czasami lepiej mieć mniejszy iloraz inteligencji niż totalny brak taktu. Serdecznie Panią pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-06-25 16:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze ktos z pracownikow potwierdzic bądz nie opinię Klary jako klientki? pisze ze dyrektor słaby a pracujący super..to jak to tam jest od wewnątrz, powie ktos jaka jest atmosfera? dzieki
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-06-26 15:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszę jak to jest od wewnątrz,jest to jeden wielki wyzysk ludzi wymagania niesamowite kasa fatalna atmosfera lepiej uciekać i omijać wielkim łukiem .Tak to wygląda , szefostwo myśli że pozycja na rynku jest fantastyczna ,i sie niestety myli buczek to najgorsza firma jesli chodzi o dobro pracowników , nikt się z nami nie liczy eliminuję się tzw słabe ogniwa czyli osoby które tajemniczy klient oceni najsłabiej , jeśli ktoś myśli o pracy w buczku to nie radze , będzie oprócz kierowniczki miał na głowie dyrektora i szefostwo gdzie choćby nie wiem co to i tak coś nie tak znajdą i afera murowana . Moim zdaniem jeszcze pół roku i nikt nie bedzie chciał w tej firmie pracować
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-06-26 19:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ania - 2014-06-25 16:47:03]:
Praca jest ok. Wymagania jak w każdej sieciówce. Pieniądze masz miesięcznie, kwartalnie, płacą nawet za to, że nie chorujesz. Wypłata na czas. Jasne, że jak olewasz i odstajesz od reszty to nie ma dla ciebie miejsca ale albo pracujesz albo udajesz, że pracujesz. Jest ciężko ale do wytrzymania.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-06-30 13:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za te opinie, tyle ze trochę są ze sobą sprzeczne.. ale ogolnie łaczy je to ze trzeba przykładać się do pracy, ale to chyba normalne, jak ktos liczy ze pojdzie do pracy i będzie się obijał to jego problem. @pracownica2 napiszesz czy faktycznie atmosfera i stosunki z szefostwem sa takie ciężkie?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-07-01 13:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-06-30 13:33:43]:
Jak wykonujesz to co do ciebie należy to nie ma żadnych problemów z nikim.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-07-01 16:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to chyba się do nich przejdę, ale pewnie to zależy też od danego sklepu? bo w sieciach to różnie bywa
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-07-02 19:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownica, a powiesz w którym konkretnie sklepie pracujesz? bo moze nie wszedzie tak być w sumie...
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-07-03 13:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ania - 2014-07-02 19:00:55]:
Ja na GK. Szefostwo i dyr są często i nic złego się nie dzieje. Jak ma uwagi to zdjecia zrobi i na @ prześle co poprawić. Tak jak pisałam. Praca ciężka ale da się przeżyć.
zdjecie uzytkownika
ewinam - 2014-08-12 00:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [GIT - 2014-05-06 17:24:04]:
Piekarnia Buczek na Wielopolu,nowo otwarty punkt super bardzo się ciesze,bo pracuje jakies 200 m dalej,zawsze jest swieze pieczywko,kanpaki,drozdzoweczki wypiekane na miejscu,pracownice bardzo miłe:)nie ma nic do zarzucenia.jestem stala klientka i codziennie odwiedzam ten punkt,wypijam kawke zjem pyszna kanpake,i popołudniu wracam spowrotem po jakies ciacho:)ale zaniepokoila mnie pwena sytuacja jedna z pracownic pracowala dwa dni prez caly dzień,pytam a pani to ma jakies zastępstwo ze co przyjdę to pania zastaje??,,nie ja już pracuje drugi dzień po 13 godz i jeszcze weekend mam pracujący już ledwo zyje,,zdziwiłam się bardzo nawet zaproponowałam pani ze może zadzwonię do inspekcji pracy,ale pani odpowiedział ze pracuje na prosbe kierowniczki,bo chciała mieć wolne,wiec może jakos wytrzyma,a może kierwniczka przyjdzie za mnie w weekend,nie wiem jak było w weekend czy ta dziewczyna nadal pracowala,czy nie,bo niestety nie bylam w stanie tego sprawdzić,ale obiecałam sobie ze jeśli taka sytuacja się powtorzy to nie omieszkam poinformować o tym fakcie inspekcji pracy.mysle ze powinien ktoś się tym zainteresowac
zdjecie uzytkownika
nigdy tu juz nic nie kupie - 2014-08-26 21:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE SWIEZE PIECZYWO , DROZDZOWKI I CIASTA!!!!!!!! NIE NA JEDNYM SKLEPIE UDALO MI SIE KUPIC STARE RZECZY (Podwale Długa i Galeria)!!! Szef powinien cos z tym zrobic! Stare drozdzowki i chleb powinien byc oddawany a nie sprzedawany na nastepny dzień!!
zdjecie uzytkownika
ELUNIA Z AZORÓW - 2014-08-26 21:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A do tego jakies małpy stojace za lada i gadające w kółko jedno i to samo.
Namawiają do kupowania jeszcze czegos, a czlowiek wie po co idzie do piekarni.
BOZE LUDZIE NIE KUPUJCIE TAM NIC BO TAM DROGO A PO ZA TYM STARE!!
