Dominos Pizza

Adres: Słomińskiego 19 lok. 508, 00-195 Warszawa

NIP: 5242712882 KRS: 0000359582

Dominos Pizza
3 70 6 1

Opinie o Dominos Pizza

LA

Zeszmacone charaktery sprzedajecie frajerzy Udajecie obywateli, którzy obowiązek wypełnili To dla was te rymy, to o was (usunięte przez administratora) i syny...

DevilM4n

Praca bywa ciężka zwłaszcza na promocjach bo zapierdziel wtedy jak w Macu w centrum. Ogólnie luźna atmosfera, wszystko bez spiny (chyba że się mocno opierdzielasz albo nie przykładasz). Stawka powyżej minimalnej krajowej (stan na dziś), na start 14,5/15 (mowa o korporacji a nie franczyzie). Ogólnie nie polecam franczyz bo tam sie często trafia na jakiegoś Janusza cebulaka i wtedy na umowie niby 13,5 a w realu 8 ziko na godzine XD. Jedyne co może denerwować to beznadziejne uniformy które niestety trzeba nosić :(

Emi
@DevilM4n 07.06.2018 02:19

Z ciuchami się zgodzę. Materiał na koszulki to masakra. W lato samej nie można że sobą wytrzymać. Swoją drogą dlaczego dla kobiet nie ma krótkich spodenek tylko chłopaki dostają. Ja pracuje na skuterze i kurtki i kaski prawie wszystkie XXL. Jak znajdę M to jest dobrze. Menagerem zamawia mniejsze ale chyba muszą specjalnie uszyc bo nic nie przyjeżdża mniejszego.

Jasiu
@DevilM4n 07.06.2018 02:19

Co tu pieprzysz od ponad 4 lat robię u francuza i mam (usunięte przez administratora) Przed tą zimą kupili mi LS2 z pinlokiem, kpl.termy skarpety kominiarkę i takie tam duperele. A stawka 15 zł na rękę.

Jasiu
@Jasiu 30.12.2018 12:23

A co najważniejsze skuter mam na stanie ,dotarty przeze mnie nikt oprócz mnie nim nie jeździ. Czytnik kart też mam na stanie i całą szychtę jeżdżę z nim

Jasiu Dostawca

Jeżdżę 6- tą zimę mam 18 zł i zapierdzielam od ponad 3 lat u francuza i nie narzekam. Do tej roboty trzeba mieć jaja z tytanu.

Mateusz

Nie polecam lokal dla pracy w Warszawie na Jana Pawła 45.

Emi

Szybko, zawsze gorąca pizza i uśmiechnięci dostawcy. Polecam

Prawda

Witam, chciałbym żeby zapoznaliscie się z pani Maja Rogalska. Domino's musi wiedzieć swoich bohaterów. Pani Maja pracuje jako store manager w Opolu,bardzo lubie przychodzić do pracy, nic nie robić... i spać kiedy za dużo zamówień. Niestety, ale pracowałem z nią.Piszę to dla tego żeby znaliscie z jakim człowiekiem będziecie pracować, bo wiem że za niedługo ona będzie pracować we Wrocławiu. P. S. Na krytykę ona ma jedną odpowiedź:"To jest mój lokal i robię co chcę. Napisz na mnie jeszcze jedną skargę jak reszta pracowników. "

Bastianpl

Witam. Obecnie pracuję ja manager w jednej z restauracji w uk. Planuję powrót do Polski i chciałbym się dowiedzieć ile manager w dominos w Polsce zarabia?? A tak w ogóle to jestem w szoku że takie sytuacje mają miejsce jak w niektórych postach. Tutaj w Anglii za wszystko jest odpowiedzialny manager lub shift runner. Tutaj nikt nikomu nie powraca z wypłaty oraz nie ma sytuacji jak w innych postach. Szok.

managerpl
@Bastianpl 15.02.2017 23:18

pracowałem jako shiftmanager w polsce przez rok. na umowie o pracę masz 2100 na rękę.

Moniś
@Bastianpl 15.02.2017 23:18

Witam. Ja również pracuje w Dominos jako manager tylko ze w Dublinie i jak to czytam to aż mi sie w głowie kręci jak coś takiego można robić. U nas za wszystko ponosi odpowiedzialność manager i nikt nikomu nie potrąca niczego z pensji.

Jacek

Słyszałem, że firma ma opinie dobrego pracodawcy!

stary wyjadacz

Praca nie łatwa i nie przyjemna. Lichwarskie zapisy w umowie śmieciowej. Tam jest wykonywana praca a nie zlecenie mimo iz dawane sa umowy zlecenie to chyba paragraf jest na to:)

Euphorion
@stary wyjadacz 01.05.2018 13:47

Trzeba umieć czytać xdds

Helmut

Nie narzekajcie bo jak ktoś lubi taka pracę to jest zadowolony

munchiesmuch

Może mi ktoś podać kod na -50% na pizzę. Z góry dziękuję!

tooslowamigo
@munchiesmuch 04.04.2018 20:13

dobra już mam na 2 pizze bo coś czuję, że się nie doczekam.

Euphorion
@munchiesmuch 04.04.2018 20:13

Mogę ci podać drogę do drzwi. Trzeba mieć tupet, by wchodzić na fora pracowników i zebrać o kody.....

Pedro

Chcę przypomnieć , że to forum dla pracowników. szkoda, że tak rzadko tu zaglądają. Myślałem, że dowiem się coś o pracy.

Lan

pracownicy zazwyczaj minimum zaangażowania

Euphorion
@Lan 22.03.2018 23:35

Kolejny wpis bez sensu.....

Aneta

@DZIK Z Pozdrowieniami nie powinieneś zgłosić swoje niezadowolenie centrali firmy Dominos Pizza w momencie otrzymania produktu? To jest serwis opinii o pracodawcach i większość użytkowników szuka tu właśnie takich opinii o firmie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Euphorion

To serwis pracowniczy, a nie strona gorzkich żali dla nienajedzonego grubasa. Idź być gruby gdzieś indziej

Były pracownik

Do dominos trafilem po znajomości. Na początku wszystko fajnie chociaż pieniądze słabe. Po ponad roku pracy tam jedyne co mogę pozytywnego powiedzieć o tym miejscu to atmosfera. Ludzie koledzy i koleżanki z pracy fajna ekipa dobrze zgrana (tak akurat mi się trafiło). A poza tym? tragedia... Począwszy od potrącania z pensji za coś co nie jest z twojej winy. Poprzez managerów którzy wgl nie nadają się na stanowiska na których są. Przykładowa sytuacja store manager bierze sobie napoje z magazynku bo mu się chce pić, nie raz i nie dwa. Potem podczas inwentaryzacji wielkie halo bo braki w napojach oskarżanie że pracownicy pokradli i oczywiście każdemu potrącają z pensji jeśli zaprotestujesz grozi zwolnieniem. Skutery (czym w ogłoszeniu się chwalą że yamahy) totalna porażka są w tak opłakanym stanie że strach jechać. serwis też do bani bo właśnicielem jest jeden z regionalnych. Ubrania na zimę obiecują a przychodzą fakt w połowie zimy... inni managerowie tez lekko nie mieli w tych lokalach co byłem. Store układał grafik tylko pod Siebie a pozostałych 2 managerów musiało przykładowo zapier... w każdy weekend na 2 zmiany do północy. Pracujesz? starasz się? Myślisz ze zostaniesz managerem i dostaniesz umowę o prace? jaaasne od czasu jak nim juz zostaniesz co najmiej pół roku poczekasz jeszcze na umowę a do tego czasu pracujesz na umowie kierowcy bądź pizzera. Troche to moim zdaniem nie legalne gdyż operujesz pieniędzmi itp. a na umowie tego nie masz i co z ponoszeniem odpowiedzialności? osoby które były naprawdę wporządku zostały wyje..ne na zbity pysk bo albo (managerowie) walczyli o to co pracownikom się należy albo (pozostali) walczyli o niesłudznie zabrane pieniądze i oskarżenia które padały na nich. Ogółem patologia. Dużo byłych pracowników przygotowywuje się obecnie do pozwu zbiorowego przeciwko nim. ODRADZAM pomyślcie 2 razy zanim się zdecydujecie isć na rozmowe o prace tam. (na której też oszukują co do stawki godzinowej).

Marta
@Były pracownik 26.10.2014 17:38

Moze troche nie w to miejsce trafilam, ale nie sposob zlozyc u nich reklamacji. Odbiera Rosjanin albo Ukrainiec, ledwo sie dogadasz, po czym pizze przywozi rowniez Rosjanin/Ukrainiec. Otwierasz mu dzrwi i od wejscia atakuje tekstem czy dam mu napiwek, po czym powtarza wielokrotnie. nie mowi ile zaplacic, nie pyta karta czy gotowka, jak rzeka plynie jego wywod o napiwkach, jakby mial wyuczona regulke. Jest mega nachalny z tym. I teraz dzwonie, w sluchawce oczywiscie Rosjanin/Ukrainiec. Jesli ktos pracowal, czy da sie tam zadzwonic, czy trzeba isc i robic siare?

Marta
@Były pracownik 26.10.2014 17:38

Moze troche nie w to miejsce trafilam, ale nie sposob zlozyc u nich reklamacji. Odbiera Rosjanin albo Ukrainiec, ledwo sie dogadasz, po czym pizze przywozi rowniez Rosjanin/Ukrainiec. Otwierasz mu dzrwi i od wejscia atakuje tekstem czy dam mu napiwek, po czym powtarza wielokrotnie. nie mowi ile zaplacic, nie pyta karta czy gotowka, jak rzeka plynie jego wywod o napiwkach, jakby mial wyuczona regulke. Jest mega nachalny z tym. I teraz dzwonie, w sluchawce oczywiscie Rosjanin/Ukrainiec. Jesli ktos pracowal, czy da sie tam zadzwonic, czy trzeba isc i robic siare?

Pizzerka
@Marta 29.07.2016 23:34

Zadzwonic i wytłumaczyć sytuację, który to lokal , dzień w którym to bylo. Manager powinien ta sytuację przyjąć od razu.

koks
@Marta 29.07.2016 23:34

GRÓJECKA I ICH UKRAINCY (usunięte przez administratora) :)

NIE GAP SIE NA NICK! :P

Witam, ujmę to krótko - OMIJAĆ SZERKIM ŁUKIEM LOKALE: GRÓJECKA, RACŁAWICKA, JEROZOLIMSKIE, BUKOWIŃSKA, WROCŁAWSKA. POWÓD: KIEPSKIE ZAROBKI, (usunięte przez administratora) ZERO ŻYCIA CIĄGLE CHCĄ ABYŚ ICH DORABIAŁ, NIEPRZYJEMNI MENAGEROWIE [ZWŁASZCZA GENERAL MNG]

BDG Kossaka 23

Omijać szerokim Łukiem te Pizzerie ! ! ! ! Nie polecam oszukują na jedzeniu SZAJS!

Podludzie

Pracowałem mniej więcej rok najpierw kilka miesiecy na Ursusie(franczyza) i na Białołece, Ursus stawka 11zl , Białołeka 6,50zl menagerowie obiecywali mi wpisanie moich przepracowanych godzin do system gdy brałem nadgodziny bo była tabaka, jak sie pozniej okazało klamali, i okradli mnie na kilkadziesiat zl. po 3 miesiącach nadal mialem stawke 6,50zl pomimo pol rocznego wczesniej doswiadczenia na Ursusie. Pewnego dnia ktos zniszczyl skuter i nie poinformował o tym nikogo po czym ukradł karte uzytkowania tego skutera, na moje nieszczescie zapomnialem sie tego dnia wpisać na do karty skutera ktorego ja uzywałem na codzień. Przy pomocy malo logicznego myslenia stwierdzono ze ukradlem karte zniszczonego skutera i postanowilem nie wpisać sie nigdzie indziej bo wiadomo pracownik to debil. Naprawe zniszczonego skutera oceniono na 3300zl moja pensja przy przepracowanych okolo 150godzinach w miesiacu byla mniej wiecej 800zl, zabrano mi bez poinformowania mnie cała wyplate przez co straciłem miejsce zamieszkania i srodki do zycia. Stałem sie bezdomny i bardzo głodny bo nie stać mnie było na bułke, po tym wydarzeniu zacząłem inaczej postrzegać rzeczywistosc i poszedłem na spotkanie z menagerka z nozem w race i brałem pod uwage zamordowanie tej (usunięte przez administratora) kierownik regionalny poinformował mnie ze moge przyjechac z warszawy do krakowa jesli chce z nim porozmawiać. Ogolnie to zycze im smierci ale ciesze sie ze tego nie zrobiłem pod wpływem emocji bo bym poszedł do pierdla. Wszystkim ludziom odpowiedzialnym za moja krzywde zycze smierci ktorej bedzie towarzyszyła ogromna ilosc bólu. Nie pozdrawiam

niemiec
@Podludzie 11.12.2017 13:17

dziwie sie że komus chce sie takie glupoty pisac. stawki sa minimum 15 dla dostawcow

podludzie
@niemiec 13.12.2017 20:12

stul morde (usunięte przez administratora) umowa zlecenie stawka 6:50 netto

podludzie
@niemiec 13.12.2017 20:12

lata w jakich sie to dzialo 2013-2014 ew. 2015 nie pamietam...

pr@cownik

prostu śmieszna. Ludzie przychodzą do pracy na skuter i narzekają, że pada deszcz? To była ukryta info... Pracuje w Domino's od 3 miesięcy. I 99% tego co tu czytam to są jakieś brednie. Managerowie są bardzo w porządku. Nie słyszałem od kolegów czy koleżanek o potracaniu z wypłaty. Co do skuterów to po miesiącu dostałem nowej Neosa. Poza tym za każdy ciuch zwracają pieniadze(warunek faktura) . Więc o co ku........a ludzie wam Chodzi???

Całe życie gastronomia

Większość opinii jest po prostu śmieszna. Ludzie przychodzą do pracy na skuter i narzekają, że pada deszcz? To była ukryta informacja jak szło się tam do pracy czy może przy rozpoczęciu pracy myśleliście, że w Polsce nie pada? Niskie stawki? Ile Wy chcecie zarabiać za rozwożenie pizzy i składanie kartonów, gdzie oprócz prawa jazdy nie jest wymagane doświadczenie? Pierwsza praca w życiu i wszyscy myślą, że zarobią ponad 5 koła na rękę. Narzekanie, że sprzątanie do 24-2? Nie dziwie się jak założę się, że piszą to osoby, za które całe życie sprzątali rodzicie i nagle dostają miotłę, mopa i nie wiedzą jak się tym posługiwać. Niestety młode pokolenie jedyne co potrafi to używanie internetu i pisanie postów. Zero doświadczenia tylko skończona szkoła, którą obecnie kończą raczej wszyscy. Całe życie pracuję w gastronomii i pilnuję tej pracy jak pies ogona! Praca po godzinach, w weekendy, święta, taka branża, cała gastronomia tak pracuje i co nagle w jednej sieci to ma być wyjątek? Chcecie mieć wolne takie dni to proponuję prace w jakimś biurze, a nie w knajpie! Tyle, że tam potrzebne jest doświadczenie, którego pisząc posty nikt nie zdobędzie. Niska stawka? Ponad 10zł na rękę + nieopodatkowane napiwki, tragedia. Zarabiając więcej niż lekarz rezydent po studiach medycznych to rzeczywiście beznadziejne pieniądze i to Wy możecie narzekać. Obstawiam, że wszystkie te posty w przynajmniej 80% piszą osoby, które zostały z tej firmy wywalone, albo wielce niezadowoleni, którzy myśleli, że będą noszeni za rękach za to, że przyszli do pracy. Wiadomo zawsze w jakiejś większej sieci zdarzą się lokale gdzie jest lepiej, gdzie jest gorzej, to jest normalne i nigdy nie będzie tak, że wszyscy kierownicy będą ok, tak się po prostu nie da bo wszyscy mają inny charakter i nie każdy z każdym się dogada. Brak szacunku? Po tym w jaki sposób piszecie te posty to można się tylko domyślać dlaczego już tam nie pracujecie, każdy by Was wywalił. U mnie na kelnerce jest dosłownie to samo. Przyjdzie osoba, do pierwszej pracy w życiu i narzekanie, bo bolą nogi, bo taca za ciężka, bo trzeba przyjść wcześniej, wyjść później, "przyszedłem na kelnera, a nie do pucowania szklanek". Po prostu masakra i szczerze to współczuję w tym momencie pracodawcą, że tacy ludzie przychodzą teraz do pracy i trzymam kciuki za to, aby rynek się zmienił i żebyście to Wy musieli walczyć o pracę, a nie praca o Was. Walcie fale hejtu na ten post. Kto dłużej pracuje i zaczynał od gorszych warunków to doskonale wie o czym piszę. Całą resztę, zapraszam do słów krytyki.

pr@cownik
@Całe życie gastronomia 23.11.2017 00:10

Pracuje w Domino's od 3 miesięcy. I 99% tego co tu czytam to są jakieś brednie. Managerowie są bardzo w porządku. Nie słyszałem od kolegów czy koleżanek o potracaniu z wypłaty. Co do skuterów to po miesiącu dostałem nowej Neosa. Poza tym za każdy ciuch zwracają pieniadze(warunek faktura) . Więc o co ku........a ludzie wam Chodzi???

mirash365

Pracowałem w Opolu jako kierowca i ogólnie nie polecam. Praca a 13-15 zł /godzina, do obowiązków należy: dostawa (30 min kurs), sprzątanie do 12-02 w nocy, składanie pudełek, przyjmowanie dostaw, dbanie o produkty dla kucharzy, obsługa przy kasie i słuchawce itp itd szereg zadań totalnie oderwanych od stanowiska kierowca. Najgorzej jeździ się w deszczu - zapomnijcie o zmianie ciuchów, wysuszeniu się. Sama ekipa to zależy bo duża rotacja, niektóre niedoświadczone "managery" przerost ambicji i relacja ja kierownik - ty śmieć. Za skuter faktycznie odpowiada użytkownik oraz wbijanie czasów to również norma. Idziesz tam i tylko myślisz aby zakończyć współprace, głównie przez specyficzny klimat. Na plus niektórzy super ludzie, nie miałem problemów z kasą, napiwki czasami 2 dyszki czasami zero. Dużo Ukraińców i co najlepsze oni również mają dość.

Aneta

@Neos4 tak jak pisałam wyżej watek dotyczy brytyjskiego Dominos Pizza i nie piszmy tutaj o innych restauracjach. Powinny się na serwisie znajdować też wpisy innych restauracji i tam można o nich pisać.

Aneta

@kuba wątek nie dotyczy restauracji Dominos Pizza w Gdańsku, a w Inverness, dlatego żeby nie zaburzać komunikacji na wątku piszemy tylko o tej restauracji. @Marcin wychodzi na to, że lepiej skoro użytkownik wracając do Polski nadal chciał pracować w tej restauracji.

kuba

dnia 17-06-2017 o godzinie 22:08 chciałem zamówić pizze w gdańsku z numeru tel 690690... na który w kółko wysyłane smsy o promocjach , zamówienie zostało odmówione powiedziano mi że nie mogę zamówić pizzy ponieważ system nie działa , zamówiłem pizze w dagrao nie polecam zaśmiecają cie tylko smsami

Anglia_a_Polska

Pracowałem w UK jako asystent managera. Wracałem do Polski i spodobał mi się pomysł kontynuacji pracy dla tego brandu, ze względu na dobrą atmosferę. Od pierwszych wiadomości z zapytaniami o pracę byłem zapewniany o najwyższym poziomie i orgniazacji, że lokale z UK są w tyle. Pierwszego dnia zapowiedzi spotkały się twardo z rzeczywistością. Faktycznie - regionalny i w biurze mają sielankowe życie. Praca w lokalach to inna bajka. Skutery / samochody są w opłakanym stanie. Serwisem podobno zajmuje się jakaś zaprzyjaźniona firma, jednego z głównych managerów. Produkty w chłodni są często przeterminowane i używane, aby nie wywoływać strat. Mówi się, że Nasz Sanepid daje wycisk. W UK na każdym roku jest przestrzegany food hygiene, dress code, dough managment i customer experience. Kontrole jakości to też jakiś żart. Od kiedy kontrol jest zapowiadana? Polecam tego pracodawcę, jeżeli ktoś chce się rozczarować.

Marcin
@Anglia_a_Polska 01.06.2017 09:59

A jak wygląda ta praca w Anglii w pizzerii dominos?

Andrzej

Praca na zlecenie. Stawki niskie. Przy zatrudnianiu mówi się o dogodnym systemie godzin. Nieprawda! Każdy Menager ma prawo do przedłużenia twojej pracy o 2 godz. Jeżeli ne ma pracy to może cię wysłać do domu i po 2 godz. Jeżeli jest praca to: Dowóz pizzy do klienta, sprzątanie, przyjmowanie zamówień, Telefonowanie do klientów, Wyciąganie pizzy z pieca, pakowanie, pilnowanie czasów swoich i innych, robienie pizzy, chodzenie z ulotkami itd. 25-letni menager, który jako kierowca skutera lenił się nieźle wymaga od ciebie pełnego podporządkowania. Deszcz, wichura, mróz, masz jechać, Nic ich to nie obchodzi. Każą ci w komputerze wybijać wyjazd choć pizza jeszcze jest w piecu. Efekt? opóźnienie spada na kierowcę, Często menager powraca kierowcę w komputerze zanim ten wrócił z kursu aby poprawić statystyki. Moim zdaniem to rodzaj współczesnego niewolnictwa. Mógłbym napisać więcej ale po co. Robota dla ludzi z Ukrainy bo dla nich To duży pieniądz, szczególnie jak si u nas uczą i muszą z czegoś żyć. Uwaga na menagerów, empatii prawie zero.

