Cedrob

Ciechanów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 70 ocen.

Opinie o Cedrob

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cedrob

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa istotną rolę. Czy tak samo jest w Cedrob? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Maja

@Nowy użytkownik @Pider napisał, że firma Cedrob chcących pracować zawsze zatrudni. Czy w takim wypadku zdecydowałeś się zaaplikować i przekonałeś kadrę na rekrutacji, że chcesz pracować i Cie zatrudnili?

Pider
@Maja 20.03.2018 16:08

Dziewczyno, jaka rekrutacja?! Ja już pracuję tam długo jeszcze za czasów Ciechanowa. A teraz ubojnię za ubojnią budują, więc ludzi potrzebują. Uważam, że wezmą każdego chętnego. Nie będą wybrzydzać, bo o pracownika ciężko.

anonymous

Dzień dobry , chciałem się dowiedzieć czy przyjmują do cedrobu i na jakie stanowiska? Z góry dzięki za informacje.

anonymous
@anonymous 20.02.2018 12:12

masakra tam pracowac

Ona ciech

Wiecej przestoju niz pracy do bani mala wyplata wykorzystywanie ludzi za grosze

Nowy

Witam jestem zainteresowany pracą w Wylęgarni piskląt Cedrob w Skarżynku napiszcie co i jak tam jest jak praca ,załoga i kierownictwo ??? Polecacie czy nie i dla czego ???

Maja

Widzę, że dużo zainteresowanych pracą w firmie Cedrob zagląda na forum. Czy faktycznie w firmie jest ciągle zapotrzebowanie na nowych pracowników? Jest szansa, ze wszyscy zainteresowani znajdą pracę?

Pider
@Maja 26.02.2018 13:43

Jak ktoś jest chętny do pracy i będzie pracował, to napewno go zatrudnią.

anonymous

A może ma ktoś kontakt na ten dział co pracuje się 10godzin 4 dni w tygodniu i płacą 2500zl ? Bardzo proszę jak ktoś ma taki kontakt z góry dziękuję za odpowiedz

Kamil

Dzień dobry. Jak wygląda zatrudnienie w Cedrobie na Mechanika maszyn? po ile godzin pracujecie i jakie są zarobki?Z góry dziękuję za odpowiedź.Pozd.

RRRR

Witam chciałem się zatrudnić do cedrobu ale z tego co widzę to mam wątpliwości może ktoś napisać jak jest na stanowisku Magazyniera z góry dzięki.

RRRR
@Pracownik 19.02.2018 18:00

A powiedz mi jeszcze ile osób jest na zmianie jako magazynier. Sam jesteś na magazynie sam to musisz dźwigać czy ktoś ci pomaga. Dzięki za poprzednią odpowiedz

Maja

@Nie polecam a czy ktoś się interesował jakością jedzenia na stołówce? Mniemam, że musiało ono przejść przez testy sanepidu, także chyba jednak nie jest aż tak źle. @Pider a czy przełożeni też jedzą na stołówce? Wiedzą jakiej jakości jest to jedzenie?

Nikola
@Maja 05.02.2018 15:03

To jedzenie które dają ludziom to porażka Bylam pracowałam kilka dni Suchy chleb zjadłam żeby nie paść Zmuszani do pracy 7 dni w tygodniu nawet nie pytają po przepracowany całym tygodniu czy chcesz pracować jeszcze w weekend Nigdy wiecej takiej pracy Hardkor

John

Umawiałem się na 10 godzin pracy a nie na 12 - 13. (usunięte przez administratora) i rzeźnia nie tylko dla kurczaków

Ajjja
@John 27.01.2018 20:48

Zgadzam się z tym przy zatrudnieniu nie mówią ile godzin trzeba przepracować

Maja

@Pider a czemu jest zakaz wnoszenia innego jedzenia? @pracownik czy magazynierzy również jadają na stołówce czy też oni mogą mieć swoje jedzenie? @PRACOWNIK widzę, że faktycznie pożądanym stanowiskiem przez Was jest stanowisko magazyniera. Czy skoro to takie dobre stanowisko w firmie Cedrob to nie ma dużo chętnych?

Jan

Witam Chciałbym się dowiedzieć jakie warunki stawia firma na stanowisko konserwatora maszyn jakie są zarobki i premia...?

Maja

@Pider a zamawiali catering na własny koszt? Jeżeli tak, to nie rozumiem tego ukrywania się. @Lola skoro firma Cedrob to firma drobiarska to czemu mięso nie jest najlepszej jakości? @PRACOWNIK czyli polecasz aplikować na stanowisko magazyniera w tej firmie? To jedno z lepszych stanowisk, tak?

pracownik
@Maja 13.02.2018 09:46

moim zdaniem, magazynier to jeden z nie licznych miejsc pracy w cedrobie, na którym warto pracować, czy to na ubojni, czy to na wytwórni, czy gdzie indziej. No chyba, ze kierownictwo na najwyższych szczeblach wyznacza ci obowiązki inne nie przeznaczone z tym stanowiskiem. i te nieuzasadnione zostawanie dłużej w pracy bo robotę trzeba dokonczyc.

Tomson

Palić też nie wolno. 12 godzin bez papierosa, z przymusu ajajaj. Szukam pracy gdzie jest palenia

Maja

@Sija a czemu nie można wnosić swojego jedzenia? Czy jest to związane z tym, że pracujecie z żywnością? A co na przykład zostaje Wam podawane do jedzenia na stołówce? Może tylko Tobie nie smakuje, a inni chwalą jedzenie w firmie Cedrob?

Lola
@Maja 30.01.2018 12:03

Sija ma rację, tego nie da się jeść. Zupy bez smaku w ilości ok 200 ml i na ciepło coś z mięsa oddzielnego mechanicznie. Dziecku bym nie dała. Jak zabraknie dla mnie to nie płacze, ale zjeść trzeba

Sija

JEDZENIE! Do zakładu nie wolno wnosić swojego jedzenia, a to czym karmią pracowników, bo ten musi zjeść pracując po 10-12 godzin to koszmar, żarcie dla świń. Biegunka to rzecz normalna, nabyta w Cedrobie.

Maja

@3 nie rozumiem po co takie zawistne odpowiedzi. Przecież w zimę nikt nie będzie jeździł rowerem. Jak inni pracownicy firmy Cedrob komunikują się do miejsca pracy?

3

Kup sobie rower i juz masz dojazd.

Maja

Ktoś może pomóc z dojazdem do pracy do Cedrob użytkowniczce @Nowa? Czy na stronie firmy nie ma wskazówek odnośnie dojazdu do zakładu produkcyjnego? Może firma organizuje dojazd do pracy swoim pracownikom?

Nowa

Jak można dojechać do ujazdówek 2? Otrzymałam informację że komunikacja miejska tam nie jeździ??

Maja

@(usunięte przez administratora) zbyt wiele nie napisałeś, a chciałabym wiedzieć i pewnie nie tylko ja, dlaczego tak uważasz. Co spowodowało, że wyrażasz właśnie taką opinię o firmie Cedrob na forum. Jakie masz doświadczenia?

HAMLET

DNO DNA

Zainteresowana

Jak wyglada sytuacja obecnie w firmie CEDROB? Chodzi mi o stanowiska specjalisty w kadrze zarzadzajacej (zaraz pewnie poleje sie fala hejtu), ale licze na jakies zyczliwe, pomocne opinie w podjeciu decyzji, czy warto fundowac sobie zmiane w zyciu. Niestety na tym świecie nie ma sprawiedliwosci i zawsze osoby, bedac pracownikami fizycznymi sa darmowa sila robocza bez sumienia dorabiajaca glowny szczebel. W obecnych czasach nawet i wyksztalcenie wyzsze nie gwarantuje kokosow, dopoki Cie nie przeczołgaja.

kawa
@Zainteresowana 31.10.2017 13:29

Zapomnij. Kadra zarządzająca to jedna wielka klika. Na dodatek osób niezwiązanych z firmą. Zarząd ma wywalone. Z tego co wiem, oni pozbyli się własnych ludzi, którzy pracowali w firmie "naście" lat, ludzi dzięki którym ta firma istnieje. Tutaj zmiany na lepsze nie znajdziesz. Wręcz przeciwnie.

Primo

Uważam, że taki specjalista zanim zaczniesz rządzić ludźmi powinien popracować na ich stanowiskach i zobaczyć jak to jest. Naprzyjmują młodych brygadzistów, bez pojęcia o kierowaniu ludźmi i robi się (usunięte przez administratora). A cierpi pracownik. Jak nie masz pojęcia o pracowaniu z ludźmi to sobie odpuść, bo nie będziesz szanowany.

Prawdziwa

Taka praca jak w Cedrobie powinna byc po 8 godzin. A jest 10- 12. Jest ciezko, zaleznie od stanowiska. Bardziej to ile godzin sie pracuje niz to jak ta praca wyglada. Ludzie czesto dojezdzaja po min 30 km. Wiec 1.5 godziny w jedna strone traca czasu plus powrot to juz 3 godziny plus najczesciej 12 godzin pracy =15 godzin. Idziemy np na noc. Godzina 23. (Liczmy dojazd) wyjazd 21 z groszem. Wychodzimy z pracy 10-11 dnia nastepnego plus dojazd na miekscu okolo 12. Trzeba sie polozyc bo za raz do pracy wyjazd. Czesto bywa tak ze sa obsuwy ze zaczynamy prace wczesniej. Jak ktos ma rodzine to nawet nie ma co sie laszczyc. 2500 tys na reke? Brzmi niezle. W rzeczywistosci 2000 brutto. Wiec 1400 na reke. Zeby dociagnac do 2500 to trzeba wyrobic te nadgodziny. Nie ma co wierzyc w wolne weekendy. Sobota i co najwazniejsze niedziela pracujaca. Co z tego ze podobno dwa dni pracy dwa dni wolne. Zejdziesz z nocki to wychodzi 1.5 dnia. Ogolnie sa ludzie fajni inni mniej. Jedni pomocni inni nie. Praca dla ludzi bez obowiazkow. Nie mowie ze jest zle ani dobrze. Kazdy ma inna odpornosc i mozliwosc pracy fizycznej. Ale taka praca to powinna miec 2500 tys ale na czysto w umowie. A nie 2000 tys brutto.

Ciekawy

Witam,czy ktos z pracownikow moze sie wypowiedziec ,czy praca w Cedrob Ujazdowek...warto sie zatrudnic,warunki ,godziny itp.

Maja

@Kogucik mi nie odpowiedział, więc może zapytam ogólnie czy ktoś chciałby się wypowiedzieć na temat pracy, współpracowników w Cedrob? Odpowiadając jesteście w stanie pomóc osobom zainteresowanym pracą.

Maja

@Kogucik może warto było zgłosić przełożonemu zachowania współpracowników? A jakie są opinie Twoje o samym pracodawcy? O warunkach zatrudnienia? Informacje o samym pracodawcy przydadzą się wszystkim poszukującym pracy w Cedrob.

Maja

@Jet to miejsce służy opisywaniu tylko Cedrob, a nie innych firm. Czy ktoś może powiedzieć czy coś się zmieniło w firmie? Czy warto się tam zatrudnić? Posiadają dużo ofert pracy, więc to istotne (http://www.cedrob.com.pl/index.php?mnu=58).

Zostaw opinię o Cedrob - Ciechanów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cedrob