TSR Poland

3.6/5

• Nasze wartości
  • Skup złomu stalowego
  • Skup metali kolorowych
  • Oferta dla Przedsiębiorstw
  • Oferty pracy

• Pekin
  • Ostrowy
  • Podlesie

3. Opinie o pracodawcach Dąbrowa Górnicza
  5. Opinie o TSR Poland Sp. z.o.o.

Opinie o TSR Poland Dąbrowa Górnicza

Nie przegap nowości o TSR Poland Sp. z.o.o.!

13.03.2022 09:20

TSR Poland Sp. z.o.o. prowadzi rekrutacje w miejscowości Dąbrowa Górnicza. Czy ktoś z pracowników może powiedzieć, czy warto tutaj pracować i czego spodziewać się na stracie w temacie warunków zatrudnienia?

14.03.2022 22:21

W biurze nie wiem ,ale na plac złomu to polecam tylko desperatom...

02.03.2022 13:43

TSR Poland Sp. z.o.o. w Bielsko-Biała szuka pracownika na stanowisko Pracownik Działu Handlowego. Brałeś udział w tym procesie? Napisz, jak on wygląda. Twoja opinia może pomóc innym użytkownikom.
    KAMILA

11.03.2022 23:15

Aplikowałam na to stanowisko. Niestety to kłamstwo, pracownik pracuje pod centrala w Dąbrowie, oddział Bielsko jest przeznaczony do zamknięcia zgodnie z informacją od Pani Kardy. Warunki takie o, samochod służbowy Insignia, przebieg 495000, stan techniczny okropny. 3tys podstawy, co do planu nie wiem. Ponoc mało realny. Zrezygnowałam. Pomimo propozycji pracy .
    miner

07.03.2022 17:16

chodzą słuchy ze tsr zawija sie z Polski? cos, ktos?
    Zainteresowany

07.02.2022 13:40

Witam, widziałem ogłoszenie dotyczące pracy - pracownik warsztatu/spawacz na jakie zarobki można liczyć z kilku letnim stażem i uprawnieniami ma mag'a? Pozdrawiam
    Ferdiszmit

14.01.2022 00:57

Sprzet zdjety z eksploatacji z innyh oddziałow zagranicznych , z powodu braku normatywnego stanu technicznego, skierowany do oddzialow w Dabrowie G i Bielsku. Nieprzygotowane nawet w polowie place skladowania i przerobu zlomu w Dabrowie G i w Bielsku-B, co zdecydowanie utrudnia wykonywanie pracy. Nagminne lamanie roznorakich norm, stad nieustanne kontrole PIP, WIOŚ, UDT i inne. Polityka zarzadu zorientowana na maksymalny zysk przy jak najnizszym nakladzie pieniedzy na wydatki, stad zuzyty i niesprawny sprzet, nieprzygotowany plac skladowania. Firma oczywiscie jest otwarta na tych pracownikow, ktorzy godza sie na wykonywanie pracy w w/w warunkach. Jedynie "plusy", to pelne skladki i wyplata na czas.
    fake

08.12.2021 17:53

Firma tragedia, robota od poniedzialku do niedzieli calą dobę, w biurze tylko mają luz...
    Baltazar Gąbka

06.10.2021 11:31

Nie znam Firmy, aczkolwiek muszę przyznać, że rozmowa rekrutacyjna była na najwyższym poziomie merytorycznym, nie jakieś bzdury, a konkrety techniczne. Dużo ostatnio jeżdżę po całym Śląsku i Małopolsce za pracą i taka rekrutacja zdarzyła mi się pierwsza na około czterdzieści, co z tego wyjdzie czas pokaże, ale dział HR i osoby zarządzające są profesjonalnie przygotowane do rozmów rekrutacyjnych.. Podsumowując, było rzeczowo, merytorycznie i z kulturą na wysokim poziomie.
    Szefo

02.11.2021 20:27

I co z tego??? Nikt nie powiedział i nie powie złego słowa o pracownikach TSR . Największą wadą tej firmy jest jej prezes....
    Tobiasz

23.04.2021 15:31

Witam, pracuje w firmie TSR jako operator sprzetu ciezkiego. Mysle ze tak naprawde ile ludzi tyle opini... jednak ja nie narzekam, zarowno na sama prace jak i zarobki. Sprzet napewno nie jest pierwszej mlodosci, jednak maszyny sa eksploatowane w ekstremalnych warunkach i na mega obciazeniach. NAtomiast co do przestrzegania zasad BHP, nie zgodze sie z opiniami ze nie sa one przestrzegane. Kazdy pracownik przechodzi szkolenie bhp przed zatrudnieniem ?! Wiec jezeli nie przestrzega zasad to czyja jest to wina ?!?! Napewno nie pracodawcy. JAk juz pisalem wczesniej, kazdy ma swoje odczucia , prawo do wyrazenia swojej opini. Uwazam jednak ze tak duza firma jak TSR nie jest w stanie pozwolic na takie zaniedbania i nieprawidlowosci jak we wczesniejszych komentarzach i opiniach... Takie jest moje zdanie. Dziekuje i pozdrawiam wszystkich pracownikow TSR Poland
    Gg

30.04.2021 14:59

Premie dostales za ten wpis? Lizus
    Haha

14.05.2021 13:04

Krzysztof, to Ty?
    Robol

22.02.2021 11:43

Tu jest (usunięte przez administratora) , teraz nawet w niedziele i w nocy każą nam sortować, zwały wysokie na 30m, aż leci na głowę, gdzie jest bhp??????
    Pracuś

30.04.2021 15:02

No i stala sie tragedia, nie trzeba byc prorokiem...
    Tmw

24.04.2021 12:53

Jak wyglada w tej firmie praca kierowcy? Czy samochody sa stare czy mlodsze? Duzo sie psują lub jest problem z drobniejszymi rzeczami ale za to często? Jakie są trasy?
    KKKaam

01.04.2021 19:55

Super, bardzo polecam!
    Pie.Jak

31.03.2021 11:46

Jak najbardziej polecam co prawda trzeba poczekać dość długo ale przebicie w cenach jest na tyle dobre że warto poswiecic troche czasu napewno jeszcze w przyszlosci skorzystam

18.06.2020 14:53

Trd

21.03.2021 18:02

Nie wykręci się za przestrzeganie zasad BHP odpowiedzialny jest najpierw szef pozniej kierownik placu, następnie kierownik zmiany. Wszyscy trzej poniosą konsekwencje od finansowych po 3 lata więzienia.
    Nikt tego nie odpuści

29.03.2021 09:35

Bardzo dobrze że jesteście Państwo tak pewni że stan techniczny eksploatowanych przez Państwa maszyn, pozwala na takie publiczne deklaracje. Nie każda firma może sobie na to pozwolić.
    Nikt tego nie odpuści...

28.03.2021 14:58

Zycze owocnej pracy dla PIP, Prokuratora, biegłych sądowych oraz wszelkich oskarżycieli, którzy badaj okoliczności wypadku śmiertelnego z dnia 19.03.2021. Należy jasno i klarownie wykoanć postepowanie powypadkowe,oraz proces zbierania dowodów w sprawie, tak aby pracodawca czy tam właściel dowiedział sie ze ,, samo się nie zrobiło" oraz aby rodzina mogła zakończyć postepowanie ze świadomościa ze istnieje w tym kraju choć gram sprawiedliwości. A jezeli tak sie nie stanie bedziemy drażyć i szukać...
    Pikiel

22.03.2021 10:24

Jak z zarobkami na żurawiu ? Jest się czym pochwalić czy nie bardzo ? Wyciągnie się te 4tyś ?
    xyz

22.03.2021 17:13

przeczytaj sobie opinie co się dzieje w tej firmie. Następnie dobrze zastanów czy warto ryzykować...
    Pikiel

23.03.2021 16:00

Pytam o zarobki nie o atmosferę opinii jest tyle co dziur w..
    kolombo

22.02.2021 17:49

Dobry pracodawca , normalna praca tylko trzeba myśleć więc nie szukajcie na siłę negatywów bo ich nie ma!
    Abc

21.03.2021 18:04

Teraz podobno szukają na obsługę wagonów. Zwolnił się wakat może awansujesz?
    Trd

21.03.2021 17:58

Pamiętam jak na ostatnim szkoleniu BHP pracownicy zwracali uwagę na liczne zaniedbania. Muiało dojść do tragedii . Mam nadzieję drodzy pracownicy TSR-u że zrozumiecie iż to mógł być każdy z Was. Zasady BHP w tej firmie są nagminnie łamane a Wy się na to godzicie i akceptujecie. Zastanówcie się czy warto ryzykować dla tych średnio 3 tyś zł. Liczę że osoby odpowiedzialne za respektowanie zasad BHP poniosą surowe konsekwencje łącznie w prezesikiem !!!
    Szmit

