Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Buczek-piekarnia cukiernia

Pracowałeś w firmie Buczek-piekarnia cukiernia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marzena - 2014-09-17 16:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-09-04 20:11:19]:
żadne bajki długo w tej firmie pracowałam i wiem co pisze , pracownica byłam najlepsza , i zdania o tej firmie nie zmienię wyzysk brak poszanowania pieniądze marne z tego co wiem to już nawet kierowniczki zaczynaja się zwalniać bo psychika im siada .
zdjecie uzytkownika
no wym - 2014-09-19 15:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interesuje mnie praca w cukiernio piekarni - tak wlasciwie to mnie najbardziej interesuje, czy po dniu pracy mozna brac wszystko co zostanie do domu czy trzeba gdzies zwracac albo co gorsza wyrzucic na smietnik. jak to jest napiszcie bo te dyskusje czy kogos wyrzucili czy sam odszedl chyba mnie nie dotycza. na pewno nie zostane kierwonicza chyba ze biora kogos od razu na takie stanowisko
zdjecie uzytkownika
ewka - 2014-09-21 19:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie można brać nic do domu wieczorem .bułki są oddawane wieczorem na piekarnie a chleby, drozdzowki i ciasta zostają na następny dzień i się je sprzedaje jako. świeże
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-09-25 10:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewka - 2014-09-21 19:03:51]:
A to dziwne że są takie starocie sprzedawane na drugi dzień i to jeszcze za swieże w tak prestiżowej piekarni a gdzie własciciele gdzie dyrektor i i te głupiutkie kierowniczki że taki towar puszczają do obrotu i psują renomę piekarni co i tak nie jest dobra bo w Krakowie są lepsze piekarnie i cukiernie niż buczek gratuluję
zdjecie uzytkownika
pracownnnnik - 2014-09-27 17:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w tej firmie 8 lat, nie uważam aby było źle, wynagrodzenie jak wszędzie w sklepie. Jeżeli trafisz jak Ja to masz jak u Pana Boga za piecem ale nie ma miejsc, w takich sklepach nikt normalny się nie zwalnia . No niestety jak trafisz na Starowiślną lub Stradomską to masz pecha. Panie mają przerost ambicji nad treścią, ale to dlatego że są bardzo proste. Nie obrażając nikogo zrobią dosłownie wszystko aby były najlepsze, co świadczy niestety o ich braku inteligencji. Inne sklepy polecam. P.S. Nie sprzedajemy starych chlebów ani drożdżówek a tym bardziej ciast.
zdjecie uzytkownika
marika - 2014-10-02 20:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownnnnik - 2014-09-27 17:58:08]:
dobry żart że chleby ciasta drożdżówki nie są sprzedawane na drugi a nawet trzeci dzień . proszę uwierzyć :ciasta są rano obkrajane ,resztki z ciast czyli tzw okrawki idą na cukiernie a z nich robi się wspaniałe ziemniaczki .Chleby ciemne zostawiane są na drugi dzień jak nie zejdą po 2 dniu odsyłane są na piekarnie a tam przerabiane na pyszny chleb pełne ziarno które kosztuję 9,90 a same śmieci w nim są . Z zewnątrz firma cudna a e środku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2014-10-04 15:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marika - 2014-10-02 20:09:06]:
Dajcie już spokój bo to jest chore to co tu piszecie i tak nie jest brane pod uwagę w firmie....
zdjecie uzytkownika
sprzeczne info - 2014-10-06 14:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no ciekawe kto tutaj ma racje z tych co piszą, bo zdania totalnie odmienne. ciekawe kto z której strony pisz prawdę. JA się interesuję pracą i pewnie dopiero sam jak się zatrudnie to się okkaże jak to jest z tym pieczywem i drożdżówkami. Szczerze nie wydaje się mi, żeby były odgrzewane albo wrzucane na drugi raz do sklepu, przecież chyba ważna jest jakość.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-11-07 16:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na szkoleniu w tej firmie , porażka faktycznie zostawiane jest prawie wszystko na drugi dzień sprzedaje się jako świeże a tak naprawde jest stare ,szkoda kasy na to marnować , a praca .....ciężko przerwy nie ma bo kolejka jak kolejki nie ma to sprzątanie i tak w kółko . Nie polecam tej pracy za te pieniądze znajdzie się dużo lepszą ofertę .A najlepsze jest to że w ciągu paru godzin dowiedziałam się jaki to dyrektor jest niepoważny i jaki z niego tyran a jakie szefostwo naiwne że w niego wierzy , zakłamanie totalne .
zdjecie uzytkownika
zoska - 2014-11-13 16:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wbuczku pracowalam długi czas odeszlam bo nie moglam juz dłuzej wytrzymac MOBBINGU ze strony kierowniczki czlowiek tlko nerwowy chodzi ,nawet jak wszystko jest zrobione to i tak sie dra na ciebie ze jeszcze to czy tamto do roboty pomiataniem pracownika za marne pensje premia jest jak ja wyrobisz a jak nie to goła pensja zostaje premia za zdrowie marna 100 za 3 miesiace pod warunkiem ze nie pójdziecie na L4 a premia kwartalna o ile jest to jest rozdzielana wedlug kierowniczki kogo najbardziej lubi tak zwanych lizusów i kabli a pieczywo ciasta i drozdzówki stare sprzedawane sa jako swierze KOSZMAR !!!!!!! a dyrektor bazuje na durnych tabelkach i wynikach tajemniczego klienta a nie na prawdziwym zaangarzowaniu pracownika to niech sobie maszyny zatrudnia to wtedy tabelki benda ok :) panstwu buczkom współczuje takiego dyrektora który zarabia gruba kase i nic nie daje od serca i rozumu tylko zimne nic nie warte opinie tk nie polecam tej firmy jak nie chcecie sie wykonczyc psychicznie i fizycznie to odradzam ze szczerego serca
zdjecie uzytkownika
WIELBICIEL... - 2014-11-16 00:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam pamiętam firmę Buczek jak mieli zaledwie kilka sklepików w Krakowie i słynęli z pysznych paluchów z serem za 50gr.!!!obecnie od kilku lat przebywam za granicą moja rodzina zawsze zachwalała chleby m.in. kresowy oraz IG-dla cukrzyków z racji tego że ta choroba jest w mojej rodzinie powszechna i sam na nią choruje zawsze smakowałem tego chleba i był pyszny!!!natomiast to co zakupiłem 14.11.2014 w jednej z piekarni na krowodrzy to istna masakra chleb IG śmierdzi KARMELEM!!!!dzięki niemu mam strasznie wysokie cukry z czym jako cukrzyk nie mogę sobie poradzić...ODRADZAM PIEKARNIE BUCZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-11-20 22:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, moze wspaniali klienci, pan dyrektor i prezes do ktorych trzebabylo sie wiecznie usmiechac i udawac ze jest wspaniale zauwaza w koncu co sie dzieje na niektorych sklepach. Dziewczyny tyraja jak roboty, ktore sa inteligentniejsze to nie gadaja bzdur ze nie ma przerw, nie ma sie kiedy wysikac itp. tylko poprostu schodza na przerwe i tyle na temat, ale niektore, wystraszone, zmobongpowane bpoja sie wyjsc nawet do toalety bo jest kolejka a kierowniczka siedzi w biurze i widzi ze ktos idzie do toalety.. porazka, moze troche rozsadki, poszanowania dla pracownika, mysle ze gdyby nie Panie sprzedawczynie
Panie Prezesie to firma by nie istniala.. a za najnizsza krajowa moze chociaz troche zrozumienia i poszanowania.. jak dla czlowieka nie pracownika, moze prosze sie przyjrzec co sie dzieje na sklepach, Panie kierowniczki, moze zrobic ankiety na sklepach? moze pracownik tez niech ma cos do powiedzenia a nie tylko kierownik poniewaz tez potrafi pieknie zamiesc pod dywan.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-11-21 14:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly pracownik - 2014-11-20 22:46:19]:
Witam
o mobbingu ze strony dyrektora w tej firmie mam bardzo dużo do powiedzenia i proszę uwierzyć nawet mycie klatek schodowych albo i kibli jest lepsza pracą niż praca z P.Rafałem .Mam nadzieje że szefostwo przejrzy w końcu na oczy ,albo że ktoś zdecyduję się iść do sadu pracy .Bo szef jest dobrym człowiekiem tylko ma nie właściwego managera ( Rafała) . Ankieta była by bardzo dobrym pomysłem pod warunkiem że wyniki osobiście sprawdzałby Pan Jan Buczek .
