ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 82 ocen.

ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ
382

Opinie o ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ

Leszek

@ete możesz się z nami podzielić jak długo pracujesz w ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ? Czy rekrutacja przebiegła bez większych problemów? Wielu użytkowników się zastanawia, jakie są warunki pracy, czy może jakieś dodatkowe benefity pozapłacowe również gwarantują?

Leszek

@Stary a czy firma ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ poszukuje w tej chwili kandydatów do pracy? Można tu liczyć na dodatkowe benefity, takie jak np. karta na siłownię? Podzielcie się swoimi doświadczeniami, pamiętając o regulaminie Gowork.

Mark
@jeszcze pracownik 25.04.2018 19:18

Podobno pracownicy sami sie zgadzaja i ustalaja sobie jak chca pracowac, a za prace w swieto jest jednak inna stawka

Referent

To przykre, przykre.... ;D

Marjanusz

Witam. Jak wyglada praca instalatora? Chodz o delegacje. Jak wyglada z dieta? Jak dlugi czas trwaja delegacje i czy po skonczonej pracy. Jedzie sie na koleja czy ma sie chwile przerwy? pozdrawiam

Marjanusz
@ete 26.04.2018 19:20

Dzieki za odpowiedz. Ale mi chodzi gownie o delegacje. Bo maja oferte pracy na instalatora na delegacjach i chodzi gownie o to czy jestes caly czas w rozjazdach czy sa tygodnie gdzie jestes na hali w miesiacu. Bo wyjazdy sa podobno do max 1 miesiaca.

Stary

Firma bardzo dobra, ma też swoje wady, ale nie jest łatwo znaleźć firmy zupełnie bez wad. Na produkcji płacą super a co do biura to nie wiem. Są działy, różne zależności, ale jak normalnie pracujesz i żyjesz z ludźmi w zgodzie to nawet dużo da się załatwić. Jak szukasz naprawdę wysokiej pensji to tylko wyjazdy zagraniczne w delegację, niestety daleko od domu i rodziny. Warto znać wtedy choć trochę język, najlepiej angielski.

Stary
@Młody 28.03.2018 14:40

Tak, jestem donosicielem i mówię przełożonemu o wszelkich problemach, które wpływają na to, że nie mogę wykonać dobrze swojej pracy. Podwyżki są, owszem, ale dla lojalnych pracowników dbających o wyniki w pracy. Na pewno nie ma podwyżek dla takich, co piszą głupoty na tym forum.

Witold

Może firma nie jest jest idealna ale takich nie ma. Jak ktoś dobrze pracuje to zawsze potrafi dogadać się

Wojtek
@Witold 24.03.2018 14:26

Piszesz tak jak dużo osób ktore tam pracują i liza (usunięte przez administratora) kierownikom!! A za co jest dobra?pod jakim względem!? Ze kwartalne dają!?jak pracownicy sie upomna,a ze biurowi dostaja 4 razy tyle kwartalnej to tego nie widzisz?! Gdyby nie to ze sa pracownicy ktorych na palcach policzysz i (usunięte przez administratora) to dzieki nim biurowi mają takie pensje!!a lizi (usunięte przez administratora) nic nie robią i pracują!!

Pracownik

Beszczelnosc tej firmy nie zna granic...Szukaja frezerow do pracy śmiech...Operatorzy jesli szanujcie siebie i to co potraficie nie idzcie do bohametu.!!!Tam jest coraz gorzej. Nie umieją uszanowac pracownika i kierownik S.G traktuje swoich pracowników za parobow!! Niestety z Pana na ch...a.!!to tak pozniej jest!! Niech zaczną szanować fachowcow a nie pracują na 3 maszynach i jeszcze k...a !!!co tak k...a sie opierdalasz!!! Nic nie robisz a narzędzia marnujesz!!!! Zresztą chcecie to idzcie sie przekonac jak tam jest!!! P.s kiedyś!!!??? Bohamet nigdy niepotrzenowal pracowników a teraz na gwałt...samo za siebie mowi!

mlody

Drodzy , powiedzcie proszę ile można zarobic w Bohamecie na magazynie? magazynier z dużym doświadczeniem dużo uprawnień itp pozdr

Pracownik

Szatek i powala to już dawno powinni wylecieć ...tylko dzięki nim fachowcy odchodzą.

ex-boh
@Fakt 17.03.2018 13:04

Nie pisałem o biurach tylko o produkcji. O tym jest wątek. Kolejny Kali jesteś?

Pracownik

Szczerze nie polecam ....długie lata pracowałem... Tylko przekręty to standard ....a piece to porażka ..mało się o tym mówi .ale pamiętam jak duży piec zaginął ...i jeszcze mieszarki do ciasta. I jest cisza. A ja podwyżki nie mogłem dostać. Brawo byle tak dalej. Żal mi tylko szefa ...

anonymous

Bohamet Armatura - nepotyzm, nepotyzm, nepotyzm. Powiązania, uklady, ukladziki. Wlaściciel pozatrudnial corki, zięcia….i nie wiadomo kogo jeszcze. Jedna wielka sitwa, jedni na drugich donoszą, atmosfera jest nieprzyjemna. Jak najdalej od tego zakładu.

ex-boh
@anonymous 22.02.2018 10:57

A co w tym dziwnego? Właściciel ma prawo zatrudniać we własnej firmie kogo chce. Jeśli by zaproponował Tobie zatrudnienie kogoś z Twojej rodziny, to oczywiście byś odmówił, bo to rodzina. Już to widzę. Jesteś intelektualna "kalipedia".

Pracownik:)

Ha ha ha.... W dobrej firmie... Dobre żarty... 5 lat temu to jeszcze byla dobra firma. Gdy firma nie była w spółce Akcyjnej było jeszcze względnie.,a teraz?! Każdy kto tam pracuje lub pracował wie ze 98%komentarzy jest prawdą...a osobaktora broni w jakis sposób bohamet jest napewno to kierownik lub majster...hi hi.. Jeżdżą brykami za 120 -150tys.weekendy wolne i pensje minimum 6tys..tak maja osoby siedzące w biurach.. Fachowców zwalniają po dlugim stażu pracy ,a przyjmują Ukraińców,tania siłę roboczą..by mieć wiecej pieniędzy do swojej kiejdy!!! A pracownikow normalnych za głupców i roboli! Tam co nie który pracownik jest mądrzejszy niz co nie który z biura... Jeszcze trochę i kierownicy stana i będą robić czego im życzę!!bo najgorsze jest to gdy ktos przechodzi z Pana na chama!! Urlopy zaległe niewykorzystane, wpisywane do prawie kazdego miesiąca bo nie wiedzą co zrobic z pracownikiem który ma 40,50dni zaleglego urlopu..!! P.s za duzo by pisac jeżeli Szef nie otworzy oczu i nie zobaczy jak kazdy pracownik jest tam traktowany!!!...firma zostanie rozkradziona!! Tam powinien wpasc PiP.!

LIDL
@Pracownik:) 04.02.2018 20:53

Oj tak ,jak najszybciej PIP,może wtedy kilku ze stanowisk wyleci z hukiem i atmosfera w tym zakładzie sie oczyści.

Obecny pracownik

Tak już jest , że jak się komuś nie udało utrzymać w dobrej firmie to teraz pisze bzdury.

fizol
@Obecny pracownik 25.01.2018 16:04

obecny pracownik,,Sza,,,,,ek już się dorobił,dajcie mu spokój ,spójrzcie jak się dorobił kierownik magazynu M.H. i jakim autem jeżdzi,,chyba nie za niską pensję z Bohametu,,ach nie mówmy o mieszkaniu,na pewno nie na kredyt,bo go trzeba spłacać.

anonymous

Jak nie indefikujesz się z Tą firmą to dlaczego masz w niku Bohamet? Podpisz się imieniem bohaterze.

były pracownik
@anonymous 20.01.2018 00:02

anonymous,,naucz się cymbale pisać ,,identyfikujesz,,bałwan i nieuk

BO(HAM)ET

Serdecznie zapraszam do pracy w tej firmie, bo to jedyne firma w polsce, w ktorej prawa pracownika i kodeks pracy nie obowiazuje. Nie jest to zaklad pracy lecz (usunięte przez administratora) pod dowództwem Pana Szat..... I jego smerfów. Przekręt goni Przekręt. Juz wkrótce inspekcja pracy odbierze sie za nich!

Pracownik 8

Najniższy rangą pracownik nie jest w stanie okradać tak jak ludzie na wyższych szczeblach w danej firmie ;-) Szeregowy pracownik raczej rzadko naraża się na utratę pracy.

tyram jak osioł
@Pracownicy 16.01.2018 19:24

To prawda,pensje jak 10 lat temu,roboty coraz więcej,a ludzi okradają z urlopu i godzin..

centurion

Gorąco polecam firmę....omijać z daleka. Większość wpisów się zgadza.

don

Lipiec okres na premie kwartalnąCiekawe czy będzie.

Jasiu.

Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa.Jest mu jedynie winien usługe,za którą otrzymuje zapłate będącą nie łaską ,lecz zasłużonym wynagrodzeniem. Więc nie moge zrozumieć wytłumaczenia że wypłaty nie będzie na czas ,ponieważ osoba co zajmuje sie przelewami nie wyrobiła się. Jak się nie wyrabia w czasie to zostaje sie dłużej w pracy ąz skończy się to co powinno,Przecież ludzie mają jakieś zobowiązania,które związane są z ich wypłatami. Pracownik fizyczny jak jest potrzeba to zostaje dłużej w pracy a i nawet w świeta pracuje a tu Pani było cięzko dokończyć przelewy???????Brawoooo.

na pewno nie lizus
@Jasiu. 11.06.2017 22:37

Pani która się nie wyrobiła powinna dostać naganę,jak ma czas na kawki to niech sumiennie wykonuje swoją pracę,lub przyjąć na jej miejsce rzetelnego pracownika.No ,ale cóż w naszym zakładzie pracuje wielu patałachów ,łącznie z niektórymi na stołkach.Natomiast pracowników sumiennych , pracowitych i lubianych w ostatnich dwóch latach odeszło kilku.,Mieli dosyć chamstwa,niesprawiedliwości i mobbingu .Trzeba mieć odporną psychikę by wytrzymać w tym popieprzonym zakładzie,olewać tych co tobą rządzą i mieć ich głęboko w ........

pracownik

jak jest na szybach

Ja

Nikt dających łapówki nie usunie ;-),...oni mają immunitety ;-) Poza tym tak już jest że gdy ktoś jest na wyższym stołku to obstawia się przydupasami i donosicielami,...w końcu sami tak kariery porobili. Jedni i drudzy,...BEZ HONORU. Ten co wyżej mówi Forum zawrzało kilka miesięcy temu i co!? NIC!!! Konstruktorzy jak błędy w rysunkach robili tak robią. Pracownicy pokazują im palcami co zrobili nie tak, a po nich spływa jak po kaczce. Szefa chyba nie interesuje jakie pieniądze uciekają przez głupotę ludzi nad którymi nie ma kontroli.

jeszcze pracownik

DNO to bardzo skromna opinia ,ja napisałbym bardzo ,bardzo niecenzuralne słowo dotyczące opinii ,ale zostanie ono usunięte więc powiem skromnie ,usunąć donosicieli (kapusie) ,przydupasów prezesa na stołkach i tych co przydupasom łapówki dostarczają.

jacek5959

jedne wielkie dno

xl
@jacek5959 06.05.2017 10:58

to dlaczego tu pracujesz?? po prostu się zwolnij!

były pracownik

BRAK ODPOWIEDZI ,A CHĘTNIE BYM PRZECZYTAŁ,czyli chciał wiedzieć czarno na białym dlaczego dużo ,mało powiedziane-bardzo dużo-opini zniknęło z tego forum

pracownik

dlaczego niewygodne opinie są usuwane?

Bobinio

To, co się dzieje to masakra. Pensje w dół, gówniana jakość produktu uzyskiwana gównianymi narzędziami. Na wszystkim oszczędności tylko kierownictwo z pensjami na tym samym poziomie albo wyżej. Może te "najtłustrze świnie""pijaki" by sobie odebrały i oddały zwykłym pracownikom fizycznym. Ja też umiem klikać w klawiaturę i siedzieć cały dzień przy biurku więc chętnie zamienię fizyczną robotę na SPA wśród SZATKA i ekipy podpierd.....laczy. A alkomatem zacznijcie badanie od siebie.

cccccc

W tej firmie to nawet młody ma lepiej, który ma plecy i znajomości od pracownika, który pracuje kilka ładnych lat ...... zarabia więcej, ma większe przywileje a ch...ja potrafi i sciemnia ile wejdzie ale znajomości robią swoje żal, żal i jeszcze raz żal.......

boh.

Prawda jest taka że możesz być najgorszą ( usunięte przez administratora ) ale jak masz plecy,to masz prace i dobrze zarabiasz.

Pracownik2

H Jak właściciel firmy będzie chciał coś z tym zrobić to zrobi. Może też czyta i wyciągnie wnioski. Oczywiście, że ludzie się boją. Nie każdy ma gdzieś ta firmę i chcą pracować!!! Wg mnie jeśli nie zostaną poczynione jakieś działania to będzie sygnał, aby rzeczywiście szukać innej pracy.

najlepszy pracownik

śmiać mi się chce jak was czytam. w zakładzie wszyscy kryją się po kątach i czytają te komentarze. tylu twardzieli, mądrali, autorytetów a wszyscy nie mają JAJ aby coś z tym zrobić....HA Ha. dyskutujcie dalej chłopcy

pracownik3
@najlepszy pracownik 09.12.2016 11:46

No TY K...A Judaszu masz pełną D...Ę dlatego tak piszesz,albo jesteś donosicielem ,albo siedzisz na stołku,to uważaj żeby ten stołek ci się nie przewrócił.

Zostaw opinię o ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