2.6/5

• Czeladź
  • Wojkowice
  • Bobrowniki
  • Piekary Śląskie

3. Opinie o pracodawcach Chorzów
  5. Opinie o Paneltech

Opinie o Paneltech Chorzów

Nie przegap nowości o Paneltech!

26.01.2022 11:41

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za liczne opinie pojawiające się na naszym forum. Widząc Państwa zainteresowanie naszą firmą, postanowiliśmy zaznaczyć swoją obecność w serwisie Gowork.pl

Cenimy każdy merytoryczny wpis i konstruktywną krytykę, dzięki której stale polepszamy jakość naszych usług. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami i wyrażania swojej opinii dot. szczegółów konkretnej sytuacji na adres: [email protected]

Jesteśmy polskim producentem materiałów budowlanych, który działa na rynku od 1989 roku. Kładziemy nacisk zarówno na wysoką jakość i solidność wytwarzanych wyrobów, jak i na terminowość usług i dostaw.  Jest to możliwe do osiągnięcia tylko przy pomocy zgranego zespołu, dlatego tak ważne jest dla nas tworzenie przyjaznego środowiska współpracy oraz praktyczne wsparcie rozwoju naszych pracowników.

Osoby, które są zainteresowane pracą u nas, zachęcamy do aplikowania na nasze oferty.

Serdecznie pozdrawiamy,

Firma Paneltech

02.02.2022 11:06

Tak, szkolenia kadrowe, księgowe, bhp, szkolenia na wózki widłowe, suwnice itp. nasza firma finansuje w całości. Pozdrawiamy, Paneltech

03.08.2021 10:46

Czy firma Paneltech w całości finansuje szkolenia dla pracowników?

05.08.2021 19:13

Zastanów się co piszesz. Jeśli zatrudniasz się na stanowisko wózkowego to pracując uczysz się jeździć wózkiem? Jeśli zatrudniasz się jako kierowca to pracując uczysz sie jeździć i robisz prawo jazdy? Jeśli aplikujesz do działu eksportu to pracując uczysz się języka? Błagam odrobina wyobraźni. Jakiekolwiek szkolenia rozwijające, poszerzające wiedzę i umiejętności to fikcja. Jeśli chodzi o brak doświadczenia i kwalifikacji to zależy od działu do jakiego aplikujesz i od tego, kogo znasz. Znam przypadki zatrudniania ludzi bez kwalifikacji i uprawnień ale znających kogo trzeba.

02.02.2022 11:06

27.01.2022 14:25

Wszystkie wymogi odnośnie danego stanowiska są zawsze zawarte w danej ofercie pracy. Gdy kandydat złoży u nas aplikację, a jego CV spełnia oczekiwania oferty, to w ciągu kilku dni kontaktujemy się z daną osobą telefonicznie i zapraszamy na spotkanie. Podczas rozmowy chcemy przede wszystkim lepiej poznać kandydata oraz jego kwalifikacje. Spotkanie to także jest czas dla starającego się o pracę, który może wykorzystać, aby poznać nas i warunki pracy. W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub na nasz adres e-mail: [email protected]. Pozdrawiamy, Paneltech

Anielka

28.05.2026 13:32

Widziałam ostatnio ofertę pracy dla księgowej. Proponują Państwo z tego co pamiętam wynagrodzenie w przedziale 5500 - 6500 zł brutto. Czy to nie jest przypadkiem pomyłka? ^.^
    #Ksiegowa

Zainteresowany

01.03.2026 18:59

Czy warto rozpocząć tu swoje prace? Jestem w lekkiej kropce a jest w miarę blisko 15 min z buta. Na jaką stawkę można liczyć na początek i czego można sie spodziewać

Janusz70

12.05.2026 16:57

Nie polecam

Kamweh

18.06.2025 13:30

Jeśli chodzi o tą firmę to jedno muszę przyznać, praca jest w miarę dobra ale poza tym, nie ma żadnych perspektyw, pracowałem w tej firmie 4 lata i po tych 4 latach dostałem stawkę godzinową (usunięte przez administratora), płacą naprawdę mało a oczekują ze pracownik będzie się uczyć wszystkich stanowisk jakie istnieją na danym dziale z własnego doświadczenia mogę polecić tylko i wyłącznie pracę jako pracownik utrzymania ruchu, a pracę na tzw. "Nowej hali" odradzam (usunięte przez administratora)
    Potencjalny OWW

12.02.2025 00:08

Jaka stawka dla Operatora Wózka Widłowego?

16.05.2024 10:44

Mimo deklaracji na próżno czekać na informacje o wyniku rekrutacji. Kiedy zadzwoniłem po jakimś czasie czasie zapytać o decyzję dostałem ochrzan, że zawracam głowę. Trochę szacunku.
    pelikan

26.04.2024 17:48

Pozwolę sobie zacytować piękne słowa które pojawiły się na firmowej stronie: "Zdajemy sobie sprawę, że podstawą każdej dobrze prosperującej firmy są jej Pracownicy. Bez nich nie bylibyśmy w stanie być w tym miejscu, gdzie jesteśmy teraz." To co się aktualnie dzieje w tej firmie jeżeli chodzi o zarobki pracowników (fizycznych jak i umysłowych) to jest taka komedia, że ciężko wszystko opisać w paru słowach. Może komuś się będzie chciało.
    YK

18.01.2024 20:46

Chce zmienić pracę i planuje złożyć CV do firmy. Na jakie wynagrodzenie można liczyć na start? Czy posiadane kwalifikacje UDT na suwnice będzie można przedłużać? Czy jest możliwość pracy na jednej zmianie rannej czy trzeba być dyspozycyjny na 3 zmiany? Na jakie benefity można liczyć?

12.12.2023 06:59

Co tam ma robić ten pracownik gospodarczy właściwie? Próbowałem poszukać w starszych ogłoszeniach z lipca, bo słyszałem o tej pracy, ale zniknęły już tam te listy zadań i wymogów. Może tu ktoś się orientuje? Dziękuję bardzo.

20.12.2023 09:21

Dzień dobry, Do wymogów pracownika gospodarczego należy m.in. dbanie o czystość i utrzymanie porządku na terenie zakładu oraz prace za i wyładunkowe. Pozdrawiamy, Paneltech
    mot

11.12.2023 16:00

Firma niesłowna nie dała odpowiedzi o przyjęciu, a tu znowu dają kolejne ogłoszenie. Czy to wasz sposób na (usunięte przez administratora) danych osobowych?

02.11.2023 09:48

Na co się nastawić w trakcie rekrutacji w Paneltech? Umieścili kilka ogłoszeń na GoWork.pl.
    Tomek

11.12.2023 15:58

Jak powiesz, że będziesz robić za darmo to na pewno robotę dostaniesz. A tak na poważnie to strata czasu aby iść w ogóle do nich na rozmowę ja byłem i odpowiedzi nie dostaniesz od razu o przyjęciu bo mają innych kandydatów w moim przypadku nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, że mnie nie chcą przyjąć o czym na rozmowie mówił sam kierownik. Od mojej rozmowy minął miesiąc, a firma znowu ma nowe ogłoszenie więc kogo szukają czy tylko zbierają dane prywatnych osób?

24.07.2023 10:25

Jaki dress code obowiązuje w Paneltech?

31.10.2023 11:16

Dzień dobry, Na stanowisku przedstawiciela handlowego obowiązuje strój smart casual. Co do formy zatrudnienia to w tym przypadku oferujemy tylko umowę o pracę. Pozdrawiamy, Paneltech
    ciekawski

11.01.2023 12:40

witam jak wyglda praca na stanowisku pracownik gospodarczy ilu ludzi zarobki wrunki pracy itp ogloszenie wisi albo dlugo albo regularnie co pol roku rok oco chodzi jakie tam sa problemy czy chodzi tylko o zarobki moze ktos uchyli rombka tajemnicy dziekuje i pozdrawiam
    Plomba

30.11.2022 14:31

Kto mądry to nie pójdzie tam do pracy, zarobki słabe i nie możesz zachorować inaczej do widzenia bez wcześniejszego poinformowania

Oferty pracy - Paneltech

Księgowa / Księgowy / Młodsza Księgowa / Młodszy Księgowy

Pracownik produkcji (m/k)

Chorzów

Operator maszyn, Pracownik do za i wyładunku (m/k)

Młodszy Specjalista / Młodsza Specjalistka ds. księgowości

Operator / Operatorka maszyn produkcyjnych

Chorzów

Magazynierka / Magazynier z uprawnieniami UDT (K/M)

29.11.2022 18:06

Witam chciałbym u Państwa podjąć pracę, jakie są wolne stanowiska u Państwa ?

30.11.2022 11:23

Dzień dobry, Nasze aktualne oferty pracy można znaleźć pod tym linkiem: https://www.gowork.pl/praca/paneltech;pr Pozdrawiamy, Paneltech
    Nie anonim.

02.02.2022 14:17

Zostawiłem w tej firmie kilka lat swojego życia. Wielu z Was doskonale wie kim jestem. Nie mam żalu do firmy bo zostałem zwolniony. Zwolniłem się sam. Nie z powodów finansowych. Dość miałem hipokryzji, prywaty, traktowania wszystkich "nie swoich" jak złodziei. W firmie są równi i równiejsi. Nazwisk nie podam bo naruszyłbym prawo do prywatnosci i RODO. Z racji zajmowanego wówczas stanowiska wiem co nie co. Czytam opinie "pracodawcy" i pękam ze śmiechu. Odnoszę wrażenie, że oglądam konferencję prasową premiera Morawieckiego. Propaganda sukcesu.
    Tom

27.11.2022 18:37

Dzień dobry chciałem się dowiedzieć Jakie jest wynagrodzenie brutto na okresie próbnym i po okresie próbnym może tak nim więcej wiesz cos w tym temacie ?? Bo nie wiem czy warto składać CV Pozdrawiam serdecznie
    Maniek

18.11.2022 16:13

Witam chciałbym podjąć pracę na stanowisku produkcyjnym mam uprawienia na wózek ale wydane przez NOT czy jeśli dostałbym się na produkcję jest możliwość zrobienia kursu udt w przyszłości? I na produkcji 3 zmiany?
    Ania

27.10.2022 20:54

Witam. Macie ofertę pracy dla kierowcy C+E. Pytanie jaki system pracy, jaki tabor i przede wszystkim na jakim poziomie wynagrodzenie?

09.11.2022 09:55

Aktualne oferty pracy dostępne są na portalu praca.pl bądź pracuj.pl. System pracy 1 zmianowy, wyjazdy na tereny ościennych województw. Wynagrodzenie uzależnione jest od doświadczenia i stażu pracy danego kandydata. Dysponujemy taborem marki Mercedes, Man, Renault. Pozdrawiamy, Paneltech

09.11.2022 10:00

Każda rekrutacja trwa nie dłużej niż 30 dni, tak jak aktualne ogłoszenie na portalu praca.pl bądź pracuj.pl. Wynagrodzenie uzależnione jest od doświadczenia i stażu pracy kandydata. Pozdrawiamy, Paneltech
    Maja

15.04.2022 14:43

Na jaki okres zawierana jest pierwsza umowa na okres próbny?

06.09.2022 23:25

Czy osoba reprezentująca firmę była kiedyś na hali zobaczyć jak praca wygląda? Praca nijak się ma do tego co jest napisane w komentarzu. Proszę napisać jak wyglądają przerwy i kiedy w końcu zostanie uruchomiona ta elektroniczna ewidencja czasu pracy.

19.09.2022 10:32

Dzień dobry, Co do wymagań odnośnie przenoszenia - to była odpowiedź do stanowiska sprzątaczki. Wiadomo, że różni się to w zależności od stanowiska i wykonywanej pracy. Np. praca na hali dopuszcza przenoszenie do 30 kg w przypadku pracy stałej lub 35 kg w przypadku pracy dorywczej. Odpowiadając w temacie przerw, u nas wygląda to tak, jak określa to kodeks pracy i regulamin pracy, czyli jeżeli dobowy wymiar czasu pracy pracownika wynosi co najmniej 6 godzin, pracownik ma prawo do przerwy w pracy trwającej co najmniej 15 minut, wliczanej do czasu pracy. Nad elektroniczną ewidencją czasu pracy wciąż pracujemy, prosimy o cierpliwość, na pewno zostanie ona w swoim czasie wprowadzona. Pozdrawiamy, Paneltech

18.09.2022 14:17

Zarobki 21,5 zł brutto to każdy sobie żąda pytanie czy to mało czy dużo, pytają czy weekend do pracy nie obowiązkowa ale nie pójdziesz to krzywo patrzą, jak dla mnie szkoda czasu

08.08.2022 13:20

Poszukuję zatrudnienia na Pracownik Gospodarczy. Paneltech oferuje taką pracę. Czy zdarza się zmiana formy zatrudnienia w późniejszym czasie?

