logo Grupa Ergo

Grupa Ergo

Wrocław

Opinie o Grupa Ergo

marek 2012-10-31 20:06:29
Podaj adres tej grupy ergo bo na Wejherowskiej nie ma żadnego call center ergo? Gdzie się mieści opisywana przez ciebie siedziba tej firmy?
Nie tylko w szkoleniach jest syf 2013-02-19 21:10:35
Cała ta firma jest syfem, z jej szefem na czele, który ma pstro w głowie. Ogólnie nie polecam żadnego kontaktu z tą firmą i jej szefem, bo kierownictwo tej firmy to mały pikuś w porównaniu z jej szefem, zwykłym[usunięte przez moderatora] . Traktuje ludzi poniżająco a rozmowa z nim to jak rozmowa z katem.
? 2013-07-12 11:43:56
W go worku nie pracuję :)) to do komentarza powyżej. Co do odpowiedzi na pytanie to zarobek - podstawowy to 8.70 brutto/h dla studenta, a dla nie studenta ok. 9.50 brutto/h. Więcej było osób bez statusu studenta jak odchodziłam więc podaję obie stawki. Plus premia i jeszcze za moich czasów wprowadzono premię motywacyjną za wynik miesięczny dla 1 osoby, i w kwartale dla 3 najlepszych, plus cel grupowy :)). Możliwość jest wiec duża, ale ostrzegam wszystko zależy od wyników - jak w sprzedaży :)) warunki też ok, no wiadomo nie ma marmurów i ręczników materiałowych w toaletach ale ogólnie jest dobrze. Przynajmniej dla mnie tak było. Raczej nie ma mowy o przyjmowaniu po znajomości do działu szkoleń. Ja nie pamiętam takiej sytuacji. Pozdrawiam!
ktoś tu ma jakiś problem? 2013-07-12 19:32:02
Wiadomo, że nie pracujesz w Go worku; nie padło też takie stwierdzenie, więc nie przeinaczaj czyichś wypowiedzi.
Ludzie mają swój rozum i znajdą inną pracę za 1200 gdzie indziej, tam, gdzie nie ma takich opinii, jak o tej firmie.
Daruj sobie ten tekst o "zaproszeniu na rozmowę kwalifikacyjną" - naprawdę.
:)) 2013-07-13 18:43:25
Polacy nie gęsi - swój rozum mają :) To do wszystkich - tych co aplikują i tych którzy szkalują - każdego życie zawodowe zweryfikuje. A poza przysłowiem - ja pracowałam w Ergo i dzięki temu czego się tam nauczyłam obecnie pracuję w jednej z lepszych szkół we Wrocławiu na stanowisku związanym z Zamówieniami Publicznymi. Rozstałam się z firmą w dobrej atmosferze. Nie wszystkie doświadczenia wykorzystuję na obecnym stanowisku, ale gdyby nie praca tam pewnie nie poradziłabym sobie z wieloma sprawami. Dlatego też - jeśli ktoś chce czegoś się nauczyć to każda praca wzbogaca. Co do traktowania pracowników to nie mam złego doświadczenia bo od początku do końca wiedziałam na czym stoję.
bagienny glon 2013-07-14 22:11:43
Ergo to nie tylko szkolenia :) to tez inne działy, w których dzieją się różne cyrki.
r 2013-07-18 20:40:46
Szkalowanie szkalowaniem, ale KTO lub CO zapracował/wało na takie opinie o firmie?? Nic nie bierze się znikąd.
Poza szkalowaniem jest tu dużo różnych przydatnych informacji... Można odróżnić jad od tego co jadem nie jest.
W dzisiejszych niepwenych czasach życie zawodowe różnie się układa, i nie jest w cale powiedziane, że jak ktoś zacznie TU pracę , to w przyszłości będzie alfą i omegą.
Dlatego ja dziękuję za taką zagęszczoną atmosferę. Pal licho resztę.

... 2013-07-30 23:17:03
więcej jest teraz ludzi po studiach w dziale szkoleń przynajmniej z tego co wiem, pracowałem tam kiedyś ale utrzymuję kontakt z kilkoma osobami. Praca w weekend? Na bank nie- praca od pon do pt, więc weekendy są free
wow 2013-07-31 14:09:18
wow , w sklepach spożywczych też pracują studenci, a nawet można spotkać absolwenta!
Nie dość że uczelnie taśmowo produkują absolwentów, to są jeszcze firmy które hurtowo zatrudniają i zwalniają , czy to absolwentów czy studentów
HURT_DETAL - koło się zamyka, ktoś produkuje, a ktoś z tego chetnie korzysta , oby tak dalej - biznes się kręci co nie??
2013-09-03 15:43:35
ubezpieczenie samemu trzeba sobie kupić. O żadnej paczce na święta czy bonach nie ma mowy. Za nadgodziny nie płacą.
taki jakiś nienormalny 2013-09-03 20:17:58
Ale da się wogóle wyrobić jakąś premię? Ile trzeba mieć szkoleń?
taki jeden 2013-09-03 21:56:24
Premie jeśli nawet wyrobisz to będą tak kombinować i stawać na głowie żebyś jej nie dostał. Kiedyś był taki zespół sprzedaży w tej firmie. [usunięte przez moderatora] stawiał im poprzeczkę, ile mają sprzedać żeby tą premie dostać. Kilka dni przed końcem miesiąca przychodził i tą poprzeczkę podnosił, tak by nikt premii nie dostał. W końcu zwolnił się cały skład w ciągu jednego miesiąca. Aktualnie też stają tam na głowie by premii nie dostać. Dlatego nie warto się o nią nawet starać. Wystarczy siedzieć, pięknie wyglądać i się uśmiechać.
... 2013-09-04 08:12:02
Z tego co mnie wiadomo to od ponad 2 lat próg jest jeden ! Co do paczek na święta - cóż komuno wróć ! Ludzie takie bonusy i podarki dają ludziom w corpo. Jak komuś odpowiada bycie nr ID w systemie analizującym twoją pracę to proszę - na prawdę nikt nikomu nie broni. Ja nie pracuję w tej firmie od jakiego czasu, ale nie słyszałam żeby po moim odejściu nagle coś się zmieniło. Jeśli ktoś do pracy przychodzi z założeniem - będę ładnie wyglądać i nic nie robić - no halo to chyba jest coś nie tak. Pracujesz zarabiasz - nie pracujesz nie zarabiasz. Zastanów się czy ty chciałbyś mieć takiego pracownika?
ja 2013-09-06 21:42:31
Pochlebne liszajo-komentarze są tu tylko planktonem w morzu komentarzy krytycznych. Wszyscy to czytają i wiedzą, że jesteście w mniejszości. Nie uda wam się już nikogo przekabacić, a nawet jeśli, to każda osoba, którą zatrudnicie, będzie miała wyrobione o was zdanie i kropka.
Lizo4litery nawet po odejściu dalej będą robić to do czego to coś (miano człowieka? nie zasłużyło) było stworzone.
Jaki pracodawca chciałby mieć takiego pracownika? No dobra!
A jaki pracownik chciałby mieć takiego pracodawce?


wpisz kolejny komentarz jak nie chcesz 2013-09-06 21:45:12
Ja nie chcę takiego pracodawcy! I basta
ponownie ja 2013-09-06 22:03:17
W tym przypadku jest tak:

dziecino,chciałaś powiedzieć: PRACUJESZ I NIE ZARABIASZ, bo ktoś przychodzi (j.w.) i Ci zawyża próg premiowy, przez co, mimo, że pracujesz, nie możesz zarobić, bo zarabia ktoś inny, ale nie TY !!!!!!!!!!!!!

Zamiast się zwalniać to trzeba było, dalej PRACOWAĆ I NIE ZARABIAĆ !!!! HAHAHAHAHAHAH

hen 2013-09-07 00:24:30
Komentarze pisze się tutaj aby wyrazić swoje zdanie, swoje doświadczenia, opinię o pracodawcy.

Ogólnie rzecz biorąc ta firma prezentuje zdecydowanie niski poziom, ponieważ ilość złych komentarzy to ponad 100 a ilość dobrych to może dwie. Reszta neutralne.

