Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aa1 - 2014-07-24 19:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kulmi - 2014-07-23 23:52:13]:
strasznie jesteś rożalony ale muszę Cię rozczarować nikt w tej firmie za Tobą nie zapłacze. Myślisz ze jesteś niezastąpiony ale bez Ciebie ta firma dalej przetrwa.Co więcej jest masa chętnych na Twoje miejsce
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-31 22:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zupełnie odradzam pracę w jednej ze Stokrotek w we wschodniej dzielnicy Lublina. Chaos organizacyjny, zawieszające się komputery( wg jednej z kierowniczek to z przyczyn wprowadzenia nowego systemu informatycznego- fajnie wiedzieć),ciasne przejścia do magazynu do którego ledwo co da się upchnąć, Utrzymasz się w tej pracy jeśli: lubisz zataraniać ja wół pociągowy, najlepiej się rozdwoić i w jednym czasie obsługiwać kasę, myć podłogę, sprzątnąć śmieci z pod kas, wywieść owoce i warzywa do chłodni. Wymagania w porównaniu do oczekiwań to przerost formy nad treścią. Kochane panie kierowniczki oczywiście we wszystkim mają rację, nawet jak się pomylą. Ludzi do pracy brakuje, to trzeba wysługiwać się pomocy Agencji Tymczasowej by kogoś przysłała. Szkolenie jest tylko w teorii i tylko na papierze, szafki brudne, brak kluczy, wszechogarniający bałagan na sklepie. Atmosfera w pracy taka sobie. są i przychylni ,,donosiciele''. Klepanie słodko-pierdzacych formułek ,,Dzień dobry, siateczkę, w sytuacji gdy 80 proc stałych klientów ma ich w domu do groma- bezcenne. Polecanie produktów czyli aktywna sprzedaż np. kakaa, które powinno stać w lodówce, ,,super pomysł''
zdjecie uzytkownika
waldus - 2014-08-03 18:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuję w wyszkowie ogólnie kierownictwo jest spoko atmosfera prawie rodzinna znamy się od lat ale te zasady i wymagania są wymyślone przez debili jak kobieta pracująca na wędlinach ma tyle mówic kiedy ma słuchać klienta jak ma mówić dzień dobry kroic warzyć pytać czy cienko czy grubo polecić wędlinę i jeszce zaprosić ponownie przeciesz one niedają dojść do głosu klientowi a jeszcze wędliny i mięso polecane to totalna porażka .ABSURD
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-06 19:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [waldus - 2014-08-03 18:09:32]:
Popieram Stokrotka Na Majdanku to jedna z najgorszych w mieście...
zdjecie uzytkownika
cycu - 2014-08-09 22:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas jest fajnie fajne są kierowniczki ale czy u was na wędlinach jest osoba na stanowisku koordynator bo z tego co czytałem w TOP INFO to podobno wycofali takie stanowisko a u nas nadal uwaza że jest i nic nie robi poza siedzeniem i gapieniem się w komputer i jedzeniu gratisów.
zdjecie uzytkownika
Klient - 2014-08-23 08:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Zwracam uwagę Stokrotce na wodę TAK niegazowaną.. Na opakowaniu napisane jest, że niegazowaną, a w rzeczywistości lekko gazowana. Wczytując się w etykietę z tyłu butelki jest tam informacja, że woda jest nasycony CO2, jednak napis na etykiecie przedniej wprowadza klientów w błąd. Kiedyś ta woda rzeczywiście była niegazowaną i jest ona naprawdę dobra, jednak po zmianie szaty graficznej (moim zdaniem na gorszą) zaczęliście oszukiwać klientów. Tak tak to jest oszustwo. Powinno być napisane na etykiecie, że woda jest mało gazowana i po problemie.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-08-31 00:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja ta firme mozna traktowac powaznie ,wlasnie rozwalilam z 2 tys fiszek za free ,bo tak trzeba ,koniec miesiaca nie ma komu robic,a ja samotna matka zamiast dzieci do szkoly ograniac to na sklepie po nocach zaiwaniam ,chyba wezme kiedys z kamery zegram filimik, jak to sie tu u nas pracuje w godzianch pracy

zdjecie uzytkownika
Lalllla - 2014-08-31 18:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak koniec kwartału, a fiszki trzeba roznieść, wszystkie ceny do góry, a Stokrotka chce być konkurencyjna wobec innych sklepów - tylko nie takim sposobem.
Lepiej już było, teraz będzie już tylko gorzej !!!!
zdjecie uzytkownika
Lilka - 2014-09-12 01:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy wiecie kto zabiera do domu lekko przeterminowane piwo, bombonierki itp. Powiem, że są to znaczne ilości np 100 puszek piwa ????
zdjecie uzytkownika
niestokrotek - 2014-09-13 14:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odradzam zakupy w Stokrotce w Lublinie na Majdanku... Chamowate kierownictwo zarozumiałe, chamskie.
zdjecie uzytkownika
ulkaaa - 2014-09-15 19:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niestokrotek - 2014-09-13 14:08:45]:
A to bardzo ciekawe, bo Pani za banana poleciała, a tu takie coś....
zdjecie uzytkownika
Ekspedientka - 2014-09-19 22:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oaza - 2014-07-06 10:22:19]:
Jak się nie znasz to z całym szacunkiem ale się nie udzielaj problem jest w tym że tak faszerują teraz wedliny przeróżnymi specyfikami że po godzinie od momentu wyłożenia kiełbasy wyłazi sól także nie komentuj
zdjecie uzytkownika
stokrotka - 2014-09-25 10:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz w stokrotkach jestb jak w ( usunięte przez administratora ) biedronkach jest raj
zdjecie uzytkownika
Monia - 2014-10-10 12:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś wypłata osoba niepełnosprawna 2 grupa 1219-nic dodać nic ująć. Będą badać zadowolenie z pracy ha ha
zdjecie uzytkownika
rMev - 2014-10-19 20:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyzysk
Dlaczego w Lublinie tak się dzieje bo budujemy galerie a miejsc pracy niema zarobki jak są dobre to praca bez umowy cchodzi o wykończenia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-23 12:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stokrotka na wyrzynnej powinni zamknoc.co yam sie dzieje to szok ludzie pravujo po ok
180 lub wiecej godz.mc
.nie placoc za nie i nie oddajoc pozatym tolerowane jest donosivielstwo i nie wazne czy donosiciel mija sie z prawdo w nagrode sie ma lepszy grafik oraz premie pozatym kierowniczki so beszczelne ponizajo kiedy nie mają humoru mobingujo glownie osoby które pracują solidnie az dziw ze nikt takiego zachowania jeszcze nie zglosil ludzie wolą odejsc pozatym xe wszystkim jest problem paski placowe cud jak wydadzo głównie tego nie robią na interweryzacji kierowniczki so nieudolnie wiecznie chcą zeby zostac i nie ważne ze 12godzin juz przepracujesz bo co ci szkodzi jeszcze dwie lub wiecej gofz.zostac na miesie i wedlimach kaxo wciskac dupki wrdlin i mieso które nieraz z opakowania smietdzi bo ma krótkie daty lub wczesniej kieroniczka nie pozwolila ptzecenic jeszcze długo by wymieniac tę stokrotke odradzam chyba ze ktos lubi podobne klimaty
zdjecie uzytkownika
Edgar Alan Poe - 2014-10-28 21:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego jest notoryczny brak wymiany ubrań roboczych i musimy chodzić jak te dziady z niską samooceną, to uwłaczające człowiekowi, który przychodzi do pracy w czystym i uprasowanym ubraniu. Zdecydowanie łatwiej jest kierować grupą w brudnych ceglanych obozowych furażerkach i zielonych workach niż w czystych białych koszulach. Odniesienia wg. mnie są jak najbardziej na miejscu - bo praca czyni wolnym !
zdjecie uzytkownika
KAT - 2014-10-28 21:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stokrotka - okręt cieniów minionych, jest noc.
zdjecie uzytkownika
hars - 2014-10-29 02:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edgar Alan Poe - 2014-10-28 21:31:10]:
@Edgar Alan Poe widzę, że Tobie tylko ubiór przeszkadza. Anonim który napisał przed Tobą miał jednak więcej żali. Może powiesz jak to wygląda z Twojej perspektywy? Warto tam się trochę pomęczyć? Taka praca na przeczekanie zanim nie znajdzie się czegoś lepszego? Ile w ogóle można zarobić w stokrotce ?
zdjecie uzytkownika
kulmi - 2014-11-05 00:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-07-31 22:14:49]:
Tak, jak wyjaśnisz to, że w moim mieście Stokrotka szukała ze co najmniej 3 miesiące nowego magazyniera? To że masa jest innych, nie oznacza, że kolejna osoba będzie chciała pracować tak długo jak ja. Być może inna osoba zrezygnuje już po trzech dniach. Tego nie wzięto pod uwagę. Po za tym, zatrudniony nowy magazynier nie przyjdzie od razu do pracy, przyjdzie dopiero miesiąc po zatrudnieniu jak w moim przypadku.
zdjecie uzytkownika
kulmi - 2014-11-05 00:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kulmi - 2014-11-05 00:41:41]:
Przepraszam, pomyliłem nick
zdjecie uzytkownika
kulmi - 2014-11-05 00:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aa1 - 2014-07-24 19:16:31]:
Tak, jak wyjaśnisz to, że w moim mieście Stokrotka szukała ze co najmniej 3 miesiące nowego magazyniera? To że masa jest innych, nie oznacza, że kolejna osoba będzie chciała pracować tak długo jak ja. Być może inna osoba zrezygnuje już po trzech dniach. Tego nie wzięto pod uwagę. Po za tym, zatrudniony nowy magazynier nie przyjdzie od razu do pracy, przyjdzie dopiero miesiąc po zatrudnieniu jak w moim przypadku.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-11-07 12:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej a ktos wie jak jestw stokrotka w lubinie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-06
Żródło: Gowork.pl
Lublin
(lubelskie)
Stokrotka Sp. z o.o. - jesteśmy polską firmą, działającą na rynku od 20 lat. Mamy sieć blisko 250 sklepów spożywczych w całej Polsce oraz własne magazyny logistyczne. Zatrudniamy ponad 7200 osób (w centrali w Lublinie ponad 400) i nadal dynamicznie się rozwijamy. Stawiamy na wartości, które określają nas i naszych pracowników jako zgrany zespół mający wspólny cel. Więcej o nas na: www.stokrotka.pl W zwią
zdjecie uzytkownika
lubinka - 2014-11-12 10:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W LUBINIE WOJ. DOLNOŚLASKIE JEST STOKROTKA NA UL.TOPOLOWEJ -NAJGORSZA KIEROWNICZKA- AROGANCKA DLA KLIENTÓW!!!!
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-11-22 16:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym się dowiedzieć ile zarabiacie w Stokrotce ja na stanowisku magazynier mam 1900 podstawy.

Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x