brak logo

Delabie Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Delabie Sp. z o.o.

nolte 2013-05-06 15:14:44
Dobrze płacą, przyjemna atmosfera, niestety dość trudna praca, [usunięte przez moderatora] niesamowity, generalnie duży plus.
1
ax 2015-03-01 01:02:24
po rekrutacji wiem, że opinia o francuzach jest słuszna. to nadęte tłumoki, z przerośniętym ego, pokazujący wszystkim co to nie oni. ha..ha...
dwu dniowy darmowy pobyt we Francji w zakładzie /dziura na końcu świata/ jedyny plus rekrutacji to przelot samolotem. poza tym stracony czas. handlowcy w Polsce uciekają do biur
1
Ph 2015-03-01 09:14:29
Oj boli jak się nie dostanie pracy, poboli i przestanie ;) a firma jest zajebista, praca rewelka, produkty najlepsze- i to piszę ja PH Delabie- jakby się ktoś zastanawiał to radzę składać CV i modlić się o pracę w tej firmie.
PH2 2015-03-17 15:53:41
Frajda lataniem samolotem to była 20 lat temu, dziś to norma. Co do finału rekrutacji to widocznie się nie pomylili, widząc do jakiego poziomu "kolega" się zniża kiedy go tyłek boli...
"handlowcy uciekają do biur" - :) Oni nie uciekają, dostają nowe propozycję, nowe wyzwania i możliwości.
Młoda firma = spory rozwój = dużo możliwości, jednak bez Ciebie AX ;).

Osobą z doświadczeniem w branży, szukającym pracodawcy, radze nie czytać głupot ze stron jakich jak ta, z komentarzami napisanymi przez frustratów. Zasięgnijcie opinii na rynku.

P.S. AX następnym razem kiedy będziesz w Warszawie to daj znać, otworzyli nową linie metra, postawie Ci bilet... ale będzie frajda...
2
Robert 2015-09-17 11:56:10
Ja pracuje w jednej z hurtowni gdzie sprzedajemy ich produkty. Jakość jest nieporównywalna do innych, widać że dobra. Też wysyłałem aplikację. Z tego co mi mówiła ich przedstawicielka, warunki są dobre a umowy na czas nieokreślony.
TimOnn 2016-08-01 12:32:22
Jakość dobra, ale nie najlepsza, też mam doświadczenie z hurtowni i są firmy bijące delabie na głowę jeśli chodzi o jakość. Nie będę wskazywał nazwy ale marka na P i marka na F to liderzy jeśli o to chodzi :) Pozdrawiam.
Wiolek 2016-09-06 11:49:20
Bardzo przyzwoita firma, pracowałem jako PH i będę o nich miał jak najlepsze zdanie. Warunki płacowe bardzo dobre jak na tą branżę, produkty innowacyjne, świetnie się je promuje i sprzedaje. Poukładani. Spokojnie bym polecił każdemu.
Janusz 2016-09-23 17:26:46
Osoby które zastanawiają się czy aplikować opisze proces rekrutacji:
1) Wszyscy kandydaci spotykają się w jednym pomieszczeniu i rozwiązują 3 testy ( logiczny , techniczny i psychologiczny ) . Wszyscy siedzą koło siebie więc ... jest ciasno i mało komfortowo.
2) Po wypełnianie testów idziesz do domu jak testy oraz wysokość płacy im pasują masz zaproszenie do centrali w Warszawie na rozmowę z Francuzem.
3) Po przejściu wszystkich etapów dostajesz robotę

1
Rafał 2016-09-30 14:56:34
Dzięki
Zostaw swoją opinię o Delabie Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delabie Sp. z o.o.