Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Buczek-piekarnia cukiernia

Pracowałeś w firmie Buczek-piekarnia cukiernia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
magda - 2013-06-26 12:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć.ma buczek przyzwoite kierowniczki, gdzie warto sie zatrudnić, czy wszędzie taka bryndza. gdzie ta nowowieska ?
zdjecie uzytkownika
magda - 2013-06-29 23:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli na który sklep nie warto sie pchać galerie czy fieldorfa? bo już sama nie wiem co masz na mysli.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-06-30 10:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)wszystkie sklepy (usunięte przez administratora) to wielkie nieporozumienie zastanów się nad tym solidnie i przemyśl zanim podejmiesz tam pracę bo tam zawsze jest praca bo jest wielka rotacja bo ludziom siada psycha za taki traktowanie ich więc przemyśl dobrze pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
KAROLINA - 2013-07-02 16:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora)TAKA UMIEJĘTNOSC ZARZĄDZANIA KAPITAŁEM LUDZKIM TO NAPRAWDE ŻADKOSC.TAKA MIŁA ATMOSFERA NA SKLEPIE PANUJE.POLECAM PRACE W BUCZKU NA FIELDORFA.NAPRAWDE POLECAM.
zdjecie uzytkownika
SSSS - 2013-07-13 18:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DNO
zdjecie uzytkownika
stały klient - 2013-07-13 20:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na (usunięte przez administratora) to jest wspaniała ekspedientka o imieniu (usunięte przez administratora) jest tak miła grzeczna uprzejma zawsze uśmiechnięta potrafi zawsze mi doradzić przy wyborze zakupów że do takiego sklepu to chce się przychodzić jak tylko ją widzę za ladą to ciągle tam wstępuję takich ekspedientek jakby Buczek miał więcej na sklepach to by się chętniej robiło zakupy pozdrawiam stały klient
zdjecie uzytkownika
znam temat - 2013-07-18 21:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziewczyny!!!! nie daj cie się tak robić . Moja żona też pracuje w Buczku. To jest porażka . Zbieżcie się i weście sobie w jednym dniu wszystkie urlopy na żadanie. Niech się przekonają jak to jest jak nikt nie otworzy sklepu. Może się ktoś zastanowi i coś zmieni. A tego (usunięte przez administratora) to olejcie niech się zajmie rodziną a nie Wami Pozdrowienia trzymam za Was kciuki. Nie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-24 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak z urlopami?
zdjecie uzytkownika
GOSĆ - 2013-08-24 20:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
z tego co mi wiadomo to problemu z urlopem nie ma .Zobaczymy co dalej będzie . Znajoma chwali ,druga się zwolniła , trudno wszystkim dogodzić ,pozdrawiam wszystkich pracujących w buczku
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-07 16:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Ta firma to nieporozumienie.(usunięte przez administratora) Bo nie rozumiem dlaczego jedne sklepy mają dużą obsadę i nie martwią się wolnym a inne muszą kombinować żeby odebrać sobie wolne. A już nie mówiąc nic o planach jak na niektórych sklepach plany są wyrabiane co miesiąc po 120 % (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bylapracownica. - 2013-11-07 22:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Buczek przy ulicy Czarnowiejskiej w Krakowie to zło. Bardzo, ale to bardzo, niemiła atmosfera pracy. Jedna wielka kłótnia między tamtejszymi pracownicami. Nowi ludzie trafią w sam środek tej wojny. Istnieje tam dyskryminacja ze względu na wiek, także z góry odradzam młodym ludziom ubieganie się tam o pracę. Kierowniczka nie widzi jak są traktowani ludzie, a może nie chce widzieć jak pracują tam kobieta robi z ludzi popychadła i o WSZYSTKO się czepia. Niestety, ale jest to już znęcanie się psychiczne. Także powtarzam - ODRADZAM.
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2013-11-09 19:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bylapracownica. - 2013-11-07 22:56:36]:
ALE GŁUPOTY WYPISUJESZ KIEROWNICZKA JEST BARDZO FAJNA I MIŁĄ OSOBA , CHYBA Z TOBĄ COS NIE TAK ŻE NARZEKASZ NA TYM FORUM PEWNIE ROBIC SIE NIE CHCIAŁO , A KASE CHCIEC BRAC ZA MIELENIE JEZYKIEM TYLKO . TYLKO NIE ROBY LENI SMIERDZĄCE POTRAFIA KRYTYKOWAC KIEROWNICZKE
zdjecie uzytkownika
bylapracownica. - 2013-11-22 11:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zadowolona - 2013-11-09 19:35:05]:
Ale ja nigdzie nie napisałam, że kierowniczka jest osobą niefajną bądź niemiłą - kłania się czytanie ze zrozumieniem :) Bardziej jest głucha i ślepa na problemy, które tam są. Tak, oczywiście, ze mną jest coś nie tak - napisałam tu by ostrzec inne osoby, teraz pewnie sto razy się każdy zastanowi przed podjęciem pracy tam.
