TSR Poland

3.6/5

• Nasze wartości
  • Skup złomu stalowego
  • Skup metali kolorowych
  • Oferta dla Przedsiębiorstw
  • Oferty pracy

• Pekin
  • Ostrowy
  • Podlesie

3. Opinie o pracodawcach Dąbrowa Górnicza
  5. Opinie o TSR Poland Sp. z.o.o.

Opinie o TSR Poland Dąbrowa Górnicza

Nie przegap nowości o TSR Poland Sp. z.o.o.!

Neutral

13.06.2024 10:50

Może ja mertytorycznie :) Sympatyczna atmosfera, pracownicy się wspierają i chętnie dzielą wiedzą. W każdej firmie są plusy i minusy, najlepiej więc skupić się na swoich obowiązkach, a nie na narzekaniu ;) Dużo swobody i elastyczności w działaniu, ale oczywiście jak w każdej firmie liczą się wyniki. Jeśli chodzi o szkolenia, możliwe jest dalsze dokształcanie także na szkoleniach zewnętrznych w ramach potrzeb stanowiska i oczywiście wdrożenie w pierwszych tygodniach pracy. Ogólnie jest ok. Na pewno plus to ciekawa i dynamiczna branża.

22.05.2025 17:24

Beznadziejna firma, wyzysk i niebezpieczne warunki pracy, powyższa laurkę pisał sam prezes z zachodniej granicy.
    nick2

24.05.2025 00:37

Myślę że były już prezes nawet się cieszy ze go wyrzucili, bo pozostawił po sobie niezły bałagan i dużo zaniedbań, za które ktoś odpowie, ale już nie on. Pracownicy na to pozwalali i nic z tym nie robili bo się go bali.
    Gingero

14.06.2024 20:52

Dla mnie jest Ok. Kierownicy raczej w porządku, pensja na czas jest, warunki socjalne też. Ilość pracy- różnie. Ale da się wyrobić. Jest czas na przerwę, z ludźmi idzie się dogadać, jak ktoś chce. (usunięte przez administratora)
    Bbb

28.06.2024 20:11

Praca na krawędzi życia, brak bhp, wszyatko zamiatane pod dywan, niw polecam.
    Ban

27.07.2024 15:22

Brak wypłat na czas, nadgodziny niepłatne, brud, smród i wykorzystywanie pracownikow jak (usunięte przez administratora) praca w 30 stopniowym upale do upadłego. Nie polecam
    Adrian

03.12.2018 17:17

Super uczciwa i rzetelna firma
    oj oj

07.10.2023 00:54

Kolejny raz SZLACHTA z biura się bawi w górach, a my PLEBS jak zwykle nie dostaliśmy zaproszenia.... tamci wydaja tysiące na balety a u nas od kilku lat na święta nasze dzieciaki nie dostają paczek albo my nawet 1zł bonów. Pewnie teraz nasz cudowny 2 osobowy miejscowy zarząd zorganizuje coś na pokaz dla PLEBSU, lub tez dadzą dzieciakom paczki na święta :))
    automaiak

14.10.2023 01:26

MG to marka samochodów które są ładne na zewnątrz, ale mają złą opinie bo nie spełniają oczekiwań użytkowników,. bo z wyglądu zapowiadają się fajnie ale często się psuja i wymagają dużego wkładu finansowego :000 : ))) czyli są przereklamowane i nikt już nie chce ich kupować, bo zamiast jeździć to więcej stoją.

26.02.2026 07:19

Niestety odradzam współpracę z firmą TSR, firma po przejściach gdyż wcześniejszy prezes grał sam do swojej bramki, teraz sprzątają bałagan ale im to nie wychodzi, po rozmowie kwalifikacyjnej miałem dostać odpowiedź po tygodniu, po dwóch skontaktowałem się sam, dostałem odp. że rekrutacja się przedłużyła i że dostanę odp. jak tylko się skończy, minął miesiąc. Kompletny brak profesjonalizmu, szkoda czasu, nie wspominając że Pani która przeprowadzała rozmowę nie podała najważniejszych informacji do których obliguje ją prawo.
    #PrzedstawicielHandlowy
    kandydatos

01.05.2026 00:05

a no i kasa słaba. dużo w premii, która na początku będzie, a później wg uznania, czyli może być a może nie być. Zależy od ..... sam nie wiem od kogo lub czego.

