Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Buczek-piekarnia cukiernia

Pracowałeś w firmie Buczek-piekarnia cukiernia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ania - 2014-07-02 19:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownica, a powiesz w którym konkretnie sklepie pracujesz? bo moze nie wszedzie tak być w sumie...
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-07-03 13:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ania - 2014-07-02 19:00:55]:
Ja na GK. Szefostwo i dyr są często i nic złego się nie dzieje. Jak ma uwagi to zdjecia zrobi i na @ prześle co poprawić. Tak jak pisałam. Praca ciężka ale da się przeżyć.
zdjecie uzytkownika
ewinam - 2014-08-12 00:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [GIT - 2014-05-06 17:24:04]:
Piekarnia Buczek na Wielopolu,nowo otwarty punkt super bardzo się ciesze,bo pracuje jakies 200 m dalej,zawsze jest swieze pieczywko,kanpaki,drozdzoweczki wypiekane na miejscu,pracownice bardzo miłe:)nie ma nic do zarzucenia.jestem stala klientka i codziennie odwiedzam ten punkt,wypijam kawke zjem pyszna kanpake,i popołudniu wracam spowrotem po jakies ciacho:)ale zaniepokoila mnie pwena sytuacja jedna z pracownic pracowala dwa dni prez caly dzień,pytam a pani to ma jakies zastępstwo ze co przyjdę to pania zastaje??,,nie ja już pracuje drugi dzień po 13 godz i jeszcze weekend mam pracujący już ledwo zyje,,zdziwiłam się bardzo nawet zaproponowałam pani ze może zadzwonię do inspekcji pracy,ale pani odpowiedział ze pracuje na prosbe kierowniczki,bo chciała mieć wolne,wiec może jakos wytrzyma,a może kierwniczka przyjdzie za mnie w weekend,nie wiem jak było w weekend czy ta dziewczyna nadal pracowala,czy nie,bo niestety nie bylam w stanie tego sprawdzić,ale obiecałam sobie ze jeśli taka sytuacja się powtorzy to nie omieszkam poinformować o tym fakcie inspekcji pracy.mysle ze powinien ktoś się tym zainteresowac
zdjecie uzytkownika
nigdy tu juz nic nie kupie - 2014-08-26 21:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE SWIEZE PIECZYWO , DROZDZOWKI I CIASTA!!!!!!!! NIE NA JEDNYM SKLEPIE UDALO MI SIE KUPIC STARE RZECZY (Podwale Długa i Galeria)!!! Szef powinien cos z tym zrobic! Stare drozdzowki i chleb powinien byc oddawany a nie sprzedawany na nastepny dzień!!
zdjecie uzytkownika
ELUNIA Z AZORÓW - 2014-08-26 21:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A do tego jakies małpy stojace za lada i gadające w kółko jedno i to samo.
Namawiają do kupowania jeszcze czegos, a czlowiek wie po co idzie do piekarni.
BOZE LUDZIE NIE KUPUJCIE TAM NIC BO TAM DROGO A PO ZA TYM STARE!!
ZAPRASZAM DO AWITEKSU. SWIEZE BULKI WYPIEKANE NA MIEJSCU I MILA I SPOKOJNA OBSLUGA NIE POLECAJACA NIC NA SILE!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
celestyna - 2014-08-27 13:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownica: hej jestem po technikum spożywczym, ale nigdy nie pracowalam w piekarni ani sklepie. tyle o ile mialam na praktykach w sklepie warzywnym to sie obslugi kasy fiskalnej jako tako nauczylam. jest mozliwosc pracy u Was, macie jakie kolwiek przyjecia do siebie? pozdrawiam serdecznie, celestyna.
zdjecie uzytkownika
marzena - 2014-09-04 14:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
pracowałam w tej firmie i muszę napisać ze lepiej tam do pracy się nie wybierać ,kierowniczki zastraszane przez Piotrusia pana (dyrektor tak nazwały go pracownice lub wujek samo zło )wyzysk jeden wielki nie ma szans na przerwę bo trzeba obsługiwać bo kolejka z ledwością do toalety wyskoczysz szefostwo które udaję że problemu nie ma ,nie polecam .kasa marna jak na takie wymagania .
