Drosed S.A.

Siedlce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 257 ocen.

Drosed S.A.
2 257 6 1

Opinie o Drosed S.A.

Paulina

@Kkķk Jak rozumiem - zapewne nie posiadasz idealnych wspomnień związanych z zatrudnieniem w firmie Drosed. Ale Twoja wypowiedź jest bardzo lakoniczna i nic nie powie, szczególnie nowym użytkownikom forum. Proszę, żebyś nam wyjaśnił, dlaczego odradzasz nam pracę w tym przedsiębiorstwie, w czym tkwi problem. Zrobisz to?

Kkkk
@Paulina 12.10.2018 13:58

Myślę że wyjania to fakt ile osób zwolniło się z tego przedsiębiorstwa w ostatnim roku

mk

hamstwo w tej firmie to podstawa nawet dyrektor to prostak wyzywa kierowników wydziałów przy pracownikach od różnych kultury proponuję się nauczyć żałosne zachowanie

Ufnal
@mk 26.09.2018 00:10

Najwidoczniej na to sobie zasłużyli nikt nikogo nie bedzie glaskał za nie wykonaną pracy I bierną postawę.

Wolny człowiek

pracownicy z Nepalu - hit sezonu :)

Kkķk

Trzymajcie się z dala od tej firmy

Haha

Wszyscy zadowoleni z akordów za wrzesień ??? Macie swoje podwyżki...Jeszcze mniej jak bylo.

Ania
@Haha 05.10.2018 14:52

Mało zrobiliśmy to mało zapłacili, ciągle się opóźniamy, musimy przyspieszyć bo zabiorą nam szafki i prywatne rzeczy pójdą do śmieci, a Pan dyrektor znowu będzie krzyczał... tak jak na magazynie.

ja
@Ania 07.10.2018 11:15

Porażką jest brak mundurków roboczych.Ukraina ma na godinu i mogą sie snuć po hali i tak swoje dostaną.Przepusciły 50 koszy mięsa przez godzinę i sie wałęsały.Do domu nie poszły aby godzina do przodu.

INSPEKTOR PRACY
@Ania 07.10.2018 11:15

Dokładnie tak będzie i to przez samych pracowników. Zamiast zebrać się do kupy jak w innych firmach i z tym cyrkiem walczyć to uważacie ,że nic się nie da zrobić i wyładowujecie się na Ukraińcach. Oni nie są niczemu winni. To nie ich kraj ,ich firma i jak im płacą to biorą i martwią się o siebie bo o firmę martwi się właściciel.

CONTROLING MENAGER
@ja 07.10.2018 13:47

To rób to co Ukraińcy wtedy dostaniesz 500zł premii motywacyjnej aby cię zmotywować do lepszej pracy.. Właściciel jest zadowolony z pracy Ukraińców. Jak otworzysz swoją ubojnie to sobie będziesz rządził po swojemu. Na razie jesteś tylko fizycznym i robisz na właściciela. Ukraińcy potrafili sobie załatwić dobre warunki pracy a polaczki tylko płaczą jak im żle i nic z tym nie potrafią zrobić. W innych firmach wiedzieli jak rozwiązać takie sprawy. Ze swoich prywatnych pieniędzy Ukraińcom nie płacisz więc wara od nich. Zajmi się własnym interesem.

Polak
@CONTROLING MENAGER 07.10.2018 15:20

Oto Polska właśnie.

SYGNOTARIUSZ REGULAMINU PRACY
@Polak 07.10.2018 15:56

Oto Polacy pracujący w ubojni właśnie. Pozbawieni jakiegokolwiek wykształcenia uważają że to Ukraińcy są winni ich niedoli choć z Ukraińców powinni brać przykład.

notariusz
@SYGNOTARIUSZ REGULAMINU PRACY 07.10.2018 16:50

Sygnotariusz jak masz takie wykształcenie to przed że stawiamy przecinek.NIE mów o wykształceniu ludzi na produkcji.Wejrzyj do akt.Brawo Ty.

SYGNATARIUSZ REGULAMINU PRACY
@notariusz 07.10.2018 20:38

BRAWO JA!!! Pisze z błędami ale wykształcenie mam takie ,że potrafiłem rzucić papierami i powiedziałem ,że w tym kombinacie dalej robić nie będę . Zaproponowali mi 20% podwyżki i zmianę warunków pracy. Nie to co ma się w akt. jest ważne ale w głowie. Ale ci z wykształceniem w akt. i piszący bezbłędnie potrafią obarczać tylko innych pracowników i Ukraińców złymi warunkami pracy, ponieważ boją się wziąć odpowiedzialność za swoje życie i je zmienić.

anonymous
@SYGNATARIUSZ REGULAMINU PRACY 08.10.2018 08:18

Jeżeli już tu nie pracujesz to po co tak intensywnie się wypowiadasz.Zamknij drzwi za sobą i nara.Piszesz masło maślane.Jedno zdanie jest zaprzeczeniem drugiego.Nie będę się wdawać z Tobą w polemike.

SYGNATARIUSZ REGULAMINU PRACY
@anonymous 08.10.2018 13:31

Nie chcesz polemizować to chociaż zapoznaj się z Regulaminem Pracy. Jakbyś go znał to byś wiedział ,że to nie Ukraińcy go negocjowali, nie Ukraińcy go podpisali, nie Ukraińcy wprowadzali w życie i to nie Ukraińcy odpowiadają za jego stosowanie i przestrzeganie. Więc przestańcie bezczelnie obarczać Ukraińców winą za to ,że jesteście zakompleksionymi nieudacznikami z ubojni drobiu.

