Dino Polska S.A.
3 715 6 1

Opinie o Dino Polska S.A.

Rozczarowana

Witam czy u was w sylwestra lub wigilię też sklep będzie czynny do 22 bo ja mam przyjść na popołudnie do pracy czyli sylwestra lub wigilię mam spędzić w sklepie?

Xxx
@Rozczarowana 14.12.2018 14:50

W wigilię w pracy max do 14 a w sylwestra 21.30. Jest grafik wie godziny pracy sa napisane

Rozczarowana
@Xxx 14.12.2018 16:30

Ale w grafiku mam w wigilię napisane 14-22 więc jak to możliwe? Pytałam kierowniczki powiedziała że mam przyjść na popołudnie

renia
@Rozczarowana 14.12.2018 16:47

Sklep jest zamknięty wiec jak możesz przyjść na popo???Po co???niech Twoja kierowniczka dowie się dokładnie a później gada bzdury

Xxx
@Rozczarowana 14.12.2018 16:47

To co to za kierownik? I dlaczego jest tak wpisane skoro z pewnością system nie pozwoli na taką zmianę.

xxx
@Rozczarowana 14.12.2018 14:50

W Wigilię oraz sylwestra sklepy będą pracować inaczej niż w zwyczajne dni. Sprawdziliśmy, w jakich godzinach będą otwarte placówki poszczególnych sieci handlowych w Polsce.Wszystkie sklepy do 18,19 a reszta ?Staraliśmy się również skontaktować z sieciami Dino i Tesco, jednak do momentu publikacji artykułu nie udało nam się uzyskać informacji o godzinach otwarcia sklepów tych sieci.

iiiiiiii
@Rozczarowana 14.12.2018 16:47

dobre ............

Ja
@Rozczarowana 14.12.2018 16:47

Kierowniczka Cię wkreca....sklepy Dino są czynne w wigilię do 13:30 ????

Ania

Co musi robić młodszy zastępca?

Pracownik
@Ania 14.12.2018 22:05

Wszystko, od biura po sprzątanie sklepu.

Ania
@Pracownik 14.12.2018 22:21

To jest oczywiste, chodziło mi bardziej o to czy robi zamówienia, sprawdza lade mięsna, potrafi prowadzić zmianę w poniedziałek?

Ela
@Ania 14.12.2018 23:51

Oczywiście że tak, u mnie młodszy zastępca musi poprowadzić zmiane w poniedziałek jak i każdy inny dzień rano bo wiadomo że 2 zmiana bez problemu , to co jakby zastępca byl chory czy musi mieć wolne w poniedziałek to co ma przyjsc kierownik? Po coś jest to stanowisko. Młodszy robi lade mięsna, warzywniaka, RW, inwentaryzacje, wszystko. Tylko niestety zarabia za mało... Zresztą jak większość

Ania

Związki zawodowe, możecie zawalczyć o nasz socjal i wynagrodzenie??

Pracownik

Czy wie ktoś gdzie mu na zadzwonić w sprawie mobbingu w Dino? Jeśli tak to proszę o numer telefonu. Z góry dziękuję

Pracownica
@Pracownik 13.12.2018 15:35

Na początek zgłaszasz to do kierowniczki a potem jeżeli nie to do rejonowej swego rojonu

Świeżak
@Pracownica 13.12.2018 21:32

Tak, ale jeśli mobing sięga aż po kierownika ( stara kadra zatrudnionych względem nowych pracowników), do tego kierownik żyje w dobrej komunitywie z regionalną to komu sie wyżalić?

Zenek
@Pracownik 13.12.2018 15:35

W każdym socjalnym powinien być numer telefonu do spraw mobbingu. A jeżeli nie ma to dzwonisz do sekretariatu Dino i tam Ci powiedzą co i jak.

no nie
@Świeżak 14.12.2018 08:10

a co jeżeli (usunięte przez administratora)stosuje kierowniczka i jej zastępca

Xxx
@Zenek 14.12.2018 12:00

Właśnie jest wiele numerów ale o mobbingu niestety nie ma. Chodzi o kierowniczkę więc regionalny nic nie pomoże- za dobrze się znają

Daga

Witam co się dzieje w Dino Mieroszów... Dziewczyny które są nie mają już sił, jest ich mało, na sklepie brakuje towaru bo nie ma kto go wykładać o cenach nie wspomnę. Gdzie jest stara Pani kierownik ??? Brakuje jej tam z całym szacunkiem do obecnej ale chyba trochę nie pyklo, bo widać od dawna po markecie i po ludziach. Brakuje starej ekipy na tym sklepie która naprawdę dawala radę z chęcią chodzilo się na zakupy.

