KRYNICA VITAMIN S.A.
2 118 5 1

Opinie o KRYNICA VITAMIN S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Ala
 Opinia

Warto startować na asystentkę? W ogłoszeniach mówią o stabilnej pracy w dynamicznym zespole i atrakcyjnym systemie wynagrodzeń.

Pomocna?
TakNie
Zazdrosna
 Opinia
@Ala 15.05.2019 22:25

Jak się nudzi w domu to warto. Lepiej nudzić się tutaj. Zespół zmienia się dynamicznie, aż za bardzo. System wynagrodzeń jest atrakcyjny bo pensja przychodzi na czas. Poza tym nic więcej. Wymagania bardzo wysokie. Nie można wyglądać atrakcyjnie jak u innych prezesów, żeby nie robić konkurencji dla osobistej asystentki. Do tego trzeba umieć robić kawę i herbatę. Szukają więc tak naprawdę trola po gastronomi. Dlatego nie mogą nic znaleźć od pół roku, bo więcej zarobi się na stoisku z hotdogami.

Pomocna?
Tak2Nie1
Patelnia
 Opinia
@Ala 15.05.2019 22:25

Asystentki i recepcjonistki mają dobrze. Bezstresowo. Wskazane predyspozycje pijackie i chęć do imprezowania. Przyda się ktoś kto potrafi rozkręcić towarzystwo. Obcasy mile widziane oraz akceptacja własnego ciała. Miłym dodatkiem będzie uśmiech od ucha do ucha a nawet chichot bez skrępowania.

Pomocna?
Tak2Nie
brrr
 Opinia
@Zazdrosna 16.05.2019 12:44

@Zazdrosna. Pisząc w ten sposób obrażasz dziewczyny pracujące na stanowiskach administracyjnych, które nie są żadnymi "trolami po gastronomii", a wykonują mnóstwo dobrej pracy

Pomocna?
TakNie
Kandia
 Opinia

Na co lub na kogo uważać jak jest się nowym? Jak wysokie są podwyżki?

Pomocna?
TakNie4
Orient
 Opinia
@Kandia 30.04.2019 20:06

Wysokość podwyżek można określić w zależności od dziedziny do jakiej mamy je porównać: geografia - depresja, chemia - zero absolutne, fizyka - constans, muzyka - pauza, wf - siad płaski, religia - leżenie krzyżem, informatyka - format c:

Pomocna?
Tak7Nie
Emer
 Opinia
@Kandia 30.04.2019 20:06

Jak wzrost emerytur.

Pomocna?
Tak2Nie
Kkkk
 Opinia
@Kandia 30.04.2019 20:06

Uważać na zarząd i doradczynię życiową

Pomocna?
Tak6Nie
Baba
 Opinia
@Kandia 30.04.2019 20:06

Wysokie jak poziom wód na Saharze.

Pomocna?
Tak1Nie
Mora
 Opinia
@Kandia 30.04.2019 20:06

Wysokie jak płaskostopie.

Pomocna?
Tak1Nie
Pani
 Opinia
@Kandia 30.04.2019 20:06

Uważać na toalety, bo nikt nie używa odświeżaczy. Można zemdleć, prawie jak na widok premii.

Pomocna?
Tak3Nie
Taxi
 Opinia
@Kandia 30.04.2019 20:06

Podwózki są bardzo często. Nikt nie ma problemu żeby kogoś podwieźć. Wysoko nie podwożą, bo firma leży na terenie nizin. A nie chwila...pytasz o podwyżki!.. Odpowiedź brzmi: pomidor.

Pomocna?
Tak2Nie
Bida
 Opinia
@Kandia 30.04.2019 20:06

Podwyżki? Co to? Słyszałem kiedyś to pojęcie.

Pomocna?
Tak1Nie
Asta
 Opinia
@Kandia 30.04.2019 20:06

Musisz uważać na mijający czas. Szybko mija okres próbny i znów musisz szukać pracy.

Pomocna?
Tak4Nie
Good
 Opinia
@Kandia 30.04.2019 20:06

Zarobki and płaca być dobra. Premia też wysokie.

Pomocna?
TakNie
Mao
 Opinia
@Kandia 30.04.2019 20:06

Uważać na własne pomysły. Wszelkie innowacje i chęć usprawnienia działania firmy napotykają na opór. Stajesz się wrogiem śmietanki osób żyjących mentalnie w epoce komunizmu, albo nawet kamienia łupanego. Małymi krokami zabiera się "przywileje" firmowe, w ramach oszczędności?! Likwidacja dostępu do kawy rozpuszczalnej, zabranie możliwości chłodzenia/podgrzewania wody z dystrybutora i brak prysznica firmowego. Naczelny pomysłodawca głupoty liczący na pochwałę opiekuna, mógłby sprawdzić ile kosztuje wprowadzenie takich pomysłów. W sieci są wszystkie wyliczenia. Mała moc podgrzewacza kontra wysoka moc podgrzewacza co chwila włączanego czajnika. Kawa rozpuszczalna zagrzana jednocześnie dla kilku osób z rana kontra wielokrotnie użyty ekspres z tamtej epoki. Rowerem już nie przyjedziesz, bo będziesz śmierdzieć. Lepiej zastawiać okolicę samochodami. Przeciążać się fizycznie też nie można, bo cuchnący do klienta nie podejdziesz. Wieczornym strażnikom też lepiej nie zlecać na noc nic dodatkowego, żeby zapaszek nie dotarł potem z rana do sali konferencyjnej. Drobne rzeczy, a jak cieszą. Jak w Korei. Jedna osoba nie korzysta, więc inni też nie będą.

Pomocna?
Tak4Nie
M.
 Opinia
@Kkkk 03.05.2019 09:35

Potwierdzam

Pomocna?
Tak1Nie
Historia
 Opinia

Zatrudniają bez pomysłu na to co ma się robić! Unikać.! Szybko zostaje się bez pracy. Zabezpieczcie się długim okresem wypowiedzenia!

Pomocna?
Tak5Nie
Wieś
 Opinia
@Historia 12.05.2019 12:06

Nie przesadzaj. W Warszawie potrafią się dobrze ustawić. Jak dobrze zagadasz to dostajesz firmową Skodę Fabię do wożenia klientów, do tego polisingowy laptop i telefon z demobilu. Podjezdzasz taką furą po klienta i ten już wie że ma do czynienia z poważną spółka akcyjną a nie firemką z pragi. Przyzwyczajony do aut luksusowych wie że czeka go gwarantowana zabawa. Przejażdżka jak w wesołym miasteczku. Potem pokaz slajdów z zawieszającego się laptopa, omówienie korespondencji ze znikającej poczty, rozmowa przez telefon gubiacy zasięg. Na koniec wspólne selfie w niskiej rozdzielczości, zaraz po wypiciu taniej kawy z zardzewiałego ekspresu.

Pomocna?
Tak1Nie
Haha
 Opinia
@Wieś 13.05.2019 06:27

To jest tajny punkt media markt do skupu zużytego sprzętu.

Pomocna?
TakNie
Raz
 Opinia
@Historia 12.05.2019 12:06

Łatwiej przykuć się kajdanami do biurka.

Pomocna?
TakNie
Staz
 Opinia

Jak z rotacją pracowników? Zmieniło się coś?

Pomocna?
TakNie
Chora
 Opinia
@Staz 23.04.2019 23:58

Wszystko w normie. Zmienia się cały czas. Jedni odchodzą. Drudzy przychodzą, rozglądają się, widzą czarną dziurę w głowach zarządu i też odchodzą. Taki chwilowy koszmar, po którym człowiek boi się ponownie zasnąć. Na razie jest stabilnie, zespół trzyma się z pół roku z małymi komplikacjami, raz jedni w szpitalu, raz drudzy. Dłuższe urlopy chorobowe by dojść do siebie. Nie zmienia się tylko szefowa prezesa. Biedny Miś.

Pomocna?
Tak6Nie
Bumelant
 Opinia
@Staz 23.04.2019 23:58

Rotacja jest, bo każdy nowy normalny pracownik spodziewa się normalnego traktowania za włożony trud, jak w innych normalny firmach. Natomiast tu jest trochę nienormalnie. Ludzie nie rozumieją, że ta nienormalność to innowacyjność polegająca na dopasowywaniu się do napływającego trendu powrotu do minionej epoki. Czy się stoi, czy się leży, 500 zł się należy. Najlepiej wywalczyć sobie z góry wysoką pensję, bo potem nie można liczyć na wiele. Praca ma być dla dobra ogółu, nie na to by mieć pełną miskę jedzenia. Proletariusze wszystkich działów łączcie się! Nasze partyjne zawołanie – zrobić więcej niż nakazuje obowiązek! Myj się po pracy! Po skończonej pracy załóż majtki. Bądź czujny wobec wroga Krynicy. Coś ty zrobił dla dobudowy?

Pomocna?
Tak3Nie
Tymczasem
 Opinia
@Staz 23.04.2019 23:58

Zatrudniają aby zatrudnić. 3 miesiące i do zwolnienia. Nie polecam.

Pomocna?
Tak2Nie
Głodny
 Opinia

Bedziecie mieli jajeczko w Warszawie?

Pomocna?
TakNie
Y
 Opinia
@Głodny 16.04.2019 19:31

Każdy ma kupić śledzie lisnera i zjeść w domu myśląc o firmie.

Pomocna?
Tak4Nie
Cleaner
 Opinia
@Głodny 16.04.2019 19:31

Za duże ryzyko że stół się pobrudzi albo spadnie okruszek na ziemię.

Pomocna?
Tak2Nie
Dreamer
 Opinia
@Głodny 16.04.2019 19:31

Będzie wielkie przyjęcie w ramach wdzięczności za pracę. W końcu wysiłek został doceniony. Kawior i szampan. Do tego procent od zysku i nagrody indywidualne dla każdego bez względu na stanowisko, bo wszyscy składamy się na wspólny sukces. Zrozumiano w końcu, że pracownik zadowolony to pracownik wydajny. Wszyscy będą wiedzieć, że ciężka praca popłaca. Na koniec niespodzianka, podwyżki. Dlaczego? Bo wszystko drożeje, ludzie znów chcą jeść masło, a zarząd to rozumie. Od następnego miesiąca przydziałowa kostka masła na każdego pracownika co miesiąc. Mało tego, w ramach budowania relacji międzyludzkich, częste wyjścia na koszt firmy. Tu też zrozumiano, że to nie koszt, tylko inwestycja zwracająca się szybko. Bo nic tak nie ułatwia i nie przyspiesza pracy jak dobre stosunki między pracownikami. W planach są dofinansowania do szkoleń, tak by kadra była wykwalifikowana. Nie możemy się wstydzić przed klientami, tu mają pracować zawodowcy z szeroką wiedzą, a nie przypadkowi ludzie. Wsparcie i uśmiech na każdym kroku, bo zrozumiano, że błędów nie popełnia ten co nic nie robi. Wiadomo też, że zostanie zwiększony asortyment w kuchni o zdrową żywność. Świeże owoce, jogurty o% i herbatki z prawdziwych owoców, tak by pracownik czuł się lepiej po dawce witamin. Aaaaaa, ojej obudziłem się. Jaki miałem piękny sen!

Pomocna?
Tak7Nie
Cierp
 Opinia

Jeszcze w weekend przed świętami dają wolne, oraz poniedziałek do południa, ale na maile lepiej odpowiadać.

Pomocna?
TakNie
anonim
Nazwa działu: Dział Badawczo-Rozwojowy
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
Kokola
 Opinia

Bo w tej firmie nie dba się o to by być zespołem. Brakuje działu HR. Podejście do pracownika żadne. Brak integracji, człowiek człowiekowi wilkiem. Trzeba mieć twardą (usunięte przez administratora) żeby tu wytrzymać. Goruje filozofia, że każdego da się wymienić. Jeden przychodzi, drugi odchodzi. Praca, praca, praca. .... Jak idzie dobrze to liczyć możesz jedynie na uścisk przełożonego. Jak popełnisz najmniejszy błąd, zniszczą Cię jako człowieka.

Pomocna?
Tak4Nie
byłem widziałem
 Opinia

Drodzy Pracownicy dziadowskiej krynicy vitamin.........tzn krynicy vitamin w dziadkowskich -jak premia świąteczna????Pracownicy powinni solidarnie odmówić przyjęcia tej jałmużny bo być może teraz przez nich (szarych pracowników bez których żadna krynica by nie istniała) prezes nie bezie miał za co zrobić świąt. Nie pomyśleliście o tym załogo??? Moja propozycja - zamiast przyjmować datki dla ubogich (bo jak nazwać bony 200zł przy takiej inflacji jaka mamy??) zgłoście władze krynicy (decydentów z warszawki) do Szlachetnej Paczki i to niech im zbierają dary. Maszyny za miliony a pracownik 200zł na święta - morale w firmie rosną!!!!!

Pomocna?
Tak12Nie
Mor
 Opinia
@byłem widziałem 14.12.2018 13:52

W Warszawie nawet tego nie dają.

Pomocna?
Tak2Nie1
Pracownik
 Opinia
@byłem widziałem 14.12.2018 13:52

Premia jak każda była ok, ile by nie dali i tak pracownicy będą krytykować. Jeżeli komuś nie odpowiada, może po "jałmużnę " nie iść. Co do morali w 100% się zgadzam. Zarządzający powinni otworzyć szerzej oczy, zdjac klapki z nich a także słuchać. Zespół się sypie, dobry zespół....

Pomocna?
Tak5Nie
Linia
 Opinia
@byłem widziałem 14.12.2018 13:52

Kto dostaje ten dostaje. Jak wszędzie podział. Niektórzy nie dostają nic. Inni dostają nadmiar. Wystarczy sprecyzować co za co się dostaje. Tu tego brak. A różnice są coraz większe między tymi co pracują a tymi co zarządzają.

Pomocna?
Tak1Nie
@KV
 Opinia
@Mor 14.12.2018 23:52

W Warszawie za to macie teatr i kolację. Wszędzie są podziały i nigdy nie było w tej firmie po równo. Było czas przywyknąć.

Pomocna?
TakNie
X
 Opinia
@@KV 17.12.2018 12:11

W Warszawie mają teatr na co dzień

Pomocna?
Tak1Nie
@KV
 Opinia
@X 17.12.2018 13:44

Lepszy teatr niż cyrk ;-) ;-)

Pomocna?
Tak1Nie
G
 Opinia
@@KV 17.12.2018 14:30

A ja lubię te wszystkie zwierzęta :)

Pomocna?
TakNie
Kandydatka
 Opinia

Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej do działu obsługi klienta. Rozmowę prowadziła Pani Olga i Pani Magdalena. Sposób jej prowadzenia mało profesjonalny . Padło pytanie o wysokość wynagrodzenia gdzie na moją odpowiedź Pani Magdalena drwiąco się zaczęła uśmiechać próbując to niefortunnie ukryć. Żenada.

Pomocna?
Tak7Nie
Zagubiona
 Opinia
@Kandydatka 26.09.2018 08:52

A jak oceniasz p. Olgę? Mam mieć tam rozmowę jutro. Coś więcej o rozmowie możesz napisać?

Pomocna?
TakNie
Śmieszny łysy
 Opinia
@Zagubiona 27.09.2018 10:28

Nie trac czasu - to tak dobra rada. Jesli masz inna mozliwosc, to nawet nie startuj do KV.

Pomocna?
Tak1Nie
murena
 Opinia
@Kandydatka 26.09.2018 08:52

A tak z ciekawości to jakie wynagrodzenie podałaś

Pomocna?
TakNie
Miły Pan
 Opinia
@murena 03.10.2018 20:25

Pewnie miskę ryżu. Krynica bierze takich pracowników na jakich ich stać. Niektórzy zgarniają kokosy, a inni żebrzą o drobne. Jak w każdej firmie. Jeżeli przetrwa się początek, to można potem zżyć się nierozerwalnie. Ja polecam. Przygoda na całe życie.

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak20Nie
Robol
 Opinia

Jak czytam takie bzdury, że "w biurach siedzą ludzie bez wykształcenia tylko dlatego, ze są rodziną, „ziomkami” lub żyją w związku z kimś nieco ważniejszym." to aż śmiać mi się chce. Pracuję w Krynicy już wiele lat i znam masę ludzi z biura zarówno w Dziadkowskich jak i Warszawie którzy nie są rodziną właścicieli ani nikim ważnym.

Pomocna?
Tak5Nie
ToTen
 Opinia
@Robol 24.05.2018 09:27

Ale na pewno znasz też osoby z Warszawy, które rodziną prezesa, lub żyją z nim w związku, co?

Pomocna?
TakNie
Ma
 Opinia
@ToTen 27.09.2018 10:03

Jak w każdej prywatnej firmie. Jakbyś był właścicielem to też byś rodzinę zatrudnił. Gorzej jeżeli to wpływa na podejmowane decyzje i na stronniczość.

Pomocna?
Tak2Nie
anonymous
 Opinia
@ToTen 27.09.2018 10:03

Tak - znam. 4 osoby

Pomocna?
TakNie
Pytam
 Opinia
@anonymous 04.10.2018 12:54

I coś z nimi nie tak?

Pomocna?
TakNie
Robol
 Opinia
@ToTen 27.09.2018 10:03

@ToTen Chciałbym zwrócić twoją uwagę na fakt, że w Krynicy Vitamin pracuje grubo ponad 200 osób. Sugerujesz że wszyscy są rodziną prezesa lub z nim sypiają? Może ktoś tam i jest w związku z prezesem. Nikomu nie zaglądam do łóżka i nie obchodzi mnie kto z kim sypia. Przy takiej wielkości firmy jest mnóstwo stanowisk dla osób które nie są rodziną lub w związku z prezesem.

Pomocna?
Tak2Nie
Szpila
 Opinia
@Robol 15.11.2018 13:09

Prezes jest cool. Fajny facet.

Pomocna?
TakNie
Ryki tyki
 Opinia

Jedna z przyjemniejszych firm, chociaż przydałoby się poprawić parę rzeczy.

Pomocna?
Tak1Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Esti
 Opinia

Proszę sprostować wypowiedzi pod złymi postami. Wtedy wiadomo będzie co jest nieprawdą.

Pomocna?
Tak1Nie
Natalia
 Opinia

@Nowy jak na dzień dzisiejszy oceniasz swoje przyjęcie i wdrożenie do pracy? Jak kształtuje się atmosfera w KRYNICA VITAMIN S.A. i czy możesz opisać swój proces rekrutacyjny? Takie wskazówki pomogą innym kandydatom na podjęcie decyzji o zatrudnienie w tym przedsiębiorstwie.

Pomocna?
TakNie
Nowy
 Opinia
@Natalia 17.08.2018 13:23

Chaos. Brakuje struktury organizacyjnej. Duży przemiał osób. Jedni odchodzą, drudzy przychodzą. Praca raczej niepewna. Brakuje integracji. Przy takiej ilości nowych osób aż się prosi o wyjście na piwo. Połowa ludzi się nie zna. Trzeba mówić wszystkim cześć bo nie wiadomo czy to współpracownik czy obcy. W biurze temperatura jak na pustyni. Miejmy nadzieję że w zimę nie będzie przymrozków :)

Pomocna?
Tak3Nie
Lo
 Opinia
@Natalia 17.08.2018 13:23

Praca na chwilę, jak jesteś bezrobotna to czemu nie. Później trzeba szukać czegoś pewnego zanim Cię zwolnią. Nie buduje się zespołu. To grupa obcych ludzi.

Pomocna?
Tak4Nie
Zielona
 Opinia
@Nowy 17.08.2018 13:50

Nie jest tak źle, w miarę spokojnie. Fakt duża rotacja, praca nie pewna, ale ludzie są ok. Budżetu na piwo nie ma bo zarząd kupił sobie nowe samochody :) Poza tym prezes siedzi pod pantoflem, jemu nie można się bawić :) Raz w roku jest jakaś zabawa dla pracowników.

Pomocna?
Tak3Nie
Outside
 Opinia
@Natalia 17.08.2018 13:23

Trzy miesiące i out.

Pomocna?
Tak2Nie
Śmieszny łysy
 Opinia
@Outside 18.09.2018 14:43

Albo nawet dwa. Warto aplikować? Odpowiedź nasuwa się sama...

Pomocna?
TakNie
Robert
 Opinia

Czy jest tak dobrze, że rzadko tu piszecie?

Pomocna?
TakNie
Nowy
 Opinia
@Robert 15.07.2018 11:58

Trudno się wypowiedzieć po tak krótkim czasie pracy.

Pomocna?
TakNie
Świeża
 Opinia
@Nowy 24.07.2018 16:30

To co mnie dziwi na pierwszy rzut to brak integrowania teamu. W każdej poprzedniej firmie wychodziło się np. na piwo, paintball, bilard itp. Wszystko na koszt pracodawcy, po to by scalić team. Poza tym każdy dział miał swój dodatkowy budżet na dodatkową rozrywkę. Tutaj nic takiego nie ma miejsca. Szeregowy pracownik ma znać swoje miejsce w szeregu i nie utożsamiać się z firmą.

Pomocna?
Tak3Nie
niezintegrowany
 Opinia
@Świeża 27.07.2018 14:01

To prawda. Jedyna impreza integracyjna w roku dla wszystkich i jakiś jeden wyjazd w roku dla kierownictwa. Nic w między czasie …. Nawet przysłowiowego "opłatka" ani "jajeczka" na święta Baaaaa !!!! Nawet żadnych życzeń dla pracowników od Zarządu, Prezesa czy po prostu kierowników …. A przecież to my najniższego szczebla najbardziej zapierdzielamy na tę firmę.

Pomocna?
Tak2Nie
Zdziw
 Opinia
@niezintegrowany 27.07.2018 18:09

Podobno w Warszawie nawet na święta nic nie dają. Na plus, spokojna okolica biura.

Pomocna?
Tak7Nie
Natalia
 Opinia

@Zdziwiony jesteś zatrudniony w KRYNICA VITAMIN? Możesz opisać jak wygląda Twoja praca, jakie masz obowiązki i czego oczekuje od Ciebie pracodawca? Jest tu możliwość pracy na umowę o pracę z ewentualnymi dodatkami?

Pomocna?
TakNie
Zdziwiony
 Opinia
@Natalia 25.07.2018 11:44

Umowa o pracę na czas określony. Praca na Produkcji jako Operator. Praca ciężka, co mam mówić... gorąco 3 zmiany i częste nadgodziny. Stawka najniższa krajowa, czyli też bez szału, ale + 20% premii od podstawy + dodatek nocny + dodatek za nadgodziny 50% i 100%, za weekendy płacony dodatek 100%. Wszystko na papierze, wszystko wypłacane w terminie.

Pomocna?
TakNie
Spocony.
 Opinia
@Zdziwiony 25.07.2018 14:01

W Warszawie nie ma klimatyzacji. Gorąco jak w piekle. Dostępne są wiatraki nawiewające na ciebie nagrzane powietrze.

Pomocna?
TakNie
Zdziwiony
 Opinia
@Spocony. 25.07.2018 17:11

W zakładzie jest klima tylko w biurze. Na produkcji ponad 40 stopni.... "Spocony" nie wiem czy chciałabyś się zamienić ;-)

Pomocna?
TakNie
Spocony.
 Opinia
@Zdziwiony 25.07.2018 18:27

W biurze jest 55 stopni. Czasami nie wiem czy rozmawiam z pracownikami czy to już fatamorgana.

Pomocna?
Tak6Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak11Nie
Zdziwiony
 Opinia

Jaki sens jest pytania się o jakąś konkretną osobę, która pracuje w firmie ? Pracuje tutaj ok. 300 osób i jak wszędzie można trafić na różnych ludzi.

Pomocna?
Tak4Nie
Natalia
 Opinia

@Zainteresowane jakim stanowiskiem jesteś zainteresowana? Czy szukasz stanowiska, które pozwoli Ci nauczyć się i wdrożyć w zawód czy może masz już pewne doświadczenia zawodowe i chcesz rozwijać swoje umiejętności? Zajrzyj tu: http://www.krynicavitamin.com/kariera/ jest parę wolnych stanowisk, może coś Cię zainteresuje.

Pomocna?
TakNie
Zainteresowana
 Opinia

Podpowiedzcie czy potrzebują pracowników?

Pomocna?
TakNie
Natalia
 Opinia

@anonymous czy pracujesz w KRYNICA VITAMIN? Możesz opisać jak oceniasz swój dział pod względem atmosfery, wynagrodzenia oraz relacji międzyludzkich? Czy pracownik może liczyć na szkolenia lub inne dodatki? @świeżak jakim stanowiskiem jesteś zainteresowany w KRYNICA VITAMIN? Daj znać o tym na forum, pomoże to innym użytkownikom w wypowiedzi.

Pomocna?
TakNie
Była
 Opinia
@Natalia 25.05.2018 09:18

Szkoleń nie ma. Brakuje inwestowania w pracownika, bo są czesto zmiany. Jest podstawowa opieka medyczna z której się nie korzysta tak jak wszędzie.

Pomocna?
Tak9Nie
świeżak
 Opinia

witam wszystkich chciałbym się czegoś dowiedziec o warunkach pracy jakie teraz panują w Krynicy w Dziadkowskich, czy bardzo ciężko jest czy są jakieś dodatkowe pieniążki na święta itd, bo chce złożyć tam cv. za każdą opinię dziękuje

Pomocna?
Tak4Nie
anonymous
 Opinia
@świeżak 09.03.2018 18:37

Krynica Vitamin to dość spora firma. W zakładzie w Dziadkowskich jest sporo różnych działów w których specyfika pracy, atmosfera jak i relacje między pracownikami są bardzo różne.

Pomocna?
TakNie
paweło
 Opinia

a ja bym się chciał dowiedzieć o pana który był mistrzem zmianowym w Dziadkowskich , czy dalej nim jest, niejaki pan Mateusz

Pomocna?
TakNie
Luiza
 Opinia

Rotacja w dzisiejszych czasach jest całkiem normalnym zjawiskiem!!

Pomocna?
Tak3Nie
Ola
 Opinia
@Luiza 16.05.2018 22:43

To nie supermarket. Zanim pracownik się wdroży potrzeba pół roku. A jak już się wdroży to po pracowniku.

Pomocna?
Tak4Nie
Natalia
 Opinia

Jeśli komuś jest tak źle w dobrej firmie to faktycznie powinien zmienić pracę, może znajdzie się w miejscu o jakim pisze??

Pomocna?
TakNie
Truskawka
 Opinia
@Natalia 22.04.2018 11:31

Pod warunkiem że jest gdzie. Albo Krynica albo Biedronka. Niestety nie ma dużego wyboru w okolicy. Lepsza taka praca niż żadna.

Pomocna?
Tak3Nie
anonimus
 Opinia

jak jest w biurze w Warszawie?

Pomocna?
Tak4Nie
Dawno dawno
 Opinia
@anonimus 17.04.2018 13:24

Jak w getcie. Jest rasa panów i reszta. Niewiadomo kiedy idziesz do pieca. Kobiety mają lżej.

Pomocna?
Tak5Nie
ktoś
 Opinia
@anonimus 17.04.2018 13:24

dzisiaj jesteś, jutro cię nie ma ot taka rzeczywistość pana i właściciela w jednej osobie. ludzie sami się zwalniają bo taki mobbing tam panuje a o układzikach to już szkoda pisać...

Pomocna?
Tak12Nie
mko
 Opinia

Dziadkowskie - jak się pracuje? jak mistrzowie i reszta ekipy? chce tam cv zlozyc

Pomocna?
Tak9Nie
Awe
 Opinia
@mko 19.03.2018 18:35

Praca jak każda inna . Zalezy na którą zmianę się trafi. Jest ciężko nie ma co ukrywać .A mistrzowie? Jest kilka spoko osób z którymi idzie się dogadać.Najgorsza to ta co zielonego pojęcia nie ma o produkcji a mistrzem została za przysłowiowe jajka.Co taka osoba może sobą reprezentować.

Pomocna?
Tak6Nie
Olek
 Opinia
@mko 19.03.2018 18:35

Mistrzowie wyżej srają niż (usunięte przez administratora) mają

Pomocna?
Tak1Nie
Aaa
 Opinia
@Awe 22.03.2018 13:42

Czyżby nasza kochana Gosia? Zgadzam się w 100 procentach

Pomocna?
Tak2Nie
mko
 Opinia
@Aaa 22.03.2018 15:03

a reszta ekipy?

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia
@mko 22.03.2018 16:58

Jest kilka osób spoko

Pomocna?
Tak3Nie
mko
 Opinia
@anonymous 23.03.2018 17:55

kto jest spoko?

Pomocna?
TakNie
Magda
 Opinia
@mko 23.03.2018 22:11

Zenek :) Pozdrawiam najlepszego mistrza :)

Pomocna?
Tak3Nie
mko
 Opinia
@Magda 26.03.2018 13:58

a reszta mistrzuniów?

Pomocna?
TakNie
...
 Opinia
@mko 23.03.2018 22:11

Zenek, Mariusz, Paweł

Pomocna?
Tak1Nie
mko
 Opinia
@... 28.03.2018 09:52

są ok? który najbardziej wporządku? a reszta szefostwa?

Pomocna?
TakNie
...
 Opinia
@mko 29.03.2018 19:51

Są ok.Najlepszy Zenek.Trzymaj tak dalej chłopie

Pomocna?
Tak1Nie
mko
 Opinia
@... 31.03.2018 07:51

a kierownicy zmianowi?

Pomocna?
TakNie
Magda K
 Opinia
@... 28.03.2018 09:52

zgadzam się :) Zenek, Mariusz, Paweł ;)

Pomocna?
Tak3Nie
były
 Opinia
@mko 29.03.2018 19:51

reszta szefostwa jest znośna, wiesz jak trzymasz się swoich zadań wykonujesz je rzetelnie stawiasz na jakość to spoko. Ale jak chcesz sie opieprzać to daj sobie spokój. Jeżeli rozumiesz system w jakim pracuje firma to łatwiej Ci będzie.

Pomocna?
Tak6Nie
Wiktor
 Opinia

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać? Idealnych firm nie znam!!

Pomocna?
TakNie
Były
 Opinia
@Wiktor 18.03.2018 19:33

Jest pozytywna strona. To prawdziwa szkoła życia. Po pracy tutaj docenisz każda inną firmę. Gorzej już być nie może. Pracownicy przychodzą i odchodzą. Dołowanie na każdym kroku, brak czynników motywujących. Brak zarządzania, z kazdej strony klody. Zwalniają w nieładny sposób. Praca raczej dla początkujących singli.

Pomocna?
TakNie
Aktualnie pracujący
 Opinia
@Były 19.03.2018 13:04

@Były nie wiem czy mówisz o pracy w Warszawie czy w Dziadkowskich. Moim zdaniem praca w Dziadkowskich jest w chwili obecnej konkurencyjna z innymi firmami w okolicy. Rotacja na stanowiskach fizycznych jest duża, ale nie jest to spowodowane tylko winą zakładu, a samych ludzi. Wynagrodzenia zróżnocowane - jak w każdej firmie. Wszyscy na umowach o pracę, wszystko na papierze, wszystkie świadczenia jak w firmach państwowych. Praca na produkcji jest ciężka - ale gdzie jest lekko ? Niestety taka specyfika pracy. Premia co miesiąc. Płatne nadgodziny, za weekendy 100 %, dodatek nocny, pakiet luxmed. Wiadomo nie jest idealnie, jak wszędzie są niedociągnięcia. Ale nie przesadzajmy. Nie jest tak źle, jak niektórzy piszą i może o tym świadczyć, że mamy dużo wieloletnich pracowników.

Pomocna?
Tak4Nie
Były
 Opinia
@Aktualnie pracujący 19.03.2018 13:41

Warszawa. Trzymać się jak najdalej.

Pomocna?
Tak1Nie
Niewiem
 Opinia
@Były 19.03.2018 14:44

W warszawie to chyba sami nowi pracują.

Pomocna?
Tak9Nie
anonymous
 Opinia

Porażka obecnie w Wawie

Pomocna?
Tak9Nie
Energetyk
 Opinia
@anonymous 20.03.2018 22:48

Kolego obsluge maja bardzo kiepska a konkurencja sie rozwija. Uwazam ze sie sprzedadza

Pomocna?
Tak2Nie
marek
 Opinia

witajcie jestem byłym pracownikiem Krynicy w Dziadkowskich jak tam teraz się pracuje? jak tam mistrzowie i pracownicy?

Pomocna?
Tak10Nie
energetyk
 Opinia
@marek 03.03.2018 18:35

Kolego po ile rozlewać się da w krynicy najtaniej puszkę energy drinka 250 ml ?

Pomocna?
TakNie
asdf
 Opinia

Mam pytanie odnośnie pracownic laboratorium w Krynicy w Dziadkowskich. Jak mają na imie?

Pomocna?
Tak3Nie
Pracownik
 Opinia

Dlaczego miałoby nie być pieniędzy? W jakim celu tak piszecie?

Pomocna?
TakNie
Dziki
 Opinia
@Pracownik 06.01.2018 18:30

Nie pytają o pensje tylko o dodatkową kase

Pomocna?
Tak9Nie
była
 Opinia

hejka czy Ludzie na Zakładzie Produkcyjnym dostali kasę na święta?

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o KRYNICA VITAMIN S.A. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRYNICA VITAMIN S.A.