zdjecie uzytkownika
JA - 2013-11-22 21:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bylapracownica. - 2013-11-22 11:47:18]:
ja jestem zadowolona , fajna miła praca zgrzyty wszędzie są , nigdzie sie tego nie uniknie nawet we wspaniałym zwiazku czasem jest zle a co dopiero jak same baby pracuja .SADZE ZE nie mozna pisać ZE PRACA JEST ZŁA BO WARUNKI SA DOBRE I JAK TYLKO KOMUŚ NA PRACY ZALEZY TO NAPEWNO BEDZIE ZADOWOLONY .I po co ostrzegać inne osoby przed czym ? Tobie moze nie pasowało ale ktoś inny bedzie szczesliwy , jest to bez sensowna wypowiedz na forum .
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2013-11-28 13:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
praca jest fajna. szkoda ze tylko za najniższą średnią. bo plany tak wysokie że nie da rady wyrobić. Będzie mi przykro opuszczać ta firmę ale takie czasy nastały więcej pracy a zarobki marne.
zdjecie uzytkownika
klientka z Podwala - 2013-12-08 19:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ŚWIEZE PIECZYWO TO PODSTAWA PIEKARNI!!!!!!!!!!!!!!

W środę rano w piekarni buczek na Podwalu dostałam stara drożdżówkę ze śliwka!!!A ekspedientka twierdzila ze jest świeza!
nie powinni sprzedawac starych rzeczy i chleb tez jest stary tam sprzedawany.
wiec nie kupujcie tam nic....
a dyrektor powinien na to zareagować bo drozdzowki powinny być oddawane na zwroty a nie sprzedawane na następny dzień!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
marika - 2013-12-13 19:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [życzliwa - 2012-10-24 11:59:53]:
a jak ta pani K miała na imię, pamiętasz może?
zdjecie uzytkownika
marika - 2013-12-13 19:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [yyy - 2012-10-23 09:50:29]:
o który sklep chodzi? pamiętasz jak ta pani miała na imię?
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-03-04 00:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [zaciekawiony - 2012-12-29 18:43:46]:
Oj tu to bym nie byl taki pewien ze kierownik tego wlasnie punktu jest taki mily i chetny do pomocy(chetny do pomocy ale moze tylko na pokaz)za kazdym razem gdy tam przychodze (a jestem w tym punkcie codziennie obserwujac przy okazji panujace tam warunki) widze kilkanascie dni pod rzad te same osoby (PISZAC KILKANASCIE CHODZI MI O PONAD NORME PRACY W TYGODNIU KTORA MOZNA PRZEPRACOWAC) konkretnie chodzi mi o 9,10 a nawet 11 dni pod rzad wiec co to za kierownik ktorego prawie wogole nie widac na sklepie i ktory tak poniewiera pracownikiem owszem obsluga jest mila ale co niektore pracownice sa tam ofiarami przepraszam ze to napisze ale niestety mobingu z ktorym w tych czasach mamy dosc czesto do czynienia i boja sie isc z tym do odpowiedniej instytucji wiedzac ze w takim przypadku moga stracic prace tak ze prosze wszystkich ktorzy to czytaja i sa klientami w cukierni-piekarni buczek ul.Stradomska 23 obserwujcie i reagujcie!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
zaciekawiony - 2014-03-07 19:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zmieniam zdanie hehe
zdjecie uzytkownika
zaciekawiony - 2014-03-07 19:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Adam - 2014-03-04 00:55:15]:
Oj pomylilem sklepy zdarza sie przepraszam
zdjecie uzytkownika
natka - 2014-04-03 16:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
wkrótce się odezwa ale to będzie prawdziwa bomba .wszystkie komisje będą miały co robić . to nie rzucanie słów na wiatr, nie zawiedziecie się !!
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-04-10 20:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [natka - 2014-04-03 16:54:13]:
może coś więcej na ten temat napiszesz ?
trzymam kciuki żeby oberwało się w końcu dyrektorowi .....
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-04-11 22:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [natka - 2014-04-03 16:54:13]:
Ja jestem zadowolona z pracy. Cudów nie ma ale gdzie są? Ważne, że wszystko zgodnie z zasadami. Wyzwaj sobie kogo chcesz. Z chęcią powiem, że jest wszystko OK. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rzadki bywalec - 2014-04-17 09:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja tam wszystkie buczki omijam dużym łukiek pracowała w jednym ze sklepów moja kuzynka i dość ze żałosna kasa wyżyć ledwo co poza tym drogo a szefostwo to typowi dusi grosze światowi ludzie a pracownicy muszą zachowywać sie jak małpy w cyrku śmieszne co a dyrektor to goryl ustawia małpki żeby skakały jak on chce
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
45 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Buczek-piekarnia cukiernia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x