CNH

Płock

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 426 ocen.

CNH
3 426

Opinie o CNH

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CNH

Wiktor

Ja słyszałem, że to dobry pracodawca/ Warto aplikować?

   
Pracownik
@Wiktor 08.06.2018 17:13

ktoś musiał cię chamsko oszukać

   
Zdeterminowany pracownik8

Co trzeba robić i kim trzeba być żeby dostać umowę przez CNH!?

   
Rado
@Zdeterminowany pracownik8 24.05.2018 17:39

Trzeba gdzies tam palec trzymac wiadomo gdzie bo inaczej sie nie da

   
Kuba

Może ktoś napisze coś dobrego o dobrej firmie??

   
Pppp
@Kuba 21.05.2018 10:54

Nie szkoda słów

   
CNh

Opinia CNH w Płocku jest opinia negatywną gdyż z uwagi na zatrudnianie osób powiązanych rodzinnie nie byłoby banalne gdyby osoby te byłyby na odpowiednich dla rozumowania swego stanowiskach . W rozumieniu i znaczeniu tego jest Dr CNH i jego bratanek koordynator w CNH Iveco bus cz. p. A....... zatrudniony w Hydro bud który niema żadnego pojęcia na temat swojej pracy prowadzeniem ludzi i pomocą nad i dla swoich podopiecznych zero komunikatywnośći ambitnosci szacunku wobec podopiecznych checi pomocy .Ma wszystko doslownie w (usunięte przez administratora) nawet Hydro bud. I mimo że to dobra firma ale niech nie zatrudnia osób z iq ponizej 0 .Inf dla o. Dr.

   
Rrrr

Jak tam żyje Popelina?

   
Trąbka
@Andrzej 03.05.2018 09:15

Jak Tomasz rządzi to jest ciągle za mało

   
BBB

STOP ELASTYKE !!!

   
Rrrr

Jak jest na obrywaczach do kukurydzy?

   
Zulus
@Kruk 04.04.2018 02:39

Co ty pierd... jakie tempo. Ty chyba tempa na oczy nie widziałeś.

   
Karolina

@życzliwy Czy na pewno znasz definicję mobbingu? Nie zrozum mnie proszę źle, po prostu chcemy, aby każda opinia była prawdziwa. Więc jeśli faktycznie doświadczyłeś mobbingu w firmie CNH, to napisz czym on się objawiał w stosunku do Ciebie. Sprawi to, że Twoja opinia będzie bardziej wiarygodna. Druga sprawa, pamiętajmy o netykiecie i stosownym słownictwie, proszę. @dj Wyzysk? Co dokładniej przez to rozumiesz? Rozwiń temat i napisz w jaki konkretnie sposób tego doświadczyłeś, aby pokazać innym użytkownikom Twój punkt widzenia całej tej sytuacji.

   
Kutnianin

W cnh Kutno na montażu zatrudniają Ukraińców, pracownicy z agencji hydrobud zarabiają więcej od pracowników etatowych, po przejęciu Kongskilde przez Włochów jest coraz gorzej.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Oleksy

Łysy już nie raz palił wrotki na mieście

   
dj

Lipa.wyzysk.brak szacunku.mobbing.

   
Magazynier

Pracuję na magazynie przez agencję i uważam, że ogólnie nie jest zły facet, wiadomo że jak każdy ma swoje "ale", ale idzie się z nim dogadać. Polecenia odgórne musi wykonywać. Pracowałem wcześniej na dziale montażu i jak już miałbym wybrać to jednak wolę pracę na magazynie. Patrząc na ludzi pracujących tam, to czasami się też dziwię że z kimś takim trzeba pracować. Nie bronię go, ale mając porównanie z montażem, to jednak wolę magazyn. Dla hejterów, którzy uważają że go jednak bronię, to powiem, że mi nie zależy na pracy tam i nie ze względu na tego gościa a ze względu na zarobki

   
normalny
@Magazynier 02.04.2018 14:58

Czyżby ten magazynier to łysy ziółek bo normalny pracownik by się o nim tak nie wypowiadał dla mnie ten człowiek ma ostro poje.w głowie na sam jego widok odechciewa się wszystkiego

   
pracownik roku

Kocham prace w tym zakladzie, fajne jest, problem tylko z ubraniem roboczym, za krótkie rekawy, - a może to rece mi się wydluzyly, teraz już podnoszę wszystko z podłogi bez schylania się, nie to co kiedyś.

   
Ttt

A co tam na hederze?

   
Wwo

Nie polecam. Ludzi nie szanują nie doceniają. Praca ciężka i ciągle mało. A wynagrodzenie w lidlu czy biedrze lepsze...

   
anonymous

Ziółek wyluzuj

   
Slave

Jak to jest?? Osoba, która jest oskarżona o mobbing, aby sprawa ucichła idzie na chorobowe...wraca... i zostaje kierownikiem magazynu !!!!!!!! Czy taka osoba może pełnić taką funkcję?? Ale dyrekcji taki ktoś pasuje... Chory zakład....

   
Rod
@OWCA 27.03.2018 19:21

Lepiej tego nie można ująć. Myśli że jest kimś a tak na prawdę jest nikim. Dobrzy pracownicy sami się zwalniają przez tego pajaca. Niedługo nie będzie miał tam kto robić. Kompletne dno!!

   
Chyba

Panowie co wy narzekacie na zarobki przecież sprawcze na etacie w cnh zarabiają po 8000 zl to jest malo ?.

   
SZUWAREK 500
@Chyba 31.01.2018 11:33

TAAAK ? , A PO ILE GODZIN PRACUJĄ W TYGODNIU ? , 40 ,48 , OKOŁO 70 LUB MOŻE WIĘCEJ ???.

   
Daniel

W cnh to już mobbing wszędzie A hak ktoś w sobotę nie będzie chciał pracować to nie dlugo będą mordować

   
Bit

Pracuje juz 3 lata przez HBS. Budują nowa hale produkcyjną, podobno 100 osob beda potrzebowac...mam nadzieje ze mnie przyjmą.

   
Stefan
@oszustwo 21.02.2018 19:59

Hydrobud to masakra spawaczom proponują 14 max 15 zł w CNH, wiem coś o tym bo pracowałem w CNH przez pewną agencję i z ciekawości w tym czasie wszedłem do biura Hydrobudu na terenie CNH tak więc z miłą chęcią chcieli mnie zatrudnić, niestety odmówiłem za te pieniądze to niech sami sobie pracują. Same złodziejstwo i wyzysk w tym Płocku się szerzy!!!!

   
Karolina

@Okszamożesz powiedzieć coś więcej o Twojej ocenie firmy? Co jest powodem tego, że jest negatywna? Chętnie dowiem się o Twoich doświadczeniach z pracy w CNH.

   
Były pracownik CNHI ;)
@Darq 02.02.2018 12:40

Tam pracują "Janusze Logistyki" hehehe z "Baranem" na czele. aaa i ogólnie to ich nie pozdrawiam ;)

   
Kamilos

Witam serdecznie własnie w poniedziałek idę na badania .Jestem skierowany przez pewną agencję pracy .Idę na dział montażu .Niech ktoś powie jak to jest z pracownikami agencyjnymi czy na dłuży okres praca czy miesiąc dwa i do widzenia ?System pracy znam po 10 godzin czy jakieś normy obowiązują.

   
Orzel
@Kamilos 05.03.2018 11:02

Zawsze pięknie mówią. A na Hederach coraz więcej pracy coraz ciężej. Ale zawsze można spróbować może tobie to będzie odpowiadac . Ale coraz częściej jest tak ze porobią tydzień dwa i śladu będzie ma. Taka haruwka

   
Hsurjxujd

Same kłamstwa. Nie polecam . I ! Zaprzestanicie z ta elastyka bo to jest dno

   
Laser

Nie jest źle...wszedzie trzeba pracować, swoje trzeba zrobic. W pracy jestem 10h, 30min. przerwy platnej, zaczynam 6:15, koncze 15:35 swoje zrobie i do domu. Polecam HBS.

   
ass
@Laser 18.02.2018 23:26

od 6:15 do 15:35 to wg. ciebie jest 10h?

   
Rybka

Mordy ktory to glonojad bo non stop zwala a ja nie wiem o kogo chodzi... Hehe

   
Lubi plywac
@Rybka 14.02.2018 23:34

Dobra już wiem

   
bylem pracowalem

1. Jakosc powietrza faktycznie zła jak przy kominie w Plocku, 2. stawki litosci 11 zł to chyba bangladesz a nie Polska i przez agencje tylko mozna hahah brak slow i szkoda nerw.

   
ORZEŁ

Nie dość ze smieszna elastyka 2 godziny za darmo hahahha to jeszcze w takim halsie z takim powietrzem na hali i 10 godz na nogach hahahha wspulczuje Nie polecam dla mnie komplet dno

   
dno
@ORZEŁ 10.02.2018 02:37

ludzie sa sobie sami winni najwiecej to tych roboli rolnikow albo takich fra,erow konfidentow

   
przerazony

Wirus afrykańskiego pomoru świń, który początkowo występował tylko przy granicy z Białorusią, przekroczył już linię Wisły, a teraz rozprzestrzenia się na kolejne obszary Polski. Strach padł na firmy z polskiego zagłębia hodowli trzody w Wielkopolsce, którym grozi załamanie produkcji. Jak pisze "Rzeczpospolita", przed świńskim wirusem "drży cała polska branża mięsna". Ogniska ASF pojawiają się coraz bliżej Wielkopolski, czyli polskiego zagłębia wieprzowego. Hodowcom zagląda w oczy widmo bankructwa. Problem polega na tym, że gdy wirus afrykańskiego pomoru świń zostanie wykryty nawet u jednej świni w danej hodowli, całe stado musi zostać wybite.

   
Pracownik

Cnh kupił kongskilde w Kutnie. I już zatrudniają pracowników z Ukrainy.

   
bolek
@miska 29.01.2018 14:05

To,że ludzie są traktowani jak śmieci czyja to wina? Macie solidarnosc , jest sąd pracy, inspekcja pracy.Ciężko się odezwać?

   
coca cola

powiedzcie jak pracuje się w biurze, podobniez duże zmiany, jakies nowe dzialy powstaja

   

Zostaw opinię o CNH - Płock

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CNH