Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Stokrotka

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ss - 2015-08-20 09:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2015-08-19 19:21:49]:
Skoro porównujesz do innych supermarketów to może napisz ile tam zarabiają kierownicy i jakie mają obowiązki bo na pewno nie ma tam planogramów itd. Z tego co wiem to każdy może starać się o awans jest wiele osób co dostało taką propozycję ale odmówiło ze względu na zarobki i uważam że taka osoba nie ma prawa do krytyki jeżeli miała możliwość awansu a się nie zgodziła . Najłatwiej jest stać obok i wytykać czyjeś błędy . A tak na marginesie to kto w tym czasie pilnuje wypieku, dowozi warzywa - krasnoludki ?
W stokrotce kierownicy nigdy nie siedzą "na tyłkach" a taki wnioski wyciągasz z niewiedzy. Musisz starać się o awans to wtedy dowiesz się jak jest naprawdę .
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-08-20 15:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ponury Kosiarz - 2015-07-29 23:51:59]:
ty to sprawdzasz podpisując ewidencje czasu pracy, jak nie umiesz liczyć twój problem. Nikt nie jest twoją nianią i nie będzie pilnował każdej twojej minuty, a za zmiany w grafikach podziękujcie swoim koleżanką a nie kierownikowi bo to one chodzą na L4 UŻ itp !
zdjecie uzytkownika
Irka - 2015-08-20 19:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2015-08-20 15:30:27]:
W naszej stokrotce kierownicy siedzą na kasie i nie mają z tym problemu
zdjecie uzytkownika
kasjerka - 2015-08-20 19:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ss - 2015-08-20 09:03:50]:
ss-wyluzuj kasa to nie kara przynajmniej odpoczniesz od wypieku i worków z kartoflami na dupie posiedzisz... pozwól personelowi się tym zająć a sama relaksuj się na kasie :)
zdjecie uzytkownika
ss - 2015-08-22 12:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasjerka - 2015-08-20 19:37:38]:
Siedzenie na kasie (na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to relaks ? - brawo -bardzo rzeczowo przedstawiona opinia
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-22 19:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ss - 2015-08-22 12:06:28]:
Tak dla mnie to relax w porównaniu z tym co druga osoba na sklepie ma do zrobienia!Pot po pachy Ci leci od skanowania towaru?W naszym sklepie wszyscy na kasę główną się pchają aby się nie przemęczyć
zdjecie uzytkownika
Olka - 2015-08-23 13:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś może ile zarabia Kierownik Sklepu? Ide jutro na rozmowę i nie wiem ile powiedzieć jak mie zapytają ile chcem zarabiać.
zdjecie uzytkownika
Wed - 2015-08-23 22:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olka - 2015-08-23 13:50:18]:
2500 netto. Ale nie idź tam. To mordownia.
zdjecie uzytkownika
Olka - 2015-08-24 12:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wed - 2015-08-23 22:41:18]:
Powiedziałam 3 tys minimum na renke.Zobaczymy czy odzwonią. W końcu to jedno z najwiekszych miast w Polsce a 2500 to za mało na takie stanowisko.
zdjecie uzytkownika
Wed - 2015-08-24 16:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olka - 2015-08-24 12:20:53]:
A z kim miałaś rozmowę, z kadrami, RKO czy dyrektorem regionalnym?
zdjecie uzytkownika
akarsay - 2015-08-25 12:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ss - 2015-08-12 10:39:41]:
Pracowałam w dwóch Stokrotkach, na Jutrzenki gdzie jest stosunkowo duża obsada pracowników było o wiele łatwiej ze wszystkim (wyniki audytów, tajemniczych klientów, koszyków), co się przekładało na dobra atmosferę w pracy. Teraz w Bychawie gdzie za pasem audyt, magazynier jest albo go nie ma bo czas urlopowy, dwie kasjerki plus kierownik, a klientów od rana do wieczora po uszy to ja nie wiem jakim trzeba być cudotwórcą by wszystko wyszło dobrze.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-08-25 13:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [akarsay - 2015-08-25 12:32:54]:
Widocznie za mało serca wkładasz w robotę.
zdjecie uzytkownika
Paulina - 2015-08-25 23:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli to prawda i można tutaj zarobić 2500 netto to chyba i ja spróbuje, w końcu to polski sklep. Zastanawia mnie co oni proponuja oprócz tej pensji, bo z doświadczenia wiem, ze markety potrafia dawać znizki do sklepu, bony na święta albo paczki. Także prosiłabym o komentarz w tej sprawie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zadowolony pracownik - 2015-08-26 01:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytając Was wszystkich płakać się chce.Żyjemy w wolnym kraju,jak komuś się nie podoba niech poszuka innej,lepiej płatnej pracy.Zapewniam wszędzie podobnie!!!!pozdrawiam
A ja mimo wszystko lubię swoją pracę i swoją stokrotkę
kasjer-sprzedawca
zdjecie uzytkownika
Daria - 2015-08-26 16:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony pracownik - 2015-08-26 01:03:04]:
W której stokrotce zaproponowano Ci 2500 netto ?1500 jak się wykażesz po okresie próbnym może 1600 Dostaniesz jak nie zawalisz tajemniczego klienta i kontroli zakupów ...z-cy kierowników mają niecałe 1800 Nie polecam tej pracy ...Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Duso - 2015-08-26 20:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daria - 2015-08-26 16:58:57]:
To było pytanie o pensję kierownika sklepu.
zdjecie uzytkownika
Daria - 2015-08-27 18:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Duso - 2015-08-26 20:35:36]:
A to przepraszam ..2500 za pensję kierownika sklepu HMMM....Nienormowany czas pracy czyli zapomnij że po 8 godz.do domku wypad! co najmniej do 18 tyrasz za darmo bo wymagania Dyrekcji i RKO są niemałe .....Powodzenia
zdjecie uzytkownika
Daria - 2015-08-27 18:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałam Ci wspomnieć o dniach wolnych i urlopie ,niczego nie planuj bo nawet jak na końcu świata Jesteś jest tel.Musisz się stawić w pracy danego dnia !!!!Nikogo nie interesują Twoje zaplanowane dni wolne!
zdjecie uzytkownika
Gośka - 2015-08-27 19:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To płacz ciekawe z czego tak zadowolony Jesteś?Z braku personelu ?Masz większą premię?Nie jestem w stanie zrozumieć Twojego zadowolenia!Nigdzie nie jest tak jak w Stokrotce!!!Jak mogą być 2 osoby na zmianie ?Kto ma zająć się sklepem jak cały dwuosobowy personel na kasie siedzi!Towar świeży wykłada się z agresją dla klienta bo przeszkadza w wykładaniu świeżego!!!!!!TO JEST NIENORMALNE!!!!W naszym sklepie klient jest kulą u nogi bo obowiązki jakie mamy na taki skład personelu są nierealne !Jeśli u Ciebie full wypas ludzi gratuluję i zazdroszczę
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-29 14:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-08-29 14:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najbardziej beznadziejna jest Stokrotka w Bychawie . Juz do niej nie chodzę na zakupy , bo zrobił się tam syf na maxa - brudne podłogi , kurz na półkach i oczywiście puste półki . Poszłam ostatnio kupić jak zwykle chemię ...a tam aż mi ręce opadły 3 proszki na krzyż do prania , kapsułki do zmywarki 1 wybór - MASAKRA co się stało z tym ładnym dobrze zaopatrzonym sklepem - jest paskudny ,DROGI i już NIE MA WYBORU TOWARÓW . Sąsiadki też juz tam nie chodzą bo nie ma po co . jest teraz tak ochydny ja ten carefour co był . bleeeeee
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-08-29 14:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gośka - 2015-08-19 18:09:00]:
Nie rozumiem po co tam siedzisz ? smieszne
zdjecie uzytkownika
boss - 2015-08-29 14:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [akarsay - 2015-08-25 12:32:54]:
tak aniu bo to nędza w zarządzaniu . Biedna nowa kierowniczka pojęcia nie ma o zarządzaniu zespołem. a no i Zdechną w brudzie panienki z Bychawy .
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2015-08-29 17:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2015-08-29 14:44:07]:
Pani Ewo towar jest tylko zalega na magazynie jak są dwie osoby na zmianie to praktycznie nie są w stanie nic zrobić bo trzy osoby do kasy stoją i dzwonek na koleżankę która lata między warzywami nabiałem i kasą niestety stokrotka schodzi na psy :(
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja miała trzy etapy. Pierwszy to rozmowa z Kadrami przeprowadzona przez telefon (ok. 15 minut), drugi rozmowa z RKO, trzeci rozmowa z dyrektorem regionalnym.
Pytania: Pytania standardowe w oparciu o CV: dotychczasowy przebieg pracy, dlaczego odeszłam z poprzedniej firmy, dlaczego chcę dla nich pracować, ile chcę zarabiać, a czy zgodzę się za tyle i tyle. Teoretycznie wynagrodzenie składa się z podstawy i premii, o czym informują na rozmowie, ale tak naprawdę prawie niemożliwe jest dostać premię w tej firmie (o czym nie informują). Premia zależy od trzech rzeczy. Od wykonania obrotu ustalonego przez dyrektora (nierealne założenia). Od wyników inwentaryzacji (nie sprawdzacie towaru przy dostawie, nie macie wpływu na ochroniarzy, nie dostajecie gratisów od przedstawicieli, bo nie zamawiacie towaru)więc nie macie zbytnio wpływu na wyniki inwentaryzacji. I po trzecie od tzw. wydajności i tutaj głównie chodzi o zwolnienia lekarskie. Jak pracownik idzie na L4 to wydajność leży. Więc też nie ma premii.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-30 18:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
ELA - 2015-08-30 18:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A JAK ATMOSFERA W STOKROTKA lUBIN BO CHCE ZŁOŻYC CV PROSZE NAPPISZCIE
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-09-03 13:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak samo jest w DINO,identycznie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Stokrotka?
Zadaj pytanie
alert