Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Stokrotka

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pysia - 2015-05-08 23:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stokrotka najgorsza firma wyzysk, niewolnictwo mozna wymieniac bez konca szkoda slow za te marne grosze nie warto sie starac
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-05-09 19:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mela - 2015-05-08 21:01:27]:
Z pracowników robi niewolników !!!
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-05-09 19:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [DOROTA - 2015-05-08 19:03:52]:
Z pracowników robi niewolników !!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-10 21:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak moje panie motywacja po wypłacie? ;)
zdjecie uzytkownika
Pysia - 2015-05-11 19:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może na waciki wystraczy
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-11 21:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ss - 2015-04-27 09:26:55]:
zgadzam się z tobą. Też tam często robię zakupy i też to zauważyłem.pracownicy tam są wykorzystywani i źle traktowani, tyrają całymi dniami. Aż mnie dziwi że żadne z nich nie zawiadomiło jeszcze IP. Jednak uważam że wystawianie tu takiej opini mija się zcelem, ponieważ i tak nikogo w zarządzie twoja opinia nic nie obchodzi. wolą udawać że niema problemu. Podejrzewam że większy odezw miałbyś gdybyś swoją opinią podzielił sie na jakimś tutejszym forum społecznościowym typu spotedd albo lubartów24 czy naszemiasto. tam przynajmniej by cię więcej osób przeczytało i też podzieliło się swoimi opiniami, a tutaj nasze opinie po prostu są ignorowane
zdjecie uzytkownika
aga117 - 2015-05-13 20:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mela - 2015-05-08 21:01:27]:
jednego głąba już wylali ale mogli zacząć od ciebie jak ci tak brakuje emocji
zdjecie uzytkownika
ss - 2015-05-14 08:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-05-10 21:40:00]:
Motywacja po wypłacie jest taka jak wypłata a jeszcze przyjdzie audyt . Zastanawiam się kiedy będzie mnie stać na Majorkę :( -na pewno coś odłażę.
zdjecie uzytkownika
mela - 2015-05-14 19:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ss - 2015-05-14 08:51:41]:
a taka sytuacja śmieszna ze mnie wywalili wcześniej ::))
zdjecie uzytkownika
jan niezbędny - 2015-05-20 18:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I ludzie mają rację stokrotka proponuje zapomogę w zamian za rzeczywisty czas pracy pracownika!!!!!Wymagania na kolejne pół etatu jak nie więcej za darmo i ciągłe gnojenie pracownika !!!!Obcinanie etatów i premii to cios poniżej pasa!!!! Niedługo będą chcieli abyśmy za darmo pracowali z miłości jaką Nas darzą !!!!! tu lepiej już nie będzie!!!!Największemu wrogowi nie życzę pracy w stokrotce
zdjecie uzytkownika
PRACOWNICA - 2015-05-20 19:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stokrotka Puławy.Pięć pracownic na mięsnym,nie wiele więcej na sklepie.Za to czwórka kierownictwa.Pani kierownik ściąga ,awansuje i zauważa jedynie rodzine i koleżanki.Pensja najniższa krajowa z premią 39zł.Szanse na awans?Brak.Szanse na zwolnienie pewne po zakończeniu umowy na czas określony.Starasz się,jesteś od czarnej roboty i tyle.W zamian zastraszanie,mobing.Dają ci odczuć że jesteś nikim i nic nie ugrasz ale jak nie dasz się poniżać to wylatujesz
zdjecie uzytkownika
wkurzona - 2015-05-20 19:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stokrotki w Puławach.Pani regionalna M.i jej teksty że to od pracowników zależą utargi a ona nie patrzy na ceny bo ma bogatego męża...Litości.Pensje takie że na dojazd brakuje.Awansują tylko koleżanki i rodzina.Kierownictwo siedzi na stołkach i nikt im nie redukuje etatów.Nie ma szacunku,nie jesteś z kliki ,nic z twoich wysiłków,wracasz tylko z spoconym ubraniem i padasz.Obozy pracy,wszystkie 3!
zdjecie uzytkownika
amzato - 2015-05-21 13:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z wypowiedziami tutaj nadal jeszcze pracuje w tej firmie bo nic innego nie znalazłam praca za trzech wypłata jedna bez premii bo za byle co zabierają więc stwierdzam jaka płaca taka praca u nas brak pracowników pies kulawą nogą nie chce przyjść.Ludzie STOP pracy w Stokrotce
zdjecie uzytkownika
mm - 2015-05-22 17:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a możecie napisać cos o stokrotce na Nadbystrzyckiej ? Jaka zaloga kierownictwo ?
zdjecie uzytkownika
To ja - 2015-05-22 18:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mm - 2015-05-22 17:00:38]:
A w jakiej miejscowości ta Nadbystrzycka?
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2015-05-22 23:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sądzicie o aktywnej sprzedaży.Obecnie trzykrotne niepolecenie towaru będzie skutkowało zwolnieniem z pracy.Oczywiście każde niepolecenie towaru (udokumentowane) skutkuje naganą.
zdjecie uzytkownika
To ja - 2015-05-23 01:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kinga - 2015-05-22 23:16:31]:
Myślę, że jak już RKO i dyrektorzy staną za ladą i kasą po tym jak zwolnią wszystkich pracowników to na pewno aktywna sprzedaż będzie na 100% ;D
zdjecie uzytkownika
cool - 2015-05-23 22:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha...Dyrektor na monopolu jak KRÓL RKO na dwójce ...co tam aktywna dla nich !!!!W parze dadzą radę z kasą(3 osoby dzwonek),upierdliwymi klientami,warzywami ,nabiałem,przecenami,dotowarowaniem ,terminami na półkach,wylizaniem sklepu,dziurami,planogramami,itd....skoro od nas tego wymagają w 2/3 osobowym składzie to chyba dla profesjonalistów jest pryszczyk .....Zapraszamy do wszystkich stokrotek Dyrekcję oraz RKO w ramach szkolenia bo jesteśmy niestety nieudolni nie dajemy rady
zdjecie uzytkownika
:) olee!!! - 2015-05-23 23:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a dział mięsny stanie się działem samoobsługowym ...no i mamy rozwiązanie po co komu pracownicy w stokrotce :)
zdjecie uzytkownika
mm - 2015-05-24 15:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [To ja - 2015-05-22 18:55:19]:
Nadbystrzycka Lublin
zdjecie uzytkownika
POLAK!! - 2015-05-25 17:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No mamy jeszcze ochronę pijącą po kątach lub mocno skacowaną w pracy!!! ...może niech Brudzia z Dyrekcją i Rko wypiją i sami poprowadzą ten burdel!!!Po co byli ludzie z interkadry?bo normalni ludzie szerokim łukiem omijali stokrotkę !!!!i dalej omijają !!!Polska firma a tak daje swoim ludziom po dupie !!!!WSTYD!!!!
zdjecie uzytkownika
Sukcesy - 2015-05-27 01:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Należąca do Emeria Holding SA spółka Stokrotka uzyskała zgodę prezesa UOKiK na przejęcie 19 sklepów spożywczych sieci Frac.
Zgodnie ze strategią do końca 2016 roku Emperia chce mieć 627 sklepów Stokrotka, z czego ponad 80 sklepów franczyzowych.
Sklepy będą w 100 % bezobsługowe (pozbawione personelu - największy koszt w korporacji !), a sprzedawcy zasilą lokalne urzędy pracy oraz niebywale uczciwe agencje pracy jak interkadra, workserwis itp.
zdjecie uzytkownika
To ja - 2015-05-27 14:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sukcesy - 2015-05-27 01:16:24]:
Wyrazy współczucia dla pracowników sieci Frac.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-05-27 22:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stokrotka to sieć sklepów wykorzystująca pracowników!!!!!Za najniższą krajową dostajesz obowiązki kilku etatów jak nie podołasz i nie zostaniesz charytatywnie po pracy zapomnij o premii !!!!!taki szantaż premia i zostawanie po godz.za darmo lub goła pensja???!!!!bo wychodzisz zgodnie z grafikiem!!!!Jeden wielki syf nikomu nie polecam pracy w stokrotce!!!!!!
zdjecie uzytkownika
lidka - 2015-05-27 23:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kogoś obchodzi ten syf stokrotkowy ?Takie pisanie i użalanie się na forum nie pomoże ....coś trzeba zrobić....!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Stokrotka?
Zadaj pytanie
alert