M asz racje .. Jest tam masakra fałszywe to wszystkie sa ! wszystko jest ok super atmosfera a jak przyjechala rejonowa to wchodzily jej do (usunięte przez administratora) i obgadywaly na innych . ci co przychodza nowe musza(usunięte przez administratora) za wszystkie a dajcie sie spokoj w tej firmie !!!!!!(usunięte przez administratora)
denis - 2013-02-11 19:42:35 były pracownik - 2012-11-21 14:09:01 Ludzie co wy piszecie za bzdury ja też pracowałam w sklepie HAM zostałam zwolniona z pracy i nie dowiedziałam się do dziś z jakiego powodu mnie zwolniono .Niepotrafiłam bym tak obgadywać ludzi jak wy to robicie.bo jesteś(usunięte przez administratora) Ham takich ludzi potrzebuje do pracy jak ty pracuj i nie pytaj o nic jak ci braknie sił to spadaj tak się załatwia takich naiwnych ludzi.Jaka firma tacy ludzie pracowałam tam kiedyś dziękuję że tam już nie pracuję ludzie fałszywi,wredni i kłamliwi jak przychodziła regionalna na sklep to nagle wszyscy wielce pracują a jedna pani zgrywająca wielką (usunięte przez administratora) wiedziała to gdyby mogła to regionalnej do (usunięte przez administratora) bez wazeliny wlazła na koleżanki ze sklepu kablowała i kabluje dalej opowiadała jej jakieś niestworzone historie wyssane z palca i nie jedną dobrą sprzedawczynię doprowadziła do zwolnienia i dziwię się że ktoś taki jeszcze tam pracuje(usunięte przez administratora)
Kto wypisuje takie bzdury
I jak tam kierowniku, jestes dumny z siebie?/?
były pracownik - 2012-11-21 14:09:01 Ludzie co wy piszecie za bzdury ja też pracowałam w sklepie HAM zostałam zwolniona z pracy i nie dowiedziałam się do dziś z jakiego powodu mnie zwolniono .Niepotrafiłam bym tak obgadywać ludzi jak wy to robicie.bo jesteś (usunięte przez administratora) Ham takich ludzi potrzebuje do pracy jak ty pracuj i nie pytaj o nic jak ci braknie sił to spadaj tak się załatwia takich naiwnych ludzi.
(usunięte przez administratora) rozb. takie pytanko- kiedy w końcu skończy się ten cyrk z popuszczaniem Twoim ziomeczkom???(usunięte przez administratora)Patrzeć się już na to nie da, a czarę goryczy przelewa 10-tego wypłata, hmmm raczej jałmużna!!! Mam nadzieję że to ostatnie moje dni w tym (usunięte przez administratora)!!!
W tej firmie ludzie muszą wypłacać urlopy żeby związać koniec z końcem. Niedługo będziemy (usunięte przez administratora) za przysłowiową miskę ryżu tylko kto mu będzie kupował te wędliny.
ania - 2012-10-08 19:45:33 Klientka z Os wieczorka kupuje wtym wsklepie od półroku na kartki z orła i tez mi się tam obsługa nie podoba ponieważ ta zezowata ekspedientka sprzedaje starocie i do bija wagie chociaz raz ją upomniałam to wciskała mi kit na jakąś starą pracownice ostrzegam was uwazajcie na nia.Jestem stałym klientem i widze i słysze co się wtym wsklepie dzieje koleżanka potrafi kolezankie obgadywac przed innymi osobami nie potrafie tego zrozumieć/
to chyba tobie sie cos w lebie [usunięte przez moderatora], jak nie wiesz w czym jest rzecz to se jeszcze roz przeczytej opinia od NIEDZWIEDZIA ! chlop wie o czym pisze, pozdro
kazik - 2013-01-22 16:40:59 Pracownik - 2013-01-21 20:09:44 Zgadza się jak w (usunięte przez administratora) ie nie zrobisz godzin to nie ma wypłaty a teraz jak nie ma kopert to już nawet z tych przepracowanych 250 h ciężko wyżywić rodzinę. Kiedyś nie narzekałem bo jakoś te wypłaty wyglądały a teraz szkoda gadać. Wstyd się przyznać przed kimś że się pracuje po 250 h i ma się tyle co inni zarobią za cały etat. Pracujesz w soboty niedziele często w święta a oni płacą ci jak za zwykły dzień. Na bonach tracimy podwójnie bo nie dość że są wypłacane z naszych przepracowanych godzin to jeszcze musimy odprowadzić od nich podatek a zakład na tym zyskuje bo się pozbywa towaru.ale na wude jes, co niektorzy majakolego chyba ci (usunięte przez administratora) ci wgłowie to że ma na wóde to tylko pije z rozpaczy bo jak dostanie taka wypłate to mozna zwariować
Zgadza się jak w hamie nie zrobisz godzin to nie ma wypłaty a teraz jak nie ma kopert to już nawet z tych przepracowanych 250 h ciężko wyżywić rodzinę. Kiedyś nie narzekałem bo jakoś te wypłaty wyglądały a teraz szkoda gadać. Wstyd się przyznać przed kimś że się pracuje po 250 h i ma się tyle co inni zarobią za cały etat. Pracujesz w soboty niedziele często w święta a oni płacą ci jak za zwykły dzień. Na bonach tracimy podwójnie bo nie dość że są wypłacane z naszych przepracowanych godzin to jeszcze musimy odprowadzić od nich podatek a zakład na tym zyskuje bo się pozbywa towaru.
jo w ty firmie robił i wiem że chłop jak przyniesie do dom wypłata z tego zakładu to na tricie śpi bo nie sztuka zrobić 300 godzin za 3 tysiaki bo gdzie indziej za te godziny jest dużo więcej a niech się nie zasłaniają deputatami i bonami bo na to można [usunięte przez moderatora] bo to jest świadczenie socjalne które się należy i się nie odlicza od podatku a on sobie to odlicza bo daje ale podatek od tego ściąga z wypłaty a gdzie fundusz socjalny a gdzie wczasy pod gruszą powiedzą że bony na święta to są wczasy pod gruszą a jak idziesz na l-4 to nie masz bonów i wczasów a to jest socjalne i co ma piernik do wiatraka myślą że mają ciemną mase że mogą z nami wszystko robić kiedyś się obudzą z ręką w nocniku i wtedy kierownik będzie musiał włożyć fartuch i [usunięte przez moderatora] bo nie będzie komu robić panowie prezesi i panie kierowniku TROCHE SZACUNKU DLA LUDZI KTÓŻY PRACUJĄ NA WASZE PIENIĄDZE SOLIDARNOŚĆ LUDZIE TEGO DŁUŻEJ NIE WYTRZYMAJĄ a tym bardziej jak widzą jak jeden może chodzić po zakładzie pijany i nic z tego nie ma izarobi 2300 za spanie w robocie mowa o wędzażu a inni na działach zapieprzają i mają 1500 i to jak dobrze idzie bo może się nie zgadza roboczo godzina hahahahahaha
kolego nie cież się za bardzo nie tacy ludzie pracowali i na próg zakładu zostali wyrzuceni i nie pytali się jego czy ma na chleb.
cIEKAWE KTO SIE ZWALNIA??
pracownik - 2013-01-14 21:11:02 co tu duzo gadac, kupiom jeszcze pare robotow a pozniej zwolnia z 200 osob to wtedy sie dowiemy gdzie nasze miejsceZa maszyny trzeba słono płacić serwisować itd. A człowiek jak się "popsuje" to go można zwolnić i zatrudnić następnego za miskę ryżu. U nas w firmie najważniejsze żebyś na plecach napisane miał wół na innych zakładach samochody ładuje się elektrycznymi paleciakami a u nas jak za komuny wszystko musisz targać ręcznie zwykłym paleciakiem potem się dziwić że się ludzie zwalniają.
Jak tam wrazenia panowie z windy??:D dla mnie to jest porazka hahha
i jeszcze nie raz wydymają
wydawka - 2013-01-09 12:35:41 co do starego towaru, etykietowanego wiela razy to nie do wydawki pretynsje miec tylko do pana [usunięte przez moderatora].!!!! bo to on mo takie zankomite pomysly a od nos sie [usunięte przez moderatora]No i potem są pieniądze na nowe bwm. Jak tam samopoczucie po wypłatach ?. Kolejny raz wydymali nas bez mydła.
Jak się pracuje w Zakłady Mięsne "H.A.M"?
Zobacz opinie na temat firmy Zakłady Mięsne "H.A.M" tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Zakłady Mięsne "H.A.M"?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 0 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!