Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Buczek-piekarnia cukiernia

Pracowałeś w firmie Buczek-piekarnia cukiernia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-12-01 10:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [PORAZKA NA PODWALU AGA - 2014-11-30 20:17:29]:
matka nie nauczyła Cię kultury,szacunku dla drugiego człowieka?,a może nauczyła ,tylko to było zbyt trudne,aby to pojąć?no jak widać myślenie w Twoim wypadku bardzo boli i dlatego nie nadajesz się do pracy ,a za leżenie jeszcze nikt nie płaci,chyba że rodzice.
zdjecie uzytkownika
klienta od lat - 2014-12-04 21:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na Podwalu naprawde cos sie dzieje z personelem ...zostala tylko kierowniczka i 3 stare pracownice.
Jestem stała klientka i od poczatku wrzesnia co chwile nowe twarze stoja za kasą i ruszaja sie jak muchy w smole...
zdjecie uzytkownika
sama prawda - 2014-12-05 15:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [xxxx - 2014-12-01 10:58:48]:
kultury to matka może i nauczyła ale nie tego co trzeba.Co prawda kole w oczy?Ciekawe kto to odpisał sama kierowniczka czy jedna z jej córeczek?Pracowałam na podwalu i całkowicie się z tym zgadzam.Rano kierowniczka Kasia kanapeczki robi a później deleguje jedną z pracownic do robienia a sama tworzy gorącą linie z długą lub starowiślna, aczkolwiek setka telefonów rodzinnych też się przewija.Co do TK to też sama prawda ciekawe czy kierowniczka dobrze by wypadła?Raczej słabo bo siedzi na zapleczu i nikt nie ma nad nią kontroli a powinien.Być może teraz jak jest tam taka rotacja pracowników zarząd się tym zainteresuje, choć szczerze wątpię.Jak to w powiedzeniu przyjdzie kryska na Matyska zobaczycie :-)
zdjecie uzytkownika
tiramisu - 2014-12-05 22:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja wiem ze najlatwiej krytykowac , ale w kwzdym calu ta krytyka jest celowa . Ja tam pracowalem , mowie o produkcji . Brod ,smrod i ogolny(usunięte przez administratora)Dziwi mnie postawa sanepidu [niejedna tam kontrol przezylem ]. Wspolczuje panu (usunięte przez administratora)tak krotko wzrocznosci . Jego kierownicy pozostawiaja wiele do zyczenia . Pozatym za duzo wladzy , a za malo ludzi do pracy , normalnej pracy. Mobing to tam norma , chlew i brak poszanowania , ogolnie poszanowania . Do czasu gdy PAN (usunięte przez administratora)NIE ZROBI PORZADKU Z PODRYWACZAMI PRAKTYKANTEK [MOWA O KIEROWNIKU CUKIERNI] I JEGO PODNOZKAMI DOPUTY TAM BEDZIE ZLE . DLACZEGO TEN PAN MA ZAMKNIETE OCZY . W tej firmie bylo dobrze , ale niektorym wladza odbila i sa mondrzejsi od samego BOGA [notabene porownuja sie z nim ]to nienormalne .Na szczescie znalazlem nowa prace wsrod ludzi o wyzszym poziomie inteligencji .Z powazaniem byly pracownik
zdjecie uzytkownika
aurinko - 2014-12-07 18:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [marika - 2014-10-02 20:09:06]:
Nie zgodzę się, pracowałam na Starowiślnej jak i na (usunięte przez administratora)- niebo a ziemia. Być może na Starowiślnej wcale nie było tak miło jak mi się wydawało - nie byłam długo, acz w porównaniu do sklepu przy Szymanowskiego, to na prawdę do rany przyłóż.
Jeżeli nie przeszkadza Wam terror, obmawianie, plotkowanie, oskarżanie o kradzież i cała masa nieprzyjemności - próbujcie. Przecież nowego pracownika koniecznie trzeba zrównać z ziemią, prawda? Nikt Ci nic nie powie, nie pomoże, nie odezwie się, cały czas towarzyszą Ci szepty. Pani kierownik jest miłą i wyrozumiałą osobą, ale całkowicie urobioną przez pracownice. Ma się wrażenie, że nie ma własnego zdania, całkowicie ulega wpływowi najstarszej pracownicy, oraz jednej z najmłodszych. Na prawdę nie pojmuję jak można być tak zakłamanym i bezczelnym jak owe dwie. Z całego serca odradzam.
Poza tym to co się dzieje z towarem "kiedy klient nie widzi" przechodzi ludzkie pojęcie. Plus traktowanie klientów.
