Cedrob

Ciechanów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 73 ocen.

Cedrob
2 73 6 1

Opinie o Cedrob

Zainteresowany

Witam, jestem zainteresowany ofertą pracy jako magazynier-operator wózka, jak wygląda ta praca i jakie są zarobki? Pomoże ktoś?

Zainteresowana

Czy ktoś z was pracował w dziale zarządzania jakością w systemach i mógłby się wypowiedzieć na ten temat? Czy poleca itd?

Specjalista
@Zainteresowana 03.09.2018 23:08

Jak chcesz być traktowany/a jak śmieć przez brygadzistów, ludzi z hali i szanowną pania Barbarę W to aplikuj śmiało ???? oczywiście zarabiasz mniej niż pracownik produkcji

Jambroży

Mogę wypowiedzieć się o pracy w Cedrob-Ujazdówek. Praca jak praca, trzeba sie starać jak wszędzie. Chyba, że jesteś kolegą mistrza produkcji/kierownika/brygadzisty. Wtedy możesz pracować z połową wydajności skoro z pracy rozlicza cie kolega. Ręka rękę myje jak się często mówi.. Tak jest właśnie na dziale zaopatrzenia, gdzie kierownik zagląda tam raz do roku albo w przypadku, gdy wydarzy się jakiś wypadek (2 przypadki w przeciągu kilkunastu miesięcy). Teraz jest tak, że rządzi tam 3-ech mistrzów produkcji, którzy nie są osobami z zewnątrz. Byli szarymi pracownikami, ale zostali awansowani. Moim zdaniem jest to tzw. "up-titling", czyli awans ponad posiadane wykształcenie. Ale z drugiej strony warto się zastanowić czy potrzebne jest wykształcenie, żeby rozpisać grafik na następny miesiąc albo zamówić kolejny skład palet drewnianych? Czy znajomość poprawnej polszczyzny albo elokwencja powinny być najważniejszymi cechami mistrza produkcji? Przecież nie za to kierownik ceni mistrzów. Są na tym stanowisku, bo donosili mu o najdrobniejszych rzeczach. Ktoś kiedyś powiedział, że "Wałęsa donosił nawet, że ludzie kradli baterie z wózków elektrycznych". Jestem w stanie w to uwierzyć, bo Wałęsa do elity intelektualnej również nie należy. A propo, najgorszą cechą pracowników w Cedrobie jest powszechna hipokryzja i ciche podpieprzanie drugiej osoby. Ale to chyba już bardziej ludzka natura taka jest.

Maja

@anonymous, rozumiem, że jesteś pracownikiem Cedrob, tak? Co jeszcze możesz powiedzieć na temat pracy w tej firmie? Jakie widzicie plusy i minusy pracy w tym miejscu? W jakim trybie się pracuje? Czy praca w Cedrob jest męcząca fizycznie?

Gość
@Maja 28.06.2018 16:20

Czasem jest, ale czasem nie zależy od dnia. Lecz zależy kto jak się rusza oczywiście :)

Maja

@??? a coś więcej mógłbyś dodać? Twój wpis niczego nie wnosi do dyskusji. Inni użytkownicy są ciekawi Twojej opinii. Sam pracowałeś w firmie Cedrob?

Ona ciech

Wiecej przestoju niz pracy do bani mala wyplata wykorzystywanie ludzi za grosze

anonymous
@Ona ciech 13.03.2018 19:26

Jeśli 2600 jest mało bez nadgodzin to ja nie wiem co wy byście chcieli.

???
@anonymous 28.06.2018 12:03

anonymous, przez tę wypowiedź widać jak nisko cenisz siebie.Ta ilość godzin i i w takich godzinach praca oraz warunki to norma powinna być 3500 bez nadgodzin.Smutne ,że masz tak niską samoocenę .

Maja

@tomo szanuje to co piszesz, jest to Twoja indywidualna opinia, żyjemy w kraju wolności słowa. Zastanawia mnie, czy swoje przemyślenia opierasz na własnych doświadczeniach, czy może swoich znajomych?

Maja

@Pider a zamawiali catering na własny koszt? Jeżeli tak, to nie rozumiem tego ukrywania się. @Lola skoro firma Cedrob to firma drobiarska to czemu mięso nie jest najlepszej jakości? @PRACOWNIK czyli polecasz aplikować na stanowisko magazyniera w tej firmie? To jedno z lepszych stanowisk, tak?

Pider
@Maja 13.02.2018 09:46

Jeżeli jest zakaz przenoszenia żywności z zewnątrz, to dotyczy to także brygadzistów. Łamali regulamin firmy. Pilnowali żeby nikt nie wynosił, a sami wnosili.

pracownik
@Maja 13.02.2018 09:46

moim zdaniem, magazynier to jeden z nie licznych miejsc pracy w cedrobie, na którym warto pracować, czy to na ubojni, czy to na wytwórni, czy gdzie indziej. No chyba, ze kierownictwo na najwyższych szczeblach wyznacza ci obowiązki inne nie przeznaczone z tym stanowiskiem. i te nieuzasadnione zostawanie dłużej w pracy bo robotę trzeba dokonczyc.

luk
@pracownik 14.02.2018 09:35

Zastanawiałbym się czy warto pracować na stanowisku magazyniera, pełno nadgodzin za które zapłacą,a jeśli zapłacą to niestety zabierają premie, praca w trybie trzyzmianowym, trudne warunki (zimno), poza tym to nie tylko praca fizyczna ale również umysłowa, gdzie trzeba naprawdę dobrze się orientować.

tomo
@luk 12.07.2018 13:23

Brak stałego wynagrodzenia, gdy zbliża się czas wypłaty wynagrodzenia zastanawiasz się ile w tym miesiącu zarobisz, brak stabilności finansowej.

Prawdziwa

Taka praca jak w Cedrobie powinna byc po 8 godzin. A jest 10- 12. Jest ciezko, zaleznie od stanowiska. Bardziej to ile godzin sie pracuje niz to jak ta praca wyglada. Ludzie czesto dojezdzaja po min 30 km. Wiec 1.5 godziny w jedna strone traca czasu plus powrot to juz 3 godziny plus najczesciej 12 godzin pracy =15 godzin. Idziemy np na noc. Godzina 23. (Liczmy dojazd) wyjazd 21 z groszem. Wychodzimy z pracy 10-11 dnia nastepnego plus dojazd na miekscu okolo 12. Trzeba sie polozyc bo za raz do pracy wyjazd. Czesto bywa tak ze sa obsuwy ze zaczynamy prace wczesniej. Jak ktos ma rodzine to nawet nie ma co sie laszczyc. 2500 tys na reke? Brzmi niezle. W rzeczywistosci 2000 brutto. Wiec 1400 na reke. Zeby dociagnac do 2500 to trzeba wyrobic te nadgodziny. Nie ma co wierzyc w wolne weekendy. Sobota i co najwazniejsze niedziela pracujaca. Co z tego ze podobno dwa dni pracy dwa dni wolne. Zejdziesz z nocki to wychodzi 1.5 dnia. Ogolnie sa ludzie fajni inni mniej. Jedni pomocni inni nie. Praca dla ludzi bez obowiazkow. Nie mowie ze jest zle ani dobrze. Kazdy ma inna odpornosc i mozliwosc pracy fizycznej. Ale taka praca to powinna miec 2500 tys ale na czysto w umowie. A nie 2000 tys brutto.

jola
@Prawdziwa 09.10.2017 17:54

Przez prawie rok pracy nie zdarzyło mi się zarobić mniej niż 2400 na rękę. Pierwszą wypłatę miałam 1300, ale dlatego, że zaczełam pracę w połowie miesiąca. Praca ciężka, ale można zarobić nawet więcej niż 2500, jak są nadgodziny.

Anonim
@Prawdziwa 09.10.2017 17:54

Piszesz bzdury.ciężko jest,ale zarobki są te min.2500 lub więcej jak sa nadgodziny grafik ustawiają Tak żeby nadgodzin było jak najmniej.A jeśli chodzi o jedzenie to się poprawiło.

anonymous
@jola 09.05.2018 14:40

2500 to jest bez nadgodzin,a z nadgodzinami jest więcej.

Maja

@???, jestem moderatorem forum GoWork.pl, a moją rolą jest zachęcanie do dyskusji oraz dopytywanie o szczegóły tak, aby osoby zainteresowane pracą w danym miejscu mogły zobaczyć pełniejszy obraz sytuacji w firmie. Nie uważam, aby moje pytania były bezsensowne. @Ona, czy naprawdę tak jest w Cedrob? Jak w takim razie udaje Ci się przetrwać dzień pracy?

Tomson

Palić też nie wolno. 12 godzin bez papierosa, z przymusu ajajaj. Szukam pracy gdzie jest palenia

Ona
@Tomson 08.02.2018 10:20

To jest (usunięte przez administratora) a nie normalny zakład pracy ludzie na to sobie pozwoli bo przecież stanęli by murem i żaden (usunięte przez administratora) by mi nie zabronił wyjść na papierosa

Maja

@Damian, widzę, że jesteś zainteresowany pracą w Cedrob. Aplikowałeś już do pracy w firmie? Czy któryś z użytkowników forum pracuje obecnie w Cedrob? Co możecie powiedzieć o atmosferze panującej w firmie? Czy pracownikom przysługują jakieś dodatkowe benefity socjalne?

???
@Maja 14.06.2018 20:24

Maja ,widzę,że usilnie chcesz dowiedzieć się jaka panuje atmosfera w firmie Cedrob ,nasuwa się więc pytanie,czy Ty jesteś pracownikiem tej firmy,czy to tylko zwykła ciekawość z Twojej strony .Gdybyś pracowała w tej firmie wiedziałabyś jakie przysługują benefity socjalne pracownikom i jakie panują zwyczaje, więc radzę Ci zatrudnij się i nie zadawaj więcej bezsensownych pytań

Damian

Pracuje ktoś w cedrobie na sprzątaniu hal i maszyn? Czy zarobki to 2,500 miesięcznie? Polecacie?

Maja

@jola, a czy pracownikom firmy Cedrob przysługują jakieś dodatkowe benefity socjalne? Planujesz związać się z tą firmą na dłużej? @Anonim, jaki rodzaj umowy oferuje ten pracodawca? Jakie widzisz plusy i minusy pracy w Cedrob?

Maja

@Daria, a Twój komentarz co ma na celu? Czy pracujesz lub pracowałaś w Cedrob? @Sija, dlaczego nie można wnosić swojego jedzenia? Czy przepisy w tej kwestii są tak bardzo zaostrzone? Czy w takim razie oferowane przez firmę posiłki są bezpłatne? @Koko, po twojej wypowiedzi widzę, że pracujesz w Cedrob. Jakie widzisz plusy i minusy pracy w tej firmie?

Daria

Jeśli nawet coś nie funkcjonuje idealnie to nie znaczy, że firma jest zła. Nie ma idealnych firm.

Sija

JEDZENIE! Do zakładu nie wolno wnosić swojego jedzenia, a to czym karmią pracowników, bo ten musi zjeść pracując po 10-12 godzin to koszmar, żarcie dla świń. Biegunka to rzecz normalna, nabyta w Cedrobie.

Koko
@Sija 20.01.2018 15:02

To prawda.pracuję na basenach i od dawna miewam biegunkę.Prawdopodobnie przez wędliny,mięso bo zupa jest świeża

Amstrong

Ja naszczesce uwolnilem sie od cedrobu i naprawde radze karzdej osbie ktura zehce sie tam zatrudnic sto razy sie zastanowic chyba rzze chce pracowac po 13 14 godzn za 2500 a jak sie niespodoba uklad twarzy p agacie tj kierowniczce to i za 1700 bedziesz zapierniczal ale karzdy ma wybur !!!????

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa istotną rolę. Czy tak samo jest w Cedrob? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Maja

@Nowy użytkownik @Pider napisał, że firma Cedrob chcących pracować zawsze zatrudni. Czy w takim wypadku zdecydowałeś się zaaplikować i przekonałeś kadrę na rekrutacji, że chcesz pracować i Cie zatrudnili?

Pider
@Maja 20.03.2018 16:08

Dziewczyno, jaka rekrutacja?! Ja już pracuję tam długo jeszcze za czasów Ciechanowa. A teraz ubojnię za ubojnią budują, więc ludzi potrzebują. Uważam, że wezmą każdego chętnego. Nie będą wybrzydzać, bo o pracownika ciężko.

anonymous

Dzień dobry , chciałem się dowiedzieć czy przyjmują do cedrobu i na jakie stanowiska? Z góry dzięki za informacje.

Pider
@anonymous 20.02.2018 12:12

Zależy od Twoich kwalifikacji i znajomości. Najszybciej na produkcję.

anonymous
@anonymous 20.02.2018 12:12

A na produkcji co robią?

Ela
@anonymous 20.02.2018 12:12

Praca na produkcji najniższą krajową Wszystkie weekendy pracujące za pracę od 18 do 31 stycznia po 8 godzin dostałam 1100 złoty

Pider
@Ela 21.02.2018 22:00

Zależy gdzie trafisz, są różne działy. Taryfikacja czyli pakowanie kurczaka w pojemniki lub paletyzacja, Tu waży się niedowierzaniem i układa towar na palety. Praca 4 dni w tygodniu po 10 h. 2500 zł na rękę a nawet więcej. Ela jak po 8 godzin pracowalas to pewnie na fileciarni.

Ela
@Ela 21.02.2018 22:00

7 dni pracy w tym sobota niedziela 720 złoty

Pider
@Ela 09.03.2018 20:02

No tak. Fileciarnia to tragedia. Trzeba przerobić towar z dwóch ubojni. Ale że aż tak mało płacą, to dziwne.

anonymous
@anonymous 20.02.2018 12:12

masakra tam pracowac

Nowy

Witam jestem zainteresowany pracą w Wylęgarni piskląt Cedrob w Skarżynku napiszcie co i jak tam jest jak praca ,załoga i kierownictwo ??? Polecacie czy nie i dla czego ???

Maja

Widzę, że dużo zainteresowanych pracą w firmie Cedrob zagląda na forum. Czy faktycznie w firmie jest ciągle zapotrzebowanie na nowych pracowników? Jest szansa, ze wszyscy zainteresowani znajdą pracę?

Pider
@Maja 26.02.2018 13:43

Jak ktoś jest chętny do pracy i będzie pracował, to napewno go zatrudnią.

anonymous

A może ma ktoś kontakt na ten dział co pracuje się 10godzin 4 dni w tygodniu i płacą 2500zl ? Bardzo proszę jak ktoś ma taki kontakt z góry dziękuję za odpowiedz

Pider
@anonymous 22.02.2018 21:21

Ja mam.

anonymous
@Pider 23.02.2018 18:44

A dasz mi ten kontakt?

Pider
@Pider 23.02.2018 18:44

Najlepiej wybierz się do kadr. A może masz wyższe wykształcenie lub kwalifikacje dzięki którym nie będziesz musiał pracować fizycznie. Tam ciągle potrzebują fachowców technologów, mechaników itp. Niedługo będzie ruszyła trzecia ukojenia i potrzebują ludzi.

Pider
@anonymous 24.02.2018 17:05

Trzecia ubojnia.

Kamil

Dzień dobry. Jak wygląda zatrudnienie w Cedrobie na Mechanika maszyn? po ile godzin pracujecie i jakie są zarobki?Z góry dziękuję za odpowiedź.Pozd.

RRRR

Witam chciałem się zatrudnić do cedrobu ale z tego co widzę to mam wątpliwości może ktoś napisać jak jest na stanowisku Magazyniera z góry dzięki.

PRACOWNIK
@RRRR 10.02.2018 09:21

Hej , Magazynier to jeden z lepszych stanowisk pracy na Cedrobie, Ja jestem magazynierem,na wytwórni pasz, z przyczyn konkretnych nie podam lokalizacji. Praca jest okej, 8 godzin dziennie, mogą być to tez soboty, niedziela czy świeto, taka praca. Czasem się na dzwigasz, a czasem lajt. jednego dnia jesteś na magazynie i wózkiem jezdzisz, a następnego w ciepłym na wadze. zarobki są godziwe i zadawalające ( ustawowe 2100 + premia regulacyjna+ premie zwykłe, nadgodziny - jest okej.) Jeśli na magazyniera na ubojnię , to zarobki podobne, więcej pracy na zewnatrz i w zimmnym, w ciągłym ruchu i dzwiganie, co do czasu pracy niby 8 godzin, ale czasem nadgodziny do skończenia pracy.

RRRR
@PRACOWNIK 13.02.2018 09:16

A ha ale powiedz mi te dzwiganie co oznacza, dużo musisz podnieść, przenieść czy jak to jest. Dzięki z góry za odpisanie

Pracownik
@RRRR 15.02.2018 12:25

Dzwiganie: Worki od 10 kg do 50 kg, kilka razy w ciągu zmiany, rzadko tonę lub dwiena wytwórni pasz, na ubojni, to juz kilkadziesiąt razy w ciągu zmiany, łącznie od paru kg nawet do kilku ton dziennie. nie ma stałych norm i kg, to sie zmienia co zmiana, zalezy od produkcji i zamówień.

RRRR
@Pracownik 19.02.2018 18:00

A powiedz mi jeszcze ile osób jest na zmianie jako magazynier. Sam jesteś na magazynie sam to musisz dźwigać czy ktoś ci pomaga. Dzięki za poprzednią odpowiedz

Maja

@Nie polecam a czy ktoś się interesował jakością jedzenia na stołówce? Mniemam, że musiało ono przejść przez testy sanepidu, także chyba jednak nie jest aż tak źle. @Pider a czy przełożeni też jedzą na stołówce? Wiedzą jakiej jakości jest to jedzenie?

Pider
@Maja 05.02.2018 15:03

Tylko brygadzisci. Ci wyżej w hierarchii mają catering lub jeżdżą ma lunch do Ciechanowa. Ale kiedyś nawet brygadzisci zamawiali catering i jedli w takim magazynu, żeby pracownicy nie widzieli

Nikola
@Maja 05.02.2018 15:03

To jedzenie które dają ludziom to porażka Bylam pracowałam kilka dni Suchy chleb zjadłam żeby nie paść Zmuszani do pracy 7 dni w tygodniu nawet nie pytają po przepracowany całym tygodniu czy chcesz pracować jeszcze w weekend Nigdy wiecej takiej pracy Hardkor

John

Umawiałem się na 10 godzin pracy a nie na 12 - 13. (usunięte przez administratora) i rzeźnia nie tylko dla kurczaków

Ajjja
@John 27.01.2018 20:48

Zgadzam się z tym przy zatrudnieniu nie mówią ile godzin trzeba przepracować

Maja

@Pider a czemu jest zakaz wnoszenia innego jedzenia? @pracownik czy magazynierzy również jadają na stołówce czy też oni mogą mieć swoje jedzenie? @PRACOWNIK widzę, że faktycznie pożądanym stanowiskiem przez Was jest stanowisko magazyniera. Czy skoro to takie dobre stanowisko w firmie Cedrob to nie ma dużo chętnych?

Jan

Witam Chciałbym się dowiedzieć jakie warunki stawia firma na stanowisko konserwatora maszyn jakie są zarobki i premia...?

Zostaw opinię o Cedrob - Ciechanów

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cedrob