ZAPRASZAM DO AWITEKSU. SWIEZE BULKI WYPIEKANE NA MIEJSCU I MILA I SPOKOJNA OBSLUGA NIE POLECAJACA NIC NA SILE!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
celestyna - 2014-08-27 13:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownica: hej jestem po technikum spożywczym, ale nigdy nie pracowalam w piekarni ani sklepie. tyle o ile mialam na praktykach w sklepie warzywnym to sie obslugi kasy fiskalnej jako tako nauczylam. jest mozliwosc pracy u Was, macie jakie kolwiek przyjecia do siebie? pozdrawiam serdecznie, celestyna.
zdjecie uzytkownika
marzena - 2014-09-04 14:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
pracowałam w tej firmie i muszę napisać ze lepiej tam do pracy się nie wybierać ,kierowniczki zastraszane przez Piotrusia pana (dyrektor tak nazwały go pracownice lub wujek samo zło )wyzysk jeden wielki nie ma szans na przerwę bo trzeba obsługiwać bo kolejka z ledwością do toalety wyskoczysz szefostwo które udaję że problemu nie ma ,nie polecam .kasa marna jak na takie wymagania .
zdjecie uzytkownika
czkerałt - 2014-09-04 18:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
takie mam wątpliwości, czy tak całymi dniami jest taka kolejka, że nic się nie da zrobić. Dziwne, że w ccukierni takie kolejki przez cał dzień - jakoś nie kojarzę. a co do wychodzenia do toalety to czasem przeciez nei da sie wytrzymac i na prawde trzeba wyjsc, chyba ze papersy ktos nosi ale to już nie przesadzajmy. Poleca ktoś inny pracę u Buczka?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-09-04 20:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [czkerałt - 2014-09-04 18:06:02]:
Bajki opowiada ta marzena. Pewno wyleciała, bo chciała za darmo pensję brać. Idź sama zobacz. Możesz iść na dzień, dwa i jak ci się nie spodoba to zrezygnujesz. Nikt na siłę nie trzyma w sklepie. A do toalety chodzę kiedy potrzebuję i czas na dymka się znajdzie. Nie rozumiem takich osób. Im nie wyszło to innych na siłę zniechęcają jak psy ogrodnika.
zdjecie uzytkownika
marzena - 2014-09-17 16:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-09-04 20:11:19]:
żadne bajki długo w tej firmie pracowałam i wiem co pisze , pracownica byłam najlepsza , i zdania o tej firmie nie zmienię wyzysk brak poszanowania pieniądze marne z tego co wiem to już nawet kierowniczki zaczynaja się zwalniać bo psychika im siada .
zdjecie uzytkownika
no wym - 2014-09-19 15:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interesuje mnie praca w cukiernio piekarni - tak wlasciwie to mnie najbardziej interesuje, czy po dniu pracy mozna brac wszystko co zostanie do domu czy trzeba gdzies zwracac albo co gorsza wyrzucic na smietnik. jak to jest napiszcie bo te dyskusje czy kogos wyrzucili czy sam odszedl chyba mnie nie dotycza. na pewno nie zostane kierwonicza chyba ze biora kogos od razu na takie stanowisko
zdjecie uzytkownika
ewka - 2014-09-21 19:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie można brać nic do domu wieczorem .bułki są oddawane wieczorem na piekarnie a chleby, drozdzowki i ciasta zostają na następny dzień i się je sprzedaje jako. świeże
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-09-25 10:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewka - 2014-09-21 19:03:51]:
A to dziwne że są takie starocie sprzedawane na drugi dzień i to jeszcze za swieże w tak prestiżowej piekarni a gdzie własciciele gdzie dyrektor i i te głupiutkie kierowniczki że taki towar puszczają do obrotu i psują renomę piekarni co i tak nie jest dobra bo w Krakowie są lepsze piekarnie i cukiernie niż buczek gratuluję
zdjecie uzytkownika
pracownnnnik - 2014-09-27 17:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w tej firmie 8 lat, nie uważam aby było źle, wynagrodzenie jak wszędzie w sklepie. Jeżeli trafisz jak Ja to masz jak u Pana Boga za piecem ale nie ma miejsc, w takich sklepach nikt normalny się nie zwalnia . No niestety jak trafisz na Starowiślną lub Stradomską to masz pecha. Panie mają przerost ambicji nad treścią, ale to dlatego że są bardzo proste. Nie obrażając nikogo zrobią dosłownie wszystko aby były najlepsze, co świadczy niestety o ich braku inteligencji. Inne sklepy polecam. P.S. Nie sprzedajemy starych chlebów ani drożdżówek a tym bardziej ciast.
zdjecie uzytkownika
marika - 2014-10-02 20:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownnnnik - 2014-09-27 17:58:08]:
dobry żart że chleby ciasta drożdżówki nie są sprzedawane na drugi a nawet trzeci dzień . proszę uwierzyć :ciasta są rano obkrajane ,resztki z ciast czyli tzw okrawki idą na cukiernie a z nich robi się wspaniałe ziemniaczki .Chleby ciemne zostawiane są na drugi dzień jak nie zejdą po 2 dniu odsyłane są na piekarnie a tam przerabiane na pyszny chleb pełne ziarno które kosztuję 9,90 a same śmieci w nim są . Z zewnątrz firma cudna a e środku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2014-10-04 15:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marika - 2014-10-02 20:09:06]:
Dajcie już spokój bo to jest chore to co tu piszecie i tak nie jest brane pod uwagę w firmie....
zdjecie uzytkownika
sprzeczne info - 2014-10-06 14:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no ciekawe kto tutaj ma racje z tych co piszą, bo zdania totalnie odmienne. ciekawe kto z której strony pisz prawdę. JA się interesuję pracą i pewnie dopiero sam jak się zatrudnie to się okkaże jak to jest z tym pieczywem i drożdżówkami. Szczerze nie wydaje się mi, żeby były odgrzewane albo wrzucane na drugi raz do sklepu, przecież chyba ważna jest jakość.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Buczek-piekarnia cukiernia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x