Blum Polska
2 664 6 1

Opinie o Blum Polska

Zmiana C

Pytanie do Zbyszka. Jak to jest, że jeden może pracować na LC bez zdolności a drugi nie?

Aga

Witam, mój mąż planuje zmiany pracy, czy ktoś może napisać jaki jest socjal, atmosfera oraz zarobki na produkcji ??

Ali
@Aga 10.01.2019 14:15

Co taka (usunięte przez administratora) że żona szuka mu pracy lepiej niech zostanie tam gdzie robi

Cacek
@Aga 10.01.2019 14:15

Jak ma być, skoro już się w radiu ogłaszają....? Tak na chłopski rozum... gdyby było b. dobrze, to pracownicy sami by kogoś polecili, a nawet przyprowadzili, tak jak kiedyś się to odbywało, można było się dostać tylko przez znajomości, teraz? Hmm... Jak słychać, a nawet i widać, biorą jak popadnie, nawet już założonego standardu wiekowego się nie trzymają. Normy? Wyśrubowane że głowa mała i czuję że w ten sposób, wyrównają sobie tą pseudo podwyżkę (przesunięcie premi obecnościowej w podstawę) dla nowych to i może fajnie wygląda na paperku, ale my na koncie nie będziemy widzieć różnicy. Szkoda że firma upada tak nisko jak firmy, z których kiedyś to my się śmialiśmy, jeszcze trochę to oni z nas będą się śmiać. Nie wiem czy założyli sobie na cel żeby pokazać nam że może być gorzej, że nie mamy prawa narzekać, czy jak...? Może, ktoś mi odpowie, bo nie wiem co się dzieje z tą firmą...

były pracownik

nie polecam tragedia

uouj
@były pracownik 09.01.2019 23:40

Dlaczego tak twierdzisz źle tam jest ze ciezka praca czy ludzie?

Szukasz pracy?

Bpl

Może żeby zachęcić pracowników do chodzenia do pracy a nie chorowania bo nie wierzę że wszyscy są naprawdę chorzy firma powinna pomyśleć o dodatku dla tych co nie chodzą na L4 wypłacaną np co 3 miesiące . Niektóre firmy tak robią i wiem że potrafi to zmotywować pracownika.

Bplo
@Bpl 06.01.2019 10:43

Dobry pomysł nawet super .Paru chorowitym dbać wypowiedzenie tak do przykładu

L4
@Bpl 06.01.2019 10:43

Bpl dobrze piszesz. Popieram w 100% jestem zaaa

Xxx
@Bplo 06.01.2019 17:05

A skąd ten pomysł, różne są przypadki A jak tobie przytrafił by się jakiś nieszczęśliwy wypadek to też chciałbyś dostać wypowiedzenie najpierw pomyśl co piszesz A dopiero potem pisz nie każdego można mierzyć jedną miarką

Albert
@Bpl 06.01.2019 10:43

Skoro ciężko jest dostac 1 dzień urlopu to można mieć cały tydzień elki dziwne że brygadzisci jeszcze tego nie pojeli ????

Abcd

Czy praca w blumie jest ciezka i na czym polega na produkcji?

Gfb

Czy firma przez okres letni stoi?

Adamossss
Zweryfikowany użytkownik

Witam. Z nowym rokiem zastanawiam się nad zmianie pracy... I moje pytania są proste i klarowne :) Jak jest w Blum-ie.? *czy jest ciężka (wiadomo dla każdego będzie inna - pytam tak ogólnie przychodzicie zjebani po robocie :#) *Jaki jest socjal *Atmoswera w firmie ! To jest ważne dobra /zła *czy jest możliwość nadgodzin *i ostatnie - kasa ile na start a ile tak po roku pracy... Dzięki pozdrawiam...

Arkadiusz
Zweryfikowany użytkownik

Opinia pozytywna ;) pracuje obecnie w Bridgestone Poznań sp. Z o.o. i firma wywarła na mnie ogromne wrażenie;)

Dino

Bardzo dobre zagranie, z przesunięciem tej premii w podstawę ... Muszę powiedzieć że byłem zaskoczony, tym bardziej że osoby które regularnie chodzą na L4, zyskają sporo, my właściwie też, kto umie liczyć, ten wie że tego grosza będzie więcej... Po części to jest żeby morale już obecnych pracowników podbudować, ale moim zdaniem głównym celem jest by zachęcić potencjalnie nowych pracowników do współpracy, teraz ta podstawa wygląda dużo lepiej, dla zainteresowanych tą firmą, a my? No cóż... Pracuje już tu tyle lat, że dziś nie dowierzam w dobre intencje i szukam drugiego dna... Nie chce spekulować i snuć teorii spiskowych, więc dlatego czekam niecierpliwie na czerwiec, lub kolejne posunięcie firmy....

Dino

Co jakiś czas wchodzę z ciekawości na opinie tej firmy i stwierdzam że ludziom wystarczyło dać multisport i już cisza... Nie mówię że to źle, tym razem plus dla firmy, że jednak coś działają aby poprawić morale pracowników, ale czy to wystarczy? Czy to było tylko po to by zamknąć usta niezadowolonym? Hmm... Nie wiem, ale czym się kierowali... Ale wiem, że to nie wystarczy na dłuższą metę, wiemy i widzimy że nowy nabór trwa już dość długo, "za długo" z perspektywy firmy, czym jest to spodowodowane? A no tym że oferta może i nie jest zła, ale nie jest zbyt konkurencyjna, powiedziałbym że średnia... Chciałbym podać konkretną kwotę, ale nie wiem czy mogę że względu na politykę, ale te 200zl więcej na start dla młodszego od stycznia..., ( nie będę dodawać, że trzeba by było wyrównać wszystkim pracownikom) myślę że by wystarczyło. Wiem też że są osoby wyznaczone, żeby przeglądać i śledzić takie opinie, więc to chyba byłoby warte do przemyślenia na ostatnie miesiące tego roku.

jogi
@Dino 20.10.2018 18:48

Widać wolą zatrudniać nowych....nie kończenie normalnych pod względem szanowania pracy , niż mieć szacunek dla starszych pracowników. Tak podchodzi blum do pracowników stażowych , a co do tego 10-cio lecia w firmie to się zgadzam z przed mówcą . Tylko się ośmieszają z tym kwiatkiem i medalikiem, ale pewnie Ci wyżej postawieni za 10 lat są szanowani i pewnie wynagradzani tak jak powinno to wyglądać. Brak słów za szacunek....

Tiki
@Dino 20.10.2018 18:48

Uspokojenie jest wynikiem wymiany opiekunów w jakimś stopniu.Na zmianie C został jeszcze do wymiany brygadzista ze swym chorym podejściem do ludzi

Jaki
@jogi 22.10.2018 17:24

Witam Wszystkich nowi nie koniecznie normalni .A Wy kim jesteście starsi MAM TEGO DOŚĆ!!!!!!Jestem z zmiany B I od jakiegoś czasu obserwuję pewną sytuację.Pan zły i czub uparli się na pewnej osobie sam słyszałem jak ośmieszają go publicznie i wyzywają go takie świństwa .Powiedziałem dość i sam osobiście mu to powtórzę a co tym zrobi to jego sprawą .

Leon
@Jaki 02.12.2018 19:43

Leon mam Was w pompie

Bobi
@Jaki 02.12.2018 19:43

I co Panie młodszy czy straszy powiedziałeś tej osobie wprost w oczy? Zadowolony?

Nowy

Co za wieści krążą po firmie mam potwierdzone informacje że prawie w tym samym momencie co zakończyła się inwestycja budowy magazynu nad polskim morzem zakończyła się również budowa prywatnych domków najwyższych władz. Czy to przypadek??

Tomal
@Nowy 12.12.2018 09:07

Hej ja słyszałem że to całe osiedle się wybudowało hahaha pewnie dla Ukraińców bo Polaków do pracy coraz mniej

Tomal
@Tomal 12.12.2018 09:33

Masz racje ludzie takie pierdoły opowiadają ze czacha pęka

Nowy
@Tomal 12.12.2018 09:35

Pewnie ze pierdoly ile ja tych bajek musze się codziennie nasłuchać

Zmiana C

Pytanie do zmiany A i B. Jak wygląda u Was sprawa z nadgodzinami? Dobrowolne czy przymus?

Olo
@Zmiana C 06.09.2018 22:48

A u Was na C jak jest?

Jacek
@Olo 07.09.2018 06:29

Zmiana C jest super. Mamy nawet taką piosenkę. " I hop sa sa jak linka szybko mknie. Dalej dalej do roboty śpieszmy się" Co dzień na odprawie sobie śpiewamy. A kto nie śpiewa robi 10 pompek

Lolo
@Jacek 07.09.2018 12:10

Super jacku chce być taki jak ty ☺️

Super J
@Lolo 24.09.2018 23:13

Czyli jaki ????????????

Tiki
@Super J 04.10.2018 19:37

Chybanie taki pusty:-)

Blumiank

Coś dziwnego dzieje się w Blumie w księgowości...

ktos
@Blumiank 20.02.2018 17:27

za mało hehehe

Starszy

Dostaniesz w tej firmie jedynie kopa.Pokazują na 10 lecie co dostajesz za tyle lat drewnianego kwiatka i medalik żenada .

Dino
@Starszy 21.10.2018 17:46

Jakie podejście do pracownika, taki prezent... Czyli sztywne i drewniane... Humorystyczne, ale prawdziwe... Firma ta już nie chce się wyróżniać w żadnym aspekcie, polityka tej firmy prowadzi do tego być bez wyróżnienia i co za tym idzie, nie godna uwagi, a już tym bardziej polecenia...

PH

Witam, czy ktoś się orientuje jaką podstawę netto - na rękę można otrzymać na stanowisku Przedstawiciel Handlowy, czy premie są realne (miesięczne czy kwartalne, ile wynoszą na rękę) jakimi samochodami jeżdżą PH, czy mogą użytkować prywatnie oraz ile ich to kosztuje, czy są jakieś limity? Dzięki za odpowiedź.

Abcd11

Jak wygląda praca na produkcji ? Czy weekendy są wolne i jaki jest system pracy? Warunki finansowe są adekwatne do wykonywanej pracy ?

Kali

Nadgodziny miały być dobrowolne, wyszło jak zawsze...

Zenek

Imprezy letniej nie ma, A co z kasą z funduszu socjalnego.

Dobry
@Zenek 25.08.2018 21:40

Zamiast imprezy AM załatwi wam Ukrainki jak w VW z niespodziaką

ałiK

Nie jest jeszcze tak źle póki nie zatrudniają Ukraińców. No i dziewczyny mamy zdrowe nie to co w VW :)

Kasia
@ałiK 24.08.2018 01:59

W WV wszyscy pozarażani hahahaha zachciało się Ukrainek

Dino

Firma która jeszcze niedawno miała bardzo dobrą opinię, pracować tam jak nie marzeniem, to chociaż sporo chciała tam pracować, teraz? Ślizga się jeszcze na dobrej opinii, wypracowanej przez ostatnie lata... teraz firma robi spory krok do tyłu, powiedziałbym że się cofa w stosunkach z pracownikami, nie słyszą głosu zwykłego "kowalskiego", albo normalnie nie chcą słyszeć, bo mają to głęboko w nosie, ale chyba zapominają, że w dobie internetu, złe informacje docierają daleko i to w bardzo szybkim tempie, okoliczne firmy poszły po rozum do głowy i prześcigają się w dobrej ofercie dla pracowników, nie, nie... firma blum już nie jest jedną z najlepszych firm w okolicy, więc, cieszę się że jest wolny rynek i świadomość ludzi jest coraz większa, że mentalność się zmienia i powoli nie boimy się mieć zdanie, oraz walczyć o swoje.

S.P.P.

Pracuję tylo 3 lata i jeśli chodzi o nadgodziny to robimy jak automaty bez prawa zdania. Zgadzając z się poprzednikami. Ale.....Jestem w wieku Jesusowym u pracowałem u innych. Wczoraj wróciłem z wakacji z pokoju bez klimatyzacji do bloku w Poznaniu z temperaturą w sypialni 29 C. I.... tesknię to mojej klimatyzowanej hali!.

Julita

@lajt wypowiedzi takie jak Twoja poniżej są usuwane, ponieważ łamią regulamin forum. Zawierają wulgaryzmy oraz obrażają innych. Komentuj pamiętając o zasadach serwisu https://www.gowork.pl/regulamin

lajt
@Julita 18.07.2018 12:38

ok

bplxxxxx

Cała prawda o pracy i atmosferze w rodzinnej firmie Blum ,lepiej i grzeczniej bym tego nie ujął , ale pewnie i tak osoby odpowiedzialne za to będą to miały w d....ie i będzie jak teraz (obym się mylił), bo przyjdzie czas że sami zostaną

anonymous
@bplxxxxx 14.07.2018 10:28

Po co się podniecać ta firma i tak was maja w głębokim poważaniu nic tam nie osiagniecie wszyscy spotkamy sie w volkswagenie

Nr BPL
@anonymous 14.07.2018 18:18

Do zobaczenia vw Kolego niebawem tam zawitam .Bo na tym okrecie zaczeło ostatnio tak bujać ze sie ..........ć chce .

Starszy
@bplxxxxx 14.07.2018 10:28

Pracuję w tej firmie już trochę obserwując od pewnego czasu co się dzieje.Praca jak praca coś trzeba robić .Nasz nowy mistrz po przemowie zapewniał nas że nadgodziny będą dla ochotników .Jeden z super pomysłów na sprawdzenie niewyrabianych norm jest postawienie kilku ludzi i pilnowanie na lince gdzie jest problem.Jeszcze lepszym hitem jest umieszczenie kamer.Jak sam nasz mówca powiedział że nikt na siłę tu nikogo nie trzyma więc szukam sobie pracy bo pod presją to nie jest praca

xyz

Dzień dobry wszystkim!! Jesteśmy tylko numerami BPL, które tak naprawdę oznaczają tylko sztukę w całej załodze, a nie człowieka. Pracuje tu bardzo dużo ludzi inteligentnych, ambitnych, oddanych i uważam że ta ostatnia cecha jeszcze ten zakład trzyma na powierzchni. Z drugiej strony z moich obserwacji wnioskuje że niestety w tej grupie jest co raz więcej rozważań o zmianie pracy. Boli to że ludzie którzy nie chorują, chodzą na nadgodziny nie są należycie traktowani. W ogóle jeżeli chodzi o nadgodziny to jest kpina żeby się prosić o wolną sobotę/niedziele. W biurach tego nie zrozumiecie ale wyobraźcie sobie sytuacje gdy kosztem waszych dzieci, rodzin, znajomych musicie spędzać wszystkie weekendy i prawie wszystkie święta w pracy. Pewnie sobie pomyślicie, że jakbyśmy nie chcieli to byśmy nie chodzili ale niestety jesteśmy do tego zmuszani a wiadomo nikt komu zależy na pracy nie będzie się kłócił i robił awantur jeżeli przełożony mówi ze nie ma opcji na wolny weekend bo w tym miejscu spędzamy swoją 1/3 życia i nie chcemy żyć napiętnowani bo tak się to własnie kończy jeżeli Ci odważniejsi walczą o swoje. Czy jest rozwiązanie ? Tak !! Zróbcie listy chętnych na dany weekend i niech każdy ma prawo wyboru czy chce pracować ponad ustawowy 40-sto godzinny system pracy i zarobić czy też ma akurat chęć odpocząć i spędzić czas z rodziną. Założę się że nigdy nie będzie sytuacji że nie będzie chętnych. Jeżeli nie będziecie usatysfakcjonowani ilością ludzi to zatrudnijcie kolejne osoby ponieważ temat nadgodzin to nie jest wyjątkowa sytuacja bo jest teraz nagłe zapotrzebowanie ale to trwa kilka lat i stwarza się tylko pozory że coś się w tym kierunku robi żeby było lepiej. Zrozumcie że takie eksploatowanie pracowników przy takiej pracy jak na naszej produkcji przez dłuższy okres bez czasu na chociażby weekendowy odpoczynek spowoduje że ludzie co raz częściej zaczną się "psuć" a po analizie wszystkich mających powstać inwestycji gospodarczych w naszej najbliższej okolicy jestem przekonany, że będzie problem aby znaleźć pracowników na nasze miejsce więc naprawdę szczerze przemyślcie i doceńcie to co macie i szanujcie NAS !! bo pamiętajcie bez NAS nie będzie Was. Kolejna sprawa to urlopy. Zostały wprowadzone komputery, każdy z nas ma konto pracownika. Pozwólcie nam wysyłać prośbę o urlop przez nasze konta i wtedy zobaczycie ile z nich jest patrzeć w przepisy kodeksu pracy bezprawnie odrzucanych. Pewnie tego nie zrobicie ponieważ byłoby to strzałem w kolano podczas wizyty Państwowej Inspekcji Pracy. A przy zasadach istniejących czyli chodzeniem, proszeniem się i poniżaniem przed przełożonym macie 100% pozytywnych wniosków o urlop bo możesz go wysłać tylko wtedy jak dostaniesz na to pozwolenie! Co raz więcej ludzi widzi że jeżeli idziesz trzy razy po urlop i Ci się odmawia to następnym razem jak potrzebujesz dzień wolny pozostaje Ci tylko iść do lekarza a nie się prosić i błagać o coś co ci się należy a i tak nie dostaniesz i wypadasz wtedy nie na jeden dzień jak chciałeś urlop tylko na cały tydzień i własnie do tego doprowadza taka polityka firmy. Pozostali pracownicy się męczą a kółko się zamyka bo przez to że ludzie na L4 to inni nie dostają urlopu. Każdy może napisać jak Ci się nie podoba to zmień prace, ale nie o to chodzi. Praca nie byłaby zła jeżeli naprawdę byłby tu ważny człowiek i jeżeli nasz głos byłby słyszany a tak nie jest ale mam nadzieje że w najbliższym czasie coś się zmieni a hasło "idźMY dalej" nie będzie tylko zachętą do zmiany pracodawcy, chociaż najbliższe miesiące nie będą łatwe w utrzymaniu tych mniej cierpliwych bo kumulacja wypowiedzeń już za chwile i myślę że ich akurat już nic nie zatrzyma. mam jeszcze kilka tematów do poruszenia ale to innym razem bo dziś już z wielkością wpisu przesadziłem a więc cdn... ahoj pomarańczowe ludki !!

