Audiofon Matyja

• Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Kielce - Audiofon Wojciech Matyja
Wrocław - Audiofon W. Matyja sp.j.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Audiofon Matyja sp.k.

Opinie o Audiofon Matyja Wrocław

Nie przegap nowości o Audiofon Matyja sp.k.!

Klientka

17.02.2025 12:28

Korzystałam z usług AudiofonSieradz. Obsługa profesjonalna merytoryczna,rzetelna. Pani bardzo miła ,dbajaca o klienta ( przypomnienia o wizycie ) . Jestem umówiona na kolejne badanie kontrolne 2026r. Dziękuję
    Siwy

27.12.2024 19:24

Pracuje w firmie. Zderzenie ze ścianą. W dzień podpisania umowy wszedłem tutaj i się załamałem. Przepracowałem ponad rok i muszę powiedzieć że te opinie są nic nie warte. - stabilne i dobre warunki zatrudnienia - nowe narzędzia pracy - wysoka kultura organizacji - elastyczność przełożonych Jeżeli się angażujesz, masz chęci, to możesz tu wszystko osiągnąć
    Dyrektor

10.02.2025 21:05

Jaka podstawa na początek?
    K.K.

23.01.2025 19:03

Dzień dobry. Odebrałem dwa aparaty słuchowe jestem bardzo zadowolony z obsługi Pani Iwony która wykazała duże zaangażowanie w doborze i ustawieniu aparatów jak również pokazała jak pielęgnować czyścić aparaty . Gorąco polecam Audiofon Gdańsk Stogi ul. Wilhelma Stryjewskiego 29
    Audifon Kielce Na Stoku 63a

13.12.2024 10:05

Dzień dobry W dniu wczorajszym odebrałem dwa aparaty słuchowe jestem bardzo zadowolony z obsługi Pani Beaty która wykazała duże zaangażowanie w doborze i ustawieniu aparatów jak również pokazała jak pielęgnować czyścić aparaty . Gorąco polecam Audiofon Na Stoku
    Domi

11.12.2024 13:20

Dzień dobry, czy jest wolne stanowisko na protetyka słuchu w Gdańsku, staż praktyki ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.

05.12.2024 10:16

05.12.2024 20:17

Ja jestem zadowolona :-) Podstawa jest przyzwoita, a na premię sobie muszę zapracować i taki układ mi odpowiada.
    [email protected]

22.11.2024 15:31

W dniu dzisiejszym tj.odebrałam aparat słuchowy z punktu w Toruniu przy ul, Uniwersyteckiej na parterze. Jestem zachwycona bardzo miłą obsługą. Pani szczegółowo i wyczerpująco opisała mi obsługę aparatu dokładnie wszystko objaśniając. Bardzo polecam ten punkt, jestem zachwycona nikt się nie rozczaruje korzystając z usług tej Pani. Pełen profesjonalizm.

27.08.2024 15:46

Cześć Uważam, że zarobki protetyków ( mam na myśli tych z prawem wykonywania zawodu ) w kwestii podstaw są za niskie. Nasza praca jest bardzo odpowiedzialna i musimy nabyć uprawnienia. Wg mnie minimum na rękę protetyk podstawy powinien zarabiać 6,5 tys zł. Wszystko drożeje w dużym tempie. A nasze pensje gwarantowane nadal są zbyt niskie.
    Ciw

28.09.2024 18:07

Cześć, Pracownik, ile ty jako protetyk słuchu masz podstawy? Z jakim doświadczeniem?
    Sss

19.11.2024 13:56

Ile zarabia w tej chwili protetyk słuchu w tej firmie?
    Eliza

26.08.2024 20:52

Witam, Interesuje mnie praca na stanowisku przedsteiciela medycznego. Jakie warunki, tereny i ilość wizyt?
    Greta

27.09.2024 15:12

Wszystkiego można dowiedzieć się na rozmowie. Teren zazwyczaj opisany jest w ofercie pracy. Liczba wizyt- 8. W kwestii zarobków, obowiązuje tajemnica, więc nikt o tym na tym forum nie napisze. Ale jeśli ma się wyniki, to można dobrze zarobić. Praca jest ciekawa ale i wymagająca własnej inicjatywy. Nie wystarczą same wizyty lekarskie. Atmosfera jest dobra. Sporo benefitów, samochód do użytku prywatnego, ale o tym też są informacje podane w ogłoszeniach. Proces wdrożenia jest bardzo dobrze dopracowany. Ja polecam szczerze tą pracę.

12.03.2024 21:10

Przeszłam pomyślnie rekrutację on-line. Została mi zaproponowana praca na stanowisku konsultanta do spraw sprzedaży- będzie otwierany nowy punkt. Czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda pierwszy etap- będzie to szkolenie. Czy umowę podpiszę pierwszego dnia? Czy będzie jeszcze jakaś rozmowa rekrutacyjna na żywo? Jak wygląda pierwszy dzień pracy?
    Kazadi

13.03.2024 13:49

A w jakim mieście ten nowy punkt ?
    Nowaaa

12.07.2024 21:29

I co dostałaś tą pracę? Jeśli tak to możesz powdziex jak wygląda początek pracy tam? Jak wyglądają szkolenia itp? I po jakim czasie od rozmowy miał zostać otwarty salon? Niedługo mam mieć rozmowę online na takie samo stanowisko ale czytając komentarze zastanawiam się w ogóle nad sensem
    Justus

08.07.2024 19:33

Jestem pod dużym i pozytywnym wrażeniem ze sposobu w jaki zostałem załatwiony w firmie Audiofon w Opolu, AL.Solidarności 26. Pracownice firmy są znakomicie przygotowane fachowo, dzięki czemu świadczone usługi wykonywane są z pełnym profesjonalizmem. Do tego należałoby dodać niezwykle miły kontakt z pacjentem. Dlatego rekomenduję tę placówkę wszystkim zainteresowanym w poprawie słuchu.

05.07.2024 22:00

Basia

07.07.2024 10:10

Perwsze słyszę. U mnie urlop jest bez problemu
    Abcde

07.07.2024 17:07

Zależy jakiego masz regionalnego. Wszystko zależy od ludzi.
    Lojalnościowa umowa

28.06.2024 12:43

Czy nadal obowiązuje 2 letni zakaz zatrudniania się u konkurencji?

Oferty pracy - Audiofon Matyja sp.k.

Osoba na Stanowisko Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Pacjenta

Osoba na stanowisko Specjalista ds. Wsparcia Pacjenta

Wrocław

Były Pracownik Audiofon

18.12.2023 21:55

Witajcie. Niestety nie mogę dać pozytywnej opinii o firmie w której było mi pracować. Mało zrozumiała sytuacja i relacja panowała na Podkarpaciu; pracowitość, zaangażowanie, wiedza pracownika nie miało zupełnie wpływu na panującą "atmosferę". Znaczna część osób związana z tym regionem podzieli moje zdanie. Pozdrawiam,
    Odp do posta

11.01.2024 21:11

Dokładnie szkoda czasu, wzajemnych relacji nie zmienisz może kiedyś dotrze to do właścicieli. Póki co udanej pracy w innych firmach.
    Wszystko

16.06.2024 15:11

Wszystko co powiesz Zarządowi, co ten chce usłyszeć da Ci pierwszeństwo nad innymi. Nie ważne, że to kłamstwa - tak się tam utrzymasz. Pozdro dla RKS i Dyr. Ci co gadali prawdę już dawno w innych firmach pracują.
    Roman

08.05.2024 16:33

Super miła obsługa w Radziejowie. Polecam.
    Rysiu

12.04.2024 08:57

witam serdecznie. Widziałem ofertę dla Digital Marketing Managera. Przekraczam wymagany 3-letni staż, być może będę chciał się podjąć aplikacji, ale musze w pierwszej kolejności porównać warunki finansowe. czy znacie może widełki płac na tym stanowisku?
    Paula

23.04.2024 14:00

Na pewno nie pożałujesz ☺️

31.03.2024 23:24

Proszę o informację. Wiem że obowiązuje umowa o odpowiedzialności materialnej dla konsultantów. Jak wygląda zatem sprawa jeśli pomylę się i okaże się że brakuje mi w kasie pieniędzy albo co w sytuacji jeśli źle obliczę raty?
    Pracownik2

12.04.2024 12:39

Jeśli się pomylę -dzwonię do pacjenta i z nim prostuję sytuację (dopłata, zwrot itp). Jeśli jakiekolwiek pomyłki się zdarzą, mamy tak cudowny dział księgowości, że zawsze z uśmiechem pomogą w rozwiązaniu każdej pomyłki.

19.03.2024 14:39

Audiofon jeszcze 2 lata temu był dobra firma. Szefowie dbali o pracowników, rotacją mała i poczucie bezpieczeństwa. Teraz sterty firmy przejęła młodzież co dało wyższe cele, mniejsze premie które zjadają złudne podwyżki podstaw przez podwyżki i inflację. Kiedyś podstawa nie była wysoka ale premia to wynagradzała. Płacili chyba najwyższe premie w branży. Teraz cele są tak wyśrubowane, że zawsze pod koniec mca myśli się co tu zrobić, żeby zarobić jakieś przyzwoite pieniądze. Rotacja ludzi w całej firmie jest taka, że non stop dowiadujemy się, że ktoś już nie pracuje. Przychodzą nowi konsultanci, protetycy i kierownicy regionów, którzy nie dość że nic o branży nie wiedzą, to jeszcze wszystko zrzucają na gabinety. Przynieś, podaj i pozamiataj jak to się mówi, a jeszcze kawę mu zrób i posprzątaj po nim jak wyjdzie. Nie wspominając szczegółowo o wywietrzeniu śmierdzącego gabinetu . I te gatki motywacyjne : dasz radę, kto jak nie ty, itd. Oni naprawdę myślą, że jesteśmy idiotami. My potrzebujemy pacjentów. Jak będą pacjenci to my będziemy robić swoją robotę. Dyrektorów to już wogóle nie widać , są tylko emaile . Korpo, korpo i jeszcze raz korpo. Gdyby nie umowa o zakazie konkurencji już by mnie tu nie było bo konkurencja już płaci lepiej. Wiadomo, nigdzie się nie leży ale tutaj już człowiek spodziewa, się że w każdej chwili albo go zwolnią albo dadzą program naprawczy albo jeszcze wyższy cel chociaż już ledwo zipiesz . A firma cały czas chwali się sukcesami. Tylko jak chcesz podwyżkę to słyszysz, że koszty nie pozwalają. Nowym jest coraz ciężej bo klientów jak na lekarstwo i nikt swojego klienta nie odda. Ale cel swój trzeba robić bo rozliczają. Powodzenia wszystkim, którzy tak jak my żyją w tym ciągłym stresie co będzie za m-c.
    Meggy

24.03.2024 06:07

W Audice chyba jeszcze gorzej.. dyrektorzy na Mazowszu chodzą po oddziałach konkurencji i wprost pytają czy nie chce się przejść do nich. Słabe bardzo
    Pracownik2

12.04.2024 12:35

Również jestem pracownikiem firmy (wieloletnim) i czytając Twoją @Pracodawca opinię mam wrażenie jakbyśmy pracowali w 2 różnych firmach. Na przestrzeni kilku ostatnich lat zauważam ogromne zmiany na plus w firmie. Większość z nich jest wynikiem corocznej ankiety, jaką może wypełnić każdy pracownik firmy, więc Zarząd w moim odczuciu bardzo interesuje się tym co my, pracownicy myślimy i co chcielibyśmy udoskonalić. Płace są świetne (a mam porównanie z 2 innymi firmami w branży w których pracowałam). Nowy system wynagrodzeń jak dla mnie jest bardzo korzystny - dostałam znaczna podwyżkę podstawy a i premie nie są gorsze, a w lepszych sprzedażowo miesiącach nawet wyższe niż przy wcześniejszym systemie. To, że "stery przejęła młodzież" jest dla mnie również ogromnym plusem, bo bardziej zwraca się teraz uwagę na atmosferę w pracy, relacje, stawia się na doskonalenie kompetencji miękkich, a nie tylko wkuwanie parametrów technicznych aparatów podczas szkoleń. Kierownicy wymagają wyników - bo firma nie jest instytucją charytatywną, więc musi wyjść na swoje. Ja postawiłam na szczerą relację i jeśli jakieś uwagi kierownika działają na mnie demotywująco - wprost mu o tym mówię, że mnie to nie wspiera i czego w danej sytuacji potrzebuję, aby osiągnąć lepsze wyniki. Czuję że mam za sobą cudownych coachów, którzy zawsze staja po stronie pracownika i pomagają w rozwiązaniu praktycznie każdego problemu. Podsumowując - bardzo polecam pracę w tej firmie.

24.01.2024 19:18

Polecacie pracę jako konsultant sprzedaży w Warszawie? Zastanawiam się nad złożeniem aplikacji. Na jakie wynagrodzenie i premię można liczyć? Od kiedy, od razu czy trzeba czekać ? Szefostwo takie, że można się dogadać? Jak wygląda szkolenie żeby zacząć pracę ?. Atmosfera jest dobra?

01.02.2024 10:44

Wynagrodzenie podstawowe to taka najniższa krajowa + może parę stówek wynegocjujesz. Jeśli jesteś po szkole to premię dostaniesz od razu, bez szkoły to po szkoleniu i jeśli wyrażą zgodę, z tym różnie. Z szefostwem raczej można się dogadać, szkolenie trwa tyle ile będziesz się uczyć i zdasz egzamin. Atmosfera super.

18.01.2024 08:20

Są tu osoby, które pracowały jako protetycy słuchu tam? Chciałabym się zatrudnić w związku z ogłoszeniem ale najpierw też dowiedzieć czegoś. W ogóle to w jakich porach się teraz pracuje i czy jest nawał obowiązków czy raczej ok? Dajcie znać, jak to wygląda dla was
    Romaldo

18.01.2024 16:04

Pracy dużo, podstawa trochę więcej niż najniższa krajowa, premia zależna od tego ile aparatów sprzedasz a to zależy od miejsca w którym pracujesz. Mmi po zeszłym mieć dobrą i możesz nie mieć wcale. Teraz jest duży stres bo jest strasznie duży nacisk na sprzedaż i wysokie cele. Jak nie realizujesz to dostaniesz program naprawczy a jak tego nie zrobisz to zwalniają. Chodzisz z ulotkami i robisz inne rzeczy marketingowe chociaż jestes zatrudniony jako protetyk. To jest akurat słabe .

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Audiofon Matyja?

Buszka

04.01.2024 08:45

Nowy ferment w Audiofonie. Podwyżki podstawy. Nie ma nic transparentnego. UE zaleca jawność wynagrodzeń a tutaj - na takich samych stanowiskach różnice horrendalne. Nikt nie powie dlaczego bo to tajemnica. Jedni są faworyzowani inni dostają minimum -staż, wykształcenie nie ma nic do rzeczy

02.10.2023 21:53

Do całkiem niedawna pracowali się w audiofonie dając z siebie wszystko dla szefów - prezesów. Szanowali pracowników i byli naprawdę dobrzy dla ludzi.’ Teraz już się nie chce. Są tylko cele a my jak roboty. Prezesi nie mają chyba pojęcia co się dzieje w terenie. Już się tak nie chce.
    Uuu

02.11.2023 09:05

Potwierdzam, niestety działania RKS działają demotywująco. Trzeba już uciekać gdzie indziej. Jeszcze niedawno do pracy przychodziłam z uśmiechem i pozytywnym nastawieniem, teraz że ściśniętym żołądkiem i w stresie.
    Też z Am...nu

25.11.2023 13:24

Niestety potwierdzam, cele coraz wyższe, ale bardzo ludzkie traktowanie. Pracownik jest traktowany jak człowiek a nie jak nieeewoolnik. Śledzę co dzieje się w konkurencji, czy gdzieś jest lepiej, niestety ale u Was chyba gorzej niż u nas.
    Werka

22.10.2023 02:41

Ile trwa teraz ta nauka wykonywania badań słuchu? Nie spodziewałam się, że to będzie wymóg na stanowisku pracownik biurowo sprzedażowy, ale w ogłoszeniu takim 8 miesięcznym tak napisali właśnie. Nigdy nie robiłam czegoś takiego, od zera ciężko jest?
    Bobek

22.10.2023 12:55

Kilka dni. RKS CISNIE od samego początku,nie patrzy na to,że to wymaga trochę większej wiedzy niż tylko puszczanie sygnału do ucha. Jeśli masz jeszcze szansę to uciekaj,ta firma schodzi (usunięte przez administratora)

23.11.2023 14:21

U konkurencji Dostaniesz dużo wyższa podstawę, czyli masz gwarantowaną kasę co miesiąc. Teraz wszędzie możesz negocjować bo protetyków brakuje, a wkrótce wejdzie ustawa to firmy muszą mieć protetukow ze szkołą . Jeżeli pracujesz długo w firmie i masz podstawę 4000 - 5000 brutto to możesz śmiało 30% więcej wynegocjować. Teraz podstawy dla nowych osób są wyższe. Stary i doświadczony dostaje 4000 młody przychodzi i dostaje 5500. Jak jest proterykiem to jeszcze może.

08.10.2023 12:44

Firma się rozwija, ma sprzedaż - super! Zarząd wysyła na szkolenia, integracje pracowników gabinetów, daje im 13tki. Teraz możemy popatrzeć jak świetnie RKSI w nagrodę bawią się we Włoszech,(usunięte przez administratora)Szkoda tylko, że nikt nie pomyśli o pracownikach centrali, którzy ciągle w tym samym gronie, bez wsparcia i nowych zatrudnień muszą ogarniać tą sprzedaż, obsługę posprzedażową, nowe gabinety, wszystkich pracowników i mnóstwo innych rzeczy, również dla innych spółek. Większość z nas jest przepracowanych, niedocenionych i coraz bardziej wkurzonych. Ankiet chyba nikt nie czyta,(usunięte przez administratora)
    Zmęczona

08.10.2023 19:50

To prawda. Jesteśmy coraz bardziej przepracowani i zmęczeni.

24.09.2023 17:55

W centrali pracuje się coraz gorzej. Pani G. jest osobą wprowadzającą chaos, niegodną zaufania, która kłamie byleby wyszło "na jej". Szefowie tego nie widzą bo już nie rozmawiają z pracownikami, a jedyna prawda jaką znają to prawda (usunięte przez administratora)
    Mała

16.09.2023 11:15

Pracuje w firmie 10 lat.Praca jak każda ma swoje plusy i minusy ,ale jeśli wiesz jak rozmawiać z pacjentami i wyrabiasz limity to i premia wysoka. Nigdzie tyle się nie zarobi co tytaj,najwyżej za granicą.Jeśli kogoś zwalniają to ta osoba musiała nie wyrabiać limitów albo robić jakieś prekręty.Firmę polecam tym co chcą pracować i dobrze zarabiać.
    Abcd

22.09.2023 13:45

Nie napisałaś, ze fajne premie są w potencjalowych placówkach. W tych słabszych jest ciśnienie na nierealne wyniki a premie słabe, bo nie masz zadnego wsparcia żeby pacjenci przyszli właśnie do ciebie. Wszystko musisz robić sam. Pracujesz za sprzedaż, marketing i przedstawiciela medycznego. Teraz limity podnosza co kwartał. Niektórzy już to odczuli a inni dopiero poczują. Realnie zarabiamy mniej. Co do RKS to tacy co palcem nie kiwną tylko polecenia i rozkazy wydają i tacy co jeszcze tej przyzwoitości maja coś tam w sobie i można się z nimi dogadać jak swoją robotę się wykonuje. Nieprawda jest, ze tu się zarabia najwiecej. Konkurencja jak dobrze ponegocjuje to da te same warunki i bez tego ciśnienia co teraz jest w Audiofonie. Czy polecam tu pracować? Jyz chyba nie.

Kontakt - Audiofon Matyja sp.k.

Aliancka 6 53-014 Wrocław

Branże: Sprzęt medyczny

@

20.09.2023 17:20

Pani bardzo mila,i serdeczna, pelen profesjonalizm.❤️Polecam.
    Zainteresowana praca

12.09.2023 12:06

Hej czy wiadomo jak będzie wyglądała podstawa po tym jak wejdzie w życie zawód medyczny , czy podniosą podstawy czy będą to omijać . Jestem protetykiem słuchu .
    Dominika

10.09.2023 14:27

Cześć, mam pytanie- jak wyglada praca przedstawiciela medycznego? Ile zarania się na rękę bez premii? A ile wynoszą premie? Czy samochód jest do użytku prywatnego ? I jak wyglada rekrutacja ? Dzięki z góry za odpowiedz
    Mazury

12.08.2023 16:08

Również miałam taką sytuację. Umowa przedłużona, mówili że są zadowoleni , brak zastrzeżeń. Nagle z dnia na dzień dają wypowiedzenie bez słowa wyjaśnienia i każą wyjść z gabinetu.Jedna wielka porażka Omijac SZEROKIM ŁUKIEM @Pracodawca
    Xx

28.07.2023 08:05

Strasznie fałszywa firma. Zbierają opinie na google ,jak pracowałam zebrałam kilka opinii , gdzie pacjenci wymienili mnie z imienia. Po zwolnieniu mnie ,nagłym po przedłużeniu umowy opinie na mój temat z google również zostały usunięte;) a Pani która wskoczyła na moje miejsce zbiera opinie od rodziny i znajomych i takie nie są usuwane ;) (usunięte przez administratora)
    Zeta

02.08.2023 21:38

Witaj. Skoro przedłużyli Ci umowę o pracę to nie mogli Cię nagle zwolnić. Coś tu nie pasuje. Pozdrawiam.
    Xx

06.08.2023 14:39

Mogli. W poniedziałek podpisałam przedłużenie umowy a w piątek dostałam wypowiedzenie (usunięte przez administratora). Na moje prośby o podanie powodu zbywal mnie ,wczesniej nie zgłaszali zastrzeżeń do mojej pracy,wręcz słyszałam same pochwały. Zwolnili mnie z obowiązku świadczenia pracy na okres wypowiedzenia i od razu po wręczeniu wypowiedzenia (usunięte przez administratora) kazał mi się spakować i wyjść. Tak firma traktuje pracowników
    Byly_pracownik

01.06.2023 15:32

Trudno wypowiadać się o całej firmie, która ma tyle oddziałów w różnych miastach i regionach. Zapewne można trafić na fajnego RKSa ale łatwo też na takiego z którym współpraca nie układa się najlepiej. Można trafić do super gabinetu, a można do takiego, który bardzo slabo prosperuje. Mam dużo zastrzeżeń co do tego jak obecnie funkcjonują firmy protetyczne. Nie ma znaczenia czy jest się dobrym czy złym protetykiem słuchu. Liczy się to, czy jest się dobrym sprzedawcą. Wyrabianie limitów ma tutaj największe znaczenie. Każdy miesiąc to czysta karta. Zaczynasz walkę o target od nowa. Firma sama w sobie niby nie jest tragiczna. Płacą na czas, jest dodatkowe ubezpieczenie, medicover, fundusz socjalny itp. Wierzę, że można zarabiać dobrze, ale trzeba liczyć się z tym, że limity są co raz wyższe a presja sprzedażowa ogromna. Podstawy są bardzo niskie, nie wazne ile lat sie pracuje wiec jak nie wyrabia sie limitu, nie da sie z tego wlasciwie wyżyć. Obroncy Audiofonu powiedza, ze do pracy przychodza po premie a nie podstawe. Zgadza sie, ale co jesli pewnego miesiaca podwinie Wam sie noga? Nie zaplacicie raty kredytu czy odpuscicie sobie rachunki? Jeśli ktoś zastanawia się nad zatrudnieniem w firmie zachęcony faktem, że można uzyskać zawód medyczny, nauczyc sie robic badania, niech się zastanowi, czy odnajdzie się w roli sprzedawcy drogiego sprzętu medycznego dla starszych ludzi. Dodatkowo, nauki jest sporo, a nie zawsze są zasoby ludzkie i czas na to żeby nowy pracownik się w ten nie latwy zawod spokojnie wdrażał.
    Blanczi29

25.04.2023 15:07

Na portalu pracuj.pl dostępne jest ogłoszenie w sprawie stanowiska pracownika biurowo-sprzedażowego w Poznaniu. Proszę o informację na jakie szkolenia może liczyć osoba bez doświadczenia? Podobno oferują naukę badań słuchu oraz dofinansowanie do szkoleń, kursów oraz szkół. Czy to prawda? Jak układa się współpraca z kierownikiem regionalnym? Na jakie zarobki można liczyć na start?
    Protetyk

13.10.2021 19:16

Czy w audiofonie realne jest żeby protetyk zarobił 4000 netto? (Podstawa+premia)
    Iva

01.04.2023 23:17

Jeżeli mogę zapytać jak jest teraz? Ile wynosi podstawa netto? Pyta protetyk słuchu 10letnie doświadczenie
    Pixi

19.04.2023 20:37

Teraz realnie to 3000 - 3500 netto w zależności od negocjacji …. Teraz dali podwyżki, ja mam 3500 netto, a pracuje 15 lat …
    xyz

01.02.2023 14:26

Szokujące są dla mnie niektóre opinie. Pracuję w firmie od kilku lat i zdecydowanie mogę powiedzieć że naprawdę uwielbiam swoją pracę. Wiadomo, ile ludzi tyle opinii natomiast nie każdy nadaje się do pracy na planach. Większość wypłaty to premia, nie dziwie się więc że osoby które planów nie wyrabiają są negatywnie nastawione. Uważam że firma daje dosyć duże pole do rozwoju osobistego. Różne szkolenia, wyjazdy. Dużym atutem jest też fundusz socjalny. Dopłaty do wczasów, dopłaty do multisportu, świąteczne bony, 13-stki. Trzeba chcieć i pamiętać że to praca w sprzedaży.
    Zainteresowana

17.03.2023 07:30

Mam pytanie, pracuje w konkurencji i dostalam propozycję przejścia do tej firmy. Oferują mi bardzo wysoką podstawę 6 tysięcy netto plus bardzo małe premie w związku z wysoką podstawą. Co innego czytam we wpisach, że tu są duże premie . Gdzie jest zatem haczyk ? Zastanawiam się co zrobić? Możecie napisać czy te warunki mi proponowane rzeczywiście są możliwe do uzyskania ?
    Abc

23.03.2023 18:12

A o jakim stanowisku mówimy?
    kandydaton

20.03.2023 14:25

Pojawiło się ponownie ogloszenie o pracę do firmy Audiofon Przedstawiciel Medyczny - czy ktoś jest zorientowany jak wygląda podstawa netto? Jak wygląda praca? Jaki samochód? Na jaki okres podpisywana umowa?
    M.B

20.03.2023 11:00

Witam serdecznie. Polecam. Super obsługa w miejscowości Rawicz. Pani bardzo miła.
    Mati

20.03.2023 10:57

Bardzo fajna obsługa. Polecam serdecznie
    Kinia

03.08.2022 21:29

Czy jest szansa dla protetyka słuchu w woj. Śląskim razem z premia wyjść około 4500,00 na rękę?

12.08.2022 19:36

Tak, zarabiam tyle ???? czasem i 6 się zdążyło.
    Llll

09.03.2023 12:24

Ja planuje miec 4300 netto podstawy, a tutaj 4500 z premia? Nie wiem czy sens w ogole w takim razie rozmawiac?
    Zadowolona

21.08.2020 06:08

Pracuje w Audiofon od roku. Jestem pracownikiem sprzedaży. Wcześniej pracowałam w różnych firmach, tych dużych i mniejszych jednak o żadnej o nich, nie mogę powiedzieć, że czułam iż to co wkładam w te prace ( zaangażowanie, pomysły, rozwój) jest mi oddawane. Czytam jak niektórzy narzekają. Najbardziej Ci z najdłuższym stażem. Takich zapraszam do prawdziwych korpo albo do cwanych prywaciarzy, którzy przy rekrutacji obiecają Wam wszystko a w realu będziecie stamtąd uciekać po kwartale. Zobaczycie ile znaczycie dla pracodawcy. Nic. Całe zero! Cały czas stres, ciśnienie i myśl, ze jak nie zrobisz wyniku ( mało realnego ) to Cię zwolnią. O takich premiach możecie zapomnieć. Dostaniecie max 500 zł i to może raz na 3-4 miesiące bo cele będą odrealnione od rzeczywistości. Jak Wam tak źle to przestańcie narzekać albo poszukajcie innej, może lepszej pracy. Przecież tutaj nikt nikogo nie trzyma. Tutaj jeżeli jesteś zaangażowany, pracowity, robisz co do Ciebie należy dostajesz naprawdę bardzo dobre wynagrodzenie ( podstawa + premia). Jednak gdy ktoś liczy tylko na podstawę to może się czuć rozczarowany. Jak ktoś potrafi się zaangażować to będzie się czuł bardzo usatysfakcjonowany. To jest bardzo dobra praca dla tych, którzy przychodzą do pracy, żeby zarabiać pieniądze i pracować na wyniku premii. Realizujesz cel ( dodam, że cele są realne!!!), przy wypłacie czujesz satysfakcje:):):). Umowa o prace, liczne dodatki socjalne, dobre traktowanie. 8h pracy w dobrych warunkach. Szefowie Regionu wymagający ale na poziomie. Robisz swoje masz spokój. Właściciele dzwonią po gabinetach i gratulują najlepszych wyników. Doceniają to. Kto tak dzisiaj robi? Fakt, wracam bardzo zmęczona ponieważ pracy jest dużo ale przecież idziesz do pracy pracować, a nie leżeć. Doceniam fakt, że tutaj pracuje.
    Bety

07.02.2023 22:08

Tak. Przy takich zaletach i gabinecie potencjalowym - bez problemu.
    S.

03.03.2023 16:14

Podstawa plus premia 2-3 tys bez problemu do zrobienia.

Zostaw merytoryczną opinię o Audiofon Matyja sp.k.