kinia
@Daga 13.12.2018 16:26

to samo Kowary dziewczyny sil nie maja przyszla nowa owa pani kierownik nie umie zarzadzac ekipa sie sypie

M

Witam jakie u was są godziny pracy w wigilię i sylwestra

nowa

Dziewczyny widziałyście dzisiejszą jałmużną na naszych kontach to chyba jakiś żart ze strony Dino jeszcze trochę to będziemy w wolontariacie pracować dla właściciela Dino .Czas na zmianę firmy bo skoro nas pracodawca nie szanuje to musimy się same uszanować czasy niewolnictwa już się dawno skończyły , tylko same wymagania i wyścig szczurów w Dino WSTYD WSTYD i jeszcze raz WSTYD

Stara
@nowa 07.12.2018 16:46

A czy są nagrody na święta?

ruda
@Stara 07.12.2018 19:58

nagrodę będziesz miła jak ....... kierowniczka cię opieprzy jak klient cię zbluzga no i jak zobaczysz kartkę od wypłaty zwlaszcza tą przedświąteczną ....... ha ha ha ha

Kierowniczka
@nowa 07.12.2018 16:46

A u mnie ok:)

Kierowniczka
@Stara 07.12.2018 19:58

Nagrodą jest paraca

Nieznajomy xy
@nowa 07.12.2018 16:46

Witam sądzę po wpisie że jesteś pracownicą tego CYRKU. Mam pytanie czy u was też osoby funkcyjne czy zmianowe nie mają większej stawki? Dlaczego pytam bo mam propozycje tzw. Awansu ale bez podwyżki podobno we wszystkich marketach Dino na terenie całej Polski tak jest to jaki to AWANS to jest kara a nie awans. Pozdrawiam

nowa
@Kierowniczka 08.12.2018 20:22

co tzn ok bo nie rozumiem 4 masz z przodu

nowa
@nowa 09.12.2018 12:19

dokładnie osoba funkcyjna dobre sobie to wymysł góry nie ma takiego u nas stanowiska jak osoba funkcyjna nie ma za to żadnego dodatku do wypłaty zapytajcie KR , obowiązki z rozliczaniem i zamykaniem marketu to standard każdy pracownik powinien uczyć się tych obowiązków to chyba normalne aby można było zamknąć market , stanowisko jest - młodszy zastępca kierownika, zastępca , kierownik zastępca i młodszy ma dodatek 100 zł miesięcznie a kierownik ewentualnie może taką osobę "funkcyjną" wynagrodzić premią o ile taką wyrabiają

nowa
@Stara 07.12.2018 19:58

tak kontrole hahahahaha

Nieznajomy xy
@nowa 09.12.2018 12:27

U nas kierowniczka mowi ze osoba prowadzaca zmiane, to osoba funkcyjna. Czyli tak z tego rozumiem to co market to inne okreslenia. Niby jedna firma a kazdy ma inne zasady.

Luna
@Kierowniczka 08.12.2018 20:22

Nic dziwnego ze ok. Jak jestes kierowniczka to nie masz co narzekać. Chodzi o zwyklych pracowników.

Ja
@Kierowniczka 08.12.2018 20:25

I powinniśmy być wdzięczni że Dino Polska S.A. daje nam pracę ????????????

wujeg
@nowa 07.12.2018 16:46

Rada dla szukających pracy ...Z daleka od Dino polska!

a Psik
@nowa 09.12.2018 12:19

Przykro mi ale nie możemy wypowiadać sie na temat wypłat.

Maja
@Kierowniczka 08.12.2018 20:25

Skoro tak to oddaj wypłatę pracownikom do podziału ze 3 tyś masz.

Maja
@Nieznajomy xy 08.12.2018 23:25

Funkcyjni nie mają dodatków. Pozdrawiam

2x
@nowa 07.12.2018 16:46

Dostalysmy podziekowanie za ciężką prace.

Betti
@Ja 10.12.2018 10:10

KPINA, CIESZYĆ????? Z czego????

Nieznajoma1985
@Nieznajomy xy 08.12.2018 23:25

Jestem ml zastępca kierownika i mam tyle płacone co zwykla kasjerka i tak samo zapieprzam i na kasie i na mięsnym

nowa
@Stara 07.12.2018 19:58

jedyna nagroda jaką dostajemy to tzw.stażowe ile lat przepracujesz tyle dostaniesz nagrody po przepracowanym roku należy ci się 100 zł oczywiście minus podatek i to cała nagroda jaka nas firma dowartościowuje

Betti
@a Psik 10.12.2018 20:22

Bo co bo będziesz miała po premi???,. ale się ubawiłam.... :)

Pestka

Czy tylko u nas notorycznie nie zgadza sie sejf??? I o co chodzi ze kasjer ma nadwyzke podpisuje ze otrzymal a nie dostaje????pracuje miesiac nie wytrzymam chyba do konca umowy

Kierowniczka
@Pestka 08.12.2018 17:07

Wytrzymaj...

