logo Stokrotka Sp. z o.o.

Stokrotka Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Stokrotka Sp. z o.o.

antek 2017-05-10 14:50
jak tak piszesz cv i list motywacyjny jak swój post to nie ma się co dziwić. Nie znajdziesz zatrudnienia i wróć lepiej dla swojego dobra do szkoły
8
wyzysk 2017-05-14 12:22
Zapieprzamy za półdarmo i jeszcze takie szalone tempo pracy!!!! Zwolnijcie tempo niech zatrudnią więcej ludzi!!!! Wpisujemy się na przerwy a to tylko fikcja bo te przerwy sa po 6 czy 7 godzinach pracy wtedy już człowiek jest ledwo żywy a organizm wycieńczony .Durne kierownictwo tylko pogania!!!
16
paski 2017-05-15 20:17
widzieliście paski to jest po prostu żenada tam nic nie ma ładu ani składu ta sama suma zasadnicza jak i premia godzny nocne na pożal się gazetkę u nas do 2,00 w nocy za dwie w miesiącu 5 albo 6 zł to chyba na waciki . A nawet to zmiana gazetki w majówkę państwo siedzi na wolnym a pleps zapiepsza w nocy żeby oni dali sobie premie a nam ochłapy ze stołu pańskiego .żenada
16
Sprzedawca 2017-05-17 09:42
Tak jak piszesz, jesteś kasjer SPRZEDAWCA co świadczy o tym że możesz obsługiwać klienta na stoisku mięsnym
2
ONA 2017-05-18 15:53
gdzie jeszcze jest redukcja etatów? w stokrotce bo w innych sieciach potrzebują pracowników ,no jak się robi reklamę w TV to trzeba ciąć koszty tylko czemu nie w biurze tylko w sklepie gdzie robi się kasę na tych darmozjadów w Lublinie niedługo sami dyrektorzy będą pracować w sklepie na swoje zarobki
11
Xv 2017-05-18 16:31
tylko niech płacą nam tak jak tym z działu mięsnego :))))
7
ktoś 2017-05-29 18:53
Cisza,nikt nic nie narzeka. Co się stało? A taka fajna lektura była.
4
Gg 2017-05-30 08:01
Potwierdzam
1
Zuzanna 2017-05-30 10:05
@Ala 2017-05-02 18:46
wspominasz, że w Stokrotka Sp. z o.o. jest ciągła rotacja personelu. Jak duża jest skala tej rotacji? Z czego ona wynika?
@pauli rozumiem, że warunki pracy przedstawione na rozmowie kwalifikacyjnej są odmienne od rzeczywistości. Czy coś jeszcze zaskoczyło Cię po rozpoczęciu pracy?
Chętnie też usłyszymy od innych pracowników firmy. Jakim pracodawcą jest Stokrotka. Co jest plusem pracy w firmie, a co warto by jeszcze zmienić? Wasze komentarze mogą być bardzo cennym źródłem opinii dla osób rozważających dołączenie do firmy.
1
wkurzonastokrotka 2017-05-30 13:04
niech zrobią karty ewidencji, odbijasz się na zmianę, przerwę i zakończenie pracy, niech zrobią użytek z kamer czemu ludzie po godzinach siedzą, a jakby się coś stało w tym czasie? kto by za to odpowiedział????
12
przebiśnieg 2017-05-31 13:38
Zgadzam się z przeczytanymi tu postami nie dość, że zarobki marne to traktowanie przez kierowników też wymaga wiele do życzenia.Niektórym kierownikom to nawet się wydaje,że to ich prywatny folwark bo robią co chcą jeśli jesteś na zwolnieniu to symulujesz a jak pani kierownik choruje to jej wolno i ona jest chora,dziwne w cale.Moja wspaniała kierowniczka tak od lat sobie układa grafik, że ciągle ma pierwsze zmiany ,można?-można nie wiem dlaczego na to wszystko góra przymyka oczy a cierpią podrzędni pracownicy.Tak samo jeśli chodzi o urlop rozdaje kiedy chce i jak chce bez porozumienia z najbardziej zainteresowanymi pracownikami.lubi donosicieli i ich premiuje,brawo aby tak dalej więcej osób rzuci wypowiedzenie na biórko.
9
qwerty 2017-06-01 11:11
Do Zuzanna:
Rotacja personelu wynika z tego, że obowiązków jest b. dużo, a pensje są średnio niższe niż w innych sieciach handlowych. Przykład - nieszczęsne zasady kolejkowe 3+1, przez co nawet jak kasjerka jest na przerwie, to musi biec obsługiwać klientów, bo rozległ się dzwonek. Przerwa to przerwa do cholery, jak sklep nie stoi w płomieniach, to przez 15 minut się nic nie stanie, klienci chwilę dłużej postoją i tyle. A tak latają te dziewczyny jak poparzone, między jednym kęsem kanapki a łykiem herbaty, bo co wejdą do socjalnego na przerwę, to jest wezwanie na kasę. W rezultacie pracownik nie odpoczął na przerwie, bo co chwila musiał ją przerywać, a do tego stracił mnóstwo czasu na bezsensowne bieganie na trasie kasa-zaplecze.

