CNH

Płock

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 429 ocen.

CNH
3 429 6 1

Opinie o CNH

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Karolina

@Pracuś, jest to bardzo poważne oskarżenie. Przypomnę, że z definicji mobbing oznacza prześladowanie, uporczywe nękanie i zastraszanie, stosowanie przemocy psychicznej wobec podwładnego lub współpracownika w miejscu pracy; zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy właśnie takie sytuacje miały miejsce w CNH? Czy podejmowane były jakieś rozmowy w tej sprawie?

Karolina

@życzliwy Czy na pewno znasz definicję mobbingu? Nie zrozum mnie proszę źle, po prostu chcemy, aby każda opinia była prawdziwa. Więc jeśli faktycznie doświadczyłeś mobbingu w firmie CNH, to napisz czym on się objawiał w stosunku do Ciebie. Sprawi to, że Twoja opinia będzie bardziej wiarygodna. Druga sprawa, pamiętajmy o netykiecie i stosownym słownictwie, proszę. @dj Wyzysk? Co dokładniej przez to rozumiesz? Rozwiń temat i napisz w jaki konkretnie sposób tego doświadczyłeś, aby pokazać innym użytkownikom Twój punkt widzenia całej tej sytuacji.

Pracuś
@Karolina 28.04.2018 16:30

Co do mobbingu w Cnh jest wszechobecny... Słowny, mailowy, w każdej formie... do wyboru do koloru. Uskutecznia sie w każdej formie...

Karolina

@Rrrr, @Pp, po Waszych wypowiedziach wnoszę, że jesteście zainteresowani pracą w CNH w Płocku. Wysyłaliście już swoje CV do pracy w tej firmie? Jakie warunki byłyby dla Was satysfakcjonujące? Dajcie znać! @Sama prawda, bardzo proszę o pisanie w kulturalnym tonie, bez używania wulgaryzmów. Długo pracowałeś w CNH?

Rrrr

Ile zarabia monter w fabryce?

Pp

Jak tam na hederze?

Sama prawda

Jeśli liczysz na stałą prace to zapomnij. Umowy śmieciowe z agencji max. na 3 miesiące, miesiąc albo co tydzień zależy od agencji. Niektórzy ludzie pracują tu na takich pare lat z nadzieja że przyjmie ich wreszcie zakład bezpośrednio, a potem sie przeliczają . Do zakładu dostaje sie po układach albo jak wchodzisz kierownikowi w d*pe. Jeśli lubisz dreszczyk emocji to to zakład w sam raz dla Ciebie. Tzw. przestój w produkcji nikt nie wie ile trwa i kiedy będzie, to ich własne widzimisie ale jak już jest to burta, za brame i czekaj na telefon może sie odezwą albo i nie. Może potrwać dla agencyjnych nawet pół roku, zależy od roku. Najlepsze jest że mogą Cie zwolnić w każdej chwili jak skończy sie np. produkcja i nie będziesz im już potrzebny. Stawke ma każdy inną zalezy od agencji i kto jaką sobie ustalił. Oczywiście wypłata w kopercie. Zero poszanowania dla człowieka, bylebyś zapier.... Jak nie ty to kto inny na Twoje miejsce. Pamietaj to jak sie tutaj wybierasz, przyszły pracowniku.

Gosc

Waldi a co chcesz sie tam przyjac? Na jakie stanowisko?

Waldi
@Gosc 23.06.2018 08:13

Production manager

rudy lis
@Waldi 10.09.2018 19:28

To nie ma polskich odpowiedników stanowisk, wciskanie na siłę amerykanskich nazw ma być jakieś bardziej fajne?

Karolina

@Waldi i jak, zdecydowałeś się aplikować do pracy w CNH? Jestem ciekawa, jak przebiegała Twoja rozmowa rekrutacyjna. Jeśli jeszcze jej nie miałeś, to nie zapomnij napisać kilku słów później! Czy ktoś z Was także ostatnio starał się o przyjęcie do pracy w tej firmie? Napiszcie proszę, czy przed kandydatami do pracy stawiane są jakieś szczególne wymagania.

Karolina

@d, pod tym linkiem możesz wyszukać lokalizacje, w których znajdziesz aktualne oferty pracy w CNH: https://cnhindustrial-emea.mua.hrdepartment.com/hr/ats/JobSearch/search . Dla Płocka znalazłam kilka ciekawych ofert - firma poszukuje aktualnie production managera, senior health and safety specialist oraz field marketing construction equipment CEE. Czy interesuje Cię któreś z tych stanowisk? Czy ktoś z Was podjął niedawno zatrudnienie w CNH w Płocku? Jaka jest specyfika pracy w tym miejscu?

d

Na jaki adres e-mail można wysyłać CV do firmy?

Karolina

@Waldi, rozumiem, że interesuje Cię praca w CNH. Z jakich warunków byłbyś zadowolony? @Gosc, zdecydowałeś się aplikować do pracy w CNH? Jeśli tak, to napisz proszę, jak przebiegał Twój proces rekrutacyjny. @Pracownik, skąd taki komentarz? Jakie widzisz plusy i minusy pracy w CNH?

Waldi

Podpowiedzcie jaką macie atmosferę w firmie?

Gosc

Witam a jak jest z zarobkami dla spawaczy zatrudnionych bezposrednio przez cnh?

Wiktor

Ja słyszałem, że to dobry pracodawca/ Warto aplikować?

Pracownik
@Wiktor 08.06.2018 17:13

ktoś musiał cię chamsko oszukać

Zdeterminowany pracownik8

Co trzeba robić i kim trzeba być żeby dostać umowę przez CNH!?

Rado
@Zdeterminowany pracownik8 24.05.2018 17:39

Trzeba gdzies tam palec trzymac wiadomo gdzie bo inaczej sie nie da

Kuba

Może ktoś napisze coś dobrego o dobrej firmie??

Pppp
@Kuba 21.05.2018 10:54

Nie szkoda słów

CNh

Opinia CNH w Płocku jest opinia negatywną gdyż z uwagi na zatrudnianie osób powiązanych rodzinnie nie byłoby banalne gdyby osoby te byłyby na odpowiednich dla rozumowania swego stanowiskach . W rozumieniu i znaczeniu tego jest Dr CNH i jego bratanek koordynator w CNH Iveco bus cz. p. A....... zatrudniony w Hydro bud który niema żadnego pojęcia na temat swojej pracy prowadzeniem ludzi i pomocą nad i dla swoich podopiecznych zero komunikatywnośći ambitnosci szacunku wobec podopiecznych checi pomocy .Ma wszystko doslownie w (usunięte przez administratora) nawet Hydro bud. I mimo że to dobra firma ale niech nie zatrudnia osób z iq ponizej 0 .Inf dla o. Dr.

Rrrr

Jak tam żyje Popelina?

M
@Rrrr 27.04.2018 19:54

Stara się !

Jacek Placek
@M 29.04.2018 16:58

Jeszcze troche i dostanie medal

Robot z CNH
@Jacek Placek 30.04.2018 21:05

Medal z kartofla dostanie na bank

Andrzej
@Jacek Placek 30.04.2018 21:05

Co słychać dobrego na P5 , dużo jest roboty ??

Trąbka
@Andrzej 03.05.2018 09:15

Jak Tomasz rządzi to jest ciągle za mało

BBB

STOP ELASTYKE !!!

Rrrr

Jak jest na obrywaczach do kukurydzy?

Kruk
@Rrrr 03.04.2018 17:08

Byle jak. Byle więcej i do przodu .. BZ Tempo bądź szybszy od światła

Zulus
@Kruk 04.04.2018 02:39

Co ty pierd... jakie tempo. Ty chyba tempa na oczy nie widziałeś.

Kutnianin

W cnh Kutno na montażu zatrudniają Ukraińców, pracownicy z agencji hydrobud zarabiają więcej od pracowników etatowych, po przejęciu Kongskilde przez Włochów jest coraz gorzej.

anonim

(usunięte przez administratora)

Oleksy

Łysy już nie raz palił wrotki na mieście

dj

Lipa.wyzysk.brak szacunku.mobbing.

