logo Stokrotka Sp. z o.o.

Stokrotka Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Stokrotka Sp. z o.o.

IzzikSchizzik 2016-08-04 21:19:49
BRAWO TY!!!! Czekałam z niecierpliwością , aż podejmiesz decyzję. Pisz, jak tam szukanie nowej pracy.
IzzikSchizzik 2016-08-04 21:20:49
To było do Igora :)
aja 2016-08-04 21:51:25
Nie wiem co tak naprawdę macie do obcokrajowcow jakoś czesc przyczepila sie do ukraincow, poza tym ze sa pracowicie to innym mankametow nie dostrzegam, powiedzcie jak jest z umowa na staanowisku Kierownika Sklepu, trzeba miec dzialanosc czy co?
Margaret 2016-08-11 14:30:26
Cicho się zrobiło. Nikt już nie ma nic do powiedzenia?
k 2016-08-12 12:03:09
To taka cisza przed burzą .
Plru 2016-08-12 12:51:41
Ja tam uważam, że wszystko tutaj jest na swoim miejscu, generalnie bardzo mocno polegałbym na tej firmie, naprawdę świetna sieć sklepów, moim zdaniem warto
Kaha 2016-08-12 16:56:01
Tak ,tak cały czas polegamy i niedługo w dziurawych butach będziemy chodzić .
3
kierownica 2016-08-13 11:34:48
co wy macie ostatnio takie rotacja na stanowiskach kierowniczych?
Reri 2016-08-14 09:57:16
Nikt nie chce ponosić odpowiedzialności za takie grosze . Proste
2
yoasia 2016-08-14 12:12:00
@kierownic fakt to trzeba przyznać że oprócz stanowisk kierowniczych stricte to mnóstwo w sieci jest ogłoszeń o prace w stokrotce na zastepców kierowników sklepów - to bardzo intrygujące - czyżby jakieś rewolucje w kadrach zarządzających albo rotacje?
nina 2016-08-14 14:13:30
No moze ktos w koncu wezmie sie za kierownictwo na podkarpaciu bo tam ludzie odchodza nawet z dlugim stazem z powodu niedouczonych kierownikow .pozdro.
nina 2016-08-14 14:14:22
No moze ktos w koncu wezmie sie za kierownictwo na podkarpaciu bo tam ludzie odchodza nawet z dlugim stazem z powodu niedouczonych kierownikow .pozdro.
rolek 2016-08-14 14:25:41
nie panikuj,. widze że w wielu lokalizacjach są obecnie w tej firmie ogłoszenie i rekrutacje także na stanowiska kierownicze, wszystko idzie ku lepszemu
pola 2016-08-14 17:04:20
aha , już się boję bo nadchodzi lepsza zmian .
trghre 2016-08-14 17:21:14
skoro na lepse to chyba nie ma się co bac prawda?:D kazda zmiana jest dużym plusem tylko dokładnie to nie wiem w sumie czego ona się będzie tyczyc tutaj
pola 2016-08-15 15:13:20
może być inaczej ale czy lepiej ? kierownicy uciekają nie bez powodu ale kogo to obchodzi -nikogo .
ffff 2016-08-15 15:34:29
@ pola no faktycznie kierownicy uciekają, bo na chwilę obecną widze że poszukują na stanwoisko zastępcy keirownika sklepu, wiec w tym co piszesz na pewno cos musi być. Ale widze ze kierownika sklepu poszukują akurat do miejscowości Piła .
jodła 2016-08-16 19:17:08
@fff a sądzisz że dostaniesz się do nich na stanowisko tak wysokie kierownicze do p-racy?doświadczenia w pracy o podobnym charakterze – najchętniej w branży FMCG wymagane
stokrotka 106 2016-08-18 16:35:45
Zwolniłam się dwa tygodnie temu,nerwy mi puściły na dobre.Poszłam do lewiatana,za takie same pieniądze,narobić też się trzeba,ale psychicznie jestem jak na wakacjach,totalna odmiana,polecam.
5
michalina 2016-08-18 19:57:51
Moze i te same pieniądze masz ,ale i tylko 4 dni w msc. wolnego. Więc nie mów że jest lepiej.
myk 2016-08-18 21:13:20
Widać to po rekrutacji, że poszukują ciagle sprzedawców, ale chyba w każdej stokrotce jest troche inaczej?
ania 2016-08-21 17:01:20
W kazdej jest inaczej,ale w zadnej nie licz na kokosy,praca jak praca ale psychiczne wyczerpanie ja sie sama zwolnilam ale nie zaluje,i pracuje juz w innym i odpoczywam psychiznie nigdy wiecej stokrotki .Pozdrawam.
7
korba 2016-08-21 19:03:29
w każdym markecie jest ciężko, trzeba mieć odpowiednie predyspozycje do takiej prac. ciekawei mnie natomiast dlaczego jednoczesnie tak wiele szukacie sprzedawców na działy mięsne w wielu lokalizacjach
2
baśka 2016-08-26 11:08:20
A szczególne predyspozycje muszą mieć kierownicy bo to od nich zależy jak działa sklep . Kombinowanie z ECP to już mają tak opanowane że wystarczy poprzestawiać odpowiednio oznaczenia W i DW i wiadomo o co chodzi . Słowo " predyspozycje " rozbawiło mnie do łez bo kto na to patrzy ,liczą się układy !!!!!!!!
1
aga 2016-08-30 10:07:21
Stokrotka to dno że wszystkich marketów płacą najmniej dno dno dno!!!
7
waldek 2016-08-30 20:25:44
ludzie zatrudnijcie więcej ludzi bo nikt nie jest robotem dwie góra trzy kasjerki na sklepie jedna na wędlinach to jest koszmar czy zakład koncentracyjny one już nie mają siły tak zapieprzać niech choć kilku z was za tymi biurkami zamieni sie z tymi kobitkami na tydzień a sami zobaczycie jak to działa wymogów sto a ludzi niema .pomyście o tym bo to jest chore
7
klient stały 2016-08-31 17:32:49
Stokrotka Kolbuszowa
Sam prowadzę firmę która prowadzi działalność dla bardzo dużego koncernu z dużym doświadczeniem i wymogami co do jakości standardów obsług prowadzi swą działalność niemal w całej europie środkowej i nie tylko W stokrotce Kolbuszowa pracownicy byli by godni zatrudnienia przez moją firmę ,sklep stoisko z owocami najlepiej zorganizowane bardzo wysoka jakoś tych owoców i warzyw jest naprawdę na bardzo wysokim poziomie najlepsze stoisko w Kolbuszowej .Zawsze świeże Kajzerki i jeszcze jedna zaleta nie ma kolejek przy kasie a to nie z powodu że niema klientów tylko dzwonek i idzie pracownik zapraszając do kasy obok A zastępcy kierownika to prawdziwe mrówki mają chwile dokładają towar nie widać tego w marketach
2
gość 2016-09-01 18:09:13
nie......nagan nie ma na świadectwie pracy....... ja tylko czekam aż umowa mi się we wrześniu skończy i baj baj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rko masakra a zarobki najnizsza krajowa hehehe i 3 lub 4 osoby na zmianie masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
rysiek 2016-09-01 19:41:30
to zmień sobie pracę możesz stanąć przy taśmie w temperatura hali55 stopni w stokrotce masz klimę
Pelaśka 2016-09-02 11:31:51
W Szczecinie,w dużym markecie po jednej na zmianie, na mięsnym i jedna kasjerka po południu (!!!).Zresztą na innych sklepach to samo.Premie uznaniowe za oranie z potem cieknącym po tyłku-od 48-100 zł.Wolnych etatów kilka.Miała być premia dawana na wszystkie etaty,i dzielona na pracujących pracowników.Ponoć nie dostała kierowniczka tyle,albo rzuciła ochłapy,a resztę podzieliła dla ,,swoich"? Dziewuchy lipiec i sierpień orały za dwie-trzy,boe wiecznie brak ludzi,i efektem jest niska ocena przez tajemniczego.Bo robiły kilka rzeczy na raz,a żadnej do końca.Nawet roboty się psują,a ludzie? Tylko te ,,stare " pracownice siedzą,ze strachu,że nie znajdą innej pracy-bo młodość w cenie.A nikt nowy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie chce wejść.I tylko opieprz,bo to i tamto nie zrobione.Psycha siada...I na widoku tylko -Cele sklepu-ciekawe,czy celem jest niszczenie ludzi?
8
xxx 2016-09-02 19:32:44
dziękujemy za wspaniałą opinię i zapraszamy na zakupy :)
trghre 2016-09-06 21:02:19
hej hej widze ze teraz w firmie rektutacja caly czas trwa i to już od dłuższego czasu w firmie ) mnie zaitneresowala oferta na stanowisko specjalsity do spraw marktignu internwtowej w Lublinie powiecie cos?
Tadeusz 2016-09-08 04:19:46
W stokrotce w krakowie na oś Na Kozłówce personel uwaza że ceny sa usuwane przez klientow co jest absolutna bzdurą , ktory klient jest w stanie wyjać cene i w jakim cele .Natomiast ochrona gdyby miala bron to ja jako klient nie wyszedbym ze sklepu zywy ..Prosze o odpowiedz
er 2016-09-08 11:48:38
Ja to się zastnawiam czy jest szansa na jakieś premie do zarobków, wiadomo coś o tym? Dzięki za odpowiedź
jasiek 2016-09-09 22:35:09
Skoro są zarobki adekwatne do powierzanych zadań @bang to nie jest tak źle, bo w końcu oprócz dobrej podstawy są jeszcze jakieś premie do tego. Ale czy wypłata jest terminowa? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź
trghre 2016-09-13 15:50:23
@jasiek mam nadzieje ze jest wlasnie tak jak piszesz
224 2016-09-15 09:12:35
No masz Klime jak działa

elo 2016-09-15 23:13:35
Najważniejsze jest to, że dbanie o pozytywne stosunki między pracownikami jest teraz dość istotne, bo to się przycznia odpowiednio do sukcesu w firmie. Zwłaszcza jak wypłata jest w pełni terminowa. A socjale?
niunia 2016-09-16 21:00:36
premie w stokrotce to fikcja i marne grosze to jak z wypłatą za taką charówe powinno być więcej wypłaty a jeszcze wiecej personelu do obsługi klientów a nie 3 osoby na sklepie i ma być wszystko zrobione na medal jak nie musicie to nie przychódzcie do stokrotki do pracy bo to juz sa kołchozy pracy
3
larw 2016-09-18 18:12:30
Każdy jest inny i ma inne wymagania wobec pracy. Praca musi sprawiać przyjemność przede wszystkim otoczeniem i wynagrodzeniem. Mi sprawia przyjemność. To moja opinia. pozdrawiam
1
Kręt 2016-09-18 18:31:28
No w Stokrotce zawsze były dość dobre pensje miesięczne
cola 2016-09-19 23:46:34
W 100% się z Tobą zgadzam a myślę że nie tylko ja że " pensje BYŁY !!! dość dobre ".
stefa 2016-09-20 08:26:25
Stokrotka Warszawa ul..... nie ma klimy , nie ma nawiewu.W lato skwar , że nie ma czym oddychać a w zimę zimno jak na Syberii.
1
IzzikSchizzik 2016-09-20 09:04:06
Do sanepidu zgłosić, do inspekcji pracy. Ktoś musi mieć coś do powiedzenia. U mnie w pracy panowie z biur nade mną w łagodny sposób dali do zrozumienia kierowniczce, że nie da się tam wytrzymać z zapachami, jakie dochodzą od nas(pieczemy różne dobre , aczkolwiek nie zawsze pachnące rzezczy). Za czas bardzo niedługi miałam zamontowany taki wyciąg, jakiego zazdroszczą mi dziewczyny z innych saloników.. Tak więc wszystko można,, tylko trzeba o tym głośno mówić. Kolejny przykład, kolejny salonik, dziura, 40 stopni w lipcu, piec gorący jak cholera, brak klimy, wiatrak mieli cięzkie powietrze, żadnej możliwości przewiewu. Klienci tak się wkurzali na to , że wejśc nie mogą do środka przez tę temperaturę, że doszło to do kierowniczki i dziewczyny mają mieć w końcu klimę. Tak samo jest wszędzie, trzeba zgłaszac gdzie sie da i tyle. po jakims czasie zadziała.
jasiek 2016-09-20 14:12:07
Młodszy spechalista ds.obsługi klienta rosyjskojęzycznego rzeczywiście ma zapewnione wysokie wynagrodzenie adekwatne do powierzanych obowiązków. Może wiecie jak się przygotować do rozmowy rekrutacyjnej? Sam posiadam odpowiednie doświadczenie w tym zakresie.
Margaret 2016-09-23 14:04:08
Od stycznia przyszłego roku ma wejść podwyżka minimalnej krajowej z 1850 zł na 2000 zł. Niedługo kasjer będzie zarabiać więcej niż zastępca.
zoong 2016-09-23 17:11:52
Jaka praca taka płaca .
1
anonimus 2016-09-23 23:30:51
Stokrotka willowa w Lublinie cuchnie na kilometr od nieświeźej wędliny....Nawalone produktów między regalami źe przejść nie moźna. Za mało osób na kasach otwarte 2 lub 3 bo reszta lata i coś ciągle wykłada... Ogarnijcie się w tej centrali bo tak jiedługo pociągniecie. Masa ludzi woli podjechać czy podejść do lidla obok
2
aja 2016-09-24 13:07:11
a poki co ile zarabia kierwonik w sotkrotce/ zatsanwiam sie cyz to zalezy od maista czy stawki wszedzie sa jednkaowe?
Gość 2016-09-28 07:22:10
Praca w jakimkolwiek markecie nie należy do lekkich. Ktos napisał, że kobietki cały czas chodzą i wykładają towar a kasa otwarta jedna albo dwie. Gdyby z kolei wszystkie kasy były czynne bez względu na to, czy jest kolejka czy nie to towaru na półce by nie było bo sam się nie wyłoży. Tak źle i tak niedobrze bo klent stwierdzi że w sklepie nic nie ma i wychodzi. Wszędzie wiszą ogłoszenia, przychodzą do pracy osoby które myślą ze w sklepie jest jak w biurze i same odchodzą, albo takie którym pieniądze do ręki się kleją. Teho nie wiedzą osoby, które nie spotkały się z takimi sytuacjami. Koniec końców lepiej w takiej sytuacji mieć wolny etat albo dwa. W tej chwili ciężko znaleźć pracownika, ludzie przynoszą cv, a nie przychodzą na rozmowy. Nawet nie kwapiª sie do tego.by być szczerym. A nawet najniższe wynagrodzenie zasili w dużej mierze domowy budżet jeśli ktoś jest na zasiłku albo bez jakiegokolwiek przychodu. Poprostu wielu.osobom się nie chce, bo w przypatku matki z dwójką dzieci, gdzie dochod nie przekracza okreslonego minimum lepiej brać 500+ i wychodzi prawie tak samo. A tez bardzo duzy wplyw na to, czy chce nam sie przychodzić do pracy czy nie, mają ludzie z którymi się pracuje. Sa oczywiście kierownicy, którzy wprowadzaja swego.rodzaju reżim, którzy poprostu nie chcą porozumieć się z pracownikami i traktują ich z wyższością. Z takimi nie chce się pracować. Ale są też kierownicy, z którymi można wszystko obgadać, pracować faktycznie z uśmiechem na ustach mimo że płaca jest jaka jest i trzeba pracować za dwóch bo akurat ktoś znow się zwolnił, sa tacy z którymi można porozmawiać o problemach i otrzymać wsparcie i tacy z którymi mozna wyjść na piwo. Szkoda że nie jest tak wszędzie, ale nie oznacza to, że nigdzie tak nie jest. Są osoby, które pracują od samego początku. Jaki sekret? Współpracownicy i same chęci do pracy
1
Zostaw swoją opinię o Stokrotka Sp. z o.o. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka Sp. z o.o.