Drugie pytanie nie było do mnie, ale też odpowiem. Co mnie najmocniej zaskoczyło w pracy w Stokrotce, to to, że zaczęła się od celowego wprowadzenia w błąd, czy też jak woli moja RKO, od "nieporozumienia". Chodzi o wysokość wynagrodzenia, na rozmowie była mowa o wyższych poborach. RKO migała się potem, że musiałam ją źle zrozumieć, bo mówiła o wynagrodzeniu po okresie próbnym. Ja niestety pamiętam przebieg naszej rozmowy doskonale. Podana mi kwota X brutto miała być "do lekkiej negocjacji po okresie próbnym", premie i dodatki to osobna kwestia. W rezultacie mając dwie oferty pracy wybrałam tę, gdzie dawano więcej i tak skończyłam w Stokrotce. Byłam wściekła, gdy pierwszego dnia pracy zobaczyłam swoją umowę. Cóż, za coś żyć trzeba, podpisałam. Czy muszę mówić, że po okresie próbnym dalej nie zarabiam tyle, ile mi obiecano? Do tego od wielu osób usłyszałam, że nie mnie pierwszą to spotkało, dlatego na rozmowach kwalifikacyjnych dokładnie wypytujcie o wysokość wynagrodzenia, a dokładniej wysokość podstawy i ew. premie i dodatki. Stokrotka niby duża firma, ą ę i standardy, a stosuje chwyty januszy biznesu.
5
Zuz 2017-06-01 16:34
Żal się robi jak czytam że kierownicy to nic nie robią tylko wykorzystują pracowników sklepu. ...nikt chyba nie zdaje sobie sprawy że wszystko idzie z góry i tak naprawdę to oni dostają za wszystko i wszystkich. ....pracownik może poskarżyć się na zieloną skrzynke a co zostaje kierowników-tak naprawdę nic nie może zrobić i do kogo zgłosić się z problemem...... Skoro tak zazdroscicie pracy kierowników to dlaczego żaden pracownik pomimo propozycji awansu nie zdecydował się na to a wręcz przeciwnie bronią się rękoma i nogami. .... U nas już nie raz tak było.....nikt nie chce wziąć na siebie tej próby ale tylko narzekać jaki to kierownik jest zły podły ..... Żal ściska bo niejednokrotnie staje się w obronie pracowników przed Rko czy dyrektorem....ale tego nikt nie docenia....o tym się szybko zapominać a szkoda....praca na wszystkich szczeblach w sklepie ni jak się ma do poborow nie jest tak ja myślicie różnice w kwotach między kasjer a zastępca są rzędu 200 zl i podobnie jest zastępca kierownik. .... Także kasa jest praktycznie żadna ale to pracownik np kasjer ma większe prawa i przywileje niż kadra
6
qwerty 2017-06-02 00:22
Zuz, odpowiedziałaś na mojego posta, a ja akurat... jestem kierownikiem :) Ale doskonale rozumiem, czemu personel się zwalnia lub jest zniechęcony. Te wspomniane przeze mnie przerwy - jak widzę swoje dziewczyny, jak ganiają po sklepie i nawet nie mogą kanapki zjeść w spokoju, bo przerwę mają rozbitą na raty przez wezwania na kasę, to mnie coś trafia. Mam takie w zespole, co na przerwę nie pójdą, bo robota jest do zrobienia. Każę iść na przerwę i się nie wygłupiać, bo oprócz mnie nikt im za to nie podziękuje, a przerwa to ich prawo, rzecz święta.

Z drugiej strony jak ja wcinam na szybko kanapkę, jednocześnie robiąc zamówienia i przyjmując dostawę, lub odpowiadając na durnowate maile, to wg części pracowników zwyczajnie "siedzę sobie w biurze", wiem o tym ;)
8
Ola 2017-06-02 01:09
Problemem w Stokrotce jest przede wszystkim za małe wynagrodzenie w porównaniu do innych sklepów,za dużo wymagań od człowieka za najniższą krajową!Dwie kasjerki na zmianie nie ogarną dostawy i kolejek! 2+1 jest śmieszne z taką obsadą i nierealne!Czystość sklepu ?Kto ma to robić?Zajechani pracownicy którzy nie wiedzą co to jest przerwa 15min.a podpisać się na nią muszą!!!!!!!!!!!!!!!Jak Stokrotka zacznie doceniać pracę sprzedawcy i w nią zainwestuje a nie w bezsensowne reklamy i inne pierdoły to może coś z tego będzie i znajdzie pracowników .Pracy na rynku jest tyle że Stokrotkę normalny człowiek za tą kasę przyjmuje tylko jako przejściówkę !
12
ONA 2017-06-07 08:58
Czy ktoś wie jaka sytuacja jest z firmą ,bo chyba coś się szykuje, bo szukają inwestora a to oznacza że przyjdziemy do pracy a tu kartka zamknięte z powodu bankructwa
5
aaaaaa 2017-06-07 21:21
nie boj źaby nie zbankrutują, jakby co dam znać.. śpij bo jutro trzeba znowu zapital.c na pensję zarządu
3
xdf 2017-06-11 23:35
Witajcie!
Pracuję jako magazynier w Centrum Dystrybucji w Lublinie na Ulicy Plewińskiego. Ostrzegam was przed pracą w tej firmie i na tym magazynie .
Okres rozliczeniowy trwa 3 miesiące. Robisz nadgodziny a potem ci je oddają i uwaga! nie oddają tak jak powinno być że za jedną nadgodzinę oddają 1,5 godziny. jest równo jedna godzina to jedna godzina .

Praca w soboty i niedziele lub zejście z nocki w dzień świąteczny o 6 lub o 5. Soboty na pierwszych zmianach to aż 10 godzin (6-16) a poniedziałek na pierwszej zmianie to 9 godzin (5-14).

Akord! Akord! Są trzy magazyny. Nabiał, Mięso, suchy i warzywa. Na warzywach najgorzej idą punkty. Najlepiej idą na mięsie i na suchym, będziesz miał mały akord to mogą ciebie rzucać potem już na warzywa jako chyba kara.

Potrącają pieniądze z premii akordowej np. za nie wypisanie wózka, za zniszczony towar gdzie nikt nie podpisywał żadnego papieru że za szkody sam zapłaci z własnej kieszeni. Warto dodać że towar jest ubezpieczony więc podwójna dla nich to jest kasa. Często brakuje wózków. Kierownictwo tylko szuka za co potrącić ale wózka nie kupią i nieraz zdarza się że trzeba jeździć na wózku tzw. piesku lub zwykłym paleciaku gdzie ciągnięcie paletę nawet 700 kg!

Grafiki najczęściej są beznadziejne, są częste zmiany. Nieraz ludzie pracują 6 nocek z rzędu. Pierwsza w niedzielę i aż do soboty rana i na drugi dzień na 5:00 do pracy...

Brak nowych ubrań roboczych. Najczęściej możesz wziąć używane po kimś, nawet nie wyprane! Kierownictwo nawet żałuje papieru do rąk w toaletach!

Są gorsi i lepsi. Ci co dobrze trzymają z kierownikiem to mają lepsze magazyny :P

Osobiście nie polecam i już jestem w trakcie szukania nowej pracy.
6
Gość 2017-06-13 08:55
Hey dostałam ofertę pracy w Stokrotce na stanowisko kierownika sklepu, mam przejść z Biedronki możecie podpowiedzieć jak wygląda praca u was od strony pracownika ??
ssss 2017-06-13 14:41
Dobra fucha,będziesz tylko poganiać pracowników i śledzić ich na kamerkach .forsy jak lodu:)
3
Gość 2017-06-13 15:29
Specjalista ds. ekspansji - warto!?
% 2017-06-15 20:26
Lubię, kiedy kobieta...tak na chwilę się oderwać...
1
paulina 2017-06-18 20:18
dobra poltora miesiaca za mną.... przemyślenia
1. za mało ludzi do pracy na jednej zmianie
( 3 osoby -czasem 4-u nas na zmianie - 1 kasjerka, 1 na mięsnym i kierowniczka)
codziennie dostawy - w sobotę mielismy 4 palety....

2. wydłużyli godziny pracy - na rano teraz pracujemy 9 godzin a na popoludnie 8 ale do 22:30
3. dołożyli Totolotka - niestety pracowałam i wiem że przy kasie nie jest to dobry pomysł
4. dziewczyny na sklepie są ok, kierowniczka ....
5.przerwa 15 minut - jest zwykle przerywana przez dzwonek i lecisz na kase
6. ciągły brak bilonu na kasie - kierowniczka się wkurza jak się prosi o rozmienienie
7. tajemniczy klient : można stracić pracę jeśli coś źle zrobisz, nie zaproponujesz reklamówki, produktu lub nie powiesz dziekuje i zapraszam ponownie.....



6
rrrr 2017-06-19 19:44
tak stracisz pracę???? A kto będzie pracował na Twoim miejscu???? Przecież nikt nie chce w Stokrotkach pracować!!!! pracownicy robią bumelki a i tak pracują bo nie ma chętnych!!!
4
aga 2017-06-19 20:16
znalazlam ogloszenie do stokrotki w tarnobrzegu,na zastepce kierownika poradzcie czy warto tam skladac cv .,bo jak widze to ciezka praca a wynagrodzenie ponoc skape.pozdrawim
Kok 2017-06-20 12:03
Nie polecam.... Wynagrodzenie 200 zl wyższe od np kasjera....podwyżki tylko wtedy jak wzrasta płaca minimalna w kwocie 50 zł. ....pracujesz na wszystkich etapach robisz za magazyniera kasjera i na mięsie. ....za wszystko odpowiadasz, zapomnij o jakichkolwiek ch-kadra w stokrotce nie ma prawa zachować. Wymagania,standardy,procedury liczą się tylko wyniki, cyferki. ....każdy pilnuje swego tyłka. ...nie ma żadnej pomocy od Rko czy z centrali. ...jesteś dobry póki siedzisz cicho....
12
ania 2017-06-22 20:00
Nurtuje mnie pewien problem.Jest nim kwestia nieprawidłowego naliczania godzin w ewidencji pracy gdy przebywa się na zwolnieniu chorobowym.Ja w maju przebywałam na zwolnieniu lekarskim od 8 do 14.Mój rozkład pracy wyglądał następująco 8,9,11,12 i 13 miałam pracować po 9 godz. zaś 10-tego 12 godz. 14 miałam dzień wolny.Zgodnie z Art. 130. § 3. powinnam mieć obniżony miesięczny czas pracy o 57 godzin.Tymczasem wpisano mi równiutko po 8 godz. i obniżono czas pracy o 48 godz. kantując mnie na 9 godzin.
Inspektor w PIP powiedział,że takie działanie narusza przepisy o czasie pracy i stanowi wykroczenie przeciwko prawom pracownika,ponieważ każda usprawiedliwiona nieobecność w pracy powoduje zmniejszenie godzin do przepracowania przez danego pracownika w okresie rozliczeniowym o tyle godzin, ile pracownik miał przepracować w okresie nieobecności zgodnie z przyjętym rozkładem czasu pracy. Oznacza to, że skoro pracownik miał zwolnienie lekarskie np. na 12-godzinny dzień pracy, w okresie rozliczeniowym powinien przepracować o te 12 godzin mniej.Niedopuszczalne są także zmiany w grafiku dokonywane wstecz.
Pani kierownik na moje wątpliwości odpowiedziała, że tak wpisuje bo system rozliczeniowy firmy stokrotka traktuje dzień objęty zwolnieniem jako 8 godz.
Wiem,że to forum odwiedza Pani Wiśniewska z mzzp. Co Pani na to?
7
ruda 2017-06-28 10:19
Witam w klubie super kierowników:) a przecież Stokrotka to taka rodzinna firma i taka naj tylko mam wrażenie że uchodźcy mają lepiej bo nas sie traktuje jak białych murzynów i wmawia że wszystko co złe to nasza wina a nie "myślicieli"
9
Burdeltata 2017-06-28 23:29
Witam kolezanke Ruda i wszystkich którzy milo spędza wakacje
Ja z racji zajmowanego stanowiska i urlopu zaplanowanego w styczniu ,tez pol roku (a dokladnie zawsze gdzies do okolic czerwca)milo spedzam wakacje...w wyobrazni .Jak co roku w tym okresie kadra sie sypie w najlepsze .Grafik przygotowany na lipiec moge sobie powiesic na werandzie i liczyc ze sie przyda w roku przyszlym.Obecnie braki mam takie ,ze nawet jakbym mogla nadgodziny rozpisac to i tak bym byla do tylu z robota .2 zrezygnowaly ,jedna w ciazy i po zawodach ,trzy dni ogarniania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] latania dziur godzinowych i jedziemy od nowa ,moze tu sie przesunie ,moze tej zabierzemy ,moze ta sie zgodzi ....codzienne dylematy burdeltaty .Aaaaa ,przeciez i tak nie mam co robic caly dzien ,przeciez pracownika w wakacje przesunac , to jak z kija spuscic ,jak to stary mawia .Chodze tak po tym sklepie ,rozmawiam z zaloga i sie zastanawiam czy to ja ich próbuje wydymac nastepne wakacje z rzedu ,czy moze to gora dyma mnie ,wykorzystujac mnie do tak przyjemnej roboty ......Ale wracajac do wakacji ,stalo sie tak, ze moja 6 miesieczna zastepczyni (swiezak ,a jak ,nie wytrzymala )tez idzie w dostawke ,a nas na "wysokich stolkach " tyle ,ze moj urlop sie zaczal kurczyc i przesuwac tu i uwdzie .Mezowi wytlumacze ,dzieci tez juz przyzwyczajone tylko .....sobie coraz gorzej wcisnac ,ze tak musi byc....bo przeciez nie musi .Musi sie tylko zgadzac prezesowi slupek ebida i przychody ,a te coraz wyzsze .Dlaczego moim kosztem ? A bo posuwania ciag dalszy ,az do nastepnego (inwestora strategicznego-pilnie poszukiwany ,bo ostatni oddech kaczuchy i klapa bedzie jak na Almie )ktory moze jeszcze cos z nas wycisnie .Jesli nie lubicie ,jak ktos was dyma naokraglo na biurku oblozonym sloganami "na uwadze mamy was i dymamy ",to w tym goracym wakacyjnym okresie polecam inny bardziej relaksacyjny seks nad jeziorem ,czy morzem .Ja z racji zajmowanego stanowiska na uwadze mam moich wspanialych pracownikow i moj urlop ..reszta niech sie wali ,mi zaden inwestor do szczescia nie potrzebny .Rozpoczelam wlasnie akcje -"prezesie ,pieeeprz sie sam ",ewentualnie z czlonkami zarzadu .U mnie po audycie juz sie podniecac wynikami nie bedziecie .....
I tak siedze nad grafikiem i sobie tak mysle jakie zycie moze byc wspaniale ,ze trzymajac jedna kratke w reku mozesz zlamac tyle ludzkich pragnien ,tyle rodzinnych historii zamknac ,tyle dzieci uszczesliwic .Tyle tych karteczek wokol mnie ,tyle prosb ,grozb,zwolnien ....."na uwadze mamy"..moze Uwaga sie kiedys tym zainteresuje faktycznie...a na razie UWAGA !!! Ja mam wladze ,moge wszystko ,ja Burdeltata ,"włatca zniewolonych móch " .
ps
Pozdrawiam dymanych ,dymajacy sie maja dobrze wiec ich nie pozdrawiam .
18
ZZ 2017-07-01 08:47
Witam. Do @Ania ,oczywiście masz rację , to że mamy niedoskonały system nie znaczy że nie mamy stosować się do Kodeksu Pracy. Proszę powiedzieć kierowniczce aby skontaktowała się z kadrową która Was prowadzi i wyszły z problemu. Nie masz obowiązku odrabiać tych 9 godzin , prosty przykład gdyby w czasie owego L-4 miałabyś dzień lub dwa dni DW, to wtedy Ty byłabyś stratna . To idzie w dwie strony.
028 2017-07-03 13:31
A jak to jest? W sklepie w Siedlcach na mlynarsiej był sanepid. Kazali zamknąć sklep jednak kierowniczka wyblagala żeby zamiast tego dali mandat. Taki jest syf. No i inspektor zgodził się. Dostała 500 zł. Region obiecal że nie powie o niczym derektorowi bo ich pozwalnia (należało by się). Po czym jest robiona składka od pracowników na mandat. K....a płacą nam gówno i jeszcze mamy płacić za odbijanie się kierowniczek? Same tylko żrą ciasto i kawkuja w biurze cały dzień i zamiast ponieść konsekwencje to jeszcze my jesteśmy karani. Gdzie to zgłosić?
3
Olka 2017-07-03 15:17
Nie bać się RKO i zgłosić do dyrektora regionu.
4
028 2017-07-03 17:37
A jak można się z nim skontaktować? Nawet nie wiemy kto jest derektorem.
3
bb 2017-07-10 17:01
czy ktos moze napisac ile zarabia zastepca kierownika?bb
1
Iza 2017-07-11 01:20
Prawie tyle samo co kasjer ..Powodzenia :)
1
bb 2017-07-11 13:05
tzn? napisz mniej wiecej bo nie wiem czy jest sens isc na rozmowe :) a z tego co poczytalam na temat tej firmy to nie za bardzo
2
ja 2017-07-13 13:17
nie idź bo nie warto za te śmieszne pieniądze bo psychicznie wykańczają ,mają wielkie ciśnienie na kasę bo wiszą dla izby skarbowej duże pieniądze a z pracowników chcą zrobić robotów którzy by to wszystko ogarnęli za -1 za 10 a biuro rośnie w samozachwyt że niby jest pięknie na rozmowie kwalifikacyjnej jest co innego mówione a po podpasaniu umowy jest inny świat a jak dostaniesz wypłatę to niewiadome czy się śmiać czy płakać
6
ola 2017-07-14 19:14
a gdzie jest behapowiec? a co na to audytor? no jak się mają standardy firmy to firmę trzeba ukarać naganą?!?
2
wkurzona stokrotka 2017-07-16 18:59
facet od bhp jeszcze Ciebie ukarze za brak fartucha, czepka, czy butów. Buty musisz zakupić sobie sama, za ten dodatek który dostajesz co miesiąc, jakieś 30 zł, tylko że te buty powinnaś mieć już od 1 wejścia na stoisko, to gdzie tu logika?
Nie warto inwestować w tę firmę ani swojego czasu, ani zdrowia. Ile z siebie nie dasz to i tak będzie za mało. Uciekajcie z tych sklepów, pracy w handlu jest dużo, za podobne pieniądze. Inni pracodawcy was bardziej docenią :)
8
pi 2017-07-17 16:38
Całą drabinkę kierownictwa masz w lewym rogu arkusza wyników tajemniczego klienta lub audytu.
1
Sąsiad 2017-07-18 09:07
Stokrotka Włocławek ul.Kaliska
Mieszkam w bloku przy samym sklepie jestem stałym klientem sklepu i to co sie tam wyrabia od dłuższego czasu jest niedopuszczalne .Najlepszym przykładem jest dzień wczorajszy wracając ze spaceru z psem zobaczyłem dość ciekawą sytuacje po zamknięciu sklepu około godzi. 22 kilku pracowników pod drzwiami bocznymi sklepu piło alkohol .Sytuacja wielokrotnie się powtarza i nikt nic z tym nie robi .Wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd ... Lepiej by się do pracy wzięli bo sklep jest brudny i zapuszczony ,a co do kultury niektórych pracowników aż brak słów,odechciewa się tam robić zakupów .
hyb 2017-07-18 11:50
następnym razem zadzwoń na straż miejską i tyle, zamiast wylewać swoje żale na forum. uwagi co do sklepu kieruj na kontaktową skrzynkę mailową stokrotki, tutaj piszemy o firmie jako pracodawcy, nie opinie o zakupach.
2
babcia 2017-07-18 12:44
A co wy na to że Tychy i Gliwice dostały podwyżki a reszta Stokrotek nie ?
Ntl 2017-07-18 18:44
Jest ktos tu moze kto pracowal jako kontroler jakosci w centrum dystrybucyjnym?
X 2017-07-18 23:40
Jakie podwyzki ?
babcia 2017-07-19 11:48
W Tychach i gliwicach dostały dziewczyny po 100zł
Margaret 2017-07-19 14:02
A co cie obchodzi co robią pracownicy po godzinach pracy?!!!!! Zajmij się sobą idealny człowieczku!!!
1
Tolerancja 2017-07-20 12:21
Narzekacie na płace i na warunki pracy. Jedno co potraficie to przeklinać, co drugie słowo na h albo k. Jesteście prostym ludżmi pozbawionymi wiedzy ogólnej!!! Jesteście bałaganiarzami. Wychodzicie z toalety
pozostawiając obsrane deki i muszle. Śmieci walają się po podłodze bo nie chce się wam wrzucić do kosza. Pokój socjalny po waszym posiłku wygląda paskudnie. Nie szanujecie współpracowników, obmawiacie ich, dogryzacie im ,często stosujecie mobbing wobec słabszych poniżając ich, donosząc do kierownictwa i swoim zachowaniem zmuszacie do odejścia z pracy. Narzekacie na płace ale krytykujecie tych którzy wyciągnęli do Was rękę ,popieracie tych którzy robili z Was niewolników na śmieciówkach za 5 zł/h. taką macie mentalność. Palicie papierochy i pijecie piwo w pracy!!!! Robicie bumelki bo zapijecie,zasługujecie tylko na dyscyplinarkę. Nie wiecie co to moralność i tolerancja. Jesteście zawistni. Zacznijcie reformy od siebie!!! Na co zasługujecie????? Należy Wam się coś????? Sami odpowiedzcie na to pytanie?????
2
ja 2017-07-20 15:10
ty a skąd ty tyle wiesz może jesteś jednym z tych co na kamerach siedzą i pracowników pilnują zamiast złodziei co codzienne wynoszą towar legalnie jakby to ich było , i jeszcze bezczelnie piszesz takie głupoty a przyjdź i popracuj i wtedy się wypowiadaj
1
Zostaw swoją opinię o Stokrotka Sp. z o.o. - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka Sp. z o.o.