Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stokrotka Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Stokrotka Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jan - 2014-06-10 14:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
to co się dzieje w stokrotce w Hrubieszowie to szok rozbijają dwie rodziny wynoszą co się da i mówią że im nic nie zrobią bo kierowniczka to rodzina
zdjecie uzytkownika
Stokrotek - 2014-06-24 08:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie gadanie nie powinno być w ogóle tolerowane. Aż dziw bierze, że nigdzie to nie zostało jeszcze zgłoszone.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-06-24 10:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w stokrotce na osiedlu gorki w lublinie to jeden wielki syf ;mieso obeschniete stare kielbasy z bialym nalotem ,stare ,a ekspedientka twierdzi ze to sol - a sol wylazi po tygodniu lezakowania w bonecie ot co .w sklepie ogolny balagan - gdzie jest jakis kierownik z glowa na karku pytam
zdjecie uzytkownika
Master - 2014-06-24 21:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biały nalot występujący np. na kabanosach lub innych suszonych lub podsuszanych wędlinach jest dopuszczalny.Następuje w sposób naturalny i jest to właśnie sól. Większość wiodących producentów zaznacza to na opakowaniu zbiorczym. Kliencie zamiast mówić o syfie zastanów się nad swoją edukacją.
zdjecie uzytkownika
Stokrotek - 2014-06-25 01:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze można byłoby się do czegoś przyczepić, chociaż wątpię, że popełniony został jakiś spory bubel...
zdjecie uzytkownika
Stokrotek - 2014-06-26 01:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czego Ty po obcych ludzi się spodziewasz? Na odpowiednie traktowanie trzeba sobie zasłużyć albo to wypracować.
zdjecie uzytkownika
Sylwia stokrotka - 2014-06-26 07:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karolina markiewicz z ul stanisławowskiej.zabrała 2 psy koledze ze stokrotki z ul krzemienieckiej mieszka przy ul.rakietowej 123m2.zamiast opiekować psami oddała je do adopcji za pieniądze zamiast pomóc koledze zoobowiązała sie do opieki nad nimi z pracy to zarobiła i pozbyła sie oddała je straźnikowi miejskiemu gabrysiowi z ul stanisławowskiej karolina markiewicz pracuje w stokrotce na ul krzemienieckiej.jest nieuprzejma dla klienta
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-06-28 17:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w stokrotce przasnysz jest super.to prawdziwy zakład pracy chronionej,żłobek,ochronka.chcesz pracować na rano to pracujesz na rano,chcesz wolne masz wolne w grafiku jesteś na popołudnie nie pasuje ci to przychodzisz na rano,boli cię głowa bież urlop na żądanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cię obchodzi że robota nie będzie zrobiona,możesz zagrozić że pójdziesz na zwolnienie ,popłakać się można albo powiedzieć że dzieci chore ,mamusię przysłać .ubliżyć kierownikowi i masz wszystko załatwione,a jak jeszcze nic nie robisz to jesteś super, no może trochę trzeba coś tam na ściemniać pokręcić się na fotelu. zająć się życiem prywatnym pracowników.obgadywaniem.plotkowaniem donoszeniem na innych totalny roz...rdziel
zdjecie uzytkownika
mieszkanka - 2014-06-29 18:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Koszalińskiej stokrotce trzeba być cierpliwym żeby zrobić zakupy jedna pani na stoisku mięsnym
zdjecie uzytkownika
JANA - 2014-06-30 08:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jan - 2014-06-10 14:21:37]:
Masz racje w jednej rozbijają małżeństwa nie mając własnych problemów dorabiają je innym interesują się wszystkim tylko nie pracą , kontrole jak wyjdą gorzej to kto winny pracownik nie widzą samych siebie jak siedzą na zapleczu z ulubieńcami i obgadują wszystkich po kolei a pod koniec zmiany wszyscy mają szybciej się ruszać bo nic niezrobione , rozkładaj palety na tempo , fejsuj i kasuj jednocześnie
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-07-04 22:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
traktuja nas jak akwizytorow ,najpierw sprzedaz bezposrednia na kasach ,teraz na mięsie mam regulke strzelac jaki ser wedline polecam ,paranoja (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aa1 - 2014-07-04 23:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2014-07-04 22:58:52]:
oj to się zdziwisz... i jeszcze zatęsknisz za lubelskim(usunięte przez administratora) Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-07-05 10:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem dwie kolezanki przeszly i sobie chwala
ja sie pracy nie boje ,ale nie bede znajomym(bo nasz miasto jest nie duze)wciskac jakiegos chlamu bo sie gowniarzowi po studiach chcialo zamowic pare tys ton wiecej ,niz jestesmy w stanie sprzedac,zawsze mnie mierzilo jak akwizytor wciskal komus towar a teraz ja mam byc taka sama ...nigdy w zyciu,sklep to ma byc sklep klient wybiera ,a nie ceny z kosmosu w porownaniu z innymi sklepamia,gazetki jak cos w promocji to inne sieci maja w tym samym czasie ten sam towar o 30 % taniej ,a ja mam na tych gnojkow sie upokarzac i martwic sie o premie bo tajemniczy klient wejdzie i regulki nie uslyszy??
