AUDIOFON

Gorzów Wielkopolski

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 227 ocen.

AUDIOFON
2 227

Opinie o AUDIOFON

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AUDIOFON

Bolo

Na forum każdy ma prawo pisać ale jak widać niektórzy chcieliby wszystkim kierować!!

   
Marietta

Jak tam po zjezdzie w Toruniu? Cos sie zmienia? :)

   
Sroliwood
@zabawna Marietta 07.06.2018 17:39

Tak rozłożyli czerwony dywan i czekają na gwiazdy sprzedające po 100 aparatów za 11.000.

   
Konrad

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

   
Hm

Czy ktoś moze powiedzieć cokolwiek o pracy jako asystent sprzedaży w Koszalinie?

   
Natalia

@Dość., bardzo Cię proszę, abyś wypowiadając się na forum nie obrażał innych osób. To niedozwolone. Jeśli masz coś do powiedzenia w sposób kulturalny na temat pracy w AUDIOFON - zachęcam. @Obiecanka, a czy Ty pracujesz w AUDIOFON? Jak oceniasz warunki oferowane przez tego pracodawcę? Czy polecacie aplikować do pracy w AUDIOFON w Gorzowie Wielkopolskim? W Internecie nie znalazłam aktualnych ofert pracy w tym miejscu, ale może ktoś z obecnych pracowników firmy wie coś na ten temat?

   
Tyle na dziś
@Natalia 13.05.2018 22:14

Natalia nie wcinaj się między wódkę a zakąskę, niedozwolone jest traktowanie pracowników jak śmieci. Piszą tu ci, którzy chcą, żeby zmienić ten (usunięte przez administratora) i podziękować za (usunięte przez administratora) jakie ich spotkało ze strony państwa m.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Obiecanka

Jak sama podwyżki nie załatwisz to ci rks nie pomoże i tak będziesz słuchać obietnice...także jak poważne argumenty nie skutkują to trzeba użyć łez:)

   
Rosa

A co wam wiadomo na temat pracy w woj. warmińsko-mazurskim, podlaskim? czy wszędzie tak wygląda praca z tą firmą??

   
niestety
@Rosa 23.01.2018 11:28

Wszędzie, bo ryba psuje się od głowy.

   
echhh

Pani, panie Matyja nie stać was żeby utrzymać swoich kołczów i innych donosicieli? Jakim prawem mamy oddawać im swoją premię? Uważacie, że tak wam pomagają? Być może zaocznie piszą wam bzdury czego to nie narobili. Czy bez odwiedzin w punkcie też trzeba oddawać im część haraczu? Jak ostatnie wydarzenia pokazały nie wszyscy byli względem was lojalni. I co znów dyscyplinarki? Jeśli sprzedam 15 aparatów i zostanie mi 400 zł premii to w (usunięte przez administratora) z takim waszym szacunkiem dla pracownika. Ja szukam pracy.

   
Życie uczy.
@echhh 27.11.2017 19:42

No i wpis pomógł -już nie będziecie oddawać kasy darmozjadom - fajnie, że dotarło panie W.M.

   
Obiektywna

Nie rozumiem wielu opini. Pracuje w Audiofonie parę lat... Fakt bywa ciężko ale nikt na sile nie trzyma... Jak to się mówi wszędzie lepiej gdzie nas nie ma. Każdy narzeka na swojego pracodawcę jak nie teraz to za jakiś czas. Co do aparatów osobiście nic nie wciskam na sile ludziom, wystarczy wykonać odpowiednie badania i dobrze dopasować aparaty żeby pacjent poczuł różnice i chciał je użytkować. Każdy pracownik ma swój rozum i nie powinien na nikogo zganiac winy, jeżeli daje sobą manipulować to już jego problem ale jeżeli robi to co uważa za słuszne i rzetelnie wykonuje swoją pracę (a wszędzie jest to wymagane) to pracuje i zarabia. Chyba nie zdajecie sobie sprawy ze w zwykłym dyskoncie kosmetycznym mają liczniki wejść klientów i są z tego rozliczani bo np. Weszło 120 osób a paragonów było 70 wiec słabo proponowali produkty :/ problemy stwarzamy sobie sami rodzac afery w swoich głowach zamiast skupić się na pracy.

   
Koniec!
@ola 08.12.2017 09:37

Na tych ch.jów też przyjdzie kres, skończy się przyjmowanie kasiorki za wypisany wniosek po 300 zł i więcej, są wiecznie pazerni i nienażarci. Ja wam dam konsultacje i ankiety. CBA w drodze.

   
Natalia

@anonymous, skoro pracujesz w AUDIOFON, to możesz napiszesz jakoś bardziej konkretnie, dlaczego jesteś zadowolona z pracy w tym miejscu? Czy warunki proponowane przez pracodawcę są dla Ciebie satysfakcjonujące? Planujesz pracować tu dłużej? @Pozdrawiam rozwiązuje rebus., nie używaj proszę nazwisk wskazujących na konkretne osoby trzecie, to niezgodne z naszym regulaminem (https://www.gowork.pl/regulamin ). Może zechciałbyś się podzielić swoją opinią na temat atmosfery panującej w firmie?

   
wdzięczni
@Audi500 03.04.2018 21:53

Media, nie wiele ale Urząd Skarbowy i NFZ bardziej.

   
bajka

Pracuje w Audiofonie od kilku lat... wczesniej pracowalam w dwoch innych firmach sprzedajacych ap. sł. i wiecie co... jestem calkiem zadowolona :) i NIE JESTEM PRACOWNIKIEM CENTRALI :) wiele razy firma pomogla mi i wsparla w trudnym okresie mojego zycia - tego osobistego ;) wyplata jest zawsze na czas, dodatkowe szkolenia w calosci pokrywane przez pracodawce - co malo kiedy sie zdarza... troche wiecej przychylnosci byli pracownicy ;)

   
45
@bajka 17.04.2018 09:48

Jasne, że do byłych pracowników, ty niestety do przydupasów.

   
Martyna

Czy firma potrzebuje specjalistów do pracy?

   
dfghjkl
@Martyna 20.04.2018 22:13

Tak - niewolników

   
T.

Laryngolog z Mazowsza prosi o rozliczenie.

   
Kuźwa!
@T. 29.11.2017 09:54

Nie tylko z Mazowsza!!!

   
Lustrzanka

Witam. Zastanawiam sie nad zlozeniem cv w woj. Zachpom. Co myslicie na ten temat?? Nie pracowałam w tym zawodzie a potrzebuja na asystenta.

   
Doradca
@Lustrzanka 14.04.2018 16:57

Można składać cv do Lobza .Polecam

   
Laryngolog

Firma beznadziejna do współpracy z lekarzami. Ja uprzejmie dziękuję.

   
felczer
@Laryngolog 12.01.2018 12:11

Nie pierwszy, nie ostatni.

   
Kasia

Co sądzicie o pracy w Toruniu ? Widzę,że pojawiła się oferta i nie wiem czy opłaca się aplikować ? O co chodzi ze stanowiskiem Asystenta protetyka słuchu i Asystenta sprzedaży ?

   
Pan Tadeusz

Teraz będzie pytanie frustratów - kiedy mieliście ostatnią podwyżkę?

   
Audi
@Firma rodzinna, nawet bardzo. 04.04.2018 20:57

Szczera prawda. Im niższy szczebel tym coraz gorzej. Ci co robią najwięcej (czyli pracują na zarobki tych wyżej) maja najmniej. Taki np asystent odwala w punkcie całą robotę (dzwoni, zaprasza, bada, przymierza, przekonuje, namawia) żeby potem protetyk przyszedł, podbił pieczątkę na NFZcie (nawet nie uzupełni wniosku, bo od tego ma asystenta)a potem zgarnia 3/4 premii. Faktycznie takie to fer że pracować się nie chce. A to przecież te szare żuczki na samym dole sprawiają że ta firma jeszcze istnieje. Jeżeli chodzi o protetyków to zależy gdzie się usadowili. Podejrzewam że Warszawa Wrocław lub inne duże miasto może (ale nie musi) być zadowolone z zarobków.

   
WOW WOW WOW!

Do wszystkich zniesmaczonych pracą w tej firmie: wiecie, że Geers od pewnego czasu odzyskuje swoich dawnych pracowników? Poszli po rozum do głowy- no ale lepiej późno niż wcale. A jakie warunki im oferują!! W życiu byście nie pomyśleli.. Nie straszna im nawet audiofońska umowa o zakazie konkurencji (swoją drogą nie do końca zgodnie z prawem sporządzona) :D Gorąco polecam przynajmniej się zorientować.. :-))))))

   
Pff
@pRoTeTyCzKa 06.04.2018 18:57

I gdzie te twoje 90% zadowolonych, imprezy wyjazdowe? I co udajecie, że się cudownie bawicie??? Gratulacje, wygrała pani naklejkę z logo audiofonu wow!

   
tor

Przykre że większość opinii mająca kluczowe znaczenie dla obecnych i nowych pracowników audiofonu została usunięta. Za porozumieniem stron????

   
Akurat!

A ja mam w dokumentach pismo przewodnie z informacją, ze "Porozumienie..." ma charakter porządkujący dokumentację kadrową, a nie że jest możliwością wyboru dla pracowników.. Co niektórzy nawet dzwonili w tej sprawie do tzw.Dzialu HR zeby o to dopytać i usłyszeli, że jak nie podpiszą, to nie będą też mieli ani opieki medycznej, ani żadnych innych przywilejów- czyli tzw.szantaż wymuszajacy podpisy :)

   
Nowy pracownik

Szczerze mówiąc z małymi obawami, ale postanowiłam zaaplikować do Audiofonu. Dziś po kilku miesiącach pracy stwierdzam, ze jest naprawdę dobrze. Ok, może jest kilka rzeczy denerwujących, ale bez przesady. W poprzednich moich pracach nawet bym nie uznała tego za coś denerwującego. Problem leży chyba w czym innym...ze tu pracują prawie same panie, a my z natury lubimy pomarudzic i plotkować...wiec naprawdę wszystkie te negatywne opinie lubię sobie poczytać do poduszki z przymrużeniem oka bo jak na razie nic się złego nie dzieje. Jest mi bardzo dobrze w Audiofonie.

   
blebleble
@Nowy pracownik 26.11.2017 20:44

ble ble bleble ble ble, idź poliż (usunięte przez administratora) go!, ...pęczek drutu

   
Ciekawy

Czy był ktoś z Was w sytuacji, że pracodawca płacił za szkołę.. ale niestety interes nie szedł u zamknęli twój gabinet, co wtedy z pracownikiem? Co z umową, że pracodawca płaci za szkołę? Jest jakaś kara? Konsekwencje dla pracownika?

   
Berg
@zniesmaczona 04.04.2018 19:05

Jak nie wypłacają w terminie to zadrzyj nogę i runij, już możesz zmieniać firmę sprawę masz wygraną w sądzie. I nie licz, że nie pójdą, bo pójdą ukrzyżowali by każdego za garść srebrników.

   
PituPitu

Jak to szefowie tej firmy uparcie powtarzają na każdym zjeździe firmowym- "My nie jesteśmy żadną korporacją. Jesteśmy firmą rodzinną..." . A z rodziną- wiadomo- najlepiej wychodzi się na zdjęciach... Wszystkim, którzy chcą się przekreślić zawodowo i poczuć smak Triticco, Oropramu itp. na każdym śniadaniu i każdej kolacji, doradzam- zatrudnijcie się w Audiofonie ;))) :-)

   
Odcięty ze zdjęcia
@PituPitu 27.10.2017 11:35

Niebawem zjazd w Toruniu rodzinnej firmy, tam też króluje firma z wyrazem "Rodzina.....". Nie wątpię, obydwie rodziny mają ze sobą dużo wspólnego.

   
anonymous

Trochę mam ubaw kiedy czytam te sfrustrowane komentarze...Skoro tak Wam źle to po co się męczycie? Ja przyszłam tu jako asystent sprzedaży, patrzę na prace protetyków, pracuje z nimi i widzę jaka musi być wiedza w tym temacie. I za to Was podziwiam. Ale pojęcia o sprzedaży to niewiele macie. A z czego ma się utrzymać punkt, z czego właściciele mają zapłacić Wasze pensje? Z darmowych badań? Z uśmiechów i epamtii? Mamy produkt który umożliwia ludziom normalne życie. Nie cudowną pościel za 7000tys likwidująca reumatyzm, albo garnki zapobiegające nowotworom. Zamiast cieszyć ze macie stabilna prace i kasę na czas - narzekacie. Chcesz coś zmienić?zacznij od siebie. Ja tam mojemu RKS walę prosto z mostu. Czasem się zgadzamy, czasem nie ale zawsze jest merytorycznie i wiem, ze jest bardzo za nami i wiele pomysłów wdrażamy wspólnie. Weźcie się za robotę zamiast narzekać.

   
Tajemniczy dziennikarz
@anonymous 16.03.2018 18:28

A ja się "obawiam", że niebawem wszyscy poznacie prawdę o tej firmie- prosto z ust samej Anity Gargas. Tak samo, jak ostatnio Polacy dowiedzieli się, jak to się "dobrze" pracuje w krajach UE i "dobrze" zarabia, a jeszcze lepiej traktuje :) Głowa do góry, Najniższy Szczeblu, już niedługo! :-)

   
ja

Interesują mnie opinie na temat pracy w Oddziale w Toruniu? Może macie jakieś informacje?

   
Cuda i łaski

Tej firmie raczej nie pomogą te ankiety wypuszczone do pracowników odnośnie pracy. Niedawno były takie pod duński widex, ale tam wszyscy pisali pod publiczkę, że są zajeb.cie zadowoleni. Przykro nam bardzo, nie jesteśmy zadowoleni :(( Był we Wrocku parę lat temu zjazd firmowy i wszyscy poszli na kolację do zatłoczonej piwnicy z innymi obcymi biesiadnikami, następnego dnia Matias pytał jak się bawiliście, większość odpowiadała, że fajnie, bo co miła powiedzieć, że ch.jowo było. Teraz pewnie też część "przystosowanych" napisze w ankietach super nam się pracuje, fantastycznie. Wciskamy aparty na lewe, prawe i środkowe ucho, tak szefie. I na Goworku dodamy kilka opinii, że staramy się do tej pracy i nie narzekamy i jesteśmy obiektywne i i i...

   
la la la la
@Cuda i łaski 08.03.2018 10:19

Yoo "Zostań z nami", a może Stachursky "zostańmy razem" :) - Dzięki Ci Wojteczku za Twe serce I nadzór Twój Dzięki, że codziennie przy mnie stoisz Jak anioł stróż Gdy nie ma twoich szpiegów, kogoś mi brak I nie działa strato, a niech to szlag Zostańmy razem Zostańmy razem Tyyyy i jaaa

   
Pozdrawiam rozwiązuje rebus.

Audiofon jest firmą w której umarło wszelkie człowieczeństwo. Zarząd działa jak orzecznicy ZUS. W odpowiedzi na cokolwiek Matias&Lubicz ewentualnie, czasami zniżą się do odpowiedzi najniższym poddanym wstawiając na końcu maila liche "pzdr". Oczywiście wiadomo, który od którego się uczył. Ależ panowie, spokojnie ten elektroniczny tusz się nie kończy. Gorzej z szacunkiem do ludzi :(

   
tralalala
@Pozdrawiam rozwiązuje rebus. 13.03.2018 23:06

Udają strasznie zajętych i zapracowanych. Podobnie jak rks-i. Dzwonisz do takiego o 9.00 nie odbiera, 9.10 nie odbiera, a potem widzisz, że o 9.03 wysyłał maila do punktu. Może to taki schemat w tej firmie.

   
Myszka

Pracuje w audiofon 5 lat i nie narzekam..zarobki super, atmosfera w porządku, KRS też fajny .wszędzie trzeba pracować , jeśli ktoś myśli że w tej pracy płacą za siedzenie to się grubo myli...trzeba pracowac uczciwie i się starać

   
Zonk
@Odys 07.03.2018 19:44

Będzie pomagał ludziom aaaaaale dobre, nie ma to jak dobry żart od rana :))))))

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
yyyyy?

Czemu usunęliście opinię odnośnie potwierdzania zleceń NFZ przez osoby nieuprawnione, miała 21 potwierdzeń? Miała na celu ocenę skali zjawiska.

   
orlando

Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na asystenta? :)

   
anamnesis
@997 04.03.2018 17:39

Ale kilka też przegranych. I pełna inwigilacja: elektroniczny kalendarz przeniesiony z Geersa łącznie z autorką, strato-srato, "uzupełnianie dokumentacji" itd, itp...

   

Zostaw opinię o AUDIOFON - Gorzów Wielkopolski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AUDIOFON