Dino Polska

Krotoszyn

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 640 ocen.

Opinie o Dino Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska

Klient

Dino Potworów!! co tam się dzieje?! Obsada jest do bani!! Kierownik wysłowić się nie umie to jeszcze dodatku analfabeta, zastępca i mł.zastępca to porażka!!! Kto wybiera takich ludzi na stanowiska??!!!Do niczego nie mają pojęcia!! Kłamią, zmyślają i oszukują klientów do tego nic nie umieją załatwić!!!! MEGA PORAŻKA!!! ZMIEŃCIE ICH!!!!!!

Neutralna
@Filip 25.02.2018 03:46

To co Waszym zdaniem trzeba osiagnąć żeby zostać kierownikiem? Matura to za mało? :D ktoś sie mści chyba na tego chłopaka skoro taki hejt idzie. Miejcie troche honoru i nie pokazujcie chamstwa ;)

Nutella
@Neutralna 25.02.2018 13:04

Poważnie liczylismy że po studiach chociaż licencjat. Maturę to chyba każdą osobą ma. Nie wierzymy że tylko matura. Ale doświadczenie się liczy nie szkoła. A doświadczenia to nie ma. To świadczy o firmie .

Morwin

W Dino jest coraz gorzej każą pracować do 23 a niechcą zapłacić za godziny nocne tylko oddaja na tygodniu jako zwykla godzina-to jest nie zgodne z prawem.Skoro dwie niedziele będą wolne to niech będą tylko pracujace do 23 te piątki i soboty poprzedzajace wolną niedziele a nie wszystkie.

Kierownik

Pracuje w Dino już ładnych parę lat bywało różnie ale teraz co się dzieje to tylko chyba chory nie zauwarzy. Kochana nasza góro czyli właściciele prezesi i cała tam szajka was. Chcę tylko powiedzieć że TO MY czyli załoga na slepie pracuje abyście WY mieli fakt daliście nam pracę ale na dzisiejszym rynku pracy w tych zarobkach jest od groma. W tych zarobkach i o niebo lepszych warunkach , mniejszy stres. Straszycie wiecznymi kontrolami tylko po co te kontrole? Nie wystarczy Wam monitoring? Trenerzy? Wypuszczacie w obieg małolaty Które triumfują jak znajdą towar bez etykiety czy też pieczywo 1 szt po terminie? (usunięte przez administratora) jestesmy tylko ludzmi zaloga 4 z kierownikiem na rano to luksus czego wy od nas oczekujecie do tej dziesiątej? Perfekt lada perfekt warzywniak pelne półki ceny piekarnia 20 meili inw. Dzienna inw krocząca i kto to ma robić wszystko????na już obsluga to jest chore wasze limity pracowników to jakieś nie porozumienie .Ludzie uciekają bo mają dość. Tak ma wyglądać dalej? Od kontroli do kontroli? I wieczny bieg z szarganymi nerwami? A jeszcze nasz nowy KR nosz (usunięte przez administratora) kto to wybrał? Zero pomocy zero informacji tel. Nie odbiera nic nie potrafi zalatwic a sam wymaga gruszek na wierzbie ...powoli baterie nam się wyczerpują...Docencie nas ,zwiększcie zarobki nam kierownikom rownież , dajcie socjal i limity zatrudnien zmienic przynajmniej do 14 osob na taki sklep jak nasz rozwijacie się w ekspresowym tempie a my??? Zastraszani bo oremi nie będzie bo konsekwencje bo (usunięte przez administratora) . Tracimy zdrowie psychiczne przez Was a Wy nic nas nie doceniacie NIC A NIC !!!!!

Gość
@Prezes Dino 17.02.2018 17:29

To będą ludzie odchodzić z pracy a wy sami będziecie pracować.

!!!!!!!!!!

Panie prezesie moze zechce pan poczuc urok tegorocznej zimy?? Zapraszamy na kase do jednego z Pana sklepow...skostniale nogi rece i zamarzniete gluty w nosie....takie atrakcje!!!!!!!!!

KAROLINA
@Prezes Dino 24.02.2018 17:37

zapraszam niech PREZES pokaże jak to się robi???? w końcu przykład idzie od góry!! zapraszam całą ELITE na market niech popracują pare dni w trzy osoby na zmianie i zobaczymy co wtedy będą mieli do powiedzenia...