Piksi

11.06.2026 11:06

Autoreklama żebyś nie uciekł bo uzdrowicieli trzeba

26.05.2026 19:02

Niemiecka firma, pracownicy traktowani jak śmieci, nie polecam, calkowity brak bhp, niebezpieczna praca, wyzysk jak najniższym kosztem, stare złomy sprowadzone z Niemiec, syf na placu.

26.05.2026 18:56

Tragedia

26.05.2026 17:13

Firma na skraju bankructwa, nie polecam.....

26.04.2026 14:18

Beznadziejna firma, każą przychodzić na nadgodziny w sobotę i niedzielę...ale z drugiej strony można w spokoju posiedzieć na telefonie.
    kami

02.05.2025 00:27

milka ile będziesz jeszcze usuwać prawdziwe wpisy?

22.02.2025 15:00

Schritu

04.03.2025 23:41

Na taczce powinni go wywieźć. Na wszystkich zawsze wieszał psy byle odwrócić uwagę od siebie i swojej nieudolności
    kucyk

01.04.2025 15:55

Dać znaleziony na kolorze puchar i tyle

05.02.2025 19:33

Brak słów, pieniądze pod stołem, oszukiwanie na wadze.

04.09.2024 07:06

Co by nie napisał i tak Prezesik ma to w poważaniu. Branża ta jak i inne które mają styczność z odpadem zawsze będą szemrane nie liczy się nikt kto choć pomyśli aby co kolwiek poprawić usprawnić to nie ma znaczenia. Tylko kasa jesteśmy tylko słupami, a oni myślą że są nie tykalni. Wszystko do czasu były wałki i będą wałki tam gdzie odpad jest wałek. Prezesik jest otoczony bandą ludzi którzy nic nie muszą wiedzieć. Ważne aby nikt z poza ich otoczenia nie miał wiedzy i możliwości aby podjąć interwencję. Wszystko na pokaz DG BB to tylko pralnia. Karma zawsze wraca i jest naprawdę skuteczna. Pozdrawiam normalnych ludzi
    Dzejker83

04.09.2024 17:06

Dosc precyzyjnie napisane. Branza tzw odpadowa to generalnie wałki mniejszego, wiekszego kalibru. A jak jeszcze wziasc pod uwage,ze ta niemiecka korporacja ma w Polsce rozlegle pole dzialania, bo i wladze wspomagaja niemieckie biznesy, i sluzalcza kadra za rosnace salda na kontach realizuje tej korporacji wytyczne, to mamy, jak mamy. Moja rada: bezpiecznie sie ewakuowac.
    Kaatrina

02.07.2024 20:15

Byłam na rekrutacji do telefonicznej obsługi klienta jakoś w okresie maj- czerwiec. Na rozmowie było profesjonalnie, ale nie sztywno. Od rekruterek uzyskałam wszystkie potrzebne mi informacje o stanowisku. Bardzo miłe panie, zaproponowaly mi cos do picia, był bardzo ciepły dzień. Był też telefon po spotkaniu w umówionym terminie. Opisane warunki pasowały mi, ale wybrałam ostatecznie pracę bliżej domu. Polecam.
    king lion

31.08.2024 15:54

dokładnie tak!!! nie potrafi rozróżnić klas złomu, nie jeździ do klientów, nawet ich nie zna,ale za to wie jak sprawdzic gps w samochodzie hahaha

04.09.2024 14:05

Sprawdza gps, który jest nielegalnie w samochodach służbowych bo nikt z handlowców nie podpisał żadnego info na ten temat. Jeździ również z handlowcami i sprawdza ich na polecenie szefa , nie wspiera ani nie pomaga np w trudnych tematach typu opóźniony transport czy brak płatności na czas !!@Pracodawca
    Metalowiec

