Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Stokrotka

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Teresa - 2016-04-30 04:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież pisałam, że w województwie zachodniopomorskim takie są pule do podziału. Nie moja wina ,ze pracujecie w stokrotkach ,które są nie opłacalne.
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-05-03 14:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli piszecie np o takim tarnobrzegu,ze tam jest premia25 zl,a w innym miescie jest premia w tak duzych roznicach,a moze wtym tarnobrzegu,jedni dostaja 300zl,a drudzy resztki to znaczy,ze ten sklep nie jest oplacalny go trzymac,albo zmienic kierownika,bo nie mysli o premiach dla swoich pracownikow tylko chyba o sobie i jak na tarnobrzeg to jemu raczej sie oplaca pracowac na pewno nie za najnizsza krajowa,no ale z tego co czytalam o tym tarnobrzegu to tam kierownik boi sie odezwac, na pewno sprzeciwic sie gorze,to znaczy ze sie do pelnienia tej funkcji nie nadaje.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ela - 2016-05-04 11:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostałam przeniesiona na inny sklep przez wrednego RKO .Jak się od tej decyzji odwołać to rujnuje mi życie !
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2016-05-04 20:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie czy możemy się w jakiś sposób bronić się przed przeniesieniami na inne sklepy? Dziś dowiedziałem się, że od jutra pracuje w innym sklepie do tego bardzo oddalonym od mojego miejsca zamieszkania ?
zdjecie uzytkownika
on - 2016-05-05 17:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialbym sie dowiedziec czy we wszystkich stokrotkach jest obowiazek kupowania towaru po terminie,a jak nie kupisz to dostaniesz nagane,bo na podkarpaciu takie metody sa stosowane.
zdjecie uzytkownika
Teresa - 2016-05-05 19:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas jak coś znajdzie się po terminie to ściągane jest ps- przeterminowanym. Później jesteśmy z tego rozliczani. Nikt nie musi kopiować. Zgłoś to do rko,lub napisz na zielona skrzynkę.
zdjecie uzytkownika
oni - 2016-05-06 09:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Podkarpaciu rko wiedzą o kupowaniu towaru nie ma ściągania na ps może i dlatego mają wyniki na sklepie jak towar kupią kasjerzy bo albo kupujesz albo nagany masakra jakas a ludzie boją się sprzeciwić bo boją się o pracę i kupują totalna żenada !!!!!!
zdjecie uzytkownika
ula - 2016-05-06 14:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze napisane,bo kasjerzy na podkarpaciu kupuja po terminie, jak nie to nagana wyskrobana przez kierownika nawet bez zgody gory sama pracowalam w takim sklepie gdzie byl kupowany np nabial,chemia,slodycze wiele innych rzeczy,ale to zalezalo jakie mialas wtyki u kierownika oczywiscie nie wszyscy kupowali, bo niektorym bylo odpisywane na ps co dzien po trochu,zeby gora sie nie rzucalazaluje tylko,ze wczesniej nie zanioslam do sanepidu i nie zglosilam do inspekcji pracy.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Teresa - 2016-05-06 21:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W głowie się nie mieści to co piszecie. Jak może was kierownik zmusic do kupowania przeterminowanych towarów?!?! Masakra. W życiu bym się nie zgodziła na to,wolałabym już nagane. Poza tym niby po co jest dokument PS-przeterminowany ?! A Może kierownik nie uzywa go bo towar który jest po terminie to wasza wina. Zle może wykladacie towar na sklepie? pewnie nie ukladacie wg. FIFO.
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-05-06 21:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co powiesz na to jezeli kierownikowi wjezdza towar przez kolejne trzy dni ten sam ,bo nie umie go zamuwic i ty mowisz tu zachowaniu fifo i jeszcze jedno ile mozesz zbierac nagan i dalej pracowac,jaka wina moze byc nasza, przeciez towar nie zamawiaja pracownicy,a na podkarpaciu zeby sprawdzic to musialas zostac po godzinach,bo wgodzinach pracy nie mialas na to czasu,a co powiesz na to,zeby postaszyc pracownika to na zebraniu propozycje taka mowi kierownik regionalny,tylko chyba jest tym nie do konca doinformowany co to oznacza.pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Teresa - 2016-05-07 04:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To raczej ten wasz kierownik nie powinien być na takim stanowisku. Skoro zamawia towar ,który nie schodzi. Co innego jak to są wrzutki lub automaty. Tego nie ogarniesz,dają ile wlezie. Twój kierownik powinien zmniejszyc BUFORY . Przekaż mu ,ze jest taka możliwość i wtedy będzie wjeżdżalo 50%towaru tego co teraz.
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-05-07 16:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racjeze nie powinien tam byc kierownikem,ale jak do gory nic nie donosi to znaczy,ze dla nich jest okej,szybki awans ze stoiska miesnego na stolek tylko to sie liczy,pracownicy i tak kupia towar,bo sie boja o prace.
zdjecie uzytkownika
Teresa - 2016-05-07 19:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tu sie bac? To kierownikownik powinien się bać o swoje miejsce i powinno mu być wstyd ,że nie potrafi zarządzać obsadą. Dziwie sie wam ,że pozwalacie na takie rządzenie.
zdjecie uzytkownika
Ela - 2016-05-08 09:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wracam do tematu
Jak się odwołać od decyzji RKO o przeniesienie na inny sklep
Pomocy !!!
zdjecie uzytkownika
ula - 2016-05-08 18:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto sie sprzeciwi jak kazdy boi sie o pracea jak zbliza sie regionalny to wszystko cicho nic nikt nie powie,a zmniejszyc bufory to jeszcze trzeba wiedziec co to znaczy,jak nawet nie zna obslugi kasy fiskalnej.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Teresa - 2016-05-08 21:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ula to jakim cudem ona jest kierownikiem ???? Kierownik musi znać pracę na każdym stanowisku. LOL
zdjecie uzytkownika
ula - 2016-05-09 15:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To byl cud,bo mialo byc inaczej, bo miala dziewczyna wrocic z macirzynskiego, jak wrocila to pani byla zastepca i dobrze urobila regionalnego,a dziwczyne wykonczyla psychicznie i sama odeszla,a jak bala sie nastepnej to powidzialze nie chce z nia pracowacito byl ten cud szkoda,ze sie jej ten cud nie przydarzy na kasie,ktorej nie zna.
zdjecie uzytkownika
liks - 2016-05-09 20:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co ty @Teresa kierownik wcale nie musi znać pracy na każdym stanowisku. Musi pokierować ludźmi żeby dobrze pracowali, powinien mieć doświadczenie w pracy o podobnym charakterze – najchętniej w branży FMCG, wykształcenie minimum średnie. Takich ludzi szuka firma
zdjecie uzytkownika
Teresa - 2016-05-09 20:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LIKS to po co są szkolenia e-learning lub testy skoro kierownik nie musi poznać
pracy na każdym stanowisku.?
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-05-09 21:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grunt to,ze dobrze wciska kit ludziom, towar po terminie,ale kiedys to wraca lepiej,zeby ta pani tam dlugo byla kierownikiem,bo jak na niej sie poznaja to dlugo pracy nigdzie nie znajdzie.
zdjecie uzytkownika
sprzedawca - 2016-05-10 06:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OLA święte słowa znam tego kierownika i fakt nie umie obsługi kasy to prawda ale ma od tego zastępców co w razie awarii muszą być na kasie a ona umywa ręce od tego ślizga się cały czas ale to przez rko który stoi za nią murem do czasu kiedy się nie zmieni bo odrazę wyleci zero kontroli jakiej kolwiek przez górę sprzedają stare śmierdzące mięso a po terminie kupują pracownicy i zawsze inwentaryzacja wychodzi ok gorzej jak robi inna firma heh wtedy to braków co nie miara i dziwne ze wtedy jest źle inwentura szkoda gadać tu napewno potrzeba innego rko który ogarnie ten sklep razem z wymianą całego biura !!!!!! Wtedy ludzie przestaną milczeć i się bać o pracę
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2016-05-10 14:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stokrotka Lubin Centrum. Wynagrodzenie kasjera 1567zl. A jak jest u Was?