09.08.2022 12:09

Dzień dobry, Czy mógłby Pan doprecyzować, jaką zmianę formy zatrudnienia ma Pan na myśli? Pozdrawiamy, Paneltech

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Paneltech?

16.06.2022 12:28

Czy możliwa jest praca zdalna w firmie Paneltech w przypadku pracy jako Kierowca?

20.06.2022 08:37

Dzień dobry, Ze względu na charakter pracy na tym stanowisku niestety nie ma możliwości pracy zdalnej. Jednak czekamy z niecierpliwością na propozycje, jak Pan by widział prace kierowcy w systemie zdalnym, może o czymś nie pomyśleliśmy :) Pozdrawiamy, Paneltech
    nowy

21.03.2022 18:43

Sprzątaczka-godziny pracy jakie?zarobek?co należy do wykonywanych zadań?

25.03.2022 12:57

Dzień dobry, godziny pracy to 6.00-14.00 lub 7.00-15.00. Zakres obowiązków: utrzymanie czystości, sprzątanie pomieszczeń biurowych, sanitarnych, szatni, jadalni w budynku biurowca oraz na halach produkcyjnych. Pozdrawiamy, Paneltech
    Paweł

04.02.2022 18:29

Witam. Jak wygląda czas pracy operatora wózka widłowego w zakładzie w Chorzowie (chodzi mi o godziny pracy). Ze względu na małe dziecko szukam roboty do max 16.00.

07.02.2022 11:11

Dzień dobry, na stanowisku operatora wózka widłowego mamy system trzyzmianowy: 6.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-6.00. Pozdrawiamy, Paneltech

08.01.2022 14:36

Czy często Paneltech poszukuje kogoś na stanowisko Operator? Ile osób tam pracuje?

02.02.2022 11:02

W naszej firmie pracuje około 240 pracowników. Zależy nam na tym, żeby nasi pracownicy byli zadowoleni, rozwijali się i pracowali u nas jak najdłużej. Natomiast rotacje oczywiście się zdarzają, jak w każdej firmie. W tej chwili poszukujemy osoby na stanowisko Operatora maszyn /Pracownika do za i wyładunku. Zachęcamy do regularnego odwiedzania naszego profilu, będzie Pan mógł znaleźć na nim wszystkie aktualne oferty pracy. Zachęcamy do aplikowania. Pozdrawiamy, Paneltech

02.02.2022 11:22

Panie Sebastianie, Zaręczamy, że zaprezentowane przez nas warunki zatrudnienia na rozmowie rekrutacyjnej pokrywają się z rzeczywistością. Zachęcamy do odwiedzin w siedzibie naszej firmy i rozmów z pracownikami, aby osoby, które zastanawiają się nad podjęciem u nas pracy, miały możliwość ocenienia naszych wspólnych starań samemu. Do składania CV oczywiście zachęcamy, wszystkie aktualne oferty znajdują się w zakładce “oferty pracy”. Jeśli dana oferta spotka się za Pana zainteresowaniem, prosimy o przesłanie swojego CV poprzez przycisk aplikuj. Jeśli takowej nie ma, to zachęcamy do regularnego odwiedzania profilu, ponieważ będą tutaj udostępniane wszystkie potencjalne oferty pracy. Pozdrawiamy, Paneltech
    Ktos

09.07.2021 10:15

Male zarobki,na tyle lat pracy, firma sie rozwija kokosy to tylko mozna zarobić jak sie robi umysłowo ,fizycznie beznadzieja,powinni sie wstydzic korporacyjni ludzie ,wstyd ,gdyby nie ludzie zwykli pracujacy fizycznie firma by nie przetrwała ale my sie dla nich nie liczymy,jestesmy z tego dolnego sortu.tyle

22.12.2021 14:56

Kierowcy zarabiają grosze, wózkowi zarabiają grosze. Nawet w " biurowcu" (pomimo obiegowej opini) zarabiają grosze. Krocie zarabiają nieliczni. (usunięte przez administratora) Kierownik kierownikowi nie równy. Jeden kierownik mając (usunięte przez administratora)odpowiedzialność zarabia więcej niż inny mając np: prokuratora, ITD, Policję, WKU i inne służby na głowie.

02.02.2022 11:13

Dziękujemy za Pana komentarz. Jednocześnie jesteśmy zaniepokojeni gorzkimi słowami i zarzutami, obok których nie możemy przejść obojętnie. Doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że równoważna do satysfakcji naszych klientów jest satysfakcja pracowników, dlatego staramy się stwarzać stabilne i atrakcyjne warunki zatrudnienia. Jeśli jest coś, co według Pana należałoby zmienić w funkcjonowaniu naszej firmy, uprzejmie prosimy o kontakt pod adresem e-mail: [email protected]. Odpowiedź zwrotna byłych pracowników jest dla nas szczególnie cenna, bo tylko dzięki takim informacjom możemy nieustannie zmieniać się na lepsze. Pozdrawiamy, Paneltech

12.11.2021 09:58

Czy w Paneltech zawierane są umowy zlecenie w okresie próbnym?

10.01.2022 12:55

Nie.

02.02.2022 11:04

W naszej firmie w okresie próbnym zawierane są tylko umowy o pracę. Pozdrawiamy, Paneltech

Kontakt - Paneltech

Michałkowicka 24 41-508 Chorzów

Branża główna: Hutnictwo i metalurgia

05.12.2020 14:36

Czy Paneltech ma ściśle ustalone godziny pracy?
    Mariusz

08.06.2021 13:42

Tak jeśli pracuje si3 na nowej linii to na dwie zmiany rano i popoludnie a nie starej Lini sq trzy zmiany i radzę nie czytać tego co poniektórzy piszą bo dla tego juz nie pracują w tej firmie
    Srańsko

08.06.2021 14:14

Idź się wyłomać madzia
    Zenek

25.05.2019 19:37

Idealnie to może nie jest ale nie uważam żeby rezygnować z pracy z powodu jednej osoby!
    Belzebub

29.12.2020 22:16

Czasem a raczej niestety jedna osoba potrafi zdemotywowac tak,że się odechciewa. Do dziś dziwią mnie takie historie w różnych firmach jak takie zgniłe jaja się trzyma,bo tak już jest. Nie ma ludzi niezastapionych. Takie motto powinno być wytatuowane niektorym osobom tak na zachętę, że przyjdzie ktoś kto ich pozamiata. I stąd życzenia na nowy rok. Mniej takich ludzi w firmie.

26.08.2020 10:48

Czy całe wynagrodzenie wpływa na konto, czy jest to w jakiś sposób rozdzielane w Paneltech?
    Wdzięczny Werner

27.08.2020 11:00

Całe wynagrodzenie czyli podstawa (najniższa krajowa zł/h +20% premii) oraz pieniądze za nadgodziny (w przypadku hali styropian są to przeważnie soboty i niedziele w godzinach 6:00-14:00) są na koncie zawsze 10 dnia każdego miesiąca, z tym akurat nie ma problemu. Na hali styropian ogólnie bardzo fajnie można się wzbogacić na nadgodzinach, już mówię dlaczego. :) W tym zakładzie pracy kodeks pracy w żadnym stopniu nie jest przestrzegany, serio. Jest on jedynie w minimalnym punktem odniesienia dla kierowników i prezesów, ale oni na większość artykułów i paragrafów maja wywalone jajca. W każdym innym zakładzie pracy jak kończysz dniówkę w piątek o 22:00 to nie możesz iść w sobotę na 6:00, w paneltechu natomiast możesz tak przyjść przy czym nie zachowujesz wymaganego przez kodeks pracy odstępu 10 lub 12 godzin między dniowkami. I co najlepsze nie odbija się tam kart na wejście i wyjście na zakład więc przychodząc na nadgodziny piszesz w zeszycie papierowym na ostatniej kartce kiedy pracowałeś i ILE GODZIN. Jest różnica między ILE GODZIN a W JAKICH GODZINACH. Przeważnie pisze się +8 żeby podczas kontroli nie można było stwierdzić czy dany pracownik zachował odpowiedni odstęp czasowy między zmianami. Mimo wszystko dużym plusem jest możliwość dopisania długopisem nadgodzin, na których się nie było :) koledzy są tacy fajni, że jeden drugiego nie podkabluje a kierownik taki głupi, że mimo zapisu z kamer tego nie zweryfikuje, bo ma takie ogromne zaufanie do swoich pato-pracowników. Robiłem tak przez lata i nikt nie się skapł a kasy miałem więcej dzięki temu knifowi. Tylko trzeba robić w miejscu gdzie jest lista do wpisywania godzin :) pozdrawiam
    Pozdro

01.07.2020 08:09

Po całym roku pracy nie stać Cię nawet żeby pojechać gdzieś na wakacje. Wszystko wokół drożeje a pensje ciągle w miejsce stoją i stać będą.
    Anonimus

16.04.2020 21:27

Witam. Jak wygladaja warunki pracy i ogólny całokształt w tej firmie na wózkach widłowych? I jakie zarobki.
    Anonimowy

08.02.2020 12:53

Opina negatywna! Brak organizacji pracy kierownicy za zasługi jeden nawet kierownikiem dzięki byciu w wojsku z dyrektorem produkcji. Zwykły pracownik nie otrzymuje pomocy od władzy kierownik nie ma pojęcia o schematach o pomocy merytorycznej. A więc pracownik musi wszystko sam robić jedynie co usłyszy to że kierownik może jechać po części albo dostanie opr! że za wolno. Służby Utr praca 3 zmianowa a najlepiej jakby spali w pracy zato emeryci cenieni i mają większe prawa nic zwykły szary pracownik. Jak jest większy projekt emerytów nie ma a pracownicy czasem sami na rano ciągną całą firmę i projekty realizują Jedyne plusy to wypłaty na czas i złote drewno które pracownicy tną i wynoszą.
    MK

12.02.2020 13:08

Szanowny ANONI......., ZA SOBĄ MOSTÓW SIĘ NIE PALI. POWODZENIA NA NOWYCH ŚCIEŻKACH ZATRUDNIENIA.
    Ktoś

13.02.2020 15:27

Nie s... się do własnego gniazda...pajacować na poziomie też trzeba umieć. A tak obsrałeś firmę, wylałeś śmieszne gorzkie żale i narobiłeś kłopotów byłym kumplom. Dziecko zadowolone?
    Agata

15.01.2018 11:32

@anonymous, napisałeś, że Paneltech to niewielka firma w dodatku rodzinna. Czy w związku z tym, mógłbyś opisać codzienną atmosferę i organizację pracy w niej? Rozwinąłbyś swój wpis i scharakteryzował działy firmy o których wspomniałeś? Twój komentarz będzie ważny dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem współpracy z Paneltech.
    Biurowy

25.01.2020 18:58

Taka to niewielka rodzinna firma, że zbliża się do w zatrudnieniu do 250osob, a to już wg definicji duża firma.

03.10.2019 16:36

Ciężko jest w systemie 12/12 w Paneltech? Ktoś coś?
    OEM

26.11.2019 13:02

Praca jest w systemie ośmiogodzinnym
    Marks

21.11.2018 19:26

Witam mam pytanie co do tej firmy czy wiecie gdzie z jaka przychodnią ma umowe firma paneltech jesli chodzi o badania wstepne do pracy i czy jest opcja zrobienia u swojego lekarza medycyny pracy badania do pracy do tej firmy ?
    Elektr

22.11.2018 14:42

Przychodnia w Chorzowie na Pawła badania tylko tam zrobisz,zakład pokrywa koszty badań i tam ma podpisaną umowę

24.10.2018 13:19

Czy mógłbym prosić o opinię o pracy kierowcy w tej firmie (samochody ciężarowe)?
    anonymous

10.01.2018 22:00

Malutka rodzinna firma. Może produkcja ok. Budowlanka leży totalnie.
    o

18.08.2017 23:32

NIE
    Ksawery

21.02.2017 11:15

Wszyscy tak bardzo narzekają na zakład do waszej wiadomości Amazon powstanie do końca roku w Sosnowcu i zatrudni 3 tysiące osób! :)

20.03.2016 21:31

lopi

08.05.2016 11:08

z ofert obecnie to wrzucili ostatnio te dla pracowników do załadunku i wyłądunku

Zostaw merytoryczną opinię o Paneltech