Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Stokrotka

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
olaf - 2016-01-27 00:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Uśmiechnieta - 2016-01-24 22:48:17]:
To czym Ty sobie na premię zasłużyłaś jak wszystko za Ciebie kierownicy robią?
zdjecie uzytkownika
Uśmiechnięta - 2016-01-27 09:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie napisałam,że robią za mnie tylko pomagają jak tylko mogą. U nas na stokrotce jest mega ruch i jak wypadnie jedna dziewczyna z dnia bo np. ma sracz...e to wiadomo że nie zostawia nas w potrzebie tylko zakasaja rekawy i pracuja. A moja premia to tylko i wylacznie moja zasluga, bo to że zostaje bardzo czesto po godzinach pracy lub przychodze nawet 2 godz. szybciej to jest chyba wazne. Gdybys był/a odpowiedzialny za polowe regalow( herbaty,kawy,stella,rajstopy,szkoła,kasy,papierosy,wyprzedaże,130) w sklepie i do tego zajmował się warzywniakiem to ciekawa jestem czy bys mial posprawdzane wszystkie daty ,fifo, i dotowarowane w 8 h swojej pracy. Nie wspomnę już o siedzeniu na kasie. Mnie przynajmniej docenia kadra kierownicza, a jak widzę to Ciebie NIE, jak tak sie oburzyles!!!!
zdjecie uzytkownika
ZBUNTOWANA - 2016-01-29 00:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Uśmiechnięta - 2016-01-27 09:19:47]:
No i wlasnie przez takich dyspozycyjnych cala dobe ,ktorzy maja polowe sklepu do ogarniecia,a moze niedlugo caly ,bo przeciez moga przyjsc 3 godziny wczesniej i zostac 3 godziny pozniej ,reszta zalogi cierpi
ale ty panienko ,a pewnie bardzo mloda osobko ,tego nie zrozumiesz ,bo twoim przeznaczeniem jest ,zeby cie posowali od samego rana bez znieczulenia,twierdzac ze te 1700 zl to godziwa zaplata za twoje uslugi .Kazda twoja godzina dodatkowa free ,to udane swieta prezesa i utrata godziny z rodzina innego pracownika.I masz jeszcze czelnosc sie chełpic ,ze ci kierownicy pomagaja....oni ci nie pomagaja tylko musza wykonywac prace ktora kiedys wykonywal jeden pracownik wiecej,ale go zredukowano bo krysia co moze 24 bez przerwy i kierownik na zmianie sobie dadza rade za 3 -osoby.Tak kolezanko premia to twoja zasluga ,jak ci zredukuja kierownika ,to dostaniesz jeszcze 200 zl wiecej, ale bedziesz musiala sie nauczyc obslugi komputera.Wtedy bedziesz sobie mogla przybic na scianie cala tablice zaslug . Zakladam ze to ktorys z regionalnych sobie zarcik zrobil wypisujac te dyrdymaly zachecajace do pracy dla premii ,bo nie ma normalnej osoby w tej firmie pracujacej na posadzie pracownika sklepu ,ktora by mogla takie idiotyzmy wypisywac ......
zdjecie uzytkownika
Uśmiechnięta - 2016-01-29 23:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hahahaha, RKO to w du..ie ma takie fora. A jak komuś zależy na pracy to daje z siebie wszystko. Fakt wkurzaja mnie dziewczyny,które mają wyje...ane na wszystko. Z takimi też pracuję. Wieczne pretensje do kierownika dlaczego niska premia,niska ocena pracownika,dlaczego tydzień mam na popołudniu?. A najgorzej jak się im uwagę zwraca, obraca sie na piecie albo placze po katach. Zrobi sobie tipsy taka i opier..la się,bo nie daj boże połamie je sobie. A ty później zapierniczaj za 2. Wkurza mnie to ,ale ja robię swoje. MAM CZYSTE SUMIENIE. NIE OPIER...ALAM SIĘ.
zdjecie uzytkownika
Uśmiechnięta - 2016-01-29 23:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla Twojej informacji z tego co wiem to etaty na sklepie zależą od obrotu,celu jaki ma dany sklep zalozony i zrealizowany i przyznaje je RKO .
zdjecie uzytkownika
ZBUNTOWANA - 2016-01-30 09:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla twojej informacji ,cel obroty ustawia kto???
dlaczego jak 5 lat temu zaczynalas to bylo wiecej etatow ?
mielsicie 3 razy wieksze obroty ?
zajrzyj ,albo poprpos kierownika niech ci sprawdzi miesiac po miesiacu jak to bylo ...
Nic nie zrozumialas ,albo udajesz ze nie zrozumialas ,ty nie dostajesz zadnej premii tylko laskawie dodatek za nadgodziny ktore wyrabiasz bo cie poproszono.Reszta zalogi albo musi sie do ciebie wyrownac ,abo jest traktowana jako -im sie nie chce ,bo skoro jedna moze to moga wszyscy.Powinna byc karta na wejsciu i na dowidzenia ,podbijasz tak samo .Jak by ci kierownik nabil te godziny co sobie przyszlas wczesniej a wyszlas pozniej to twoja premia by zginela na odcinku ...rozumiesz czy nie ?To nie jest zadna twoja pracowitosc ,tylko wykorzystuja cie i szukaja nastepnych idiotow ktorym sie ustawia tak cele zeby darli pazurami ta robote .Po twoim zdaniu "A najgorzej jak się im uwagę zwraca, obraca sie na piecie albo placze po katach. " wnosze ,ze to Ty im ta uwage zwracasz i chyba juz wiem gdzie twoje miejsce jest w tym stokrotkowym bajzlu.To ty kolezanko zachecasz do tych nadgodzin darmowych na sklepie ,czyli albo zastepca albo kierownik,ale to juz malo wazne .Wazne zeby ludzie nie dali sie wkrecic w te opowiastki o dawaniu z siebie wszystkiego ,niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ta firma da z siebie wszystko ,niech pokaza ze im zalezy na pracownikach a nie niewolnikach .Nie robic zadnych darmowych nadgodzin ,kazdy kierownik ma mozliwsoc rozpisania nagodzin i zaplacic wam musi za to ,ale to nie jest dobrze widziane przez RKO ,wiec sie nie stosuje i szuka sie naiwaniakow ,jak nie mozna na sklepie to sie drukuje takie durne hasla reklamowe jak Usmiechnieta o mobilizacji ,checi do pracy i zaciskaniu pasa .Jak macie takiego wyrobnika na sklepie co nie ma co robic w domu ,to przy kazdej okazji podejsc ,poklepac po plecach pochwalic ,ze dobrze zapierrrrrdaaala,a przy pierwszej okazji jak sie noga podwinie, pozbyc sie w pizduuuu ,zadnej ochrony,BO TO SZKODNIK NAD SZKODNIKI
zdjecie uzytkownika
zigi - 2016-01-30 11:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZBUNTOWANA - 2016-01-30 09:35:52]:
Ale ty pierdo..sz! Ułomna jesteś jesteś, czy jaki ..uj?
zdjecie uzytkownika
Uśmiechnięta - 2016-01-30 13:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem kierownicza ani zastępcą tylko starszym kasjerem! Z tego co czytam to wydaje mi się że jesteś jedną z tych co mają w du..pie prace. Przychodzisz do pracy bo musisz? Ja w przeciwieństwie do Ciebie przychodzę bo lubię! Jedynie co mnie w stokrotce wku..rwia to tacy pracownicy jak ty.!!! Najlepiej pracować "OD -DO" zero pomocy dla koleżanek. Wyobrazam sobie jaki musicie miec [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na sklepie. Wyniki z AOSu, pewnie ponizej 60% .
zdjecie uzytkownika
Uśmiechnięta - 2016-01-30 13:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZYGI do kogo to było??!?!
zdjecie uzytkownika
ZBUNTOWANA - 2016-01-30 14:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Uśmiechnięta - 2016-01-30 13:46:03]:
premie masz za prace od -do ?
czy za to, ze sie nie wyrabiasz ze swoimi obowiazkami i zostajesz po godzinach zeby jak to nazywasz wspomoc kolezanki ?moze dostrzezesz ze tych obowiazkow jest za duzo ,skoro mlody zdrowy czlowiek musi zostawac po godzinach zeby sie wyrobic do aosu ??tak jest ??

jak odroznisz premie od placy za nadgodziny,to mozemy dalej temat ciagnac
a zygmus chyba do mnie napisal ,ale cóz ,nie jeden w biurze sie zagotuje na takie postawienie sprawy
zdjecie uzytkownika
Uśmiechnięta - 2016-01-30 14:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat na kwitku wiem gdzie jest kwota za nadgodziny,a gdzie premia. Jedna godzina nadgodzin to chyba 2,30. A biorąc 700 zl premi to wiesz ile nadgodzin bym musiała miec?! Zastanów sie dziewczynko. Pracownik z Ciebie marny. Oby jak najmniej takich .....
zdjecie uzytkownika
ZBUNTOWANA - 2016-01-30 14:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ci za nadgodzine placa- 2,30
to faktycznie
0 kalkulacji ,moze na ATP przejdz ,oni maja wiecej
lepiej o premie powalczyc ,tak jak kierownik mowi
a ze mnie marny pracownik oj marny ,bo sie nie dam wykorzystac
pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
aa - 2016-01-31 17:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZBUNTOWANA - 2016-01-30 14:06:53]:
Nasza koleżanka" Uśmiechnięta " chyba ma problemy rodzinne, ja też w pewnym okresie wolałam siedzieć w pracy .
Wymień chłopa albo znajdź sobie jakieś hobby bo w pracy wystarczy zachować pewne tempo oraz skupić się tylko na pracy a nie pogaduszkach i to wystarczy aby sprostać zadaniom .
Premia jest nagrodą za pracę a nie nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
zara - 2016-01-31 18:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Uśmiechnięta - 2016-01-30 14:15:18]:
Nie rozśmieszaj ludzi. -700 zł?
W każdej S.. połowa załogi to znajomi lub w jakimś stopniu sskoligowaceni więc jakim cudem masz taką premię ?
zdjecie uzytkownika
ZBUNTOWANA - 2016-01-31 20:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aa - 2016-01-31 17:59:29]:
oczywiscie ze premia jest nagroda za prace,i tak byc powinno
tylko jesli kolezanka namawia do zostawania po,przed praca ,bo tak trzeba zeby sie wyrobic,zeby pomoc kolezankom


to sie pytam gdzie sa pieniadze na kwicie za ta prace ???
w jej przypadku jak i wielu innych,premia jest wypracowana tylko dzieki tym dodatkowych godzinom wiec sie pytam to ,premia czy kasa za nadgodziny inaczej

Teoretyczna sytuacja ide do roboty szef mowi pracujesz za 1200 8 godzin dziennie plus nadgodziny (zalozmy 25 miesiecznie ,tyle sie uzbiera nie ?)Szef musi wyplacic mi setki

A kolezanka na etacie 8 godzinnym nie potrafiaca sprecyzowac ile godzin dodatkowo rąbala ,bo ja kierownik poprosil dostaje 1200 za ok 170 godzin w ecepie + premie (powiedzmy ze wierze w te comiesieczne 700 zl)ktora nie od niej zalezy tylko od widzimisie celu,audytu ,dostepnosci i hooj wie jeszcze czego

chyba łatwo pojac o co chodzi.....
powtarzam firma ma pieniadze na nadgodziny,tylko po co ,jak jest premia na zachete i jest wystarczajaca motywacja ,nie
zdjecie uzytkownika
ZBUNTOWANA - 2016-01-31 21:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Skomentuj
Godziny nadliczbowe: Kiedy setki, a kiedy pięćdziesiątki?
2006-11-24 05:59:00
A A+ A+
Dniówka niestety nie zawsze kończy się po 8 godzinach. Pomijając systemy czasu pracy, w których wydłużony wymiar dobowy wynika z samej ich specyfiki, dłuższa praca jest zazwyczaj determinowana przez szczególne potrzeby pracodawcy i stanowi pracę w godzinach nadliczbowych. Pracodawca niejednokrotnie też wydaje dyspozycję stawienia się do pracy w dniu wolnym, a niekiedy także - w uzasadnionych przypadkach (!) - w niedzielę lub święto. Dziś o obowiązkach rekompensacyjnych spoczywających na pracodawcy w razie zlecenia pracownikowi pracy nadliczbowej.


Z przekroczenia dobowego

Praca wykonywana ponad obowiązujące pracownika normy czasu pracy, a także praca wykonywana ponad przedłużony dobowy wymiar czasu pracy, wynikający z obowiązującego pracownika systemu i rozkładu czasu pracy, stanowi pracę w godzinach nadliczbowych (art. 151 § 1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. - Kodeks pracy, Dz. U. z 1998 r. nr 21, poz. 94 ze zm.).

Kiedy zatem mamy do czynienia z pracą w godzinach nadliczbowych wynikającą z przekroczenia dobowego? Czy wówczas, gdy pracujemy dłużej niż 8 godzin dziennie? Owszem, jeżeli obowiązuje nas 8-godzinna norma czasu pracy. Jeżeli jednak jesteśmy zatrudnieni w systemie czasu pracy przewidującym przedłużony wymiar dobowy (np. równoważnym), to godziny nadliczbowe w dniach przedłużonego wymiaru dobowego wystąpią dopiero po jego przekroczeniu. Praca w godzinach nadliczbowych wystąpi także wówczas, gdy rozkład nie przewiduje w ogóle pracy w przedmiotowym dniu (np. w święto czy inny dzień wolny), ale pracownik stawił się do pracy i wykonywał czynności dłużej niż norma dobowa wynikająca z art. 129 K.p., czyli dłużej niż 8 godzin. Osobno rozpatrujemy także sytuację pracowników zatrudnionych w niepełnym wymiarze czasu pracy. Strony ustalają w umowie o pracę dopuszczalną liczbę godzin pracy ponad określony w umowie wymiar czasu pracy takiego pracownika, których przekroczenie uprawnia go do normalnego wynagrodzenia oraz dodatku.

Za pracę w godzinach nadliczbowych, oprócz normalnego wynagrodzenia, przysługuje dodatek w wysokości:

1) 100% wynagrodzenia - za pracę w godzinach nadliczbowych przypadających w nocy, w niedziele i święta niebędące dla pracownika dniami pracy, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy, w dniu wolnym od pracy udzielonym pracownikowi w zamian za pracę w niedzielę lub w święto, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy,

2) 50% wynagrodzenia - za pracę w godzinach nadliczbowych przypadających w każdym innym dniu niż określony w pkt 1 (także w sobotę, nawet wówczas, gdy jest ona ustalona dniem wolnym od pracy z tytułu przeciętnie pięciodniowego tygodnia pracy).

UWAGA! W przypadku gdy w zamian za czas przepracowany w godzinach nadliczbowych pracodawca udzieli pracownikowi czasu wolnego, dodatek za pracę w godzinach nadliczbowych nie przysługuje.


Z przekroczenia normy średniotygodniowej

Dodatek w wysokości 100% wynagrodzenia przysługuje także za każdą godzinę pracy nadliczbowej z tytułu przekroczenia przeciętnej tygodniowej normy czasu pracy w przyjętym okresie rozliczeniowym. Chyba że przekroczenie tej normy nastąpiło w wyniku - zrekompensowanej odpowiednim dodatkiem - pracy ponad obowiązującą normę lub wymiar dobowy.

Dla celów ustalenia czy nastąpiło owo przekroczenie pracodawca po zakończonym okresie rozliczeniowym ma obowiązek zbadania czasu pracy każdego pracownika. Przekroczenie przeciętnej normy tygodniowej skutkuje koniecznością wypłaty 100% dodatku za każdą tak przepracowaną godzinę


U nas niegdy nie wystepuje przekroczenie ,bo kierownik tylko poprosil,ale nigdzie nie odnotowal,prawda ???
niedlugo po jedej kasjerce bedzie i polowa magazyniera na rano i wszystko ,ale wy dalej robcie dla premii,taka jest idea naczelnego wodza
zdjecie uzytkownika
Uśmiechnięta - 2016-01-31 22:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystarczy nie chodzić na L4 to juz ma się 300 zł , do tego 400 zł uznaniowej premii. Jakis problem?
zdjecie uzytkownika
Uśmiechnięta - 2016-01-31 22:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze to nie codziennie zostaje dłużej w pracy.To są wyjatkowe dni,kiedy mam np. Na rano a mąż na popołudniu. Mam ochotę zostać dłużej w pracy, to zostaje. Nikt mnie do tego nie zmusza. Do pustego domu mi się nie spieszy. Boże ile wy macie pensji ?, skoro dla was 700 zł premi to kwota nierealna.
zdjecie uzytkownika
Uśmiechnięta - 2016-01-31 22:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałaś kiedyś sektorówke lub inwentaryzacje częściową? Spójrz sobie wtedy na kwitek i zobacz ,że za dodatkowe nocne godziny nie jest napisane nadgodziny tylko dodatek nocny,który wynosi 2,10 za h.
zdjecie uzytkownika
ZBUNTOWANA - 2016-02-01 00:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Uśmiechnięta - 2016-01-31 22:25:38]:
"A moja premia to tylko i wylacznie moja zasluga, bo to że ZOSTAJE BARDZO CZESTO po godzinach pracy lub przychodze nawet 2 godz. szybciej to jest chyba wazne. Gdybys był/a odpowiedzialny za polowe regalow( herbaty,kawy,stella,rajstopy,szkoła,kasy,papierosy,wyprzedaże,130) w sklepie i do tego zajmował się warzywniakiem to ciekawa jestem czy bys mial posprawdzane wszystkie daty ,fifo, i dotowarowane w 8 h swojej pracy. Nie wspomnę już o siedzeniu na kasie."

"Po pierwsze to nie codziennie zostaje dłużej w pracy.TO SA WYJATKOWE DNI ,kiedy mam np. Na rano a mąż na popołudniu."

"Miałaś kiedyś sektorówke lub inwentaryzacje częściową? Spójrz sobie wtedy na kwitek i zobacz ,że za dodatkowe nocne godziny NIE JEST NAPISANE NADGODZINY tylko dodatek nocny,który wynosi 2,10 za h. " -amen siostro ,nie ma napisane nadgodziny bo trzeba placic setki ,a dodatek to sobie mozesz w trampki schowac

Koniec tematu ,bardzo sie ciesze ze sa takie osoby jak Ty ,ktore kierownictwo docenia ,mnie nie doceniaja i kij im w ryj ,niech tak zostanie





zdjecie uzytkownika
Jakub - 2016-02-01 08:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZBUNTOWANA - 2016-02-01 00:07:45]:
Zbuntowana chyba dawno bolca nie miała stąd ta frustracja.
zdjecie uzytkownika
Uśmiechnięta - 2016-02-01 10:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj jak dobrze ,że ZBUNTOWANA nie będzie już się udzielac na forum. Kamień z serca.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2016-02-01 18:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Uśmiechnięta - 2016-01-31 22:13:35]:
A czy koleżanka Uśmiechnięta, to aby w Stokrotce pracuje? Tak pytam, bo zastanawia mnie o jakim dodatku za niechorowanie piszesz?!? Nie byłam na chorobowym napewno ponad rok i żadnego dodatku z tej racji nie dostaje. Przecież nasza szanowna firma udoskonaliła system premiowania m.in. o zniesienie tego dodatku. Poza tym z tego co wiem to jest ograniczona kwota premii miesięcznej do podziału na pracowników sklepu, my dostajemy po niespełna 200zł (ci co dostają) a uwierz mi, że nie obijamy się. Po godzinach już nie zostajemy, bo na tym wyłącznie tracimy, a na kasie zyskuje zarząd. Towar leży przez 2-3 dni nie wyłożony, bo na zmianie 3 kasjerki, ale cóż, dzięki takim jak ty tak poobcinali etaty. Niech robią dalej po godz za free żeby obrobić... Ilość regałów jakie wymieniłaś też daje sporo do myślenia, to chyba jakiś markecik na odludziu jest, albo już ci się całkiem w głowie pomieszało. Smutno
zdjecie uzytkownika
Uśmiechnięta - 2016-02-01 23:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w SS jednym z najlepszych w Zachodnio- pomorskim. PM dziennie mamy ok 14-16 . I wszystko wykladane jest na bieżąco. Na zmianie jest nas raz 4 raz 3 kasjerki plus magazynier. I jakos dajemy rade wszystko wylozyc i jeszcze na wieczor cały sklep wyfejsowac. Jeśli chodzi o premie absencyjna to kiedys było tak ,ze była ona co 3 msc. Co 3 msc dostawalo sie 900 zł (brutto)premii + premia uznaniowa od kierownika. Jakies rok czy dwa lata temu zmienili to . I teraz jest premia co miesiąc po 300 zł . Widocznie zbyt krótko pracujesz skoro jestes ciemna w tym temacie.
A TAK NA MARGINESIE TO CO TAK SIĘ OBURZACIE ?!?! Jaka wasza praca taka płaca !!!!
zdjecie uzytkownika
Uśmiechnięta - 2016-02-01 23:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jeszcze jedno. Kierownik dostaje pewną pule na sklep na podział premii. I to kierownik decyduje ile i komu da. Jednemu moze dać 150 innemu 400 . Wiadomo ,że da wiecej temu co jest bardziej wydajny i odnajduje sie na kazdym stanowisku pracy np. prócz kasy pójdzie na lade mięsną wspomóc dziewczyny. Dam sobie rękę uciąć ,ze co msc. podpisujesz ocene pracownika. Na jej podstawie kierownik przyznaje premie. Zbyt krótko widze pracujecie,lub malo sie interesujecie co wam dają do podpisania kierownictwo. Tak mało wiecie w tych sprawach ,ze głowa boli.
zdjecie uzytkownika
wiola - 2016-02-02 08:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Uśmiechnięta - 2016-02-01 23:28:37]:
Jestem i pracownikiem i klientem i nie życzę sobie żeby chora zasmarkana wciągająca fluka kasjerka mnie obsługiwała bo ktoś sobie wymyśla żeby nie chodzić na L-4 . Poczytaj kodeks pracy dział bezpieczeństwo i higiena.
zdjecie uzytkownika
Trololo - 2016-02-02 09:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odbiło Ci ?!?! Czy uśmiechnięta napisała,że przychodzi chora do pracy?!?! Napisała,że niekorzysta , stad jej wysoka premia. Najwidoczniej nie choruje.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2016-02-02 09:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Uśmiechnięta - 2016-02-01 23:18:10]:
100 % biuro,a nie pracownik
jeszcze odnies sie do tego co zbuntowana napisala

raz piszesz ze bardzo czesto zostajesz po godzinach
a drugi, ze sa to wyjatki ,klamliwa kobieto

sama to napisalas :A moja premia to tylko i wylacznie moja zasluga, bo to że zostaje bardzo czesto po godzinach pracy lub przychodze nawet 2 godz. szybciej to jest chyba wazne. Gdybys był/a odpowiedzialny za polowe regalow( herbaty,kawy,stella,rajstopy,szkoła,kasy,papierosy,wyprzedaże,130) w sklepie i do tego zajmował się warzywniakiem to ciekawa jestem czy bys mial posprawdzane wszystkie daty ,fifo, i dotowarowane w 8 h swojej pracy. Nie wspomnę już o siedzeniu na kasie.


wiec nie wmawiaj nam jak to pieknie twoj sklep wyglada ,bo nikt w to nie uwierzy

pieprzysz glupoty ,jak to ladnie jak to pieknie, a sie nosem podpieracie zeby zmiane zrobic ,a Ty dajesz przyklad ,za komuny to byl taki przodownik pracy u nas w firmie ,bardzo lubiany zawsze
zdjecie uzytkownika
lol - 2016-02-02 09:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z wikpedii:
Za rekord aktywista dostawał premię, a robotnicy podwyższenie norm. Typową sytuacją było naliczanie rezultatów pracy całej grupy (np. brygady) na konto rekordzisty.

hahahaha,z zycia wziete,nic sie w tym kraju nie zmienia
zdjecie uzytkownika
Uśmiechnięta - 2016-02-02 10:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kończę temat bo widzę,że sami ..... się tu wypowiadają. Szkoda na Was czas marnować!!!!
NA RYNEK KARTOFLE SPRZEDAWAĆ!
zdjecie uzytkownika
florka - 2016-02-02 11:47:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka :) Ciężko się wtopić w dyskusję, dziwne te wszystkie wklejki z wikipedii. Chciałam napisać tylko, że Stokrotka to wg mnie ciekawy sklep, szukają ciągle sprzedawców. Boję się jednak, że bym nie podołała ciężkiej pracy.
zdjecie uzytkownika
Jasne!!! - 2016-02-03 11:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jasiek - 2016-01-25 13:01:30]:
"Ty słuchaj nie możesz przyjść do pracy wcześniej bo nie mogłabym ci tego wynagrodzić, pula nagród i premii jest żałosna na ten miesiąc." Żenada zasuwałem po godzinach i przed godzinami i nigdy nie dostałem powyżej 1500 na rękę.nawet z wyprawka szkolna we wrześniu. Gdzie można tyle zarobić za gorliwa prace to zaraz się przenoszę wraz z miejscem zamieszkania.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-03 16:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jasne!!! - 2016-02-03 11:04:16]:
Ja też się przenoszę 700zł premii!U nas jest coś koło tego do podziału na cały sklep !!!!!
zdjecie uzytkownika
Uśmiechnięta - 2016-02-03 22:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda,że nie można wstawić zdjęć. Pokazała bym wam swoj kwitek. Moze wasz sklep ma niską pulę premii. U nas na tablicy informacyjnej jest wywieszona kartka z pulą do podziału. (U Was kierownik nie wywiesza takich informacji.?!?! ) Jest to kwota z czego pamietam to ok 4500 zł na 23 pracowników.
zdjecie uzytkownika
oo - 2016-02-04 12:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Trololo - 2016-02-02 09:17:14]:
Pewnie jest cyborgiem albo kosmitom bo nie ma ludzi którzy nie chorują mogą być tylko nie zdiagnozowani .
zdjecie uzytkownika
Jak ryba - 2016-02-04 22:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam 33 lata i nigdy nie byłam na L-4 a pracuje od 20 roku życia. Pozdrawiam tych co z byle katarem idą na tydzień zwolnienia. Nieroby.
zdjecie uzytkownika
ZBUNTOWANA - 2016-02-04 23:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Uśmiechnięta - 2016-02-03 22:32:39]:
U nas na tablicy wywieszaja wasze darmowe godziny w pracy i wychodzi ,ze 23 pracownikow waszego sklepu zostaje po 20 godzin dodatkowo miesiecznie co daje razem 460 godzin ,przy sredniej stawce 10 zl za godzine + 100% za nagodziny to 20 zl razy 460 daje 9200 zl -i tu kierowniczka nasza sie puka w glowe gdzie firma takich jeleni znalazla ,ze za pol darmo robote odwalaja

widzisz tylko WY ,wybrancy dostajecie premie ,bo my nie zostajemy po godzinach i jej nie mamy ,a jak zostajemy to zadamy nadgodzin i za dwa razy mniej zmarnowanego czasu mamy wasza premie

szkoda ze nie mozna zdjec wklejac ,bo bym ci pokazala moje nadgodziny :)
zdjecie uzytkownika
ZBUNTOWANA - 2016-02-04 23:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZBUNTOWANA - 2016-02-04 23:26:25]:
w tej firmie polowa obsady to grupa inwalidzka
z doopy sobie tego nie wytrzasneli i zdarza im sie miec problemy zdrowotne
jak plecki siada ,to moze doswiadczysz l4
33 lata ,to tylko polowa drogi do emeryturki
przy 45 latach sie przypomnij
zdjecie uzytkownika
ZBUNTOWANA - 2016-02-04 23:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie odpowiedz do zdrowej Jak Ryba ,wyzej
zdjecie uzytkownika
aa - 2016-02-05 19:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Uśmiechnięta - 2016-02-03 22:32:39]:
Twoje poświęcenie dla firmy wymaga specjalnego wyróżnienia więc proponuję abyś spisała sobie wszystkie nadgodziny i jak przyjdzie audyt to pokaż karteczkę z wykazem a audytorka na pewno Cię doceni bo my "nieroby" nie jesteśmy w stanie .
Masz 33 lata ,pewnie jeszcze trójkę dzieci i męża oraz codziennie gotujesz obiad z trzech dań a w pracy dziennie spędzasz 10 godzin
-Ty w ogóle wiesz na jakim świecie żyjesz.
zdjecie uzytkownika
OLA - 2016-02-06 17:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Uśmiechnięta - 2016-02-03 22:32:39]:
Ty chyba nie pracujesz w Stokrotce. Każdy sklep ma przyznawaną pulę 100 zł. na pracownika z tego odlicza się pracowników APT. Więc jeżeli masz 23 pracowników i np. 5osób APT to zostaje ci 1800 zł premii do podziału na pracowników sklepu. Jakim cudem ty ostajesz 700 zł. premii??????Chyba , że dobrze żyjesz z kierownikiem i prawie połowa premii idzie do ciebie. Dodatku ABS nie ma już ze cztery lata za to jest premia regulaminowa!!!!!!!!!!NIE OPOIADAJ BAJEK!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-06 20:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współczuję wam, że pracujecie w najgorszych Stokrotkach. Pewnie nie wiecie jak to jest być NAJLEPSZYM Z NAJLEPSZYCH.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-06 23:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Uśmiechnięta - 2016-02-03 22:32:39]:
Dzisiaj sprawdziłam wywiesza jest mniej niż 700zł przy czym sklep robi wszystkie wskaźniki.Audyt ok, tajemniczy, inwentaryzacja,straty,budżet ok. Zgadzam się z Olą nie pracujesz w Stokrotce!
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-06 23:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha, rozbawiacie mnie do łez. Niby skad bym tyle wiedziała? Na kazde pytanie na temat stokrotki moge odpowiedzieć . Pracuję już tu 4 no prawie 5 lat. Przypominam,że pracuje w supermarkecie a nie w markecie stokrotki.....
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-06 23:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ach jeszcze jedno . Nie zatrudnia nasz sklep pracowników z agencji pracy tymczasowej,bo taki pracownik sie nie sprawdza. Mamy 2 osoby na 1/2 etatu.
zdjecie uzytkownika
Jaja jak berety - 2016-02-06 23:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
700 zł na ile osób? ?! LOL
zdjecie uzytkownika
OLA - 2016-02-07 10:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2016-02-06 20:25:40]:
Jestem pracownikiem Supermarketu Stokrotki , która otrzymała nagrodę NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH, jestem też z-cą i wiem jaką pulę dostajemy na premię i NIE OPOWIADAJ BAJEK BO NIKT CI NIE UWIERZY, ŻE DOSTAJESZ 700 ZŁ. PREMII!!!!!!!Jeżeli ty dostajesz tak dużą premię to ile dostają pozostali pracownicy- pewnie WIELKIE NIC!!!!!Pewnie twoje koleżanki dowiedziały się ile dostajesz premii i dlatego musisz zasuwać po godzinach , bo one bez premii nie będą robiły i mają rację Radziłabym ci złożyć CV na kierownika bo szkoda, żeby taki pracownik jak ty marnował się na stanowisku kasjerki. Masz w sobie potencjał i samo zachwyt a brak ci pokory więc masz predyspozycje na kierownika sadystę .POWODZENIA!!!
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-07 11:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmawiamy z dziewczynami o naszych premiach i zapewniam Cię,że raczej każda dostaje REGULAMINOWEJ 300 zł i plus 0- 400 zł UZNANIOWEJ od kierownika. Nie tylko Ja dostaje najwyzszy próg premii od kierownika. Są jeszcze 3 dziewczyny co tyle dostają. Z jakiego regionu jesteście skoro tak niskie macie premie?!?!?!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja miała trzy etapy. Pierwszy to rozmowa z Kadrami przeprowadzona przez telefon (ok. 15 minut), drugi rozmowa z RKO, trzeci rozmowa z dyrektorem regionalnym.
Pytania: Pytania standardowe w oparciu o CV: dotychczasowy przebieg pracy, dlaczego odeszłam z poprzedniej firmy, dlaczego chcę dla nich pracować, ile chcę zarabiać, a czy zgodzę się za tyle i tyle. Teoretycznie wynagrodzenie składa się z podstawy i premii, o czym informują na rozmowie, ale tak naprawdę prawie niemożliwe jest dostać premię w tej firmie (o czym nie informują). Premia zależy od trzech rzeczy. Od wykonania obrotu ustalonego przez dyrektora (nierealne założenia). Od wyników inwentaryzacji (nie sprawdzacie towaru przy dostawie, nie macie wpływu na ochroniarzy, nie dostajecie gratisów od przedstawicieli, bo nie zamawiacie towaru)więc nie macie zbytnio wpływu na wyniki inwentaryzacji. I po trzecie od tzw. wydajności i tutaj głównie chodzi o zwolnienia lekarskie. Jak pracownik idzie na L4 to wydajność leży. Więc też nie ma premii.
zdjecie uzytkownika
OLA - 2016-02-07 17:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2016-02-07 11:55:40]:
A może dostajesz jeszcze premię w Euro???? Z jakiego jesteś sklepu podaj miasto, bo nie wierzę w tak wysokie premie. Wtedy my też powalczymy o takie premie!!!
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-07 19:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będę się powtarzać. Poza tym nie chce mi się już wam udowadniać,że JAKA PRACA TAKA PŁACA!!!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert