Dekorglass

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 521 ocen.

Dekorglass
4 521 6 1

Opinie o Dekorglass

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dekorglass

Dominika

@translator2018, dziękuję za wyjaśnienie. @Ja, bardzo proszę, aby na forum nie używać słów wulgarnych i nieprzyzwoitych. Proszę o to, abyś zapoznał się z regulaminem forum, przed dodaniem wpisu w danym wątku https://www.gowork.pl/regulamin Ktoś z Was mógłby jeszcze coś dodać na temat pracy w firmie Dekorglass? Jak ocenicie to miejsce, pod względem możliwości rozwoju zawodowego?

Dominika

@heniek, co firma Dekorglass rozumie przez określenie, które podałeś w swoim komentarzu, czyli "osobom wybitnie wywyższającym się"? Definiuje to jakiś regulamin, który pracodawca przedstawiał? Czy jest to raczej elastyczna forma przyznawania wyższych stawek?

Ja
@translator2018 16.07.2018 17:13

Podpierdalacz jednym słowem ????

Dominika

@heniek, dziękuję za odpowiedź. A czy z upływem czasu pracownik zatrudniony w firmie Dekorglass może liczyć na podwyżkę wynagrodzenia? Pracodawca podchodzi w taki sposób do bardziej doświadczonych pracowników podnosząc im stawkę? Bardzo proszę odpowiedz na to pytanie, które jest istotne dla osób, które rozważają rozpoczęcie pracy w tej firmie.

heniek
@Dominika 08.07.2018 21:18

Może i podnosi stawkę ,ale tylko 'osobom wybitnie wywyższającym się',mam na myśli to,że kierownictwo podnosi normę do wykonania i korytko z jedzeniem do góry. Kto ma brązowy ozor to lepiej zarobi. ogólnie stawki w Działdowie a w Komornikach różnią się na korzyść Działdowa.

Dominika

@heniek, posiadasz jakieś informacje na temat warunków pracy w firmie Dekorglass? Jeżeli tak to bardzo proszę podziel się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w tej firmie. Jak ocenisz atmosferę pracy oraz współpracę z innymi pracownikami? Zachęcam do wypowiedzi na ten temat.

heniek
@Dominika 02.07.2018 13:05

nie posiadam zadnych duzych informacji ,ale orientuje sie jakie sa stawki godzinowe i powiedzmy ze kazdy by chcial jak najwiecej ,ale w Dzialdowie chyba wiecej sie nie da zarobic ,przynajmiej jako pracownik produkcji.

FENOMEN

Witam. Co można powiedzieć dobrego o tej firmie ? Hmm...nic....poza tym że właściciel ciągle inwestuje w nowe malarnie maszyny i nawet ludzi ....ba nawet ponieważ Ci ludzie nie mają szans na wybicie się i są z góry skazani na bycie ...(idź pozamiaj, pomaluj, pomóż ogarniać itd.) ...pomiotami....nikt nie daje im szans na wybicie... Czemu tak mówię...bo pracuje w tej firmie już trochę i wiem i widzę jak to wygląda....sam wiele razy starałem się o lepsze stanowisko wele rozmow z przelozonymi i nic.... za każdym razem sam wywalczyć muszę sobie dobry akord i wciskam się gdzie popadnie....ehh...szkoda pisać...

heniek
@FENOMEN 08.06.2018 20:29

przyjdz do innej duzej firmy w miescie,która to inwestuje i się rozbudowuje(wiadomo o kogo chodzi)a zobaczysz awans jak swinia niebo ,nie wspomnę o stawkach gdzie po 20 latach 14zł/h jest.....

Dominika

@Ja Drogi Użytkowniku, interesuje mnie to tak dlatego, że jestem moderatorem forum GoWork.pl i do moich obowiązków należy dopytywanie oraz prowadzenie dyskusji z innymi użytkownikami. Szczegóły, które przekażecie mogą być pomocne potem innym użytkownikom. @FENOMEN A czy próbowałeś rozmawiać z przełożonymi na temat tego, że Twoim zdaniem pracowników w firmie Dekorglass źle się tratkuje? No i czy na pewno nie da się napisać nic pozytywnego?

Ja

Najgorsze jest to kiedy długoletni pracownicy widzą jak przyjmowane są do pracy osoby po znajomości :bo żona pracuje na wysokim stanowisku lub wujek załatwił bo miał znajomości to teść popchnął itd. osoba bez powiązań nie ma możliwości awansu w tej firmie. Poprostu nepotyzm. To po pierwsze. Po drugie osoby które tak naprawdę najciężej pracują na produkcji czy działach pokrewnych słyszą jak doceniane są osoby z góry a to nagrody roczne,premie uznanie itd. Po trzecie. Kiedy Pan prezes zrozumie ze to jego kierownicy go oszukali kilka lat temu nie szary pracownik. Jeszcze nie dało to do myślenia a pieniądze jak uciekały tak uciekają na nietrafione inwestycje choćby ostatni który miałem możliwość obejrzenia w Komornikach tj magazyn farb i opakowań- porażka następnie pokazano nam maszynę do termoformerow która stoi. kto za to odpowiada? Nikt. Tyle pieniędzy w bloto ale na premie jakie mieliśmy napisane w umowach co miesiac to nie ma. Po czwarte, rozbieżności płacowe ogromne normalnie przepaść. Jak nigdzie indziej. Poza tym proponował bym żeby brygadzisci których jest po dwóch na zmianie pracowali przy maszynach jak w innych firmach a nie w biurach bo to ewenement. Ostatnie zdanie o kierownikach zmian też przydała by się lekcja pokory i tak na kilka miesięcy trafili by na piece do zbierania butelek. Może wtedy byłoby większe zrozumienie i szacunek do pracownika. Brak motywacji do pracy a co jest w tych czasach najlepsza motywacja? Pieniądze, wyższe wypłaty w tak renomowanym, światowym zakładzie bo te obecnie to jak ktoś już prędzej pisał "nędza".

Dominika

@big smoke Na pewno nie da się napisać nic pozytywnego na temat pracy w firmie Dekorglass? Może opisz na przykład atmosferę, która w firmie panuje. Nikt od jakiegoś już czasu nie wypowiedział się na ten temat, więc przydadzą się świeże informacje.

Ja
@Dominika 03.06.2018 14:43

Dlaczego Panią to tak interesuje? Nieuważa Pani że bardziej właściwe byłoby przyjście do ludzi na halę czy na poszczegolne działy i wprost się zapytać? Jest pani tylko ciekawa czy chce doraźnie pomoc?

big smoke

Witam. Chodzi tu glowie o to ze zarobki w firmie zatrzymaly sie 10 lat temu. Płaci sie tu glowie tym co lubia lizac cztery litery. Motywacja do pracy wprost proporcjonalna do zarobkow wiec nikowu tu juz nie zależy i każdy odwala swoje niezbedne minimum gdyz wiemy ze nas nie zwolnią bo kolejki do dekorglasu za praca cos ostatnio zanikly haha☺

Dominika

@Eryk Zmiany na gorsze? Możesz napisać konkretnie co w firmie Dekorglass uległo zmianom na gorsze? Nie zrozum mnie źle, chodzi mi jedynie o to, że takie rzeczy należałoby podeprzeć jakimiś konkretami, zamiast rzucać suchymi stwierdzeniami bez żadnych informacji na ten temat. Będę Ci wdzięczna za ustosunkowanie się do tego.

Wiki

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Eryk
@Wiki 24.05.2018 22:39

Jedyną pozytywna rzeczą jest to ze zawsze 10 jest wypłata po za tym zaszły zmiany oczywiście na gorsze. Wszystko zaczęło się psuć po aferze z kierownikami zakładów. Prezes zapomniał ze to góra go zawiodła nie szary pracownik. Młodym ludziom nie polecam lepiej wyjechać do większego miasta inne perspektywy.

Ola

Ludzie, dostaliście premię 20% w tym miesiacu? W ostatnich 5 miesiacach podobno ponad 400 osób było na zwolnieniu L4 i zastosowano sztuczkę z dodatkową premią kw 10 + 10%. 20% premi nie było już kilka lat i uzmysłowiono że przy tak niskich wręcz "śmiesznych" pęsjach w tak renomowanym zakładzie lepiej przyjść chorym do pracy niż ją stracić bo przydarzyła się choroba. Wstyd porostu wstyd.

Dominika

@Jasmin, skąd pewność, że będzie trudniej? Czy w ostatnim czasie miły miejsce jakieś sytuacje, które dały o tym znać? Jaki Twoim zdaniem są plusy pracy w tej firmie? Zapraszam Was do komentowania i przypominam o zamieszczaniu komentarzy zgodnych z regulaminem forum Gowork.pl ( https://www.gowork.pl/regulamin ).

Jasmin

A będzie tu jeszcze gorzej. To co dzieje się teraz, to tylko przygrywka. Poziom upodlenia ludzi i skundlenia tzw kierowników sięga już szczytu. Widać nasz bos tak chce.

Dominika

@pracownik, @nick, @mama czy próbowaliście zgłosić Wasze uwagi co do sposobu zarządzania i Wasze pomysły na poprawę warunków pracy? @worker, co zaliczyłbyś do plusów pracy w tej firmie? @Karol, jak rozumiem jesteś zainteresowany pracą w Dekorglass? Na jakie stanowisko chcesz aplikować? Przypominam o zachowaniu kultury wypowiedzi i zamieszczaniu postów zgodnych z naszym regulaminem https://www.gowork.pl/regulamin

anonymous

Najlepiej zarabiają ludzie z brązowymi nosami, znam takich z biurowca na Grunwaldzkiej, wazelinę noszą w kieszeni żeby była ciepła i gotowa do użytku

***
@ss 21.03.2018 14:55

Pracuje na Dzialdowie teraz tu donosi

pracownik

Żałuję że ponad 11 lat temu przyszedłem do pracy w DG. Najlepsze lata życia w których mogłem zarobić bez kredytow za granicą straciłem bezpowrotnie. Zrobił się tu Kołchoz, wyzysk pracownika za przyzwoleniem. Umowy podpisywane w Euro, prestiż światowy a pracownik traktowany jak niewolnik za głodową pensje. Wstyd! Ludzie kiedy w końcu powiemy dość i odejdziemy od maszyn.

worker

95% ludzi jest tam bezwzględnie niepotrzebna!!! Przecież brygadzista i kierownik robią cala robotę,-ruszają z produkcja, wypalają, ostawiają, sprzątają itp. no i jeszcze musza pilnować tych niepotrzebnych pracowników... oj oj....

bonanza

Witam. Mamy marzec i jakież to nieszczęście bo na produkcji brakuje ludzi(komorniki). Z wytrwałością poczekam sobie do maja bo wiem ze młodzi i część innych pracowników chcą tu jedynie "przezimować". Zaznaczam także ze zaczną się urlopy;). Panie Prezesie wes pan przyjdź na ta hale i zobacz jak idzie robota na hali to panu ten smieszny fartuch spadnie. Ładuje Pan premie w tysiącach swoim kierownikom a drukarze masowo się zwalniają bo porostu nie idzie zarobić. Pominę fakt premii kwartalnych(200 zl brutto-śmiech na sali) które nie należna się nam już od wielu miesięcy bo ponoć zakład nie ma rentowności ale za to 13-stki dla "elity" są. Grunt to plus na koncie ale bez dobrej obsady na produkcji której powinno sie dobrze płacić i szanować to firma zacznie kuleć. Nic nie pomoże zatrudnianie nowych pracowników bo jeden na 20 nadaje sie do roboty w obecnych czasach.

anonime
@ja 12.03.2018 00:36

Jak operator dobrze liźnie zmianowemu to też ma laury ☺ nie ma sie co oszukiwać.. połowa operatorów liże zmianowym/kierownikom i maja jak w raju, a jak ktos nie ma znajomości lub nie jest konfidentem to odwala najgorsza robotę. walić ten DG i tych fałszywych ludzi co tam pracuja. Dobrze, że już tam nie pracuje. Pozdrawiam.☺

Karol

Firma bardzo dobra a jak pracuje się ?

maki

Florek na pakowaniu daje sie we znaki ludzie przez nią składają wypowiedzenia

ala
@maki 20.02.2018 19:15

Czy to ta z Wysokiej?

Piecowa

Pozdrowienia dla kierownika s4... Mariusz wiesz o co chodzi????

nick

Bardzo szanuje Szefa bo ponad 20 lat pracuje i mam na chleb ale on nie szanuje nas szarych ludzi nie docenia tych co dla zakładu najwięcej wnoszą bo my ciężka pracą dajemy z siebie wszystko a tych co obdarzył tak dużymi premiami po cichu się śmieją jak im łatwo przyszły te pieniążki

ZZZ
@nick 14.03.2018 19:19

MĄDRE SŁOWA

Ola

ale za to już zrobiło się głośno w DG po informacji jakoby wypłacono 13 kierownik i pieniądze są. Żenada jeśli to się potwierdzi.

mama
@ED 10.02.2018 09:19

A dla przyszłych emerytów pieniędzy żałują ,pare miesięcy do emerytury szefowie w innych zakładach dają więcej a u nas tylko dla pieprzonych kierowniczków którzy śpią po nocach

Adaś

Ludzie za ciężką pracę dostali podziękowanie. Szkoda było dać zwykłemu pracownikowi po ok 200 zł tak zwanej premii kwartalnej a Ci na których się zawiódł juz nie jeden raz (delikatnie pisząc) po kilka tysięcy. Nigdy bym się takiego zachowania nie spodziewał. Zero szacunku. Zwykła podłość.

Administrator

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Dekorglass o opisanie aktualnej sytuacji panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

Gtx
@Administrator 06.02.2018 09:14

Proszę przeanalizować co wnoszą tzw. szkolenia i czy tak można je nazwać. Moim zdaniem są to pogawędki które nic nie wnoszą, niosą tylko olbrzymie straty finansowe które to my jako pracownicy DG ponosimy. Z grona ok 20 osób biorących udział w dwóch pogawędkach 2/3 sami krytycznie odnosiła się do celu, jakości jak i samej tematyki. Jedynym plusem tych że "szkoleń" jest przedstawienie wizerunku firmy u kontrahentów czy audytorow jak to DG inwestuje w rozwój pracowników. Cały proces samooceny jaką sobie wystawiamy i zatwierdza przełożony zupełnie ma się nijak do całej procedury i napewno nie niesie za sobą żadnych finansowych bonusów na które wszyscy tak liczą. Luty wypłata a 10% tzw. "premii" nie ma bo progu rentowności brak.

Ja

"KOCHAJMY DYREKTORÓW TAK SZYBKO ODCODZĄ".

zzz
@Ja 01.12.2017 11:42

Jeszcze nie jedna p. Dyrektor się zmieni, każda ma coś za uszami,powolutku

Prcownicy

Z GŁĘBOKIM ŻALEM POWIADAMIAMY WSZYSTKICH ŻE DZISIAJ ZGINĘŁA W WYPADKU SAMOCHODOWYM NASZA KOLEŻANKA Z PAKOWANIA AGNIESZKA MARGALSKA ,CZEŚĆ JEJ PAMIĘCI ,AGNIESZKA BĘDZIEMY ZA TOBĄ TĘSKNIĆ

Dominika

@hej mam wrażenie, że większość wymienionych przez Ciebie uwag dotyczy planowania czasu pracy oraz kadry kierowniczej. Według Ciebie nie jesteście w stanie otwarcie się z nimi komunikować. Rozumiem, że podejmowaliście takie próby? A gdyby byli oni skłonni wysłuchać Waszych uwag, to jakie według Ciebie zmiany wpłynęłyby na poprawę pracy w Dekorglass? Wspominasz też, że przez brak pracy na produkcji zdarza się, że pracownicy są odsyłani do domów. Czy takie sytuacje mają miejsce często? Czy może któryś okres roku szczególnie takim przestojom sprzyja?

...
@Jestem _kuźwa_ zadowolony 30.10.2017 01:57

najgorsza zmiana i kierownictwo- s1

hej

Słabe strony pracy? *praca w trybie trzyzmianowym(1,5 dnia wolnego po 6 przepracowanych dniach) *brak dobrego kontaktu z brygadzistą/kierownikiem - gorsza praca, co za tym idzie - gorsze wynagrodzenie *częste "wysyłanie do domu" - są momenty, kiedy na produkcji nie ma pracy, jedyne rozwiązanie brygadzistów to odsyłanie pracowników z powrotem do domu, nie zważając na to, czy mamy jeszcze urlop lub dwd, czy nie, nie patrząc na to, że ktoś przejechał nawet ok 30km do pracy *brak jakiegokolwiek porozumienia z kierownictwem - mam tu na myśli kierowników działów, których jedynym celem jest zaimponowanie "tym wyżej", podnoszenie norm, obniżanie stawek, zero chęci na wysłuchanie naszych próśb i skarg, a jest tego DUŻO! *ciężką pracę fizyczną wykonują głównie niestety kobiety, wszyscy patrzą tylko na robola, nie na to czy dasz radę sobie z daną butelką itd. *plotki, konszachty, zawiść *ludzie gonią za lepszą dniówką i lepszą pracą jak głupi- ale co się dziwić, skoro zarabiają gorzej niż przy zamiataniu ulic to nie wszystko :)

Zostaw opinię o Dekorglass

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dekorglass