zdjecie uzytkownika
czkerałt - 2014-09-04 18:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
takie mam wątpliwości, czy tak całymi dniami jest taka kolejka, że nic się nie da zrobić. Dziwne, że w ccukierni takie kolejki przez cał dzień - jakoś nie kojarzę. a co do wychodzenia do toalety to czasem przeciez nei da sie wytrzymac i na prawde trzeba wyjsc, chyba ze papersy ktos nosi ale to już nie przesadzajmy. Poleca ktoś inny pracę u Buczka?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-09-04 20:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [czkerałt - 2014-09-04 18:06:02]:
Bajki opowiada ta marzena. Pewno wyleciała, bo chciała za darmo pensję brać. Idź sama zobacz. Możesz iść na dzień, dwa i jak ci się nie spodoba to zrezygnujesz. Nikt na siłę nie trzyma w sklepie. A do toalety chodzę kiedy potrzebuję i czas na dymka się znajdzie. Nie rozumiem takich osób. Im nie wyszło to innych na siłę zniechęcają jak psy ogrodnika.
zdjecie uzytkownika
marzena - 2014-09-17 16:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-09-04 20:11:19]:
żadne bajki długo w tej firmie pracowałam i wiem co pisze , pracownica byłam najlepsza , i zdania o tej firmie nie zmienię wyzysk brak poszanowania pieniądze marne z tego co wiem to już nawet kierowniczki zaczynaja się zwalniać bo psychika im siada .
zdjecie uzytkownika
no wym - 2014-09-19 15:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interesuje mnie praca w cukiernio piekarni - tak wlasciwie to mnie najbardziej interesuje, czy po dniu pracy mozna brac wszystko co zostanie do domu czy trzeba gdzies zwracac albo co gorsza wyrzucic na smietnik. jak to jest napiszcie bo te dyskusje czy kogos wyrzucili czy sam odszedl chyba mnie nie dotycza. na pewno nie zostane kierwonicza chyba ze biora kogos od razu na takie stanowisko
zdjecie uzytkownika
ewka - 2014-09-21 19:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie można brać nic do domu wieczorem .bułki są oddawane wieczorem na piekarnie a chleby, drozdzowki i ciasta zostają na następny dzień i się je sprzedaje jako. świeże
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-09-25 10:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewka - 2014-09-21 19:03:51]:
A to dziwne że są takie starocie sprzedawane na drugi dzień i to jeszcze za swieże w tak prestiżowej piekarni a gdzie własciciele gdzie dyrektor i i te głupiutkie kierowniczki że taki towar puszczają do obrotu i psują renomę piekarni co i tak nie jest dobra bo w Krakowie są lepsze piekarnie i cukiernie niż buczek gratuluję
zdjecie uzytkownika
pracownnnnik - 2014-09-27 17:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w tej firmie 8 lat, nie uważam aby było źle, wynagrodzenie jak wszędzie w sklepie. Jeżeli trafisz jak Ja to masz jak u Pana Boga za piecem ale nie ma miejsc, w takich sklepach nikt normalny się nie zwalnia . No niestety jak trafisz na Starowiślną lub Stradomską to masz pecha. Panie mają przerost ambicji nad treścią, ale to dlatego że są bardzo proste. Nie obrażając nikogo zrobią dosłownie wszystko aby były najlepsze, co świadczy niestety o ich braku inteligencji. Inne sklepy polecam. P.S. Nie sprzedajemy starych chlebów ani drożdżówek a tym bardziej ciast.
zdjecie uzytkownika
marika - 2014-10-02 20:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownnnnik - 2014-09-27 17:58:08]:
dobry żart że chleby ciasta drożdżówki nie są sprzedawane na drugi a nawet trzeci dzień . proszę uwierzyć :ciasta są rano obkrajane ,resztki z ciast czyli tzw okrawki idą na cukiernie a z nich robi się wspaniałe ziemniaczki .Chleby ciemne zostawiane są na drugi dzień jak nie zejdą po 2 dniu odsyłane są na piekarnie a tam przerabiane na pyszny chleb pełne ziarno które kosztuję 9,90 a same śmieci w nim są . Z zewnątrz firma cudna a e środku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2014-10-04 15:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marika - 2014-10-02 20:09:06]:
Dajcie już spokój bo to jest chore to co tu piszecie i tak nie jest brane pod uwagę w firmie....
zdjecie uzytkownika
sprzeczne info - 2014-10-06 14:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no ciekawe kto tutaj ma racje z tych co piszą, bo zdania totalnie odmienne. ciekawe kto z której strony pisz prawdę. JA się interesuję pracą i pewnie dopiero sam jak się zatrudnie to się okkaże jak to jest z tym pieczywem i drożdżówkami. Szczerze nie wydaje się mi, żeby były odgrzewane albo wrzucane na drugi raz do sklepu, przecież chyba ważna jest jakość.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-11-07 16:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na szkoleniu w tej firmie , porażka faktycznie zostawiane jest prawie wszystko na drugi dzień sprzedaje się jako świeże a tak naprawde jest stare ,szkoda kasy na to marnować , a praca .....ciężko przerwy nie ma bo kolejka jak kolejki nie ma to sprzątanie i tak w kółko . Nie polecam tej pracy za te pieniądze znajdzie się dużo lepszą ofertę .A najlepsze jest to że w ciągu paru godzin dowiedziałam się jaki to dyrektor jest niepoważny i jaki z niego tyran a jakie szefostwo naiwne że w niego wierzy , zakłamanie totalne .
zdjecie uzytkownika
zoska - 2014-11-13 16:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wbuczku pracowalam długi czas odeszlam bo nie moglam juz dłuzej wytrzymac MOBBINGU ze strony kierowniczki czlowiek tlko nerwowy chodzi ,nawet jak wszystko jest zrobione to i tak sie dra na ciebie ze jeszcze to czy tamto do roboty pomiataniem pracownika za marne pensje premia jest jak ja wyrobisz a jak nie to goła pensja zostaje premia za zdrowie marna 100 za 3 miesiace pod warunkiem ze nie pójdziecie na L4 a premia kwartalna o ile jest to jest rozdzielana wedlug kierowniczki kogo najbardziej lubi tak zwanych lizusów i kabli a pieczywo ciasta i drozdzówki stare sprzedawane sa jako swierze KOSZMAR !!!!!!! a dyrektor bazuje na durnych tabelkach i wynikach tajemniczego klienta a nie na prawdziwym zaangarzowaniu pracownika to niech sobie maszyny zatrudnia to wtedy tabelki benda ok :) panstwu buczkom współczuje takiego dyrektora który zarabia gruba kase i nic nie daje od serca i rozumu tylko zimne nic nie warte opinie tk nie polecam tej firmy jak nie chcecie sie wykonczyc psychicznie i fizycznie to odradzam ze szczerego serca
zdjecie uzytkownika
