Cedrob

Niepołomice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 529 ocen.

Opinie o Cedrob

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cedrob

/

a czy bony na święta będą oto jest pytanie bo sądzę że nie

anonymous
@???? 12.12.2017 10:44
Będą po 250 zł do realizacji w sklepie Silesia.

????????????

????
@/ 08.12.2017 21:53
a czy bony na święta będą oto jest pytanie bo sądzę że nie

Nie sadzcie a nie będziecie sądzeni ????

om

Ciekawe czy pani Gożdzikowa będzie zmieniać umowy i kto jej to podpisze.Czasy się zmienily,a straszenie ludzi zwolnieniami jest śmieszne.Teraz nie pracują tylko ci którzy nie chcą.Rynek się zmienił.wolnych miejsc pracy nie brakuje,a jedyną osobą która tego nie widzi jest właśnie pani Gożdzikowa.

Kamil

Na stronie cedrob pisze o ofertach pracy

Kamil

Widziałem że szukają do pracy w dziale jakości. Ktoś coś wie? Jak to wygląda w cedrobie? Jak zarobki? I ogólnie czy warto?

Ciekawy
@Kamil 07.10.2017 20:21
Widziałem że szukają do pracy w dziale jakości. Ktoś coś wie? Jak to wygląda w cedrobie? Jak zarobki? I ogólnie czy warto?...

A gdzie pisali o tych przyjeciach bo ja dzwonilam I nie ma przyjec...tez mowilam ze slyszalam ze potrzeba do pracy wpisali na liste oczekujacych...

Kamil
@Ciekawy 12.10.2017 18:35
A gdzie pisali o tych przyjeciach bo ja dzwonilam I nie ma przyjec...tez mowilam ze slyszalam ze potrzeba do pracy wpisali na l...

@ciekawy Na stronie cedrob pisze o ofertach pracy

Joanna

@Wujcio skąd takie informacje masz, że firmę Cedrob przenoszą? Czy może ktoś wie coś o tym? Zachęcam was do wypowiadania się na forum o pracy w firmie i warunkach panujących w tym miejscu. Czy możecie wymienić jakie są plusy pracy w Cedrob?

Wujcio

A ja słyszałem ze firmę za miasto przenoszą . Wiecie cis więcej?

Joanna

@om rozumiem, że nie jesteś zadowolony z pracy w firmie Cedrob. Piszesz, że pracuje się od rana do wieczora w takim razie jaki jest system pracy? W jakich godzinach jest praca? Czy ktoś jeszcze pozostawi informacje o pracy w Cedrob? Każde stanowisko pracy jest inne dlatego warto wspomnieć jakie obejmujecie.

om

Prosisz o opinię?Cedrob nie ma dobrej opinii.Porozmawiaj z tymi którzy mieszkają w Niepołomicach i w okolicy,a dowiesz się tyle,że włosy zjeżą ci się na głowie,Harówa od rana do wieczora,oszukiwanie pracowników na pieniądzach,jedzenie takie,że lepsze świnie jedzą to tylko garść informacji.O reszcie szkoda pisać.Nic dziwnego,że ludzi im do pracy brakuje a ci którzy pracują to większość osoby starsze które chcą dotrwać do emerytury.Młodych jak na lekarstwo(większość ukraińcy).

Joanna

@om czy mógłbyś wypowiedzieć się na temat pracy w firmie Cedrob? Co najbardziej nie podoba Ci się pracując w firmie? Wszystkie informacje będą pomocne osobom, które będą aplikowały do Cedrob.

om

A co kogo obchodzi regulamin?To jest tylko martwy wypis."sąd sądem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie"W cedrobie też się obrażają i przeklinają więc na forum pruderia jest zbędna a sprawy nazywane są po imieniu potocznym językiem cedrobu.Prawda,że wyzwiska nie powinny mieć miejsca tylko,że tego świata nie zamieszkują jedynie mili i dobrze ułożeni ludzie i trzeba z tym się niestety pogodzić,bo tego nie zmienimy.

Joanna

@suzana @Rej na forum nikt nie ma prawa nikogo obrażać. Zachęcam, aby zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin przed pozostawieniem komentarza. Czy możecie wypowiedzieć się na temat firmy Cedrob?

suzana

Zul nasze panie jak zwykle płakały jedna nasza koleżanka weszła w dyskusje z dyrektorem i co totalna porażka po ubikacjach to wszystkie odważne no i przy stołach a ich podejście do realiów to inna sprawa sama widzę że jedna drugiej wilkiem a jest taka tęga co o wszystkich wie co powiedzieć

Zul

Jak tam po wypłacie? Zadowoleni?

/

o wielozadaniowym i jaki sprawny a to modelek

om

o jakim kombajnie mowa?

mrówka

nikt nie pisze o tym małym kombajnie na nogach ależ ona ma ruchy a jaka spocona

Joanna

@aaabuu rozmawialiście może na ten temat również otwarcie ze swoimi przełożonymi oraz kierownikami? Co oni na to?

aaabuu
@Joanna 17.07.2017 11:29
@aaabuu rozmawialiście może na ten temat również otwarcie ze swoimi przełożonymi oraz kierownikami? Co oni na to?...

Jak się ludzie nie dogadają to szkoda kierownika w to mieszać.

Shumi
@aaabuu 17.07.2017 18:19
Jak się ludzie nie dogadają to szkoda kierownika w to mieszać.

Przecież teraz pani brygadzistka ma zakaz zmieniania stanowisk pracownikom . Niektórzy chodzili co chwile na skargę do kierownika . Więc o jakim dogadaniu mówisz ? Niektóre osoby uważają się tu za święte krowy po przepracowaniu swojej całej kariery w Cedrobie na jednym albo góra na dwóch stanowiskach i w dodatku płaczą jak im ciężko jest . Jeżeli musieliby robić na innym stanowisku to by do przerwy nie wytrzymali .

kos

Pan Laicki często przesadzał.Niektóre jego pomysły doprowadzały do rozpaczy i były powodem,że niektóre prace trzeba było póżniej poprawiać.Ale miał też dobre pomysły,które usprawniły pracę na niekórych stanowiskach.Chociarz nie jestem jego zwolennikiem,to muszę tu zachować obiektywizm zwłaszcza,że na tym świecie nie ma ludzi nieomylnych.Jesli chodzi o rotacje stanowisk to jestem tego samego zdania co Shumi.Niektórzy zwłaszcza na zawieszaniu gęsi uwazaja się za nietykalnych.Tak być nie powinno.Oni tez powinni poznac smak innej pracy na innych stanowiskach.Rozumiem ze tam sa duże pieniądze i dlatego nie chcą tam nikogo dopuscic.Nie sa jednak sami na zakładzie.Inni też by chcieli więcej zarobić i na pewno daliby sobie tam radę.

aaabuu
@kos 11.07.2017 17:28
Pan Laicki często przesadzał.Niektóre jego pomysły doprowadzały do rozpaczy i były powodem,że niektóre prace trzeba było póżnie...

Gdzieś tak pracowałem cała załoga była za.Dziś tu jutro tam taka rotacja na CAŁEJ lini lecz tu jeden drugiemu wilkiem.

Shumi

Nareszcie ktoś poddał ten temat pod dyskusje . W pełni się z wami zgadzam że stara zasada powinna powrócić ,żeby każdy poczuł w rękach każde stanowisko i to bez wyjątku . Ale to pod rządami pana Marcina się raczej nie uda ponieważ jest mało stanowczy i bardziej się sugeruje zdaniem tzw. trutni płaczących którym się nie chce pracować co dostali umowy a nie umią nic, tylko narzekać jak im źle bo np jest potrzeba zmiana stanowiska tylko na jeden dzień . Nigdy nie byłem zwolennikiem pana Lalickiego ale teraz czasem mi brakuje jego twardej ( ręki ) i stanowczości . Za niego żadne rzucanie stołkami by nie przeszło .

Rej

Zgadzam się powinna wrócić stara zasada że nikt nie ma przypisanego stanowiska i każdy powinien umieć wszędzie pracować. I oczywiście bez wyjątków, odnoszę się do aaabuu . Jednym słowem jest samowolka , a brygadzistka nie może nikogo ,, ruszyć " bo zaraz są fochy , płacz, rzucanie stołkami.

aaabuu

Na zakładzie jaki by nie był pracownik powinien umieć stanąć na różnych stanowiskach dotyczy to zlecenie jak i tych co mają umowę o pracę a o tej pani ciekawe czy kierownik wie. Ciekawe co tym razem wymyśli.