01.08.2024 16:51

Nie polecam , wysłałem paczke 25 kg ( przeważona bardzo dokładnie) z tej paczki okazało się ze jest 21 kg ( nie wiadomo jakim cudem ) i otrzymałem info że zamówienie jest nie zgodne , zostałem (usunięte przez administratora) na 4 kg i na ponad 100. Firma jako ze moje zamowienie bylo 1 zrekompensowała mi sie dołożyć 1 kg ( jak wcześniej (usunięte przez administratora) na 4 kg) żenada nie polecam Moja współpraca z nie uczciwa firma została zakończona
    cóż

02.08.2024 16:05

widocznie wychodzą braki na inwenturze
    Narodowiec8732

03.08.2024 22:25

W Polsce ta firma bazuje na szachrajstwach wlasciwie wszystkich podleglych, kontrahentow rowniez
    Niski szczebel

30.06.2024 17:44

Inwestycje jakie tutaj są wykonywane kończą i zaczynają się w VW Passat tam wszystkie narzędzia które są rzekomo na plac magicznie znikają... Psst dzień rozliczenia się zbliżoooooooo ;)))
    KenDzejk

12.07.2024 19:02

(usunięte przez administratora)Coz mozna rzec w temacie brakau nalezytych warunkow pracy w tej pseudofirmie? Ciekawe, jak sie robi w Bielsku operatorowi i sortowaczowi na tych szrotach . Temperatury w cieniu ponad 30, w sloncu pewnie 50 i w kabinie pewnie tyle samo, a kabinie nie kto inny, jak pracownicy. Przeciez nie dyrektor i kierownik.Ciekawe, jak sie pracuje tym szeregowym pracownikom , bedac bliskim omdlenia?
    Polak

27.07.2024 15:24

W Dąbrowie to samo, 50 stopni w kabinie bez wody, jak to u niemca...

21.06.2024 11:45

22.06.2024 06:42

Zgadzam się z Tobą w 100%. Wypowiadają się osoby, które nie mają zielonego pojęcia jak wygląda praca na zewnątrz. Tylko myślą jak tu się podlizac i co by zrobić, aby Prezes dostrzegł potencjał. Konsekwencją może będzie zwolnienie pracownika bądź ukaranie od tak sobie. Ważny jest rozgłos i pochwała z samej Góry. ????
    Inga

13.03.2024 12:08

Dowiem się od kogoś, jakiś detali o pracy jako specjalista ds handlowych, a szczególnie to interesuje mnie czy praca jest w trybie zdalnym lub hybrydowym? Widziałam starszą ofertę internetową, ale nie widać już treści ogłoszenia. Jest info że rekrutacja jest stacjonarna, ale co z samą pracą.
    baja bongo

18.05.2024 15:37

Nic się i zmienia od lat, czyli brak szacunku do kogokolwiek, wyimaginowane plany i obgadywanie wszystkich.
    TSR Poland Sp. z.o.o.

21.06.2024 13:02

Szanowna Pani, praca jest pracą mobilną w terenie. To oznacza, że na przykład 1 raz dziennie jesteśmy w biurze, aby zrobić plan, a potem resztę czasu spędzamy w terenie. Praca po 8h, jazda w koło komina max. 80 km-100 km. Dziennie jest się w domu, nie ma żadnych delegacji i dalszych wyjazdów. Handlowiec to osoba, która gównie pozyskuje klientów odwiedzając ich osobiście, więc nie można mówić o pracy hybrydowej lub zdalnej. W chwili obecnej poszukujemy handlowca na teren Gnizeno i okolice, aż do Polkowic. Zapraszamy do aplikowania!

03.06.2024 13:25

Najważniejsze rzecz odnośnie zwolnień. Trzeba mieć tupet aby przyjechać w połowie zmiany bez uprzedzenia i powiedzieć jest wszystko ok, ale wypad za bramę. Brak jednoznacznych argumentów do zwolnienia. Prawda jest taka iż nie możesz być mądrzejszy od przełożonego. Powodzenia wszystkim i pozdrowienia dla szczerych i normalnych pracowników.????