Nie ,to nie moja bajka,kierowniczka tez chodzi markotna ostatnio ,mowi ze juz na nic nie maja wplywu ,zadnych przecen ,zadnych wyrownan od akwizytorow,tylko straty ma do wgladu i to wszystko ,a te coraz wieksze,Sprobuje gdzie indziej ,nic mnie tu nie trzyma ,nic nie trace ,moze byc tylko lepiej
zdjecie uzytkownika
oaza - 2014-07-06 10:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w stokrotce na wyzynnej w lublinie totalny nielad -wedliny skapane w bialym nalocie ,mieso wczorajsze a ekspedientka z cala powaga twierdzi ze to sol wyszla ha ha ona wychodzi jak wedlina lezy tydzien ,prasa bardzo dlugo lezy na wozku iczeka na wylozenie itp ,mysle ze to wina kierownictwa nie ma komu wszystkim pokierowac .
zdjecie uzytkownika
kora - 2014-07-08 07:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie zgadzam się z przedmówczynią, nie tylko na wyżynnej ponuje taki nieład.Stokrotki zchodzą na manowce jeśli chodzi o dobry towar, obsługę a tym bardziej kierownictwo.Ekspedientki dają z siebie wszystko,a kierownictwo i tak tego nie docenia.Większości osób pełniących funkcje kierownicze nie ma pojęcia o pracy na swoim stanowisku.Ślizgają sie i promuja kosztem pracowników.
zdjecie uzytkownika
kora - 2014-07-08 07:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zipo - 2014-05-07 18:21:10]:
Nie polecam tam pracy przede wszystkim ze względu na kierownictwo, bardzo ciężko jest.Dziwczyno jak chcesz nagany dostawać za byle co, to nie polecam.Panuj straszny ruch.
zdjecie uzytkownika
Stokrotek - 2014-07-08 10:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sugerujesz, że jakby wpadła tam kontrola to by pozamiatali wszystko i tylko by się kary posypały? Może wreszcie warto coś z tym zrobić.
zdjecie uzytkownika
Rybnik - 2014-07-09 09:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od dłuższego czasu "Nasza Logistyka" to jedna wielka ściema! Dostawy przychodza jak chcą i kiedy chcą. Człowiek napierdziela po całym dniu i jeszcze ma zostawac dłużej bo przecież ważne jedst to że ma się towar, który przychiodzi dwa razy ten sam. Na magazynie miejsc paletowych 8 a oni daja rano 10 a wieczorem 10! Aleje zastawione a audyt tylko zakasa rękawy i czeka zeby tylko napisać co jest nie tak. Kierownictwo jest spoko aż dziw że jeszcze sie nie zwolnili bo taki syf trzeba ogarniać co inni nie maja pojęcia. Dyrektor lub prezes gdyby u nas popracował dwa dni to juz więcej by sie na naszym sklepie nie pokazał bo doznał by jasności jak to wszystko wyglada. Od 5 lat mojej "kariery" tak źle nie było. (usunięte przez administratora)Choćby zostawanie po godzinach...dlaczego nasza firma nie wprowadzi dyskietek do ewidencji pracy? Bo nie wypłaciła by sie za nadgodziny. Prace swoja sdzanuję ale to co sie teraz tworzy w Stokrotce to przechodzi ludzkie pojęcie! Szanowny dyrektorze i Prezesie czas odejść...
zdjecie uzytkownika
oaza - 2014-07-20 13:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w stokrotce w Lublinie na wyzynnej do wymiany kierownik - moze zobaczy bialy nalot na wedlinach i przedwczorajsze mieso udajace swieze .ja juz tam miesa i wedliny nie kupie ,
zdjecie uzytkownika
stenia - 2014-07-22 21:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kora - 2014-07-08 07:06:24]:
święta prawda...to są już raczej ( usunięte przez administratora )...
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-02
Żródło: gazetapraca.pl
Lublin
(lubelskie)
Stokrotka Sp. z o.o. - jesteśmy polską firmą, działającą na rynku od 20 lat. Mamy sieć blisko 250 sklepów spożywczych w całej Polsce oraz własne magazyny logistyczne. Zatrudniamy ponad 7200 osób (w centrali w Lublinie ponad 400) i nadal dynamicznie się rozwijamy. Stawiamy na wartości, które określają nas i naszych pracowników jako zgrany zespół mający wspólny cel.Obecnie do Centrali w Lublinie poszukujemy kandydatów do pracy na stanowisku:KIER
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
stenia - 2014-07-22 21:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mag - 2014-05-25 11:20:49]:
Kiedy stoktotka powstawała,było wszystko ok..Teraz to są obozy pracy..2 osoby na zmianie mają ogarnąć cały sklep,obsłużyć klientów,rozłożyć towar i co jeszcze???zrobić planogram...1 osoba na mięsnym i też ma wystarczyć..niewolnictwo..
zdjecie uzytkownika
Stokrotek - 2014-07-23 00:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Stenia Przecież nikt Ci nie każe pracować w sieci Stokrotka (w którejkolwiek placówce byś nie pracowała). Zawsze można się na pięcie obrócić i ruszyć w drogę. Chętnych na pewno do pracy na sklepie nie zabraknie, bo wielkich umiejętności nie trzeba posiadać, wykształcenia też nie. Także tutaj ukłon w stronę osób startujących od zera. Dla takich ludzi również potrzeba pracy.. A na warunki finansowe zgodziła się jedna i druga osoba. Ja mam nadzieję, że może kiedyś przyjdzie czas podwyżek i premii jeśli chcieliby co lepszych pracowników jakoś sobie zjednać. Na pewno pozytywnie by to wpłynęło na postrzeganie sieci.
zdjecie uzytkownika
Kulmi - 2014-07-23 23:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stokrotek - 2014-07-23 00:16:16- Co ty za głupoty opowiadasz, co znaczy, że nikt Ci nie każe tam pracować? Ja pracuje jako magazynier w strokrotce i mam największy zapieprz ze wszystkich pracowników. Towary przyjeżdżają jak chcą, produkty są wymieszanie z paletach np. woda wymieszana z piwem i z jedzeniem. Dochodzi do sytuacji, gdzie np. jest za dużo wody i nie ma gdzie umieścić w magazynie. Oczywiście, kasjerki mogą robić mi syf na magazynie, np. przyjeżdża 6 palet, które się nie mieszczą na magazynie, to kasjerki przychodzą i szybko rozładowują. Efekt? Część produktów biorą na sklep, zaś resztę zostawiają w koszyku i koszyki zaprowadzają do magazynu. Ja mam bałagan, muszę się męczyć z moim towarem, by przejechać do półek. Mam zawsze półgodziny na rozładowanie jednej wielkiej palety. Magazyn też ciasny jak cholera, jest problem z przewożeniem towaru do półek, bo bez przerwy kasjerki się kręcą po magazynie. Jeszcze śmieci muszę wywozić na osiedle 300m od marketu, do kontenerów. Kasjerki mogą bez problemu obijać się po magazynie, natomiast ja musz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak wół. Jak ja się nie wyrobię z paletą w półgodziny, to zawsze z*ebe dostaje od kierowniczki. Mam dosyć tej roboty, za tydzień składam wypowiedzenie i niech kierowniczki same zap*eprzają po tym magazynie. Kierowniczka zawsze mi się chwali, że szybko rozładowuje palety, tyle, iż ona zabiera się za te łatwiejsze np. za palete ze samym cukrem. Kasjerki jeśli chcą iść na ćmika, mogą to zrobić jedynie wtedy kiedy wywożą śmieci.
zdjecie uzytkownika
aa1 - 2014-07-24 19:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kulmi - 2014-07-23 23:52:13]:
strasznie jesteś rożalony ale muszę Cię rozczarować nikt w tej firmie za Tobą nie zapłacze. Myślisz ze jesteś niezastąpiony ale bez Ciebie ta firma dalej przetrwa.Co więcej jest masa chętnych na Twoje miejsce
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-31 22:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zupełnie odradzam pracę w jednej ze Stokrotek w we wschodniej dzielnicy Lublina. Chaos organizacyjny, zawieszające się komputery( wg jednej z kierowniczek to z przyczyn wprowadzenia nowego systemu informatycznego- fajnie wiedzieć),ciasne przejścia do magazynu do którego ledwo co da się upchnąć, Utrzymasz się w tej pracy jeśli: lubisz zataraniać ja wół pociągowy, najlepiej się rozdwoić i w jednym czasie obsługiwać kasę, myć podłogę, sprzątnąć śmieci z pod kas, wywieść owoce i warzywa do chłodni. Wymagania w porównaniu do oczekiwań to przerost formy nad treścią. Kochane panie kierowniczki oczywiście we wszystkim mają rację, nawet jak się pomylą. Ludzi do pracy brakuje, to trzeba wysługiwać się pomocy Agencji Tymczasowej by kogoś przysłała. Szkolenie jest tylko w teorii i tylko na papierze, szafki brudne, brak kluczy, wszechogarniający bałagan na sklepie. Atmosfera w pracy taka sobie. są i przychylni ,,donosiciele''. Klepanie słodko-pierdzacych formułek ,,Dzień dobry, siateczkę, w sytuacji gdy 80 proc stałych klientów ma ich w domu do groma- bezcenne. Polecanie produktów czyli aktywna sprzedaż np. kakaa, które powinno stać w lodówce, ,,super pomysł''
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski