"BOHAMET"

• Władysławowo

3. Opinie o pracodawcach Ciele
  5. Opinie o "BOHAMET" SPÓŁKA AKCYJNA

Opinie o "BOHAMET" Ciele

Nie przegap nowości o "BOHAMET" SPÓŁKA AKCYJNA!

09.06.2026 14:35

Mam pytanie czy trzeba miec doswiadcznie. Ja bylem szlifierzem ale na stali czarnej,narzedzia szlifierka katowa. Czy sa akutualnie przyjecia.
    #Szlifierz

10.06.2026 13:39

Dziękujemy za zainteresowanie zatrudnieniem w naszej firmie. Zachęcamy do złożenia oferty pracy na stanowisko szlifierza przez portal olx lub pracuj.pl lub poprzez formularz na naszej stronie internetowej. Wszystkie aktualne oferty pracy umieszczamy na naszej stronie internetowej www.bohamet.pl w zakładce "praca" . Zachęcamy do bieżącego śledzenia umieszczanych na naszej stronie ogłoszeń.

12.05.2026 15:58

Cześć, widzę że poszukują konstruktora. Może sie ktoś wypowiedzieć? Można liczyć na widełki podane w ogłoszeniu 7-9k?
    #InzynierKonstruktor

14.04.2026 12:08

Ricki

05.05.2026 19:29

A płacą w terminie? Do kiedy przelewają wypłatę?
    tak nie może być

20.01.2026 11:09

Witaj! Szukam pracy w dziale administracyjno- biurowym. Mam długoletnie doświadczenie, ukończone 4 kierunki studiów, mnóstwo kursów i szkoleń. Jeżeli poszukują Państwo kogoś, to bardzo proszę o oferty. Posiadam również długoletnie doświadczenie jako główny specjalista ds. BHP. Może tam? Pozdrawiam
    Doświadczona

03.10.2025 16:55

Witam, szukam pracy na stanowisku główny specjalista ds. BHP lub na innym. Słyszałam, że zwalnia się stanowiska behapowca. Doświadczenie 15 letnie, kursy i ciągłość pracy. Zachęcam do współpracy.

06.10.2025 11:12

Dzień dobry, Dziękujemy za zainteresowanie zatrudnieniem w naszej firmie. Na chwilę obecną nie poszukujemy pracowników do działu BHP. Jednocześnie informujemy, iż wszystkie aktualne oferty pracy umieszczamy na naszej stronie internetowej www.bohamet.pl w zakładce "praca" . Zachęcamy do bieżącego śledzenia umieszczanych na naszej stronie ogłoszeń.
    kandydat

24.10.2024 21:54

Dzień dobry, mam pytanko, czy firma potrzebuje kogoś na stanowisko specjalisty ds. bhp? Jestem po studiach, mam doświadczenie, ukończone wszystkie kursy. Proszę też o informację kto jest specjalistą ds. bhp w waszej firmie oraz jak można się skontaktować z tą osobą. Pozdrowionka

25.10.2024 16:17

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie zatrudnieniem w naszej firmie. Na chwilę obecną nie poszukujemy pracowników do działu BHP. Jednocześnie informujemy, iż wszystkie aktualne oferty pracy umieszczamy na naszej stronie internetowej www.bohamet.pl w zakładce "praca". Zachęcamy do bieżącego śledzenia umieszczanych na naszej stronie ogłoszeń. W razie pytań, prosimy o kontakt z działem kadr pod adresem e-mail: [email protected]

11.10.2024 10:35

Firma "BOHAMET" SPÓŁKA AKCYJNA szukała ostatnio kogoś na stanowisko Spawacz. Czy ktoś brał udział w rozmowie kwalifikacyjnej i powie, jakie zarobki proponowali?
    Arturtech

14.08.2024 12:52

Jakie są tutaj zarobki na technologa? Pracuje w pewnej firmie i od 4 lat żadnych podwyżek. Zarabiam 14 tys . Brutto czy dostanę tutaj więcej? Proszę o odpowiedź a nie usuwanie pytania
    Techartir

14.08.2024 12:50

Popek

05.12.2018 18:15

Biurowy ;-) nie wiem czy jest czym się chwalić! Pracowników produkcyjnych "ściska" jak codziennie patrzą na "biurowych" twórczość ;-) Ciesz się że takich jak ty tolerują, a jak mało zarabiasz to zapraszam na produkcję. Chętnie ci pokażą jak powstają nasze produkty namacalnie, a nie na komputerze. Zobaczysz fizycznie wyrób to może zaczniesz myśleć wykonując tą swoją prace biurową.
    Sey331

29.06.2024 17:10

O której zaczyna się 2 zmiana w bohamecie
    kandydat

16.06.2024 20:28

Witam, Widze, że jest ogłoszenie na stanowisko konstruktora. Jak wygląda tryb tej pracy i jaka panuje atmosfera w dziale technicznym? Czy jest duża presja czasu?
    Solidarny

25.01.2024 07:46

Słychać coś o podwyżkach dla szeregowych pracowników? Najniższa krajowa mocno goni, szczególnie pracowników DPS
    Xxxxx

21.08.2023 23:32

W firmie brak jakichkolwiek podwyżek, nawet pogłosek o nich. Zarząd najpierw wymyślił sobie premie uzależniona od sytuacji finansowej firmy w danym kwartale, będzie dodatni to damy nie to nie damy, czyli takie mydlenie oczu. Teraz nowy pomysł, premia miesięczna za obecność, przestrzeganie BHP i ZAANGAŻOWANIE HAHAHA, byle ludzia nie dać. Jak rozliczyć zaangażowanie???? Tego nikt nie wie... Ogólnie w skrócie to zabraniają tymi premiami chodzić na L4. Najlepiej byś padł na hali od choroby bo jak zostaniesz w domu to Ci nie damy premi... Genialne!!! Oni myślą że ludzie tam dla przyjemności chodzą chyba? Albo korzystać z darmowej sauny(tak gorąco na hali). Ludzie tam chcą zarabiac! Chcą zobaczyć konkretne podwyżki stawki na umowach, a nie jakieś premie... Ostatnia podwyżka była w styczniu 2022... Ale była ona niewielka...
    bez znaczenia

09.06.2023 22:24

firma z długoletnią tradycją kiedyś gdy ktoś się pytał gdzie pracujesz to był zaszczyt w Bohamecie. Moja ocena będzie obiektywna ,warunki pracy jak w każdej firmie o podobnym profilu nadzór pozytywnie pakiet socjalny średnio no i najważniejsze wynagrodzenie w większości operatorzy CNC wynagrodzenie normalne godziny pracy około 4 tys pln w systemie zmianowym firma jest oderwana od rzeczywistości tyle to teraz zarabia sie przy pakowaniu czekoladek a za kilka miesięcy zapychacz wózków w markecie będzie zarabial tyle co operator w Bohamecie
    Xyz

13.05.2023 09:29

Produkcja ma być prowadzona również w Inowrocławiu. Niektórzy mówią że nawet przeniesiona tam w całości? Ktoś coś wie na ten temat. Tam ich nie znają więc teraz tam zacznie się wyzysk pracowników

27.10.2021 18:58

Czy w "BOHAMET" SPÓŁKA AKCYJNA występują paczki/bony świąteczne?
    Wiechu

Ale PP bierze 300-400 szt

15.02.2023 16:51

Grucha

17.02.2023 22:04

Nie mazgaj się tylko zmień robotę - to mniej boli. Czemu tam siedzisz?
    Pietrucha

17.02.2023 23:47

Chyba mam prawo wyrazić swoje zdanie prawda? Nie będziesz mi mówił co mam robić, pewnie jesteś kolejnym tym co wszystko przeszkadza i wszystko się należy...
    Red

16.02.2023 11:00

Bohamet coś bodej kupuje w Inowrocławiu? Ktoś coś?
    Ytdzv

15.04.2021 20:36

Najlepszy jest parówa kierownik na szkle zwala z niego jest każdy się z niego śmieje i w biurze i na hali dajcie spokój z tym.....
    Stanisław

24.01.2023 21:34

Dokładnie, pod kazdym dołki kopie, na wszystkich zawsze coś ma, czepia się każdego o byle co... Szkoda bo niech najpierw zacznie od siebie i zajmie się swoim działem, bo święty nie jest.... (usunięte przez administratora) jeden... Mógłbym pisać więcej ale co to zmieni?..
    Patrol

25.01.2023 22:18

Jak pracowałem to atmosfera pomiędzy pracownikami super, fajnie się pracowało, szkoda że z biura psują atmosferę, szczególnie jeden...

15.10.2022 11:20

Ile jest zmian w "BOHAMET" SPÓŁKA AKCYJNA?
    Wiechu

20.11.2022 00:33

zalezy od dzialu przewaznie 2 albo 3 ale sa tez dzialy co chodza na 1, ale to juz musisz troche poipracowac i poznac proces produkcji szyby

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w "BOHAMET"?

Kontakt - "BOHAMET" SPÓŁKA AKCYJNA

Toruńska 2 86-005 Ciele

crops

26.10.2022 12:10

W biurze nawet idzie zarobić, bo powyżej 10K bez problemu ale niestety na produkcji od 3-5k . Nawet osoba co praktycznie prawie nic w tym biurze nie robi to zarabia 8k. No ale jak ktoś Chce pracować za tak marne 8K netto i nie Chce się rozwijać to już jego problem. Ja w biurze mam około 12K i tak myślę o zmienie pracy , bo bez rozwoju niema zarobków. Na produkcji to niestety niema szału ale to jak wszędzie. No ale każdy jest winny za swój los, bo teraz są dobre czasy na naukę ...
    Szklarz

09.08.2022 22:01

Gdy chcesz się pośmiać przez łzy, to szkło jest idealne !! Kierownik , brygadzista i pracownik to jedna dynastia ;D Ty możesz pracować tak że pot leci z czoła, ale nikt CIebie nie doceni.
    Śrubka

19.06.2019 20:50

Powiem szczerze szef bohametu armatura jest bardzo niewychowany niesympatyczny i sam słyszę jak każdy gada że to jest(usunięte przez administratora)ludzie go nie lubią tylko gadają że płaci to robię ale co on płaci? Za taką brudna robotę wszędzie idzie zarobić Ludzie są takie roboty o tak płacą że wam się w głowie nie mieści otwórzcie oczy! Jesteście zaslepieni teraz powstało 100 firm w naszym województwie odwagi!

09.11.2021 21:41

to prawda

12.07.2021 11:28

Jaki jest styl zarządzania w "BOHAMET" SPÓŁKA AKCYJNA?
    ryba453

20.08.2021 23:59

(usunięte przez administratora) nieodpowiednia kadra zarządzająca
    Bezimienna

10.05.2021 18:46

Ta firma to jakieś nie porozumienie pracownik wieloletni który zarabia 3200 wstyd z roku na rok coraz gorzej firma z takim stażem a trakutje ludzi gorzej niz ...... ale dla rodziny stanowiska i pensja odpowiednia jest tam już na prawde pracuje prawie cała rodziny ale nawet niech pracuje cała tylko niech ma jakiś szacunek do drugiego człowiek a nie bo wujek kuzyn czy tam szwagier jest wyżej załatwił mi prace to mogę ludzi traktować jak ..... i śmiać się w oczy ze ty zapi... za te grosze a on rękawa sobie nie wyrwie a ma 3 razy tyle . Czas naprawdę cos z tym zrobić bo trochę się bohamet cofa w czasie .pozdrawiam miłego dnia
    Basia

14.11.2020 10:05

Witam mam pytanie do szefa po co w armaturze trzyma np.Piotra magazyniera w tym biurze tych nierobów znajomków? Pensję ZUS itd trzeba takich nierobów opłacać.A pracownicy na produkcji na tych nygusów muszą robić.Smiechu warte.
    Burak

27.02.2021 07:48

Ej nieroby z biura z armatury czas pomidory wysiewać ale dobrze dymić fajkami trzeba.
    Łowicz

04.03.2021 13:20

Flaki bleeeee xd
    Natalia

27.02.2021 15:20

Cześć, napiszcie, proszę jaki rodzaj umowy oferowany jest nowym pracownikom w "BOHAMET" SPÓŁKA AKCYJNA? Poniżej już padło pytanie czy na okresie próbnym jest umowa zlecenie i nikt niestety na to nie odpisał. Dajcie znać jak ta kwestia wygląda w firmie.
    Gosc

02.03.2021 22:47

Umowa o prace, chyba ze coś się zmieniło podczas pandemii.
    były pracownik

26.02.2020 12:34

masakra, mobbing w najczystszej postaci, szczerze odradzam
    kot

13.06.2020 12:27

bogaty ma zawsze rację , nigdy z nim nie wygrasz
    Kazik

02.03.2021 04:17

Ale co tu zgłaszać?? Nikt z tym nic nie zrobi. Nic sie nie zmieni. Panuje tutaj zasada jak nie wxhodzisz majstrom i kierownikom w pupe to jesteś traktowany jak śmieć. Majstry na nockach siedzą u siebie w kanciapie i na kamerach wszystkich obserwują(pewnie sie bawią przy tym swoimi fistaszkami) masakra jak cos potrzeba to praxownik musi sam biegać po halach i szukac matetialu. Bo broń boże majstra odrywać od telefonu na ktorym cisnie gierke. Ja juz szukam. Innej pracy bo tutaj jest chory system.
    Malaż

17.11.2020 15:46

Ja polecam dział aluminum, tam sie fajno robi, ludzie są spoko, robota tesz fajna. Kierownik tam fajny, pokaze co i jak, zemby zjat jak robił w Toruniu. Polecam elegancko.
    Młody

13.11.2020 18:05

Szymon to pewnie szatek. Jak bym był wyżej niż wy to bym was wszystkich (usunięte przez administratora) Szkoda mi tylko szefa że trzyma takich. Jego świąt jego stratne kredki. Nie polecam osobiście.
    Ghost

07.10.2020 21:50

Firma do której niechętnie jedzie się z dostawą. Głupota goni głupotę. Musisz na teren firmy wjechać w masce podczas gdy cała załoga śmiga bez i tego nie rozumiem. Z góry się zakłada że kierowca to gorszy człowiek który już jest chory. Najwazniesze żeby w kamerach wszytko dobrze wyglądało bo prezes musi być zafowolony. Większość operatorów wózków jak widzi dostawę staje się niewidoczna , i wozi na widłach powietrze.Pan portier niczym heros najważniejszy.... On może wszystko. Nikt tam cię nie szanuje. Panowie magazynierzy uczcie się dobrych manier od tej wysokiej blondynki z drugiej zmiany. Konkretna babeczka i miła. Czas kierowcy jest też cenny.
    Andy

26.10.2020 12:17

Dokładnie, odniosłem takie samo wrażenie
    Katarzyna

25.07.2020 19:23

A to teraz wiem Herman tam kupuję i sprzedaję za podwójna cenę teraz sama sobie tam pojadę hurtowo kupić mam go w nosie.
    200565

26.06.2020 19:38

Pierw zwalniają frezerów a teraz chcą przyjmować odradzam każdemu tom firmę aby się dwa razy zastanowił aby późni nie żałował na hali nr 2 harówa dźwiganie ciężkich elementów ram okiennych brak suwnic jakaś dena wciągarka maszyny na tej hali totalne (usunięte przez administratora) mało tego nawiedzone kierownictwo od dyrektora do majstra zero pojęcia o frezowaniu typowa rzeźnia pod kablarze trzeba wiedzieć skim się rozmawia hala nr 9 maszyny trochę bardziej zadbane w tym dwie nowe na razie bo są na gwarancji ale długo nie będą ładne jak się dorwią ci psełdo frezeży to tak bedom wyglodać jak na hali 9 a jak cię wykożystają to po dwóch latach kopa w czerty litery a jak będzież za wolny to prędzej bo tam trzeba robić na dwóch maszynach a na hali nr 9 nawet na trzech jak są urlopy i 100 procent wydajności a pejsa to od 3000do 35000 chyba że jesteś znajomy lub krewny
    Były

15.06.2020 16:13

Cześć Piotruś jak tam zielsko uroslo? Żywopłot przycięty? Zielsko wyrwane?
    Stachu

06.06.2020 06:29

To prawda firma beznadziejna płace słabe i ludzie szczególnie (usunięte przez administratora) chamy zresztą połowa to rodzina tego prostaka współwłaściciela bohametu.
    Wózek

05.06.2020 13:51

Szukają znowu operatora wózka jeszcze tak słabo płacą? Mnie oszukali na ostatniej wypłacie dostałem pół wypłaty ta firma to oszuści.

11.03.2020 20:27

Dlaczego ludzie wracający z delegacji,z Francji Niemiec itp.nie są badani tylko zaraz do pracy na produkcje???epidemia gotowa
    Pracownik2

04.04.2020 18:42

Czekają aż pół firmy na raz zachoruje, bo po co zamykać, przecież nic się nie dzieje, gdzie tam, potem pracownicy wrócą do domu i pozarażają swoją rodzinę, osoby starsze, czy właśnie dzieci, szkoda gadać
    1965

07.05.2020 09:11

o czym marzysz pierwsze praca praca praca zyski dla szefostwa bo za małe wyniki a kwarantanna podczas ciężkiej harówy ponoć wirus ulegnie samo degradacji od wysokiej temperatury ciała i efekt gotowy a jak minom dwa lata to fora ze dwora bo będziesz za wolna
    Były

04.05.2020 11:48

Frajerzy przestańcie podszywac się pod osobę która dawno tam nie robi i zmyslac opinie. Razem robicie a podszywacie się pod kogoś. Bo wzajemnie się nie lubicie.
    20565

29.04.2020 01:37

(usunięte przez administratora)tak się dzieje zakład pracy nie zapewnia podstawowych życzy tak jak żuraw czy suwnica do podnoszenia ciężkich elementów tylko dźwigać trzeba samemu albo prosić kogoś albo iści w łaskie wielce wielmożnego pana mistrza a on z wielką łaskom wyśle wózkowego a naj gorzej trzecia zmiana a jeżeli chodzi o władze spółki to mobbing w czystej postaci od dyrektora w duł a jak masz kogoś krewnego na stanowisku to masz plecy tak milcz a naj lepiej jak jesteś gupik i mniemasz pojęcia na temat poziom narzędzi to (usunięte przez administratora) wiec zastanów zanim zatrudnisz się w tej firmie a byś potem nie żałował
    Hihi

28.04.2020 15:36

Z awansem jest tak. 1) musisz mieć nazwisko odpowiednie 2) musisz wiedzieć komu w (usunięte przez administratora) wchodzić 3) musisz mieć dwie lewe ręce 4) nie możesz mieć fachowej wiedzy. 5) nie możesz mieć własnego zdania, a jak masz to milcz. SUKCES MASZ W KIESZENI JAK SPEŁNIASZ TE WYMAGANIA.
    w punkt

28.04.2020 20:16

Na armaturze jest tak, że nie ma szans na awans. Rodzina własciciela zatrudniona to zajmuje najlepsze stanowiska. Chyba, ze zwiazesz sie z kims uczuciowo, wtedy istnieje szansa na awans ;D

Zostaw merytoryczną opinię o "BOHAMET" SPÓŁKA AKCYJNA