14.03.2024 17:39

Powiem tak Prezesom i jego pupile Adaś, Agatka, Natalka i inne postacie w tym biurowcu do zwolnienia. Natomiast są w firmie pracownicy którzy pracują powtarzam pracują, stosuję się mobbing, brak podwyżek i nie zawracanie na nich uwagi. Kiepskie udawanie od Prezesa do pupili dla których człowiek to tylko przeszkodą. Powinno to wyglądać w następujący sposób: Pracownik fizyczny, operator, przepalacz, kierowca , Panie na wadzę za swoją pracę i poświęcenie w pierwszej kolejności - podwyżki zawsze wypłacane nadgodziny( te w soboty i niedziele) piorytetowo Szacunek i szczery uśmiech że bez tych ludzi nie będzie funkcjonować ta Firma. Nie opierać się na pseudo pracownikach którzy nie potrafią samodzielnie myśleć tylko mówią, przekazują informacje nie zależnie czy zgodne z BHP czy wynikające z przepisów prawa pracy jak i tych związanych z transportem. Ważne że wykonały polecenie Guru i kasiura wpada. Widać że jeszcze są firmy które opierają swoją pracę na takich właśnie Pracownikach. Karma zawsze wraca wszystko ma swoje granice i tylko czeka aż pęknie i skończy się ten bajzel. Pozdrawiam i wszystkich normalnych pozdrawiam Doczekamy się spokojnych dni w pracy

23.03.2024 05:13

Mat3378 Jest troszkę w tym prawdy, ale jak okiem sięgnąć ludzie odchodzą bo ich zwyczajnie Adaś w żywe oczy okłamuje. Czy jego Prezesik też dy.. nie wiem. Jedno jest pewne b.duzo spraw jest ukrywanych. (usunięte przez administratora) urlopach kasie przyjdź w soboty, a potem nie wypłacone Adaś idź do Kamili oba idź do Adasia i taka sielanka. Co tam pracownik który jest na dole. Co do Agatki no cóż nie jednego (usunięte przez administratora). swoim brakiem kompetencji. Co do oddziałów DG i BB porażka w Bielsku to można śmiało powiedzieć że składowania złomu, wiórów aluminiowych nie jest zgodne z przeznaczeniem. Wszystko idzie w wody gruntowe. WIOś będzie tam nie raz jak i PIP. Przekrętów jest co nie miara. Praca nie jest zła tylko kilka osób począwszy od Adasia, Agatka Natali czy Handlowiec z BB i z DG podziękować im i zrobi się lepiej. Będzie lepsza komunikacja, szacunek do pracowników i odpowiednie wynagrodzenie. Nie może być tak że Agatka (usunięte przez administratora) wie a bierze większą kasę bo niby dlaczego. Jak taka mądra to zapraszamy na plac i udowodnić swoją wartość merytoryczną i praktyczną takich piesków szczekających nikt nie potrzebuje. Wiem jednak że nie ma wiedzy żadnej jak i swojego zdania.
    Mat3378

28.03.2024 12:53

...bo zarzadzanie firma jest wywrotowe,a nie fachowe, by budowana byla mocna pozycja firmy gwarantujacej stabilna, spokojna robote. Zarzad firmy oklamuje, oszukuje?To ten zarzad tez trzeba bez przebaczenia, ze zdwojona sila oklamywac, oszukiwac, by sie nie dac wyzyskac. WIOS, PIP i ITD firma sie nie zajma, bo nie maja na celu gnebiienie przedsiebiorstw, poki cos tam te przedsiebiorstwa odprowadzaja pod postacia rozmaitych mandatow, grzywien itd. Ochrona srodowiska, bezpeiczenstwo pracy i w ruchu drogowym jest drugorzedne. Jak zostalo wspomniane, praca w firmie jest w sam raz dla kogos, komu sie noga powinela w poprzednim miejscu pracy z rozmaitych powodow (usunięte przez administratora)Jak ktory madrzejszy i wyciaga wnioski, to pracujac X czasu w firmie ponaprawia swe bledy w podejsciu do roboty , nabierze wartosci i pojdzie do roboty do porzadnej firmy.
    Jest profesjonalnie