Kkkkķkkkk
@ja 07.10.2018 13:47

Ludzie a czy wy naprawdę wierzycie w te akordy tyracie i macie mniej jak kilka lat temu a przerabiacie 3 razy tyle walczę o stawkę godzinową wtedy macie wszysto jasne pracujecie na pensje tych nierobów z kantora a oni zarabiają po 4 tyś na miesiąc

CONTROLING MENAGER
@Kkkkķkkkk 08.10.2018 19:30

Z tego co się orientuje to w Tomaszowie mieli akordy i to Francuzi zażądali , aby to zarząd zlikwidował i wprowadził stawkę godzinową. Dawali ludziom do podpisania umowy , że przechodzi na godzinową ,a ten kto nie podpisał był straszony przez związki ,że rozwiążą z nim umowę o prace z winy pracownika. Miałem kontakt kiedyś z osobą z Tomaszowa i tak mi relacjonowała.

Wit pasz

Przetwórstwo opiera się na taniej sile roboczej. To jest główne kryterium, które nigdy się w tej branży nie zmieni. Walka o wyzsze płace jest walką z wiatrakami. Wy pracownicy możecie zawalczyć o warunki pracy. Jakie powinny być, mówi kodeks pracy i regulamin zakładu. Polecam osobom zainteresowanym zapoznać się z procedurami i konsekwentnie ich przestrzegać. W ten sposób jesteście w porządku, nie działacie na szkodę firmy, nikt wam nic nie zarzuci, a sparaliżuje to cały zaklad, dla którego HCCP to tylko zapis na papierze.

Aborygen
@Wit pasz 04.10.2018 12:36

Taka jest niestety prawda, z tym, że tania siła robocza to i tani zarząd, dyrektor - który by i za 3 tys by pracował, bo żadnego konkretnego fachu nie ma, oczywiście w dół hierachii -za tzw miskę ryżu też powinni pracować? tak na zdrową logikę, chyba raczej dyplomów lekarzy nie mają.....

Nick
@Aborygen 05.10.2018 17:00

Nie zgodzę się, zarząd zarabia swoje, dlatego gra jak im zagra Francja. Pracownik jest dzisiaj, jutro może być inny, a właściciel nie zmienia się tak szybko...

FIRMA DORADCZA
@Wit pasz 04.10.2018 12:36

Polecasz ,,osobom zainteresowanym" i to jest w tej firmie największy problem bo tu jest zainteresowanych co najwyżej kilka osób piszących na forum. Jak jeszcze oddzielisz tych co piszą na tych co rozumieją, że to nie inni pracownicy ( ani Ukraińcy) są odpowiedzialni za warunki pracy tylko żle zarządzający firmą ludzie na stanowiskach to zostanie prawie nikt. Firma ma pieniądze aby bez żadnych problemów zmienić warunki pracy na niebo lepsze świadczy o tym skala marnotrastwa jaką ślepy nawet widzi każdego dnia. Chętnych żeby poinformować o tym właściciela brak!!! Chętnych żeby poinformować Państwową Inspekcje Pracy żeby przypomniała jakie obowiązki mają osoby kierujące pracownikami wobec swoich podwładnych brak!!!

DZIENNIKARZ OBYWATELSKI
@Wit pasz 04.10.2018 12:36

,,...zapoznać się z procedurami i konsekwentnie ich przestrzegać. W ten sposób jesteście w porządku, nie działacie na szkodę firmy, nikt wam nic nie zarzuci..." od razu widać że w Drosedzie nie pracujesz. Jest dokładnie odwrotnie. Ludzie którzy pracują zgodnie z procedurami są uważani za głównych hamulcowych( brak efektywności)!!! Ludzie którzy zgłaszają nieprawidłowości są uważani za problematycznych !!!. Ludzie którzy zadają pytania uważani są za buntujących innych i burzący porządek organizacyjny!!! Tutaj polityka personalna kreowana przez zarząd , kierowników brygadzistów i całe to towarzystwo jest taka że ludzie powinni zrezygnować ze wszystkich swoich praw ponieważ dzięki temu firma istnieje i ludzie mają prace. Najlepsze że 98% ludzi tu pracujących się na to godzi.

Paulina

@Mk Rozumiem, ale jednak uważam, że taka bierna postawa nie jest właściwa. Skoro ludzie, którzy nadal pracują w Drosed boją się podjąć odpowiednich kroków ku lepszemu, to może Ty, jako były pracownik, mógłbyś im jakoś pomóc - nie myślałeś w ten sposób? @Witam Nie jestem w żaden sposób powiązana z tą firmą - moją rolą jest aktywna pomoc Wam w zebraniu informacji o tym pracodawcy. Chciałbyś coś na powyższy temat dodać? @Haha Może warto porozmawiać z Zarządem firmy o wyższych podwyżkach?

Mk
@Paulina 06.10.2018 12:09

A czego mają się bać taką pracę za tyle co płacą w drosed wszędzie znajdą prace a te akordy to oszustwo jeżeli ma się wszystko zgadzać musi być stawka godzinowo. A co do Francji to Francja nie wie o połowie co ta sokołowsko bielanowska klika tu wyrabia. Kiedyś 8 palet fileta wyrzucili na ubój bo nie przerobili a dodatkowo z zakupu zamówili to jest nadzór tylko kawę i ciasto że potrafią w tym kantorku a majstrowa to pewnie umie tylko włączyć i wyłączyć komputer porażka.

Paulina

@mk Widzę, że osoba Dyrektora firmy Drosed nie przypadła Ci do gustu, ale jednak pamiętaj, żeby zachowywać na forum kulturę słowa. Ale faktycznie, jego zachowanie może budzić wątpliwości. Postanowiłeś zatem gdzieś zgłosić tą sprawę? @Kk A zatem co, Twoim zdaniem, mogłoby realnie wpłynąć na znaczną poprawę atmosfery pracy w tym przedsiębiorstwie? A jak wyglądają ogólne warunki zatrudnienia - możesz nam to nieco przybliżyć?

Mk
@Paulina 30.09.2018 15:41

Ja już nie pracuję w drosed sam się zwolniłem także nic nie będę zgłaszał niech zgłaszają ci co tam pracują ale w tej firmie każdy się boi i nic się nie odzywają chociaż są traktowani bardzo źle nawet na forum nie piszą bo się boją ludzie miejcie trochę jaj

Kk
@Paulina 30.09.2018 15:41

Pani Paulina żeby się poprawiło trzeba zrobić kurs począwszy od dyrektora czy prezesa nie wiem kto teraz jest nr 1 ???? poprzez brygadzistów i mistrzów z drobiarskiego w szczególności z kultury osobistej oraz nauczyć wszyskich podstawowych zwrotów typu proszę przepraszam dziękuję. To na początek jak to o panują będziemy pracować nad nimi dalej. Pozdrawiam????

Witam
@Paulina 30.09.2018 15:41

Witam.Pani (usunięte przez administratora) czym Pani zajmuje sie w firmie Drosed ?

Paulina

@Wysoka A zatem w Drosed nie dzieje się najlepiej. Nadmieniasz, że jest problem ze sprzętem - jest to kwestia, która powinna zainteresować zarząd. Czy zatem udałaś się tam z tym problemem? @Kurde Dziękuję za ten wpis - rzeczywiście daje on do myślenia. Pracujesz jeszcze w tym przedsiębiorstwie, czy postanowiłeś odejść? @kk Trudno mi jest odpowiedzieć na zadane przez Ciebie pytanie. Rozumiem, że macie do firmy dużo pretensji, może zatem będzie to najlepsze miejsce pracy dla osób, które chcą jedynie podjąć pracę tymczasową?

Kk
@Paulina 24.09.2018 16:33

Musi się bardzo dużo zmienić gdyby traktowano ludzi po ludzku to może tak. Ale zarządzają ludzie mówię o hali bez wychowania i bez kultury panuje hamstwo.

brat

Przemek co u ciebie miszczu marketingu co porabiasz w tym białymstoku ??

anonymous
@brat 18.05.2018 22:07

brat, a moze napiszesz jak masz na imie ? taki odwazny buraku jestes ;) pacan kozojebiec

kk

dlaczego nic nie piszecie napiszcie prawdę o firmie i jak was traktują na drobiarskim wyrzućcie to z siebie piszcie ludzie

anonymous
@kk 31.08.2018 22:57

Właśnie piszcie jak tam jest naprawdę jak mówi przysłowie jak pan każe tak ja łaze i łaza do Kantora z pakowni i zerówki co niektórzy na kawkę

????
@anonymous 04.09.2018 21:42

No łazili i łażą tylko już nie do kantorka bo kawiarnia się przeniosła

kk
@???? 06.09.2018 19:36

a gdzie jest kawiarnia teraz? ciasto też przynoszą jak kiedyś?

kk

Pani Paulino tak szczerze czy na drobiarski na hali podjęła by Pani pracę na tych warunkach i za ten śmieszny akord i czy chciała by Pani pracować 8 h przy taśmie jako zwykły pracownik i być tak traktowaną przez kadrę jak ludzi traktują proszę szczerze odpowiedzieć. pozdrawiam

Paulina

@Cezary Oczywiście, firma Drosed prowadzi aktualnie procesy rekrutacyjne. Widziałam sporo ofert na wielu portalach z ogłoszeniami. Jakie stanowisko Cię interesuje? @anonymous Długo pracowałeś w tej firmie? Wypowiadasz się na temat zarobków. Może dodałbyś coś na temat ogólnych warunków zatrudnienia w tym miejscu?

Wysoka
@Paulina 31.07.2018 12:53

Warunki zatrudnienia to jedna wielka kpina. Więcej ma ukrainiec do powiedzenia niż polak. Powiem tak: maszyny popsute od dawna mechanik jak przychodzi to mówi" co wam poradzę jak nie mam części" bo ktoś wyżej nie chce dać kasy. I robi co może by działało na jego zmianie. A potem jakoś będzie.Brak jest organizacji pracy ze strony liderów. Ważne że mają czerwoną czapkę. Przychodzą ludzie do przcy i po tygodniu się zwalniają. A ile jest na zwolnieniach? Jest naprawdę coraz gorzej,!!!! Zakład spada na psy jak to mówią.

Enojada
@Wysoka 01.08.2018 23:27

Warunki pracy są z pewnością tak samo adekwatne, jak i do ludzi mieszkających w okolicach zakładu... Czyli zerowy! Co chwile coś wylewają, pewnie do ścieków, jak znam życie, a my musimy znosić ten smród... ????

Paulina

Z waszych opinii wnioskuję, że sporo osób ceni sobie pracę w Drosed na stanowiskach biurowych a zupełnie inne zdanie mają Ci, którzy pracują na hali. Jak myślicie, z czego konkretnie wynika ta różnica w ocenie tej firmy? Czy pracodawca traktuje nie na równi pracowników w zależności od tego jakie stanowiska obejmują? A jest na to jakieś inne tego wyjaśnienie?

Kurde
@Paulina 13.06.2018 12:43

Pracodawca traktuje na rowni to pracownicy skacza sobie do gardel, bo jedni zazdrszcza drugim.

anonymous
@Paulina 13.06.2018 12:43

Tutaj masz rację stanowisko a stanowisko zmienia ludzi

anonymous
@anonymous 04.09.2018 21:11

To jest jeden wielki (usunięte przez administratora) teraz będą się rasy mieszać

Ja
@Paulina 13.06.2018 12:43

TEŻ PRACOWAŁEM W DROSEDZIE I TO NIE OTO CHODZI. TO JEST TAK- IM NIŻSZY STOŁEK TYM GORSZA(usunięte przez administratora). ZBIERZCIE SIĘ I IDŹCIE POROZMAWIAĆ Z DYREKTOREM,A JAK TO NIC NIE DA TO ZŁÓŻCIE POZEW ZBIOROWY DO SĄDU. OD TAKIEGO BIADOLENIA W INTERNECIE NIC SIĘ NIE ZMIENI. A TO, ŻE PRACOWNIKÓW JEST CORAZ MNIEJ A PRZYBYWA "CZERWONYCH CZAPEK" TO WYGLĄDA NA TO, ŻE WAM TO ODPOWIADA. NIC Z TYM NIE ROBICIE A MOGLIBYŚCIE CHOCIAŻ ZŁAPAĆ KTÓREGOŚ POZA KAMERAMI I MU MORDĘ OBIĆ.

Kk

Pani Paulina wszystko ok każdy zadowolony i zapraszamy na kawe do kantora na drobiarskim będzie sernik i karpatka a podludzie będą skrzynki przeżuca i zarabiać na pani pensje. Jak dobrze że już tam nie pracuje a z pani też dobre ziółko

ciekawska
@Kk 27.06.2018 16:28

a na jaką literę zaczyna się nazwisko Pani Pauliny?

kk
@ciekawska 09.07.2018 00:02

pani ma 20 kilka lat prosto po szkole życia nie zna

Gutek

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać? Fałszywymi wpisami można bardzo kogoś skrzywdzić!!

kk
@Gutek 24.08.2018 19:59

pozytywne jest to że pasztet podlaski jest niezły reszta słabizna

Paulina

Wiele osób ma tu rację - trzeba dbać o swój interes i egzekwować swoje prawa związane z pracą w Drosed. Nie zgodzę się jednak z tym, że niektórzy z Was uważają, że nie w interesie prezesa czy też kierownika jest dbanie o dobro i korzyść pracy innych pracowników - im podwładnych. Efektywność pracy w dużej mierze zależy od kierownictwa firmy. Tak więc proszę oceńcie na ile pracodawca Drosed interesuje się dobrą atmosferą i zapewnia godne warunki pracy dla swoich pracowników?

TRYBOWACZ
@Paulina 27.06.2018 08:20

Efektywność w dużej mierze zależy od dyrektora i kierownika....a to dobre. Na trybowaniu uda gdyby nie zainwestowali w noże to ludzie by zębami musieli działać więc to dzięki dyrektorowi i kierownikowi jest jakakolwiek efektywność. Wieeeeeelkie dzięki....Jeżeli w interesie dyrektora i kierownika jest dbanie o interes pracownika to dlaczego: nie przestrzega zasad BHP żeby chronić zdrowie pracowników, nie przestrzega Kodeksu pracy, nie prowadzi anonimowych ankiet aby poznać problemy z jakimi zmagają się pracownicy, zatrudnia niekompetentnych pracowników nadzoru którzy naruszają godność osobistą szeregowych pracowników itd........

Ręka Rękę Myje
@Paulina 27.06.2018 08:20

efektywność zależy tylko i wyłącznie od pieniędzy . Jak ludzie nie będą zarabiać pieniędzy adekwatnych do tego co robią nie będą pracować i efektywność spadnie jeszcze bardziej . A kierownik i dyrektor mają gdzieś czy ludziom jest dobrze dla nich liczy się tylko kasa ktora spływa im do kieszeni. Przykład podwyżka na uboju ha ha ha podniesie 5 złotych jak normy będą zrobione śmieszne . Obłuda i nieszczerość !!!!!

UKRAINIEC
@Ręka Rękę Myje 27.06.2018 16:36

Jeżeli efektywność zależy od pieniędzy to jak wytłumaczysz fakt że taka użytkowniczka WYSOKA we wcześniejszych postach pisała ,, Polacy sobie czasami żyły wypruwają a Ukraińcy się tyko śmieją". Jak widać są pracownicy którzy są gotowi ,,wypruwać sobie żyły" bez specjalnych motywacji. Podwyżki dla takich roboli to wyrzucanie pieniędzy w błoto i działalność na szkodę firmy. Takim ludziom wystarczy powiedzieć ,,musicie" a oni zasuwają ,,no przecież nam kazaaali". Dopóki są ludzie z taką mentalnością jak użytkowniczka WYSOKA to o pieniądzach, poszanowaniu zdrowia i godności osobistej możesz zapomnieć. Najpierw musisz szanować się sam jak chcesz żeby szanowali i liczyli się z tobą inni.

Kurde
@Paulina 27.06.2018 08:20

Dla pracodawcy licza sie zyski a atmosfere jaka panuje nie bierze pod uwage. A jest okropna. Ludzie ktorzy tam pracuja zeruja na czyims nieszczesciu , niepowodzeniu . To ich bawi szkoda tylko ze nie widza swojej biedy . To sa hieny ktore czekaja aby sobie poplotkowac. Tak wyglada praca w duzych skupiskach ludzi.. Wypowiadaja sie na forum ze tak zle to czemu pracuja. Rynek pracy jest tak bogaty w oferty ze kazda jedna znalazla by cos dla siebie. Pani Paulino moze ta wypowiedz da Pani do myslenia. . Szukaja sensacji. Zamiast poloczyc sily i dzialac to lepiej opiepszyc Komus tylek. A kierownik ma na to wyrobane,aby robota byla zrobiona.

mc

przemo a co tam u ciebie :)

mm
@mc 05.08.2018 21:14

też jestem ciekawa ...

INSPEKTOR PRACY

Użytkowniczka Wysoka szkaluje wizerunek firmy. Właściciel w rocznym sprawozdaniu finansowym 2017/2018 na stronie 26 wskazuje rosnące zyski z działalności w Polsce z których jest zadowolony. Według właściciela firma rozwija się w sposób prawidłowy a nie schodzi na psy jak twierdzi Wysoka. Za stan budynków ,maszyn i urządzeń odpowiada właściciel i skoro mu on odpowiada i zarabia tyle że jest zadowolony to tobie nic do tego użytkowniczko Wysoka. Jeżeli właściciel nie dba o zdrowie pracowników nie przestrzegając obowiązujących w Polsce norm czasu pracy i pracownicy ratują się L4 to tobie nic do tego użytkowniczko Wysoka. Ukraińcy potrafią spakować manele i iść do innej firmy dlatego ich szanują. Ty użytkowniczko Wysoka nawet L4 nie potrafisz przynieść. Braki kadrowe nie są podstawą do zlecenia pracownikowi pracy w godzinach nadliczbowych KP. art.151. wyrok Sądu Najwyższego. Jak się na to godzicie to wasza sprawa. Państwowa Inspekcja Pracy żadnych skarg na warunki pracy nie dostaje więc nie ma podstaw do uszczęśliwiania pracowników na siłe.

Cezary

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

anonymous
@Cezary 23.07.2018 09:25

Nie polecam. Poczytaj opinie- mówią dokładnie jak tu jest. Ale jeśli 2400 na rękę z pracującymi sobotami cię zadowoli to spróbuj. W Zelkowie jest lepszy pracodawca i chętnie cie przyjmą. Pozdrawiam

anonymous

Pani Halinka po godzinach i w niedziele ma pracodawca szczescie

Pracownica
@anonymous 20.07.2018 15:06

Pani Halinka jest jedyna w swoim rodzaju. Jej wszystko pasuje. I dopóki będą takie osoby to pozostali nic nie wskórają. Bo skoro ona może być w pracy to czemu ty nie??? Jest coraz gorzej. Brak szacunku do zwykłego pracownika. A to przecież my pracujemy na ich pensje i premie.

INSPEKTOR PRACY
@Pracownica 22.07.2018 17:29

Żeby tylu ludzi nie potrafiło zrobić z Halinkami porządku to jest wstyd. Nikt za was tego nie zrobi. Roczny limit nadgodzin wynosi 150 godz. więc w czym problem?

xyz
@INSPEKTOR PRACY 23.07.2018 08:13

Gdyby nie nadgodziny to nie byłoby sredniej krajowej.

INSPEKTOR PRACY
@xyz 23.07.2018 08:35

Jakby pracować 24h/ dobę to średnia krajowa x2, a do tego 7 dni w tygodniu to średnia krajowa x3. Niektórzy mają takie marne życie ze poza ciapcianiem się w mięsie nic innego w życiu nie mają. Oj ...oddacie te pieniądze za nadgodziny prędzej czy póżniej na lekarzy. Ale człowiek mądry po szkodzie. jak mu obiecać że dostanie 100zł jak będzie pracował 24 godz. dziennie to niektórzy z ubojni kurczaków by nie wychodzili. Ale gdzie są ci co szanują swoje zdrowie i godność osobistą?

Paulina

@Kk Myślę, że ironia w Twojej wypowiedzi jest zupełnie niepotrzebna. Moim zadaniem jest aktywna pomoc innym użytkownikom forum w zasięgnięciu informacji o danym pracodawcy. Jeśli zatem chciałabyś dodać coś merytorycznego na temat pracy w Drosed - zapraszam.

Paulina

Z Waszych opinii można wywnioskować, iż atmosfera jaka panuje w Drosed pozostawia wiele do życzenia ze względu na to, iż pracownicy firmy średnio się ze sobą dogadują. Proszę powiedzcie, jakie Wy widzicie alternatywy by temu zaradzić?

anonymous
@Paulina 21.06.2018 12:10

Firma dryfuje na krawędzi- każdy analityk finansowy to powie. Rozbudowuje linie i wstawia maszyny by rozszerzyć produkcję- ale nie inwestuje w polskich pracowników- a to jest największy kapitał tej firmy. Zabraknie Polaków na liniach to Ukraina czy inna nacja nie dźwignie tego Zakładu. I wcale nie mówcie że obcokrajowcy są tani- może na papierze tak. Mają godzinówkę więc po co mają się starać. Wyślecie parę razy do domu- nie przyjadą-bo po co? Są lżejsze prace w Polsce i za takie same pieniądze. Popracują tyle co muszą i tyle. Może ktoś by pomyślał dlaczego tylu Polaków rozstało się z firmą. Są dwa powody- 1 zarobki za 6 dni pracujących w granicach 2400/2500 na rękę za tak ciężką pracę? Mało. W dyskoncie na kasie takie pieniądze można zarobić. - 2 powód- poziom kompetencji przełożonych,traktowanie pracownika byle jak. Dodać można też trzeci powód- żadnych perspektyw rozwoju w tej firmie- masz być tylko trybikiem który zapierdziela i nie może się nic słowem odezwać bo zaraz trybowanko albo ubój w nagrodę :) Alternatywa dla tej firmy jest tylko jedna - podwyżki dla Polaków i to znaczne i tylko to może zachęcić kogoś by został z tych co jeszcze są(bez zmian coraz ktoś odejdzie gdy znajdzie podobne pieniążki). Obcokrajowcy? Bez urazy ale zostawić tylko tych co się nadają(młodzi , sprytni)- nieraz babcie koło 60 przyjeżdżały i dosłownie z trudem się poruszały- jak na nich firma zarabiała nie wiem. Osobiście lepiej weryfikowałbym kogo przyjmują do pracy. Chcecie rozwiązań zróbcie niejawna ankietę wśród pracowników co według nich można by poprawić? co nie gra itd? Proste rozwiązanie - prawie nic poza chwilą czasu nie kosztuje a mamy pełen research firmy.

EKOLOG
@anonymous 23.06.2018 21:59

Być może w strategii właściciela jest wyjście w przyszłości z inwestycji w Polsce (sprzedaż firmy) więc nie podwyższanie kosztów pracy jest jak najbardziej słuszną decyzją. Dlaczego piszesz że za 6 dni 2400/2500 skoro w Polsce obowiązuje 5 dniowy tydzień pracy? Kto tam jest teraz dyrektorem?

ANALITYK FINANSOWY
@anonymous 23.06.2018 21:59

Zobacz roczne raporty finansowe za 2016 i 2017 rok, a zwłaszcza pozycje przepływów operacyjnych to nie będziesz pisał bzdur że firma dryfuje. ANONYMOUS zapamiętaj że interes firmy reprezentuje właściciel ,a interes pracowników pracownicy. Pouczanie właściciela kogo ma zatrudniać a kogo nie świadczy że nie masz pojęcia o zasadach współżycia społecznego a zwłaszcza stosunku pracodawca pracownik. Pracownik ma pracować tylko tak aby nie było powodu aby zwolnić go z pracy, a pracodawca ma płacić tylko tyle żeby pracownik chciał u niego pracować. Skoro pracodawca zatrudnia 60 letnich Ukraińców i płaci im tyle że chcą u niego pracować to tobie nic do tego. Jak otworzysz sobie ubojnie drobiu to będziesz sobie zatrudniał I zwalniał kogo będziesz chciał i na pewno zarobki u ciebie będą najwyższe w UE. Na razie jesteś pracownikiem więc skup się na własnym interesie a nie pouczaj właściciela co ma robić żeby miał w życiu dobrze.

Kk
@Paulina 21.06.2018 12:10

Zmienić pracę jak ja to zrobiłem pracy przybywa płaca spada a na hali się nie pracuje tylko tyra jak wół a podejście kadry pozostawia wiele do życzenia ich to cieszy i bawi jak pracownik sobie nie radzi jednym słowem hamstwo ludzie obudźcie się praca jest trzeba tylko poszukać i warunki lepsze nie wmawiajcie sobie gdzie ja pójdę szukajcie i miejcie swoją godność bo w drosedzie jesteście gnebieni i czujecie się zdołowi brak wam pewności siebie obudźcie się i uciekajcie z tamtą bo nikt was nie szanuje w tym zakładzie na prawde

PSYCHOLOG
@Paulina 21.06.2018 12:10

A to dobre. ANONYMOUS poucza właściciela który w 2017 roku prowadząc ubojnie kurczaka zarobił 1000 razy więcej od niego jak ma ma prowadzić ubojnie drobiu. Właściciel nie przeprowadza ankiety wśród pracowników ponieważ opinia pracowników nie jest mu do niczego potrzebna. Patrząc na zyski firmy jest to jak najbardziej słuszna decyzja. To że właściciel nie potrzebuje znać zdania pracowników to nie znaczy że pracownicy nie mogą mu je przekazać zwłaszcza w dzisiejszych czasach.(radio ,tv, internet itp.). No ale niektórzy wolą jeździć po innych pracownikach i Ukraińcach niż zająć się walką o własny interes.

żółw
@PSYCHOLOG 24.06.2018 12:24

Zyski? Od kiedy? Jeśli tak jest super to dlaczego firma traci ludzi wykwalifikowanych już od lat. Przyjdzie ktoś nowy popracuje z miesiąc i rezygnuje. Nieliczni zostają na niewiele dłużej. Takie są realia. Popularny dyskont w kropki też super zarabia 1000 razy więcej ode mnie . Jaka jest opinia takiego dyskontu każdy wie, nasza firma ma podobną opinię- ilość nie jakość wyrobiona przez tanią siłę roboczą. Jeśli firma jako marka chce być tak kojarzona to ok. Osobiście chciałbym aby była postrzegana jako marka przez duże "M"- jako firma w której i pracownik i pracodawca współpracują a nie tylko zastraszanie,mobbing i wyzysk na prawo i lewo. Swoje pięć groszy dokładają Związki, które siedzą cichutko jak mysz pod miotłą. Jak na Titanicu orkiestra gra do końca...

Wysoka
@ANALITYK FINANSOWY 24.06.2018 10:26

A co byś powiedział gdybyś był jednym z naszych i wiesz że musisz wyrobić normę a dostaniesz do pomocy " ukraińca" i on robi bo musi. I jeszcze ci powie że on ma na godzinę nie na akord. Gdzie tu sprawiedliwość? Polacy niekiedy żyły sobie wypruwają a taki się śmieje. Czemu ich normy nie obowiązują? Gdzie dyrekcja?? Kierownik???

ANALITYK FINCANSOWY
@Wysoka 25.06.2018 20:46

Dyrekcja i kierownik nie jest od tego żeby takim ludziom jak ty było w życiu dobrze i żebyś czuła się sprawiedliwie traktowana . Dyrektor dba o swój interes, kierownik o swój a ty zamiast dbać o swój to uważasz że to oni są od tego. Wysoka zapamiętaj że od życia dostaniesz tylko tyle na ile się odważysz. Jeżeli zgodziłaś się pracować za siebie i Ukraińca to ty jesteś temu winna . Dyrektor za niego robić nie chce bo się szanuje, kierownik też się szanuje . A ty?

ZWIĄZKOWIEC
@żółw 25.06.2018 19:29

Użytkowniku żółw zrozum że właścicielowi marka ani opinia nie jest do niczego potrzebna bo być może zamierza sprzedać firmę. Przestać pisać ,, nasza firma" bo ta firma nie jest ani twoja a żadnego z pracowników tylko ma innego właściciela. To jest cyrk jak robole zaczynają się bardziej martwić o firmę od jej właściciela. Martw się o to żeby zarobić jak najwięcej nie tracąc przy tym zdrowia , martw się o swoją godność osobistą , martw się o prawa pracownicze a o to jak jest firma postrzegana niech się martwi jej właściciel. A ty nim nie jesteś.

anonymous
@ZWIĄZKOWIEC 26.06.2018 07:14

Bardzo mądre słowa ...takie opinie powinny być a nie jakieś kłótnie o "papierki" czy "chleb".

anonymous

Zabieraja premie za papierki po cukierkach a sami daja przyklad :CZERWONE BERETY:Zamawiaja na dół jedzenie!!!!a ponoc niemozna z niczym schodzic do pracy porażka

Pracownica
@anonymous 23.05.2018 15:30

Zamawiają bo nid mają co jeść na nocy bo oczywiście inni wynoszą do domu. Po co mają kupować chleb skoro można za darmo wziąć w pracy. Zero wstydu nie mają!!! Taka pani B. to wszystko ma najlepsze tylko chleba w sklepie nie kupi bo po co? Dobre i 2 zł oszczędzić. I taki się nie dorobi???

Wtajemniczony
@Pracownica 05.06.2018 21:42

Dokładnie. "Najpiękniejsza" córcia, bo tak uważa jej mamusia i chyba tylko ona jeździ na wczasy za granicę, kiedy nie stać je na chleb i matka musi wynosić z zakładu. Może jakaś zbiórka dla ubogich?

Zaciekawiony

Mamusia broni córki jak lwica atakuje młode dziewczyny a one gaszą w piątek jedną w sobotę druga nawet straszy bez większego efektu. Śmieszne zachowanie Pani A.B jest żenujące i wszyscy winni tylko nie ona . Pegirerem z daleka czuć czekamy na rozwój wydarzeń

Odwazny
@Zaciekawiony 17.06.2018 15:39

A kogo ma bronić jak nie córki chyba każdy by tak zrobił na jej miejscu. Uczepiliscie się dziewczyny która tak na prawdę nic wam nie zrobiła a tutaj jakieś żale bo niby dziewczyna dostaje urlop kiedy chce i nie chodzi na ubój widocznie niektórych to boli. Tylko nikt nie widzi tego jak dziewczyna zostaje po 10h na exportach więc nic dziwnego skoro ona idzie komuś na rękę to dlaczego potem ktoś ma jej nie iść i nie dac wolnego wtedy kiedy potrzebuje. A te które mają do niej jakieś pretensje to niech podejda do niej i powiedzą jej to prosto w oczy a nie robią taki cyrk. Po prostu kozak w necie (usunięte przez administratora) w świecie. Niech każdy zajmie się sobą a nie szukaniem dodatkowych atrakcji bo to jest po prostu śmieszne. Pozdrawiam

Fighter
@Odwazny 18.06.2018 12:25

Tym, że zostaje specjalnie łaski nie robi tak naprawdę, bo na wydziale jest dużo osób, które zostają po 10h a nawet i po więcej. Tutaj chodzi o zachowanie ogólne i szacunek do osób starszych. Jeśli ktoś z nią pracował to wie o czym mówię. Poza tym po co chodzić i się chwalić, że ma się jakieś plecy, jak w zakładzie są osoby, które mają znajomości trochę większe, niż w kantorku. Nad liderami i brygadzistami jest kierownik, dyrektor. A mamusia sama chodzi po hali i rozpowiada ile córcia dała za wycieczkę, ile czasu leciala a potem pretensje, bo ludzie gadają.

Szczery
@Fighter 19.06.2018 10:31

Ale jak trzeba zostać to nie krzyczy jak niektóre tylko zostaje więc potem niech nikt się nie dziwię że ona dostaje wolne. Mama mówi bo jeśli ktoś się zapyta to czemu ma nie odpowiedzieć na pytanie, sam się pytałam gdzie pojechała i w ogóle a Pani B... mi po prostu udzieliła odpowiedzi, a jeśli ktoś słyszy i dalej to rozpowiada to już inna kwestia i świadczy tylko o tym że ludzie nie mają własnego życia. Dziewczyna nie szanuje ale sorry tutaj nie da się wszystkich szanować bo jak ktoś by się dał od samego początku to by na głowę wlezli, niech rzuci kamień ten kto jest bez winy. Dziewczyna ma plecy bo odgryzla się jednej a ta już poleciała i wszystkim rozgadala. No cóż jeśli ludzie tutaj wszystko biorą na poważnie to już inna kwestia pogratulować tylko inteligencji. Dziewczyna i tak przyjmuje wszystko na spokojnie bo inni na jej miejscu już dawno poszli by z tym do kierownika.

Pracuś

Widzę, że większość na forum nie jest w temacie a do kierowania nie idzie, bo wie że to jej i tak nic nie da. Każdy ma prawo wyrażać swoją opinię. Pozdrawiam

Pracuś

A to, że nie krzyczy nazwałbym po imieniu zwykłe lizanie (usunięte przez administratora) właśnie przez takie osoby niema w zakładzie pracy jedności. A teraz podam przykład powiedzmy, że Ewa pracuję z Zuz...nna i Ewa sama przywozi palety fileta po 500kg a Zuzia popier...la po hali z dwoma przykrywkami na kartony. Jak to można nazwać? Ci, którzy nie mają pojęcia niech się nie wypowiadają!

Wydział kryminalny

Czy to prawda, że kierownik Wydziału Drobiarskiego dopuścił się popełnienia przestępstwa zamykając pracowników uboju w hali bez możliwości jej opuszczenia?

Ghi
@Wydział kryminalny 27.04.2018 06:17

Może nie wiedział, że to przestępstwo, może jego tak w młodości traktowali i nie widzi nic złego w tym, a może to poprostu przestępca, nie wiem ale jak by mi tak zrobił to by kierownikiem już nie był, wystarczyło by zadzwonić na straz

nano
@Wydział kryminalny 27.04.2018 06:17

Tak hali nie można opuścić bo drzwi zamknięte. Pracę zaczynasz 20 minut przed 14 ale 15 minut przed 22 nie możesz wyjść, stoi tłum, ciekawe jakby wybuchł pożar, jaka byłaby ewakuacja, bo klucz nie wiadomo kto ma???

Wiktor

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Pracownica
@Wiktor 05.06.2018 18:30

Cały czas są przyjęcia. Jeśli masz chęć do pracy to zapraszamy.

Biurwa

A odnośnie PIKNIKU - czy pracownicy fizyczni wybierają się na święto zakładu? Czy bojkotują? Tyle osób dostało nagrody, 3 piwa na osobę plus jedzenie. Zakład się stara jak najlepiej o swoich pracowników - wypadałoby przyjść ładnie ubranym i wypoczętym.

Kk
@Biurwa 23.05.2018 15:01

Wypoczęty dobre pewnie bedą pracować od 4 i na 10 godzin ale oczywiście pójdą uśmiechnięci nikt się nie liczy z pracownikiem fizycznym ale to dzięki nim w biurze zarabiają najmniej 3 tys a na hali dostają po tys żałosne nie powinni iść na piknik żeby pokaż tym wszystkim buraków że mają ich gdzieś

Piknikowa

Zrobcie jak bylo na 3.30 czy 3.40 bo jak przyjdzie jesien czy zima to polowa ludzi nie dotrze :)

Nocna cma

Niedlugo uboj zrobia o 12 w nocy :) jak by nie mozna bylo tego jakos inaczej zorganizowac

Kk
@Nocna cma 19.05.2018 07:19

Oni mają wywalone na ludzi pracujecie godziny nocne a czy oni za to płacą jasne że nie dzielenie kiedyś robiło ok 30 ton przez 8 godzin teraz ponad 60 ton a zarabia się mniej obudźcie się te akordy to jest oszustwo naprawdę nie dajcie się oszukiwać

OLA

LATA, KRZYCZY, ZABIERA PREMIĘ ZA PAPIEREK W KOŚCIACH. DOSTAŁA NAGRODĘ, A TERAZ MUSI SIĘ WYKAZAĆ.

Zostaw opinię o Drosed S.A. - Siedlce

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drosed S.A.