Nie polecam! Oszczędność kosztem pracowników! Przy 30 osobach na hotelu jest ustawiany na zmianę jeden kelner i jeden kucharz! Paranoja! Kelner który musi zebrać zamowienia, zrobić kawy, podać napoje, podać jedzenie i ogarniać zmywak. Kucharz który musi gotować na kuchni gorącej, robic przystawki, sałatki i desery na kuchni zimnej, musi po sobie zmywać gary, podłogę, blaty A na koniec jeszcze spisać i zamówić towar. Kelner jest: kelnerem, barmanem, baristą i zmywakowym. Kucharz jest: kucharzem, pomocą kuchenną, zmywakową, sprzontaczką i magazynierem. Jak za takie stawki które oferują nie opłaca się tak harować Max 12 zł kelner, 16 zł kucharz, pracownicy z Ukrainy 9zł
(usunięte przez administratora)To nas może nas spotkać w Hotelu Shuma... właścicielka chodzi po kuchni i mówi kucharzom jak mają gotować, opowiada historię wyssane z palca o zdrowym jedzeniu, czepia się dosłownie wszystkiego(usunięte przez administratora) Kucharz oprócz gotowania musi nosić stoły kelnerkom z pierwszego piętra, musi znosić ciągłe humory (usunięte przez administratora) które nie dogaduje się ze sobą A do rządzenia są 3 osoby. Personel kompletnie z łapanki, Kelnerzy którzy nie mają pojęcia o obsłudze (po 19 lat). Duża ilość ukraińskich pracowników nie mówiących po polsku to pomysł na sukces właścicieli. Jednak współpraca jest ciężka. Córka właścicieli oferująca w grafiki. Ucinianie godzin i zamykanie restauracji wcześniej jest normą żeby tylko zaoszczędzić kosztem pracownika. Bardzo duża rotacja pracowników. Talerze do serwisowania z kazdy z innej kolekcji. Nie polecam!