Działkowa super praca i niezle pieniądze za brak odpowiedzialności. Mozna chorować taka specyfika pracy. Kasa spoko ludzie super, przełożeni normalni wszystko do dogadania. Jedyna praca w której widziałem samych Polaków.
Byłem pracownikiem w 2012 w jednym z najlepszych lokali w Warszawie. Byłem tam kierowcą, i na tamte czasy pensja była niezła, z napiwkami wychodziło na tamte czasu około 3000zł. Ludzie piszą tutaj że wiatr nie wiatr, deszcz i inne zjawiska pogodowe(a czego wy się spodziewaliście że zawsze będzie 25 stopni i lekkie słoneczko?) I trzeba jeździć, też jeździłem w taką pogodę, i czasami wracałem tak mokry że woda się ze mnie lała(było wtedy suszenie kurtek i to całkiem niezłych.). Wymiana kurtki na suchą i na następną dostawę. Moim store manago był Arek(człowiek super), jako że umiałem kręcić placki i czasami jak był zapiernicz to stawałem do kręcenia czy układania składników. A składanie kartonów to jak dobrze człowiek się nauczył składać, to w godzinę można było natrzaskać około 150 kartonów. Moja najwyższa pensja wyniosła w 2012r. ponad 3300zł bez napiwków. I pytanie czy dawne lokale DP jedne z pierwszych w Warszawie są nadal sensowne. Czy shift i store są normalnymi ludźmi? @Pracodawca DP czy poszukujecie ludzi w dawnych lokalach w Warszawie (Racławickiej, Bukowińska, Aleje jerozolimskie 117) najlepiej na shift managera.
"UWAGA, informacja na teraz. Przestali wypłacać wynagrodzenia (całkowicie)."
Od czego będzie zależało to symboliczne 2 zł różnicy w widełkach godzinowych z oferty dla kierownika zmiany?
Czy Junior Store Manager Domino's Pizza może liczyć na rozwój w kierunku stanowisk kierowniczych? Pisali w ogłoszeniu że jest to możliwe poprzez wewnętrznej platformie szkoleniowej. To w teorii a jaka jest praktyka?
nie polecam chyba ze lubicie miec wiecznie odwolywane i przesuwane zmiany =
Rozmowa w Bydgoszczy, to była najbardziej żałosna rozmowa na jakiej mogłam być. W ogłoszeniu praca na cały etat, na rozmowie dowiaduje się że tylko 3 dni w tygodniu. Nie miałam nawet okazji rozmawiać z kierownikiem, tylko Panem co stał na kasie, który kompletnie nie wiedział o co pytać i był strasznie przestraszony. To ja zadałam więcej pytań niż on. Cokolwiek do niego powiedziałam to zlewał i mówił na siłę to co miał napisane na kartce. Koniec końców nie przyjęłam oferty pracy, bo skoro rozmowa ma być robiona na ***** to praca raczej nie lepsza.
Praca na kuchni czy jako kierowca
-
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę, ale nie przyjąłem
Taka kultura że mieli się odezwać po rozmowach o pracę a cisza trwa. Nie polecam, szkoda na nich czasu. Dno i muł, niby tacy światowi a na Pradze od Kariny mogą się uczyć szacunku.
Pracowałam cztery w pizzerii jako kelnerka (na początku w Dominium, później po przejęciu firmy w Domino’s) - brak komunikacji wewnętrznej w firmie, przestarzałe podejście kadry do swoich pracowników, zero benefitów dla osób pracujących na umowie zlecenie (brak podwyżek, paczek świątecznych). Firma nie ma żadnej kultury feedbacku, nie liczy się pracownik a zyski. Na odejście nie dostałam nawet słowa podziękowania za dotychczasową pracę, bardzo źle wspominam to doświadczenie.
Dzień dobry, głośno w internetach, że Dominos do dziś ma niby urodziny i można skorzystać z promocji 50% mniej za pizze nawet XXL, wszystko było by fajne jak by taka pizze można by zamówić w takiej kwocie około 35zł już w promocji. Ale nieee!!! Bo jak dochodzi co do czego to na stronie info,że minimalna kwota zamówienia w dostawie to 65zł!!! Jedyne z czego korzystamy to obniżka może i samej pizzy ..ale chciałbym jedną w cenie około 40zł a nie robić zakupy na 65zł czy więcej!!! Marketing górą ..jestem mocno zniesmaczony tym bardziej, Dominos pizza nie jest wcale jakąś wybitna pizzernią... nie polecam!!.