Być może w innych punktach praca wygląda w porządku. Natomiast Szymanowskiego - nie ma co. Za takie psie pieniądze szkoda Waszej godności, nie pchajcie się tam. Przeszłam przez niejedną ciężką harówę, ale taka paranoja jak tam zdecydowanie mnie przerosła. Uciekać, gdzie pieprz rośnie.
zdjecie uzytkownika
UWAGA!!!!!!!!! - 2014-12-18 19:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
UWAGA !!!UWAGA!!! NA PRACĘ W FIRMIE BUCZEK W PUNKCIE NA GALERII KRAKOWSKIEJ!!!!!!!

WSPÓŁPRACE Z TĄ FIRMĄ ZAWIĄZAŁAM NIE DAWNO ALE SYTUACJA KTÓRA MIAŁA TAM MIEJSCE ZMUSIŁA MNIE DO ZŁOŻENIA REZYGNACJI.
GINĘŁY PIENIĄDZE:
KASA PO ROZLICZENIU ZGADZAŁA SIĘ ,A NASTĘPNEGO DNIE W KASIE BRAKOWAŁO PEWNEJ SUMY .
NIE WIADOMO JAK BO PANI KIEROWNIK TŁUMACZY SIĘ ŻE NA KAMERACH NIC NIE WIDAĆ , NIE WYJAŚNIŁA TEJ SPRAWY TYLKO GŁUPIMI ODZYWKAMI TWIERDZIŁA ŻE NIEMA CZASU I NIC NA TO NIE PORADZI.PIENIĄDZE MUSIAŁAM DOŁOŻYĆ ZE SWOICH.Z MOICH USTALEŃ WYNIKŁO ŻE NIE PIERWSZY RAZ MIAŁA MIEJSCE TAKA SYTUACJA.SPRAWA TA ZOSTAŁA ZA RETUSZOWANA I NIE ZOSTAŁA WYJAŚNIONA DO DZISIEJSZEGO DNIA.
TAKA SYTUACJA NIE POWINNA MIEĆ MIEJSCA .!!!!!!

TĄ SPRAWĄ POWINNA ZAJĄC SIĘ INSPEKCJA PRACY!!!!
zdjecie uzytkownika
niania - 2014-12-27 19:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, ogólnie praca nie jest zła owszem jest jej ,duzo i, cięzko ,żli są tylko ludzie ,ktorzy tam pracuja głównie kierownictwo.Szef Jerzy BUCZEK jest dobrym człowiekiem ,tylko niepotrzebnie wierzy kierownikowi,mysle ,że kiedyś zmieni sie to.Z poważaniem była pracownica
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-01-07 17:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam,pracy w tej firmie również nie polecam ,szkoda tylko że to forum nic nie daje że szefostwo się nie zainteresuje bardziej sprawa sklepów co na nich sie wyprawia , dlaczego pracownicy odchodzą dlaczego kierowniczki odchodzą , co i jak dyrektor wyprawia .Moim zdaniem szkoda tu żale wylewać ,bo nic się nie zmieni , choć istnieje nadzieja że wreszcie Pan Buczek przejrzy na oczy i zobaczy jaka nam się przez rządy ( dyr ) Rafała krzywda dzieję .Pozdrawiam osoby które już na szczęście już tam nie pracują , a te co pracują ......poszukajcie czegoś lepszego .Ja jedyne czego żałuję jak się zwalniałam to tego że z szefostwem nie porozmawiałam ....
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-01-17 09:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Gdyby szefostwo miało tak dobre serce, to by wam nie płaciło po 5,3zł/h tylko 20zł/h, bo tyle się za taką robótkę należy. :) Ale mniejsza z tym, wiadomo, narzędzia pracy trzeba szanować.. ;) Byłem raz w jednym ze sklepów, odnoszę wrażenie, że to jakaś próba kopiowania sieciówki McDonald's. Jak rozumiem, firma zajmuje się pieczeniem chlebów i ciastek, i aby zwiększyć zyski, pozyskuje lokale pod wynajem, aby upłynniać swoje wyroby, nie ważny czy stare, czy świeże, ważny jest zysk. Kolor czerwony,jakim afiszują się sklepy tej piekarni, ma działać jak płachta na byka na klienta. podobnie kolor żółty w sieci McDonalds. Sądzę, że małpowanie z amerykańskiej sieci szefowi tej piekarni się uda i za parę lat, oszczędzając wyraźnie na kosztach pracowniczych, płacąc tym samym za wynajem dość słono, nie zawsze przynoszących zysk, powierzchni sklepowych (wiadomo, reklama kosztuje) i zapewne kredytów za wyposażenie sklepów, piekarnia będzie znana nie tylko w rejonach niektórych ulic w Krakowie, ale też we wszystkich miastach Polski, a być może i za granicą, a może stanie się polskim konkurentem sieci McDonald's opartej na franczyzie - czyli minimum kosztów za firmowanie... I tego mu życzę. :)
zdjecie uzytkownika
Była pracownica - 2015-01-22 22:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2015-01-07 17:51:03]:
Cześc dziewczyno o czym byś ty rozmawiała z szefostwem jak to wszystko jedzie na jednym koniu po to jest zatrudniony dyro i za to mu płacą wielką kasę żeby tak rozwiązywał problemy oni wszystko na bieżaco wiedzą co się w firmie dzieje ale to mają d..ludzi jest dużo co maja biedę w Polsce i będą robić i poniżani będą ale to tylko ci co nie mają wykształcenia i nie znają języków pozdr
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-01-25 09:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Też pracowałam w tej firmie i wiem jak to się odbywa szefowie nic nie robią dla pracowników a z dyrektorem nie ma co gadać. Sklepy których kierowniczki wchodzą mu do d.... mają dobrze . Ktoś tu pisał o lasce z zarządu i kierowcy a przecież kierowniczka z czyzyn to dziewczyna dyrektora .
