Czy wiecie jaka jest pensja na start dla Pomocnika Instalatora? Trafiłam w internecie na ogłoszenie. I szukam obecnie właśnie szczegółów. Jaka jest kasa, ale też na jaką umowę? Jest UoP na okres nieokreslony?
Nie pakujcie się w umowę z "firmą" Eko Helios!!! Na początku jest miło - do czasu wykonania pracy i uregulowania płatności. Szybko okazuje się jednak, że "firma" ta nie tylko nie zna czegoś takiego jak umowa gwarancyjna, ale i oszukuje przy montażu! Na solarach nie zamontowali odpowietrzacza (choć był uwzględniony w umowie, widnieje na fakturze i zapewniano mnie kilkakrotnie, że jest na swoim miejscu) - dowiedziałem się o tym dopiero od innego fachowca, którego wezwałem gdy zaczęły się kłopoty. Brak tego elementu powoduje, że kłopoty te pojawiają się teraz regularnie. Trzeba drugi raz zapłacić za coś, co Eko Helios ukradł (odpowietrzacz) i z czego się nie wywiązał (postanowienia umowy i faktura). Dodam, że kłopoty pojawiły się w okresie obowiązywania gwarancji. Zieliński po prostu mnie ignorował. Chamsko odpowiadał na wezwania telefoniczne, obrażał w mailach, "zwalał" winę na mnie. Potem przestał odbierać telefony i odpisywać na listy. Zdecydowanie odradzam!
U mnie było dokładnie to samo, krytykowali innych wykonawców a sami zrobili tak jakby pierwszy raz się za instalacje brali. Protokoły odbiorów wentylacji wydali bez uprawnień- bo nie mają, kierownik budowy kazał to od razu do (usunięte przez administratora) wyrzucić.....Jak tu ktoś pisze że fotowoltaikę instalowali? U mnie nie wiedzieli do czego służy bolec uziemiający w gniazdku. Musiałem po producentach dzwonić i pytać jak powinno być zamontowane to i owo, oczywiście po przelaniu pieniędzy jedynie smsy z gotowcem ,,jestem na spotkaniu oddzwonię" i to tyle...
Jakie godziny pracy obowiązują w Zieliński Dariusz Eko Helios?
Odradzam. Zamontowali solary, zapowietrza się dwa razy w tygodniu, brak kontaktu z właścicielem.
Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie Zieliński Dariusz Eko Helios? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?
Czy rozmowa przebiega całkowicie po polsku?
Witam co do montazu nie bylo problemu, wszystko chodzi jak powinno. Problem okazuje sie potem kiedy chcesz serwisowac sprzet. Albo szef nie odbiera telefonu, albo mowi ze oddzwoni. I nic . Zero kontaktu. Az strach sie bac gdyby cos sie zepsulo - szukaj wiatru w polu.
I tu się zgadzam. Solar nie działa Pan Zieliński jak się dowiedział w czym problem telefonu nie odbiera. NIE POLECAM.
Czy ktoś był na rozmowie i powie jak przebiegła rekrutacja ?
Pompa ciepła zamontowana. Działa sprawnie, bez kłopotów,. Ekipa montująca bez zastrzeżeń. Polecam
Czy warto starać się o posadę?
Szkoda, że nikt z pracowników nie korzysta z forum a liczyłem na jakieś informacje.
Pełen profesjonalizm. Przed montażem wszystko idealnie wytłumaczone. Ekipa montażowa BARDZO zgrana. Polecam serdecznie. Jeszcze raz dziękuję za tak przemiła i sprawną współpracę.
Firma EKO-HELIOS : Bardzo duża wiedza i doświadczenie . Pompa ciepła zainstalowana i działa bez zarzutu. W domu cieplutko. Panowie zainstalowali pompę i posprzątali po sobie co uważam w dzisiejszych czasach za duży plus bo nie lubię bałaganiarzy. Polecam bo Pan Dariusz zawsze chętnie odpowiada na pytania i jest z nim kontakt nawet w niedzielę. Widać że żyje tą pracą i to go nakręca. Jeśli czegoś nie wiedział od razu, to oddzwaniał z odpowiedzią. Posiada też dużą wiedzę jak pozyskać dotację do pomp ciepła z UFOŚ z Katowic. A ekipa montująca - pracowita i terminowa. Polecam i przy zakupie i montażu paneli fotowoltaicznych też będziemy korzystali z ich wiedzy i doświadczenia
Firma instalowała w wrześniu powietrzną pompę ciepła ,pracę wykonała w terminie sprawnie i fachowo . Godna polecenia bez dodatkowych kosztów, zgodnie z wyceną!Polecam???? Lubię atmosferę w Eko Helios Zieliński Dariusz za: Zgranie wykonawców
Twoja pozytywna opinia o współpracy z firmą jest ważna, gdyż kształtuje wizerunek Eko Helios, ale to forum jest stworzone po to, by wypowiadali się na nim pracownicy na tematy związane ze swoją pracą. Jaka jest obecnie kondycja firmy? Czy pracodawca daje stabilne zatrudnienie i umowy długoterminowe? Piszcie o atmosferze i swoich wrażeniach i doświadczeniach związanych z pracą. Zachęcam Was do dyskusji.
Pompa super i wykonawca również. Polecam.
@Oszukany klient Podziel się swoimi przemyśleniami na ten temat w sposób merytoryczny, nie łamiący regulaminu forum https://www.gowork.pl/regulamin . Twoja wypowiedź obraża innych, administrator ma prawo ją skasować. Z chęcią się dowiem za to jak oceniasz bieżącą politykę firmy.
Podczas wyboru systemu grzewczego mieliśmy dylemat z mężem jaki system wybrać, na szczęście trafiliśmy na firmę Eko Helios, która doradziła nam i dobrała system według naszych potrzeb. Współpraca była dobra. Ekipa montująca wykonała instalację szybko i estetycznie. Polecam
Poczekajcie aż zaczną się kłopoty. Zobaczycie wtedy, że "gwarancja" to dla Eko Helios słowo bardzo obce. Przestrzegam tych, co się wahają, współczuję tym, co mieli z tą "firmą: do czynienia. Po prostu - przestrzegam przed oszustami.
Posiadacie jakieś informacje związane z Eko Helios Zieliński Dariusz? Dajcie znać, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Wasza opinia może okazać się bardzo cenna.
Jestem "tylko" klientem i - jako taki - widziałem jak Zieliński traktuje swoich pracowników. Żal mi ich.
Chcesz kreować rynek pracy bez tajemnic? Zacznij już teraz. Dodaj szczerą opinię na temat firmy Eko Helios Zieliński Dariusz jako pracodawcy.
Jak się pracuje w Zieliński Dariusz Eko Helios?
Zobacz opinie na temat firmy Zieliński Dariusz Eko Helios tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Zieliński Dariusz Eko Helios?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!