Tamal
@xyz 11.07.2018 14:53

Masz całkowitą rację dla nich jesteśmy tylko numerami jak niegdyś numer obozowy z tego co kiedyś ktoś mówił mi w biurze to podobno sam prezes nazywana z plebsem i że on z takim plebsem to nie rozmawiam takie zachowanie pokazuje wszystko brak szacunku dla nas brak godności Austriacy nic z tym nie robię ważne że obrocik jest zrobiony i kaska na austriackim koncie pasuje.

Max
@xyz 11.07.2018 14:53

Święte słowa;) Nic dodać nic ująć. Zwłaszcza jeżeli chodzi o urlopy, weekendy i L4. Sama prawda.

gadzina
@xyz 11.07.2018 14:53

Będzie gazetka wewnętrzna, według mnie to temat na pierwszą stronę. Tylko jest problem , bo Pani redaktor na pewno tego nie puści.

Szary człowieczek
@xyz 11.07.2018 14:53

Xyz świetnie opisałeś sytuacje. Nawiazując do nadgodzin to nie jest normalną sprawą aby prosić się z conajmniej 2 tygodniowym wyprzedzeniem o wolny weekend. Szkoda że w tej firmie jest zbyt wielu dupowłazów bo w innym przypadku cała zmiana mogłaby nie przyjść w weekend do pracy. Wszystkich by nie wyrzucili przecież a może by coś to góry dotarło. Musisz przyjść w sobotę do pracy? Nic nie muszę. Najwyżej mogę z własnej nie przymuszonej woli

Baaardzo dawno temu.
@Szary człowieczek 12.07.2018 22:10

Kiedyś jak nie chciałam przyjść na nadgo w sobote to usłyszałam, że będę musiała to odrobić.

okim
@xyz 11.07.2018 14:53

Świeta prawda może warto zacząć chodzić z dyktafonem po urlopy i wolne w ustawowo wolne dni czyli soboty i niedziele i przedstawić to w Inspekcji Pracy

Taki tam
@xyz 11.07.2018 14:53

Popieram wypowiedz w 100 %Cala prawda o naszym pieknym okrecie

Nr BPL
@xyz 11.07.2018 14:53

Xyz chciałbym wiedzieć kim jestes bo chetnie bym ci postawił DUZE PIWO i uscisnoł ci dłon za to co napisałes .CAŁA PRAWDA O NASZEJ FIRMIE .

Julita

@Szary człowieczek używasz bardzo mocnych słów pod kątem pracodawcy Blum Polska. Taka wypowiedź jak Twoja może zostać usunięta przez administratora, gdyż łamie regulamin tego forum. Wulgaryzmy oraz oszczerstwa nie będą tolerowane. Jeśli masz jakiekolwiek uwagi, podziel się z nimi, ale w sposób merytoryczny.

jest super
@Julita 12.07.2018 22:15

Julita.....skończ z tą merytoryką,tylko to słowo potrafisz napisać? Tak jest to wszystko to prawda, tylko opisane może nie tak jakbyś chciała to przeczytać.Gdzie tutaj widzisz jakikolwiek wulgaryzm czy oszczerstwo. Ludzie już nie dają rady z niektórymi pierdołami , które wymyśla góra, tylko czy na pewno to wymysły góry? Może niektórzy na dole zbytnio urośli.....