Betti
@Kierowniczka 08.12.2018 20:21

NIE BĄDZ GŁUPIA, UCIEKAJ SZKODA ZDROWIA I KRĘGOSŁUPA BO I TAK NIC SIĘ NIE ZMIENI I NIE BĘDZIE LEPIEJ!!!

nowa
@Pestka 08.12.2018 17:07

każdą nadwyżkę oddaje się do firmy tak jest w procedurach a manka pokrywasz jako kasjer tak już ustanowiła firma

Faustyna

Możemy jako pracownicy na ,, forum dla pracowników'' pisać swoje sugestie co byśmy chcieli żeby się zmieniła np. inwentaryzacja tygodniowa była w sobotę a nie jak jest teraz w poniedziałek. Jeśli będzie dużo takich pism to może coś zadziałamy. Moje sugestie dla Dino Polska S.A.: Inwentaryzację przenieście na sobotę. Dajcie więcej pracowników. Podnieście pensie I może jakiś socjal- bony na święta, paczki dla dzieci. Firma się rozwija coraz więcej sklepów się otwiera a pracownik jest traktowany jak biały murzyn. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zatrudnić więcej pracowników i nie nasyłać ciągłych kontroli.

Dawid789
@Faustyna 04.12.2018 19:12

A czemu inwentaryzacja na sobotę akurat? Moim zdaniem nie jest to dobry pomysł bo przed niedzielą niehandlową w sklepach wysoko obrotowych jest spory ruch. Lepiej chyba wyjść w sobotę wcześniej by w niedzielę móc odpocząć.

faustyna
@Dawid789 04.12.2018 23:10

Też pracuję na sklepie wysoko obrotowym i wolała bym w sobotę inwenturę bo w niedzielę mam wolną i mogę odpocząć i na zamknięciu już jest dużo mniej do ważenia. A tak to w poniedziałek nowy towar i pełne półki i z II zmiany o 24 wyjdziesz a rano o 6 muszę wstać dzieci do szkoły uszykować. I nie tylko ja jestem takiego zadania żeby zmienić inwenturę na sobotę. Rozmawiałam z KR ale on nic nie wskóra bo takie coś musi wyjść od pracowników.

jola
@Faustyna 04.12.2018 19:12

bardzo dobry pomysł inwentura w sobote

D
@jola 05.12.2018 08:34

Ale tylko wtedy gdy są co najmniej 4 osoby na zmianie U nas w soboty popołudniu są zawsze 3 ((

faustyna
@D 05.12.2018 08:44

Ja też tak mam że mam 2 osoby + ja na zmianie norma. To może piszmy ze chcemy inwenturę w soboty im nas więcej tym lepiej.

anna
@faustyna 05.12.2018 07:53

a sprzątanie mięsnego to kiedy?Mało macie pracy w sobotę/?ja pracuję w markecie wysokoobrotowym i nie wyobrazam sobie jeszcze inwentury w sobote

pracownik
@faustyna 05.12.2018 19:07

jestem za

KROTOSZYN

Pracuje w Dino 6 lat.Ogólnie praca jak praca mozna powiedziec ,ze nawet ją lubie. Tylko pytanie jak długo mozna lubic pracę po 3 os.na zmianie,za marne 1800zł i z upierdliwym kierownikiem regionalnym, który nawet nigdy nas nie pochwali.Nawet gdy cos wyszło lepiej niz zwykle zawsze jest ale. Młoda gęś bedzie mi mówiła ,że ona też zaczynała jako kasjer sprzedawca i rozumie jak to jest. Nie wspomne o idiotycznych kontrolach i zadaniach.Pot po tyłku leci a Ty tak nic z tego nie masz.Wielka POLSKA( smiech na sali) firma a 0 socjalnego.Jak może nie być żadnych paczek lub bonów na świeta w firmie która zatrudnia tysiące pracowników? ŻENADA

pracownik
@KROTOSZYN 06.12.2018 15:46

Też pracuje w firmie dino premia jest ale dla kierownika , który nawet na sklep nie wychodzi a premie za polecanie dostał paranoja

Pracownik22

Wie ktoś ile dni wynosi wypowiedzenie w Dino jeśli przepracowalam dłużej jak 2 tygodnie, ale mniej niż 3 miesiące na okresie próbnym? Proszę o odpowiedź ponieważ zamierzam się zwolnić stamtąd jak najszybciej.

Xxx
@Pracownik22 10.12.2018 22:06

Szczerze chyba 2 tyg ale nie wiem dokładnie.... Złóż wypowiedzenie i idź na zwolnienie xd

Ela

Witam,ktoś napisał, że mięso jest wazone przed zmieleniem.Oczywiscie,bo nie sprzedajemy mięsa mielonego, a zmielenie jest grzecznością ze strony sklepu .

Miki
@Ela 02.12.2018 18:52

To dlaczego np Polomarket waży mięso dopiero po zmieleniu ? Sama tam pracowałam i za takie ważenie przed i nabijanie ceny mogłam dostać nawet po premi . Oczywiście sklepy robia to grzecznościowo ale my klienci mamy prawo płacić za towar który mamy fizycznie a nie który zostaje w maszynce . Już nie wspomne o tym że maszynka czasami wyglada tragicznie jest cała obklejona i widać na niej mięso które jest wyschnięte .

Kik
@Miki 02.12.2018 20:41

W Dino mamy taką politykę, ważymy przed zmieleniem.W markecie nie mamy w ofercie mięsa mielonego.

Ela
@Miki 02.12.2018 20:41

Na życzenie klienta oczywiście można dac też to co pozostało w maszynce.

Pracownik
@Miki 02.12.2018 20:41

Na mirleniu mięsa co najwyżej traci pierwszy klient ponieważ maszynka nie była używana w kolejny już nie, ba jak Pani napisała mięso pozostaje w maszynce. Jeśli Pani jednak zechce to pani z mięsnego po zmieleniu Pani mięsa może resztę dać z maszynki.

Miki
@Pracownik 02.12.2018 22:29

Wcale nie traci pierwszy klient ale dobrze że " Pracownik " się do chociaż jednego klienta który traci przyznał czyli jednak nie jesteście w pożądku wobec klientów .

nowa
@Miki 02.12.2018 20:41

Witam , przecież my pracownicy nie wymyślamy procedur które obowiązuję w markecie jeżeli tak sobie ustali góra to tak pracownik wykonuje swoje obowiązki więc pretensje proszę kierować wyżej "jak Pan każe Sługa musi " i tyle w temacie

Miki
@Ela 02.12.2018 22:17

Klient jeśli chce kilogram mięsa mielonego to ma dostać kilogram oczywiście wiem że idealnie się nie da Ale oszukiwanie ludzi nabijając etykiete z ceną przed zmieleniem to oszustwo i perfidne jest naklejanie tej cenówki z boku wagi a po zmieleniu ponownie mięso waraca na wagę i dopiero jest przyklejana cenówka . Jakoś inne sklepy które równierz w swojej ofercie maja mielenie mięsa na życzenie klienta nie robia tego co wy . Po za tym po wczorajszej odpowiedzi Pani że w niedzielę maszyny się nie brudzi byłam w trzech innych sklepach Dino i Panie bez żadnego problemu to mięso chciały zmielić . No ale cóż Panie w Dino w Chocianowie do pracy przychodzą plotkować a nie pracować . Podam przykład na monitoringu napewno to będzie stoje biorę paluszki , pracownica Dino wykłada piwa obok stoi facet i dwa piwa ładuje pod kurtke i co zero reakcji poszedł wyszedł stoi za dino pije z drugim kolega i nic tego pracownik co stał obok nie widział ale córke która ma dwa lata i wzieła cukierka to już widziały Tylko szkoda że nie biorą po uwagę że takie małe dziecko nie rozumie że nie wolno a po za tym później te cukierki odłożyłam .

Miki
@Miki 03.12.2018 11:36

Nawet dodam że zakupiłam cukierki za ponad 5 zł i odałam Panu na kasie żeby je odłożył z powrotem do ponownej sprzedaży Cukierki których moja córka nie wzieła A ten Pan oddał wam za piwa które wzioł ?

Miki
@nowa 03.12.2018 11:33

To współczuje pracy przy takich procedurach

Dada
@Miki 03.12.2018 11:49

Ja kiedyś z ciekawość z ciekawości zważyłam mięso po zmieleniu. Waga była odrobinę większa niż przed. Kwestia innej faktury miesa w kawałku i tego już zmielonego. Więc jeżeli chcecie płacić więcej to ok.

Ela
@Miki 03.12.2018 11:36

Napisałam jakie są w Dino procedury i u mnie tak się robi,bo pracując w tej firmie muszę się do nich stosować. A w tym nieszczęsny markecie może warto poprosić kierownika i przedstawić sytuację bo żyje w nieświadomośći.

Miki
@Dada 03.12.2018 14:41

Ja też ważyłam mięso w domu na wadze i wyszło mniej poprosiłam mame żeby zważyła jak bedzie kupować i jej też wyszło mniej . Może u Pani wyszło więcej po Pani która to mieliła odczekała chwilę aż to mięso zdąży przejść przez tą maszynkę . Zreszta ja odpuszczam już ten temat z mięsem jest tyle sklepów w okolicy które dbają o swoich klientów i zapewniaja miła i profesionalną obsługę że wcale mi Dino do szczęścia nie potrzebne i obrażone Panie bo klient przyszedł i chce mięso

:)
@Miki 03.12.2018 18:12

Powodzenia i szerokości życzę!

Cc
@Miki 03.12.2018 11:19

Jak nie pasuje to może w domu zmielic mięso jak byk jest napisane na stanowisku mięsnym na życzenie klienta

nestle
@Miki 02.12.2018 20:41

no wlasnieeee nestleeeee

Pracownik
@Miki 03.12.2018 11:19

Ale może dostać do zmielonego mięsa to co pozostali w maszynce. Proszę zwazyc sobie mięso przed i po zmieleniu i zobaczy Pani ile tak naprawdę traci. Porównanie Polomarketu do Dino jest bez sensu, każda firma ma swoje wewnętrzne procedury a pracownik tak naprawdę nie wiele ma do powiedzenia a cała procedura jest wywieszony na dziale mięsnym wystarczy przeczytać i jeśli coś nie odpowiada to wystarczy kupić mięso w kawalku a nie mielone i zmielić sobie samemu w domu.

Pracownik
@Miki 03.12.2018 18:12

????

anna
@Miki 02.12.2018 20:41

polomarket to nie dino- inna polityka a zawsze można zmielić sobie mięsko w domu samemu wtedy zaden klient nie będzie mieć strat

Dino Ty Psino !!!
@Miki 03.12.2018 11:36

Miej pretensje do Borysa a nie pracownic bo takie mają wytyczne

Pozdrawiam Miki
@Ela 02.12.2018 18:52

Jeśli ci nie pasuje że ważymy mięso przed zmieleniem, możesz kupić mięso mielone garmażeryjne. Waga mięsa jest przyklejona na opakowaniu i nic nie tracisz .

Pracownik
@Miki 03.12.2018 11:36

Jeżeli klientowi nie odpowiada to zawsze może sam sobie zmielić lub wziąć gotowe mielone- garmażeryjne czy klopsikowe

Ttt
@Ela 03.12.2018 15:06

Nie ma co narzekać...

Ttt
@Kik 02.12.2018 21:19

Dokladnie

Ttt
@Ela 02.12.2018 18:52

Wszystkim nie dogodzi

Ela
@Ttt 09.12.2018 21:03

Absolutnie nie narzekam, u mnie jest ok,chodziło mi o market wspomniany przez Miki.

Maja
@Miki 03.12.2018 11:36

A ile tego mięsa brakuje 5 dkg masakra. Idź gdzieś indziej i przestań marudzić. Jedno i to samo. Człowieku nie rozumiesz że trzeba robić tak jak pracodawca ustalił. Koniec, kropka

Reniaa
@Miki 02.12.2018 20:41

To jie jest ksiazka skarg i zażalen tylko forum dla pracownikow dino masz problem pisz do dyrekcji dlaczego tak wymyslili

Reniaa
@Miki 02.12.2018 20:41

To idz do polomarketu u nas jest inaczej a jak masz problem to pisz do dyrekcji bo ja nie mam zamiaru qazyc po zmieleniu i dokladac z pensji zeby nie bylo strat

XYZ

Praca w dino to dno kompletne. Trzy na zmianie, opiernicz od kierowniczki na każdym kroku. Nieważne, że niedawno zaczęłam pracę i się nie wyrabiam. Mam mieć czysto, mięso i wędliny doniesione, gdzie jest spory ruch, ja sama stoję na mięsnymi, a reszta załogi (poza osobą siedzącą na jedynce) plotkuje w biurze w najlepsze. Do tego ekipa podzielona na dwa obozy - jeden "chroniony", drugi dostaje opieprz za byle co, gdzie ta pierwsza grupa nie dostaje złego słowa nawet za to samo albo gorsze potknięcie. Pracuję tu już drugi miesiąc i to o drugi za dużo :/ Po niedzieli - najpóźniej - daję wypowiedzenie i pier.... niczę ten pseudo market ;/

Yyy
@XYZ 27.11.2018 21:01

W kazdym dino to samo sie dzieje .. Identycznie. I bardzo dobrze robisz ja tez jutro zamierzam to zrobić.

Xxx
@XYZ 27.11.2018 21:01

To prawda, w Dino zawsze są 2 grupy -tych lepszych z kierownikiem i tych niby gorszych ale od najgorszej roboty. Na mięsnym ladą czasami święci pustkami ale nikt nie wejdzie by pomóc jednak w drugą stronę to wszyscy oczekują pomocy.

Beti
@XYZ 27.11.2018 21:01

Popieram, też tak miałam ta sama sytuacja i przez to odeszła....

xyz
@XYZ 27.11.2018 21:01

jakbym czytała o swoim markecie dodam jeszcze że te osoby z" lepszego obozu 'cały czas nadają że ta na jedynce nic nie robi

Xxx
@XYZ 27.11.2018 21:01

To prawie tak jak u nas. Widocznie w każdym Dino tak jest. KIEROWJICY OPANYJCIE SIĘ, JESTESNY TAK SAKO JAK WY TYLMO LUDŹMI....

Dino Ty Psino !!!
@Xxx 07.12.2018 10:37

Kierownicy myślą że są jak bura....zycho BORYS - ponad tymi maluczkimi ale wczesniej czy pozniej życie też was rozliczy...

Reniaa
@Xxx 07.12.2018 10:37

O matko po jakiemu to jest??

Hahahisii

Witam was wszystkie ???? niedługo prywatne sklepu przejdą na Dino Polska czy mogę prosić o jakieś szczegóły dotyczące tej firmy ? Tzn jakie są podstawy premie czas umowy i wogole ? Będę wdzięczna ????????

Dino Ty Psino !!!
@Hahahisii 07.12.2018 18:42

Omijaja tą firmę szerokim łukiem!!! Wyzyskują ludzi jak dawniej biali murzynów. Sam właściciel sklepów jest na szczycie a pracowników ma głęboko w d...ie. Nie ma żadnych praw u nich. Jedyna opcja pracy tam to zatrudnić sie i siedzieć na L-4. Ludzie wyrabiają nadgodziny o które nie wolno im się dopytywać... Porażka. Jedyna opcja polepszenia warunków pracy to masowe zwolnienia lekarskie jak niedawno policjanci!!! Nie wiem czy wiecie ale są markety co mają 750 zl premii lokalizacyjnej bo nie ma chętnych a tam gdzie są ludzie jej w ogóle nie mają a robią tyle samo. Biernacki - jesteś (usunięte przez administratora) Swoich pracowników mas za nic a sam rozbijasz się ferrari i pedalskim śmiglaczkiem. A by cie ciapaci dorwali w swoje ręce...życzę ci.

Hahahisii
@Dino Ty Psino !!! 07.12.2018 19:50

A z wynagrodzeniem jak wyglada jaką macie podstawę ??

Xxx
@Hahahisii 07.12.2018 23:02

2200brutto/ 1720 do ręki

Hahahisii
@Xxx 08.12.2018 09:05

A jakieś premie do tego bo słyszałam ze biernacki daje wysokie premie czy to tylko plota ??

Kierowniczka
@Hahahisii 07.12.2018 18:42

Sama sprobuj, nie sluchaj innych

Pracownicy
@Dino Ty Psino !!! 07.12.2018 19:50

Trzeba bedzie tak zrobic to moze zaczna nas szanowac .jak ktoregos pieknego dnia beda musieli ruszyc swoje tylki na markety

Pracownik
@Xxx 08.12.2018 09:05

1720?- chyba z nadgodzinami ????????

Pracownik
@Hahahisii 08.12.2018 11:50

Chyba sobie daje te wysokie premie, bo dla pracowników raczej wiele ich nie ma

Reniaa
@Kierowniczka 08.12.2018 20:23

Nie wciagaj ludzi w (usunięte przez administratora)

bibi

Dlaczego w Dino jako w jedynym markecie nie mogą dzieci zbierać żywności dla ubogich ?co im to przeszkadza ?przecież by na tym zarobili .... kto tego zabronił WSTYD .... Ludzie wrzucają górę produktów zakupionych w marketach ... PROSZĘ TO ZMIENIĆ !!!

Ktos
@bibi 10.12.2018 17:50

Dino zezwala na zbiórkę żywności przez organizacje. Jest nawet odpowiednia procedura opisująca jak załatwić tą sprawę. Wystarczy zapytać kierownika

Jola

Jak wiele nauki jest na młodszego zastępcę? Niebawem czeka mnie to, trochę się obawiam czy sobie poradzę

Kredka

Witam pracuje w dino 5 lat smiech na sali zeby dla pracownikow nie bylo zadnych bonow paczek dla dzieci itp niedlugo nikt tam nie bedzie pracowac chociaz juz jest wielki problem z tym.....

Brzoskwinka
@Kredka 01.12.2018 23:41

Brawo dla Pani/a. Nic nie mamy . Pracownicy z innych marketów śmieją się z nas . Jak tak można. !! Wstyd dla właściciela .

Fifi
@Brzoskwinka 06.12.2018 22:44

To jest najgorsza firma jaką znam, tam pracują tylko jelenie, które się wykorzystuje, no ale jeśli komuś to odpowiada to niech pracuje

anna
@Kredka 01.12.2018 23:41

ale do listopadowej wypłaty macie dodatkową premię -zalezy kto ile lat pracuje

Luna

I jest wyplata....porażkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa smiech po prostu. Az szkoda. Plakac sie chce...

Paula

(usunięte przez administratora) w kowarach nowa pani kierownik Pani K.M dba tylko o tych co wchodza jej w (usunięte przez administratora) nie widzi innych co się starają przyjmuje po znajomości ty (usunięte przez administratora) ci co wlaza w du... kierownicę mają luzy nie nadaje się (usunięte przez administratora) nie wspiera broni tylko swoich przy......ów.

Kik
@Paula 04.12.2018 19:02

Jeżeli jest (usunięte przez administratora) to macie adres email na spcjalu proszę pisać.

Wściekła
@Kik 04.12.2018 19:23

Jaki email ? Nie ma ani ankiet, ani emaila, a druga sprawa na pewno chcą nazwiska, sądzisz że któraś się podłoży? Nie sądzę przecież pseudo kierownicy by je zjedli

Kik
@Wściekła 05.12.2018 21:05

Sytuacje które opisałaś nie można nazwać mobbingiem. Jednakże zachowanie kierownika jest niedopuszczalne. Na Twoim miejscu porozmawiała bym z kierownikiem regionalnym

Pracownik
@Kik 05.12.2018 22:56

Rozmowa z kierownikiem regionalnym raczej dużo nie da, co on może - zwrócić uwagę że tak ma nie postępować? Kierownicy Ci chcą to robią, sądzą że jak się będzie darło na cały sklep i poniżało innych to jazdy będzie ich wielbił. Ciekawe co zrobią,gdy ludzie przez takich kierowników będą odchodzić z pracy- kierownik jest tylko jeden a to za mało by otworzyć sklep.

Fifi
@Kik 05.12.2018 22:56

Tak, tylko ciekawe czy kierownik nie ma czasem układów z K. R i w tedy nie ma się co odzywać

Pracownik2345

Hej dziewczyny czy u Was też musicie płacić za towar po terminie i za gazety które nie były zdane? I czy też wciąż brakuje Wam w sejfie i musicie się dokładać do tego? A jeśli chodzi o pracę w dino to praca jak praca robić trzeba swoje jak wszędzie..ale faktycznie te wszystkie kontrolę i straszenie że premii nie będzie to żenada tym bardziej że i tak żadnej premii nie ma..i fakt kierownictwo powinno być wybierane na podstawie jakiegoś doświadczenia a nie pracownicy którzy nigdy nie byli kierownikami dostają taką posadę a później traktują swoich pracowników jak nie powiem co...

Pp
@Pracownik2345 06.12.2018 12:41

Nie ma prawa ktos cie zuszac do placenia za cos szczegolnie za gazety poprostu to jest nie zgodne z prawem

Honda200614

Dino Tuchorza, miła i uprzejma obsługa. Widać że zgrana załoga. Porządek, fachowa obsługa na najwyższym poziomie.Zadowolona klientka.

Asiakowary

jestem nie jedno krotym zdaniem jak pracownice w Dino Kowary sa traktowane przez ową nową pania kierownik młoda dziewczyna a taka wyszczekana wstyd zero szacuknku

Magda

Czy ktoś wie gdzie i jak zapisać się do związków zawodowych???

wściekła

Mobbing; lekceważące traktowanie pracownika; płaca głodowa; tworzenie grafiku proforma do akceptacji a potem zmiana 4x w miesiącu; wykreślanie nadliczbowych minut z list obecności; kierowniczka której woda sodowa uderzyła do głowy przyrośnięta do stołka w biurze; wstawianie na osobę prowadzącą zmianę, pracowników nie mającego pojęcia o zamykaniu sklepu i innych procedurach; brak ankiet w sprawie mobbingu. Moje sugestie dla Dino Polska S.A.: Podnieść pensję, zmienić stosunek do pracownika, prowadzić lepszy nadzór nad kierownikami sklepów, zatrudniać na stanowisko regionalnych ludzi kompetentnych ale z empatią którzy umieją rozmawiać z pracownikami sklepów a nie tylko zamykają się z kierownikami w biurze Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Podnieść pensję, rozmawiać z pracownikami sklepów, prowadzić większy nadzór nad kierownikami sklepów

Basia

Zmienię kierownicze Dino na ul. Pabianicka ej w Łodzi. Stosuje mobbing wobec pracowników. Wyzywa się na starszej zatrudnionej kobiecie, kasherach i pracownikach. Byłam wielokrotnie świadkiem, robiąc zakupy, kary godnych scen wobec. Robi awantury pracownikom, kryjąc własną niekompetencji, np. Jest zmueniona cena na towarze (obniżona), w kasie klient płaci zawyzona, a gdy klient się wykloca, obraża przy klientach Pracowników i obraża ich. DeOrganizyje pracę sklepu - awantury wszczyna gdy jest dużo klientów. Przez to kasjer y nabijaja kilka razy ten sam towar na paragon, i to po zWyzontxh niezmuenionych cenach.. M Moje sugestie dla Dino Polska S.A.: Są inne Dino i kierownictwo godne nagrod: Dlutow, Swietlin, Bełchatów. Wspaniała Obsługa i kierownictwo

Peaciwnik.
@Basia 02.11.2018 21:08

Jestem pracownikiem tego sklepu. To co pani pisze bardzo mija się z prawdą. Szefowa jest wspaniałą kobietą. Osobiście przez 3 lata, które tam pracuję nie słyszałam, aby na kogoś krzyczała. Owszem, czasami zwróci uwagę pracownikowi, ale od tego przecież jest.

Pracownik
@Peaciwnik. 03.11.2018 11:18

Koleżanka ma rację nasza szefowa jest wspaniała kobieta zna życie i wiemy że zawszę można na nią liczyć jak ona na nas. Są dni że głośno powie kogoś krzyknie jak coś nie tak zrobi to musi zwróci uwagę. Pani Basiu od razu mobbing jak by był to by nikt tu nie pracował wiec proszę nie oceniać naszą szefowa od razu tak ostro bez żadnych postaw.

Klient
@Peaciwnik. 03.11.2018 11:18

Jeżeli ta pani byla świadkiem takiego potraktowania pracownika to znaczy ze jednak pani kierownik brakuje taktu i fachowosci....

Kik
@Basia 02.11.2018 21:08

Ten post już kiedyś był i to bardzo dawno temu. Ktoś bardzo chce zaszkodzić tej pani

Nowa

Witam, wiecie moze kiedy bedzie wyplata w tym miesiacu?

Luna
@Nowa 05.12.2018 15:22

10 w poniedzialek.

Oni
@Luna 05.12.2018 15:34

I zawsze jest 10tego? U mnie dziewczyny mowily ze maja do max 8.

Luna
@Oni 05.12.2018 15:39

Zalezy jak wypada ten 10 jak jest 10 w niedziele to jest wyplata juz w piatek.

Magda

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Mają w du..... pracownika obiecują kokosy a nic nie dają nawet na święta nie ma żadnych talonów dla dzieci paczek nie robią gdzie mają na miejscu i nie muszą nic wydawać jak na taki zakład to jest chore kłamią na każdym kroku jeśli chodzi o Dino Rzeszotary to jest jakiś nieporozumienie ludzie tam pracujący nie nadają się do niczego. Zakład po prostu padaka pan kierownik kłamie nie potrafi nic załatwic.

Ja

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Podwyższyć pensje pracownikom,zmniejszyć ilość kontroli która wprowadza dezorganizację oraz duży stres który jest powodem zwolnień

Młoda

Witam pracuje od października w Dino i umowę mam do końca Grudnia, jeżeli mi przedłużą umowę to ile netto będę wychodzić? Bo obecnie mam 1650 zł

Dinusia
@Młoda 04.12.2018 01:42

Tyle samo, nie licz na więcej, nie w Dino....

Młoda
@Dinusia 04.12.2018 12:10

Dziękuję za informację ????

Magdalena

Mobing w kowarach

Zostaw opinię o Dino Polska S.A. - Krotoszyn

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska S.A.