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-11-21 14:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
UWAGA
NIEDŁUGO ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA CZAS PRACY W OKRESIE PRZED ŚWIĄTECZNYM 12 GODZ I DŁUŻEJ SZYKUJCIE SIĘ DZIEWCZYNY DO HARÓWY I SŁUCHANIE KOLĘD ......ŚWIĘTA BOKAMI NAM WYJDĄ A RAFAŁEK BĘDZIE MIAŁ PIĘKNE TABELKI I ŚREDNI KOSZYK W GÓRĘ PÓJDZIE .ON TO MA ŻYCIE PENSJA WSPANIAŁA ŻE NA WCZASY ZA GRANICĄ GO STAĆ PALIWO ZA FRI ZA ZAKUPY NIE PŁACI A W CIĄGU MIESIĄCA TO SUMKA SIĘ NIEZŁA UZBIERA OK 1000ZŁ.........REWELACJA .A MY CO DEPUTAT 4,20 PENSJA 1280 GDZIE SPRAWIEDLIWOŚĆ :((
zdjecie uzytkownika
bylapracownica - 2014-11-22 11:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez pracowalam w Buczku, az tydzien ... Mobbing to w tych piekarniach to chleb powszedni. Pracownice z dluzszym stazem tez nie daruja nowemu. Co do wyjsc do lazienki - niestety prawda. Jak jest kolejka to nie ma opcji by zejsc bo od razu sa teksty, czy nie widzialas ile osob czeka i Twoje potrzeby nie sa najwazniejsze. Co do placy - marne 5.3 na godzine. Radze szukac pracy w innych miejscach.
zdjecie uzytkownika
bylapracownica - 2014-11-22 11:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i to prawda - drozdzowki, chleby, bulki sa zostawiane na drugi dzien, nie zwraca sie ich. Ze starych bulek robi sie te "pyszniutkie" sniadania u Buczka :) stare drozdzowki ida na wierzch a nowe pod spod. Kiedy zapytalam czemu ich nie oddajemy oczywiscie jedna z pracownic sie na mnie wydarla, ze nie moja sprawa, a poza tym to sa pieniadze.
zdjecie uzytkownika
Karola - 2014-11-30 12:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma jest chora i straszny wyzysk pracowników, a w szczególności na Podwalu. Dziewczyny pracuja od rana do wieczora bo Kaska nie moze znalesc sobie pracownika bo kazdy jej nie pasuje. Za taka płace 1230 zl to nie sa kokosy żeby tak zapieprzać, a kolejka cały czas jest i nawet spokojnie to wc wyjsc nie mozna. A kierowniczka siedzi rano na kanapkach a potem idzie do biurka i do konca zmiany wisi na telefonie i gadu gadu ze swoimi kolezaneczkami.Zanim wziasc sie do pracy i pomoc dziewczyna na sklepie obsługiwac. Nie obsługuje bo sie boi ze padnie na tk i bedzie zle.Jak to bedzie wyglądać ze Kaska zle obsłuzyła tajemniczego.
NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A dyrektor powinien zwrócić uwage na ten sklep w szczególności bo co chwile tam dziewczyny sie zmieniaja i odchodzą.......

zdjecie uzytkownika
PORAZKA NA PODWALU AGA - 2014-11-30 20:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Byłam na Podwalu na rozmowie z miesiac temu i tam kierowniczka wygada jak krasnal... hehe
to jest dziewczynka a nie kierowniczka buczka jak ona wyglada... kto ja wybrał na kierownika :( porazka
jak powiedziala mi o obowiazkach jakie sa na sklepie i płacy to zwątpiłam 1200 zl + premia ktorej nie ma
w weekendy pracuje sie w soboty od 6 do 18 i w niedziele od 8.30 do 16....strasznie dlugo a za niedziele powinno byc dodatkowo dzien wolny PŁATNY 100 % a nie wolne liczone jak zero w jakis internetowych grafikach !!!!!!
Inspekcja pracy powinna tam wpasc i zrobic tam porzadek.....

zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-12-01 10:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PORAZKA NA PODWALU AGA - 2014-11-30 20:17:29]:
matka nie nauczyła Cię kultury,szacunku dla drugiego człowieka?,a może nauczyła ,tylko to było zbyt trudne,aby to pojąć?no jak widać myślenie w Twoim wypadku bardzo boli i dlatego nie nadajesz się do pracy ,a za leżenie jeszcze nikt nie płaci,chyba że rodzice.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-12-01 10:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [PORAZKA NA PODWALU AGA - 2014-11-30 20:17:29]:
matka nie nauczyła Cię kultury,szacunku dla drugiego człowieka?,a może nauczyła ,tylko to było zbyt trudne,aby to pojąć?no jak widać myślenie w Twoim wypadku bardzo boli i dlatego nie nadajesz się do pracy ,a za leżenie jeszcze nikt nie płaci,chyba że rodzice.
zdjecie uzytkownika
klienta od lat - 2014-12-04 21:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Podwalu naprawde cos sie dzieje z personelem ...zostala tylko kierowniczka i 3 stare pracownice.
Jestem stała klientka i od poczatku wrzesnia co chwile nowe twarze stoja za kasą i ruszaja sie jak muchy w smole...
zdjecie uzytkownika
sama prawda - 2014-12-05 15:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxx - 2014-12-01 10:58:48]:
kultury to matka może i nauczyła ale nie tego co trzeba.Co prawda kole w oczy?Ciekawe kto to odpisał sama kierowniczka czy jedna z jej córeczek?Pracowałam na podwalu i całkowicie się z tym zgadzam.Rano kierowniczka Kasia kanapeczki robi a później deleguje jedną z pracownic do robienia a sama tworzy gorącą linie z długą lub starowiślna, aczkolwiek setka telefonów rodzinnych też się przewija.Co do TK to też sama prawda ciekawe czy kierowniczka dobrze by wypadła?Raczej słabo bo siedzi na zapleczu i nikt nie ma nad nią kontroli a powinien.Być może teraz jak jest tam taka rotacja pracowników zarząd się tym zainteresuje, choć szczerze wątpię.Jak to w powiedzeniu przyjdzie kryska na Matyska zobaczycie :-)
zdjecie uzytkownika
tiramisu - 2014-12-05 22:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja wiem ze najlatwiej krytykowac , ale w kwzdym calu ta krytyka jest celowa . Ja tam pracowalem , mowie o produkcji . Brod ,smrod i ogolny(usunięte przez administratora)Dziwi mnie postawa sanepidu [niejedna tam kontrol przezylem ]. Wspolczuje panu (usunięte przez administratora)tak krotko wzrocznosci . Jego kierownicy pozostawiaja wiele do zyczenia . Pozatym za duzo wladzy , a za malo ludzi do pracy , normalnej pracy. Mobing to tam norma , chlew i brak poszanowania , ogolnie poszanowania . Do czasu gdy PAN (usunięte przez administratora)NIE ZROBI PORZADKU Z PODRYWACZAMI PRAKTYKANTEK [MOWA O KIEROWNIKU CUKIERNI] I JEGO PODNOZKAMI DOPUTY TAM BEDZIE ZLE . DLACZEGO TEN PAN MA ZAMKNIETE OCZY . W tej firmie bylo dobrze , ale niektorym wladza odbila i sa mondrzejsi od samego BOGA [notabene porownuja sie z nim ]to nienormalne .Na szczescie znalazlem nowa prace wsrod ludzi o wyzszym poziomie inteligencji .Z powazaniem byly pracownik
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa
tylko zadawanie pytań.Zero zapytania czego ja oczekuje od pracy(godziny pracy,płaca itp )
Pytania: Co zrobię jak towar nie dojedzie na czas a muszę otworzyć sklep?Co zrobię jak mam urlop albo wolne a kierowniczka zadzwoni przyjdź do pracy bo ktoś nie przyszedł? - chore od tego jest zarząd , żeby zastępstwo załatwił.za chwilę mam ocenić stopień trudności pytania. zaznaczę łatwe bo wystarczyło mówić to co kierowniczka chciała usłyszeć .
zdjecie uzytkownika
aurinko - 2014-12-07 18:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marika - 2014-10-02 20:09:06]:
Nie zgodzę się, pracowałam na Starowiślnej jak i na (usunięte przez administratora)- niebo a ziemia. Być może na Starowiślnej wcale nie było tak miło jak mi się wydawało - nie byłam długo, acz w porównaniu do sklepu przy Szymanowskiego, to na prawdę do rany przyłóż.
Jeżeli nie przeszkadza Wam terror, obmawianie, plotkowanie, oskarżanie o kradzież i cała masa nieprzyjemności - próbujcie. Przecież nowego pracownika koniecznie trzeba zrównać z ziemią, prawda? Nikt Ci nic nie powie, nie pomoże, nie odezwie się, cały czas towarzyszą Ci szepty. Pani kierownik jest miłą i wyrozumiałą osobą, ale całkowicie urobioną przez pracownice. Ma się wrażenie, że nie ma własnego zdania, całkowicie ulega wpływowi najstarszej pracownicy, oraz jednej z najmłodszych. Na prawdę nie pojmuję jak można być tak zakłamanym i bezczelnym jak owe dwie. Z całego serca odradzam.
Poza tym to co się dzieje z towarem "kiedy klient nie widzi" przechodzi ludzkie pojęcie. Plus traktowanie klientów.
Być może w innych punktach praca wygląda w porządku. Natomiast Szymanowskiego - nie ma co. Za takie psie pieniądze szkoda Waszej godności, nie pchajcie się tam. Przeszłam przez niejedną ciężką harówę, ale taka paranoja jak tam zdecydowanie mnie przerosła. Uciekać, gdzie pieprz rośnie.
zdjecie uzytkownika
UWAGA!!!!!!!!! - 2014-12-18 19:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA !!!UWAGA!!! NA PRACĘ W FIRMIE BUCZEK W PUNKCIE NA GALERII KRAKOWSKIEJ!!!!!!!

WSPÓŁPRACE Z TĄ FIRMĄ ZAWIĄZAŁAM NIE DAWNO ALE SYTUACJA KTÓRA MIAŁA TAM MIEJSCE ZMUSIŁA MNIE DO ZŁOŻENIA REZYGNACJI.
GINĘŁY PIENIĄDZE:
KASA PO ROZLICZENIU ZGADZAŁA SIĘ ,A NASTĘPNEGO DNIE W KASIE BRAKOWAŁO PEWNEJ SUMY .
NIE WIADOMO JAK BO PANI KIEROWNIK TŁUMACZY SIĘ ŻE NA KAMERACH NIC NIE WIDAĆ , NIE WYJAŚNIŁA TEJ SPRAWY TYLKO GŁUPIMI ODZYWKAMI TWIERDZIŁA ŻE NIEMA CZASU I NIC NA TO NIE PORADZI.PIENIĄDZE MUSIAŁAM DOŁOŻYĆ ZE SWOICH.Z MOICH USTALEŃ WYNIKŁO ŻE NIE PIERWSZY RAZ MIAŁA MIEJSCE TAKA SYTUACJA.SPRAWA TA ZOSTAŁA ZA RETUSZOWANA I NIE ZOSTAŁA WYJAŚNIONA DO DZISIEJSZEGO DNIA.
TAKA SYTUACJA NIE POWINNA MIEĆ MIEJSCA .!!!!!!

TĄ SPRAWĄ POWINNA ZAJĄC SIĘ INSPEKCJA PRACY!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Buczek-piekarnia cukiernia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Buczek-piekarnia cukiernia?
Zadaj pytanie
x