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-05-10 16:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyzbyscie pisali otarnobrzegu,bo ja tam dostalam prace z apt,tam kierownik rzeczywiscie nie zna obslugi kasy fiskalnej nigdy wiecej do takiego sklepu,chociaz bym miala nie pracowac ,teresa a co do wstydu ihonoru to z tym trzeba sie urodzic,ale to nie ten przypadek nikomu nie polecam,bo chyba kto ma do siebie jakis szacunek i godnosc to go tam nie ma.
zdjecie uzytkownika
Margaret - 2016-05-11 21:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie do zastępców. Nie wkurw..ia was to ,że kasjerzy mają zaledwie 200 zł na rękę mniej od nas zastępców??? Czy w Lublinie w końcu nas docenią i dadzą podwyżkę konkretną???? Niedługo nikt nie będzie chciał pracowac jako zastępca za tak smieszne pieniądze! W Lidlu zastępca ma 2800 na rękę a tu w stokrotce mamy 2000 na rękę. Gdyby zatrudniali w lidlu to bez wahania przeniose się. Stop pracy za marne grosze!!!!!
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2016-05-11 21:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro macie 2000 na rękę a kasjer ma 1570 to różnica jest jednak większa.
zdjecie uzytkownika
robol - 2016-05-11 23:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pieniądze w tej firmie są masakryczne, awans o kilka stanowisk a w tym miesiącu bez premii troche więcej od najniższej krajowej. nie polecam przychodzić jeśli ktoś myśli o pracy tutaj na stałe, tutaj nigdy dobrze nie zarobisz.
zdjecie uzytkownika
Margaret - 2016-05-12 09:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wojtek chyba wiem co piszę! Kasjer z premiami trzema ( stała,regulaminowa,uznaniowa) ma 1800 na rękę. A z-ca 2000 z premią na rękę!!!!
zdjecie uzytkownika
aniaA - 2016-05-12 18:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na podkarpaciu kasjer 1355 zl na reke plus premia ''uznaniowa'' od kierownika 25 zl nie zaluje, ze mnie zwolnili z powodu redukcji etetow, wstokrotce raczej niczego sie nie dorobisz chyba ze garba od roboty.
zdjecie uzytkownika
schizik - 2016-05-12 18:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miesiąc przepracowany(bez kilku dni dosłownie) i jak zobaczyłam ile kasy mi wpłynęło to się zasuwiście ucieszyłam ,że mi się umowa niedługo skończy. Atmosfera ok, kierownictwo też, ale ja piechtole takiej pensji to ja nigdy w życiu nie dostałam, a nie mam juz 20 lat żeby nie wiedziec jak wyglądają prawdziwe zarobki.W wuj obowiązków i nie ważne jak to wszystko ogarniesz- masz to zrobić i tyle. Totalna porazka. Premia 26zł!! Idę gdzie indziej i nie polecam Stokrotki jako pracy na dłuższą metę. ŻENADA PEŁNA PARĄ.
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2016-05-12 23:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Margaret u nas w Lublinie w Stokrotce w centrum żaden kasjer takiej pensji nie ma!
zdjecie uzytkownika
Tola - 2016-05-13 07:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O czym wy piszecie może w zachodnio pomorskim taka kasa jest bo na Podkarpaciu to zastępca nawet nie ma 1800 ms rękę kasjer 1355 a kierownicy 200 zł max więcej i tyle premie od kierownika to są po max 50zl na głowę takie docenienie ludzi totalna porażka godz nocne 3zl brutto a trzeba spełnić wymogi na kasie ogromne nie dość ze musisz polecić towar i szereg dzień dobry itd o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się jak nie wiem to cie docenia 50zl brutto jeszcze jak zasłużysz i kierownikowi podpierdzielisz kogoś to premie dostaniesz ale jak nie wlazisz w .... kierownikowi to zapomnij o premii i rób za najniższą krajowa porażka totalna nie polecam nikomu pracy w stokrotce! !!
zdjecie uzytkownika
p - 2016-05-13 09:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest też w ss26 jak jedna na drugą doniesie to dostanie premię tylko że kierowniczka nie widzi że te panie donosicielki to nic nie robią tylko obserwują , na to tracą najwięcej czasu i to własnie one nic nie robią . Kierowniczka jest osobą zupełnie nie nadającą się na to stanowiska zero wiedzy straszy tylko białą kartką tak samo jest z zastępcami. Pustki na półkach towar stoi na paletach . Nabiał stoi do 14.00. Nie ma nadzoru jak jedzie dyrektor to wszyscy wiedzą z góry że będzie . Karuzela się kręci .
zdjecie uzytkownika
bella - 2016-05-13 12:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypłata zastępcy kierownika netto to 1524 zł, jeśli będzie dobra premia ( a rzadko jest) to dodać 200 zł zatem 1724 zł i robisz wszystko: zamówienia,dokumenty jesteś kasjerem, magazynierem i sprzątaczką, odpowiadasz za cały sklep.
Gratulacje dla rządzący tą firmą, macie dobrze opłacaną kadrę
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-05-13 19:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kazdej stokrotce tak jest jak jedzie dyrektor to praca sie kreci,a tak to towar na magazynie puste polki, kazdy patrzy na kogo doniesc kierownikowi i zgarnac 25 zl premi zenada ludzie nie dajcie sie ponizac.
zdjecie uzytkownika
Tola - 2016-05-13 20:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dyrektorzy jeżdżą to zawsze jest meil ze jedzie albo telefon ze jada także wtedy jest szał na sklepie kierowniczka nawet bierze się do roboty i wtedy praca się kręci na maxa nawet rko dają znać ze dyrektorzy jeżdżą !!!! Wtedy sklep jest idealnie przygotowany i dla dyrektora jest ok ciekawe jakby nikt nie dał znać ze jedzie dyrekcja połowa ludzi napewno by nie siedziała na stanowiskach !!!!!
zdjecie uzytkownika
aia - 2016-05-14 17:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tola tu masz racje,a praca wstokrotce to porazka nie polecam sama zrezygnowalam inie zaluje, jak dyrektor jedzie to wszyscy na bacznosc,nie w kazdym sklepie kierownik jest kasjerem,bo co jezeli nie zna obslugi kasy.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Gocha - 2016-05-14 21:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aia - 2016-05-14 17:51:29]:
Tola o czym ty piszesz?? Jakie połowa ludzi nie siedziałaby na na stanowiskach? U nas jest tak mało ludzi na zmianie, że takie teksty to śmiech. Podobnie jak te o telefonach i że nagle bierzemy się do roboty i sklep jest super. Brednia. Rozbawia mnie również wipisywane tu, że kierownik nie siedzi na kasie. Ciekawe która z nas miała by zastąpić kierowniczkę. Nie wiem jakich kierowników wy macie, ale u nas cała ekipa naprawdę zasuwa. Niestety w wypłacie nie widzimy podziękowania.
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-05-15 13:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie mowimy tu o siedzeniu na kasie tylko o obsludze kasy fiskalnej,ze kierownik nie zna obslugi a to sa dwie rozne rzeczy,a mnie rozbawia toze dajesz sie wykorzystywac za grosze jednak doceniasz wszystkich tylko nie siebie zenada.
zdjecie uzytkownika
Ela - 2016-05-16 10:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wracam do tematu
Jak się odwołać od decyzji RKO o przeniesienie na inny sklep
Pomocy !!!
Dlaczego Ci ludzie nas nie szanują i rujnują nam życie.
Pracowałam na jednym obiekcie 7 lat .A On przychodzi i z sarkastyczny uśmiechem już tu nie pracujesz. Poświęciła tej firmie 7 lat mojego życia zero dyskusji czemu Oni tego nie doceniają .(Doradzicie "nie wiem" Zielona linia,RDO.Prezes,rozmowa ,pismo)
zdjecie uzytkownika
Tola - 2016-05-16 12:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest właśnie cała stokrotka myślę że z prezesem musisz porozmawiać albo najlepiej zgłosić się do związków zawodowych może oni Ci pomogą co w tej sytuacji zrobić ktoś chciał się ciebie pozbyć i przesunęli Cię na inny sklep. Jednym słowem Ci współczuję ale nie poddawaj się i próbuj szukać pomocy powodzenia
zdjecie uzytkownika
p - 2016-05-16 23:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie możesz zrobić bo umowę masz podpisaną z Lublinem a nie konkretnym sklepem w którym pracowalas
zdjecie uzytkownika
hh - 2016-05-17 09:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2016-05-16 10:54:37]:
Ela tak jest jak na stanowiskach zasiadają pampersiarze nie szanują wtedy nikogo nie liczy się doświadczenie i umiejętności tylko układy . Moja rada olej to wszystko i szukaj innej pracy ,na Stokrotce świat się nie kończy.
zdjecie uzytkownika
Ela - 2016-05-18 10:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukuje kontaktu do Związków Zawodowych. Morze tam mi pomogą?
zdjecie uzytkownika
Alkaaaa - 2016-05-18 11:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2016-05-18 10:57:36]:
wydaje mi się, że związki nic tu nie poradzą, masz umowę o pracę podpisaną ogólnie ze Stokrotką a nie masz konkretnego miejsca wykonywania swojej pracy, tj. konkretnego sklepu.
zdjecie uzytkownika
aga 117 - 2016-05-19 00:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2016-05-18 10:57:36]:
WEJDZ NA FACEBOOK pANI ANNA WIśniewska szefowa związków w tychach
zdjecie uzytkownika
Ela - 2016-05-19 10:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga 117 - 2016-05-19 00:07:37]:
Poproszę o link bo nie mogę znaleźć ktòra to Pani
zdjecie uzytkownika
ona *** - 2016-05-19 13:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2016-05-18 10:57:36]:
Witam,niestety związki nie bardzo mogą pomóc chyba ,że będą wiedziały o okolicznościach przeniesienia i sytuacji na danym sklepie,w umowie nie ma Pani przypisanego miejsca pracy tylko miasto( choć nie zawsze).Prawda jest taka,że może Pani być przenoszona na dowolną placówkę.
Proszę o kontakt awisniewska_mzzp@o2.pl ,może coś się uda zrobić.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
MAGDA - 2016-05-20 04:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, mam pytanie. Wie ktoś czy jest możliwość wzięcia pożyczki bez oprocentowania w stokrotce? W różnych zakladach jest możliwość wzięcia 10 tys. A u nas w firmie? Wie ktoś coś?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie miało miejsce dzień czy dwa po osobistym złożeniu cv. Kierownik , Pan K. zrobił na mnie wrażenie osoby miłej, a przede wszystkim otwartej. To duży plus, bo nie tylko praca się liczy , ale tez osoby nade mną. Poszło szybko, sprawnie, wyszłam w lepszym nastroju, niż weszłam.
Pytania: Tradycyjne i zupełnie normalne, bez głupot z wnikaniem w to, co niepotrzebne. Dlaczego chcę tu pracować? Jakie były moje obowiązki w podobnych miejscach?
zdjecie uzytkownika
ona *** - 2016-05-20 09:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAGDA - 2016-05-20 04:34:40]:
Witaj,tak w wielu zakładach pracy można dostać pożyczkę bez oprocentowania,ale dzięki temu że istnieje PKZP czyli Pracownicza Kasa Zapomogowo Pożyczkowa,u nas też istnieje ale przy związkach zawodowych i pożyczki są udzielane do wysokości wkładów ,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
oli - 2016-05-24 01:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tola - 2016-05-16 12:48:57]:
Poszukaj troche bliżej bo może to nie wina rko tylko twoich kierowników którym byłaś nie na ręke a nie wiedzieli co z tobą zrobić to podsóneli pomysł rko a on za nich załatwił problem

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Stokrotka!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert