Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Buczek-piekarnia cukiernia

Pracowałeś w firmie Buczek-piekarnia cukiernia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
GIT - 2014-05-06 17:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeden problem z głowy uf....:-) Teraz za taką ciężką pracę dziewczyny po winne dostać podwyżki harują jak woły....
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-05-25 19:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aby badania Mystery Shopping uznać za etyczne, ich głównym celem powinna być pozytywna motywacja pracowników. Co do zasady badania te powinny pomagać pracownikom lepiej interpretować potrzeby i zachowania klientów, by podnieść ogólny poziom obsługi w firmie. Motywacja negatywna, taka jak kary, nagany czy zwolnienia z pracy, oparte na wynikach raportów tajemniczego klienta, a w szczególności na wyjętych z kontekstu nagraniach audiowizualnych, jest skrajnie nieetyczna. Co więcej, badania powinny koncentrować się raczej na procesach i standardach firmy, a nie jej pracownikach z osobna. - W większości krajów europejskich już samo podanie imienia i nazwiska badanego pracownika jest uznawane za nieetyczne, nie wspominając nawet o utrwalaniu wizerunku
zdjecie uzytkownika
jackechan@interia.pl - 2014-05-25 23:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W niedziele lub sobotę chodzę do buczka na Senatorską jak zawsze nie ma świeżych byłek ( knapek) lub nie ma wcale za drogo a obsługa beznadziejna jedna babka odmawia mi Frugo mają tylko samą wodę mineralną !!!! A strasznie długo się czeka w kolejce !
zdjecie uzytkownika
Maciek Porębski - 2014-05-31 21:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Piekarnia Buczek na ul. Senatorskiej jest najgorsza w całym Krakowie - pieczywo jest nieświeże a obsługa niemiła i niekulturalna. To jest skandal!
zdjecie uzytkownika
miłosz - 2014-06-01 15:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maciek Porębski - 2014-05-31 21:31:11]:
Oj ludzie macie problemy straszne jak to czytam to śmiać mi się chce ,przecież nikt wam nie karze pracować lub robić na siłe zakupów w sklepach buczka a pisanie na forum świadczy tylko o was bo nie macie odwagi tego powiedzieć wprost !!!! Co za tym idzie .......pozdrawiam he he
zdjecie uzytkownika
jackechan@interia.pl - 2014-06-02 18:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Byłem zakochany w piekarni buczek, kupywałem tam od lat, uwielbiałem te sfieże bueczki rogaliczki a drożdżóweczki pychota że mniam mniam, palce lizć, ślinka leci Ale !!! To co tera zię tam dzieje to nawet polski hip hop nie stoi na takim niskim poziomie(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-06-04 12:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze wiecej opinii pracownikow? bo to czy bułki sa swiez nie jest zbyt interesujace, raczej wina kierownika.. a jak jest na stanowisku sprzedawcy?
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-06-09 20:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maciek Porębski - 2014-05-31 21:31:11]:
Tak Maćku podzielam twoją opinię te pracownice to tak się ruszają jak świete krowy tylko bajczą miedzy sobą o swoich problemach a nie myślą o pracy a zwłaszcza ta blondynka
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-06-11 14:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ania, a co kogo obchodzi o czym gadaja pracownice.. prosze o rzetelne i konkretne opinie a nie o jakichś bułkach albo o innych pierdolach piszecie.. napiszcie lepiej jak relacje z kierownikami i na jaką umowę mozna liczyc ;)
zdjecie uzytkownika
afrodyta - 2014-06-18 23:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co z impreza integracyjna???
zdjecie uzytkownika
afrodyta - 2014-06-18 23:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z impreza integracyjna???
zdjecie uzytkownika
Dyrektor - 2014-06-19 22:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z przykrością informuje ze wyjazd musze odwołać z powodów które sie dzieją w niektórych sklepach.
zdjecie uzytkownika
klara - 2014-06-22 08:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Postanowiłam podzielić się z Właścicielami Piekarni i Cukierni "Buczek" swoją opinią. Jestem stałą klientką Państwa piekarni, zaopatruje się u Państwa od lat. Uciszyłam się, że rozwijacie się Państwo tak prężnie. Zaniepokoiło mnie jednak pewne zjawisko panujące w jednej z Państwa placówek. Piszę o piekarni przy ul. Zdrowej 1. Przebywam tam często, wpadając po zakupy i przysiadając na kawę. Oto co zauważyłam:
- całymi dniami przesiaduje tam pan, który przez personel, tytułowany jest Dyrektorem,
- sporo czasu spędza przed laptopem strojąc dziwne miny do ekranu, co przykuło moją uwagę,
- treść, którą ogląda nie jest związana na pewno z jego pracą,
- Pan co jakiś czas odrywa się od swojego zajmującego zajęcia i zwraca Paniom w sposób niewybredny uwagi co do ich pracy, nie zważając na obecność klientów (ale oderwany z wirtualnego świata....)
Zastanawiam się na czym polega praca tego Pana Dyrektora:
- czy na śledzeniu ciekawostek dziejących się we współczesnym świecie? (ciekawa praca!) ciekawe czy to co zobaczy na youtobe przenosi na kanwę zawodową?
- czy na utrzymaniu dobrego wizerunku firmy, co w jego zachowaniu nie znajduje potwierdzenia,
- może trzeba by pana Dyrektora wysłać na szkolenie, dotyczące właściwego zachowania,
- i ostatni zamieszczony do Państwa post, wymiana pomiędzy Panem Dyrektorem a Afrodytą, dotyczący wyjazdu integracyjnego. Co za poświęcenie, pani Afrodyta pisze po godzinie 23,3o, pan Dyrektor odpisuje dnia następnego o godzinie 22,30. Czyżby uzależnienie od komputera czy nawał obowiązków?
Wnioski pozostawiam Państwu. Pozdrawiam!
P.S.
Jeżeli chodzi o ocenę to celująca jest dla personelu, nie biorąc pod uwagę osoby Pana Dyrektora:).
zdjecie uzytkownika
Mądrzejsza - 2014-06-22 08:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klara - 2014-06-22 08:12:01]:
Ciekawe jaki trzeba mieć iloraz inteligencji, żeby sądzić, że na te posty jakiś dyrektor czy ktoś z władzy odpisuje. Hahahhaha
zdjecie uzytkownika
marioolcia - 2014-06-22 23:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio zmieniłam piekarnie -i jest o niebooo lepsza,buczek się popsuł.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-06-23 12:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz z kolei post klientki.. czy ktos moze napisac w koncu cos konkretnie o pracy w buczku? moze Ty, mariolcia, dlaczego uwazasz ze buczek sie popsuł?
zdjecie uzytkownika
klara - 2014-06-23 21:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiedź dla Pani Mądrzejszej, skoro pani tu zagląda, pani Mądrzejsza, to może dyrektor i ktoś z władzy, jak to Pani ujęła, zagląda. Nie liczyłam na odpowiedź a na refleksję. Czasami lepiej mieć mniejszy iloraz inteligencji niż totalny brak taktu. Serdecznie Panią pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-06-25 16:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze ktos z pracownikow potwierdzic bądz nie opinię Klary jako klientki? pisze ze dyrektor słaby a pracujący super..to jak to tam jest od wewnątrz, powie ktos jaka jest atmosfera? dzieki
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-06-26 15:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszę jak to jest od wewnątrz,jest to jeden wielki wyzysk ludzi wymagania niesamowite kasa fatalna atmosfera lepiej uciekać i omijać wielkim łukiem .Tak to wygląda , szefostwo myśli że pozycja na rynku jest fantastyczna ,i sie niestety myli buczek to najgorsza firma jesli chodzi o dobro pracowników , nikt się z nami nie liczy eliminuję się tzw słabe ogniwa czyli osoby które tajemniczy klient oceni najsłabiej , jeśli ktoś myśli o pracy w buczku to nie radze , będzie oprócz kierowniczki miał na głowie dyrektora i szefostwo gdzie choćby nie wiem co to i tak coś nie tak znajdą i afera murowana . Moim zdaniem jeszcze pół roku i nikt nie bedzie chciał w tej firmie pracować
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-06-26 19:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ania - 2014-06-25 16:47:03]:
Praca jest ok. Wymagania jak w każdej sieciówce. Pieniądze masz miesięcznie, kwartalnie, płacą nawet za to, że nie chorujesz. Wypłata na czas. Jasne, że jak olewasz i odstajesz od reszty to nie ma dla ciebie miejsca ale albo pracujesz albo udajesz, że pracujesz. Jest ciężko ale do wytrzymania.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-06-30 13:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za te opinie, tyle ze trochę są ze sobą sprzeczne.. ale ogolnie łaczy je to ze trzeba przykładać się do pracy, ale to chyba normalne, jak ktos liczy ze pojdzie do pracy i będzie się obijał to jego problem. @pracownica2 napiszesz czy faktycznie atmosfera i stosunki z szefostwem sa takie ciężkie?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-07-01 13:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-06-30 13:33:43]:
Jak wykonujesz to co do ciebie należy to nie ma żadnych problemów z nikim.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-07-01 16:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to chyba się do nich przejdę, ale pewnie to zależy też od danego sklepu? bo w sieciach to różnie bywa
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-07-02 19:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownica, a powiesz w którym konkretnie sklepie pracujesz? bo moze nie wszedzie tak być w sumie...
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-07-03 13:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-07-02 19:00:55]:
Ja na GK. Szefostwo i dyr są często i nic złego się nie dzieje. Jak ma uwagi to zdjecia zrobi i na @ prześle co poprawić. Tak jak pisałam. Praca ciężka ale da się przeżyć.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Buczek-piekarnia cukiernia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x