07.11.2023 18:51

Ponownie mamy ofertę pracy z 2 listopada na Kierownika skupu złomu na Bielsku. Ponownie strzelacie kolejnemu normalnemu facetowi w plecy. Brak wstydu i profesjonalizmu nie potraficie okazać mu szacunku tylko z nie nacja jak ostatnio wpadają z nowym i staremu dziękują. (usunięte przez administratora) Ja proponuję w ogłoszeniu napisać-jesli sądzisz że porzadzisz to się grubo mylisz. Ty jesteś popychadłem który ma się podporządkować i koniec. Pozdrawiam tych co zachowali swoją godność do końca.
    Mat3378

28.02.2024 00:28

Sam od siebie to on nie ogarniał, nie ogarniał. No, ale też co tu bylo do ogarnięcia, jak miał wszystko podane jak na tacy przez poprzednika i znawcę branży z głównego placu?. Efekty jego pracy zostały stwierdzone w centrali. Jeśli byłby faktycznie dobry, działałby wg wytycznych zarządu, to dalej pracowałby, a nie, że mu centrala podziękowała po próbnym.

23.03.2024 05:21

Co zaprezentować byłeś na BB jak było a jak się zmieniło. Nie tak jak mówisz tylko Adasiowi strach w oczy zagląda bo Kierownik na BB traktuje wszystkich tak samo. Czy to pracownik fizyczny Operator Mechanik Kierowca Handlowca z BB nie trawie bo to obibok i dwulicowa kobiecina. Udaje że pracuje, a(usunięte przez administratora)do Prezesika czy Adasia. Kolejna osoba obłożnie przemęczona.

28.01.2024 21:20

Nico

27.02.2024 00:57

Nie kierownik (ten z banku),ale desperat. Kazdy, kto ciekawy jest roboty na Bielsku, moze szybko zebrac opinie o firmie i odstapic od zamiaru zatrudnienia sie.
    Konditto

07.02.2024 14:57

Z Firmą współpracuje już ponad 7 lat, ale nigdy takiego (usunięte przez administratora) tam nie było ! Nie dość że firma z dni na dzień zmieniła warunki płatności na dwa tygodnie, bo naciągnęła złomu z Ukrainy to zmienili kierownictwo bez dania znaka osobą współpracującym ! Nawet brak kalendarza albo notatnika na koniec roku itp ... co roku był także cięcia ogromne ....
    @@@

08.02.2024 01:03

ja tu pracuje juz 4 lata i no niestety. dobrze to już było ostatnio chyba z 2 lata temu, a teraz jest słabo: jedynie L4 to w sumie i dobrze ze jest tam
    Meteleo

06.02.2024 20:09

Długie czekanie rozliczenie,brak informacji rozliczeniu,blokujący się system,potrzeba pisania prośby o przysłaniu do wydrukowania dokumentów przewozowych,współpracują pół roku temu nie było takiej potrzeby,mam nadzieję że to się zmieni.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TSR Poland?

Kontakt - TSR Poland Sp. z.o.o.

Budowlanych 6/1A 41-303 Dąbrowa Górnicza

Branża główna: Gospodarka odpadami i utylizacja
    Nikt

22.12.2023 18:34

Jak tam z paczkami na święta?
    Sprzontacz_smieci

18.12.2023 17:36

Podstawa to sprawny sprzęt, czyli koparka do złomu. Jak w koparce wszystko działa i jest to maszyna zadbana. to można robić nią całą dniówke i człowiek nie odczuje wysiłku. Można wiela ton przerzucic, załadować itp. A jak jest maszyna niesprawna, to trzeba sie dużo wysilić,aby chociaż te zwykłe, podstawowe roboty zrobić. No i trza uważać, żeby kaleką nie zosta, jak nie życia stracić.

05.12.2023 17:04

systemowy/a

17.12.2023 21:35

Pracuję tu już bardzo długo, ale tak słabo jak teraz to jeszcze nie było. Zróbcie lepiej "przywracanie ostatniej dobrej i działającej konfiguracji systemu" dla tej firmy. Jeszcze rok temu system działał bo byli odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach.
    Robert Zawłocki

09.12.2023 20:10

Pracowałem tam 3 lata popołudniami i na prawdę nie jest tam źle ,każdy pracodawcą wymaga . Musiałem zrezygnować z powodów rodzinnych. Pozdrawiam całą załogę i kierownictwo.
    Waldi Son

16.12.2023 00:24

___no,, bo tak jest. Jak w założeniach firmy jest ciąć koszta we wszelaki sposób, bez skrupółów, to musi się to odbić, zwłaszcza na utrzymaniu znośnych, bezpiecznych waunków pracy.
    Zainteresowany_JurekP

02.10.2023 19:51

Dzień Dobry. Traiłem na ogłoszenie o tytule: operator koparki - Bielsko-Biała. Mozna poznać opinię, jak przedstawia się praca w tym Bielsku? Dziekuję.
    ŹdzichuBrzęczyszczykiewicz

06.12.2023 15:34

Byłem ostatnio w B_B. na bazie co innego na placu jest i za sprzęt ,a co innego w Bielsku. Przepaść totalna. Mi to się lata 90te przypomniały, jak na szrothałdach było...
    _mark_1984

09.12.2023 15:32

Z tego co tam wiem, to maja opertora ktory coraz smielej upomina sie o umozliwienie mu pracy sprawnymi koparkami. im sie to nie podoba i szukaja kogo na jego miejsce
    Heniek

27.10.2023 23:13

Ten Kierowca kat. C+E, co go szukają przez własną stronę, to ile może zarabiać? Przede wszystkim, ile wynosi podstawa, bo piszą, że premią jest uznaniowa. I w jakim stanie jest tabor?
    RalfDemolka

04.11.2023 08:42

Tak jest kwestia nacisków na robotę popsutymi autami i koparkami. Ile wytrzymasz , tyle wytrzymasz. A potem? Następny do roboty, aż do utraty albo cierpliwości przez niego,albo cierpliwości ICH do niego
    ZawadBerser

11.11.2023 10:57

Odpowiedzi są następujące, bo szkoda czasu na drążenie tematów: 4-4,5\k - 6kdopodatku - ponizej norm technicznych
    Hejhoł

29.08.2023 19:56

Firma - tragedia. Kierownictwo i zarząd nieustannie knują i spiskują, tak żeby zrobić dobrze sobie kosztem pracowników, którzy są największą wartością tej pseudo-firmy. Nie ma otwartej rozmowy, tylko cały czas oszukiwanie pracowników. Gdyby nie lojalni pracownicy to już dawno byłoby to temacie, cały czas realizują swoje obowiązki w śmieszno-strasznych warunkach. Pomieszczenia socjalne - temat dla PIP, stan maszyn - temat dla PIP, warunki pracy - temat dla PIP, BHP - temat dla PIP. Stawki wynagrodzenia też pozostawiają wiele do życzenia.
    Zdębiały

22.09.2023 20:18

...a czemu sie dziwić, skoro firmą zarządzają ludzie bez kompetencji, bez doświadczenia w obrocie złomem? Konkurencja tylko wykorzystuje ten fakt. Wystarczy zwolnić zarząd i próbować pozyskać własciwych ludzi z branży,a powinno się w firmie poprawić.

