Cedrob

Ciechanów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 71 ocen.

Cedrob
2 71

Opinie o Cedrob

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cedrob

Ona ciech

Wiecej przestoju niz pracy do bani mala wyplata wykorzystywanie ludzi za grosze

???
@anonymous 28.06.2018 12:03

anonymous, przez tę wypowiedź widać jak nisko cenisz siebie.Ta ilość godzin i i w takich godzinach praca oraz warunki to norma powinna być 3500 bez nadgodzin.Smutne ,że masz tak niską samoocenę .

Maja

@tomo szanuje to co piszesz, jest to Twoja indywidualna opinia, żyjemy w kraju wolności słowa. Zastanawia mnie, czy swoje przemyślenia opierasz na własnych doświadczeniach, czy może swoich znajomych?

Maja

@Pider a zamawiali catering na własny koszt? Jeżeli tak, to nie rozumiem tego ukrywania się. @Lola skoro firma Cedrob to firma drobiarska to czemu mięso nie jest najlepszej jakości? @PRACOWNIK czyli polecasz aplikować na stanowisko magazyniera w tej firmie? To jedno z lepszych stanowisk, tak?

tomo
@luk 12.07.2018 13:23

Brak stałego wynagrodzenia, gdy zbliża się czas wypłaty wynagrodzenia zastanawiasz się ile w tym miesiącu zarobisz, brak stabilności finansowej.

Maja

@anonymous, rozumiem, że jesteś pracownikiem Cedrob, tak? Co jeszcze możesz powiedzieć na temat pracy w tej firmie? Jakie widzicie plusy i minusy pracy w tym miejscu? W jakim trybie się pracuje? Czy praca w Cedrob jest męcząca fizycznie?

Prawdziwa

Taka praca jak w Cedrobie powinna byc po 8 godzin. A jest 10- 12. Jest ciezko, zaleznie od stanowiska. Bardziej to ile godzin sie pracuje niz to jak ta praca wyglada. Ludzie czesto dojezdzaja po min 30 km. Wiec 1.5 godziny w jedna strone traca czasu plus powrot to juz 3 godziny plus najczesciej 12 godzin pracy =15 godzin. Idziemy np na noc. Godzina 23. (Liczmy dojazd) wyjazd 21 z groszem. Wychodzimy z pracy 10-11 dnia nastepnego plus dojazd na miekscu okolo 12. Trzeba sie polozyc bo za raz do pracy wyjazd. Czesto bywa tak ze sa obsuwy ze zaczynamy prace wczesniej. Jak ktos ma rodzine to nawet nie ma co sie laszczyc. 2500 tys na reke? Brzmi niezle. W rzeczywistosci 2000 brutto. Wiec 1400 na reke. Zeby dociagnac do 2500 to trzeba wyrobic te nadgodziny. Nie ma co wierzyc w wolne weekendy. Sobota i co najwazniejsze niedziela pracujaca. Co z tego ze podobno dwa dni pracy dwa dni wolne. Zejdziesz z nocki to wychodzi 1.5 dnia. Ogolnie sa ludzie fajni inni mniej. Jedni pomocni inni nie. Praca dla ludzi bez obowiazkow. Nie mowie ze jest zle ani dobrze. Kazdy ma inna odpornosc i mozliwosc pracy fizycznej. Ale taka praca to powinna miec 2500 tys ale na czysto w umowie. A nie 2000 tys brutto.

anonymous
@jola 09.05.2018 14:40

2500 to jest bez nadgodzin,a z nadgodzinami jest więcej.

Maja

@???, jestem moderatorem forum GoWork.pl, a moją rolą jest zachęcanie do dyskusji oraz dopytywanie o szczegóły tak, aby osoby zainteresowane pracą w danym miejscu mogły zobaczyć pełniejszy obraz sytuacji w firmie. Nie uważam, aby moje pytania były bezsensowne. @Ona, czy naprawdę tak jest w Cedrob? Jak w takim razie udaje Ci się przetrwać dzień pracy?

Tomson

Palić też nie wolno. 12 godzin bez papierosa, z przymusu ajajaj. Szukam pracy gdzie jest palenia

Ona
@Tomson 08.02.2018 10:20

To jest (usunięte przez administratora) a nie normalny zakład pracy ludzie na to sobie pozwoli bo przecież stanęli by murem i żaden (usunięte przez administratora) by mi nie zabronił wyjść na papierosa

Maja

@Damian, widzę, że jesteś zainteresowany pracą w Cedrob. Aplikowałeś już do pracy w firmie? Czy któryś z użytkowników forum pracuje obecnie w Cedrob? Co możecie powiedzieć o atmosferze panującej w firmie? Czy pracownikom przysługują jakieś dodatkowe benefity socjalne?

???
@Maja 14.06.2018 20:24

Maja ,widzę,że usilnie chcesz dowiedzieć się jaka panuje atmosfera w firmie Cedrob ,nasuwa się więc pytanie,czy Ty jesteś pracownikiem tej firmy,czy to tylko zwykła ciekawość z Twojej strony .Gdybyś pracowała w tej firmie wiedziałabyś jakie przysługują benefity socjalne pracownikom i jakie panują zwyczaje, więc radzę Ci zatrudnij się i nie zadawaj więcej bezsensownych pytań

Damian

Pracuje ktoś w cedrobie na sprzątaniu hal i maszyn? Czy zarobki to 2,500 miesięcznie? Polecacie?

Maja

@jola, a czy pracownikom firmy Cedrob przysługują jakieś dodatkowe benefity socjalne? Planujesz związać się z tą firmą na dłużej? @Anonim, jaki rodzaj umowy oferuje ten pracodawca? Jakie widzisz plusy i minusy pracy w Cedrob?

Maja

@Daria, a Twój komentarz co ma na celu? Czy pracujesz lub pracowałaś w Cedrob? @Sija, dlaczego nie można wnosić swojego jedzenia? Czy przepisy w tej kwestii są tak bardzo zaostrzone? Czy w takim razie oferowane przez firmę posiłki są bezpłatne? @Koko, po twojej wypowiedzi widzę, że pracujesz w Cedrob. Jakie widzisz plusy i minusy pracy w tej firmie?

Daria

Jeśli nawet coś nie funkcjonuje idealnie to nie znaczy, że firma jest zła. Nie ma idealnych firm.

Sija

JEDZENIE! Do zakładu nie wolno wnosić swojego jedzenia, a to czym karmią pracowników, bo ten musi zjeść pracując po 10-12 godzin to koszmar, żarcie dla świń. Biegunka to rzecz normalna, nabyta w Cedrobie.

Koko
@Sija 20.01.2018 15:02

To prawda.pracuję na basenach i od dawna miewam biegunkę.Prawdopodobnie przez wędliny,mięso bo zupa jest świeża

Amstrong

Ja naszczesce uwolnilem sie od cedrobu i naprawde radze karzdej osbie ktura zehce sie tam zatrudnic sto razy sie zastanowic chyba rzze chce pracowac po 13 14 godzn za 2500 a jak sie niespodoba uklad twarzy p agacie tj kierowniczce to i za 1700 bedziesz zapierniczal ale karzdy ma wybur !!!????

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa istotną rolę. Czy tak samo jest w Cedrob? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Maja

@Nowy użytkownik @Pider napisał, że firma Cedrob chcących pracować zawsze zatrudni. Czy w takim wypadku zdecydowałeś się zaaplikować i przekonałeś kadrę na rekrutacji, że chcesz pracować i Cie zatrudnili?

Pider
@Maja 20.03.2018 16:08

Dziewczyno, jaka rekrutacja?! Ja już pracuję tam długo jeszcze za czasów Ciechanowa. A teraz ubojnię za ubojnią budują, więc ludzi potrzebują. Uważam, że wezmą każdego chętnego. Nie będą wybrzydzać, bo o pracownika ciężko.

anonymous

Dzień dobry , chciałem się dowiedzieć czy przyjmują do cedrobu i na jakie stanowiska? Z góry dzięki za informacje.

anonymous
@anonymous 20.02.2018 12:12

masakra tam pracowac

Nowy

Witam jestem zainteresowany pracą w Wylęgarni piskląt Cedrob w Skarżynku napiszcie co i jak tam jest jak praca ,załoga i kierownictwo ??? Polecacie czy nie i dla czego ???

Maja

Widzę, że dużo zainteresowanych pracą w firmie Cedrob zagląda na forum. Czy faktycznie w firmie jest ciągle zapotrzebowanie na nowych pracowników? Jest szansa, ze wszyscy zainteresowani znajdą pracę?

Pider
@Maja 26.02.2018 13:43

Jak ktoś jest chętny do pracy i będzie pracował, to napewno go zatrudnią.

anonymous

A może ma ktoś kontakt na ten dział co pracuje się 10godzin 4 dni w tygodniu i płacą 2500zl ? Bardzo proszę jak ktoś ma taki kontakt z góry dziękuję za odpowiedz

Pider
@anonymous 24.02.2018 17:05

Trzecia ubojnia.

Kamil

Dzień dobry. Jak wygląda zatrudnienie w Cedrobie na Mechanika maszyn? po ile godzin pracujecie i jakie są zarobki?Z góry dziękuję za odpowiedź.Pozd.

RRRR

Witam chciałem się zatrudnić do cedrobu ale z tego co widzę to mam wątpliwości może ktoś napisać jak jest na stanowisku Magazyniera z góry dzięki.

RRRR
@Pracownik 19.02.2018 18:00

A powiedz mi jeszcze ile osób jest na zmianie jako magazynier. Sam jesteś na magazynie sam to musisz dźwigać czy ktoś ci pomaga. Dzięki za poprzednią odpowiedz

Maja

@Nie polecam a czy ktoś się interesował jakością jedzenia na stołówce? Mniemam, że musiało ono przejść przez testy sanepidu, także chyba jednak nie jest aż tak źle. @Pider a czy przełożeni też jedzą na stołówce? Wiedzą jakiej jakości jest to jedzenie?

Nikola
@Maja 05.02.2018 15:03

To jedzenie które dają ludziom to porażka Bylam pracowałam kilka dni Suchy chleb zjadłam żeby nie paść Zmuszani do pracy 7 dni w tygodniu nawet nie pytają po przepracowany całym tygodniu czy chcesz pracować jeszcze w weekend Nigdy wiecej takiej pracy Hardkor

John

Umawiałem się na 10 godzin pracy a nie na 12 - 13. (usunięte przez administratora) i rzeźnia nie tylko dla kurczaków

Ajjja
@John 27.01.2018 20:48

Zgadzam się z tym przy zatrudnieniu nie mówią ile godzin trzeba przepracować

Maja

@Pider a czemu jest zakaz wnoszenia innego jedzenia? @pracownik czy magazynierzy również jadają na stołówce czy też oni mogą mieć swoje jedzenie? @PRACOWNIK widzę, że faktycznie pożądanym stanowiskiem przez Was jest stanowisko magazyniera. Czy skoro to takie dobre stanowisko w firmie Cedrob to nie ma dużo chętnych?

Jan

Witam Chciałbym się dowiedzieć jakie warunki stawia firma na stanowisko konserwatora maszyn jakie są zarobki i premia...?

Maja

@Sija a czemu nie można wnosić swojego jedzenia? Czy jest to związane z tym, że pracujecie z żywnością? A co na przykład zostaje Wam podawane do jedzenia na stołówce? Może tylko Tobie nie smakuje, a inni chwalą jedzenie w firmie Cedrob?

Lola
@Maja 30.01.2018 12:03

Sija ma rację, tego nie da się jeść. Zupy bez smaku w ilości ok 200 ml i na ciepło coś z mięsa oddzielnego mechanicznie. Dziecku bym nie dała. Jak zabraknie dla mnie to nie płacze, ale zjeść trzeba

Maja

@3 nie rozumiem po co takie zawistne odpowiedzi. Przecież w zimę nikt nie będzie jeździł rowerem. Jak inni pracownicy firmy Cedrob komunikują się do miejsca pracy?

3

Kup sobie rower i juz masz dojazd.

Maja

Ktoś może pomóc z dojazdem do pracy do Cedrob użytkowniczce @Nowa? Czy na stronie firmy nie ma wskazówek odnośnie dojazdu do zakładu produkcyjnego? Może firma organizuje dojazd do pracy swoim pracownikom?

Zostaw opinię o Cedrob - Ciechanów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cedrob