logo Stokrotka Sp. z o.o.

Stokrotka Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Stokrotka Sp. z o.o.

anonimus 2016-11-11 15:06:25
to co tam jeszcze robisz??? jesteś dorosła i widzisz źe pracodawca ma inny pomysł i nie będzie w Ciebie inwestował bo zatrudnia osoby niepełnosprawne za ktore dostaje kasę.... Ludzie co was trzyma w Stokrotce bo ja tego nie pojmuję... nie zarabiacie duźo, zasuwacie za 2 czy 3 osoby, nikogo nie interesują w firmie wasze problemy bo to Wy przedmówcy macie zapitalać na pensję góry...
7
MARTA 2016-11-14 23:04:15
JESTEM MIESZKANKĄ FELINA. W STOKROTCE ZAKUPY ROBIĘ OD POCZĄTKU JEGO POWSTANIA .CHCIAŁA BYM POCHWALIĆ P. KASIĘ KTÓRA W STOKROTCE PRACUJE DOŚĆ DŁUGO /NIE NALEŻY DO SZCZUPLUTKICH/ PRZEWAŻNIE NA KASIE ,JEST BARDZO MIŁA ZAWSZE UŚMIECHNIĘTA ,ŻYCZLIWA ,CHĘTNIE PODCHODZĘ DO KASY W KTÓREJ SIEDZI PANI KASIA STALA KLIENTKA

PS.ZA MAŁO MAŁYCH WÓZKOW
2
Gosia 2016-11-15 00:13:24
a co ma wózek do Pani Kasi która na kasie siedzi??????O jej pracę niech się Pani nie martwi bo nikt jej nie zwolni ,nie ma ludzi do pracy za taką jałmużnę i taki zapierdziel jaki jest w tej firmie
PS.Droga Pani w Stokrotce sraj taśmy brakuje i innych podstawowych rzeczy ,personel chodzi w łachach po kilku osobach które uciekły do lepszego pracodawcy który szanuje swój personel
1
Kasia 2016-11-15 01:19:57
Masz rację ,czas na zmiany 7 lat w tej chorej firmie wystarczy !!!! Kredyt mnie trzymał i umowa na czas nieokreślony nic więcej!!!!!Bałam się zmian ,ale po tym co widzę jak ludzie są szczęśliwi po odejściu ze Stokrotki zaryzykuję
3
IzzikSchizzik 2016-11-15 17:07:07
a co ma zwykły klient do srajtaśmy albo braku ubrań roboczych?????????????? myslisz, że któregoś z nich to obchodzi, czym podcieracie tyłki, skoro jej brak???? klient tam przychodzi na zakupy i oczekuje właśnie tego, że obsłuży go jakaś miła i uśmiechnięta "pani Kasia", a nie sfochowanej miny niepodtartego tyłka. jak wam ta praca tak bardzo nie pasuje, to droga wolna...
2
aaaa 2016-11-15 22:56:00
Mam nadzieję że w końcu ktoś się ta Panią zainteresuje . Zniszczyła wiele osób odeszły kajzerki, panie z miesnego rko zabrał jedna kierowniczke pozostałe uciekly. Okłamuje cały czas regionalnego i na stawia gp przeciwko mam , robi wszystko aby utrzymać się na stołku . Grafik układa tak zeby na zmianie bylo malo ludzi robi to celowo żeby nas wykończyć .
3
Anna 2016-11-16 02:43:15
Haha...no chyba by Pani nie chciała kupować żywności u śmierdzącej kasjerki z niepodtartym tyłkiem i pachnącej potem odzieży, bo pracodawca tego nie zapewnia !!!!Dlaczego ta kasjerka ma być uśmiechnięta i zadowolona ?!Może troszkę zrozumienia dla tych ludzi !Co do drogi wolnej ,ludzie masowo uciekają ze Stokrotki ,jako klient powinna Pani zauważyć ciągłe zmiany personelu
4
sissi 2016-11-17 14:20:41
Dostałam ofertę do nowo powstającej Stokrotki .
Mam dwa pytania .
Cięzko tam dostać pracę ?
Jaką umowę się dostaje -na cały ,pół ,3/4 etatu jako początkujący ?
P.s zaznaczam ,że w sklepie już pracowałam ,więc nie jestem taka pierwsza z łapanki .

Dziekuję za odpowiedzi
Pozdrawiam .
IzzikSchizzik 2016-11-17 14:52:52
Przykro mi Aniu, nie jestem klientem, a byłą pracownicą, odeszłam po 3 mc umowy próbnej, a decyzje podjęłam po 3 tygodniach od rozpoczęcia pracy. W handlu pracuje 20 lat, znam realia i nie daje soba pomiatać. A klienta naprawdę nie interesuje fakt, że nie macie czym sobie tyłka podetrzeć ;). Musisz być młoda i niedoświadczona, jeśli wierzysz, że klienta coś to interesuje.... Po prostu przychodzi, kupuje, narzeka, pisze(jak Wy tutaj), odchodzi i przychodzi ponownie na zakupy. A będzie przychodził, bo ma taniej kosztem tego Waszego papieru toaletowego.. :) Gdyby było inaczej, droga Aniu, ten bajzel już dawno by upadł, a jak widać, ma się dobrze... Nie chcę nikomu z Was ubliżyć, broń boże, znam handel od podszewki, ale czasem jak to czytam, to widzę w Was masochistów, a nie ludzi, którzy NAPRAWDĘ maja dość stokro.. Zupełnie jak głupia baba, która bita przez chłopa skarży się i płacze, ale ....
8
Sprzedawca 2016-11-19 12:17:23
Słowa kierownika " Nikt Cię tu nie trzyma możesz iść do biedronki nikt nie powinien się czuć ważny w tej firmie jakby coś" Nie licz na nic więcej tylko pokornie ryraj polski niewolniku...Cokolwiek chcesz wnieść do firmy od siebie zaangażowanie w jednej chwili kierownik potrafi Mnie zdemotywować. "nie masz swoich obowiązków lub nie bądź taki mądry tu są inni mądrzy" Fakt jest taki że starzy kierownicy nie są nauczeni pracy tylko lapią w biurach jak jest źle przez telefon a 2 godz przed końcem zmiany wielka mobilizacja. Pamiętajmy że ryba psuję się od głowy. Gdzie motywowanie pracownika są kary upomnienia ostrzenia a ta śmieszna pseudo premia. Żal . Brak stabilizacji każdy przychodzi z sercem na ramieniu gdy tylko kończy mu się umowa, zwalnia się doświadczonych i ambitnych ludzi by zastąpić ich zielonkami. Polityka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to każdy pracownik w szczególności zaufany...Co to jest ... Rozwój i awanse to ładnie wygląda na papierze w socjalu na tablicy. Atmosfera w sklepie można pokroić, każdy na każdego donosi.
Na pohybel RKO
8
Ja 2016-11-19 12:41:20
każdy zdaje sobie sprawe że w miejscowości o której jest mowa nie ma nic tylko same sklepy 2 biedro tesco lidl i zakłady budowlane żabki czy lokalny oligarcha z hasłem na drzwiach swojego biura "Ta firma powstała bez Ciebie i bez Ciebie istnieć będzie" Nie ma perspektywy, dlatego kierownicy pozwalają sobie na wszystko bo wiedza że załoga i tak telepie dupami by nie stracić często jedynego legalnego dochodu.
Rozumiem ich mają rodziny. Mobbing to słowo tabu jak tylko ktoś ma problemy w pracy w ogarnięciem się z powodu np starości traktuję się jak zero (ostatnio już tylko na osobistym spotkaniu bez świadków)
czyżby coś wypłynęło ale można sporo usłyszeć w Biurze "centrum plotek i pomówień" casami odnoszę wrażenie że nic bardziej kierowników nie interesuję jak porażki i błędne decyzje życiowe załogi w ich oczywiście mniemaniu troskę wypytają doradza a potem i ogień obrobiony tyłek (stawianie innych w świetle nieudacznika pogardliwy śmiech) zawsze z tych samych osób ...Przykre...
3
stokro 2016-11-19 21:58:25
To pokazuje jaki poziom reprezentują sobą kierownicy w tych sklepach.Niestety są to w większości niedouczeni ludzie którzy myslą że jak zostali kierownikami w supermarkecie to osiągnęli wszystko A tak nie jest.Drodzy kierownicy pamiętajcie że kiedyś role mogą się odwrócić bo KIEROWNIKIEM SIĘ BYWA A CZŁOWIEKIEM SIĘ JEST pozdrawiam koleżanki które jeszcze tam pracują SIEDLCE
6
ona *** 2016-11-21 20:45:35
Witam. Tak Związki chętnie pojadą tam gdzie ludzie będą chcieli porozmawiać ze związkami.
I uwierzcie ,że gdyby było więcej członków związków ,związki by mogły więcej. Ale niestety najlepiej tylko narzekać!!!
niezadowolona była klientka 2016-11-22 16:14:29
Chamska sieć!!!!! Wielokrotnie prosiłam, by nie wrzucali swoich gazetek na moją posesją, a oni swoje!!!!! Nie będę robić u nich zakupów, zwłaszcza że nie są to zbyt dobre sklepy, a obsługa, zwłaszcza przy kasach, bardzo nieuprzejma!
1
pracownik 2016-11-24 13:31:23
Wiem że w każdym sklepie są pracownicy którzy by chętnie spotkali się ze związkami ale nawet nie wiedzą jak do nich dotrzeć. Pracownicy czują się zostawieni sami sobie....
2
Magdalena 2016-11-24 23:15:57
Nieprawda ,wiedzą ale się boją utraty pracy (pracownicy ze stażem którym do emerytury ciut brakuje lub samotne matki z kredytami na barku itp.)ale to jest mniejszość na chwilę obecną ,bo nowo zatrudnione osoby szybko uciekają z tego pięknego zatrutego kwiatka do sieci która potrafi docenić zaangażowanie pracownika i odpowiednio go wynagrodzić ,w Stokrotce jak w patologii ciągłe narzekania , kary i po premii z byle powodu!!!!Jestem szczęśliwa że powiedziałam sobie DOŚĆ!!!! i zaryzykowałam odejściem ...Zaczynam od nowa w Lidlu i nie żałuję ,wypłata nieporównywalna ,zapierdziel jest ale wiesz za co pracujesz,koniec zostawania po godz.za darmo , każda min. jest rozliczana !Nie bójcie się zacząć czegoś od nowa !
5
IzzikSchizzik 2016-11-25 22:40:38
I to i to skoro siedziałam w stokro tak długo :) . To może i ty się przedstaw, bo chyba nie trafiłaś tu przypadkiem... :D
Darek 2016-11-26 20:31:47
Ale Poszłaś po rozum do głowy i już nie Jesteś pracownikiem Stokrotki ...to po co przesiadujesz na tym portalu ? Zajmij się sobą i tym co się dzieje obecnie w Twoim życiu .....Pozdrowionka :)
IzzikSchizzik 2016-11-27 10:13:28
Czasowniki piszemy małą litera. Po co?? Żeby mieć ubaw, bo żadna rozrywka nie jest tak dobra, jak słuchanie narzekań dorosłych ludzi nad tym, jaki to zły los inni im zgotowali. A że tłumaczenie Pracownikom Stokro, że jedynym wyjściem jest zmiana pracy, nic nie dało, więc teraz siedzę tu dla rozrywki. Zabronisz mi? Widać prawda boli niektórych,a nie bolałaby, gdyby nie była taka gorzka. A Ty co tu robisz? I w ogóle kto dał Ci prawo decydowania o tym, dla kogo jest ten portal??? Gdzie jest to napisane? Jakoś nie widziałam, żebyś bronił/ła dobrego imienia firmy, gdy na portalu przesiadują klienci/byli klienci sklepu, którzy jawnie obrzucają łajnem obsługę czy towar, a to przecież, wg. Twojego toku myślenia, portal również nie dla nich. Pracownicy Stokro mają wolny wybór siedzenia tam, mimo swoich jawnych narzekań, a ja mam prawo siedzieć na tym portalu. Mogłabym Ci w tym momencie napisać, żebyś się również zajął/zajęła sprawami ważniejszymi w swoim życiu, niż podszywanie się pod innych, ale mam trochę więcej kultury i więcej lat, więc wiem, co wypada. Nie pozdrawiam, bo to obłudne w tym przypadku :) .
3
Masakracja 2016-11-27 11:28:03
Chciałabym zeby ktos napisal o pracy na mięsnym. Bylam tam dwa dni, dziś mam wolne i leze i wyje. Nie chce tam wracac :(
IzzikSchizzik 2016-11-27 11:58:25
Jeśli jesteś pojętna, pracowita, szybka, lubisz pracę wypełnioną przez 8 godzin PRACĄ, a nie wyszukiwaniem zajęcia, to mięsny jest dla ciebie. Jeśli zaś masz ambicje, wiesz, jaka praca warta jest jakich pieniędzy, jeśli ciągły ruch Cię męczy fizycznie (to prawda, mięsny jest bardzo wyczerpujący) do tego stopnia, że w dzień wolny "leżysz i wyjesz" , to znajdź po prostu inną pracę. Mięsny jest OK, ale muszą być spełnione pewne warunki. Pozdrawiam i udanej regeneracji sił ;) .
pracownik 2016-11-28 12:06:43
Tak do niczego się nie dojdzie. Moim zdaniem rolą związków jest reprezentowanie wszystkich pracowników i pozyskiwanie tych niezdecydowanych a samą informacją, że zwiazki są i można się zapisać nikogo się nie zachęci. Racja co mądrzejsi popracuja chwilę i uciekają dalej ale są tacy co pracują po kilka lat i naprawdę chcą zmian. Zbliżają się święta i co kwota talonow pewnie taka sama co zawsze i jeszcze zróżnicowana. A co z pieniędzmi przeznaczonymi na wypoczynek dzieci u nas złapała się jedna osoba , chociaz przy dochodach stokrotkowych - mąż nie pracuje -wysłać dwójkę dzieci na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mistrzostwo. Dlaczego w czasie rozpatrywania wniosków o dofinansowanie do wyprawki szkolnej zmieniono próg ? Za dużo chętnych to pokazuje ile zarabiamy . Jest jeszcze wiele innych pytan ktore padły u mnie w sklepie do związków i zarządu które pozostają bez odpowiedzi. Moim zdaniem raz w roku przedstawiciele związków powinni spotkac sie z pracownikami w kazdym sklepie.
1
Młoda 2016-11-30 10:25:25
Byłam na drugim etapie rekrutacji na specjalistę ds. kadr. Zadano mi tylko dwa pytania dotyczące kwestii rozliczania wynagrodzeń, reszta dotyczyła mojego życia prywatnego. Na nic zdały się uniki, Pani Dyrektor bardzo uciążliwie drążyła: co robię w domu, bo skoro teraz nie mam pracy to co ja takiego robię? Pewnie się nudzę? Starałam się w jakiś grzeczny i kulturalny sposób delikatnie dać jej do zrozumienia że nie chce jej odpowiadać szczegółowo na kwestie dotyczące mojego życia prywatnego ale na nic się to zdało, kompletny brak wyczucia. Rozmowa trwała długo i wyszłam z niej z poczuciem że ktoś obcy tylko ze względu na fakt że nie mam pracy postanowił bez żadnych oporów grzebać w moim życiu prywatnym różnymi nachalnymi pytaniami. Nie polecam. Czułam się tak jakby mieli już kogoś na to miejsce a nas męczyli tylko z nudów.
Xyz 2016-11-30 14:43:11
Jedno słowo -porażka !
Chcesz się na tyrac ? Tak na tyrasz się jak nigdzie indziej, ale zeby dostac godziwa zaplate za pracę to już gorzej . Wykorzystywanie pracowników , poniżanie , traktowanie jak śmieci. Nie polecam z całego serca , utajanie informacji. Wszystkiego trzeba się pytać chodzić , samemu się dowiadywać co do wynagrodzeń . Chore zasady , pierwszy raz się spotkałam i wydawało mi się to dziwne , cieszę się że już nie pracuje tam .
2
niezadowolony klient stokrotki 2016-11-30 20:43:19
Wykorzystywanie pracowników jak białych murzynów. Wciskanie klientom produktów na kasie, jest żenujące. Siateczki powinny wisi pod kasą jak w innych supermarketach. Aż się nie chce przychodzić do tego sklepu gdy pomyślę, że zostanę przy każdym zakupie, zaatakowany przez kasjerkę, wciskanym pierdołami i siateczkami.
8
aga117 2016-12-01 16:48:00
Od stycznia będą podwyżki ,nie związane z podniesieniem najniższej krajowej
2
S....../ 2016-12-01 18:48:09
Czas na zmianę RKO ,który zwala swoją nieudolność na pracowników !!!! Ludzie w pocie czoła zasuwają aby dogodzić wymaganiom RKO i jaki jest efekt?Personel masowo ucieka!!!!Nikt nawet potrzebujący pracy nie chce się w tej firmie zatrudnić ....ogłoszenie wisi już od ..hohoho !!!!!Może Stokrotka zacznie swoje zmiany od góry bo niedługo będzie musiała się zamknąć z powodu braku personelu!
3
stokrotka 2016-12-01 19:11:02
Ano będą ale nie dla pracowników stokrotki bo wliczając 300 zł premii gwarantowanej zmieszczą się w najniższej krajowej ....Poczytaj Stokrotnik na dobranoc jest jak Bajka :)
Pelaśka 2016-12-01 21:46:25
Chyba nie pracowałaś IzzikSchizzik na mięsnym w Stokrotce.Ja po 10 latach dorobiłam sie chorego kręgosłupa,a dziękuję nigdy nie usłyszałam.A pensja niższa niż kilka lat temu.Towar przyjmowany i rozładowywany przez jedna osobę,bo nie ma komu pomóc.BHP -owiec udaje ,że nie widzi,na usługach ,,góry"
Zastanów się,dla samej miłosci do Stokrotki tam nikt nie pracuje.Na dziś to chyba najgorszy pracodawca na rynku pracy,jednak siedzą ,,starzy" pracownicy,którzy nie są szanowani przez pracodawcę.Czemu? domyśl się ,a nie dowalaj i obrażaj.
3
Basia 2016-12-02 16:53:06
W Siedlcach mamy kierowniczkę która ma wszystkich za idiotów ale zobaczymy kto ma rację .
1
aga117 2016-12-02 19:18:49
No jednak dla wszystkich i to od stycznia , nie czytam Bajek, Wiem to od Pani ze Związków zawodowych .
Michalina 2016-12-02 22:56:03
Przecież już dawno trąbili w TV ,że od stycznia podnoszą minimalną do 2000 brutto. Ale w stokrotce to pewnie najpierw zabiorą tą premię gwarantowaną 150 zł,a dopiero później dadzą aneksy z podwyżką. Kocham Stokrotke
p 2016-12-03 09:52:45
Na bony pewnie znów będziemy czekać do ostatniego tygodnia przed świętami (wigilia w sobotę to pewnie dadzą w środę). A chociaż znana jest już wysokość bonów w tym roku czy zostają przedzialy z poprzedniego ?
aga117 2016-12-03 12:55:51
No i właśnie nie o tą podwyżke chodzi tylko inna , do tego premia asencyjna wraca i tajemniczy klient niczegonie bedzie kasowal, A bony beda zaraz po 10
IzzikSchizzik 2016-12-03 15:15:48
Pelaśka, czytaj ze zrozumieniem. 1. nikogo nie obrażam. 2. pracowałam na mięsnym (zresztą nie tylko, byłam od wszystkiego) 3 miesiące, bo tyle trwała moja umowa tzw. próbna. Zrezygnowałam, bo po 3 tygodniach "nabawiłam się" cieśni nadgarstka (jeśli masz jakiekolwiek pojęcie, co to takiego) do tego stopnia, że po nocach spać nie mogłam i płakałam z bólu. Wiem, że praca tam jest ciężka, a to i fakt pogorszenia zdrowia, były dla mnie wystarczające, żeby podjąć decyzję o szukaniu innej pracy. Nie musiałam siedzieć tam 10 lat. W ogóle nie wiem, o co Ci chodzi, chyba o to tylko, że mówię, że pracownicy potrafią narzekać na miejsce pracy, ale palcem nie kiwną, żeby odejść (chociażby ze względu na chory kręgosłup). Widzę, że oprócz niezadowolonych byłych Pracowników, są tu też prawdziwi obrońcy bóg wie czego. Chorego systemu oraz własnej, dorosłej niemocy. P. S. Nie słyszałaś "dziękuję" przez te 10 lat, bo pracowałaś/pracujesz za pieniądze, a nie za "dziękuję". Stań w prawdzie. Spokojnego weekendu :) .
1
pracownik 2016-12-03 17:12:23
A nie orientujesz się czy wszyscy dostaną podwyżkę tzn. mięso,sala,kasa,zastępcy ? I jaka to będzie kwota ? Bo do najniższej krajowej to niewiele osób dostanie.
aga 117 2016-12-03 20:19:00
Tak wszyscy dostaną i od stycznia a nie od kwietnia tak jak ostatnio, 6 .12 będą ostateczne decyzje do podpisu przez związki zawodowe , Jak tylko dostane informacje od Pani Ani ze związków zaraz tu napisze .I DZIEWCZYNY ABY ZWIĄZKI MOGŁY WIĘCEJ ZPISAĆ SIĘ TRZEBA
1
pracownik 2016-12-03 21:39:22
To może napisz w jaki sposób mozna się zapisac,do kogo sie zgłosić i jaka jest składka miesięczna. Moze ktoś się zdecyduje
MEGI:( 2016-12-05 19:28:46
Ostatnio w Stokrotkach na Pomorzu, kto chciał anonimowo mógł wyrazić na blankietach opinie o pracy w Stokrotce,opinie o przełożonych o zadowoleniach z pracy.TO JEST JEDNA WIELKA ŚCIEMA,bo po 1; nikt tego nie czyta w firmie ,2; jeśli tak to tylko to co zostało przeglądnięte, zatwierdzone przez RKO i KIEROWNICTWO. Opinie które zostały wyrażone na piśmie nigdy nie ujżą światła dziennego. I nikt nie zostanie pociągnięty do odpowiedzialności.Firma nigdy nie dowie się co tam było napisane ,bo część została usunięta przed wysłaniem.
p 2016-12-06 10:50:16
Aga daj znać jak będziesz wiedziała coś konkretnego na temat tych podwyżek. I może znasz kwoty bonów ?
2
aga117 2016-12-06 22:29:57
Jak tylko cos bede wiedzieć dam znać narazie wiem że kolo 15 12. beda
1
p 2016-12-07 13:25:19
To że bony będą ok. 15 to sklepy dostały już maile. Chodziło mi bardziej o te ustalenia które związki miały podpisać 6.12 bo tego już nikt nie wyśle do sklepów
5
gość 2016-12-08 10:18:54
W stokrotce w Gnieznie obsługa szkoda gadać wędliny wyglądają o mój boże mięso wyschnięte nic nie przykryte jak klientowi coś nie pasuje niema komu złożyć skargi obsługa każe dzwonić na infolinie szefowie powinni wykazać więcej zainteresowania długo oczekiwany market na osiedlu porażka zasady panujące masakra socjalizm nie polecam!!!
1
ja 2016-12-09 13:04:57
Drogi Gościu, to jest forum dotyczące oceny pracy w stokrocie a nie forum dla niezadowolonych klientów. Proszę swoje żale wylewać gdzie indziej i nie zaśmiecać go takimi postami.
p 2016-12-09 13:14:17
Temat dotyczący kwoty talonów mamy chyba zakończony bo dzisiaj na pasku z wypłatą każdy widzi ile dostanie. Teraz tylko czekać aż przyślą talony do sklepów.
ubawpopachy 2016-12-09 13:40:31
Zaśmiecać????? Bronisz swojego pana prawidłowo, widzę powiązania z innymi postami oraz smaczne lizanie chupachupsa. Znowu prawda w oczy kole.. " to jest forum dotyczące oceny pracy w stokrocie" , więc spier... wszystkie tępe dzidy dopominające się o talony na święta!! Gdyby było tak jak piszesz, tani "ja"(tani- przeciwieństwo "drogi"), to posty kończyłyby się na "najgorszy kołchoz". Wróć do pracy, tam gdzie twoje miejsce. Poza tym, jest wolność słowa. Załóż portal "Szczęśliwa Rodzina Stokrotki" i tam siedź z kwiatkiem w ....
1
ubawpopachy 2016-12-09 13:50:32
Gościu Drogi!! W markecie nie często uświadczysz miłą obsługę, bo pracownik ma za dużo obowiązków w stosunku do wypłaty, często każe mu się robić rzeczy, na które moralność mu nie pozwala(towary, terminy towarów) itd. Market nie dba o klienta, nigdy tego nie robił i robić nie będzie. Dlaczego?? Bo ma klientów w kieszeni. Pozdrawiam.
1
tyu 2016-12-09 15:21:47
Gościu wiesz gdzie mam opinię klientów hahaha.A jakie są kwoty ralonow bo na l4 jestem?
ubawpopachy 2016-12-09 16:03:49
a klienci mają gdzieś wasze problemy jako pracowników, ktoś tam pisał o braku papieru toaletowego i o noszonej przez innych odzieży roboczej. Kogo z klientów to ku.. obchodzi?! myślałeś nad tym? jesteście w czarnej du i tyle
gość 2016-12-09 18:07:01
Oooo jej jak ja mało zarabiam jak jestem poniżany ,no i to mnie upoważnia żebym miał wszystkich i wszystko w du...e!Do Ja będę pisał gdzie chcę i wzcie się do pracy marudy
Zostaw swoją opinię o Stokrotka Sp. z o.o. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka Sp. z o.o.