28.10.2023 09:58

Wszystko się zgadza. Zarząd prezentuje taki model zarządzania, którym wracają chyba do czasów (usunięte przez administratora), gdzie (usunięte przez administratora) lokalną siłę roboczą. Nieustanne bezczelne zwodzenie, okłamywanie i oszukiwanie pracowników. W takim prawdziwym państwie prawa i sprawiedliwości pozamykaliby ich w areszcie i/lub zabroniliby im prowadzenia działalności gospodarczej.
    ZZainteresowany

02.10.2023 21:50

Widziałem ogłoszenie ,że w oddziale w Bielsku potrzeba operatora na koparke. Wiadomo,jakie zarobki i za jaki zakres obowiązków i na jakiej koparce ( model, rok, stan techniczny)?

28.10.2023 09:48

Już wtedy ( pare lat wstecz) koparki to były przysłowiowe złomy,a jak teraz? Podejrzewam,że teraz to dopiero złomy. Współczuję temu komuś kto tam pracuje i/lub będzie pracował. Nie ma on lekko.

14.05.2023 08:36

Proszę o więcej informacji w temacie rekrutacji na stanowisko Kierownika Oddziału w Bielsku. -Ogólnie czy jest budżet, którym dysponujemy celem rozwoju firmy -Czy tak naprawdę mamy realny wpływ na rozwój jak i zmiany w Oddziale

03.10.2023 22:57

Coż, zmieniają się jak skarpetki. Żaden nie jest w stanie przerobić dłużej jak około roku.

27.10.2023 23:20

1) ponizej mozliwosci zaspokojenia podstawowych potrzeb oddziau, 2) kierownik jest tylko realizatorem polecen, zalecen, rozkazow zarządu.
    Wiktoria

17.02.2023 09:47

Szukam info dla brata o pracy jako Operator koparki. Znalazłam ofertę na to stanowisko i mam pytanko odnośnie kasy. Ile można zarobić na etacie jak ma sie doświadczenie około 8 lat jako operator?

02.10.2023 22:09

3,5-4k
    Xxxxx

30.10.2022 22:56

Witam dostałem propozycje pracy w oddziale w Bielsku jako pracownik fizyczny . Mogę prosić jakies opinie ?
    Lullum

19.04.2023 12:55

Bardzo prosto, już mówię. Dostajesz samochód z przebiegiem 500tys km, do tego płyń do chłodnicy bo ten jest ciągle zżerany. Podstawa, która po 3 miesiącach ma się zwiększyć- ale się nie zwiększa. Co ciekawsze punkty ogarnia kochanka prezia. Resztę sobie szukaj i zrob niewyobrażalny plan, bo nie ma czym odbierać towaru - ciężarówki to stare notorycznie psujące się auta, które więcej stoja jak jeżdżą. I tyle.

02.10.2023 22:08

3,3-3,5k zleceniówka/uop
    Alejaja

04.07.2023 19:36

Nie polecam, wyzysk, brak pensji na czas, praca na czarno, brak bhp.... (usunięte przez administratora)
    MarceliSzpak

22.08.2023 18:10

Wszystko prawda. Brak uczciwego podejscia zarzadu do pracownikow, szczegolnie w oddzialach poza glownym. Niesprawny sprzet, niemalze brak wydatkow na zapewnienie przyzwoitego bhp, szeroki zakres obowiazkzow, mobingowanie, przymuszanie ze striny zarzadu, ciagle oszukiwanie i oklamywanie pracownikow przez zarzad.

02.06.2022 17:44

Firma tragedia, sprzęt to złom sprowadzony z Niemiec bo tam już nie spełniał żadnych norm, brud, smród, hałas, nie polecam nikomu tego zakladu.

31.07.2023 19:53

2,5 legalnie, 1 pod stolem, praca 6 dni w tygodniu, pół roku pracowałem
    Paul

31.07.2023 19:56

Pensja minimalna oficjalnie, reszta w kopercie, ciekawe kiedy Urząd Skarbowy się za to weźmie.
    Mario Zawadiaka

