Opinie o KiK POLSKA

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KiK POLSKA

irek

ile płacąna stanowisko sprzedawca . wypłata na rękę

Tamalutka123
@Agata 17.04.2018 09:57

Lubelskie to najniższa krajowa cały etat.. Zastępca ma 2400

Nowa

A ile dostaje kierownik bo nie wiem czy warto Cv wysyłać ???

Ehh
@Nowa 02.02.2018 12:59

Zależy od regionu. 3400 brutto

Jack

Jedyny minus jaki jest tej pracy to że pracownicy muszą chodzić we własnych ubraniach i nie ma służbowych.

Ciekawa pracy

Praca w Legionowie jak wygląda? Jestem ciekawa czy ma sens składać tam cv

anonymous
@Ciekawa pracy 06.03.2018 23:46

Odradzam.

Magda M

A jaka jest stawka godzinowa w KiK jako sprzedawca ? Interesuja mnie sklepy w Kielcach, ale też mogą być opinie z innych miast. Chciałabym wiedzieć czego mogę się spodziewać na rozmowie :)

hjhj
@Magda M 19.02.2018 14:44

jak ja tam pracowałam była 50 zł brutto więcej niż najniższa krajowa (rok temu)

Wash &go

KIK (usunięte przez administratora)!!!!! __________________ Jak powinien prezentować się kierownik sklepu odzieżowego?, większość z Państwa bez namysłu powie że schludnie,czysto. To polecam się przejść do Kika w (usunięte przez administratora) i zapoznać się np w ramach reklamacji towaru,z tamtejszą kierowniczką sklepu (usunięte przez administratora). Pani kierownik (usunięte przez administratora) ,czy Pani wie że głowę się myję zamiast spłatać podklejone tłuszczem włosy w koko_warkoczyk(czy co to tam jest na tej głowie)????? To uświadamiam że wygląda Pani tak że zbiera na wymioty..

Yyyyybsnsm
@Myję włosy i zęby 05.03.2018 16:31

(usunięte przez administratora) wczesniej P-sl?

zenada

Totalnie nie polecam pracy w tej firmie, pracowalam przez poltorej roku i bylo to zdecydowanie o poltorej roku za dlugo. Ta firma wogole nie dba o pracownikow, dba tylko o swoje cztery litery. Zwykle bywa tak, ze na sklepie sa 2-3 osoby ktore naprawde zapierdzielaja, a reszta ma wszystko w (usunięte przez administratora) To jak wyglada dobrze sklep, jak jest wszystko zrobione na czas to zwykle zasluga tych 2-3 osob. Wszystkie pochwaly i laury oczywiscie zdobywa kierownik sklepu, mimo ze w wiekszosci to oczywiscie nie jego zasluga. KIK nie zacheca niczym pracownika do pracy. Brak premii, brak socjalu, brak czegokolwiek. Nawet na swieta nic konkretnego nie dostaniesz tylko jakies marne paczki ze slodyczami. Smiech na sali. Oczekuja od nas niewiadomo czego, oczekuja ze wszystko bedzie zrobione na wczoraj, a sami od siebie nic nie daja. Nie polecam pracy w tej firmie, naprawde zastanowcie sie 3 razy zanim zlozycie tam CV.

Hello

Czy w waszych sklepach też jest towaru od groma????? Czy oni mają pojęcie gdzie mamy to wykładać.

TAKAJA

Jak wygląda praca w woj mazowieckim?

Ffff

Cześć dziewczyny, chciałabym się przenieść do Wrocławia,ale nie wiem czy w większym mieście więcej płacą. Ile ma kasjer na rękę?

Oliwia

A jak się mają pracownicy z lubelskiego?

hejka
@Oliwia 01.03.2018 01:25

Czekają na gondole. Niech ta centrala nauczy się wreszcie wysyłać info na czas.

4444

a ten kierownik z (usunięte przez administratora)to jakas porazka totalna. skad on sie urwał??? Masakra jakas ja p.....le

Admi

Czy dostałyście pity ?

Pracownik
@Admi 12.02.2018 09:15

Koniec lutego już jest a PIT nadal nie ma. Ruszcie tam tyłki w centrali bo rozliczać się chce! Czy zawsze musi być z wami pod górkę!!!

Wiki

U nas w Małopolsce znów zwolnienia... Rotacja rotacja rotacja... I jeszcze za porozumieniem stron zawsze czy nie mogą dać redukcję etatu?

Pracownik
@Wiki 27.02.2018 15:27

Czy powodem zwolnień jest produktywność

Madona

Czy podwyżki które ostatnio dostali sprzedawcy otrzymali też kierownicy i zastępcy?

anonymous
@Zawiedziona 21.02.2018 00:04

Nie wiem od czego to zależy, ale na naszym sklepie dostali wszyscy.

Xyz

Jakie są zarobki na stanowisku kierownik? Macie podpisaną odpowiedzialność materialną?

Elka

A o Szczytnie coś wiecie ,bo tam ciągła rotacja i nie wiem czy warto CV składać ?

sadgirl

Praca w KIK nie jest aż taka zła. Ale nie ukrywam, że miałam bardzo nie przyjemne doswiadczenie w tej pracy. Na początku kierowniczka i pracownica (szczególnie szwagierka kierowniczki) udają miłe. Raz miałam sytuację, że spóźniłam się 2 minuty i zaczęła nam nie wrzeszczeć, „gdzie byłaś, dzwonilam do ciebie”, powiedzialam jej, że bylam w sklepie po wodę, bo bym już nie miała co pić, to powiedziała mi, że (puściła by mnie na przerwie). No, tak na przerwie, ale kiedy by ona była o 15 czy 16, jak zaczynamy o 10, miałabyć 5 godzin bez wody? Chore. Druga sprawa, że nowe pracownice traktuje się okropnie. Kierowniczka na mnie krzyczała przy klientach, że nic nie umiemi tak dalej. Ale przeprasza, od początku to one nic mi nie pokazały jak co się robi w tym sklepie, więc mają do mnie pretensje? Kiedy towar przychodził zawsze leciałam do kasy aż omało co bym się nie przewróciła, kierowniczka do mniepotem z tekstem, że powinnam szybciej iść do kasy. Jak ona podchodziła do kasy, to wiele znajomych które chodziło do kik lub mnie odwiedzało, mówili, że to jej się nie chce spieszyć do kasy. Atmosfera musi być w pracy. Najgorsze, że bałam się cokolwiek mówić lub się spytać bo zaraz padało stwierdzenie „nie wiesz? Zaraz ci to udowodnię”, lub typu „zaraz zadzwonię do kierowniczki”. Wmawiały mi, że to ja robię nie miłą atmosferę. Zresztą jak się ma za pracownika szwagierkę to prawda innego pracownika jest dla kierownika nie ważna.

GOŚĆ
@anonymous 10.02.2018 12:46

Kojarzę ją , faktycznie to wredna baba !

obiektywna

-KIEROWNIK nie szanuje pracowników,nie posiada umiejętności kierowania zespołem,stosuje mobbing,nie zna kodeksu pracy. Gdy masz dzień wolny, dzwoni do ciebie że Musisz przyjść do pracy, nie interesuje go że zle sie czujesz,masz inne plany itp. beznadziejnie ustalany grafik przez kierownika sklepu 1 tydz. 6 dni pracy,2 tydz 1 dzien pracy -45 min przerwy na 11 godz. pracy (Tylko 15 min płatne) W pracy trzeba byc od 8.30 do 20.15. Płacą tylko za 11 godz ,45 min robisz Charytatywnie!!! -2 osoby na zmianie przy 500mkw,zatrudnionych tylko 5. Jeśli których z pracowników pjdzie na l4 powstaje istny armagedon.Wyzysk ludzi!! -Praca za 2 osoby, wszystko trzeba zrobić na wczoraj,wieczne bieganie,kasa -rozkladanie towaru i tak w kółko -Ciasno na sklepie,klienci skarżą się że nie maja jak przejść -Sprzedawca czuje się jak dziecko- o wyjście do toalety trzeba pytać,gdy klient ma do zapłacenia ponad 200 zł trzeba wołać kierownika -Przy zwrocie muszą być dwie osoby,wiec jesteś non stop wywoływana z przerwy żeby podejść do kasy i dokonać zwrotu -Nierozsądny system przekazywania klucza do sklepu(przykładowo pracownica zachoruje nie jest w stanie przyjsc do pracy i wtedy pojawia sie problem z kluczem, nie ma jak otworzyc sklepu.) Podsumowując - wyzysk ludzi , mobbing , zapierd... za najniższą krajową, można nabawić sie urazu fizycznego i psychicznego ze strony kierowniczki i co niektórych fałszywych pracownic NIE POLECAM !!!!

anonymous
@obiektywna 09.02.2018 01:58

Jak bym to było w moim byłym sklepie identycznie normalnie :) woj zachodniopomorsksie ;)

olaolala

MACIE JUŻ PITY ?!!!

Leniuchy

Nieroby i Lenie! Tak , tak do Was mówię nieroby, narzekanie i wylewanie tu swoich żali jest żenujące. .Po co to narzekać? Ja bym się zwolniła jak bym miała tak źle. .Ale Wy lubicie się Lenie uzalac nad sobą i szukać poklasku. .żenada to mało powiedziane. .Nikt Was w pracy na siłę nie trzyma ,wypowiedzenie i dziękuję za uwagę, tyle po mnie , ale Lenie bez honoru to wola L4 hahahah ,co więcej nikt Was Lenie smierdzace nie chce.Nikt nie chce patrzec jak sie obijacie i pokladacie za kasą .Idzcie do Biedry tylko najpierw zapytajcie na forum biedronki o zarobki bo się nawet Wam leniuchy na rozmowę niechce wybrać, i tym się sugerujcie a zawsze będziecie nikim,powodzenia .I hejtujcie teraz do woli tylko to Wam zostało, bo pracy to raczej nie macie.Wam ,Leniom nie dogodzi nawet jakbyście siedzieli i nic nie robili to byście narzekali że Wam źle ..powodzenia Lenie z Kika Biedry, Lidia itp..

Gość
@Leniuchy 23.01.2018 20:30

Gratuluję "kultury osobistej" . Taka osoba jak ty w ogóle powinna nie być dopuszczona do pracy ! Poziom jaki przedstawiasz jest poniżej zera!

Kalina

Czy Kik wysyła jeszcze paczki dla młodych mam?

Była:}

Milka Coś w tym jest!!!!

Milka

A jak sie prascuje w kiku w Oswiecimiu? Widze ze duza rotacja .Slyszalam tez sporo niezbyt dobrych opini zwlaszcza o kierowniczce. Prosze o opinie

Była:}
@Milka 30.01.2018 15:25

.....coś w tym jest!!!!!!

Jak tam

Ile zarabia cały etat na REKE ? Bo u nas jest tak że cały etat ma prawie taka sama wypłatę na rękę co zastępca.... smiesz na sali . To już lepiej pracować na stanowisku kasjera niż zastępcy bo po co ..

?????

A ktoś wie coś na temat pracy w Gdyni

ziaja
@????? 29.01.2018 12:06

Nie polecam (usunięte przez administratora)ze względu na warunki i atmosfere w pracy. Kierownictwo beznadziejne, nie szanuje sie tam pracownika wrecz jest on pomiatany, nie ma nic do gadania tylko chodzic do pracy i tyrac jak wół. Nawet jesli masz wolne w grafiku nie oznacza to ze nie bedziesz musiala przyjsc do pracy. Nie toleruje sie tam nieposluszeństwa, nie mozna miec własnego zdania. Zero premii i socjalu, mnóstwo roboty, wykonujesz prace równiez kierownika za jedne pieniadze. Z tego co wiem to kierownik spija smietanke i zbiera wszelkie laury kosztem pracowników. Rotacja jest tam niesamowita, ludzie przychodza i zaraz zwalniaja sie widzac jak sytuacja tam wyglada, głownie ze wzgledu na kierownika i jego chore ambicje. Nie polecam, szkoda czasu i nerwów.

?????

Kik gdynia

?????

A wiecie jak wygląda praca w Gdyni

Terazja

To ile sprzedawca zarabia?

Kasia
@Terazja 26.01.2018 17:26

Pracuj.pl zmień robotę na lepiej płatną

Dolny Śląsk

U was też nie możecie mieć wody na kasie?

Zostaw opinię o KiK POLSKA - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KiK POLSKA