ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ

Adres: Toruńska 2, 86-005 Toruń

NIP: 5540384828 KRS: 0000471258

ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ
3 83 6 1

Opinie o ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ

on4444

Uczciwość i pracowitość są wręcz tępione przez bliską rodzinę właściciela ( dot Bohamet Armatura). Poparciem cieszą się osoby prymitywne umiejące zaspokoić potrzeby w kwestii donoszenia bzdur osobom mającym władzę. Odradzam tę firmę każdemu kto coś sobą reprezentuje.

Ww

Żal paczec kogo zatrudnia ten zakład

Bb

Jakie zarobki i atmosfera jako fakturzysta?

Bb

Witam, jakie zarobki jako fakturzysta?

Popek

Biurowy ;-) nie wiem czy jest czym się chwalić! Pracowników produkcyjnych "ściska" jak codziennie patrzą na "biurowych" twórczość ;-) Ciesz się że takich jak ty tolerują, a jak mało zarabiasz to zapraszam na produkcję. Chętnie ci pokażą jak powstają nasze produkty namacalnie, a nie na komputerze. Zobaczysz fizycznie wyrób to może zaczniesz myśleć wykonując tą swoją prace biurową.

Biurowy

Aż mnie sciska. To malo powiedziane. Co nie którzy przy pakowaniu kartoników na dzwiach okrętowych zarabiają po 26 zl brutto ...i to na zlecenie. To tylko tak pracować... Polecam tam się zatrudnić...

Xxx

Cześć szukam pracy jako spawacz, prawie 19 lat doświadczenia aluminium kwasówka i zwykle stale również spawanie pod rentgen. Czy firma bohamet ma aktualnie jakieś zapotrzebowanie, ponieważ praca w tej firmie bardzo by mnie interesowała.

Leszek
@Xxx 06.11.2018 11:56

Czy próbowałeś zwrócić się z tymi pytaniami bezpośrednio do firmy Bohamet i kontaktować się w sprawie ofert pracy? Może warto zadzwonić i zapytać o interesujące Ciebie kwestie. W ten sposób będziesz miał pełny obraz stanowiska, na które aplikujesz. Pracownicy z doświadczeniem są rozchwytywani na rynku pracy.

Leszek

@Arek, może pracownicy firmy Bohamet są po prostu zadowoleni ze swojej pracy i nie widzą konieczności udzielania się w tym wątku? Jeżeli pracownicy są zadowoleni, to zapewne wolne stanowiska w firmie zwalniają się bardzo rzadko, dlatego też i kandydaci nie zaglądają na to forum. Czy próbowałeś na to popatrzeć z tej strony?

Osoba1998

Witam Mam pytanie sprawie pracy w Bohemacie mam duże doświadczenie zawodowe jako spawacz i dostałem propozycje pracy co możecie mi o niej powiedzieć

Wiktor

Zacznijcie doceniać prace w dobrej firmie a tylko tak narzekacie. Jeśli komuś nie odpowiada praca niech odejdzie.

wypalony

Na szkle jest 40 stopni na hali. Jedna osoba już zemdlała ale co tam. Każdego lata jest to samo. Nic z tym nikt nie robi. Nic tylko pracować.

Leszek

@Ja, czy jesteś zadowolony ze swojego wynagrodzenia w firmie Bohamet? Czy z punktu widzenia pracownika, możesz polecić tę firmę innym osobom? Czy firma oferuje od razu umowę o pracę czy umowę zlecenie na okres próbny? Dzieląc się swoją opinią pomagasz innym kandydatom w dotarciu do cennych informacji.

Stary

Firma bardzo dobra, ma też swoje wady, ale nie jest łatwo znaleźć firmy zupełnie bez wad. Na produkcji płacą super a co do biura to nie wiem. Są działy, różne zależności, ale jak normalnie pracujesz i żyjesz z ludźmi w zgodzie to nawet dużo da się załatwić. Jak szukasz naprawdę wysokiej pensji to tylko wyjazdy zagraniczne w delegację, niestety daleko od domu i rodziny. Warto znać wtedy choć trochę język, najlepiej angielski.

Młody
@Stary 27.03.2018 22:00

Taaaaaak dużo idzie załatwić,chyba jesteś donosicielem i kombinujesz na boku to zgadza się ,a co do wypłaty to ja pierdzielę nie pamiętam kiedy były podwyżki,chyba że do ciebie Stary ,a może za nadgodziny co?

Stary
@Młody 28.03.2018 14:40

Tak, jestem donosicielem i mówię przełożonemu o wszelkich problemach, które wpływają na to, że nie mogę wykonać dobrze swojej pracy. Podwyżki są, owszem, ale dla lojalnych pracowników dbających o wyniki w pracy. Na pewno nie ma podwyżek dla takich, co piszą głupoty na tym forum.

Józef
@Stary 02.04.2018 19:31

Stary puknij się w łeb...jakie podwyżki????od 15 lat pensje stoją w miejscu.jak nie przyjdziesz w sobotę i niedziele to twoja pensja 3300 netto.....żenada

Szkło
@Józef 02.06.2018 21:32

To się zwolnij jak Ci za mało. 15 lat bez podwyżki i nadal siedzisz w tej firmie? Sam sobie zaprzeczasz.

Ja
@Józef 02.06.2018 21:32

A gdzie te 3300 na rękę dostaniesz? Jak jest tak źle to dziś praca szuka ludzi nie odwrotnie. . .

anonim

(usunięte przez administratora)

Lipa

Pakiety zniszczone od deszczu haha Masz wyobraznie. Napisz nastepna część gwiezdnych wojen, bedzie wiecej pożytku.

Ja
@Lipa 08.12.2016 16:14

Pakiety nie, ale nie zabezpieczone powłoki po których splywala woda widziałem

Marjanusz

Witam. Jak wyglada praca instalatora? Chodz o delegacje. Jak wyglada z dieta? Jak dlugi czas trwaja delegacje i czy po skonczonej pracy. Jedzie sie na koleja czy ma sie chwile przerwy? pozdrawiam

ete
@Marjanusz 23.04.2018 15:34

Chłopie. Od kliku lat 11 listopada pracujemy bez ziewania. Zapomnij że odmówisz przyjscia do pracy w święto. Teraz 1 maja musimy pracować aby mieć piątek wolny 4 maja. Czyli tyrasz w święto odrabiając zwykły dzien pracy. Urlopu całego w roku nie wykorzystasz . Soboty są traktowane jako nadgodziny ale nadgodziny obowiązkowe. Co jeszcze chcesz wiedzieć?

Marjanusz
@ete 26.04.2018 19:20

Dzieki za odpowiedz. Ale mi chodzi gownie o delegacje. Bo maja oferte pracy na instalatora na delegacjach i chodzi gownie o to czy jestes caly czas w rozjazdach czy sa tygodnie gdzie jestes na hali w miesiacu. Bo wyjazdy sa podobno do max 1 miesiaca.

Ja
@ete 26.04.2018 19:20

Ale nadgodziny płatne 100 % podstawy, i tylko na 1 zmianie. Zresztą jak nie możesz to nie przychodzisz. Trochę inaczej jest na ,, dużym " Bohamecie

Pracownik

Jest Bohamet S.A. i Bohamet Armatura To są dwie różne firmy.

Ja
@Pracownik 24.06.2018 20:53

Jest jeszcze dps, aluminium... trzeba się w miarę szybko uczyć swojego stanowiska i przede wszystkim pracować nie siedzieć w telefonie czy łazić po halach

Arek

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy, czy potrzebujecie pracowników?

Pracownicy

Szefie, dając komuś władzę lub możliwości decyzyjne,.. kontroluj go, wyciągaj konsekwencje, KARAJ ZA BŁĘDY! Błędów na wyższym szczeblu w tej firmie jest popełnianych tyle, że sumując stracone przez to pieniądze można by naprawdę wiele zrobić.

Leszek

@Pracownik czy mógłbyś się wypowiedzieć na temat firmy, w której pracujesz? Jak oceniasz ją jako miejsce zatrudnienia? Jesteś zadowolony z warunków zaproponowanych przez pracodawcę? Czy według Twojej oceny warto złożyć tam cv? Opinia z pierwszej ręki będzie cenna dla potencjalnych pracowników.

Leszek

@Michał jesteś pracownikiem ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ, tak? Czy poza tym co napisałeś, możesz jeszcze podzielić się z nami swoją opinią odnośnie oceny tej firmy jako miejsca zatrudnienia? Na przykład czy odpowiadają Ci warunki zatrudnienia? Co być w firmie zmienił? Jak wygląda ogólna atmosfera? Tego typu informacje są cenne dla osób, które chciałyby podjąć tam pracę.

Michał

Pan Zastępca kierownika działu Armatura bardzo nie miły i niedostępny. Tacy ludzie nie powinni być rekrutowani na stanowiska kierownicze.

Leszek

@Stary czy możesz napisać coś więcej o tych zagranicznych delegacjach? Czy są one możliwe w ramach zatrudnienia w ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ? Do jakich krajów można jechać i jakie okresy czas wchodzą w grę jeśli chodzi o taki wyjazd? Dużo ludzi poszukuje możliwości pracy za granicą. Takie informacje będą dla nich cenną wskazówką.

Leszek

@Młody myślący a skąd się tego dowiedziałeś i na jakiej podstawie te wnioski zostały wysnute? Jesteś pracownikiem ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO BOHAMET czy znasz kogoś kto tam pracuje? @Mark czy ta informacja pochodzi od pracowników ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO BOHAMET? Jeśli jest sprawdzona, pomogłaby rozeznać się w warunkach pracy osobom, które rozważają złożenie tam aplikacji.

Młody myślący

Dowiedziałem, że tak naprawdę Bohamet z łaski zatrudnia swoich pracowników. Byłoby zatem najlepiej dla Bohametu, gdyby tak wszystkich zwolnić i pozbyć się tej „kuli u nogi”. Z innej strony patrząc, najwyższe standardy zarządzania mówią, iż to właśnie Pracownicy są największa wartością firmy i że to Pracownicy, ich umiejętności, wiedza oraz doświadczenie zawodowe świadczą o pozycji firmy na rynku. Oczywiście znajda się i tacy, co powiedzą, że pracownik nie ma nic do gadania, jest po prostu niewolnikiem i ma wykonać tylko swoja pracę. Jest to jednak droga XIX-wiecznego fabrykanta, który musi zarobić dla siebie w jednym pokoleniu całe krocie wyzyskując innych Ludzi. Wracając do sedna, jeśli Pracownik jest firmie niepotrzebny, to po co w ogóle go zatrudniać?

Doradca

(usunięte przez administratora) Jeszcze raz (usunięte przez administratora)

Leszek

@ete możesz się z nami podzielić jak długo pracujesz w ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ? Czy rekrutacja przebiegła bez większych problemów? Wielu użytkowników się zastanawia, jakie są warunki pracy, czy może jakieś dodatkowe benefity pozapłacowe również gwarantują?

Leszek

@Stary a czy firma ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ poszukuje w tej chwili kandydatów do pracy? Można tu liczyć na dodatkowe benefity, takie jak np. karta na siłownię? Podzielcie się swoimi doświadczeniami, pamiętając o regulaminie Gowork.

jeszcze pracownik
@Leszek 16.04.2018 17:13

Chcesz zobaczyć jak wygląda praca w Bohamecie... zapraszamy "1 maja" dni otwarte, moza zobaczyć jak zwykly pracownik musi pracować w swięto zeby biurowi mieli wolne. Oto jeden z dodatkowych benefitów... charytatywna praca w święta.

Mark
@jeszcze pracownik 25.04.2018 19:18

Podobno pracownicy sami sie zgadzaja i ustalaja sobie jak chca pracowac, a za prace w swieto jest jednak inna stawka

Referent

To przykre, przykre.... ;D

Witold

Może firma nie jest jest idealna ale takich nie ma. Jak ktoś dobrze pracuje to zawsze potrafi dogadać się

Wojtek
@Witold 24.03.2018 14:26

Piszesz tak jak dużo osób ktore tam pracują i liza (usunięte przez administratora) kierownikom!! A za co jest dobra?pod jakim względem!? Ze kwartalne dają!?jak pracownicy sie upomna,a ze biurowi dostaja 4 razy tyle kwartalnej to tego nie widzisz?! Gdyby nie to ze sa pracownicy ktorych na palcach policzysz i (usunięte przez administratora) to dzieki nim biurowi mają takie pensje!!a lizi (usunięte przez administratora) nic nie robią i pracują!!

Pracownik

Beszczelnosc tej firmy nie zna granic...Szukaja frezerow do pracy śmiech...Operatorzy jesli szanujcie siebie i to co potraficie nie idzcie do bohametu.!!!Tam jest coraz gorzej. Nie umieją uszanowac pracownika i kierownik S.G traktuje swoich pracowników za parobow!! Niestety z Pana na ch...a.!!to tak pozniej jest!! Niech zaczną szanować fachowcow a nie pracują na 3 maszynach i jeszcze k...a !!!co tak k...a sie opierdalasz!!! Nic nie robisz a narzędzia marnujesz!!!! Zresztą chcecie to idzcie sie przekonac jak tam jest!!! P.s kiedyś!!!??? Bohamet nigdy niepotrzenowal pracowników a teraz na gwałt...samo za siebie mowi!

Zostaw opinię o ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ - Toruń

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD PRODUKCYJNY BOHAMET SP.J. H.BOGUSZ, J.HALAREWICZ