Działkowa super praca i niezle pieniądze za brak odpowiedzialności. Mozna chorować taka specyfika pracy. Kasa spoko ludzie super, przełożeni normalni wszystko do dogadania. Jedyna praca w której widziałem samych Polaków.
Co znaczy, działkowa super praca? A niezłe pieniądze? No, chyba odpowiedzialność jakaś jest, bo jak zrobisz wypiek, który pójdzie do kosza, to co - nie obciążą kosztami? A klient czekający nie zrobi afery? Tak że trochę nie rozumiem, może wyjaśnisz :D
Jest kolega z Białorusi reszta Polacy. To po co tam pracujesz jak jesteś jedyny co po Polsku mówi. Mało masz pracy? Ja polecam super przełożeni czysto, bhp nawet wcześniej można wyjść.
Restauracja na stronie szuka pracowników.Mnie by odpowiadało na dostawce. Napisali że dają skuter firmowy, rower elektryczny ale samochód trzeb mieć swój. Jak się jeździ prywatnym autem to jest to opłacalne? Jak z paliwem i amortyzacją wozu? Firma zwraca koszty?
Zawsze zamawiałem i nie było problemu aż do dziś. Ponad godzinę stan zamówienia się nie zmienił a na czacie łaskawie ktoś odpisuje po 10 minutach i potem z przerwami po kilka minut od odpisania . Mają w (usunięte przez administratora) klientów. Nigdy już nie skorzystam z nich .
Byłem pracownikiem w 2012 w jednym z najlepszych lokali w Warszawie. Byłem tam kierowcą, i na tamte czasy pensja była niezła, z napiwkami wychodziło na tamte czasu około 3000zł. Ludzie piszą tutaj że wiatr nie wiatr, deszcz i inne zjawiska pogodowe(a czego wy się spodziewaliście że zawsze będzie 25 stopni i lekkie słoneczko?) I trzeba jeździć, też jeździłem w taką pogodę, i czasami wracałem tak mokry że woda się ze mnie lała(było wtedy suszenie kurtek i to całkiem niezłych.). Wymiana kurtki na suchą i na następną dostawę. Moim store manago był Arek(człowiek super), jako że umiałem kręcić placki i czasami jak był zapiernicz to stawałem do kręcenia czy układania składników. A składanie kartonów to jak dobrze człowiek się nauczył składać, to w godzinę można było natrzaskać około 150 kartonów. Moja najwyższa pensja wyniosła w 2012r. ponad 3300zł bez napiwków. I pytanie czy dawne lokale DP jedne z pierwszych w Warszawie są nadal sensowne. Czy shift i store są normalnymi ludźmi? @Pracodawca DP czy poszukujecie ludzi w dawnych lokalach w Warszawie (Racławickiej, Bukowińska, Aleje jerozolimskie 117) najlepiej na shift managera.
Rzeczywiście 3300 na rękę w 2012r. to całkiem sporo było. Jakbyś jeszcze napisał ile wychodziło z napiwków miesięcznie? Ciekawe jakie teraz są zarobki? Patrząc po sobie to w tym roku o wiele rzadziej zamawiam pizzę niż parę lat temu. Pewnie nie tylko ja... Spadła sprzedaż pizzy u nich w tym roku? Ktoś wie?
Napiwki to w dobrym miesiącu było około 1000zł. W najsłabszym to okoĺo 400zł. Teraz z napiwkami to podobno kiepsko wszędzie jest.
A nie robiłeś tam innych rzeczy? Jesteś na B2be i komentarz wystawiasz z biorą. Nikt w dominosie oprócz kierownika nie ma umowy żałosne zarobki praca dla16 Latków a nie dorosłych ludzi
Ta opinia wyżej kolegi ma 12 lat, trochę się mogło pozmieniać:/ Po nicku widzę, że pracujesz tu jako pizzerman. No i jak tam oceniasz pracę, pomijając już te zleceniówki itp? Biorą tylko osoby z doświadczeniem, czy do przyuczenia też? Jestem po gastronomiku, ale umiejętności na pizzermana mi brak. Tylko że od dawna ciągnie mnie, żeby spróbować :) Zarobki jak wyglądają? Skoro to praca dla 16latków, to pewnie płacą w granicach minimalnej?? Czy więcej? Pozdro:)
Czy w Dominos Pizza odbywają się wewnętrzne rekrutacje?
Warszawa, dlaczego przywieziono zimną pizzę po 50 minuta h, jak lokal jest około 10 minut rowerem do miejsca dostawy, To już jest inne Dominos niż np 20 lat temu. Szkoda
Zajrzałam bo na stronie jest ogłoszenie na kierownika zmiany i ja w sumie byłabym chetna , bo tydzień temu odeszłam z poprzedniej firmy i bardzo mi zależy, żeby szybko coś znaleźć i nie mieć przestoju. Może tu mi ktoś powiedzieć, w jakich godzinach tutaj pracuje kierownik zmiany i w jakie dni? Razem z pracownikami czy ma oddzielne godziny?
Jak dla mnie to pizzeria z dolnej pułki . Czemu ?pizzeria która znajduje się 1.2km od mojego domu przywozi mi zimna pizzę po 1.5h ja nie przyjmuje pizzy i problem ze zwrotem pieniędzy
Sporo tu o pracy dostawców, a ja znalazłem taką ofertę na pracownika myjni tac. Ogólnie to jakaś praca na stałe? Dają zlecenie to się zastanawiam, czy to jakoś codziennie się przychodzi w praktyce, czy jak zadzwonią. Jak to u Was wyglądało, jak ktoś pracował ?
Znalazłem ogłoszenie Domino's Pizza na jednym z portali , na stanowisko Menadzer lokalu... Dzwoniąc pod podany numer chciałem się upewnić czy jeszcze aktualne , zapewniano mnie ,że tak po czym poproszono mnie o przesłanie zdjęcia twarzy... moje pytanie brzmi czym tak na prawdę jest owa rekrutacja? Czy pewna pani bierze tylko pieniążki za rekrutacje które sie ciągnąąąąąą w nieskończoność? Co to za standardy?
Mam pytanie o pracę jako dostawca pizzy, wyczytałem, że dostaje on umowę zlecenie. Po czasie jest szansa na zmianę na umowę o pracę? Nie piszą też nic o tym czy kierowca ma posiadać swoje auto / skuter czy zapewniają to ze swojej strony. Czy za weekendy, święta płacą coś extra?
Zamówienie zrealizowano szybko, ale przystawka nie nadawała się do jedzenia. Łódeczki ziemniaczane z młodych ziemniaków rozumiem, że są nieoczyszczane, ale ze starych? Ponadto nie były zapiekane tylko gotowane w tłuszczu. Rozpaćkane, tłuste, niesmaczne, bo nawet lekko ich nie osolili o innych przyprawach nie wspomnę. Polędwiczki z kurczaka odrobinę lepsze, ale równie ociekające tłuszczem. Pizze, które obecnie są przygotowywane w mojej ocenie są po prostu półproduktami kupionymi w sklepie i wrzucane do mikrofali. Każdy rodzaj jednakowo smakuje czy to pepperoni czy diavola, czy hawajska. A cudem jest jeśli zamówienie dojedzie ciepłe. Przed fuzją jedzenie mieli znakomite, a teraz jest to jedna wielka porażka. Szkoda tracić pieniądze na produkty tej firmy. Ustalić co się dzieje z zamówieniem jest bardzo trudno. Propozycja dania rabatu przy kolejnym zamówieniu mija się z celem, ponieważ rozsądny człowiek nigdy więcej z usług tej firmy nie będzie korzystać.
Cześć, czy jakiś lokal na terenie Warszawy jakoś się wyróżnia pod na tle innych? Pod względem atmosfery czy kierownictwa? Chce zacząć tu prace jako kelnerka, i zastanawiam się, gdzie najlepiej celować. Bo stawki itp. to pewnie takie same, skoro to sieciówka? :) Jaką umowę proponują, zlecenie czy umowę o pracę? Jak z weekendami, da się chociaż trochę dopasować grafik pod siebie? :) Co z nadgodzinami, bo zakładam, że zdarzają się? Jak są rozliczane?
Drogi Użytkowniku,
Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:
NIE dodawaj opinii, która:
Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.
Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.
Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Dominos Pizza?
Zobacz opinie na temat firmy Dominos Pizza tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 26.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Dominos Pizza?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 21, z czego 6 to opinie pozytywne, 15 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
-
Jak wygląda rekrutacja do firmy Dominos Pizza?
Kandydaci do pracy w Dominos Pizza napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.