Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Buczek-piekarnia cukiernia

Pracowałeś w firmie Buczek-piekarnia cukiernia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownnnnik - 2014-09-27 17:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje w tej firmie 8 lat, nie uważam aby było źle, wynagrodzenie jak wszędzie w sklepie. Jeżeli trafisz jak Ja to masz jak u Pana Boga za piecem ale nie ma miejsc, w takich sklepach nikt normalny się nie zwalnia . No niestety jak trafisz na Starowiślną lub Stradomską to masz pecha. Panie mają przerost ambicji nad treścią, ale to dlatego że są bardzo proste. Nie obrażając nikogo zrobią dosłownie wszystko aby były najlepsze, co świadczy niestety o ich braku inteligencji. Inne sklepy polecam. P.S. Nie sprzedajemy starych chlebów ani drożdżówek a tym bardziej ciast.
zdjecie uzytkownika
marika - 2014-10-02 20:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownnnnik - 2014-09-27 17:58:08]:
dobry żart że chleby ciasta drożdżówki nie są sprzedawane na drugi a nawet trzeci dzień . proszę uwierzyć :ciasta są rano obkrajane ,resztki z ciast czyli tzw okrawki idą na cukiernie a z nich robi się wspaniałe ziemniaczki .Chleby ciemne zostawiane są na drugi dzień jak nie zejdą po 2 dniu odsyłane są na piekarnie a tam przerabiane na pyszny chleb pełne ziarno które kosztuję 9,90 a same śmieci w nim są . Z zewnątrz firma cudna a e środku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2014-10-04 15:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marika - 2014-10-02 20:09:06]:
Dajcie już spokój bo to jest chore to co tu piszecie i tak nie jest brane pod uwagę w firmie....
zdjecie uzytkownika
sprzeczne info - 2014-10-06 14:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no ciekawe kto tutaj ma racje z tych co piszą, bo zdania totalnie odmienne. ciekawe kto z której strony pisz prawdę. JA się interesuję pracą i pewnie dopiero sam jak się zatrudnie to się okkaże jak to jest z tym pieczywem i drożdżówkami. Szczerze nie wydaje się mi, żeby były odgrzewane albo wrzucane na drugi raz do sklepu, przecież chyba ważna jest jakość.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-11-07 16:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na szkoleniu w tej firmie , porażka faktycznie zostawiane jest prawie wszystko na drugi dzień sprzedaje się jako świeże a tak naprawde jest stare ,szkoda kasy na to marnować , a praca .....ciężko przerwy nie ma bo kolejka jak kolejki nie ma to sprzątanie i tak w kółko . Nie polecam tej pracy za te pieniądze znajdzie się dużo lepszą ofertę .A najlepsze jest to że w ciągu paru godzin dowiedziałam się jaki to dyrektor jest niepoważny i jaki z niego tyran a jakie szefostwo naiwne że w niego wierzy , zakłamanie totalne .
zdjecie uzytkownika
zoska - 2014-11-13 16:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wbuczku pracowalam długi czas odeszlam bo nie moglam juz dłuzej wytrzymac MOBBINGU ze strony kierowniczki czlowiek tlko nerwowy chodzi ,nawet jak wszystko jest zrobione to i tak sie dra na ciebie ze jeszcze to czy tamto do roboty pomiataniem pracownika za marne pensje premia jest jak ja wyrobisz a jak nie to goła pensja zostaje premia za zdrowie marna 100 za 3 miesiace pod warunkiem ze nie pójdziecie na L4 a premia kwartalna o ile jest to jest rozdzielana wedlug kierowniczki kogo najbardziej lubi tak zwanych lizusów i kabli a pieczywo ciasta i drozdzówki stare sprzedawane sa jako swierze KOSZMAR !!!!!!! a dyrektor bazuje na durnych tabelkach i wynikach tajemniczego klienta a nie na prawdziwym zaangarzowaniu pracownika to niech sobie maszyny zatrudnia to wtedy tabelki benda ok :) panstwu buczkom współczuje takiego dyrektora który zarabia gruba kase i nic nie daje od serca i rozumu tylko zimne nic nie warte opinie tk nie polecam tej firmy jak nie chcecie sie wykonczyc psychicznie i fizycznie to odradzam ze szczerego serca
zdjecie uzytkownika
WIELBICIEL... - 2014-11-16 00:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam pamiętam firmę Buczek jak mieli zaledwie kilka sklepików w Krakowie i słynęli z pysznych paluchów z serem za 50gr.!!!obecnie od kilku lat przebywam za granicą moja rodzina zawsze zachwalała chleby m.in. kresowy oraz IG-dla cukrzyków z racji tego że ta choroba jest w mojej rodzinie powszechna i sam na nią choruje zawsze smakowałem tego chleba i był pyszny!!!natomiast to co zakupiłem 14.11.2014 w jednej z piekarni na krowodrzy to istna masakra chleb IG śmierdzi KARMELEM!!!!dzięki niemu mam strasznie wysokie cukry z czym jako cukrzyk nie mogę sobie poradzić...ODRADZAM PIEKARNIE BUCZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-11-20 22:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, moze wspaniali klienci, pan dyrektor i prezes do ktorych trzebabylo sie wiecznie usmiechac i udawac ze jest wspaniale zauwaza w koncu co sie dzieje na niektorych sklepach. Dziewczyny tyraja jak roboty, ktore sa inteligentniejsze to nie gadaja bzdur ze nie ma przerw, nie ma sie kiedy wysikac itp. tylko poprostu schodza na przerwe i tyle na temat, ale niektore, wystraszone, zmobongpowane bpoja sie wyjsc nawet do toalety bo jest kolejka a kierowniczka siedzi w biurze i widzi ze ktos idzie do toalety.. porazka, moze troche rozsadki, poszanowania dla pracownika, mysle ze gdyby nie Panie sprzedawczynie
Panie Prezesie to firma by nie istniala.. a za najnizsza krajowa moze chociaz troche zrozumienia i poszanowania.. jak dla czlowieka nie pracownika, moze prosze sie przyjrzec co sie dzieje na sklepach, Panie kierowniczki, moze zrobic ankiety na sklepach? moze pracownik tez niech ma cos do powiedzenia a nie tylko kierownik poniewaz tez potrafi pieknie zamiesc pod dywan.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-11-21 14:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly pracownik - 2014-11-20 22:46:19]:
Witam
o mobbingu ze strony dyrektora w tej firmie mam bardzo dużo do powiedzenia i proszę uwierzyć nawet mycie klatek schodowych albo i kibli jest lepsza pracą niż praca z P.Rafałem .Mam nadzieje że szefostwo przejrzy w końcu na oczy ,albo że ktoś zdecyduję się iść do sadu pracy .Bo szef jest dobrym człowiekiem tylko ma nie właściwego managera ( Rafała) . Ankieta była by bardzo dobrym pomysłem pod warunkiem że wyniki osobiście sprawdzałby Pan Jan Buczek .
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-11-21 14:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
UWAGA
NIEDŁUGO ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA CZAS PRACY W OKRESIE PRZED ŚWIĄTECZNYM 12 GODZ I DŁUŻEJ SZYKUJCIE SIĘ DZIEWCZYNY DO HARÓWY I SŁUCHANIE KOLĘD ......ŚWIĘTA BOKAMI NAM WYJDĄ A RAFAŁEK BĘDZIE MIAŁ PIĘKNE TABELKI I ŚREDNI KOSZYK W GÓRĘ PÓJDZIE .ON TO MA ŻYCIE PENSJA WSPANIAŁA ŻE NA WCZASY ZA GRANICĄ GO STAĆ PALIWO ZA FRI ZA ZAKUPY NIE PŁACI A W CIĄGU MIESIĄCA TO SUMKA SIĘ NIEZŁA UZBIERA OK 1000ZŁ.........REWELACJA .A MY CO DEPUTAT 4,20 PENSJA 1280 GDZIE SPRAWIEDLIWOŚĆ :((
zdjecie uzytkownika
bylapracownica - 2014-11-22 11:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tez pracowalam w Buczku, az tydzien ... Mobbing to w tych piekarniach to chleb powszedni. Pracownice z dluzszym stazem tez nie daruja nowemu. Co do wyjsc do lazienki - niestety prawda. Jak jest kolejka to nie ma opcji by zejsc bo od razu sa teksty, czy nie widzialas ile osob czeka i Twoje potrzeby nie sa najwazniejsze. Co do placy - marne 5.3 na godzine. Radze szukac pracy w innych miejscach.
