ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 83 ocen.

ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ
3 83 6 1

Opinie o ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Wiktor

Zacznijcie doceniać prace w dobrej firmie a tylko tak narzekacie. Jeśli komuś nie odpowiada praca niech odejdzie.

wypalony

Na szkle jest 40 stopni na hali. Jedna osoba już zemdlała ale co tam. Każdego lata jest to samo. Nic z tym nikt nie robi. Nic tylko pracować.

Leszek

@Ja, czy jesteś zadowolony ze swojego wynagrodzenia w firmie Bohamet? Czy z punktu widzenia pracownika, możesz polecić tę firmę innym osobom? Czy firma oferuje od razu umowę o pracę czy umowę zlecenie na okres próbny? Dzieląc się swoją opinią pomagasz innym kandydatom w dotarciu do cennych informacji.

Stary

Firma bardzo dobra, ma też swoje wady, ale nie jest łatwo znaleźć firmy zupełnie bez wad. Na produkcji płacą super a co do biura to nie wiem. Są działy, różne zależności, ale jak normalnie pracujesz i żyjesz z ludźmi w zgodzie to nawet dużo da się załatwić. Jak szukasz naprawdę wysokiej pensji to tylko wyjazdy zagraniczne w delegację, niestety daleko od domu i rodziny. Warto znać wtedy choć trochę język, najlepiej angielski.

Ja
@Józef 02.06.2018 21:32

A gdzie te 3300 na rękę dostaniesz? Jak jest tak źle to dziś praca szuka ludzi nie odwrotnie. . .

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja
@Lipa 08.12.2016 16:14

Pakiety nie, ale nie zabezpieczone powłoki po których splywala woda widziałem

Marjanusz

Witam. Jak wyglada praca instalatora? Chodz o delegacje. Jak wyglada z dieta? Jak dlugi czas trwaja delegacje i czy po skonczonej pracy. Jedzie sie na koleja czy ma sie chwile przerwy? pozdrawiam

Ja
@ete 26.04.2018 19:20

Ale nadgodziny płatne 100 % podstawy, i tylko na 1 zmianie. Zresztą jak nie możesz to nie przychodzisz. Trochę inaczej jest na ,, dużym " Bohamecie

Pracownik

Jest Bohamet S.A. i Bohamet Armatura To są dwie różne firmy.

Ja
@Pracownik 24.06.2018 20:53

Jest jeszcze dps, aluminium... trzeba się w miarę szybko uczyć swojego stanowiska i przede wszystkim pracować nie siedzieć w telefonie czy łazić po halach

Arek

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy, czy potrzebujecie pracowników?

Pracownicy

Szefie, dając komuś władzę lub możliwości decyzyjne,.. kontroluj go, wyciągaj konsekwencje, KARAJ ZA BŁĘDY! Błędów na wyższym szczeblu w tej firmie jest popełnianych tyle, że sumując stracone przez to pieniądze można by naprawdę wiele zrobić.

Leszek

@Pracownik czy mógłbyś się wypowiedzieć na temat firmy, w której pracujesz? Jak oceniasz ją jako miejsce zatrudnienia? Jesteś zadowolony z warunków zaproponowanych przez pracodawcę? Czy według Twojej oceny warto złożyć tam cv? Opinia z pierwszej ręki będzie cenna dla potencjalnych pracowników.

Leszek

@Michał jesteś pracownikiem ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ, tak? Czy poza tym co napisałeś, możesz jeszcze podzielić się z nami swoją opinią odnośnie oceny tej firmy jako miejsca zatrudnienia? Na przykład czy odpowiadają Ci warunki zatrudnienia? Co być w firmie zmienił? Jak wygląda ogólna atmosfera? Tego typu informacje są cenne dla osób, które chciałyby podjąć tam pracę.

Michał

Pan Zastępca kierownika działu Armatura bardzo nie miły i niedostępny. Tacy ludzie nie powinni być rekrutowani na stanowiska kierownicze.

Leszek

@Stary czy możesz napisać coś więcej o tych zagranicznych delegacjach? Czy są one możliwe w ramach zatrudnienia w ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ? Do jakich krajów można jechać i jakie okresy czas wchodzą w grę jeśli chodzi o taki wyjazd? Dużo ludzi poszukuje możliwości pracy za granicą. Takie informacje będą dla nich cenną wskazówką.

Leszek

@Młody myślący a skąd się tego dowiedziałeś i na jakiej podstawie te wnioski zostały wysnute? Jesteś pracownikiem ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO BOHAMET czy znasz kogoś kto tam pracuje? @Mark czy ta informacja pochodzi od pracowników ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO BOHAMET? Jeśli jest sprawdzona, pomogłaby rozeznać się w warunkach pracy osobom, które rozważają złożenie tam aplikacji.

Młody myślący

Dowiedziałem, że tak naprawdę Bohamet z łaski zatrudnia swoich pracowników. Byłoby zatem najlepiej dla Bohametu, gdyby tak wszystkich zwolnić i pozbyć się tej „kuli u nogi”. Z innej strony patrząc, najwyższe standardy zarządzania mówią, iż to właśnie Pracownicy są największa wartością firmy i że to Pracownicy, ich umiejętności, wiedza oraz doświadczenie zawodowe świadczą o pozycji firmy na rynku. Oczywiście znajda się i tacy, co powiedzą, że pracownik nie ma nic do gadania, jest po prostu niewolnikiem i ma wykonać tylko swoja pracę. Jest to jednak droga XIX-wiecznego fabrykanta, który musi zarobić dla siebie w jednym pokoleniu całe krocie wyzyskując innych Ludzi. Wracając do sedna, jeśli Pracownik jest firmie niepotrzebny, to po co w ogóle go zatrudniać?

Doradca

(usunięte przez administratora) Jeszcze raz (usunięte przez administratora)

Leszek

@ete możesz się z nami podzielić jak długo pracujesz w ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ? Czy rekrutacja przebiegła bez większych problemów? Wielu użytkowników się zastanawia, jakie są warunki pracy, czy może jakieś dodatkowe benefity pozapłacowe również gwarantują?

Leszek

@Stary a czy firma ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ poszukuje w tej chwili kandydatów do pracy? Można tu liczyć na dodatkowe benefity, takie jak np. karta na siłownię? Podzielcie się swoimi doświadczeniami, pamiętając o regulaminie Gowork.

Mark
@jeszcze pracownik 25.04.2018 19:18

Podobno pracownicy sami sie zgadzaja i ustalaja sobie jak chca pracowac, a za prace w swieto jest jednak inna stawka

Referent

To przykre, przykre.... ;D

Witold

Może firma nie jest jest idealna ale takich nie ma. Jak ktoś dobrze pracuje to zawsze potrafi dogadać się

Wojtek
@Witold 24.03.2018 14:26

Piszesz tak jak dużo osób ktore tam pracują i liza (usunięte przez administratora) kierownikom!! A za co jest dobra?pod jakim względem!? Ze kwartalne dają!?jak pracownicy sie upomna,a ze biurowi dostaja 4 razy tyle kwartalnej to tego nie widzisz?! Gdyby nie to ze sa pracownicy ktorych na palcach policzysz i (usunięte przez administratora) to dzieki nim biurowi mają takie pensje!!a lizi (usunięte przez administratora) nic nie robią i pracują!!

Pracownik

Beszczelnosc tej firmy nie zna granic...Szukaja frezerow do pracy śmiech...Operatorzy jesli szanujcie siebie i to co potraficie nie idzcie do bohametu.!!!Tam jest coraz gorzej. Nie umieją uszanowac pracownika i kierownik S.G traktuje swoich pracowników za parobow!! Niestety z Pana na ch...a.!!to tak pozniej jest!! Niech zaczną szanować fachowcow a nie pracują na 3 maszynach i jeszcze k...a !!!co tak k...a sie opierdalasz!!! Nic nie robisz a narzędzia marnujesz!!!! Zresztą chcecie to idzcie sie przekonac jak tam jest!!! P.s kiedyś!!!??? Bohamet nigdy niepotrzenowal pracowników a teraz na gwałt...samo za siebie mowi!

mlody

Drodzy , powiedzcie proszę ile można zarobic w Bohamecie na magazynie? magazynier z dużym doświadczeniem dużo uprawnień itp pozdr

Pracownik

Szatek i powala to już dawno powinni wylecieć ...tylko dzięki nim fachowcy odchodzą.

ex-boh
@Fakt 17.03.2018 13:04

Nie pisałem o biurach tylko o produkcji. O tym jest wątek. Kolejny Kali jesteś?

Pracownik

Szczerze nie polecam ....długie lata pracowałem... Tylko przekręty to standard ....a piece to porażka ..mało się o tym mówi .ale pamiętam jak duży piec zaginął ...i jeszcze mieszarki do ciasta. I jest cisza. A ja podwyżki nie mogłem dostać. Brawo byle tak dalej. Żal mi tylko szefa ...

anonymous

Bohamet Armatura - nepotyzm, nepotyzm, nepotyzm. Powiązania, uklady, ukladziki. Wlaściciel pozatrudnial corki, zięcia….i nie wiadomo kogo jeszcze. Jedna wielka sitwa, jedni na drugich donoszą, atmosfera jest nieprzyjemna. Jak najdalej od tego zakładu.

ex-boh
@anonymous 22.02.2018 10:57

A co w tym dziwnego? Właściciel ma prawo zatrudniać we własnej firmie kogo chce. Jeśli by zaproponował Tobie zatrudnienie kogoś z Twojej rodziny, to oczywiście byś odmówił, bo to rodzina. Już to widzę. Jesteś intelektualna "kalipedia".

Pracownik:)

Ha ha ha.... W dobrej firmie... Dobre żarty... 5 lat temu to jeszcze byla dobra firma. Gdy firma nie była w spółce Akcyjnej było jeszcze względnie.,a teraz?! Każdy kto tam pracuje lub pracował wie ze 98%komentarzy jest prawdą...a osobaktora broni w jakis sposób bohamet jest napewno to kierownik lub majster...hi hi.. Jeżdżą brykami za 120 -150tys.weekendy wolne i pensje minimum 6tys..tak maja osoby siedzące w biurach.. Fachowców zwalniają po dlugim stażu pracy ,a przyjmują Ukraińców,tania siłę roboczą..by mieć wiecej pieniędzy do swojej kiejdy!!! A pracownikow normalnych za głupców i roboli! Tam co nie który pracownik jest mądrzejszy niz co nie który z biura... Jeszcze trochę i kierownicy stana i będą robić czego im życzę!!bo najgorsze jest to gdy ktos przechodzi z Pana na chama!! Urlopy zaległe niewykorzystane, wpisywane do prawie kazdego miesiąca bo nie wiedzą co zrobic z pracownikiem który ma 40,50dni zaleglego urlopu..!! P.s za duzo by pisac jeżeli Szef nie otworzy oczu i nie zobaczy jak kazdy pracownik jest tam traktowany!!!...firma zostanie rozkradziona!! Tam powinien wpasc PiP.!

LIDL
@Pracownik:) 04.02.2018 20:53

Oj tak ,jak najszybciej PIP,może wtedy kilku ze stanowisk wyleci z hukiem i atmosfera w tym zakładzie sie oczyści.

Obecny pracownik

Tak już jest , że jak się komuś nie udało utrzymać w dobrej firmie to teraz pisze bzdury.

fizol
@Obecny pracownik 25.01.2018 16:04

obecny pracownik,,Sza,,,,,ek już się dorobił,dajcie mu spokój ,spójrzcie jak się dorobił kierownik magazynu M.H. i jakim autem jeżdzi,,chyba nie za niską pensję z Bohametu,,ach nie mówmy o mieszkaniu,na pewno nie na kredyt,bo go trzeba spłacać.

anonymous

Jak nie indefikujesz się z Tą firmą to dlaczego masz w niku Bohamet? Podpisz się imieniem bohaterze.

były pracownik
@anonymous 20.01.2018 00:02

anonymous,,naucz się cymbale pisać ,,identyfikujesz,,bałwan i nieuk

BO(HAM)ET

Serdecznie zapraszam do pracy w tej firmie, bo to jedyne firma w polsce, w ktorej prawa pracownika i kodeks pracy nie obowiazuje. Nie jest to zaklad pracy lecz (usunięte przez administratora) pod dowództwem Pana Szat..... I jego smerfów. Przekręt goni Przekręt. Juz wkrótce inspekcja pracy odbierze sie za nich!

Pracownik 8

Najniższy rangą pracownik nie jest w stanie okradać tak jak ludzie na wyższych szczeblach w danej firmie ;-) Szeregowy pracownik raczej rzadko naraża się na utratę pracy.

tyram jak osioł
@Pracownicy 16.01.2018 19:24

To prawda,pensje jak 10 lat temu,roboty coraz więcej,a ludzi okradają z urlopu i godzin..

Zostaw opinię o ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