Drosed S.A.

Siedlce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 248 ocen.

Opinie o Drosed S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drosed S.A.

Umbrella

Jak wyglada praca ph? Jakie zarobki realne?

anonymous

Straszna lipa.mało kasy dają

anonymous

Bbbhhh

Pracownik

Dla osób które nie przepadają za pracą to faktycznie jest problem!!

MSFS

i akord masakra bo niesprawiedliwy

Pracownica
@MSFS 22.11.2017 00:08

Odradzam pracę w tej firmie. Nie szanują ludzi mistrz drobiarskiego zwłaszcza.

MSFS

powiem wam tylko tyle klimat do (usunięte przez administratora) kasa lipna robota masakra

Paulina

@drosedowiec nie możesz obrażać nikogo na forum. Zapoznaj się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zanim pozostawisz swoją opinię. Czy ktoś pozostawi swoją opinię o pracy w firmie Drosed S.A.? Jakie są plusy pracy w tej firmie?

NikT
@Paulina 03.10.2017 11:23

witam, co z przestojami? 5 razy po 10 minut na godzinę, gdzie wydajność? STARAJ SIĘ:) Pozdrawiam. STARCIŁEŚ - AŚ ?pracę ? zapraszamy na WD

drosedowiec

Tak mam to dno i dwa metry mułu z glonojadami i pijawkami.

Paulina

@DROSEDOWIEC nie jestem pracownikiem firmy Drosed S.A. Jestem moderatorem forum GoWork.pl i jestem po to, żeby pomóc w odnalezieniu informacji na temat pracy w firmie. Czy masz może jakieś doświadczenia związane z pracą w firmie?

DROSEDOWIEC

Paulino z biura drosedu. To nie ogłoszenia reklamowe tylko opinnie o pracodawcach. Napisz może lepiej o ukraincach w drosedzie.

producent paszy

Podobno dużo teraz tam ukraińców i jeszcze w ogóle maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robotę. Jak tam z tymi ukraińcami u was??

Paulina

@hahahahha, proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat pracy w Drosed S.A. Forum nie służy do obrażania innych.

Paulina

Jak oceniacie firmę? Znalazłam ofertę pracy - Regionalny Przedstawiciel Handlowy. Jakieś opinie? ;)

fire

Kupiłem nieopatrznie niby parówki Frajda i powiem szczerze, że gorszego syfu w życiu nie jadłem. Już po dwóch było mi niedobrze... Nawet pies nie chce tego tknąć!

2macz
@fire 15.02.2017 19:08

uspokoiło się na forum po tym jak dostali premie roczną... hahahaha!!!! ryba psuje się od głowy!

drew
@fire 15.02.2017 19:08

takie dobre parówki a temu nie pasuje.

tasma

drosed nie dba o ludzi! na magazynie liczy sie produktywność a nie człowiek! Jesli komuś nie odpowiada ta opinia to możemy o tym porozmawiać w obecności sądu!

Kandydat

Czy ktoś może opowiedzieć jak wygląda praca i rekrutacja na stanowisko Key Account Managera w Siedlcach ? No i oczywiście zarobki ? Czy jest szansa wyciągnąć 10k brutto podstawy (bez premii) ?

haha
@Kandydat 08.11.2016 17:45

tak 20k

romek

A wiecie czy jest szansa na jakieś benefity socjalne u nich? To urozmaica pracę. Dzięki za odpowiedź.

Prawdziwa!

Tam nie warto pracować ponieważ nie zarobisz nawet najnižszej krajowej na początku umowy prubnej . Tą firmą powinien sie zająć Państwowq inspekcja pracy.

Prawdziwa!

Tam nie warto pracować ponieważ nie zarobisz nawet najnižszej krajowej na początku umowy prubnej . Tą firmą powinien sie zająć Państwowq inspekcja pracy.

anonim

(usunięte przez administratora)

a

Rekrutacja na handlowca do Roldrob to fikcja. Rekruter na półtorej godziny przed spotkaniem, przenosi je do miasta odległego o 30 km. Zero profesjonalizmu.

c

Czy przedstawiciel od sieci zarobi tam coś więcej niż 2 tysiące na rękę ?

kolokolo

jakie przeprosiny człowieku wyluzuj co, zadzwonić ma, a może l... zrobić? napisał sorry i wytłumaczył a ty sie powtarzasz jak baran

MMAAXX31

Witam, byłem na rozmowie, ogłoszenie pracy było że szuka Drosed- okazało się że to było do Roldrob-u. Rozmowa kwalifikacyjna w hotelu w kawiarni przy recepcji, mało merytoryczna prowadzona przez panią regionalną managera sprzedaży, żadnych konkretów ani informacji o zarobkach cyfry nie padły tylko opisała system wynagradzania, narzędzia to samochód osobowy toyota yaris diesel 1.3-1.4 pani nie wiedziała, laptop. Premia jak zrobisz wypłacana z miesięcznym opóźnieniem, jedno z pytań jakie mi utkwiło w pamięci to co zrobię jak będę miał towar z 2-dniową datą :-)Etapy rozmowy mają być dwa-drugi już z dyrektorem. Mieli zadzwonić i poinformować ale chyba zapomnieli. Pozdrawiam.

mirek
@MMAAXX31 27.01.2016 19:24

Ta firma to bałagan nie z tej ziemi. To co się czyta świadczy o pracodawcy nie najlepiej.

Przemek

jeśli mnie zanasz tel znajdziesz ;)

mietek

Jak zatelefonować jak nie wiedzieć jaki nr napisz nr tel

Przemek

Niedziela, przeprosin brak - do zobaczenia niebawem ;)

Przemek

sobota ;)

Przemek

piątek, przeprosiny telefoniczne - nie odpuszcze ;)

haha
@Przemek 22.01.2016 06:59

zadnych odzkodowan nie dostaniesz... wystarczy ooczytac wyroki sadow...

tasma
@Przemek 22.01.2016 06:59

Nie polecam pracy na magazynie, postawili mnie na tasmie gdzie zjezdzaja gotowe kartony w zawrotnym tempie i mieli pretensje ze pomieszane na paletach asortymenty. Pracowałem tam jakis czas i to jest jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszyscy lataja jak poparzeni, zero czasu na przerwe a przelozeni cie lekcewaza... no i te ciagle prstensje ze cos jest niezrobione... Jeden człowiek robi za co najmniej dwóch

miet

wyluzuj rzeczywiscie moze niefortunny wpis, natomiast nie był opinią autora, a jedynie cytatem fragmentu opinii zasłyszanej od osób trzecich w luźlej prywatnej rozmowie Nie bierz tego do siebie. Jeżeli Cię to uraziło bardzo to sorry pozdro mietek

Przemek

czekam ;)

Przemek

Witam, dzis juz sroda - przeprosin brak ;( wpisy zostału usuniete - dziekuje ! ale niestety tak jakos wyszlo ze screen mam ;) do poniedziałku ;)

hahahahha
@Przemek 20.01.2016 21:39

żałosny jesteś gościu

ssa

chciałem zapytać co to ten exell ???????

sse

Cześć. Słyszałem dość sporo o firmie Drosed. W sumie mógłbym tam pracować i nawet widzę, że pojawiły się nowe ogłoszenia do nich na regionalnego przedstawiciela handlowego. Pytanie jak z prowizją to wygląda z zzz ok

anonim

(usunięte przez administratora)

Przemek

Witam, ten post jest obelżywy i w dodatku zostało wykorzystane moje nazwisko, czekam na przeprosiny telefonicznie do 25 stycznia potem zgłaszam sprawę do prokuratury, bede domagal sie wysokiego odszkodowania. Jeśli ktoś pisze takie rzeczy musi mnie znać. pozdrawiam i czekam do PONIEDZIAŁKU ;)

budu

Tylko wkurza mnie wypowiedź jak wam nie pasuje to szukajcie w innym mieście w axell nie dołożysz na wyjazd

budu

A czy zabraniam ja mówię jak jest na drosed warto jak masz plecy to idz

bubu

I tak naprawdę sama pomysł czy jesteś zadowolona z tej pracy bo gdy ja leżę w sob i niedziele to ja leżę i pomysł jakie ostatnio mieliście święta jak w niedziele do roboty śliskie albo na noc przed sw

bubu

Anix powinien spróbować sorry ja nie mam już zamiaru robić najgorszych rzeczy bo ty tego nie chcesz i utrzymywać was bo tak naprawdę jest po to axell żebyście zarabiali a młodzi zawalal

bubu

wiec jak chcecie mieć długi to do axel 100 procent ze będziecie mieli to jak w banku będziecie traktowani jak śmieci bo każdy patrzy na ciebie jak na śmiecia a pan Grzesiek będzie cię traktować w sposób szczególny i adekwatny do jego wykształcenia i twoich zarobków naprawdę warto ludzie się przekonali teraz czas na m made in ukraina

bubu

wiec albo pisze do dziecka bo osoba dorosła myśli albo do os bez szkoły i weszła po układach wiec pomysł jak byś ty była na miejscu tych ludzi a potem pisz bo axel to dno gdzie inni się chapia na czyjeś nieszczesciu

bubu

może na dojazdy wyda 300 zł pokój 300 i co 600 zł na życie perspektywa naprawdę żeby wyjechać do innych miast oleju trochę a nie w tym drosecie zyjecie jak w sredniowieczu

budu

chyba każdy ma rodzinę i chciał by ją utrzymać co może ty dołożysz tym ludzi jak nie mają za co wyjechać bo 1200 zarabiają nie każdy ma pomóc wiec myśl a potem pisz

sara
@budu 13.01.2016 23:41

Popieram cie ze miejscowi nie powinni wyjeżdżać,widzę że ktoś wykasował moją opinie o DROSEDzie komuś się nie podobała

budu

A może niech się wieś wyniesie na pola albo do innego miasta a miejscowym da pracować a nie my mamy wyjeżdżać żebyście wy mogli blisko przyjeżdżać ciemnoty

Wieśniaczka
@budu 13.01.2016 23:35

miasto to lepszy dostęp do edukacji- trza sie łuczyć a nie zapierda..* w firmie i klepać kurczaki po tyłkach. wiocha se da rade wszędzie ale mieszczuchy chyba nie koniecznie. Wieśniaczka

Sara

Ludzie tam pracuja bo w Siedlcach nie ma pracy.Nie maja innego wyjscia.a to co napisałam to najszczersza prawda.

miki

jap pojdziesz do axell to smieciowka jak drosed umowa o prace

miki

sorry pracowałem robiłem wiecej a ten co miał plecy zarabiał razy dwa układy i tyle

@człowiek

agencja musi na tobie zarobić-a zarabia 2zł na każdej twojej godzinie pracy(albo i więcej)

miki

ja pracowałem w tym axelu 3 lata odeszłem nie warto pracować wykorzystują człowieka teraz mam 3 razy lepiej i zamiast zarabiać 1300 mam tyle razy dwa i 100 razy lepszą robote żałuje tylko tego że tam pracowałem

@człowiek

gawędziarz:axell to agencja pracy która zatrudnia ludzi do Drosetu i płaci im 50 zł.dniówki(biuro ma w Siedlcach na ul.Floriańskiej)więcej informacji znajdziesz w internecie

dsfs

biuru na początku florjanskiej

Zostaw opinię o Drosed S.A. - Siedlce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drosed S.A.