Bez urazy

Wszyscy jesteście mądrzy, a nikt nie potrafi zebrać się do kupy i się postawić. XXI wiek... Każdy mądry w internecie

Robolek

Kolejne osoby odchodzą a nowych nie widać. Znów się szykują wszystkie weekendy pracujące bo tyły.... Może w końcu góra zrozumie że coś jest nie tak i co z tym zrobi?

Mały
@Robolek 10.07.2018 23:43

Tyły są ciagle bo mały karakan nie umie zarządzać produkcja umie tylko przytakiwać Austrii i na wszystko się zgadza kosztem naszego zdrowia. Trzeba zmienić kierownika nieudolnego zresztą.

Starszy prp

Hej nie uważacie że po ostatnich zmianach na naszej górze wylewa się na nas coraz większy mobing?? Pan aspirujący na mistrza rozkręca się i chce się przypodobać chyba małemu. Trzeba będzie związki założyć kto jest za łapka w górę tak mi tez doradza kuzyn prawnik i się dziwi ze jeszcze tego nie zrobiliśmy .

Pomarańczowy dom
@Starszy prp 23.05.2018 15:57

Nie ma szans na związki.Już raz było próbowane założenie związków i się nie udało,chcesz więcej się dowiedzieć na ten temat ,popytaj starszych pracowników.Zresztą jakby były związki to tak by dali temu co je założył po to żeby je zlikwidował, tak tu jest...

Starszy prp
@Pomarańczowy dom 29.05.2018 19:00

Nie ma się czego bać to że za pierwszym razem się nie udało to znaczy, że akcja była źle zorganizowana. Rozmawiałem z kuzynem plan może być taki kuzyn pomoże nam to zorganizować i przeprowadzić przygotuje koniczne dokumenty my zbierzemy potrzebne podpisy a do biura prezesa pójdziemy z prawnikiem czyli z moim kuzynem i wtedy nie ma szans by ktoś nas z kwitkiem odprawił bo będzie to nieprawne i prezes wyląduje w sądzie. Dopiero wtedy będziemy mogli walczyć o swoje nie można się bać i dawać zastraszyć.

Myślący
@Starszy prp 29.05.2018 22:08

Chyba twój kuzyn prawnik chce się załapać na jakąś funkcję, że tak ciśnie o te związki

Pomarańczowy dom
@Starszy prp 29.05.2018 22:08

Skoro masz pewność że się uda to działaj.Życzę powodzenia i licznych podpisów.

anonymous
@Starszy prp 23.05.2018 15:57

Czy ja wiem zobaczymy po aneksach ile prawdy jest o Zbyszku .Napewno 1/ 2 psełdo opiekunów do zmiany porazka

Starszy
@anonymous 17.06.2018 21:39

A co mamy zobaczyć. Myślicie że zaraz nam nawali? Podwyżki jakie będą to wiadomo....100 pln brutto i basta. Nie ma co czekać do aneksów , trzeba zakładać związki i tyle.

anonymous
@Starszy 18.06.2018 18:30

100 pln raczej 40 pln .Reszte przejedli i przepili opiekunowie na szkoleniach na to sa pieniadze brawo panie prezesie

anonymous
@anonymous 19.06.2018 18:04

Tak młodzi uciekają ja czekam na podwyżkę

Robolek
@anonymous 20.06.2018 13:04

Nie tylko młodzi uciekają. Starszym też kończy się cierpliwość i brak poszanowania

Julita

@młodszy Podziel się swoimi przemyśleniami na ten temat w sposób merytoryczny, nie łamiący regulaminu forum https://www.gowork.pl/regulamin . Twoja wypowiedź obraża innych, administrator ma prawo ją skasować. Z chęcią się dowiem za to jak oceniasz bieżącą politykę firmy.

Coraz gorzej

Czas może zabrać się za opiekunów.. 2 godziny porobi i całe kolejne 6 godzin laba. A jaki dumny hohohoh

anonymous
@Coraz gorzej 30.06.2018 14:34

To jest kpina nic nie robią cały dzień tylko kawki .A firma umie doceniac nierobów dostali najwyższą podwyżkę brawo brawo

Coraz gorzej
@anonymous 01.07.2018 17:53

Chodzą tylko jeden do drugiego a czasami to nawet nie chce się podejść.. dzwonią do siebie a jeden do drugiego ma 20 metrów maks.. ale człowiek na ‚stanowisku’

Zostaw opinię o Blum Polska - Swarzędz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blum Polska