Ruke Zbigniew Rus

Puławy - PPHU SZKŁO-LUX

3. Opinie o pracodawcach Dęblin - puławy
  5. Opinie o Ruke Zbigniew Rus

Opinie o Ruke Zbigniew Rus Dęblin - puławy

Nie przegap nowości o Ruke Zbigniew Rus!

05.09.2018 06:44

Sfrustrowana.

06.09.2018 07:53

Po co takie rzeczy pisać. Ja się cieszę ze firma mocno nie ucierpiała i mam prace. Przecież dyrekcja pozwoliła wziasc wolne na czas remontów a wolne stolowki so do dyspozycji. Widać komu zależy na firmie. Jeśli komuś nie pasuje niech poprostu odejdzie.
Pracownica

12.09.2018 12:54

Przecież pożar to nie jest codzienna sytuacja. Trochę zrozumienia!!! Cieszę się ze mam gdzie pracować i nie spłonęła cała firma i zamiast siedzieć na krewężniku wszyscy byśmy wylądowali ale na bruku
Sąsiad

09.09.2018 08:19

Przechodząc obok firmy śmierdzi na kilometr Niestety pracownicy muszą pracować w takich warunkach.
Sasiedzi

12.09.2018 12:49

nikt nic nie musi, ja pracuje 3 lata i chce pracowac kolejne lata. a kolega sasiad z konkurencji ? Bo jaki normalny sasiad wejdzie na strone firmy zeby napisac komentarz ... jak ktos napisal, ciesze sie ze pozar nie zabral mi pracy !!!
Twardy pracownik

28.08.2018 14:47

Nie polecam tam pracy, większe ego mają niż się znają, praca za najniższą krajową+ premia, umowa na okres próbny później na rok czasu. Elastyczność pracy zapomnij, normalnych warunków też..

11.08.2018 18:40

...

17.08.2018 17:14

Boże... kto takie głupoty pisze...

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do Ruke Zbigniew Rus?

* Nick
Moj status
Treść pytania

Witek

12.08.2018 11:51

Niestety idealnie nie będzie nigdy. Jeśli komuś nie odpowiada może trzeba coś zmienić?
Mateo

16.08.2018 21:31

Trzeba zmienić mentalność wiecznie niezadowolonych Dla mnie praca i atmosfera na duuuuzy PLUS
Pracus

28.07.2018 11:52

Ciagle szukaja nowych pracownikow bo jak ktos przyjdzie to chwile popracuje I sie zwalnia ,ciezko ,ogromne wymogi ,normy nie do wykonania a kasa slaba. Totalnie nie szanuja pracownika. Nie polecam!!!!!
anonymous

11.08.2018 18:46

To prawda pracownika nie szanują w tej firmie ciagle im się rzuca kłody pod nogi wyzywa się i obgaduje pracownika za plecami to sa właśnie przełożeni w tej firmie
Nice

07.08.2018 16:55

Jest naprawdę ok, może nie jest idealnie ale mi wszystko pasuje. Dobre podejście kierowników, wypłata zgodnie z umowa. Naprawdę spoko.
Zadowolony

31.07.2018 17:28

Ja polecam, wszystko jest spoko
Nowy i zadowolony :)

16.07.2018 21:31

Pracuje od kilku msc i jest naprawdę spoko. Atmosfera jest bardzo dobra, kaska tez ok, premie również do zdobycia. Jedno teraz już wiem ze złośliwe komentarze są pisane przez 2 osoby które zostały zwolnione za kiwanie firmy jakiś czas temu i widac ze robią konsekwentnie to co obiecali odchodzac - bardzo slabe to jest ale to jest urok internetu grunt to mieć łeb na karku :)
polecam

25.07.2018 09:56

równiez to potwierdzam!

29.07.2018 21:59

Dobrze napisane! Tez potwierdzam.
Gregor

22.07.2018 14:06

Czy firma ma jakieś oferty pracy? Wiecie coś?

22.07.2018 21:31

Na olx szukają do obsługi sklepu niemieckiego

20.07.2018 20:18

Ja jestem bardzo zadowolona. Jeśli ktoś się zastanawia to śmiało polecam!

Kontakt - Ruke Zbigniew Rus

Juliusza Słowackiego 11 24-100 Dęblin - puławy

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon
Pomocny

18.07.2018 14:40

W firmie jak w sieciach komorkowych im dluzej pracujesz tym gorsze warunki finansowe,ludzie co przychodza maja stawke jak starzy pracownicy . Brak szacunku coraz wiekszy ,a szkoda.
Stok15

01.07.2018 19:20

Zgodzę się zwalniają i od nowa zatrudniają nowy dyrektor się nie nadajeodzywa do tej pracy.
Michal

04.07.2018 19:21

Kazdy mocny w gębie gdy jest anonimowy. Dlaczego niezadowoleni pracownicy nie mowia wprost o tym co im nie pasuje? Od tego maja swoich przełożonych, brygadzistow i kierowników! A nowy dyrektor to niby dlaczego się nie nadaje? Czy nie radzi sobie a może za dużo wymaga? Dajcie konkrety!!!
Dawny pracownik

01.07.2018 19:18

Nie dajcie się nabrać na ten (usunięte przez administratora). Jak zatrudniasz się przez ich firmę to.mogą Cię zwolnić z dnia na dzień a później od nowa zatrudniać pracowników PRAWDA RUKE PRZYZNAJCIE SIĘ ILU JUŻ ZWOLNILISCIE!!!!!!
Logik

04.07.2018 15:56

niezla sciema co piszesz, wystarczy pomyśleć jakiej firmie zależy aby zatrudniać, szkollić i zwalniać po to aby znowu zatrudnić i ponosić koszty :) z tego firmy chyba kasy nie mają a na pewnie nie produkcyjne hehehe - zostali zwolnieni ci którym sie pracować niechciało i teraz peretsje maja
Arek

22.06.2018 18:27

Jaką umowę daje firma nowym pracownikom?
Monika

26.06.2018 09:30

umowa o pracę
Wiktor

08.06.2018 18:35

Podpowiedzcie czy firma rekrutuje aktualnie?

17.06.2018 09:59

Są dwie oferty pracy w na monter luster i jeszcze jedna ale nie pamietam stanowiska.
Pracownik Ruke

04.06.2018 19:03

A ja widzę raczej stały skład. Kto dobrze pracuje to pracę ma a jak ktoś się opiera.... to niestety ale nikt ich nie będzie trzymał i płacił tylko za obecność.
Stary pracownik

25.05.2018 19:07

Nie wiem kto pisze te złośliwe komentarze ale to chyba "niedocenieni pracownicy" . Ja tez juz długo pracuje i jakby cos bylo nie tak to na pewno by mnie juz tam nie było. Praca ok, jasne zasady, nie mam zastrzeżeń. A co do rozwiazywania umów z pracownikiem to niestety ale prawo nie zabrania wręczyc wypowiedzenia osobie nawet jeśli ma jeszcze np umowe na rok. Widocznie słabo sie starał.
jest ok

25.05.2018 18:01

a ja nie narzekam, jest spoko, dobra atmosfera, jasne zasady i pracuje juz 2 lata, przez ostatni rok zatrudnili kilkadziesiat nowych osob a jak zwolnili kilka nowych naslabszych to juz pretencje, a w szatni kazdy cwany by komentowac co to nie on...
M.

23.05.2018 16:44

Zgadza sie, zmowu zwolnili pare osob w normalnej firmie nna koniec dnia jest uscisk reki kierownika i podziekowanie za dobra robote a tu sie wrecza wypowiedzenia!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ruke Zbigniew Rus?

Osiak

21.05.2018 15:58

stanowczo odradzam tej firmy !!! pracujesz niby masz na umowie okres a zwalniają wcześniej tak RUKE o was mowa zwalniacie bez powodu a później od nowa szukacie pracowników
mowie jak jest

28.12.2017 23:25

Oferujemy: - ciekawe wyzwania, możliwości wszechstronnego rozwoju zawodowego (brak kompetencji przelozonych, spychologia, wszystko na ostatnią chwilę) - pracę w stabilnej i dynamicznie rozwijającej się firmie o ugruntowanej pozycji w swojej branży (RUKE jest na granicy upadku) - atrakcyjne warunki wynagrodzenia (najnizsza krajowa na umowie, reszta pod stolem) - szansę rozwoju i możliwość podnoszenia kwalifikacji (brak szkolen, rutyna) - dużą samodzielność oraz niezależność ()Oferujemy: - ciekawe wyzwania, możliwości wszechstronnego rozwoju zawodowego - pracę w stabilnej i dynamicznie rozwijającej się firmie o ugruntowanej pozycji w swojej branży - atrakcyjne warunki wynagrodzenia - szansę rozwoju i możliwość podnoszenia kwalifikacji - dużą samodzielność oraz niezależność (dozorca kamil s.) - prywatną opiekę medyczną oraz kartę sportową Multisport (opieki medycznej brak powodzonka
RUKE

12.02.2018 15:08

Dzień dobry, bardzo zależy nam na naszych pracownikach, dlatego oferujemy jasne warunki pracy, jak również system premiowy. Zapewniamy także dofinansowanie do karty Multisport oraz możliwość wykupienia pakietu medycznego w korzystnej, wynegocjowanej dla naszej firmy, cenie - wystarczy jedynie zgłosić chęć skorzystania z tych benefitów. Stawiamy na stały rozwój i wykwalifikowaną kadrę zarządzającą, która docenia rzetelnych pracowników, oferując im możliwość rozwoju. Profil naszej działalności, którą jest produkcja, zakłada powtarzalność, czego nasi pracownicy są świadomi zgadzając się na pracę u nas. Cenimy wszelkie opinie naszych pracowników, ponieważ pozwala to nam się rozwijać, dlatego prosimy o przesyłanie wniosków i uwag na adres [email protected]

Zostaw merytoryczną opinię o Ruke Zbigniew Rus