zdjecie uzytkownika
bylapracownica - 2014-11-22 11:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No i to prawda - drozdzowki, chleby, bulki sa zostawiane na drugi dzien, nie zwraca sie ich. Ze starych bulek robi sie te "pyszniutkie" sniadania u Buczka :) stare drozdzowki ida na wierzch a nowe pod spod. Kiedy zapytalam czemu ich nie oddajemy oczywiscie jedna z pracownic sie na mnie wydarla, ze nie moja sprawa, a poza tym to sa pieniadze.
zdjecie uzytkownika
Karola - 2014-11-30 12:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma jest chora i straszny wyzysk pracowników, a w szczególności na Podwalu. Dziewczyny pracuja od rana do wieczora bo Kaska nie moze znalesc sobie pracownika bo kazdy jej nie pasuje. Za taka płace 1230 zl to nie sa kokosy żeby tak zapieprzać, a kolejka cały czas jest i nawet spokojnie to wc wyjsc nie mozna. A kierowniczka siedzi rano na kanapkach a potem idzie do biurka i do konca zmiany wisi na telefonie i gadu gadu ze swoimi kolezaneczkami.Zanim wziasc sie do pracy i pomoc dziewczyna na sklepie obsługiwac. Nie obsługuje bo sie boi ze padnie na tk i bedzie zle.Jak to bedzie wyglądać ze Kaska zle obsłuzyła tajemniczego.
NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A dyrektor powinien zwrócić uwage na ten sklep w szczególności bo co chwile tam dziewczyny sie zmieniaja i odchodzą.......

zdjecie uzytkownika
PORAZKA NA PODWALU AGA - 2014-11-30 20:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Byłam na Podwalu na rozmowie z miesiac temu i tam kierowniczka wygada jak krasnal... hehe
to jest dziewczynka a nie kierowniczka buczka jak ona wyglada... kto ja wybrał na kierownika :( porazka
jak powiedziala mi o obowiazkach jakie sa na sklepie i płacy to zwątpiłam 1200 zl + premia ktorej nie ma
w weekendy pracuje sie w soboty od 6 do 18 i w niedziele od 8.30 do 16....strasznie dlugo a za niedziele powinno byc dodatkowo dzien wolny PŁATNY 100 % a nie wolne liczone jak zero w jakis internetowych grafikach !!!!!!
Inspekcja pracy powinna tam wpasc i zrobic tam porzadek.....

zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-12-01 10:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [PORAZKA NA PODWALU AGA - 2014-11-30 20:17:29]:
matka nie nauczyła Cię kultury,szacunku dla drugiego człowieka?,a może nauczyła ,tylko to było zbyt trudne,aby to pojąć?no jak widać myślenie w Twoim wypadku bardzo boli i dlatego nie nadajesz się do pracy ,a za leżenie jeszcze nikt nie płaci,chyba że rodzice.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-12-01 10:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [PORAZKA NA PODWALU AGA - 2014-11-30 20:17:29]:
matka nie nauczyła Cię kultury,szacunku dla drugiego człowieka?,a może nauczyła ,tylko to było zbyt trudne,aby to pojąć?no jak widać myślenie w Twoim wypadku bardzo boli i dlatego nie nadajesz się do pracy ,a za leżenie jeszcze nikt nie płaci,chyba że rodzice.
zdjecie uzytkownika
klienta od lat - 2014-12-04 21:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na Podwalu naprawde cos sie dzieje z personelem ...zostala tylko kierowniczka i 3 stare pracownice.
Jestem stała klientka i od poczatku wrzesnia co chwile nowe twarze stoja za kasą i ruszaja sie jak muchy w smole...