beka

Dramat, dramat i jeszcze raz dramat! Omijać z daleka. Kierowca oczywiście jest sprzątaczem,składaczem pudełek,zmywaczem, Jeśli chodzi o napiwki to średnio 15zł dziennie wychodzi -wszyscy płacą online lub kartą- kursów jest bardzo dużo. Jazda na tych skuterach grozi utratą życia, ubranie na zime prosze was i tak przemarzniecie jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wrocicie do lokalu nikt wam nie pozwoli nawet sie rozgrzac od razu kolejny kurs i heja. Oczywiście za każde uszkodzenia skutera wy jesteście odpowiedzialni mimo że skuter przy 15-20/h kręci się na wsyzstkie strony. Brak jakiejkolwiek przerwy. Zadne plany nie wchodzą w gre grafik tylko na tydzien i jak menager chce. Na moje 6 wypłąt w dominosie 5 było zaniżone po kilku interwencjach zaległości oddawali po kilku miesiacach. Praca do 2 w nocy ! Do tego zawsze był problem z ustaleniem godzin, logujesz sie do systemu na wejsciu i wyjsciu dziwne ze zawsze pomimo ich zapisywania w moim notatniku -wychodziło kilka mniej. Menager potrafił bez uprzedzenia dzien wczesniej zmienic grafik i dopicyać 3 godziny do tego nigdy w swojej pracy nie skończyłem w wyznaczonej godiznie - no może poza zamknięciem, Stawka 13brutto?? Zastanowcie sie czy warto narazac swoje zdrowie i podprzadkowac swoje życie pod takie "coś"?

Aneta

Co możecie powiedzieć na temat warunków zatrudnienia w Dominos Pizza? Chętnie usłyszymy też na jakie benefity może liczyć pracownik firmy.

Pracownik Uk

Pracuje w Dominos jako kierowca od 2 lat w uk praca nie jest zła lekka ,za zamówienie płaca 0.75 pensów a powyżej 2.5mil 1 pounds jak jest dużo pracy dają po 3-4 zamówienia na raz do samochodu , samochód mam mój , umowę mam ale 0 h czyli jeden tydzień mogę mieć 30h drugi 40 zależy od roboty i jak jeździsz , pomagam tez w środku na piecu generalnie robię wszystko pomagam jak załogi nie ma pełnej i jeżdżę stawka minimum 7.20h ,jak masz mały samochód to na paliwie jesteś do przodu 1.0 silnik i jak np 15f dziennie za paliwo skasuje polowe mam w kieszeni jeżdżę codziennie od 18 do zamknięcia na paliwie oszczędzam tygodniowo jakieś 50-60 f nie ma czegoś takiego ze potrącają ci z wypłaty za towar który wyparował ,zawsze da się w systemie poukładać aby wszystko było wporzadku czasami menadzer tylko płaci ze swoich jak coś naprawdę nie tak ,ale nie zwykli pracownicy przecież za to jest odpowiedzialny tylko menadzer lub jego asystent !! To co robią w Polsce to zwykle okradanie biednych ludzi !!! Jak bym był w Polsce nie wyobrażam sobie robić za kierowcę ponieważ w pl jest ciężko z tego powodu ze są kamienice i wieżowce , ja mam domy na parterze podjeżdżamy pod dom wysiadamy podchodzimy do drzwi i pukamy ,nie trzeba latać po schodach to jest ten plus a jeśli nawet zdarzy się jakiś budynek to raz dziennie ,a wtedy dzwonimy do klijenta i wychodzi przed blok ! Nawet do środka nie możemy wejść jeśli czujemy ze jest niebezpiecznie jak chcemy możemy ale ja zawsze dzwonię , jeśli chodzi o napiwki to nie ma rewelacji z tego względu ze sama pizza droga jest jak zbiorę 15 f tygodniowo to jest naprawdę dobrze lepiej na paliwie wychodzę

Zostaw opinię o Dominos Pizza - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dominos Pizza