Magazynier

Pracuję na magazynie przez agencję i uważam, że ogólnie nie jest zły facet, wiadomo że jak każdy ma swoje "ale", ale idzie się z nim dogadać. Polecenia odgórne musi wykonywać. Pracowałem wcześniej na dziale montażu i jak już miałbym wybrać to jednak wolę pracę na magazynie. Patrząc na ludzi pracujących tam, to czasami się też dziwię że z kimś takim trzeba pracować. Nie bronię go, ale mając porównanie z montażem, to jednak wolę magazyn. Dla hejterów, którzy uważają że go jednak bronię, to powiem, że mi nie zależy na pracy tam i nie ze względu na tego gościa a ze względu na zarobki

Qwerty
@Magazynier 02.04.2018 14:58

Przemo zjedz snickersa bo zaczynasz gwiazdorzyć :D

Aa
@Magazynier 02.04.2018 14:58

Dobrze się czujesz czy popie...się pod dealer co ty piszesz trzeba z ludźmi żyć a nie ich ciągle gnoic

Baran
@Qwerty 03.04.2018 12:46

Dla P.Z najważniejsza jest tylko kasa i dobra wazelina u mocodawców a z ludźmi nigdy sie nie liczył.

Magazynier
@Magazynier 02.04.2018 14:58

najbardziej lubie jak z rana, przed sama praca wysmaruje się wazelina, wtedy wszędzie wejde

normalny
@Magazynier 02.04.2018 14:58

Czyżby ten magazynier to łysy ziółek bo normalny pracownik by się o nim tak nie wypowiadał dla mnie ten człowiek ma ostro poje.w głowie na sam jego widok odechciewa się wszystkiego

pracownik roku

Kocham prace w tym zakladzie, fajne jest, problem tylko z ubraniem roboczym, za krótkie rekawy, - a może to rece mi się wydluzyly, teraz już podnoszę wszystko z podłogi bez schylania się, nie to co kiedyś.

Ttt

A co tam na hederze?

Wwo

Nie polecam. Ludzi nie szanują nie doceniają. Praca ciężka i ciągle mało. A wynagrodzenie w lidlu czy biedrze lepsze...

anonymous

Ziółek wyluzuj

Slave

Jak to jest?? Osoba, która jest oskarżona o mobbing, aby sprawa ucichła idzie na chorobowe...wraca... i zostaje kierownikiem magazynu !!!!!!!! Czy taka osoba może pełnić taką funkcję?? Ale dyrekcji taki ktoś pasuje... Chory zakład....

Po
@Slave 23.03.2018 21:28

Pupilek baaaaarana

OWCA
@Slave 23.03.2018 21:28

Pajac bez szacunku dla pracowników! Człowiek(?) który nie ma pojęcia o pracy którą wykonuje, rujnuje gospodarkę magazynową i zdrowie psychiczne pracowników. Cham i prostak bez kultury.

Rod
@OWCA 27.03.2018 19:21

Lepiej tego nie można ująć. Myśli że jest kimś a tak na prawdę jest nikim. Dobrzy pracownicy sami się zwalniają przez tego pajaca. Niedługo nie będzie miał tam kto robić. Kompletne dno!!

Chyba

Panowie co wy narzekacie na zarobki przecież sprawcze na etacie w cnh zarabiają po 8000 zl to jest malo ?.

opoo
@Chyba 31.01.2018 11:33

Ciekawe gdzie i w ile godzin?I kto Ci tak powiedział ? Wiec nie gadaj głupot.

qluliciek
@opoo 31.01.2018 23:59

podobniez na swieta były wypasione paczki, a teraz na lany poniedziałek ma być lepiej

SZUWAREK 500
@Chyba 31.01.2018 11:33

TAAAK ? , A PO ILE GODZIN PRACUJĄ W TYGODNIU ? , 40 ,48 , OKOŁO 70 LUB MOŻE WIĘCEJ ???.

Zostaw opinię o CNH - Płock

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CNH