Teksty pt. że nie opłaca się pracować, bo Ci obiecaną i wypracowaną premie [usunięte przez moderatora] - powinny być przestrogą dla ludzi ambitnych, uczciwych i pracowitych, że w tej firmie tylko będą na Tobie żerować a na koniec i tak wyrzucą Cię jak psa.
2013-09-12 11:14:41
Do meu : A nie pasuje Ci bardziej tutaj zamiast jak kuba bogu tak bóg kubie powiedzenie pies ogrodnika - sam nie zje, a drugiemu nie da - pracowałem - zwolniłem się ( mnie zwolniono ) to niech inni też nie pracują ?
te wpisy że jest źle - to taka nasza małych polaczków zawiść - przypomina się od razu scena z dnia świra i fragment - Modlitwa Polaka :) Szkoda, że obecni pracownicy się nie wypowiadaja, chociaż pewnie dostaliby też od razu odpowiedź - że lizusy i próbują wybielić firmę! W takim wypadku faktycznie - innych niż negatywne opinie, tutja nie będzie.
1
meu 2013-09-12 19:04:05
Nie bój żaby, jeszcze sobie pozatrudniacie i pozwalniacie do woli. Nie pasuje mi twoje powiedzenie ;) Zwisa mi. Czy ja napisałam, że zabraniam komuś tymczasowej pracy na śmieciowej umowie? Macie braki kadrowe, czy coś? Nie ma chętnych? A w ogóle skąd to założenie, że ktoś nie pracuje, a może pracuje?
1
Gala 2013-09-23 22:58:10
Instytucje publiczne biorą każdego kto da najniższą cenę, to o niczym nie świadczy. Firma nie współpracuje z przedsiębiorcami bo brak jej chęci i doświadczenia. Brakuje jej silnego menedżera, który miałby siłę i wiedzę by pokierować działalność tak, aby świadczyła usługi dla przedsiębiorców. Prezes jest za malutki by w ogóle rozmawiać z przedsiębiorcami, od razu by go wyśmiali albo pogonili za to chce ich oszukać. Poza tym beznadziejny z niego inwestor, we wszystko w co wchodzi to kończy się katastrofą. Więc lepiej niech firma współpracuje z instytucjami, ich nie da się tak łatwo przekręcić a jakiś grosz może zarobić.
hahah 2013-09-27 09:44:40
Żeby rozszerzać działalność trzeba mieć jaja i wiedzę. Nikt tego nie chce, każdy myśli o tym by odejść z tej firmy
5
gala 2013-09-27 18:25:18
Akademia PARP oferuje takie szkolenia bezpłatnie, wystarczy się zapisać.
3
j103 2013-12-02 22:24:28
Zapoznałem się z systemem wynagradzania za efekty pracy Agenta w Ergo Pro. System prosty i przejrzysty. W ty kontekście niezrozumiałe są niektóre komentarze, zwłaszcza te na poziomie tak ogólnym, aż niekompetentne. Kto je pisze?
z choinki się urwał? 2013-12-04 09:25:33
NIKT SIĘ TUTAJ NIE WYPOWIADA NT. FIRMY ERGO PRO WCHODZĄCEJ W SKŁAD GRUPY ERGO HESTIA.
WYSTARCZY DOKŁADNIE PRZECZYTAĆ, ŻE CHODZI O FIRMĘ: GRUPA ERGO
tyle w temacie 2014-02-07 00:04:47
To jest najgorsza firma w mieście, nic dodać nic ująć.
4
niki 2014-10-11 01:09:35
Miałem okazję pracować w tej firmie u samych jej początków, jak jej właściciel stał jeszcze na bramce w Liverpoolu. Siejka jest niereformowalny. Myśli że pozjadał wszystkie rozumy a wciąż jest dresiarzem z siłowni. Tanim cwaniakiem z buczka małego. Za moich czasów to była prowizorka. Potrafił sprzedać szkolenie a potem jechać je poprowadzić pod fikcyjnym nazwiskiem. Ech...zal.pl
3
kąśliwy 2014-12-19 21:21:16
Aktualnie prezes pracuje w firmie tylko ze swoimi dziw...mi, które trzyma tylko dlatego ze dają mu d....y, hehe a one są gotowe pociąć żyletkami każdego kto się do niego zbliży. Lepiej unikać ten ergochłam. Zresztą już upada i wkrótce zaliczy zgon
hmmm 2014-12-28 20:16:18
Radzę uważać na tą firmę, jest tam za dużo destrukcji.
hmmm 2015-02-02 09:18:11
Destrukcja? Najlepszym przykładem destrukcji panującej w tej firmie jest to, że każdy kto odchodzi bądź jest zwalniany z tej firmy przez wiele miesięcy a nawet rok jest bezrobotny, bo nie może pozbierać się po tym jak go tam potraktowano, leczy złamane serce i połamane skrzydła.

Chcesz się zatrudnić i przetestować na własnej skórze jak S i jego (usunięte przez administratora) równają Cię z ziemią, zapraszam do ergo.
ktoś 2015-02-02 11:57:44
pracowałem w tej firmie i muszę przyznać, ze rzeczywiście pani Ź to największa dz...ka pod słońcem, takiej zakłamanej, fałszywej lafiryndy nie ma w całym Wrocławiu. Nie dziwię się ze S tak ją hołubi, ona tylko do jednego się nadaje :) Ja nie tknąłbym jej swoim kijem nawet przez domofon. We mnie wzbudza tylko obrzydzenie.
tuska 2015-02-07 13:35:59
A czy ktoś dostał propozycję wyjazdu w przyszły weekend na Seminarium?
pressing 2015-02-17 09:32:35
Pressing to inaczej zwany mobbing i karany przez sądy
zły 2015-02-20 16:11:18
Trudno zmienić coś w firmie gdy pressing siedzi pod pantoflem chorej psychicznie na schizofrenie cicho tajnej
1
Aga 2015-03-02 18:36:00
Witam, dostałam zaproszenie na seminarium podstawowe. Była Już Pani? Jest Pani zadowolona?
C-G 2015-03-17 18:53:25
Problemy z kadrami, ta firma nie posiada żadnych specjalistów tylko samych amatorów, specjaliści zostali zwolnieni bo byli za drodzy, no chyba że C-G można nazwać specjalistką od wyrzucania na bruk zasobów ludzkich czyli inaczej mówiąc wszystkich tych którzy dobrze pracują by ich p nie docenił. upsss zapomniałem dodać że to chyba robi z miłości i piekielnej zazdrości. Ale czego się spodziewać po chorej na psychicznie biedaczce, która ma iluzje na punkcie swojego ukochanego.
psychiatrea 2015-03-20 22:42:15
firma działa na zasadzie szef i podstawa!! masakra i mysle ze hurt maja zniszczony
Tomek 2015-04-26 23:08:55
Czy Wy do końca wiecie o jakiej firmie piszecie? Ja współpracuję z firmą Ergo i to był najlepszy wybór w moim życiu. Pozdrawiam
1
koral 2015-05-16 00:39:37
ta firma to margines biznesowy i społeczny, zwykły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z szejkiem i jego k...mi. Co druga to kochaneczka której się w głowie pomieszało a mężósiół prosze o zrobienie testu na ojcostwo. Bo już nie jedna została tam zapylona. Zwłaszcza Pani Ź, W, M i C coś o tym wiedzą :)
okoono 2015-05-17 14:42:16
Hmm jak czytam tekst powyżej to potwierdza to co widzę, ze żeby awansować w tej firmie to trzeba dać d..y prezesowi. Teraz rozumiem dlaczego menadżerami są tylko kobiety. Ciekawe jaka jest stawka za podwyższę? Trzeba zrobić loda? Ktoś wie?
wiesia 2015-05-23 10:15:01
Jak mozna pisac takie bzdury.To firma z bardzo przejrzysta forma awansu i awans mozna zawdzieczac tylko sobie .LUDZIE CO WY Z TEGO MACIE ZE TAK OCZERNIACIE FIRMA I LUDZI TAM PRACUJACYCH .JEZELI JEST PRAWDA TO CO PISZECIE TO CZEMU NIE UDALISCIE SIE DO SADU CZY INSPEKCJI PRACY .TYLKO ANONIMOWO OCZERNIACIE I BLOKUJECIE MOZLIWOSC WSPOLPRACY I ROZWOJU WIELU OSOBOM .JEST TO CUDOWNA PRACA WSROD POZYTWNYCH LUDZI Z WSPANIALYM I KLAROWNYM SYSTEMEM SZKOLEN POZDRAWIAM WIESIA
koral 2015-05-27 11:10:11
Wiesia, tu piszemy o Grupie Ergo a nie o ERGO HESTII !!!!!!!!!!!!! Wiesia pomyliłaś firmy.
1
koral 2015-06-01 11:36:33
Hołota teraz siedzi w ARBITER S.A. ...hehe, wysssysa kolejną spółkę z kassssy
asia 2015-07-10 09:34:13
Czy ktos dostal propozycje wyjazdu jutro do gniezna
1
luk 2015-07-16 20:51:17
rozumiem że piszecie o firmie Grupa Ergo Sp. zo.o. a nie o ERGO HESTIA czy ERGOPRO???
wiesia 2015-09-28 17:06:46
Nie pomyliłem. sie moja wypowiedź. dotyczy firmy ERGO PRO
Jasna 2015-10-01 13:33:52
A czy zdecydowałeś się na współpracę z Ergo?
1
Heniu 2016-02-10 13:01:20
Witam,
dostałem propozycję pracy, czy warto iść na rozmowę? Jakie stawki oferują?
Pozdrawiam
Kropka 2016-02-20 14:13:43
A na czym polega praca w Ergo Pro? Jakie są zadania pracownika?
Kropka 2016-02-20 20:45:17
Jakie np sa zadania? Pytam orientacyjnie. Jest to praca na umowe ?
1
czapa 2016-05-14 11:55:47
chyba o złej firmie tutaj czytam.. Nie wiem, czy się nie mylę, ale Grupa Ergo z Wrocławia zajmuje się trochę bardziej ambitnymi zadaniami niż te, które opisujecie. Sądzę, że oni nie mają typowych doradców, w końcu to działania strategiczne, kasa z Unii..
Zostaw swoją opinię o Grupa Ergo - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Ergo