Rej

Zgadzam się z Tobą, są sytuacje np. choroba ze trzeba tak poustawiać pracowników zeby nigdzie nie brakowało osoby i oczywiście żeby praca jakoś szła . I wybuch płaczem tak jak zrobiła to ostatnio pewna pani i pojechała do domu nie mówiąc nic, gdyż ją chciano przestawi jest dla mnie śmieszne.

kos

Pani/Pan mrówka nie jest dobrze poinformowana.Pan który pierdyknął robotą na drugi dzień powrócił do pracy i przyjął stanowisko które mu wcześniej wyznaczono.A jeśli chodzi o panią Marie,postaw się na jej miejscu a wtedy zobaczymy jaka ty będziesz.

mrówka

po pierwsze to już drugi w ostatnim czasie a ostatnie wizyty karetek to znaczy że sezon się rozkręca a propo brawo dla tego pana co pierdykną robotą bo pani maria myśli że ma niewolników lub idiotów a nie ludzi którzy ciężko pracują .Ażeby się wydzierać wrzeszczeć to każdy głupi potrafi

F\x

pożar na tunelu.Straż pożarna,policja,Przypalone mięso wymyją i dystrybucja.Ludzie wszystko zjedzą.

Joanna

Obecnie firma poszukuje osób do pracy jako Pracownik w Dziale Eksportu w Zakładzie Handlu i Logistyki. Co możecie powiedzieć o pracy w tym dziale firmy Czego mogą spodziewać się osoby, które prześlą swoją aplikację? @suzana wspominasz, że niedawno zaczęłaś pracę w Cedrob. Na jakim stanowisku? Mogłabyś powiedzieć coś więcej o swojej pracy oraz o tym jak wyglądało wdrażanie Cię do pracy i nowych obowiązków? Jakie są Twoje pierwsze wrażenia na temat firmy? @wnerwionarozumiem, że Niepołomicach brak jest ludzi do pracy. O jaki dział firmy chodzi? Czy oznacza to, że nie jest trudno dostać się tam do pracy?

Klient

Czy jako pracownicy kupujecie produkty które w tej firmie są wytwarzane?

wnerwiona

W strefie w Niepołomicach kicha brak ludzi do pracy czemu a bo mało płacą w Cedrobie to samo tyranie a wypłaty w miejscu od paru lat kierownik( usunięte przez administratora kokietuje głupawych pracowników premiami 1700 lub 1800 wypłaty z tym wielkim wyróżnieniem to jest dopiero kasa a ludziska się cieszą że zostali docenieni a co do sił przyjezdnych to pierwszej wypłacie mogą po nich zostać wspomnienia. PO PROSTU TRZEBA SZANOWAĆ PRACOWNIKA o strefie fajnie opisane w DZIENNIKU POLSKIM

suzana

pracuję tu od paru dni to co zobaczyłam to zaczyna mnie przerastać jedzenie podłe zupy zimne pani co wydaje to jakaś lady niemiła w obyciu a po ostatniej jakiejś kontroli to co zobaczyłam co zrobiono z naszymi butami , fartuchami które były wywalone na schodach jak na śmietnisku nie można było odszukać swoich rzeczy to jakiś idiotyzm dobrze że pracownice są miłe ciężko będzie chyba tu pracować

/

a O CO CHODZI Z TYM LALICKIM

Joanna

@Koschętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w firmie, jednak proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Dla osób szukających informacji na temat pracy w Cedrob cenne będą merytoryczne wpisy pokazujące jak wygląda praca, szczególnie w poszczególnych działach firmy. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat pracy w Twoim dziale?

Kos

Robi się ciekawie.Chłopcy z odbioru podjebali Laickiego.Następny pewnie będzie sam Prezes.

aaabuu

Znów się zaczyna , trzęsiecie portkami firma w końcu zmieniła te umowy czy nie .

F/x

W przyszłym tygodnu od środy zaczyna się sezon gęsi.Będą potrzebować ludzi.Przyjdż i spróbuj tego miodu.a sama się przekonasz jak tu cudownie. napewno na brak zajęcia narzekać nie będziesz. Jak popracujesz to wtedy sama wyrazisz swoją opinię o cedrobie. Aż nie mogę się na nią doczekać.

Joanna

@F/x Jak dużo osób odeszło z firmy? Wiesz czy firma planuje zatrudnienie nowych osób na ich miejsce?

F/x

skonczyło sie wpisywanie.Wiekszośc odeszła lub ich pozwalniali.Reszta jest szczęśliwa.Brawo!

Joanna

@F/Xrozumiem, że ostatnio firma zmieniła umowy pracowników. Co obecnie dzieje się w firmie? Chętnie usłyszymy więcej na temat oferowanych warunków zatrudnienia i benefitów oferowanych dla pracowników.

kurka

większość raczej podpisała bo się boją taka załoga

F/X

Zmieniają umowy z pełnego na 3/4 etatu.Jeśli ktoś nie podpisze,straszą zwolnieniem.Większośc jednak nie podpisała.Wolą odejśc niż harować w tym kołchozie.Miarka się przebrała.Ludzie przestają się bać.Brawo!!!

/

jest cisza w eterze chyba coś niedługo pierdyknie bo na to się zanosi prawda ponury

aaabuu

I znów manipulacje jakieś.Ludzi na św.skłócić chcecie.Wiem -nie powiem,mam -nie pokaże ,nie chce- chce ,głupoty i tyle.A jesli by ktoś dostał to co z tego.Śmiechu warte.

Lady Z

Oj Ponury, niestety nie oni zapłacą, upchają ten towar i tak! Coś o tym wiem, niestety. Napiszę tutaj za jakiś czas...

Lady Makbet

Z moich informacji wynika, że pojawiły się talony Cedrobu, natomiast kto i na jakich zasadach je otrzymał, tego nie wiadomo.

Ponury

Jeśli chodzi o bony to dokładnie tak jak pisze " Om " Przyznam nawet , że dziwi mnie takie posunięcie Siłą rzeczy przed świętami wypychali masę syfu więc jak ktoś tu ma zapłakać to tylko oni

Lady Makbet
@Ponury 16.12.2016 21:19
Jeśli chodzi o bony to dokładnie tak jak pisze " Om " Przyznam nawet , że dziwi mnie takie posunięcie Siłą rzeczy...

Z moich informacji wynika, że talony Cedrobu pojawiły się, niestety nie jestem w stanie stwierdzić kto i za co je otrzymał

/

ktoś jest chyba niespełna rozumu że dadzą bony poobcinali etaty na 1/2 lub 3/4 zmuszają do pracy na cały etat a także i po godzinach dzisiaj pracownicy poszli po rozum do głowy ciekawa jestem na jak długo .Wstyd że taki zakład tak obchodzi się ze swoimi pracownikami to jest prezent przedświąteczny

&$&$*3

Może jeszcze dadzą bony?

om

Nie ma co rozpaczać,bo za te bony można było najwyżej kupić sobie kurczaków w sklepiku firmowym.Ze dwa bony były tylko na stare gęsi których od pięciu lat nie sprzedano.Ceny towaru w sklepiku na okres realizacji bonów podnoszono.Poza tym za część otrzymanych bonów potrącano pieniądze z wypłaty.Lepiej,że nic nie dali.

/

CEDROB DBA O PRACOWNIKÓW I ZADBAŁ ABY NA ŚWIĘTA PRACOWNICY DOSTALI TALONY WSTYD ZE TAKA FIRMA NAWET TEGO PRACOWNIKOM NIE JEST W STANIE DAĆ CZKAWKĄ ODBIJA SIĘ OBCHODY 25 LECIA A COŚ JEST NA RZECZY BO I GOBARTO Z GIEŁDY CHCĄ WYCOFAĆ

Ponury

Oj tak tak Kurczaczku mnie też , nawet widzę , że zostałem wywołany Jak lubisz kurczaki to proponuje te " od teściowej z podwórka" Salmonella albo jak kto woli uboje kontrolne to standard w cedrobie i ostatnio się odbywały Kto ma im tego zabronić przecież to to " wolny kraj" Odkąd przyjrzałem się jak te rzeczy wyglądają w tej " fabryce" kurczaki tego i podobnego pochodzenia na stałe wykreśliłem ze swojego jadłospisu

Kurczak

Dawno mnie tu nie było , czyżby znowu jakiś wypadek był .? Heh w sumie nic by to nie było nowego . A co w obozie jeszcze ciekawego słychać .? Jak tam uboje kontrolne , bo nie wiem kiedy kurczaki kupować hehe

Zostaw opinię o Cedrob - Niepołomice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cedrob