zdjecie uzytkownika
jjj - 2015-01-29 19:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
zależy na jaki traficie sklep widocznie, nie każda kierowniczka jest taka jak opisujecie, ja tam akurat nie narzekałam wszystko było w porządku , nie piszcie wiec ogólnikowo o wszystkich kierowniczkach i nie wieszajcie psów na wszystkich bo to że wam się trafiło tak a nie inaczej nie oznacza że na każdym innym sklepie też tak jest
zdjecie uzytkownika
jjj - 2015-01-30 20:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jjj - 2015-01-29 19:17:48]:
Moja droga na 30 sklepach u Buczka to tak naprawdę mogę ci na palcach policzyć ile jest tych kierowniczek normalnych na Nowowiejskiej Pani Teresa na Wiślnej na Alejach Słowackiego a reszta to same rozwódki i te które mają nie równo pod sufitem i się podlizują dyrowi a te wlaśnie rozwódki są mściwe złośliwe i wyżywają się na normalnych ludziach bo ich zazdrośc z żera że im się nieukłada w życiu ...
zdjecie uzytkownika
jjjjjj - 2015-02-02 18:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [jjj - 2015-01-30 20:52:02]:
No komuś się strony pomyliły to nie jest sympatia.pl i nic nikomu do tego kto z kim sypia, albo jaki jego stan cywilny. Są sukcesy i porażki zawodowe i prywatne, osoba inteligentna potrafi je rozgraniczyć. No przykro mi bardzo że do nich nie należysz. Powodzenia z takim podejściem do życia i ludzi.
zdjecie uzytkownika
- 2015-02-03 20:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jjjjjj - 2015-02-02 18:13:23]:
Pracuje w tej firmie już dość długo i jak to czytam boki zrywam.są złe kierowniczki jak i te dobre.są pracownice złe i dobre więc sytuacja się rownowazy.w całej firmie wiadomo kto jest pupilem i kto z kim sypia alepisanie na forum raczej nnic nie da.sprawa się wyjaśniła po co rocznej konferencji.żenada.nawet szefowa pytała za co nagrody.szkoda ze nie wie na co idą jej i nasze pieniądze.Nie ma co narzekać bo sytuacja we firmie i tak się nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
myśląca - 2015-02-04 20:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2015-02-03 20:24:17]:
Masz rację - moje zdanie jest takie samo,co sklep to i inna kierownica w nim rządzi.Jeśli chodzi o konferencję i nagrody to chyba dostały osoby kture najbardziej się firmie przysłurzyły,najlepsze kierownice i pracownice ot i wielka filozofia.Krąża ploty ze nagrody dają ,co roku ciągle tym samym kierownicom.Naprawde zasłuzone a jest ich duzo wiecej niz nagrodzonych nie oczekują oklaskow na forum jak niekótre z nagrodzonych,gwiazd..Jak ktoś narzeka to niech pracę zmieni po co pracuje tam gdzie nie chce?Ktoś was zmusza do pracy?
zdjecie uzytkownika
myśląca - 2015-02-04 21:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [myśląca - 2015-02-04 20:51:39]:
Widać kim ty jesteś bo po tym co piszesz to ortografia u ciebie to pod psem chyba jestes z wykształcenia po gimnazjum z taką wiedzą a ty na konferencji zbierasz poklaski za znęcaniem się na ludziach i wyżywaniu się na ich psychice kto dłużej wytrzyma za to jesteś gwiazdą Buczkowską kto jest mądrzejszy to już dawno z tej firmy odszedł tylko ci zostali co mają pętlę na szyjii i nie maja honoru ...
zdjecie uzytkownika
myśląca - 2015-02-04 21:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [myśląca - 2015-02-04 20:51:39]:
Widać kim ty jesteś bo po tym co piszesz to ortografia u ciebie to pod psem chyba jestes z wykształcenia po gimnazjum z taką wiedzą a ty na konferencji zbierasz poklaski za znęcaniem się na ludziach i wyżywaniu się na ich psychice kto dłużej wytrzyma za to jesteś gwiazdą (usunięte przez administratora)kto jest mądrzejszy to już dawno z tej firmy odszedł tylko ci zostali co mają pętlę na szyjii i nie maja honoru ...
zdjecie uzytkownika
ELUNIA - 2015-03-25 14:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BUCZEK= WYZYSK PRACOWNIKÓW = WIELKA MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
byla krakowianka - 2015-03-26 12:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mimo tych wszystkich niemilych opinii chleb kresowy pieczony na lisciu kapusty to mistrzostwo swiata,jest pyszny,wlasnie wczoraj wrocilam z Krakowa z wielkim bochnem tego chleba,zajadamy sie wszyscy,pycha,mam pytanie czy P.Buczek nie otworzylby takiego sklepu w Piastowie k.Warszawy?pysznie by bylo,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
myśląca - 2015-03-31 14:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ELUNIA - 2015-03-25 14:10:57]:
Witajcie miłe Panie jak tam okna pomyte w domu posprzątane bo idą Święta trzeba u Buczka rąbać całymi dniami kasę im nabijać tymi wypiekami które mają ze 3tygodnie a wy musicie mielić gębami ze to wszystko swieże a wiadomo ze jak jest 30 sklepów to się nie upiecze w jeden dzień a ludzie czekają na ostatnią chwilę że będzie swieże a to będzie rozczarowanie jak położą w Święta na stole masakra zastanówcie się ludzie jak coś bedziecie kupować bo najgorszego gnieciucha jak sobie w domu zrobicie to będzie lepsze niż tam kupicie nie polecam Buczka \\\
zdjecie uzytkownika
uwaga - 2015-04-01 15:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ELUNIA - 2015-03-25 14:10:57]:
Tak moja Eluniu potwierdzam że Buczek to wyzysk na całą skalę w Krakowie dlatego lepiej iść pracować do zwykłego sklepu osiedlowego a będziesz lepiej traktowana i doceniana niż u Buczka nikt cię nie będzie szkalował ani obgadywał za plecami a nie mówiąc o tych zadufanych niekiedy po zawodówkach kierownicach jest tam masakra dlatego jest taka rotacja ludzi bo np u Michalskich jak obserwuję to kadra trzyma się kilka lat dlatego nie polecam pracy w Buczku masakra ;;;;;;;
zdjecie uzytkownika
damian - 2015-04-29 01:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś mi tutaj nie pasuje, zauwazcie, że powyższe dwa wpisy dzieli kilkanaście minut, jak dla mnie autorem jest jedna i ta sama osoba. Po co robić takie opinie na siłę? Może ktoś to potwierdzic, bo chyba to robota jakiejś pokrzywdzonej pracownicy.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa
tylko zadawanie pytań.Zero zapytania czego ja oczekuje od pracy(godziny pracy,płaca itp )
Pytania: Co zrobię jak towar nie dojedzie na czas a muszę otworzyć sklep?Co zrobię jak mam urlop albo wolne a kierowniczka zadzwoni przyjdź do pracy bo ktoś nie przyszedł? - chore od tego jest zarząd , żeby zastępstwo załatwił.za chwilę mam ocenić stopień trudności pytania. zaznaczę łatwe bo wystarczyło mówić to co kierowniczka chciała usłyszeć .
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-05-03 16:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2015-01-07 17:51:03]:
Szef tam nigdy nie zmądrzeje sklepy to jedno a pracownia drugie.Pracowałem to wiem ludzie są zastraszani i zmuszani do pracy po godzinach,Mobing pełną parą a szef udaje że nic się nie dzieje pomimo skarg pracowników na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownika Cebularza Mariusza.Nie polecam nikomu pracy u Buczka.Szef jest spoko ale reszta do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
puzon - 2015-06-14 16:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wbrew temu co mówisz zawsze miałem dobre zdanie o piekarnii Buczek. Może rzeczywiście nie pracują tu ludzie z dyplomami wyższych uczelni ( a widzę , że niektórym ten fakt, bardzo kłuje w oczy choć sami pewnie lepsi nie są) to nie znaczy że nie znają się oni na swoim fachu i brak im jakieś podstawowej kultury
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Buczek-piekarnia cukiernia

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Buczek-piekarnia cukiernia?
Zadaj pytanie
alert