Dekorglass

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 521 ocen.

Opinie o Dekorglass

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dekorglass

Jasmin

A będzie tu jeszcze gorzej. To co dzieje się teraz, to tylko przygrywka. Poziom upodlenia ludzi i skundlenia tzw kierowników sięga już szczytu. Widać nasz bos tak chce.

Dominika

@pracownik, @nick, @mama czy próbowaliście zgłosić Wasze uwagi co do sposobu zarządzania i Wasze pomysły na poprawę warunków pracy? @worker, co zaliczyłbyś do plusów pracy w tej firmie? @Karol, jak rozumiem jesteś zainteresowany pracą w Dekorglass? Na jakie stanowisko chcesz aplikować? Przypominam o zachowaniu kultury wypowiedzi i zamieszczaniu postów zgodnych z naszym regulaminem https://www.gowork.pl/regulamin

anonymous

Najlepiej zarabiają ludzie z brązowymi nosami, znam takich z biurowca na Grunwaldzkiej, wazelinę noszą w kieszeni żeby była ciepła i gotowa do użytku

***
@ss 21.03.2018 14:55

Pracuje na Dzialdowie teraz tu donosi

pracownik

Żałuję że ponad 11 lat temu przyszedłem do pracy w DG. Najlepsze lata życia w których mogłem zarobić bez kredytow za granicą straciłem bezpowrotnie. Zrobił się tu Kołchoz, wyzysk pracownika za przyzwoleniem. Umowy podpisywane w Euro, prestiż światowy a pracownik traktowany jak niewolnik za głodową pensje. Wstyd! Ludzie kiedy w końcu powiemy dość i odejdziemy od maszyn.

worker

95% ludzi jest tam bezwzględnie niepotrzebna!!! Przecież brygadzista i kierownik robią cala robotę,-ruszają z produkcja, wypalają, ostawiają, sprzątają itp. no i jeszcze musza pilnować tych niepotrzebnych pracowników... oj oj....

bonanza

Witam. Mamy marzec i jakież to nieszczęście bo na produkcji brakuje ludzi(komorniki). Z wytrwałością poczekam sobie do maja bo wiem ze młodzi i część innych pracowników chcą tu jedynie "przezimować". Zaznaczam także ze zaczną się urlopy;). Panie Prezesie wes pan przyjdź na ta hale i zobacz jak idzie robota na hali to panu ten smieszny fartuch spadnie. Ładuje Pan premie w tysiącach swoim kierownikom a drukarze masowo się zwalniają bo porostu nie idzie zarobić. Pominę fakt premii kwartalnych(200 zl brutto-śmiech na sali) które nie należna się nam już od wielu miesięcy bo ponoć zakład nie ma rentowności ale za to 13-stki dla "elity" są. Grunt to plus na koncie ale bez dobrej obsady na produkcji której powinno sie dobrze płacić i szanować to firma zacznie kuleć. Nic nie pomoże zatrudnianie nowych pracowników bo jeden na 20 nadaje sie do roboty w obecnych czasach.

anonime
@ja 12.03.2018 00:36

Jak operator dobrze liźnie zmianowemu to też ma laury ☺ nie ma sie co oszukiwać.. połowa operatorów liże zmianowym/kierownikom i maja jak w raju, a jak ktos nie ma znajomości lub nie jest konfidentem to odwala najgorsza robotę. walić ten DG i tych fałszywych ludzi co tam pracuja. Dobrze, że już tam nie pracuje. Pozdrawiam.☺

Karol

Firma bardzo dobra a jak pracuje się ?

maki

Florek na pakowaniu daje sie we znaki ludzie przez nią składają wypowiedzenia

ala
@maki 20.02.2018 19:15

Czy to ta z Wysokiej?

Piecowa

Pozdrowienia dla kierownika s4... Mariusz wiesz o co chodzi????

nick

Bardzo szanuje Szefa bo ponad 20 lat pracuje i mam na chleb ale on nie szanuje nas szarych ludzi nie docenia tych co dla zakładu najwięcej wnoszą bo my ciężka pracą dajemy z siebie wszystko a tych co obdarzył tak dużymi premiami po cichu się śmieją jak im łatwo przyszły te pieniążki

ZZZ
@nick 14.03.2018 19:19

MĄDRE SŁOWA

Ola

ale za to już zrobiło się głośno w DG po informacji jakoby wypłacono 13 kierownik i pieniądze są. Żenada jeśli to się potwierdzi.

mama
@ED 10.02.2018 09:19

A dla przyszłych emerytów pieniędzy żałują ,pare miesięcy do emerytury szefowie w innych zakładach dają więcej a u nas tylko dla pieprzonych kierowniczków którzy śpią po nocach

Adaś

Ludzie za ciężką pracę dostali podziękowanie. Szkoda było dać zwykłemu pracownikowi po ok 200 zł tak zwanej premii kwartalnej a Ci na których się zawiódł juz nie jeden raz (delikatnie pisząc) po kilka tysięcy. Nigdy bym się takiego zachowania nie spodziewał. Zero szacunku. Zwykła podłość.

Administrator

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Dekorglass o opisanie aktualnej sytuacji panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

Gtx
@Administrator 06.02.2018 09:14

Proszę przeanalizować co wnoszą tzw. szkolenia i czy tak można je nazwać. Moim zdaniem są to pogawędki które nic nie wnoszą, niosą tylko olbrzymie straty finansowe które to my jako pracownicy DG ponosimy. Z grona ok 20 osób biorących udział w dwóch pogawędkach 2/3 sami krytycznie odnosiła się do celu, jakości jak i samej tematyki. Jedynym plusem tych że "szkoleń" jest przedstawienie wizerunku firmy u kontrahentów czy audytorow jak to DG inwestuje w rozwój pracowników. Cały proces samooceny jaką sobie wystawiamy i zatwierdza przełożony zupełnie ma się nijak do całej procedury i napewno nie niesie za sobą żadnych finansowych bonusów na które wszyscy tak liczą. Luty wypłata a 10% tzw. "premii" nie ma bo progu rentowności brak.

Ja

"KOCHAJMY DYREKTORÓW TAK SZYBKO ODCODZĄ".

zzz
@Ja 01.12.2017 11:42

Jeszcze nie jedna p. Dyrektor się zmieni, każda ma coś za uszami,powolutku

Prcownicy

Z GŁĘBOKIM ŻALEM POWIADAMIAMY WSZYSTKICH ŻE DZISIAJ ZGINĘŁA W WYPADKU SAMOCHODOWYM NASZA KOLEŻANKA Z PAKOWANIA AGNIESZKA MARGALSKA ,CZEŚĆ JEJ PAMIĘCI ,AGNIESZKA BĘDZIEMY ZA TOBĄ TĘSKNIĆ

Dominika

@hej mam wrażenie, że większość wymienionych przez Ciebie uwag dotyczy planowania czasu pracy oraz kadry kierowniczej. Według Ciebie nie jesteście w stanie otwarcie się z nimi komunikować. Rozumiem, że podejmowaliście takie próby? A gdyby byli oni skłonni wysłuchać Waszych uwag, to jakie według Ciebie zmiany wpłynęłyby na poprawę pracy w Dekorglass? Wspominasz też, że przez brak pracy na produkcji zdarza się, że pracownicy są odsyłani do domów. Czy takie sytuacje mają miejsce często? Czy może któryś okres roku szczególnie takim przestojom sprzyja?

hej

Słabe strony pracy? *praca w trybie trzyzmianowym(1,5 dnia wolnego po 6 przepracowanych dniach) *brak dobrego kontaktu z brygadzistą/kierownikiem - gorsza praca, co za tym idzie - gorsze wynagrodzenie *częste "wysyłanie do domu" - są momenty, kiedy na produkcji nie ma pracy, jedyne rozwiązanie brygadzistów to odsyłanie pracowników z powrotem do domu, nie zważając na to, czy mamy jeszcze urlop lub dwd, czy nie, nie patrząc na to, że ktoś przejechał nawet ok 30km do pracy *brak jakiegokolwiek porozumienia z kierownictwem - mam tu na myśli kierowników działów, których jedynym celem jest zaimponowanie "tym wyżej", podnoszenie norm, obniżanie stawek, zero chęci na wysłuchanie naszych próśb i skarg, a jest tego DUŻO! *ciężką pracę fizyczną wykonują głównie niestety kobiety, wszyscy patrzą tylko na robola, nie na to czy dasz radę sobie z daną butelką itd. *plotki, konszachty, zawiść *ludzie gonią za lepszą dniówką i lepszą pracą jak głupi- ale co się dziwić, skoro zarabiają gorzej niż przy zamiataniu ulic to nie wszystko :)

Dominika

@Edmógłbyś powiedzieć jakie konkretnie zastrzeżenia masz do firmy jako pracodawcy? Takie informacje będą o wiele bardziej pomocne, tym bardziej, że to co dla Ciebie jest słabszą stroną pracy w firmie, dla innej osoby może nie mieć aż takiego znaczenia.

Ed

Do ludzi młodych. Lepiej dwa razy się zastanowić niż....

Dominika

@Ola czy obecnie w firmie zaszły zmiany? Czy też dalej odchodzą z niej pracownicy? Co możesz doradzić osobom, które obecnie zastanawiają się nad podjęciem pracy w Dekorglass?

anonim

(usunięte przez administratora)

***

napewno niee

pikuś

Podobno duża liczba pracowników się zwolniała? może wiecie czym to jest spowodowane? ;)

Ola
@pikuś 21.01.2017 09:39

Wyzyskiem ludzi, zwolniło się ponad 10 osób z jednej zmiany z Komornik z S3.Wstyd że taka firma z renomą światową płaci głodowe pensje jak można tak traktować ludzi.

zmiana S1

Witam , a co tam u Ani i Tomka.. :)

Długo letni pracownik produkcji.

Dwa lata pracy mamy "opór" dla bardzo bogatych klientów że świata i stąd moje pytanie. Kiedy, ile lat temu mieliście podwyżki za swoją ciężką pracę? Taplamy się w chemii, wdychamy z farb metale ciężkie, oznaczenie na niektórych farbach, chobołkach "strach się bać". Wypalamy szkło na których jest farba- nadruki i wdychamy. Sposób w jaki jesteśmy traktowani nie pozostawia złudzeń, coraz gorzej. Przypomnę tylko sprawę z przed lat jak kierownictwo postąpiło z prezesem, niedawno Pani która tak wysoko nosiła głowę w biurowcu zleca nadruki "konkurencji" to byli zaufani ludzie Pana prezesa. To za kadrę powinien się wziąć zarząd bo wszelkie afery idą od samej góry. Coraz częściej słyszę od ludzi z DG o stanie ich coraz gorszego zdrowia: przepuklina kręgosłupa, anemia problemy płuc ilu ludzi w ostatnich 10 latach boryka się z nowotworami itp. Najgorsze w tym wszystkim jest to że cały czas słychać jaka to bieda w zakładzie jeśli chodzi o podwyżkę wynagrodzeń a za chwilę słychać o nowo nabytych za ogromne pieniądze ranczach, nowych samochodach - Bóg wie o czym jeszcze. Dlaczego tylko część ludzi zarabia godziwie tzn. kadra, premie jakie zostały rozdane w ostatnim czasie - słyszeliśmy o 10 tyś przyprawia o zawrót głowy a my po 150 zł kwartalnik z wielkim bólem - śmiech, żałosne lecz prawdziwe. Zostaliśmy sprowadzenia do parteru, co się stało zarzadowi że tak jesteśmy traktowani. Kiedyś praca w DG była zaszczytem teraz z musu. Tylko układy z przełożonym się liczą kto ma lepszy układ. Większość osób uczciwie, ciężko pracuje w zmianach ale robol to robol po co mają lepiej zarabiać po co mają edukować swoje dzieci po co mają spędzać urlopy nad morzem, w górach nie wspomnę o zagranicy. Mam nadzieję że te kilka słów dotrze do zarządu i skłonią do refleksji.

Aaaa
@Aaaa 16.11.2016 22:01

Bezwartościowym ** poprawie bo zaraz będzie ze na produkcji to pisać nie potrafią ....

anonim

(usunięte przez administratora)

herb

Przepraszam jak to ustaliłeś? Sprawę trzeba skierować na policję.

ups

Padło pytanie o terminowe wypłaty , tak wypłaty są w terminie bez problemów .Co do wysokości zgadza się dobre stosunki z brygadzistą i miejsce pracy lepsze dniówka wyższa i karta cacy . A jak jeszcze jest się kobietą i romans z brygadzistą ooo!!! To już super tak jak na S1 hahaha

ja
@ups 31.08.2016 23:13

Każdy pracuję tą częścią ciała którą najlepiej potrafi :-)

Ja

A co tam na pakowaniu słychać? ???

anonim

(usunięte przez administratora)

aaa

to prawda płacą niektórym za nic,wytarczy tam dobrze żyć z kierownikiem lub brygadzistą i karta zrobiona idealnie do wysokiej wypłaty,szef to nie wie co się tam dzieje,bo by połowe kierowniczków sam wywalił

Kudłaty

W Dekorglasie jest bardzo dużo fikcyjnych stanowisk. Ilu jest tu niepotrzebnych ludzi którzy biorą pieniądze za nic. Szef to niech żyje 150 lat bo jak go zabraknie to firma się rozpadnie

nigdyNaSitodruk

wyrazy współczucia dla działu sitodruku którzy wypalają czyste butelki dla innych działów i na dodatek są poganiani żeby wypalili jak najwięcej za DNIÓWKĘ !!!!!! PORAŻKA !!!!!!!!1

ja
@ja 15.07.2016 23:01

się odezwał napakowany "pracuś"

Zostaw opinię o Dekorglass

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dekorglass