Izopanel

Gdańsk

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 72 ocen.

Opinie o Izopanel

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Izopanel

Romek

Jutro jade tam na rozmowę o pracę, ciekaw jestem jaka ofertą zostane zaszczycony ;)

tytus
@Romek 26.04.2017 15:44
Jutro jade tam na rozmowę o pracę, ciekaw jestem jaka ofertą zostane zaszczycony ;)

daj znac czy warto tam w ogole jechac bo chcialem zlozyc cv

maciek

starałem się o prace w tej firmie w zeszłe wakacje, widniały ogłoszenia dot. pracy jako technolog ale zależało mi na pracy w zawodzie więc pofatygowałem się o więcej zdobyłem nr. do kierownika działu w którym starałem się o prace oraz do osoby w kadrach odpowiedzialnej za rekrutacje. Napisałem maila z prośbą o spotkanie oraz rozpatrzenie mojej kandydatury. nie dostałe odpowiedzi na nic ani na aplikacje ani na maile ani na nic. wystarczyło odpisać "dziękujemy za zainteresowanie, nie spełnia Pan wymagań" choć takiego pretekstu nawet by nie było ponieważ jestem po Politechnice i to specjalizacji dot. dokładnie tego czym zajmuje się zakład : pianki poliuretanowe -ODRADZAM ! BRAK KULTURY, ŻEBY KIEROWNIK DZIAŁU ORAZ GŁÓWNY SPECJALISTA HR NIE ODPISAŁ pozdrawiam Maciek

Izopanel
@maciek 19.04.2017 20:37
starałem się o prace w tej firmie w zeszłe wakacje, widniały ogłoszenia dot. pracy jako technolog ale zależało mi na pracy w za...

Dzień dobry Panie Macieju, Jeżeli jest Pan nadal zainteresowany, to proszę o ponowne przesłanie informacji dot. Pańskiej kandydatury. Nie mogę odpowiadać za to co się działo rok temu, ale mogę powiedzieć, że teraz będzie pan zadowolony z kontaktu. Z wyrazami szacunku,

aje=

master x jak najbardziej masz racę, a tym bardziej że jak widzę szukaja teraz ja tak wysokie i specjalistyczne stanowiska jak Technik Utrzymania Ruchu i Analityk strategiczny w Gdańsku, i wątpię żeby takie osoby zwolnili

anonim

(usunięte przez administratora)

defer

Dobrze napisales "rocznie" albo przyjma cie na 2 lata i po 2 latach dostaniesz wypowiedzenie bo bedzie redukcja etatow

anonim

(usunięte przez administratora)

defer

Predzej cie zwolnia niz zatrudnia

Terror

Mobing jest i będzie" dla lewaków " ! I prawilnie . Trzeba (usunięte przez administratora), jak się chce zarobić . A wszystkie uwagi od kierownictwa,są stosowane w celach nadziei na lepsze sprawowanie pracowników . Fakt że są konfidenci, i ich najlepiej było by się pozbyć . Bo wiadomo, nim mniej wiesz tym lepiej śpisz . Więc negatywne informacje sa zbedne bo ekipa pracownikow miedzy soba powinni wspolpracowac i uwczas firma by sie rozwijala do i to powinno zrozumieć.

Kamil

Witam. Będę kulturalny, bo nie warto strzępić ryja. Skończyłem Politechnikę Gdańską, Wydział Chemiczny, kierunek Technologia Chemiczna, specjalizacja Chemia Organiczna...magister inżynier. Poszedłem na rozmowę o pracę do Izopanel na stanowisko Młodszy Technolog. Zaproponowano mi 1800-1900 zł miesięcznie...nie zgodziłem się...zaproponowali 2100 zł...zgodziłem się. Miałem zostać zatrudniony w ciągu 2 tygodni. Złożyłem wypowiedzenie w swojej dotychczasowej pracy. Po kilku dniach dostałem telefon, iż wrócił dyrektor i może mi zaproponować NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ. Podziękowałem. Nie warto w ogóle interesować się tą firmą.Pozdrawiam.

pracownik
@Kamil 13.07.2016 12:54
Witam. Będę kulturalny, bo nie warto strzępić ryja. Skończyłem Politechnikę Gdańską, Wydział Chemiczny, kierunek Technologia Ch...

Słyszałem o tej historii, z tego co wiem, to rzekomych "dyrektorów", którzy mieli takie zapędy, już nie ma. Takie sytuacje się skończyły, mam nadzieję... Zawsze się trafi jakiś palant.

ttttttprod

fakt sytuacja od poczatku roku jest coraz gorsza a o czerwcy nie wspomne to sie robi żenujące jak dyrektorzyny mooga przeszkadzac w praacy

pracownik

Odradzam. od pewnego momentu kibel jest tam straszny przyszli nowi dyrektorzy i mieszają zaczęły się zwolnienia i nakładanie kar. bez żadnych skrupułów wlepiają kary po 1000zł na przykład za podwinięte nogawki PARANOJA!!! firma zeszła na psy.

Esu

Z tego co się dowiedziałem to są tam dwie hale na których jest osobna produkcja niby te same stanowiska ale robią inne rzeczy a ogłoszenia też różne osoby dają.

ljhkjkgk

NIE POLECAM! - Nigdy nie wiadomo ile zarobisz bo walisz na akord a pod koniec miesiaca wyciagaja jakies reklamacje z d**y i przycinaja Ci z pensji - "Dobrowolna" praca w soboty wyglada tak ze przylazi kiero mowi ze masz przyjsc w sobote bo w przeciwnym razie jestes zwolniony - Reklamacje wewnetrzene za ktore przycinaja Ci kase wygladaja tak ze produkujesz cos pod nadzorem technologa ktory mowi ze wszystko jest cacy pozniej okazuje sie ze plyty sa g**niane a technolog wykreca sie ze wszystkiego zwalajac wine na Ciebie - Maszyny dobite strasznie a za ich wadliwosc obrywasz Ty

rm

pracowałeś tym na stanowisku?

pdf

technik utrzymania ruchu? ciekawe jaki zakład ma jeszcze coś takiego. na technika utrzymania ruchu to nie wygląda, bardziej na operatora wózka widłowego (przywozisz i wywozisz) a i pamiętaj!!! grafik na telefon w niedziele wieczorem

kajtek

Firma Izopanel oferuję dużo godzin pracy za małą kasę i z tego powodu pracownicy chodzą smutni i niedowartościowani mało tego wiecznie psująca się maszyna i wspaniały serwis oraz DUR po naprawie maszyny w bardzo dynamicznym tempie psuje się na nowo ich partactwo spoczywa na barkach pracowników dużo strat mniejsza wypłata.

pracownik

praca godna polecenia. kasa w miarę ok

pdf
@pracownik 06.12.2015 16:24
praca godna polecenia. kasa w miarę ok

Godna polecenia jak zostaniesz brygadzistą

mnnlk

co wy gadacie. wyzysk człowieka w bialy dzien

anonim

(usunięte przez administratora)

Esu

Z tego co się orientuje to tylko będąc na zwolnieniach lekarskich zarobi się mniej niż 2000 zł.

ONA

Nie pracuje w Izopanel i nie mam zamiaru, ponieważ grafik dostajesz w niedziele wieczorem smsem, tygodniowy a nawet i nie tygodniowy i masz nieregularne godziny pracy a na to nie moge sobie pozwolić. Wiem od znajomych, którzy tam pracowali.

ONA

Zarabiając 1300 zł nie wiem czy dalibyście rade przeżyć cały miesiąc z dzieckiem na utrzymaniu

Gebels

Sorry,że nie w temacie ale co to za firma w której zaliczke można brać raz na rok.ŚMIECHU WARTE, SKNERUSY

Esu
@Gebels 29.06.2015 19:45
Sorry,że nie w temacie ale co to za firma w której zaliczke można brać raz na rok.ŚMIECHU WARTE, SKNERUSY...

Możliwość wzięcia zaliczki to rzeczywiście najważniejsza rzecz w pracy;/ Naucz się zarządzać własnymi pieniędzmi to zaliczki nie będą ci potrzebne:P

Gebels
@Esu 05.08.2015 11:14
Możliwość wzięcia zaliczki to rzeczywiście najważniejsza rzecz w pracy;/ Naucz się zarządzać własnymi pieniędzmi to zaliczki n...

Widać, że nie masz rodziny (dzieci)

Przyszly

Ostatnio widzialem ogloszenie technik utrzymania ruchu czy warto tam skladac papiery jaki jest kierownik ,jaka pesja ,jakie warunki pracy prosze o szybka odpowiedzi w miare rzetelna

D.

Bez zmian do tej pory.

pracownik

co nozna powiedziec o techniku utrzymania ruchu czy warto sie tam zatrudnic ,jakie sa pensje prosze o szybka odpowiedz i obiektywna

Jarek

Firma ma pieniądze na budowę nowej hali a nie ma od dwóch miesięcy pieniędzy na wynagrodzenia dla zwykłych pracowników. Ja już zrezygnowałem z tego cyrku. Praca dla wytrwałych i odpornych na dyrektora i prezesa.

pdurka

Jako jestem niedosłyszący, firma ergohestia w Sopocie pomogli mi zatrudnić staż, pracowałem jako pomocnik techniczny,przez 3 miesięcy, wiem tam jest brudno i kurz, ale czy ciężko założyć rękawiczkę roboczą? wystarczy zaledwie raz na tydzień i już zniszczone (zużyty olej, klej, smary i inne zanieczyszczenia)poza tym tam gdzie jeźdzą wózki widłowe wydzielają spaliny w zamkniętych pomieszczeniach i brak wentylacji, mało tego tam gdzie koła zębate nie jest częściowo zabezpieczone, zabezpiecza całkowicie wtedy gdy pojawi się jakiś ważny gość i nawet jak umyłem podłogi używając myjnik ciśnieniowy kabel jest uszkodzony nawet wtyczka, o mały włos poraziłem prąd w wilgotnym kablu tam gdzie jest uszkodz. zawinięty taśmą dotknąłem i raziłem to cud jest słaby na szczęście miałem rękawice robocze (!) myślałem, że mam poparzone, ale jest OK, ale zgłaszałem kierownikowi żeby kupili nowe kable, wadą jest jadalnia jest brudna i nie sprzątnięta, jest sprzątaczka i tam powinni sprzątać a nie rsno po pracy i już do domu, a kierownik niby miły dla mnie potrafi złościć i mówi mało wulgarne i slangowe słowa, mimo tego lubię ją bo przyzwyczaiłem, tylko tyle wad, a zalety ciekawa maszyna jak produkują panele (podczas sprzątania można na chwilę robić przerwę ;-)), ciepło w hali a w korytarzu jest gorąco(!) darmowe wody mineralnej zarówno gazowanej jak i niegazowanej) dużo młodzi ludzie, mniej starsi ludzie i są fajni, fajny strój roboczy z kilkoma kieszeniami, buty nawet jest wygodnie.

Romek

Czy doczekam się informacji, czy nikt nic nie wie? Chyba jednak sporo ludzi jest obecnie zatrudniona w Izopanelu, to i możecie pomóc, prawda? Czy tez szkoda słów na opisywanie aktualnych warunków? Może w takim razie napiszcie krótkie polecam albo nie polecam, nawet taka opinia bardzo mi by pomogła. Dzięki!

Były
@Piotr 04.12.2014 18:27
jeżeli nie pracujesz - nie wypowiadaj się. ja pracuje i jest ok.

Szkoda czasu daj sobie spokój.

Mirek
@Piotr 04.12.2014 18:27
jeżeli nie pracujesz - nie wypowiadaj się. ja pracuje i jest ok.

A opowiedz co robisz kierownikowi pod biurkiem?

