Opinie o AUDIOFON Sp. z o.o. Sp. k.
Oczywiście pacjentka, nie "pracownik"
Ze swoimi problemami słuchowymi trafiłam do gabinetu Audiofonu przy ul.Dobrzyńskiej we Wrocławiu. Dopasowano mi świetnie aparat słuchowy. Panie pracujące tam są bardzo miłe i podchodzą do pacjenta profesjonalnie. Mną zajmowała się pani Maja,która z wielką cierpliwością i zrozumieniem dla mnie - starszej osoby- tłumaczyła zasady używania aparatu i odpowiadała na moje pytania. Mówiła bardzo wyrażnie i wolno,co dla mnie było ważne. Wszystkim zainteresowanym bardzo polecam usługi w tym gabinecie Audiofonu.
Badanie było w Bychawie , jestem zadowolona i umówiona na koleją wizytę -dziękuję .
Jeszcze raz piszę badanie było w Tarnowie, na Fatimskiej .
Jestem zadowolony
Korzystałam z usług AudiofonSieradz. Obsługa profesjonalna merytoryczna,rzetelna. Pani bardzo miła ,dbajaca o klienta ( przypomnienia o wizycie ) . Jestem umówiona na kolejne badanie kontrolne 2026r. Dziękuję
Pracuje w firmie. Zderzenie ze ścianą. W dzień podpisania umowy wszedłem tutaj i się załamałem. Przepracowałem ponad rok i muszę powiedzieć że te opinie są nic nie warte. - stabilne i dobre warunki zatrudnienia - nowe narzędzia pracy - wysoka kultura organizacji - elastyczność przełożonych Jeżeli się angażujesz, masz chęci, to możesz tu wszystko osiągnąć
Dzień dobry. Odebrałem dwa aparaty słuchowe jestem bardzo zadowolony z obsługi Pani Iwony która wykazała duże zaangażowanie w doborze i ustawieniu aparatów jak również pokazała jak pielęgnować czyścić aparaty . Gorąco polecam Audiofon Gdańsk Stogi ul. Wilhelma Stryjewskiego 29
Dzień dobry W dniu wczorajszym odebrałem dwa aparaty słuchowe jestem bardzo zadowolony z obsługi Pani Beaty która wykazała duże zaangażowanie w doborze i ustawieniu aparatów jak również pokazała jak pielęgnować czyścić aparaty . Gorąco polecam Audiofon Na Stoku
Dzień dobry, czy jest wolne stanowisko na protetyka słuchu w Gdańsku, staż praktyki ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.
Ja jestem zadowolona :-) Podstawa jest przyzwoita, a na premię sobie muszę zapracować i taki układ mi odpowiada.
W dniu dzisiejszym tj.odebrałam aparat słuchowy z punktu w Toruniu przy ul, Uniwersyteckiej na parterze. Jestem zachwycona bardzo miłą obsługą. Pani szczegółowo i wyczerpująco opisała mi obsługę aparatu dokładnie wszystko objaśniając. Bardzo polecam ten punkt, jestem zachwycona nikt się nie rozczaruje korzystając z usług tej Pani. Pełen profesjonalizm.
Cześć Uważam, że zarobki protetyków ( mam na myśli tych z prawem wykonywania zawodu ) w kwestii podstaw są za niskie. Nasza praca jest bardzo odpowiedzialna i musimy nabyć uprawnienia. Wg mnie minimum na rękę protetyk podstawy powinien zarabiać 6,5 tys zł. Wszystko drożeje w dużym tempie. A nasze pensje gwarantowane nadal są zbyt niskie.
Witam, Interesuje mnie praca na stanowisku przedsteiciela medycznego. Jakie warunki, tereny i ilość wizyt?
Wszystkiego można dowiedzieć się na rozmowie. Teren zazwyczaj opisany jest w ofercie pracy. Liczba wizyt- 8. W kwestii zarobków, obowiązuje tajemnica, więc nikt o tym na tym forum nie napisze. Ale jeśli ma się wyniki, to można dobrze zarobić. Praca jest ciekawa ale i wymagająca własnej inicjatywy. Nie wystarczą same wizyty lekarskie. Atmosfera jest dobra. Sporo benefitów, samochód do użytku prywatnego, ale o tym też są informacje podane w ogłoszeniach. Proces wdrożenia jest bardzo dobrze dopracowany. Ja polecam szczerze tą pracę.
Przeszłam pomyślnie rekrutację on-line. Została mi zaproponowana praca na stanowisku konsultanta do spraw sprzedaży- będzie otwierany nowy punkt. Czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda pierwszy etap- będzie to szkolenie. Czy umowę podpiszę pierwszego dnia? Czy będzie jeszcze jakaś rozmowa rekrutacyjna na żywo? Jak wygląda pierwszy dzień pracy?
I co dostałaś tą pracę? Jeśli tak to możesz powdziex jak wygląda początek pracy tam? Jak wyglądają szkolenia itp? I po jakim czasie od rozmowy miał zostać otwarty salon? Niedługo mam mieć rozmowę online na takie samo stanowisko ale czytając komentarze zastanawiam się w ogóle nad sensem
Jestem pod dużym i pozytywnym wrażeniem ze sposobu w jaki zostałem załatwiony w firmie Audiofon w Opolu, AL.Solidarności 26. Pracownice firmy są znakomicie przygotowane fachowo, dzięki czemu świadczone usługi wykonywane są z pełnym profesjonalizmem. Do tego należałoby dodać niezwykle miły kontakt z pacjentem. Dlatego rekomenduję tę placówkę wszystkim zainteresowanym w poprawie słuchu.
100% prawdy !!! Jak tylko sprzedaż się nie zgadza to dziwne kontrole są które wykańczają psychicznie. Tak samo prawda z tym urlopem, nie dostaniesz jak nie zadbasz o zastępstwo. Trzeba uciekać
Perwsze słyszę. U mnie urlop jest bez problemu
Czy nadal obowiązuje 2 letni zakaz zatrudniania się u konkurencji?
Witajcie. Niestety nie mogę dać pozytywnej opinii o firmie w której było mi pracować. Mało zrozumiała sytuacja i relacja panowała na Podkarpaciu; pracowitość, zaangażowanie, wiedza pracownika nie miało zupełnie wpływu na panującą "atmosferę". Znaczna część osób związana z tym regionem podzieli moje zdanie. Pozdrawiam,
Zgadzam się z tą opinią. Czasami lepiej zrezygnować jeśli w grę wchodzą wzajemne relacje a nie praca i zaangażowanie.
Dokładnie szkoda czasu, wzajemnych relacji nie zmienisz może kiedyś dotrze to do właścicieli. Póki co udanej pracy w innych firmach.
Wszystko co powiesz Zarządowi, co ten chce usłyszeć da Ci pierwszeństwo nad innymi. Nie ważne, że to kłamstwa - tak się tam utrzymasz. Pozdro dla RKS i Dyr. Ci co gadali prawdę już dawno w innych firmach pracują.
Super miła obsługa w Radziejowie. Polecam.

Jak się pracuje w AUDIOFON Sp. z o.o. Sp. k.?
+Zobacz opinie na temat firmy AUDIOFON Sp. z o.o. Sp. k. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 80.
Jakie są opinie pracowników o pracy w AUDIOFON Sp. z o.o. Sp. k.?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 48, z czego 8 to opinie pozytywne, 23 to opinie negatywne, a 17 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!