19.03.2021 22:01

Jak najbardziej polecam samobójcą. Całkowity brak zasad BHP. Maszyny które u szfabów byly przeznaczone na złom sprowadzają do Polski i reanimują na tanich zamiennikach. Praca na nich stwarza zagrożenie zwłaszcza że niema wyznaczonych dróg dla pieszych i są zmuszani do przechodzenia w zasięgu i podczas pracy żurawi co jest nie dopuszcalne(oczywiscie niema mowy o kamizelkach i kaskach)dzisiaj w wyniku tych zaniedbań człowiek stracił życie A pan prezeSS gdyby nie nakaz prokuratora nawet by się nie pojawił. Liczą się tylko tony i wagony. Pozdrawiam
    Ferdziu

19.03.2021 21:20

Ferdziu

19.03.2021 21:04

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TSR Poland?

Kontakt - TSR Poland Sp. z.o.o.

Budowlanych 6/1A 41-303 Dąbrowa Górnicza

Branża główna: Gospodarka odpadami i utylizacja
    FERDEK

19.03.2021 20:57

Robol

22.02.2021 16:18

Widze ze moderator czuwa i usuwa niewygodne ale prawdziwe teksty: ) a zostawia tylko laurki wystawione przez kadry hahaha. (usunięte przez administratora)
    tedi

22.09.2020 12:21

Cześć, nie jestem (na szczęście) pracownikiem tej fimy, ale kiedyś byłem pracownikiem(usunięte przez administratora) Jeśli się nie zmienił od tego czasu to proszę zastanówcie się nim przyjdziecie tu pracować.

04.09.2020 10:06

Nasza firma wspiera rożne organizacje.

Ostatnio otrzymane podziękowania od Kierownika Zespołu Terenowego Pracy Socjalnej za wsparcie w prowadzonych działaniach na rzecz środowiska lokalnego we Wrocławiu.

04.09.2020 08:29

Sprzedać złom niewychodząc z domu..hmm? Teraz to możliwe!

Prowadzimy skup złomu metali nieżelaznych przez internet. Jeśli posiadasz stare zalegające złomki, jesteś po remoncie i chcesz szybko pozbyć się wszystkiego wejdź na stronę https://metalleo.pl/.
    Nowoczesne rozwiązanie dla osób, które nie są zainteresowane "bieganiem" po skupach.

Jest to świetne rozwiązanie zwłaszcza w dobie obecnie panującej pandemii covidowej. Ludzie nie muszą bać się ryzyka zarażenia, nie muszą jeździć i szukać miejsca, gdzie mogą oddać niepotrzebne rzeczy.

Mają gotowe rozwiązanie wchodząc na stronę: https://metalleo.pl/

07.08.2020 11:04

Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w TSR Poland Sp. z.o.o.?
    Mick

11.08.2020 21:28

W tej firmie nie istnieje coś takiego jak awans! Każdy ma swoje miejsce w szeregu a jak Ci nie pasuje to wypad.

03.09.2020 13:56

Firma TSR posiada bardzo spłaszczoną strukturę organizacyjną stąd kwestia awansu rzeczywiście rzadko się pojawia. Awanse bardzo często występują i mają możliwość wystąpić w strukturach bardziej rozbudowanych - zarówno dotyczy to awansów pionowych jak i poziomych. Kandydaci aplikujący na dane stanowisko nie pytają o poruszony powyżej temat podczas procesów rekrutacyjnych.

03.09.2020 13:48

Minął już rok od uzyskania przez naszą firmę certyfikatu ISO 9001.
    Jesteśmy już po pierwszy pozytywnym audycie nadzoru ze strony firmy certyfikującej co oznacza, że system jest utrzymywany i doskonalony zgodnie z wymaganiami normy.
    xxx

29.10.2019 18:47

Najlepsze sformułowanie określające tą firmę to CYRK. Ludzi traktuje się tu bez jakiegokolwiek szacunku.Jedyny wyjątek stanowią osoby które są fałszywe, kłamią na każdym kroku, obgadują za plecami i donoszą Szefowi- tacy ludzie mają w tej firmie najlepiej. Dlaczego? W tej firmie nie ceni się pracowitości, uczciwości tylko tak zwane inne zalety. Co więcej dobrzy, wieloletni pracownicy nie mogą liczyć na szkolenia, podwyżkę czy premię na święta, a nowi pracownicy często zarabiają dużo więcej niż Ci starzy. Na każdym kroku można też odczuć skąpstwo osób zarządzających firmą, intrygi, kłamstwa i tajemnice. Rotacja pracowników w ostatnim czasie bardzo duża. Zatrudnionych jest coraz mniej, a w firmie robi się coraz większy (usunięte przez administratora) Chcesz spróbować, twój wybór, ja zdecydowanie odradzam. Na rozmowie i tak zamydlą Ci oczy jaką to ,,jesteśmy super nowoczesną firmą, o wielu możliwościach rozwoju''- Przyjdziesz przekonasz się sam.
    Tomasz

05.06.2020 15:44

Trafna opinia ! Niestety od dłuższego czasu atmosfera oraz warunki pracy ulegają pogorszeniu. Można odnieść wrażenie iż firma idzie na dno.
    gwiazdor

05.06.2020 16:21

snickersy się Marcinowi chyba skończyły

28.04.2020 10:40

Jakie jest podejście do liderów z zewnątrz w firmie TSR Poland Sp. z.o.o.?
    Adolfina

23.05.2020 14:03

Nie ważne kim jesteś jakie masz CV doświadczenie. Dla prezesa i tak będziesz zwykłym pionkiem. W firmie panuje bardzo zła atmosfera każdy boi się prezesika i tego jaki będzie miał humor, a ten w nerwach potrafi nawet rozwalić biurko ....
    zainteresowany

18.12.2019 22:21

proszę o opinie na temat oddziału BB o co chodzi ze tak wszyscy narzekają na pracę tam? chodzi o kasę, godziny pracy, kierownika, sprzęt? chciałem tam starać się o pracę ale teraz już nie wiem czy warto. może coś się zmieni po nowym roku? jest tam co robić dla kierowcy czy raczej szukanie na siłę zajęcia?
    Rafik

03.12.2019 15:07

Witam Wszystkich na forum z takim pytaniem otóż chce aplikowac na stanowisko kierowcy i czytajac te odpowiedzi na forum to firma TSR jest jako cyrk :D z pewnego źrodla wiem ze maja tam 4 kierowcow ale takich nie z prawdziwego zdażenia :D i szukaja kolejnego pytanie po co ?kogos zwalniaja czy tyle pracy ze wyrobic sie nie mogą? Prosze o odpowiedź
    Aleksander

13.12.2019 02:20

Omijaj szerokim łukiem a będziesz zadowolony z życia. (usunięte przez administratora) na kółkach i stare trupy. Tam siedzą kierowcy co ledwo jeżdżą lub mają art.52 i ich nigdzie nie chcą. Ci co coś potrafili szybko odeszli
    Aleksander

13.12.2019 12:33

Z tej firmy nikt nie odchodzi ze względu na kasę, tylko na warunki pracy i atmosferę. Proponuję podjechać na plac w DG i chwilę popatrzeć jakie mają warunki i sprzęt ociekajacy olejem. To wszystko mówi samo za siebie. Zwalniają się ludzie od szaraka po dyrektora. Dobra firma nie szuka ciągle pracowników.
    Peter

01.11.2019 08:23

Witam czy moze ktos napisac jak jest w Bielskim TSR widze ze jest oferta na kierowce i mysle nad zlozeniem podania o prace ,mozna sie tu dowiedziec o zarobkach,ogolnej atmosferze stanu pojazdach itp ,patrzac na inne komentarze to wiekszosc odradza !prosze o jakies odp
    Charlie

01.11.2019 19:30

Oddział Bielsko nie szuka kierowcy Trollu
    P. J.

23.10.2019 12:55

Witam. Czy ktoś uchyli rąbka tajemnicy odnośnie tsr D. G.. Chodzi o stanowisko handlowca w kolorówce
    Michał

31.10.2019 15:45

Handlowcy z koloru uciekają szybciej niż Chuck Norris rozprawia się z wrogami. W ciągu ostatnich dwóch lat było tam chyba z 10 różnych osób. W tak zdezorganizowanej formie trudno być na jakimkolwiek ze stanowisk, a jeszcze gorzej na takim, które jest uzależnione od pracy wszystkich innych działów.

31.10.2019 09:12

Uwaga! Marcin miesza bigos głową i gotuje herbatę z wody po pierogach. Jego opinie są stronnicze ponieważ zawsze ogląda pornosy do końca; bo myśli, że na końcu będzie ślub . Podobno też robi wjazd na chatę bezdomnym.
    Charlie

31.10.2019 11:54

Nie ma jak merytoryczne podejście do tematu.
    Edward

30.09.2019 13:22

Możecie wyjaśnić o czym rozmawiacie w komentarzach?Jeśli możecie, to opowiedzcie proszę w przystępny sposób o warunkach pracy i atmosferze w TSR Poland.

31.10.2019 09:18

On jest jedyną osobą zwolnioną z pracy w oddz. bielskim. Osoby którym donosił i te na które donosił poprostu miały dość. U kolejnego pracodawcy pracował miesiac. Nie oceniam ale warto spojrzeć na jego opinie przez pryzmat kierowcy, który bierze się za zarządzanie placem i oddzialem.
    Witam BB

18.09.2019 11:16

Szczerze odradzam. Witam, to co dzieje się w tej firmie,(oddział Bielsko-Biała) to istny cyrk. Na banerach mają wypisane HDS, waga 60 ton, skup złomu, gotówka... Wszystko kłamstwo HDS niesprawny i nieodpowiedni do załadunków złomu. Waga jest do 50 ton. Skup złomu??? gotówka ??? klienci odsyłani z kwitkiem bo panu Rafałowi nie chce się klasyfikować, a jeśli nawet przyjmie złom, klient po gotówkę musi sobie podjechać w innym terminie! Warunki pracy w skrócie: samochody przeładowane codziennie. DMC 26 ton, norma 33 tony i więcej. Zestaw DMC 40 ton, a w tej firmie zdarza się nawet 60 ton+ .Warto zaznaczyć, że kierowcy mają zamontowane zegary, mimo tego muszą odbierać przeładowane kontenery i w razie kontroli, szef się wyprze. Oprócz braków sprzętowych, czyli stary nienaprawiany sprzęt. (Nowe auto w tej firmie to 2007rok). Na placu przy niesprawnym sprzęcie dochodzi do wycieków oleju w glebę, przez nieszczelności w układzie hydraulicznym koparki załadunkowej (kilka tys. litrów !). Pan Rafał- kierownik placu, człowiek bez żadnego pojęcia o branży złomowej, transporcie i kontakcie z klientem dostał władzę w tym zakresie. Zamiast cokolwiek usprawnić, swoimi decyzjami prowadził wprost do zachowań mobbingowych wobec pracowników, centrala była informowana na bieżąco i nic z tym nie robiła (Lecz o tym pisał na forum publicznym nie będę, dla dobra sprawy) W firmie wszechobecne kłamstwo i zapewnienia o rozwoju, ale musimy oszczędzać xD. Podsumowując: Jeżeli przyszły pracowniku, chciałbyś pracować w firmie, gdzie musisz się martwić czy twój sprzęt będzie sprawny przez cały dzień, a jak się zepsuje to napraw to sam, gdzie musisz wykonywać polecenia człowieka bez kompetencji i jakiejkolwiek wiedzy w zarządzaniu, często prace niebezpieczne z łamaniem BHP, gdzie w razie kontroli Policji lub ITD można stracić nawet uprawnienia, gdzie jest praca na 2 zmiany, też w weekendy i święta ( wiem, mówią pn-pt, 8h- ale tylko mówią, bo w BB to nie obowiązuje).... Jeśli komuś to odpowiada to niech tam aplikuje. Poza tym oddział w B-B utrzymuje jeden klient, ponieważ nie ma żadnych innych stałych klientów. Działania na szkodę firmy są zasługą Pana Rafała oraz Pana Wojciecha. Firma w branży złomowej jest spalona, nikt zbytnio nie chce z nimi handlować. Jeżeli minąłem się z prawdą gdzieś tutaj w mojej wypowiedzi, proszę o sprostowanie. Chętnie się odniosę. Pozdrawiam
    I po Bielsku

22.10.2019 09:25

Gminna wieść niesie że TSR wypadł z Polmotorsa.
    Romek

03.10.2019 07:32

Nie polecam, nikt tu nie docenia wykwalifikowanych, solidnie przykładających się, uczciwych pracowników.Dowodem odejścia solidnych pracowników w ostatnim czasie w wielu oddziałach. (usunięte przez administratora)Żyj z tej satysfakcji cały rok.
    ????

30.09.2019 14:33

W calym TSR sa same gwiazdy i wszyscy gwiazdorzą
    ha

30.09.2019 16:14

ale tylko Marcin jadł snickersy
    ????????????

25.09.2019 22:44

Marcin jak nie było Internetu tylko rodzina wiedziała żeś (usunięte przez administratora)

25.09.2019 21:16

Marcin zjedz snickersa bo zaczynasz gwiazdożyć!

Zostaw merytoryczną opinię o TSR Poland Sp. z.o.o.