Romek

Hej, jest tu ktoś na forum i pracuje jako pracownik działu utrzymania ruchu lub chociaż coś słyszał o tym stanowisku i może z czystym sumieniem to polecić? Niby napisali, że oferują możliwości rozwoju zawodowego, ale nie wiem w jakim sensie, system trzy zmianowy (noc jest lepiej płatna?) i atrakcyjne warunki zatrudnienia, co mało mi mówi. Z góry dzięki za informacje.

anonim

(usunięte przez administratora)

Wiibox

Czy po,"ZAWODUWCE"',to nie wiem.....Buuuuuuuuchhhhhhahhhhha...Analfabetko,...Sorry,,Dyslektyczko....

T.

NIE POLECAM !! Stracony czas, czujesz się jak niewolnik, śmieszne pieniądze i strach przed zwolnieniem każdego dnia. Koszmarne warunki, zero BHP, bród i klej w płucach. Pan kierownik jak SS-man, karzą za wszystko, nawet jak jest awaria maszyn które się rozsypują same. Śmiech na sali. Jak ktoś lubi hardkor i obserwacje na każdym kroku to niech próbuje. Żenada

Veno

Pracowałem ... całe 4 dni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ODRADZAM!

xxxxxx

praca po 12 godzin na welnie tak ale pracujesz w akordzie caly czas w biegu niema czasu nawet do kibla isc sie wysrac jak cie zlapie sniadanie jesz na hali w syfie kurzu welny i pyle masakra warunki spartanskie wlocie sniadania jedzom i patrzom by kierownik ih nie zjebal za przestuj firma zenada nie polecam dlanih sie liczy kasa nie pracownik to niewolnictwo musi sie skonczyc trzeba tam inspekcje pracy wezwac by zobaczyla warunki pracy i jak ludzie jedzom sniadanie nie polecam tego zakladu pracy nikomu

T.

Spowrotem zrobili jedną zmiane na wełnie po 12h lub więcej, wyrzucili kilka dobrych osób z powodu "zbyt dużych kosztów pracy dwuzmianowej". Nowy kierownik.(usunięte przez administratora) zupełnie sobie nie radzi, nie ma pojęcia o tej produkcji .(usunięte przez administratora)Śmiech, nie polecam tej firmy.

były pracownik

Praca stabilna, ale nie dla każdego. Jest kilku przydupasów i oni mają dobrze, jeśli jesteś zwykłym operatorem, to współczuję. Ja już tam na szczęście nie pracuję, praktycznie wszyscy z mojej ekipy odeszli - teraz wiodą spokojniejszy żywot a i na pracę (każdy ma nową) nie narzekają. W izo wiele dobrego was nie spotka....

pracownik

a narkotyki tez widzi na kamerach???? testy porobic.... taki co dobrze i szybko tam pracuje to (usunięte przez administratora)jak maly motorek... widze to codziennie

pracownik

Praca może i ok ale kierownik jest straszny czepia się widzi co chce pracownicy kradną on nie widzi tego .panie kierowniku czas otworzyć oczy i bardziej pilnować .

yogi

już przestańcie, napiszcie lepiej co Izopanel ma na myśli pisząc o atrakcyjnych warunkach zatrudnienia na stanowisku pracownika produkcji

stary pracownik 2

bo dostałem - było nas wielu nie tylko ja..przestańcie biadolić. ps Co się czepiacie Jarka? Głupoty piszecie i tyle..... Jakbyście robili swoje byłoby ok...

bialy

ogarnij się człowieku wejdżcie w google.pl wpisując izopanel opinie trójmiasto. pozdro(usunięte przez administratora)omijać.

stary pracownik

nie zgadam się z tymi kłamstwami poprzednich wpisów- np. dzisiaj dostałem niespodziankę od firmy - kase za staż pracy , potem prezent swiąteczny , potem nagrodę za udział w konkursie na stroik swiąteczny dzieci i przezenty dla dzieci i tak każdy pracownik dostał - ilu z was w super nowych pracach tak ma?????????

ROBB

OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM. WIECEJ ZNAJDZIECIE WPISUJAC IZOPANEL OPINIE....

gosciu

Do Piotr. Jak pracujesz tam już 5 lat to pracowaliśmy razem przez jakiś czas. I proszę nie wmawiaj mi jak tam jest różowo bo wiem. Szkoda tylko że za każdym razem jak trzeba było coś powiedzieć to każdy podkulał swój ogon i cichutko spierniczał. Zapierdziel za stosunkowo niską cenę. Tak jednym słowem określam swoja pracę w tej firmie. Teraz pracuję na własny rachunek i mam trzy razy większe wynagrodzenie. powodzenia dla "czarnego luda" z pur-u

Krzychu

Te pozytywne opinie to chyba kierownik P. wpisuje aby sobie statystyki podnieść. Jeśli ktoś lubi pracować po 14 godzin w kiepskiej atmosferze tragicznych warunkach, wysłuchiwać przemądrzałego kierownika i traktowanie jak śmiecia to dla niego chleb powszedni - w takim razie polecam.

MarcinM

Praca stabilna, Jak przetrwasz okres próbny, nie zawalisz niczego i nie podpadnniesz przełożonym i innym wydzałom to możesz spokojnie pracować

xxx

uwaga na nich!!!!!!!!!!!

Piotr

Gorąco polecam - firma ok . Pracuje w Izopanelu już 5 lat - jak jestem w porządku dla firmy- to kierownictwo pamięta o mnie. Zawsze się znajdzie osoba niezadowolona - jakaś łajza leniwa i nie chcąca pracować.

Marek

to jedna z najbardziej stabilnych firm, zwróćcie uwagę na to, że coraz więcej takich firm po prostu upada, a pracownicy zostają na lodzie.. Jak dotąd Izopanel radzi sobie, co zapewnia nam bezpieczeństwo pracy:)

zainteresowany

pracownik - 2013-03-15 14:23:30 ja pracuje w Izopanel i nie mam powodów do narzekania, biorąc pod uwagę morzliwość nadgodzin wyplata ok fakt wcześniej miałem mniej ale chyba trzeba sie sprawdzić pokazać ze chcesz zarabiać a ten co nie chce wiadomo z jaką wypłatą ma do czynienia mi osobiście odpowiada ta praca jestem odporny na stres ale wiadomo w każdej robocie jest jakiś stres nie ma lekko. spotkalem tam ludzi od 18 do 60 roku zycia wiec praca jest dla kazdego wieku jesli sie chce i potrafi zaklimatyzowacPytanie czy macie w umowach klauzulę o odpowiedzialności wspólnej? tj. jeden coś z chrzani reszta też płaci za błędy?

pracownik

ja pracuje w Izopanel i nie mam powodów do narzekania, biorąc pod uwagę morzliwość nadgodzin wyplata ok fakt wcześniej miałem mniej ale chyba trzeba sie sprawdzić pokazać ze chcesz zarabiać a ten co nie chce wiadomo z jaką wypłatą ma do czynienia mi osobiście odpowiada ta praca jestem odporny na stres ale wiadomo w każdej robocie jest jakiś stres nie ma lekko. spotkalem tam ludzi od 18 do 60 roku zycia wiec praca jest dla kazdego wieku jesli sie chce i potrafi zaklimatyzowac

pracownik

pracuję w firmie od 5 lat. ani razu nie było sytuacji braku pieniędzy na koncie do 10 każdego miesiąca. pełno jest firm który obiecują pieniądze a wcale nie płaca (sam w takiej pracowałem). Jeżeli ja wykazuję chęć prawidłowego wykonywania swoich obowiązków jestem ja zadowolony i firma zadowolona ze mnie. więc proszę nie piszcie głupot lewusy i śmierdzące lenie

izopanel

W zależności od stanowiska, na początek, oferujemy wynagrodzenie rzędu (usunięte przez administratora) zł brutto.

krystian

witam mam pytanko ile sie zarabia na reke na początek?

Zostaw opinię o Izopanel - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Izopanel