19.12.2022 18:57

Tak, tak, super rzetelna i uczciwa firma. Chyba sa dwa TSR-y w kraju, skoro ja pracowalem w takim TSR, gdzie pojazdy i maszyny nie spelniaja podstawowych norm technicznych, by je uzytkowac efektywnie, pewnie, bezpiecznie, a kabiny tych maszyn i pojazdow zapewnialy podstawowy, wymagany komfort pracy. W super rzetelnej i uczciwej firmie nie ma miejsca na nakaz pracy psujacymi sie, malo sprawnymi maszynami, pojazdami, na nieprzystosowanym placu do skladowania i przerobu złomu Zapytajcie pracownikow, a przewinelo sie ich wielu ,jak teraz na placu obecni radzą sobie w zimowych warunkach, bo z tego, co pogloski kraza, to w kabinach maszyn, pojazdow dalej nie ma ogrzewania, a spadki temperatur uniemozliwiaja rozruch/prace .
    ja

12.01.2023 15:48

nawet 7 dni bo niedzielę też pracujemy.
    Nosaczoss

20.01.2023 16:43

Dobrze napisałeś 2500 na rękę bo ja mam dwie ręce

03.01.2023 12:21

Czy ktoś z Was brał udział w procesie rekrutacyjnym jako Specjalista Ds. Sprzedaży w Metalleo (Tsr Poland Sp. Z.O.O.)? Jak wyglądało samo spotkanie z przełożonymi w fimie?
    miś

12.01.2023 15:47

omijaj z daleka

01.03.2022 17:42

Firma dość spora, jednak zarządzana przez Niemca, który stara się ukrywać realny stan maszyn, sprzętów i placow. Szereg kontroli wykazują nieprawidlowowosci i lada moment nawet zewnętrzna firma nie pomoże. Problemy z WIOŚ, nadużycia, nakaz prowadzenia zepsutych samochodów przez Piotra M. To tylko wisienki na torcie. Mało wspominać o księgowości, ale i tu pewnie nie jest ciekawie. Nie polecam z uwagi na brak jakiejkolwiek bhp i spychologii stosowanej. Uważać co się podpisuje, bo każdą odpowiedzialność próbują przerzucić na pracownika. Szef kłamie na każdym kroku w żywe oczy, bezczelność Niemca sięga zenitu. Jeżeli ktoś chętny zapraszam do WIOSIU, PIPU oraz Inspekcji Transportu. Dużo raportów było, dużo będzie. Radzę omijac jeżeli nie chcecie skończyć jak pracownik w minionym roku - śmiertelnie. Odradzam!
    janek

07.03.2022 20:28

Niemiec zwija majdan i wszyscy na zbity p.... szukajcie roboty póki czas.
    Trd

11.07.2022 09:00

Wszystkie zamiecione pod dywan... Wypadki mniejsze większe w tej firmie to norma.
    Byly

03.04.2022 21:45

Jak to się TSR zwija? Co to za info? Potwierdzone czy plotki?

13.03.2022 09:20

TSR Poland Sp. z.o.o. prowadzi rekrutacje w miejscowości Dąbrowa Górnicza. Czy ktoś z pracowników może powiedzieć, czy warto tutaj pracować i czego spodziewać się na stracie w temacie warunków zatrudnienia?

14.03.2022 22:21

W biurze nie wiem ,ale na plac złomu to polecam tylko desperatom...

02.03.2022 13:43

TSR Poland Sp. z.o.o. w Bielsko-Biała szuka pracownika na stanowisko Pracownik Działu Handlowego. Brałeś udział w tym procesie? Napisz, jak on wygląda. Twoja opinia może pomóc innym użytkownikom.
    KAMILA

11.03.2022 23:15

Aplikowałam na to stanowisko. Niestety to kłamstwo, pracownik pracuje pod centrala w Dąbrowie, oddział Bielsko jest przeznaczony do zamknięcia zgodnie z informacją od Pani Kardy. Warunki takie o, samochod służbowy Insignia, przebieg 495000, stan techniczny okropny. 3tys podstawy, co do planu nie wiem. Ponoc mało realny. Zrezygnowałam. Pomimo propozycji pracy .
    miner

07.03.2022 17:16

chodzą słuchy ze tsr zawija sie z Polski? cos, ktos?

Zostaw merytoryczną opinię o TSR Poland Sp. z.o.o.