WIELBICIEL... - 2014-11-16 00:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pamiętam firmę Buczek jak mieli zaledwie kilka sklepików w Krakowie i słynęli z pysznych paluchów z serem za 50gr.!!!obecnie od kilku lat przebywam za granicą moja rodzina zawsze zachwalała chleby m.in. kresowy oraz IG-dla cukrzyków z racji tego że ta choroba jest w mojej rodzinie powszechna i sam na nią choruje zawsze smakowałem tego chleba i był pyszny!!!natomiast to co zakupiłem 14.11.2014 w jednej z piekarni na krowodrzy to istna masakra chleb IG śmierdzi KARMELEM!!!!dzięki niemu mam strasznie wysokie cukry z czym jako cukrzyk nie mogę sobie poradzić...ODRADZAM PIEKARNIE BUCZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-11-20 22:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, moze wspaniali klienci, pan dyrektor i prezes do ktorych trzebabylo sie wiecznie usmiechac i udawac ze jest wspaniale zauwaza w koncu co sie dzieje na niektorych sklepach. Dziewczyny tyraja jak roboty, ktore sa inteligentniejsze to nie gadaja bzdur ze nie ma przerw, nie ma sie kiedy wysikac itp. tylko poprostu schodza na przerwe i tyle na temat, ale niektore, wystraszone, zmobongpowane bpoja sie wyjsc nawet do toalety bo jest kolejka a kierowniczka siedzi w biurze i widzi ze ktos idzie do toalety.. porazka, moze troche rozsadki, poszanowania dla pracownika, mysle ze gdyby nie Panie sprzedawczynie
Panie Prezesie to firma by nie istniala.. a za najnizsza krajowa moze chociaz troche zrozumienia i poszanowania.. jak dla czlowieka nie pracownika, moze prosze sie przyjrzec co sie dzieje na sklepach, Panie kierowniczki, moze zrobic ankiety na sklepach? moze pracownik tez niech ma cos do powiedzenia a nie tylko kierownik poniewaz tez potrafi pieknie zamiesc pod dywan.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-11-21 14:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly pracownik - 2014-11-20 22:46:19]:
Witam
o mobbingu ze strony dyrektora w tej firmie mam bardzo dużo do powiedzenia i proszę uwierzyć nawet mycie klatek schodowych albo i kibli jest lepsza pracą niż praca z P.Rafałem .Mam nadzieje że szefostwo przejrzy w końcu na oczy ,albo że ktoś zdecyduję się iść do sadu pracy .Bo szef jest dobrym człowiekiem tylko ma nie właściwego managera ( Rafała) . Ankieta była by bardzo dobrym pomysłem pod warunkiem że wyniki osobiście sprawdzałby Pan Jan Buczek .
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-11-21 14:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA
NIEDŁUGO ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA CZAS PRACY W OKRESIE PRZED ŚWIĄTECZNYM 12 GODZ I DŁUŻEJ SZYKUJCIE SIĘ DZIEWCZYNY DO HARÓWY I SŁUCHANIE KOLĘD ......ŚWIĘTA BOKAMI NAM WYJDĄ A RAFAŁEK BĘDZIE MIAŁ PIĘKNE TABELKI I ŚREDNI KOSZYK W GÓRĘ PÓJDZIE .ON TO MA ŻYCIE PENSJA WSPANIAŁA ŻE NA WCZASY ZA GRANICĄ GO STAĆ PALIWO ZA FRI ZA ZAKUPY NIE PŁACI A W CIĄGU MIESIĄCA TO SUMKA SIĘ NIEZŁA UZBIERA OK 1000ZŁ.........REWELACJA .A MY CO DEPUTAT 4,20 PENSJA 1280 GDZIE SPRAWIEDLIWOŚĆ :((
zdjecie uzytkownika
bylapracownica - 2014-11-22 11:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez pracowalam w Buczku, az tydzien ... Mobbing to w tych piekarniach to chleb powszedni. Pracownice z dluzszym stazem tez nie daruja nowemu. Co do wyjsc do lazienki - niestety prawda. Jak jest kolejka to nie ma opcji by zejsc bo od razu sa teksty, czy nie widzialas ile osob czeka i Twoje potrzeby nie sa najwazniejsze. Co do placy - marne 5.3 na godzine. Radze szukac pracy w innych miejscach.
zdjecie uzytkownika
bylapracownica - 2014-11-22 11:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i to prawda - drozdzowki, chleby, bulki sa zostawiane na drugi dzien, nie zwraca sie ich. Ze starych bulek robi sie te "pyszniutkie" sniadania u Buczka :) stare drozdzowki ida na wierzch a nowe pod spod. Kiedy zapytalam czemu ich nie oddajemy oczywiscie jedna z pracownic sie na mnie wydarla, ze nie moja sprawa, a poza tym to sa pieniadze.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Buczek-piekarnia cukiernia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x