Drosed S.A.

Siedlce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 249 ocen.

Opinie o Drosed S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drosed S.A.

Hardwork

Porażka ten drosed. Nie polecił bym tego bagna najgorszym wrogowi. Każda sobota pracująca. A jak chcesz wolną sobotę to jak sam nieprzyjdziesz to nie dostaniesz. Ukrainiec ma więcej do powiedzenia niż Polak. (usunięte przez administratora) kiła i mogiła.

niewolnik z wyboru

Niekompetencja nadzorujących (efekty "przyjmowania po znajomości"), pośpiech, brak dokładności i bylejakość ("gdzie się człowiek spieszy, tam się diabeł cieszy") - to są główne powody tracenia rynków zbytu (np. sieci LIDL) i innych oraz zwalniania się ludzi i to ludzi najbardziej "przydatnych". Szukanie brygadzisty z zewnątrz, który nie zna realiów i nawet samych ludzi - to dopełnia obraz tragedii "managmentu" w zakładzie.

Mistdz

Nie piszcie że w drosedzie jest brud, bo to nie prawda... (usunięte przez administratora) owszem jest ale mentalny, a poziom kultury i wiedzy kadry zarządzającej jest bliski dna, ale kto z kim przystaje taki się staje lecz coś powinni wiedzieć... Niestety całym złem jest niekompetentna kadra zarządzająca!

Były pracownik
@Mistdz 12.04.2018 06:08

Nieprawda, że jest brud. Masz rację, tam jest (usunięte przez administratora)

U-bojowa

Zostawcie tę godzinę 3.30 już na stałe albo nawet 3.40 (jak było) lub ew. równo 4.00. Godzina 3 w nocy - rozpoczynać pracę - MASAKRA!!!. Dlaczego tylko ubój ma się dostosowywać do hali, można i godziny na hali lekko przesunąć np na 6.00

brak słów
@U-bojowa 11.04.2018 17:06

Niektóre osoby aby być przyjęte do Drosedu godziły się na wszystkie warunki godziny,zmiany[warunkiem też było chodzenie na ubój]chyba co niektóre zapomniały.Teraz rządzą nadzorem[chodzą na skargi do kantorka jakie one biedne i nieszczęsliwe,bo muszą chodzić na drobiarski.]Jeszcze godziny pracy będą ustawiać.Jakieś nieszczęśliwe dzieciństwo niektóre miały.

szczera

Kiedy skończy się straszenie pracownika ubojem i zabraniem premii.?! Do puki ludzie będą się tego bali . 150 osób na hali na ubój chodzą te same osoby i pracują 8-13 godzin i kierownik i mistrzowie mają to gdzieś. Podmiany nie można się doprosić . A jak już tak się stanie to słowa kierownika(to się zwolnij jak nie dajesz rady), ludzie się zwalniają a kierownik nawet nie zapyta dlaczego. Ludzie odejdą a kierownik zostanie z czerwonymi czapkami i Ukrainą która ma na godzinu. POWODZENIA

anonymous
@nie chce sie tego czytac. 05.04.2018 15:50

a ty w kantorku 4 godziny a na hali drugie 4 a nie w (usunięte przez administratora) uzupełnij zapas wazeliny bo się zatrzesz może boleć

Pracownik

Narazie nie przyjmują ponoć do białych. Chyba że masz znajomego. Ostatnio przyjęli chłopaka i okazuje się że to siostrzeniec dyrektora. I kazali się z nim delikatnie obchodzić by kogoś nie podkablował.....

avon
@Śmiecha 31.03.2018 23:51

Skoro nie straszne są mu prace, wycisk i wyzwania, to może to niech skorzysta z możliwości awansu "ZA MŁODEGO" na LIDERA UBOJU.

Kobaltowy

Przychodzisz do pracy na pierwszy dzień z głupim kaszlem zapierd... niecałe 4 godziny po czym mówią żebyś wypier... bo jesteś chory i narażasz firmę na poważne straty i jeszcze nie otrzymasz kasy. Żenada kierownik to poziom maksymalnie dresa spod sklepu. Później się dziwią dlaczego nie mają pracowników.

Pracownica
@Kobaltowy 05.04.2018 13:31

A za 1.500 nie chcesz pracować na uboju bo takie ogłoszenie dał. Wstyd!!! Ciekawe czy sam by tak chciał?

Daniel

Firma ma jedną wadę a mianowicie wymaga pracy. W dodatku jest to praca fizyczna.

ajka
@wkurzona 25.03.2018 14:29

kto z tym wózkiem tak zaiwania cały dzień na pusto.pewnie nie ma czasu się załadowac taki zapp,,,

Kobieta

A powiedzcie mi dlaczego na nockach nie dawali ciepłego posiłku regeneracyjnego?

Pracownica
@Kobieta 20.02.2018 00:29

A to dlatego że te panie co wydają w ciągu dnia resztę zabierają do domu. ....

Drobiarka lichej postury

Niedlugo będzie więcej spisujących i w czerwonych czapkach jak pracujących. Nikt z zarzadu tego nie widzi, ludzie wypruwają zyły, akord plus codzienne kontrole pani z biura. Cienko to wszytsko widze

Marta
@Drobiarka lichej postury 08.02.2018 19:50

No jak nie widzi, a kto wprowadził czerwone czapki...

anonymous

bardzo ciężki zakład, duzo ludzi odchodzi - marne zarobki, nieludzkie traktowanie, straszenie ukraincami, brak podwyzki, zła organizacja, pół zakładu to ukraincy, soboty pracujace

Nick
@anonymous 11.02.2018 13:34

Praca od poniedziałku do soboty, często w niedzielę już w nocy się zaczyna... Ponadto niekompetentna kadra zarządzająca i wyzysk...

Kobieta

Lepiej gary zmywać niż pracować w tym zakładzie, przynajmniej można ciepłą wodę odkręcić a nie marznąć ubranym jak pajac.

Ala z Axela

Ciekawe jaka normę wyrabiaja spisujący i liderzy ze 30 osob na 2 zmianach

Pracownik

Jest coraz gorzej. Sprzęt się psuje a akord trzeba zrobić tylko pytanie jak? A panie w czerwonych czapeczkach może wzięły by się do roboty. A nie tylko powtarzają że ciągle mało zwłaszcza na furokawie. I masz zrobić normę na nią.

Ups

Kiedy coś się zmieni? Przyszliśmy do pracy na 3.00 na 8 godzin, TAK MI OBIECANO!!! Znowu nawijamy makaron na uszy? Gdzie kierownik? gdzie dyrektor? MAJĄ DŁUGI WEEKEND ?

PIP
@Ups 26.01.2018 17:15

Na 3 w nocy do pracy? Ludzie na co wy się godzicie?! Nie potraficie myśleć?

Umbrella

Jak wyglada praca ph? Jakie zarobki realne?

anonymous

Straszna lipa.mało kasy dają

anonymous

Bbbhhh

Pracownik

Dla osób które nie przepadają za pracą to faktycznie jest problem!!

MSFS

i akord masakra bo niesprawiedliwy

Pracownica
@MSFS 22.11.2017 00:08

Odradzam pracę w tej firmie. Nie szanują ludzi mistrz drobiarskiego zwłaszcza.

MSFS

powiem wam tylko tyle klimat do (usunięte przez administratora) kasa lipna robota masakra

Paulina

@drosedowiec nie możesz obrażać nikogo na forum. Zapoznaj się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zanim pozostawisz swoją opinię. Czy ktoś pozostawi swoją opinię o pracy w firmie Drosed S.A.? Jakie są plusy pracy w tej firmie?

NikT
@Paulina 03.10.2017 11:23

witam, co z przestojami? 5 razy po 10 minut na godzinę, gdzie wydajność? STARAJ SIĘ:) Pozdrawiam. STARCIŁEŚ - AŚ ?pracę ? zapraszamy na WD

drosedowiec

Tak mam to dno i dwa metry mułu z glonojadami i pijawkami.

Paulina

@DROSEDOWIEC nie jestem pracownikiem firmy Drosed S.A. Jestem moderatorem forum GoWork.pl i jestem po to, żeby pomóc w odnalezieniu informacji na temat pracy w firmie. Czy masz może jakieś doświadczenia związane z pracą w firmie?

DROSEDOWIEC

Paulino z biura drosedu. To nie ogłoszenia reklamowe tylko opinnie o pracodawcach. Napisz może lepiej o ukraincach w drosedzie.

producent paszy

Podobno dużo teraz tam ukraińców i jeszcze w ogóle maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robotę. Jak tam z tymi ukraińcami u was??

Paulina

@hahahahha, proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat pracy w Drosed S.A. Forum nie służy do obrażania innych.

Paulina

Jak oceniacie firmę? Znalazłam ofertę pracy - Regionalny Przedstawiciel Handlowy. Jakieś opinie? ;)

fire

Kupiłem nieopatrznie niby parówki Frajda i powiem szczerze, że gorszego syfu w życiu nie jadłem. Już po dwóch było mi niedobrze... Nawet pies nie chce tego tknąć!

drew
@fire 15.02.2017 19:08

takie dobre parówki a temu nie pasuje.

tasma

drosed nie dba o ludzi! na magazynie liczy sie produktywność a nie człowiek! Jesli komuś nie odpowiada ta opinia to możemy o tym porozmawiać w obecności sądu!

Zostaw opinię o Drosed S.A. - Siedlce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drosed S.A.