zdjecie uzytkownika
sama prawda - 2014-12-05 15:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [xxxx - 2014-12-01 10:58:48]:
kultury to matka może i nauczyła ale nie tego co trzeba.Co prawda kole w oczy?Ciekawe kto to odpisał sama kierowniczka czy jedna z jej córeczek?Pracowałam na podwalu i całkowicie się z tym zgadzam.Rano kierowniczka Kasia kanapeczki robi a później deleguje jedną z pracownic do robienia a sama tworzy gorącą linie z długą lub starowiślna, aczkolwiek setka telefonów rodzinnych też się przewija.Co do TK to też sama prawda ciekawe czy kierowniczka dobrze by wypadła?Raczej słabo bo siedzi na zapleczu i nikt nie ma nad nią kontroli a powinien.Być może teraz jak jest tam taka rotacja pracowników zarząd się tym zainteresuje, choć szczerze wątpię.Jak to w powiedzeniu przyjdzie kryska na Matyska zobaczycie :-)
zdjecie uzytkownika
tiramisu - 2014-12-05 22:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja wiem ze najlatwiej krytykowac , ale w kwzdym calu ta krytyka jest celowa . Ja tam pracowalem , mowie o produkcji . Brod ,smrod i ogolny(usunięte przez administratora)Dziwi mnie postawa sanepidu [niejedna tam kontrol przezylem ]. Wspolczuje panu (usunięte przez administratora)tak krotko wzrocznosci . Jego kierownicy pozostawiaja wiele do zyczenia . Pozatym za duzo wladzy , a za malo ludzi do pracy , normalnej pracy. Mobing to tam norma , chlew i brak poszanowania , ogolnie poszanowania . Do czasu gdy PAN (usunięte przez administratora)NIE ZROBI PORZADKU Z PODRYWACZAMI PRAKTYKANTEK [MOWA O KIEROWNIKU CUKIERNI] I JEGO PODNOZKAMI DOPUTY TAM BEDZIE ZLE . DLACZEGO TEN PAN MA ZAMKNIETE OCZY . W tej firmie bylo dobrze , ale niektorym wladza odbila i sa mondrzejsi od samego BOGA [notabene porownuja sie z nim ]to nienormalne .Na szczescie znalazlem nowa prace wsrod ludzi o wyzszym poziomie inteligencji .Z powazaniem byly pracownik
zdjecie uzytkownika
aurinko - 2014-12-07 18:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [marika - 2014-10-02 20:09:06]:
Nie zgodzę się, pracowałam na Starowiślnej jak i na (usunięte przez administratora)- niebo a ziemia. Być może na Starowiślnej wcale nie było tak miło jak mi się wydawało - nie byłam długo, acz w porównaniu do sklepu przy Szymanowskiego, to na prawdę do rany przyłóż.
Jeżeli nie przeszkadza Wam terror, obmawianie, plotkowanie, oskarżanie o kradzież i cała masa nieprzyjemności - próbujcie. Przecież nowego pracownika koniecznie trzeba zrównać z ziemią, prawda? Nikt Ci nic nie powie, nie pomoże, nie odezwie się, cały czas towarzyszą Ci szepty. Pani kierownik jest miłą i wyrozumiałą osobą, ale całkowicie urobioną przez pracownice. Ma się wrażenie, że nie ma własnego zdania, całkowicie ulega wpływowi najstarszej pracownicy, oraz jednej z najmłodszych. Na prawdę nie pojmuję jak można być tak zakłamanym i bezczelnym jak owe dwie. Z całego serca odradzam.
Poza tym to co się dzieje z towarem "kiedy klient nie widzi" przechodzi ludzkie pojęcie. Plus traktowanie klientów.
Być może w innych punktach praca wygląda w porządku. Natomiast Szymanowskiego - nie ma co. Za takie psie pieniądze szkoda Waszej godności, nie pchajcie się tam. Przeszłam przez niejedną ciężką harówę, ale taka paranoja jak tam zdecydowanie mnie przerosła. Uciekać, gdzie pieprz rośnie.
zdjecie uzytkownika
UWAGA!!!!!!!!! - 2014-12-18 19:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
UWAGA !!!UWAGA!!! NA PRACĘ W FIRMIE BUCZEK W PUNKCIE NA GALERII KRAKOWSKIEJ!!!!!!!

WSPÓŁPRACE Z TĄ FIRMĄ ZAWIĄZAŁAM NIE DAWNO ALE SYTUACJA KTÓRA MIAŁA TAM MIEJSCE ZMUSIŁA MNIE DO ZŁOŻENIA REZYGNACJI.
GINĘŁY PIENIĄDZE:
KASA PO ROZLICZENIU ZGADZAŁA SIĘ ,A NASTĘPNEGO DNIE W KASIE BRAKOWAŁO PEWNEJ SUMY .
NIE WIADOMO JAK BO PANI KIEROWNIK TŁUMACZY SIĘ ŻE NA KAMERACH NIC NIE WIDAĆ , NIE WYJAŚNIŁA TEJ SPRAWY TYLKO GŁUPIMI ODZYWKAMI TWIERDZIŁA ŻE NIEMA CZASU I NIC NA TO NIE PORADZI.PIENIĄDZE MUSIAŁAM DOŁOŻYĆ ZE SWOICH.Z MOICH USTALEŃ WYNIKŁO ŻE NIE PIERWSZY RAZ MIAŁA MIEJSCE TAKA SYTUACJA.SPRAWA TA ZOSTAŁA ZA RETUSZOWANA I NIE ZOSTAŁA WYJAŚNIONA DO DZISIEJSZEGO DNIA.
TAKA SYTUACJA NIE POWINNA MIEĆ MIEJSCA .!!!!!!

TĄ SPRAWĄ POWINNA ZAJĄC SIĘ INSPEKCJA PRACY!!!!
zdjecie uzytkownika
niania - 2014-12-27 19:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, ogólnie praca nie jest zła owszem jest jej ,duzo i, cięzko ,żli są tylko ludzie ,ktorzy tam pracuja głównie kierownictwo.Szef Jerzy BUCZEK jest dobrym człowiekiem ,tylko niepotrzebnie wierzy kierownikowi,mysle ,że kiedyś zmieni sie to.Z poważaniem była pracownica
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-01-07 17:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam,pracy w tej firmie również nie polecam ,szkoda tylko że to forum nic nie daje że szefostwo się nie zainteresuje bardziej sprawa sklepów co na nich sie wyprawia , dlaczego pracownicy odchodzą dlaczego kierowniczki odchodzą , co i jak dyrektor wyprawia .Moim zdaniem szkoda tu żale wylewać ,bo nic się nie zmieni , choć istnieje nadzieja że wreszcie Pan Buczek przejrzy na oczy i zobaczy jaka nam się przez rządy ( dyr ) Rafała krzywda dzieję .Pozdrawiam osoby które już na szczęście już tam nie pracują , a te co pracują ......poszukajcie czegoś lepszego .Ja jedyne czego żałuję jak się zwalniałam to tego że z szefostwem nie porozmawiałam ....
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-01-17 09:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Gdyby szefostwo miało tak dobre serce, to by wam nie płaciło po 5,3zł/h tylko 20zł/h, bo tyle się za taką robótkę należy. :) Ale mniejsza z tym, wiadomo, narzędzia pracy trzeba szanować.. ;) Byłem raz w jednym ze sklepów, odnoszę wrażenie, że to jakaś próba kopiowania sieciówki McDonald's. Jak rozumiem, firma zajmuje się pieczeniem chlebów i ciastek, i aby zwiększyć zyski, pozyskuje lokale pod wynajem, aby upłynniać swoje wyroby, nie ważny czy stare, czy świeże, ważny jest zysk. Kolor czerwony,jakim afiszują się sklepy tej piekarni, ma działać jak płachta na byka na klienta. podobnie kolor żółty w sieci McDonalds. Sądzę, że małpowanie z amerykańskiej sieci szefowi tej piekarni się uda i za parę lat, oszczędzając wyraźnie na kosztach pracowniczych, płacąc tym samym za wynajem dość słono, nie zawsze przynoszących zysk, powierzchni sklepowych (wiadomo, reklama kosztuje) i zapewne kredytów za wyposażenie sklepów, piekarnia będzie znana nie tylko w rejonach niektórych ulic w Krakowie, ale też we wszystkich miastach Polski, a być może i za granicą, a może stanie się polskim konkurentem sieci McDonald's opartej na franczyzie - czyli minimum kosztów za firmowanie... I tego mu życzę. :)
zdjecie uzytkownika
Była pracownica - 2015-01-22 22:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2015-01-07 17:51:03]:
Cześc dziewczyno o czym byś ty rozmawiała z szefostwem jak to wszystko jedzie na jednym koniu po to jest zatrudniony dyro i za to mu płacą wielką kasę żeby tak rozwiązywał problemy oni wszystko na bieżaco wiedzą co się w firmie dzieje ale to mają d..ludzi jest dużo co maja biedę w Polsce i będą robić i poniżani będą ale to tylko ci co nie mają wykształcenia i nie znają języków pozdr
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-01-25 09:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Też pracowałam w tej firmie i wiem jak to się odbywa szefowie nic nie robią dla pracowników a z dyrektorem nie ma co gadać. Sklepy których kierowniczki wchodzą mu do d.... mają dobrze . Ktoś tu pisał o lasce z zarządu i kierowcy a przecież kierowniczka z czyzyn to dziewczyna dyrektora .
zdjecie uzytkownika
jjj - 2015-01-29 19:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
zależy na jaki traficie sklep widocznie, nie każda kierowniczka jest taka jak opisujecie, ja tam akurat nie narzekałam wszystko było w porządku , nie piszcie wiec ogólnikowo o wszystkich kierowniczkach i nie wieszajcie psów na wszystkich bo to że wam się trafiło tak a nie inaczej nie oznacza że na każdym innym sklepie też tak jest
zdjecie uzytkownika
jjj - 2015-01-30 20:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jjj - 2015-01-29 19:17:48]:
Moja droga na 30 sklepach u Buczka to tak naprawdę mogę ci na palcach policzyć ile jest tych kierowniczek normalnych na Nowowiejskiej Pani Teresa na Wiślnej na Alejach Słowackiego a reszta to same rozwódki i te które mają nie równo pod sufitem i się podlizują dyrowi a te wlaśnie rozwódki są mściwe złośliwe i wyżywają się na normalnych ludziach bo ich zazdrośc z żera że im się nieukłada w życiu ...
zdjecie uzytkownika
jjjjjj - 2015-02-02 18:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [jjj - 2015-01-30 20:52:02]:
No komuś się strony pomyliły to nie jest sympatia.pl i nic nikomu do tego kto z kim sypia, albo jaki jego stan cywilny. Są sukcesy i porażki zawodowe i prywatne, osoba inteligentna potrafi je rozgraniczyć. No przykro mi bardzo że do nich nie należysz. Powodzenia z takim podejściem do życia i ludzi.
zdjecie uzytkownika
- 2015-02-03 20:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jjjjjj - 2015-02-02 18:13:23]:
Pracuje w tej firmie już dość długo i jak to czytam boki zrywam.są złe kierowniczki jak i te dobre.są pracownice złe i dobre więc sytuacja się rownowazy.w całej firmie wiadomo kto jest pupilem i kto z kim sypia alepisanie na forum raczej nnic nie da.sprawa się wyjaśniła po co rocznej konferencji.żenada.nawet szefowa pytała za co nagrody.szkoda ze nie wie na co idą jej i nasze pieniądze.Nie ma co narzekać bo sytuacja we firmie i tak się nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
myśląca - 2015-02-04 20:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2015-02-03 20:24:17]:
Masz rację - moje zdanie jest takie samo,co sklep to i inna kierownica w nim rządzi.Jeśli chodzi o konferencję i nagrody to chyba dostały osoby kture najbardziej się firmie przysłurzyły,najlepsze kierownice i pracownice ot i wielka filozofia.Krąża ploty ze nagrody dają ,co roku ciągle tym samym kierownicom.Naprawde zasłuzone a jest ich duzo wiecej niz nagrodzonych nie oczekują oklaskow na forum jak niekótre z nagrodzonych,gwiazd..Jak ktoś narzeka to niech pracę zmieni po co pracuje tam gdzie nie chce?Ktoś was zmusza do pracy?
zdjecie uzytkownika
myśląca - 2015-02-04 21:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [myśląca - 2015-02-04 20:51:39]:
Widać kim ty jesteś bo po tym co piszesz to ortografia u ciebie to pod psem chyba jestes z wykształcenia po gimnazjum z taką wiedzą a ty na konferencji zbierasz poklaski za znęcaniem się na ludziach i wyżywaniu się na ich psychice kto dłużej wytrzyma za to jesteś gwiazdą Buczkowską kto jest mądrzejszy to już dawno z tej firmy odszedł tylko ci zostali co mają pętlę na szyjii i nie maja honoru ...
zdjecie uzytkownika
myśląca - 2015-02-04 21:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [myśląca - 2015-02-04 20:51:39]:
Widać kim ty jesteś bo po tym co piszesz to ortografia u ciebie to pod psem chyba jestes z wykształcenia po gimnazjum z taką wiedzą a ty na konferencji zbierasz poklaski za znęcaniem się na ludziach i wyżywaniu się na ich psychice kto dłużej wytrzyma za to jesteś gwiazdą (usunięte przez administratora)kto jest mądrzejszy to już dawno z tej firmy odszedł tylko ci zostali co mają pętlę na szyjii i nie maja honoru ...
zdjecie uzytkownika
ELUNIA - 2015-03-25 14:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BUCZEK= WYZYSK PRACOWNIKÓW = WIELKA MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
byla krakowianka - 2015-03-26 12:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mimo tych wszystkich niemilych opinii chleb kresowy pieczony na lisciu kapusty to mistrzostwo swiata,jest pyszny,wlasnie wczoraj wrocilam z Krakowa z wielkim bochnem tego chleba,zajadamy sie wszyscy,pycha,mam pytanie czy P.Buczek nie otworzylby takiego sklepu w Piastowie k.Warszawy?pysznie by bylo,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
myśląca - 2015-03-31 14:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ELUNIA - 2015-03-25 14:10:57]:
Witajcie miłe Panie jak tam okna pomyte w domu posprzątane bo idą Święta trzeba u Buczka rąbać całymi dniami kasę im nabijać tymi wypiekami które mają ze 3tygodnie a wy musicie mielić gębami ze to wszystko swieże a wiadomo ze jak jest 30 sklepów to się nie upiecze w jeden dzień a ludzie czekają na ostatnią chwilę że będzie swieże a to będzie rozczarowanie jak położą w Święta na stole masakra zastanówcie się ludzie jak coś bedziecie kupować bo najgorszego gnieciucha jak sobie w domu zrobicie to będzie lepsze niż tam kupicie nie polecam Buczka \\\
zdjecie uzytkownika
uwaga - 2015-04-01 15:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ELUNIA - 2015-03-25 14:10:57]:
Tak moja Eluniu potwierdzam że Buczek to wyzysk na całą skalę w Krakowie dlatego lepiej iść pracować do zwykłego sklepu osiedlowego a będziesz lepiej traktowana i doceniana niż u Buczka nikt cię nie będzie szkalował ani obgadywał za plecami a nie mówiąc o tych zadufanych niekiedy po zawodówkach kierownicach jest tam masakra dlatego jest taka rotacja ludzi bo np u Michalskich jak obserwuję to kadra trzyma się kilka lat dlatego nie polecam pracy w Buczku masakra ;;;;;;;
zdjecie uzytkownika
damian - 2015-04-29 01:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś mi tutaj nie pasuje, zauwazcie, że powyższe dwa wpisy dzieli kilkanaście minut, jak dla mnie autorem jest jedna i ta sama osoba. Po co robić takie opinie na siłę? Może ktoś to potwierdzic, bo chyba to robota jakiejś pokrzywdzonej pracownicy.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-05-03 16:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2015-01-07 17:51:03]:
Szef tam nigdy nie zmądrzeje sklepy to jedno a pracownia drugie.Pracowałem to wiem ludzie są zastraszani i zmuszani do pracy po godzinach,Mobing pełną parą a szef udaje że nic się nie dzieje pomimo skarg pracowników na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownika Cebularza Mariusza.Nie polecam nikomu pracy u Buczka.Szef jest spoko ale reszta do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
puzon - 2015-06-14 16:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wbrew temu co mówisz zawsze miałem dobre zdanie o piekarnii Buczek. Może rzeczywiście nie pracują tu ludzie z dyplomami wyższych uczelni ( a widzę , że niektórym ten fakt, bardzo kłuje w oczy choć sami pewnie lepsi nie są) to nie znaczy że nie znają się oni na swoim fachu i brak im jakieś podstawowej kultury
zdjecie uzytkownika
karpiu - 2015-09-02 20:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam słychać na produkcji ?
panie Julku pracuje pan jeszcze ?
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-09-03 18:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja poszukuję obecnie pracy, najchętniej jako cukiernik deserowy, ewentualnie pomoc cukiernika, jeśli rzecz jasna nie ma możliwości przyjecia się od razu na cukiernika, a jest szansa późniejszego awansu. Może jest tu ktoś, kto słyszał, żeby piekarnia Buczek poszukiwała nowych pracowników, za wszelkie informacje z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
filip7 - 2015-09-25 18:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam;często kupuje kanapki na ulicy wiślnej nigdy sie nie zawiodlem zawsze sa swieze,nie mam tez zadnych zastrzezen co do drozdzowek a kupuje je prawie codziennie poniewaz studuje na uj.Juz nie dlugo zacznie sie rok akademicki wiec nie moge sie doczeka kanapek i drozdzowek personel mily
zdjecie uzytkownika
23e - 2015-10-04 00:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co widziałem to kiedyś w firmie Piekarnia Jerzy Barbara Buczek Sp.J. szukali osób na stanowisko pomocnika piekarza, technologa produkcji piekarniczej,piekarza, pomocnika cukiernika, sprzedawcy, specjalisty do spraw ekspansji i inwestycji jak sami widzicie tych ofert było dosyć sporo, ciekawe czy wkrótce znów będą prowadzić jakąś rekrutację..
zdjecie uzytkownika
YYYYYYYYYYYYY - 2016-01-16 19:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM PRACY U BUCZKA WYKAŃCZALNIA. KOLEJKI LUDZI MAŁO,BO DYRO OSZCZĘDZA NA LUDZIACH, A ON MA ZATO PREMIE. KIEROWNICZKI NIC NIE ROBIĄ, TYLKO SIEDZĄ NA ZAPLECZU I UDAJA ORAZ DZWONIĄ NA PLOTY.TUMACZĄ SIĘ ZE MAJĄ LUDZI OD TEGO.,ALE JAKA KASĘ MAJĄ???POTO STARTUJĄ NA TO STANOWISKO, ABY NIE PRACOWAĆ TYLKO SIEDZIEC WYCHODZIĆ PO PIĘCIU GODZ, PRACY TŁUMACZA SIĘ LEKARZEM, DZIECMI I INNYMI SŁOWAMI. DYREKTOR OCZYWIŚCIE ONICZYM NIEWIE, ANI SZEFOSTWO.PRACUJEIE DOLEJ W CHOREJ NA UMYŚLE FIRMIE.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2016-01-17 02:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć czy do tej piekarni nadal potrzebni są piekarze? Od dawna pracuje w branży i przyznam, że chętnie przytulę trochę polskich złotych ehhe, dajcie namiar
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2016-01-18 20:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [YYYYYYYYYYYYY - 2016-01-16 19:16:41]:
Zastanów się dziewczyno co ty piszesz.Nie wkładaj wszystkich do jednego wora,nie na wszystkich sklepach jest tak jak piszesz,ja nie narzekam chociaż też pracuje u Buczka juz ładnych parę lat.Jestem pracownicą,choć mogłabym byc kierowniczka,tylko po co? aż tak dużej kasy to wcale nie mają,za to mają stres i dużo wiecej obowiazków niz pracownice.Nie narzekaj więc,najlepiej sie zwolnij i daj pracować tym co lubia swoja pracę.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2016-02-01 20:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2016-01-18 20:42:49]:
to ciekawe na którym sklepie jest tak dobrze ??? moze sie pochwalisz
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa
tylko zadawanie pytań.Zero zapytania czego ja oczekuje od pracy(godziny pracy,płaca itp )
Pytania: Co zrobię jak towar nie dojedzie na czas a muszę otworzyć sklep?Co zrobię jak mam urlop albo wolne a kierowniczka zadzwoni przyjdź do pracy bo ktoś nie przyszedł? - chore od tego jest zarząd , żeby zastępstwo załatwił.za chwilę mam ocenić stopień trudności pytania. zaznaczę łatwe bo wystarczyło mówić to co kierowniczka chciała usłyszeć .
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2016-02-10 20:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej to jest w galerii krakowskiej atmosfera super zarobki bardzo dobre tyklo tam trudno się dostać do pracy trzeba mieć plecy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Gk - 2016-02-10 22:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jakie plecy? Ja jakoś dostałam się bez problemu bo było wolne miejsce. Z resztą nie tylko ja. Więc droga koleżanko zastanów się co piszesz i lepiej nie kłam :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Buczek-piekarnia cukiernia!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Buczek-piekarnia cukiernia

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert