Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-10 14:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to jest "zwiąsek"? nie chciało się nosić teczki...do szkoły mongole
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-12-10 15:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bydgoszcz jestem za
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-10 15:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi bardziej chodziło o potoczne znaczenie słowa "mongoł" (nie bez przyczyny napisanego małą literą), czyli kretyn, debil, imbecyl, matoł
zdjecie uzytkownika
Darek Kraków - 2014-12-10 15:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja - 2014-12-10 15:40:22 Przykro mi ale ani jedno określenie z twojego języka nie pasuje. Gość kimkolwiek jest to ma racje a ty stul pysk i sam jesteś debil.

Jestem za Kraków
zdjecie uzytkownika
Darek Kraków - 2014-12-10 16:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieje że pozew do sądu złożą wszyscy zbiorowo. Zobaczymy co związki na to. Podstawa prawna z tego co wiem to jest.
zdjecie uzytkownika
DON - 2014-12-10 16:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczekamy zbieramy ludzi...
zdjecie uzytkownika
DON - 2014-12-10 16:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wpisujcie się ludziska jak wam źle i chcecie to zmienić....
zdjecie uzytkownika
alina - 2014-12-10 16:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śląsk-Tychy
Jestem zaaaaaaaa
zdjecie uzytkownika
alicja Lublin - 2014-12-10 16:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam to i czytam i niech cwel się nie boi pozew napiszemy poprawnie hahahaha..
Jestem za
Lublin
zdjecie uzytkownika
ilona - 2014-12-10 17:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem za
Częstochowa
zdjecie uzytkownika
dużowiem - 2014-12-11 21:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, z centrali poleciało masę osób a jeszcze podobno ze 50 ma polecieć :) Napiszę tu jakoś przez weekend więcej :)
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-12-12 00:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
usuneli post i wyszlo ze to ja mam sie leczyc ,brawo !!!
firma obraca naszymi pieniedzmi jak najdluzej sie da im pozniej wyda talony ,tym dluzej obraca pienidzmi z funduszu ,na ktory sa przenaczony
Emperia podpadla akcjonariuszom za nieporadne zarzadzanie majatkiem i naszym kosztem reperuje budzet,zreszta nie pierwszy rok
zwiazki zawodowe -ich nie ma w naszej firmie juz dawno ,nic nie robia
Firma nagradza sklepy na zadupiu nagrodami ,gdzie czysci sie calymi dniami polki i mozna zrobic przyzwoity audyt ,a tam gdzie sklep robi za cala siec na miescie ,am mega obroty w porownaniu z reszata jedzie sie po punktach za brud pod kasa ,gdziesie drzwi nie zamykaja bo klijen robi obrot -brakuje testu bialej rekawiczki
Nastepna sprawa ,zarzadzano centralnie Polska,teraz Europa,a my brenimy w ten glupi system
Zakupowcy na jednym kontrakcie kukurydzy czy pampresow robi na lewo biznes na paredziesiat tysiecy ...kiedys kierownik dostal prefuma albo flache w prezencie ale wzial towaru tyle ile mogl sprzedac ,zeby straty nie mial
A teraz centrala mysli systemowo dwie palety a trzy to to samo ,byle towar upchnac

Podobno pogonili zakupowcow
czekamy na reszte kadry od planogramow i fiszek ,2 tys fiszek na weeekend ,jak ludzi nie ma,albo przekladanie towaru zeby klient zglupial i dluzej po sklepie chodzil moze cos kupi to szczyt chamstwa w stosunku do klienta i pracownika
CO WY MYSLICIE ZE MY NIE WIEMY O CO CHODZI ???
zdjecie uzytkownika
stokrotka - 2014-12-12 23:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Masz racje wszystkiego się czepia regionalna to jest chore maja nas za nic....i do niczego ta praca w tej szurniętej stokrotce trza się zwijac z tad:) pozdrawiam stokrotki
zdjecie uzytkownika
monika p. - 2014-12-14 12:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sprawa wygląda następująco: na magazynie w teresinie były straszne braki towaru- stąd takie zmiany na magazynach regionalnych i magazynie głównym. Pewnie i tak wam co nie co mówili kierowcy, którzy przywożą towar. Wszyscy o tym wiedzą, ale u góry myślą, że nikt nie wie :) Druga sprawa to zwolnienia w centrali - poleciało sporo osób i poleci dalej - w końcu ktoś się obudził, że za dużo osób nic nie robi. Nie dziwcie się, że są cięcia bo skądś muszą być pieniądze na otwieranie nowych pipidówek bez dochodu. Niedługo będzie na popołudnie jedna osoba + kierownik i trzeba będzie ogarnąć cały sklep. Z nieoficjalnych źródeł wiem, że i tak "góra" ma nas za bandę prymitywów stąd nie liczcie na cud tylko uciekajcie jak najszybciej.
zdjecie uzytkownika
kick - 2014-12-14 17:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monika p. - 2014-12-14 12:05:25]:
Bzdury piszesz.
zdjecie uzytkownika
kozioł - 2014-12-14 17:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [facet - 2014-12-10 13:33:27]:
Za stan sklepu odpowiadasz ty trepie i za to ci premię zabieram. A później twoja premia do mojej kieszonki trafia, hihi
zdjecie uzytkownika
loko z teres - 2014-12-14 21:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kick - 2014-12-14 17:21:32]:
Aż tak dobrze poinformowany/a jesteś? Powiedz jak jest...
zdjecie uzytkownika
aneta - 2014-12-19 10:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie, czy w sklepach Stokrotka macie odpowiedzialnośc materialną ? dostałam oferte pracy, ale nie mam zamiaru płacic za złodziei i itp....
zdjecie uzytkownika
aneta - 2014-12-19 14:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [facet - 2014-12-10 13:33:27]:
Witam, mam pytanie czy pracownicy Stokrotki maja odpowiedzialność materialną ?
zdjecie uzytkownika
zbyszek - 2014-12-19 17:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakie stanowisko to wszystko Ci powiem...?
zdjecie uzytkownika
aneta - 2014-12-19 23:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na zastepce kierownika sklepu
zdjecie uzytkownika
zbycho - 2014-12-20 08:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aneta jakie miasto?
zdjecie uzytkownika
hania - 2014-12-21 17:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda że Stokrotka sprzedana francuzom?
zdjecie uzytkownika
polka - 2014-12-21 23:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie też nieoficjalnie doszły takie słuchy.
zdjecie uzytkownika
tak - 2014-12-22 02:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbyszek - 2014-12-19 17:46:49]:
tak i płacisz za przeterminowany towar tak jest w Obornikach wlkp
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Stokrotka?
Zadaj pytanie
x