W tej firmie nie da się normalnie pracować, Jeśli chcesz chodzić do pracy, uczciwie przepracować dzień, dając z siebie wiele i wyjść bez nerwów nie słysząc pretensji że za mało, względnie na następny dzień jak masz na popołudnie bo mądre kierowniczki mają popołudnia wolne, no to niestety nie ten adres. Na rano w pracy masz się rozstroić i to tak minimum, bo masz stać przy piecu i szykować wypiek do 100 kajzerek znika w mgnieniu oka ale oprócz tego jeszcze chleby 10 rodzajów innych bułek, ciastka drożdżówki, hot dogi i reszta, a kiedy ma się to wszystko rozmrozić? Nie ważne jak jest pustawo w kuwetach to ochrzan bo panią przyssaną do fotela w biurze nic nie interesuje, oprócz tego trzeba na bieżąco dokładać pieczywo z lokalnej piekarni, oprócz tego co 5 minut kolejka na sklepie i trzeba usiąść na drugą kasę. Dodatkowo masz do rozłożenie kontenery z mrożonkami i nabiałem oraz mięsem do lodówek, sprawdzić daty ważności na tysiącu produktów, przecenić, poobklejać etykietami towary przecenione, zrobić odpisy na towary przeteminowane, odpowiednio je spakować do utylizacji, rozłożyć kilkaset cen, zrobić ceny na nowe towary, Jeśli przyjedzie dostawa na pierwszej zmianie to ją przyjąć i powprowadzać palety, umyć podłogi i jeszcze w zależności od ilości osób trzeba doskakiwać na pomoc na mięsny albo rozkładać warzywniak rano, Już nie wspomne o przerzucaniu setek skrzynek, układaniu ich na paletach, o belowaniu makulatury i segregowaniu odpadów różnego rodzaju. Sorry pomyłka, rozstrojenie się w tej pracy to mało, praca za 5 osób odpowiada realiom to minimum. No i wspaniała wypłata niższa niż w roku ubiegłym mimo że podwyżka była. Co się na drugiej zmianie dziej napisze w osobnym poście.
Druga zmiana to jeszcze większe przegięcie niż pierwsza. Przychodzisz, liczysz kasetke i na dzień dobry masz tłum ludzi w kolejce. Jeżeli siadasz na kase nr 1 to już się nie podniesiesz do godziny 20 kiedy zrobi się trochę luzu ale i tak co minute masz klienta przy kasie i musisz przerwać co robisz bo twoim obowiązkiem jest zatowarować regał z alkoholem, batoniki, gumy do żucia itd. dołożyć papierosów, posprzątać, powynosić worki ze śmieciami a puste pozakładać, wyczołować regały, posprzątać i umyć podłogi a często przy wejściu jest kałuża błota bo do tego sklepu ludzie wchodzą jak do stodoły, "architekt" nie przewidział wiatrołapu. Spróbuj się nie wyrobić to na następny dzień Z Y E B A. Jeśli trafisz na kase nr 2 to masz jeszcze bardziej przerąbane bo co 5 minut kolejka na pół sklepu i trzeba klientów obsługiwać a oprócz tego masz cały sklep na głowie, rozkładać palety z towarem, zajmować się wypiekiem, przyjmować dostawy i posprzątać, wyczołować cały sklep. Nie dasz rady, spoko, będzie Z Y E B A. Jeśli trafisz na mięsny to musisz obsługiwać klientów, zajmować się nabiałem i o godzinie 22 możesz zacząć sprzątać, masz do umycia foremki po mięsie, lady chłodznicze, maszyny do mielenia mięsa, cięcia kości itd. o 22.20 przyjdzie klientka i zażąda zmielenia mięsa, więc myjesz maszyne jeszcze raz, jeżeli odmówisz a będzie skarga to po premii. Ogólnie w tej firmie zauważyłam, jeżdżąc na delegacje do innych sklepów bo pootwierali ich setki tylko ludzi do pracy brakuje, że wszędzie są pupilki kierownictwa i te osoby mają czas na wszystko: ploteczki, kawusie, papieroski. Im włos z głowy nie spadnie. To są osoby zadowolone z pracy... A osoby które nie mają "chodów" takie jak ja, ganiają ze spoconym tyłkiem, robią co mogą a później i tak słyszą że guano robią i się opier...niczają. Tak było w sklepie w którym pracowałam i widziałam to w wielu innych. Nie ma równego traktowania liczą się znajomości. Kierownictwo do zmiany....
Dokładnie tak jestnadrugij zmianie kierownika niema więc te pupilki co druga to kierowniczka i zadzi po swojemu inaczej powinno być do każdego działu powinna być inna osoba.Bo osoba która siedzi tylko na kasie nigdy nie robiła na mięsie nie będzie umieć tego co miesniara a z mięsa zaś nie ma pojęcia o kasie.oso a na 1kasie ma wszystko zrobic kolejka w hust rozłożyć ceny na całym sklepie dołożyć alkochol rano gazety plakaty masakra jakas jedna ma za 3 robic chore i na koniec i tak źle i nic niezrobilas nigdy niewyjdziesz 22.45 nie ma opcji a za to ze musisz siedziec do 24 bo trzeba ceny rozłożyć nikt ci nie zaplaci
Pozwalniajcie kierowników którzy są niemili i nie kompetentni to pracownicy będę. Ze tego nikt nie widzi !!!
Dino Nysa Zwycięstwa wczoraj robiłam zakupy i kierowniczki zachowanie było karygodne. Krzyczała na pracownika aż przykro było słuchać. Czasami aż nie miło tam się robi zakupy.szkoda tych dziewczyn.
Następny razem proszę powiedzieć że pani to zgłosi, u nas tak zrobili klienci i spokój jest, a nawet milutko czasem. Jakby nie było jest pani świadkiem mobbingu i można to wykorzystać
Witam jakie są godziny pracy w centrali
Siedzisz przed smarkaczem który jak wchodziliśmy do zjebanej uni wychodził z łona matki i taki gówniarz jest rekruterem , banda , Siedzi ich tam cały budynek i latają do marketu po dzięki .
Pytania idiotyczne ile byś chciał zarabiać 50 tysięcy ty smarkaty ośle.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Mam pytanie. Czy to możliwe żeby komputer mógł się mylić przy podawaniu kwoty reszty do wydania?
U nas raz sejf jest na plus a raz 200 brakuje, także nie sądzę że zawsze rzetelne kwoty są w systemie. Dodatkowo jest długi okres kiedy jestem na kasie na 0 a potem nagle przez tydzień mam codziennie ma minusie po kilkadziesiąt złotych
Ogólnie coś jest ostatnio nie tak z posserverem bo wyskakują takie manka w sejfie, że głowa mała, a potem znikają. U nas na regionie było już kilka takich przypadków.
DINO Biskupice Ołoboczne, bardzo nie przyjemna obsługa, 3/4 Pań obrażona, dzień dobry zapomnij, aroganckie i generalnie nieszczęśliwe.
Co prawda w tym Dino to prawda, chodzi o Dino w Smardzewie w woj Lubuskim. Nie dosyć że ludzie się co chwilę zmieniaj to jeszcze zatrudniają już jak leci. Pani Wioletta która siedzi na kasie to jest jakaś …. Bardzo nie miła siedzi naburmuszona jak za karę. Jakby posadzili na kasę niemowę… Nie dosyć że nie mówi ile trzeba zapłacić za zakupy to jeszcze (usunięte przez administratora) w naliczaniu i wydawaniu reszty. Ludzie do czego to doszło ….
We wszystkich sklepach to samo brak ludzi do pracy. A kierownik sam nie wie kogo chce. W ciągu roku cztery nowe osoby po 3 miesiące każda i do widzenia bo się nie nadajesz. !!!!!!!!
Dino Radomsko ul. Jagiellońska - nie polecam, podstarzała kasjerka w krótkich ciemnych włosach, która często siedzi na kasie, bardzo niemiła i powolna. Wczoraj podczas zakupów upokorzyła mnie przy wszystkich. Nie zamierzam tam nic więcej kupować. Szkoda, że wizyta w sklepie kończy się zdenerwowaniem i płaczem, bo jakieś babsko postanowiło ze mnie zażartować i obrazić mój wygląd, robiąc ze mnie osobę upośledzoną.
To idzie w 2 strony nic nie dzieje się bez przyczyny a czemu uraziła? Może prawda!!!
Szczerze wątpię żeby kasjerka odezwała się w ten sposób bez powodu o ile się odezwała. Klienci często nawet spojrzenie potrafią odebrać jako obrazę.
Sobota ruch bardzo duży 1 pracownik na mięsie kolejka potężna żadnej reakcji że strony kierownika totalne nieporozumienie!
Weszłam do marketu bez koszyka i dostałam "ochrzan" od pracownika. A większość klientów kupowała bez koszyków. Mam w nosie taki sklep.
Witam w mojej miejscowości Justynów woj Łódzkie jest Dino .Co tutaj ochroniarze wyrabiają w głowie się nie mieści .Jak który klient mu nie pasuje potrafią wyrwać koszyk z zakupami i wypraszają ze sklepu .Kierowniczka Kinga z tego się smieje nic więcej zero reakcji .Wielokrotnie ludzie zgłaszają ale siedziba Dino nic z tym nie robi zero reakcji
Pewnie dlatego, że siedziba Dino ma pogląd na kamery i widzi dlaczego ochrona zachowuje się tak, a nie inaczej. (usunięte przez administratora) musi być karane.
Nie polecam pracy w Dino Chodel. Jak idziesz na zwolnienie bo chorujesz to kierownik patrzy na Ciebie krzywo... Pytam chorować nie można!? To jakiś żart... Inspekcja pracy powinna co niektórym przedstawić kodeks pracy... KIEROWNIK REGIONU mówi wprost że jak ktoś chodzi na zwolnienie to nie będzie miał przedłużonej umowy. Ludzie co wy wyprawiacie? Dino Polska Wstyd!!!!! Nie polecam pracy w tym sklepie!
Kochani praca w Dino w Wojcieszowie to jedna wielka masakra Kobiety robią na jednym etacie za dwie albo i za trzy ....!!!!gdzie są kierownicy na zmianach ....popołudniowych ...wolne mają ...dziwne a inni muszą (usunięte przez administratora) za innych coś tu nie gra !!!!ogarnięcie to to nie normalne wykorzystywaneie innych ...za dwa etaty!!!!!
Bardzo słaba opieka kierownika zmiany w Wojcieszowie !!!!!!kobiety starają się jak mogą ....ale nie ma pozytywnej opieki klijeta ...kobiety robią zmianę za dwie a mają płacone tak jak jest ...za jedną brak kierownika zmiany !!!!!!!!!
Na magazynie w Rzesz.... Manager centrum bez wiedzy pracowników i informowacji zmniejszył im premie. Dodatkowo z dnia na dzień zabrano dodatki za nadgodziny.Dodatkowo dochodzi do masowych i publicznych badań alkomatem ( bez podstawnych).Żałuję się pieniędzy na starych doświadczonych pracowników którzy się zwalniają. Oraz zamiast próbować utrzymać pracownika,lepiej wezwać do pracy 30 z delegacji ,którym trzeba opłacić chotel i masę innych dodatków, zatrudnić agencje ktora ledwo co pracuje. Rozmowy z managerem kończą się tekstem Jak coś to się możecie zwolnić, na Wasze miejsce jest masa chętnych..... Albo to ja wam płacę....
Jak większość kierowników centrum. Ja właśnie kończę współpracę na jednym z tych śmiesznych CD. Kadra kierownicza tak uboga że aż dziw bierze, że zarząd pozwala na coś takiego. Wymyślają jakieś chore zasady a jak się coś posypie to oni o niczym nie wiedzieli.
Jako pracownik administracyjny z dużym doświadczeniem w zarządzaniu myślałam, że będę miała szansę na dodatkowy rozwój bo jak wiadomo firma się rozrasta... A starłam się z brakiem kompetencji kadry menadżerskiej. Dziwi mnie tylko to, że zarząd nie widzi rotacji pracowników. Zamiast próbować zatrzymać wartościowych usilnie trzyma się tych bez kompetencji. Po roku śmiało mogę powiedzieć, że czas się zwijać bo praca w takiej atmosferze jest tylko dla desperatów!!!
A ja składam papiery CV w Dino Dobrzeniu Małym bo wisiała karta na drzwiach że niby szukają kogoś ale widzę że to było kłamstwo i (usunięte przez administratora) a nawet na rannej zmianie nie było kierowniczki co to za sklep.
Kierownik nie ma prawa do dnia wolnego? Kartka wisi bo szukają nie koniecznie w tym dino. Jeśli u ciebie to złóż CV bezpośrednio.
kurde trza jechac na 3 w katoszynie a mnie caly czas po tych dziurskach kolo abc a moja kobita jeszcze kielbase kupuje to ekspedientka mowi kurde pani sie ogarnij bo nie ma a ja wiem ze jest bo tam robie i jezdze codziennie kierownik mowi zostan 5 godzin po robocie i tam szczurki biegaja i piona ze szczurem i tak to jest
Oferty pracy wystawione na stronie Dino to chyba niezła ściema. Aplikowałam na kilka a odpisali że w tej chwili nie zaproponują zatrudnienia. Chyba mają oferty dla znajomych.

Jak się pracuje w Dino Polska S.A.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Dino Polska S.A.?
+ -
Jak wygląda rekrutacja do firmy Dino Polska S.A.?