brak logo

Alwis Andrzej Bereźnicki

Wrocław

Opinie o Alwis Andrzej Bereźnicki

ja 2011-07-05 04:03:24
ostatnio wieści niosą, że wspólnik też opóścił statek Alwis - co niestety świadczy, że super tam nie jest
viciak 2323 2014-07-16 23:30:48
powiem wam ze ja tez odradzam współpracy z tym człowiekiem to tyran dla pracowników. Mysli ze nikt tak jak on nie ma rodziny i cały czas może pracować za grosze wytrzymałem tam nie długo ,teraz wstyd mi mówic gdzie pracowałem jak ktoś się pyta bo nikt go nie lubi (usunięte przez administratora)
admin 2014-07-31 19:38:42
zgadzam się z kolegą ,to prawdziwy tyran wiem jak pracowali tam moi koledzy ,nie mieli czasu dla swoich rodzin az jeden się rozwiódł przez prace u niego. I tez mówili ze ten gość ma nie równo pod sufitem
ja 2014-10-18 22:03:04
mam podobne zdanie , to chora bania
ja 2015-11-05 12:35:59
Trzeba uważać na właściciela firmy i na jego poczynania . Wysyła swoich pracowników po odbiór materiału , kierowca podpisuje fakturę a właściciel wypiera się ,że nie ma takiej faktury i nie zapłaci za towar (nawet po otrzymaniu duplikatu ).
Złodziej !!!!!!!
Uwaga nie mówcie zbyt dużo u nigo bo lubi oczerniać ludzi nawet swoich przyjaciół . Drań
batory 2015-12-02 21:05:45
zgadzam sie z kolegą wyzej to dran ,egoistyczne podejscie do ludzi liczy sie tylko On i Alzwis(koński) nawet bracia sie odwrócili . A tak na marginesie to ten człowiek nie wie co to miłosc nigdy nie miał dziewczyny a ma juz 40 lat masakra tyle czasu na recznym jeżdzić
x men 2015-12-25 22:47:53
simones nadgodziny w tej firmie to masakra nawet kawy nie mozesz sie napic bo juz leci z biura patrzec co robisz istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] naprawde nie polecam
prycik 2016-02-21 00:06:35
Witam .Zaczynam współpracę z p.Andrzejem i czy może mi ktoś opowiedzieć jak u niego to wygląda. ???? Z góry dziękuję
Mar 2016-02-22 10:49:12
Uważaj na tego człowieka . Pięknie mówi o sobie i swojej firmie . Co to nie on i jaka jest jego firma och ,och
Pamiętaj i wbij sobie głęboko ALWIS to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
Bezu 2016-03-15 21:14:48
Jaka atmosfera ????? Pracowałem dla tego buca i wiem jaki to wyzyskiwacz i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Brak szkoleń , syf i niezła kasa ? - koń by się uśmiał.
Adam wal takie kity dalej za rok zobaczymy ha ha ha. Powodzenia .
1
Do Bezu 2016-03-18 09:10:21
Bezu jakie szkolenia! To mała firma produkcyjna. Jak potrzebowałeś szkoleń to po co się zatrudniałeś. Kasa zawsze na czas, stawki bardzo dobre. Jest trochę nadgodzin, ale bez przesady, wszystko płacone.
sejs 2016-05-11 14:18:59
No zawsze będzie tak, że będą różne opinie, bo każdy inaczej na pracę patrzy @kalo.
Zostaw swoją opinię o Alwis Andrzej Bereźnicki - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alwis Andrzej Bereźnicki