Kasjer-sprzedawca
@Prezes Dino 24.02.2018 17:37

Panie "prezesie", ale dlaczego? Czy my w okrojonym składzie mamy pracować na kilku stanowiskach? Mamy na umowie tylko kasjer-sprzedawca, a praca w Dino na tym stanowisku obejmuje wiele wiele innych zawodów.

Klient

dino Cieszków na rynku kierowniczka drze ryja na pracowników dodatkowo stosuje mobbing oraz okrada pracowników twierdząc że zrobili manko. Pracownicy nie maja jak się obronić bo kierowniczka liczy kasę sama za zamkniętymi drzwiami i może sobie z nią zrobić co ze chce. I robi sobie premię.

Klient
@..) 23.02.2018 21:56

Bo kierowniczka uważa się za boga i jak coś komuś nie pasuje to może się zwolnić. W Cieszkowie wiecznie obsada się zmienia bo nikt nie chce z nią pracować i dziewczyny uciekają na inne sklepy.

Nick
@Klient 24.02.2018 09:42

Podobnie w potworowie i trablicach.

Free

Tak czytam co tu piszecie i jestem prawie pewna że większość opini piszą pracownicy , klienci nawet nie wiedza że takie forum istnieje. Sami wystawiacie sobie złe opinie na wasze sklepy. Jeżeli jesteście niezadowoleni z pracodawcy to inni czekają Tylko na co Wy czekacie ? bo paplanie tutaj nic nie da - Zarząd ma was w d...e i nic się nie zmieni na lepsze

Gość771

Czy ktoś wie jak wygląda sprawa urlopów.Po ilu miesiącach charówki należało by upomnieć się o urlop tymbardziej że stary jest niewykorzystany.pracuje w jednym z marketów w Poznańskim.Czy dają urlop kiedy im to pasuje,bo pracownik niema nic do powiedzenia.Jest to przykre.

klientka69

Będąc dzis na zakupach w łęknicy stojąc w kolejce na masarni,pracownica uwijała się jak mrówka by szybko,sprawnie obsłużyć klientów.kolejka długa że szok a pani kierownik przyszła obsłużyła swoją siostrę stojącą w kolejce a reszte klientów miała gdzieś,odeszła ze stoiska.BRAWO!!!!

Gość
@klientka69 01.02.2018 18:46

Bo niestety tak jest,a jak coś drobnego ominie to zaraz zastraszania że premie zabiorą gdzie kasjerka ma i tak większą. Mięśniara na popołudnie ma na głowie mięsny nabiał wypiek pieczywa czy położenie chleba z piekarni a żeby było lepiej to jeszcze warzywniak uzupełnić i wyjść o czasie.....

Zenon
@Klient 08.02.2018 22:49

A może to w Dąbrowie B...?

Tm

Coś na temat waszego szefa https://m.money.pl/wiadomosci/artykul/artykul,45,0,2399021.html

Ko

Co to jest solidarność pracownicza ? czy  pracownicy umia sie zorganizowac i powiedziec stanowcze nie warunkom pracy i placy i nadgodzin. Czy tylko umia narzekac na portalach internetowych i komentarzach do artykułów na temat firmy

lotar

Wasz szef nosił osiem lat temu pyry na markecie żeby pomóc pracownikom a jak dzisiaj ma miliardy to przed marketami stawia tablice [praca czyni wolnym ]tak wam dziękuje za lata ciężkiej pracy

cv
@lotar 21.02.2018 21:32

Niestety każdy widzi tylko u niego bogactwo i osiągnięcia firmy ale nikt nie widzi ze firma ma największa rotacje pracowników na magazynach i sklepach.

xxxxx

wie ktoś czy sa jakies premie na Wielkanoc?

pakiet godzina +
@xxxxx 21.02.2018 16:39

Tak, specjalny pakiet "godzina +" piątki i soboty do 23, poniedziałkowe inwentury po zamknięciu oraz Wielka Sobota od 5! :) Ot, nasza premia na Wielkanoc. PS Pozdrawiam mój market, który ma dostawy świeże o 5:30! Jeszcze bardziej pozdrawiamy tych, którzy zaczynają o 5 świeżą, trzymajcie się Dinusie :)

;)
@xxxxx 21.02.2018 16:39

Hahaha. Dobre...

Ewelina

Ja pracuje w Dino i zarabiam praeie 3000.00 za pracowanie przy wymiarze 8 godzin czasami godzinę dłużej weźcie się za robotę a nie pisanie głupot to też zrobicie barwny !!!!!!!

Aaa
@mała 25.01.2018 09:11

To napisał ktoś specjalnie o tych 3 tyś, że jest tak (usunięte przez administratora) Śmiech na sali! ????????????????

KAROLINA
@Ewelina 13.01.2018 00:19

Przepraszam ale chciałam spytać w którym konkretnie Dino tyle można zarobić???? i na jakim stanowisku? bo jeśli mówimy o kierowniku to fakt ma on około 3000zł do ręki ale pracownicy maja tak jak u nas przy nadgodzinach około 1700zł, zastępca 2000zł to nie są oszałamiające pieniądze i proszę mi nie mówić żebyśmy się wzięli do pracy bo zpierd...my jak małe mrówki w składzie 3 na zmianie. Często nawet nie jesteśmy w stanie zejść na przerwę bo nie ma na to czasu. Tylko w biegu jakaś bułka z parówką byle szybciej. Także jak czytam tekst typu weźcie się do roboty to naprawdę zapraszam na nasz market. Wiem również że są markety które mają podobny skład i większy obrót ale nie rozumiem tego że na markecie gdzie utarg jest w graniach max.10tyś mają tyle samo osób zatrudnionych jak u nas przy średnim 25tyś. Chyba coś tu jest nie halo??

lol

naszych postów nikt z GÓRY nie czyta a gdzie kierownicy sklepu gdzie regionalni no fajnie pieniążki smakują jak z domku się email wysyła

:)

Dinusie powiedzcie jak to jest w Wielka Sobote czas pracy od 5.00 do 14.00 a o ktorej sklep ma byc otwarty??

Ludzki

Kontrola z urzędu Wierzbica Orońsko i okolice. Sklep Dino z tego regionu pod lupą. Od 5.02. Pilnować się. Beda cyklicznie. Pozdrawiam pracownik URZ. Beda chyba wszystkie oprócz BHP.

Nervous
@Ludzki 02.02.2018 18:07

Powiedz coś więcej na ten temat. Możesz powiedzieć który, piszesz pod pseudo.

Tm

U nas na wiosce otworzyli niedawno sklep Dino w Szemudzie .. wczoraj wpadłam zobaczyć co to za sieć i od razu zrobić zakupy.. po pierwsze warzywniak zero kontroli świeżości, nowy sklep a bardzo na nim śmierdzi .. pani na kasie zmęczona mówi że godzina 13 a ona od 7 nie była na przerwie.. trzy osoby w nowo otwartym sklepie... To już jest porażka .. pracuje w Lidlu u nas też z obsługą kiepsko bo też mamy po 4 - 5 osób na zmianie ale na przerwę wychodzimy wszyscy po kolei i nie ważne że kolejki do nieba należy się taka przerwa jak psu buda !!! Mamy większy sajgon niż u was ...za nadgodziny jest wypłacane co kwartał albo wydawane dni wolne .. pensja jest dobra co rok w marcu dostajemy podwyżki.. fakt nie zawsze też jest kolorowo ale nasze prawa są bardzo przestrzegane.. nie ma teraz ludzi do pracy niech wasi szefowie się cieszą że ktokolwiek u nich pracuje.. a jakby co zapraszam do Lidla nie jest źle fakt więcej pracy ale jest całkiem spoko

Pracownica

Proszę weźcie tam na górze pod uwagę że w waszych sklepach pracują ludzie którzy tak samo jak wy mają rodziny i życie prywatne praca przez połowę tygodnia do ok 24 w rzeczywistości to nie jest coś co zachęci pracowników do wydajniejszej i lepszej pracy nie wspomnę już o szacunku i dobrej opinii o pracodawcy

fuj

Podnieście wypłaty w górę trochę ,nie wstyd Wam ze jesteście najgorszym pracodawcą????Najgorsza sieć która dorabia się kosztem pracowników...zero szacunku dla ludzi

Gość
@;) 16.02.2018 05:48

Pazerność właścicieli się odzywa tymi zmianami godzin. W sobotę do 23 - nie źle, w poniedziałek też wcześniej nie wyjdziesz bo inwentura.

Pracownik
@Gość 16.02.2018 13:56

Ludzie czy nie da się gdzieś tego nagłośnić? Żeby wreszcie tam na górze usłyszeli co myślimy? ???

GdzieJestPremia

Mam nadzieję, że osoby na górze prędko zauważą, że obecny system płac w firmie woła o pomstę do nieba, bo już na marketach brakuje rąk do pracy, a zaraz będzie jeszcze gorzej. Podstawa jest bardzo niska, szczególnie jak market jest nowy i nie ma jeszcze wyrobionej premii lub jest niskoobrotowy i nigdy tej premii nie widział. 1600 zł netto to nie wynagrodzenie tylko jałmużna! Drugą sprawą są premie i dodatki. Markety wysokoobrotowe co prawda wyrabiają premię, ale często okupione jest to pracą za dwóch, trzech. W czterech na popołudniówce na takim markecie można się zarżnąć, pracy jest niemal nie do przerobienia. Kolejki na mięsnym, przy kasie, nie ma kto wyłożyć towaru, a funkcyjna nie wie w co ma ręce włożyć. Tutaj też warto wspomnieć o kwestii dodatków. Dziewczyny nie chcą się szkolić na funkcyjne, to to dużo więcej pracy i obowiązków, a pensja taka sama jak kasjer-sprzedawca. Lepiej usiąść na kasie czy stanąć na mięsnym niż biegać po markecie, między kasami, mięsnym biurem a towarem. Tu konwój, tu pieczywo, tu dostawa, a tu żeby nie było nudno - kontrola wleci. Zwiększcie liczbę pracowników, to markety będą wyglądały książkowo. Ale po co, lepiej mieć ludzi na styk, albo jeszcze lepiej jak jest mniej niż powinno, bo nie trzeba tylu osobom płacić, ale robota się zrobi, przecież to czysty zysk jak 4 osoby wykonują pracę sześciu osób! A jak ktoś się zwolni, ktoś w tym samym czasie przyniesie L4... Ludzie nie wytrzymują harowania jak woły. Ani premii za przepracowane lata, ani żadnej frekwencyjnej (nie nazywajmy tego co dadzą za brak L4 w listopadzie i grudniu premią, bo to spory przeżytek). Czym chcecie ludzi zmotywować do pracy? Może czas zacząć dodawać do ogłoszeń o pracę formułkę "Jeżeli jesteś pracowity jak pszczółka, silny jak niedźwiedź, harujesz jak wół a do domu wracasz zmęczony jak pies.... to jesteś osłem. Właśnie na Ciebie czekamy!". Sprzedawcy, osoby funkcyjne i kierownictwo to nie niewolnicy, jeśli chcecie na nas zarabiać, to dajcie też nam zarobić.

Gość
@GdzieJestPremia 09.12.2017 23:59

Tak,nie dość że zarobki marne to jeszcze szacunku dla ludzi nie mają. Jak są traktowani przez kierowników...

Kierownik
@GdzieJestPremia 06.12.2017 23:13

Swięte słowa Tylko oni sobie z nas nic nie robią odezwiesz się to zaraz haka na Ciebie będą szukać też mamy już dosyć

rob

Odpierd...lcie się od DINO Trablice , piszecie bzdury,jak wam nie chce się pracować to nie (usunięte przez administratora) innych, liczcie na 500+. KIEROWNICZKA JEST OK pracownice również nawet ochrona stara się pomagać w miarę możliwości. tylko mohery i skurwiałe paniusie są niezadowolone.

Dino
@Lomata 14.02.2018 23:51

Szpieg-szpiegiem, kręt-krętem a (usunięte przez administratora) zawsze będzie (usunięte przez administratora) Przykre co?

Tom
@Dino 15.02.2018 11:08

Jeszcze raz można cyganie

Xxl

Od marca inwentaryzacje niedzielne w poniedziałki, pewnie po zamknieciu . Cud -miód .

Kasjer
@Xxl 14.02.2018 17:58

Będziemy kończyć po 24.00 -zarąbiście

Dinuś

Czy zauważyliście ,że po podwyżce mamy mniejsze pensje niż przed?

dinowa
@Dinuś 14.02.2018 05:52

TAK. 200 zł mniej niż w poprzednich miesiącach. Takie rzeczy tylko w Dino.

Stała Klientka

Pozdrawiam dziewczyny z Dino Trablice. Jesteście wszystkie zarąbiste (bez wyjsylu) robicie mega duży kawał dobrej roboty choć nie wszystkim się podoba. Nie przejmójcie się głowy do góry i tak trzymać. Buziaki dla wszystkich

Trabant
@Stała Klientka 13.02.2018 18:53

Patologia. Już nie wybielać na siłę.

Stała Klientka
@Trabant 14.02.2018 01:12

Widziałeś w życiu jakaś patologię na oczy? Chyba nie skoro piszesz że tam jest tak. Dziewczyny dwoją się i troja ale zawsze znajdzie się ktoś taki jak Ty żeby tylko krytykować.

ROB

A JA DODAM TYLKO TYLE DLA WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW dino WSZYSTKEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA WALENTEGO , NIE PRZEJMUJCIE SIĘ PISMAKAMI BO TO SĄ LUDZIE KTÓRZY WAM ZAZDROSZCZĄ, A ROBIĆ NIE MA KOMU jak by powiedział KIEPSKI Ferdek

niezadowolony

Dino rozdrazew i wiecznie ten ,,pan,, który jest chamski wulgarny i brudny nie da sie go wyprosić z marketu siedzi pól dnia na skrzynce od piwa i zaczepia dosłownie wszystkich... Centrala nie zauwaza tego ze pracownice nie dają sobie z nim rady. Haloo aż zakupów sie odechciewa tam, miejscowy żul a zachowuje sie jak kierownik.

anonymous

hrh

Iza

Naprawdę nie rozumiem tych wszystkich negatywnych opini na temat pracy w Dino. Jasne, trzeba się bardzo narobić, czasem jest się ściąganym z dnia wolnego, ale potem dzień wolny jest oddawany. Narzekacie na pensje. Serio? Pracuje w Dino od ponad roku i moja pensja nigdy nie zeszła poniżej 2000 złotych na ręke. Mam wrażenie, że większość z tych, którzy tak bardzo narzekają, oczekują, że w pracy będą siedzieć i mielić językami jak panie na poczcie. Nie wiem czego Wy oczekujecie. W dzisiejszych czasach wszędzie trzeba się na robić.

Kita
@Iza 12.10.2017 16:53

Nie polecam pracy na magazynie centralnym. Chyba, że lubisz być pieskiem na każde ich żądanie. Do tego nadgodziny, niesprawiedliwy "AKORD" (podstawa+premia) Także nawet się odezwać nie możesz jak się okaże, że Ci brakuje parę stówek. To jest praca dla ludzi bez wykształcenia i poszanowania własnej osoby. Zajedziesz się na amen, aby "dobrze zarobić" w końcu padniesz jak świnia - a oni znajdą nowego na Twoje miejsce.

Zenon
@Kita 10.02.2018 17:54

Sądzisz że ludzie bez wykształcenia są aż tak głupi by dać się upodlić?- nie obrażaj innych skoro sam-a tam pracujesz.

Xyz

Hej. Czy wie ktos czy naszym obowiązkiem jest godzenie sie na delegowanie na inne markety??

Kwiatuszek
@Xyz 11.02.2018 21:03

Tak. Podpisywales/as pakiet startowy, tam o tym byla mowa.

ewa
@Xyz 11.02.2018 21:03

Chyba ze masz male dziecko do 4 lat wtedy za twoja zgoda .

P. K.

Hej ludziska ja w sprawie zapytania o PIT, jak to jest w Dino? Czy wysyłają wam z centrali do domu czy w pracy dają bo jestem była pracownica, nie pracuje od końca grudnia więc nie wiem jak to jest. U mojego męża dają im w pracy a tu niestety nie mam pojęcia

ewa
@P. K. 10.02.2018 19:06

Przysla ci do domu

anonymous

byłam fukcyjną i moje dwie koleżanki ale co znami zrobili? brakowało w sejfie 13tyś chociaż było to zgłaszane do regionalnej jak tylko gineły pięniądze z sejfu ale nie było żadnej reakcj ze strony regjonalnej i pieniądze nadal gineł aż przyjechał lider i zostało muzgłoszone przez funkcyjną że w sejfie są takie braki to powiedział że tym się zajmie bo na ten temat nic wiedział no i zajoł się oczywiścieże sprawdzali kamery czyktóraś z nas nie brała ale my byłyśmy czyste i co z tego pieniądze które gineły z sejfu obciożyły nas ipobierają nam z wypłat i jeszcze do tego dali wypowiedzenie z pracy a zaptałam się z jakiej przyczyny zostałyśmy zwolnione to regionalna odpowiedziała że firmanie musi powiedzieć z jakiej przyczyny i jaka jest sprawiedliwości w tej firmie że niewine osoby muszą oddać pieniądze których nie wzieły a (usunięte przez administratora) się cieszy a tak się stało w krzeszycach w dino że z góry nie dostaliśmy żadnej pomocy tylko nas utopili

leonidas
@anonymous 09.02.2018 12:10

sprawa w toku , Dino Krzeszyce dostanie po uszach , od dawna tak się tam dzieje , wiele osób oddawało pieniądze i wiele już tam nie pracuje , będzie zwycięstwo tylko jeszcze trochę czasu !

kiko

jakie macie zdanie o centrali zakupów, o pracy w zakupach, szczególnie świeżyzny ? jakie tam panują stosunki ?

dinus

a ja lubie ta prace..narzekaja ci którym sie nie chce robic..wiadomo najgorsze sa kontrole i ten stres czy wszytsko jest itp ale praca jak wszedzie,,nie ma nigdzie miodów

franek
@dinus 30.05.2017 18:56

przyjdz do mojego dino tam jest pelno miodu az ci sie odije pozdro

Wkurzony

Ja to się zastanawiam co dzieje się z kasą z nadwyżki u kasierki bo czasem jest więcej ale jak brakuje to kasjerka ze swojej kasy ma wykładać nie dość że gów.... dostaje to jeszcze ma ze swojej kasy odać więc kto to zabiera pewnie kierowniczka zabiera bo ma małą pensje z nierubstwo

Dino123
@Wkurzony 06.08.2017 22:06

Ela

Dino123
@Wkurzony 06.08.2017 22:06

Co za kretyństwo że kierownik bierze kasę każdy (usunięte przez administratora) mierzy swoją miarą

Madlen

Czy wiadomo coś o tych wolnych niedzielach od marca? Wydłużają czas pracy w sobotę czy co kolwiek?

robson

Istnieje kodeks pracy ale kierownictwo go nie przestrzega najwyrażniej.pracownicy-kasjerzy są zastraszani przez kierownika.Najlepsze jest to jak po godzinach pracy kierownik przychodzi wypity do sklepu i poniża podległych mu pracowników przy klientach.jestem stałym klientem i widać gołym okiem podejscie do kasjerów.poprostu chamstwo.niewiem kto mianuje takich ludzi kierownikami.jest to żałosne.

my wy oni
@robson 05.11.2017 16:19

Powiem wam tak: po tym co widze na moim sklepie,jak dziewczyny sie nie odzywaja i nie upominaja o swoje ,to wcale nie jest mi ich zal.Jak sobie pozwolicie tak was traktuja.Narzekaja na do kierownikow miedzy soba ale kierownikowi to w d.. bez mydla wchodza.Dlatego nic sie w Dino nie zmieni.

magda
@robson 05.11.2017 16:19

Czy wie ktos cos na temat Dino Strzelce lodzkie

Zas

Ja mam pytanie do Pana Michała Krauze dlaczego zastępca kierownika zarabia tyle co kasier sprzedawca a czasem mniej . To jest firma która "motywuje "pracowników Żenada. To się nadaje na artykuł

Anna

Witam, jak wygląda egzamin na mlodszego zastepce?

as
@Anna 28.01.2018 22:36

o pierdołach pisać potraficie ale na konkretne pytanie to już nikt odpowiedzieć nie potrafi :/

Kolaż
@as 05.02.2018 19:16

Nie spytałaś kierowniczki. Tyle co osoba funkcyjna. Czyli nic nie musisz.

anonymous

To niech przyjma bo w koncu chce miec normalny grafik i normalnie pracowac zeby nas bylo wiecej na zmianie . Tez mam swoje zycie prywatne .

Gość
@anonymous 05.02.2018 04:24

Jeśli tak będą postępować z pracownikami to będzie ich coraz mniej. Może czas5by KR czy może jeszcze ktoś inny zainteresował się jak co niektórzy kierownicy traktują pracownika.

:) ania

,,zuzia" chcesz złożyć skarge na pracownika w wierzbicy? przecież tam same fajne dziewczyny sa!!!

Kwiatek 999

Witam wszystkich na tym forum .Chciałam powiedzieć parę słów negatywnych na temat marketu Dino w Ińsku i opiniach które tam pracują .Pani którą pracuje na dziale masarnia taka w krótkich włosach rudych przy kości jest strasznie nie miła opryskliwa i wiecznie nie zadowolona z życia jak by była tam za karę. A po drugie po godzinach popołudniowych zastanawiam się czy pewna Pani nie robi sobie spotkan rantkowych bo od dłuższego czasu kiedy robię tam zakupów młody pan stoi przy kasie jak bodygard.Tak więc proszę kierowniczke tego sklepu żeby zrobiła porządek że swoimi pracownikami bo bardzo nie miło się robi w takiej atmosferze zakupy a market traci klientów .

zuzia

A czy jako klient mogę u was złożyć pisemną skargę na pracownika?

zuzia

Pozdrawiam Dino Wierzbica!!! dziewczyny jesteście super (prawie wszystkie) !!!!

anonymous

Teraz regionalny kierownik dostaje sms ze dany sklep jest przygotowany . A moze pomoglby czasem w przygotowaniu sklepu . Kierownik robi bez dnia wolnego non stop codziennie w pracy .I tak brak ludzi jest nerwowa atmosfera czasem osoba z kasy nie jest w stanie pomagac na sklepie jak ma klientów tak samo z miesnego co ma miesny kase i papiery do tego sklep caly .Dwie osoby to porażka i wyslanie smsa ze sklep gotowy regionalnemu kierownikowi .To jest dopiero chora sytuacja.

Ricco
@Hdjdjd 04.02.2018 05:57

Gdzie ma byc czas na pisanie smsa ? Przy pracy 2osob na zmianie ?

Hdjdjd
@anonymous 05.02.2018 05:54

Wiem, ze mamy pisac tylko o pojemnikach.

tak tylko pytam

Czy ktoś cos wie na temat dodatków lokalizacyjnych?

Zainteresowana

O jakich premiach mowa ?

Rekinbel

Pogadaj o czyms przyjemnym .Watpie zeby sytuacja w tym sklepie sie polepszyla .Chyba ze przyjma dodatkowe osoby do pracy i bedzie normalna praca . Wyluzuj i sie uspokoj . Wiem ze zycie prywatne ciezko pogodzic w tym sklepie bo to fakt grafiki Wam sie zmieniaja z dnia na dzien wolne dni zabierane .I tez widzialem ze pracowalyscie po 2 osoby .

anonymous

Jedna osoba zaczela mowic prawde oparta na dowodach a inni na nia naskoczyli .To co ma byc zastraszenie ? TAKIE BYLY I SA FAKTY.

anonymous

Przydalaby sie w tym sklepie inspekcja PIP

Orbit1910

Jestem pracownikiem Dino Pabianice. Załoga jest zgrana kierownika mamy zajebistego nie wiem kto wymyśla takie bajki wyssane z palca. Pozdrawiam i zapraszamy na zakupy do naszego Dinusia ????

Klijent Pabianice
@Orbit1910 04.02.2018 15:29

Kierownik Dino Pabianice ok?? Śmiech na sali. Poziom przedszkole!!! Nie szkoli swoich pracowników,chodzi cały czas zamyślona i niezadowolona. Najlepiej jej wychodzi palenie papierosów w blaszaku obok magazynu,tylko trawnik cały w petach!!!! A zastepca nie lepszy obsciskuje się z ochroną i krzyczy na pracowników!!!!

Zostaw opinię o Dino Polska - Krotoszyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska