British American Tobacco
3 1767 6 1

Opinie o British American Tobacco

JanCiekawy

Sprzedawać GLO czy Iqosa? Byłem na rozmowie w PMI - zarobki wyglądają obiecująco 3300 netto, strety tablety z telefonami i Focus na własny użytek. Dodatkowo całkiem fajnie rozwijają się na rynku. Jak to wygląda w BAT?

tomasz

Witam, Proszę o opinie na temat PH ds. trade marketingu - ile wizyt -rynek tradycyjny czy nowoczesny? - na jakie zarobki można liczyć? - wozicie papierosy w bagażniku? - jakie auto i jak użytkowaniem prywatny? - jakie przykładowe zadania cyklowe? Pozdrawiam

domi
@tomasz 08.08.2018 17:25

dno totalne i (usunięte przez administratora) Poznań szczególnie... porażka...

Pitter
@domi 23.09.2018 11:36

Porażka, porażka... Trade marketing, zero logiki, zero zrozumienia, tylko tabelki, tabelki, kierownik bez komentarza... Mobbing, mam nadzieję, że mu się odbiorą do(usunięte przez administratora) za to co wyprawia. Zarobki lekko ponad 2000, premia... Grosze, nie da się tego zrobić, wizyty nawet 17, do tego ciągle dzwoniący telefon od (usunięte przez administratora)klientów. Nie polecam Stary pracownik

ok
@Pitter 21.10.2018 19:37

to ja nie wiem kim Ty musiałeś być, że zarabiałeś lekko ponad 2 koła, bo ja jestem zwykłym ph i z premiami mam 4

Gonzo

kodeks pracy? - a co to jest?

szczery do bólu

jedne wielkie (usunięte przez administratora) panie ASM i ich (usunięte przez administratora) , czyli szczelasz z ucha to masz lzej

Piotr M.

Kolejny etap rekrutacji ,czyli rozmowa z dwoma panami. Czytają pytania z kartek ,a odpowiedź musi trafić idealnie słowo w słowo w zapisane przez innego Asa wzory. Według tych inteligentów praca jest wyliczona na 8 godzin a następnie mówi że startujemy o 6:30 bo 30minut ciebie pakują i około 17:30 zjeżdżam do bazy i tam godzina na rozliczenie gotówki i towaru. Czyli płacone za 8h a pracujemy 11-12h pytam? Nie jak się wkręcisz to w 10h się ogarniesz ,ale to nadal 1/3 etatu za darmo cisnę dalej? czyli licząc wasze wynagrodzenie 3000-3500netto na godziny to robię za najniższą tak? Niezręczna cisza panowie nie mają takich pytań i co gorsza odpowiedzi na kartce . Więc kończymy rozmowę a moja opinia to: Szukają gościa bez rodziny ,najlepiej z kredytem do końca życia tak aby po wdepnieciu w BAT nie miał wyjścia i orał od 6-18 robiąc po 260h na miesiąc ciesząc się z minimalnej stawki dzielac na godzinę . Koszalin gdyby ktoś pytał.

Anna

Po spotkaniu w sprawie pracy na przedstawiciela handlowego otrzymałam informacje- gratulujemy przeszła Pani wszystkie etapy, „chcemy Panią”, ale nie mamy wakatu. Następnie otrzymałam wiadomość - dziękujemy, wybraliśmy innego kandydata. W firmie panuje dezorganizacja, wprowadzają kandydata w błąd. Jak na tak dużą firmę, mało poważne zachowanie. Moje sugestie dla British American Tobacco: Zadbajcie o dział HR. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zainwestować w kompetentnych ludzi

saust
@Anna 01.11.2018 07:19

To były rekruterki z zewnętrznej firmy :)

BATMAN
@Anna 01.11.2018 07:19

Anno, zapewne było tak: niedoszły szef robił rekrutację i miał jeden wakat. W procesie rekrutacji były 2 osoby bardzo fajne i miał problem kogo wybrać? Myślę,że wybrał osobę , którą uważał, że będzie w danej sytuacji lepiej pasowała do budowanego zespołu. Jeśli zwolni się wakat, zapewne będzie dzwonił do Ciebie w pierwszej kolejności. Nie bój się o dział HR.

Maruś.

Jak tam wasze PETRY????

Wma

Czy ktoś już coś wie więcej? No. Jaki samochód?

Maruś
@Wma 03.09.2018 18:12

Pewno Toyota Yaris Hybryda będzie.

Wwo
@Maruś 07.09.2018 20:16

Wiesz, czy tak Ci się wydaje ?

anonymous
@Wwo 10.09.2018 13:12

Są to Toyoty Yaris

onnnnn
@anonymous 10.09.2018 16:20

To potwierdzone info? Hybryda, czy benzyna?

Yarii
@onnnnn 11.09.2018 11:35

Przyłączam się do pytania

BatMan
@Yarii 11.09.2018 17:29

Toyota Yaris Benzyna ;)

auris
@onnnnn 11.09.2018 11:35

diesel w gazie

wojownik

Firma idzie na dno zatrudniane są już osoby bez jakiegokolwiek doświadczenia , starzy pracownicy praktycznie już uciekli bo nikt nie lubi pracować za innych za te same podstawy. Jedna z najgorszych firm w jakich pracowałem . Szczerze nie polecam

Cain_maniek

Po rozmowie rekrutacyjnej na Skypie stwierdzam, że British ma chociaż fajne rekruterki. Spotkanie z menadzerem dno, mało informacji, zero zaangażowania w rozmowe. Moje sugestie dla British American Tobacco: Niech menadżerowie nie dukają pytań. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Więcej profesjonalizmu.

Jakis-Taki
@Cain_maniek 23.10.2018 11:25

Możesz rozwinąć? jestem ciekaw czy mieliśmy rozmowe z tym samym managerem

Cain_maniek
@Jakis-Taki 24.10.2018 10:55

B.K. ale tutaj juz chyba byla o panu (specjalnie małymi) mowa...

Jakiś-Taki
@Cain_maniek 24.10.2018 12:43

Możemy zbić sobie piątke.... Wiem prze jaka żenująca rozmowe musiałeś przejść.

Ricz.m
@Jakiś-Taki 24.10.2018 13:04

Miałem z tym Panem również rozmowę i nie odczułem nic negatywnego. Zaskoczony jestem więc taka ilością złych opinii na temat tego managera. Ale najwidoczniej podjąłem słuszną decyzję o podjęciu pracy w innej firmie. Jak praca z produktem glo?

pracownik
@Ricz.m 24.10.2018 20:33

Negatywne opinie wypisuje ciągle ta sama osoba tzn sfrustrowany były pracownik, znam go dobrze, nigdzie nie nie zagrzał miejsca z powodu wygórowanych ambicji za którymi niestety nie idą możliwości intelektualne. Pozdrawiam.

NICK

Ile tu jadu! Chyba nikt normalny nie bierze tych wypowiedzi na poważnie. Totalne (usunięte przez administratora) !!!

Trio

Bstok @PiotrB. Ja nadal pracuje w tym zespole z którego Cie zwolniono. Uważam że Ci co są zaangażowani w pracę, terminowi w zadaniach nadal pracują, prawda?

PiotrB
@Trio 13.10.2018 17:49

A to dobre... Nawet wiem kim jesteś, ale i tu brakuje ci jaj żeby się podpisać własnym imieniem... Niezły manager... Brawo BAT :-)

PiotrB
@Trio 13.10.2018 17:49

nawet sposób formuowania zdan "ja uwazam, ze...bla bla bla...) naprawde dobre Bartku... szkoda tylko, ze nie potrafisz stanac przed czlowiek i patrzac mu w oczy powiedziec co cie boli... za tak latwo zranic twoja dume... wystarczylo wytknac ci twoja hipokryzje ;) pamietasz jak na szkoleniu prosiles o szacunek? obupolny? o wyrozumialosc? o cierpliwosc? najelpsze smaczki zostawie sobie jednak na odpowiedni czas i miejsc bo chce tu tylko pokazac jak firma, ktora niby dba o swoj PR traci przez nieodpoiwednie osoby... bo teraz to sobie d...e mozna podetrzec taka marka! dobra robota panie managerze (spoecjalnie mala litera)

były managerek
@PiotrB 14.10.2018 19:03

@piotrb tak myśleliśmy, że ten wpis to tylko wylanie żółci. ech, sam się pogrążasz, masakra chłopie

PiotrB
@były managerek 14.10.2018 23:01

Nie mierz wszystkich swoją miarą kolego;-) "wszyscy"? Tzn, że w kilku pisaliście ten post? No tak... Z korpo nie wygrasz;-) ale może oczy się szerzej otworzą? Tak czy siak świetna próba... Brawo;-)

Karolina T.
@Trio 13.10.2018 17:49

Zdaje sie, ze trzeba byc nastawionym na brak zycia prywatnego i pelne zaangazowanie w pochlebianiu menagerom, usuwa sie ludzi, ktorymi owych 'menagerow' (ludzi, ktorzy mysla ze wygrali w totka, ze dostali zyciowa szanse) moznaby z latwoscia zastapic, teoria wspierania i motywacji jest czysta teoria, bo kiedy ktos sie boi o swoja posadke, lepiej szybko wypowiedziec umowe... Cyrk

Tomasz
@Trio 13.10.2018 17:49

Ja pracuje w BAT w Poznaniu, sprzedaz calej ekipie idzie bardzo roznie, ale menager jest spoko i daje troche luzu i mozliwosc inwencji, bo nowy produkt i nie wiadomo jak to ugryzc. Radzilbym skontaktowac sie z HR, bo moze poprostu menager jest do zmiany a nie pracownicy po tak krotkim czasie od wypuszczenia produktu, pzdr

Pitter
@Tomasz 15.10.2018 09:29

Poznań, miasto o strasznie dużej rotacji pracowników! DSS, TRADE... wszędzie ciągle nowi, nikt normalny tam na dłużej nie zostaje. ASMowie sami nie ogarniaja tego syfu. A nowy manager GLO to największa m*nda na Świecie. Odradzam pracę w tej firmie normalnym ludziom, od napiętej atmosfery po pomysły, które z Warszawy przychodzą i są absolutnie bez sensu, wymyślane przez ludzi, które nigdy nie były w terenie i nie znają realiów. Targety... W dss jakoś przejdą nawet na 110%, chyba, że masz kiepska trasę, no to zapomnij( chyba, że powalczysz z pół roku o swoich klientów) ale nie ma to sensu bo w każdej chwili mogą Cię dać na inną trasę, ASa lub do drugiej grupy. Jezeli chodzi o Trade, to kompletny (usunięte przez administratora) i dno, Poznań szczególnie. Praca dla zdesperowanych... Szkoda mi czasu na dalszy komentarz, jest bardzo dużo normalnych i uczciwych pracodawców.

Martin

czy mowa tutaj o panie Bartku o.? miałem nieprzyjemność spotkac się z nim na rekrutacji w warszawie. bardzo specyficzny człowiek i zastawia mnie czy to on :)

PiotrB
@Martin 17.10.2018 14:06

Nie z panem Bartkiem O. Się nie znam. Moim przełożonym był pan bartek k. Pozdrawiam i współczuję w takim razie

PiotrB

pozwole sobie o ostani wpis (z uwagi na czyjas prosbe). Pracowalem w Bialymstoku na stanowisku ambasadora i zostalem zwolniony bez przyczyny. Jestem ojcem trojki dzieci i mezem wspanialem zony wiec nie mam na co narzekac! do niedawna pracowalem na zachodzie Europy i przyzwyczailem sie do wysokich standardow pracy i z takimi wrocilem do kraju- niestety stanowisko na ktorym sie znalazlem i relacja pracownik-przelozony nie wymagal takich standardow, a wrecz manager zastosowal dosc niskich lotow i bez klasy standard "podporzadkowania". niestety nie potrafie funkcjonowac w relaji "ja krol manager- ty poddany ambasador" i jak czuje, ze cos jest nie tak to reaguje. Zwrocenie uwagi o nie przerywanie lub nekanie telefonami w dniu wolnym od pracy (manager zapomnial, ze dal mi wolne) to nic innego jak mobbing. Mowienie do pracownika "jestes najgorszy w Polsce" (nie do mnie) lub najgorszy w grupie nie jest budujace i powoduje niechec i odraze. Manager nie podal mi przyczyny zwolnienia i to samo uslyszalem od HR, ale oni niestety mimo dobraj woli i profesjonalizmu nie moga powiedziec nic innego skoro moj manager tak postanowil. Uwazam, ze nalezy mi sie wyjasnienie, ale wiem, ze prawo daje mozliwosc nie informowania (podczas zwolnienia moj manager powolal sie na prawo karne- otoz grogi panie chodzi o prawo pracy, ael sadzac po pana glosie, jakaniu sie i trzesacych rekach podejrzewam, ze byla to tylko pomysla powodowana stresem). Wbrew zapowiedziom nie bede tracil czasu na nalasnianie sprawy bo i nie widze sensu- mieliscie do tego prawo by sie mnie pozbyc i tak zrobiliscie. chcialbym tylko zwrocic uwage na bardzo slabe zachowywanie sie managera bartka w stosunku do swojej grupy i brak jego klasy- hipokryzje i mobbing! zrobcie z tym co chcecie jednak chcialbym zeby moi koledzy nie doswiadczali takiego traktowania. PS. panie managerza... panie bartku... wbrew plotkom nigdy nie chcialem zajac pana miejsca- bo takie glosy mnie doszly... uwazam wrecz za niemozliwe po tak krotkim czasie awansowac... pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkim powodzenia! nawet panu... panie bartku Moje sugestie dla British American Tobacco: dobierajcie lepiej swoja kadre kierownicza- nie zawsze dobry sprzedawca moze byc dobrym leaderm Lubię atmosferę w British American Tobacco za: Ludzie z ktorymi mialem do czynienia reprezentuja wysokie standardy- zwlasza HR CHIC jak rowniez zalog BAT Bialystok. Sa mili i pomocni, a do tego to wspaniali ludzie w wiekszosci.

GLOnojad

Jestem ciekaw jak Wam idzie ze sprzedażą i promocją naszego nowego cuda? IQOS widać na rynku się mocno okopuje. A jak idzie z GLO?

PiotrB
Zweryfikowany użytkownik

Zostałem zatrudniony na okres 6-ciu miesięcy i mój manager (dość słaby swoją drogą) zwolnił mnie dzisiaj bez podania przyczyny- dodam, ze swoją pracę wykonywałem dość sumiennie, ale od początku przełożony się mnie czepiał (wiele razy wskazałem mu jego hipokryzję podczas rozmów telefonicznych). Wprowadzaliśmy nowy produkt GLO z ramienia CHIC i mimo, że wszystko jest nowe i zawodne została mi wypowiedziana umowa o pracę ze skutkiem natychmiastowym. Bardzo słabe standardy pracy... Niestety nie jest to tylko moja opinia... Moje sugestie dla British American Tobacco: Polecam nadzór swoich pracowników (managerów). Lubię atmosferę w British American Tobacco za: Dość sympatyczni ludzie- oprócz mojego przełożonego Bartosza K.

ZWIĄZKOWIEC

Tak tu siedzicie ni narzekacie jak wam źle i nie dobrze a jeszcze nikt nie wpadł na pomysł założenia ZWIĄZKU ZAWODOWEGO! To co? Zakładamy? Wskóramy coś czy nie wskóramy, uda się coś wywalczyć a może nie uda, ale chociaż tym zadufanym bucom z Krakowiaków krwi trochę napsujemy :-)))))) Co o tym sądzicie? Potrzebujemy tylko 15 osób, żeby się z nami liczyli, a jest nas prawie 500 osób. Już widzę(usunięte przez administratora). i (usunięte przez administratora) i ich miny srającego kota, jak im flagi na vanach wywiesimy, głodówkę w cross dokach zrobimy, strajk włoski zapodamy, max 3 wizyty dziennie z dogłębnym sprawdzeniem zapasu na każdym sklepie to na bank poleci to na żóltym pasku w TVNie :-))))) i się wreszcie kasa na podwyżki znajdzie, jak na te podgrzewane glo-guwna jest to dla nas też się znajdzie...

MAJA

Ambasadorzy Widziałam dziś nowych przedstawicieli z GLO, nawet mialam okazję z nimi pogadać super ludzie

papa
@MAJA 27.09.2018 19:43

Super, namówili Cię na wyhodowanie sobie raka płuc?

Maja
@papa 27.09.2018 21:48

Oj @papa Widać że jednak do szkoły było daleko

Papa
@Maja 28.09.2018 20:00

Brawo, tylko odnieś te słowa do siebie. Pracujesz w koncernie tytoniowym, sprzedajesz śmierć, popatrz na zdjęcia na paczkach, to jest fakt. A to że macie nowy, mniej trujący produkt, nie znaczy że masz trollować na tym forum. Czy dla pieniędzy jesteśmy w stanie zrobić wszystko? Wiesz jak się to nazywa?

jagik
@MAJA 27.09.2018 19:43

Może ktoś napisać po jakim czasie od wysłania CV odzywają się z BAT?

Neo
@Papa 01.10.2018 17:52

Aleś chłopie popłynął z tym sprzedawaniem śmierci ;-) Rozumiem że sprzedawca w kiosku, saloniku prasowym, sklepie etc. jest wg. Ciebie sprzedawcą śmierci!? Chłopie zastanów się zanim coś napiszesz. Wszystko jest dla ludzi i każdy decyduje za siebie. Czy ktoś kogoś namawia na korzystanie z podgrzewaczy, e papierosów czy zwykłych papierosów!? Czy ktoś wciska te produkty na siłę !? Ojjj...popłynąłeś grubo....

Ja
@jagik 04.10.2018 16:34

Ja byłem na rozmowie kwalifikacyjnej w Lublinie. Byłem zapewniany ze jak będzie odpowiedź negatywna to mnie poinformują. Czekam już miesiąc i nie mam żadnej odpowiedzi. Więc przemyśl to czy chcesz tam iść na rozmowę kwalifikacyjną jak się do Ciebie odezwą. Uważają się za poważną firmę a zachowują się jak małe dzieci

Papa
@Neo 05.10.2018 11:14

Jasne, tylko to co robią koncerny tytoniowe, ekspozycje układanie paczek itd., omijanie przepisów, rozdawanie zapalniczek, docieranie bezpośrednie do klienta, pseudo "techniki sprzedaży" itp. Pracujesz w BAT, to chyba nie muszę ci o tym mówić, a jeżeli twoje sumienie sprzedajesz za drobne i uważasz, że jest ok., to zazdroszczę i mam nadzieję, że palisz pisząc takie komentarze. A tak po za tym, uważam, że fajki powinny być sprzedawane z pod lady, a te wasze świecące szafeczki w...lić na kosz. P.S. widziałeś jak ktoś umiera na raka płuc? Nie życzę Ci tego.

midro

Ile trzeba czekać od wysłania CV żeby ktoś zadzwonił? Ile trwało to u Was?

Nieopłacony

Firma po ukończeniu umowy nie wypłaca pracownikom należytego wynagrodzenia, przedstawia fałszywą dokumentację inspekcji pracy, mój stosunek z bat skończy się w sądzie

jakub
@Nieopłacony 24.09.2018 10:39

Mógłbyś coś więcej napisać co do umowy czym się zajmowałeś itp.

Ja

Witam, czy w firmie bat za normę przyjęto że nawet nie dzwoni się do osób odnośnie wyniku rozmowy rekrutacyjnej? Miłoby było zadzwonić i powiedzieć że wynik negatywny.

Ciekawy

Witam, Na jaka można liczyc podstawę ? Oraz jaka flota dysponują ?chodzi o markę premium Dziekuje z góry

ph
@Ciekawy 05.07.2018 23:24

Ok 3600brutto podstawy +ok 2000brutto premii za100%realizacji , premia no limit, samochód klasy "B" z limitem km priv.

Ciekawy
@ph 07.07.2018 08:50

PH , samochód jaki ? 5 osobowy ? Kombi hatchback , i powiedz proszę jaki jest limit na prywatne kilometry .

anonymous
@ph 07.07.2018 08:50

Co to za sciema... premia (jaki no limit) max 2000zl BRUTTO,samochód?? Fiat Ducato, teraz Wv, rano bierzesz, po pracy oddajesz.

anonymous
@ph 07.07.2018 08:50

Jaki samochód??? Rano bierzesz dostawczaka i później go oddajesz. 2000zl premii?? Tak ale za 110 procent planu, nie za 100... piszcie do minie chętnie opowiem o tym bagnie...

Rekruter
@anonymous 30.07.2018 14:28

Panowie i Panie, w kwestii auta służbowego to w pracy jako PH marki Premium samochód jest do dyspozycji w celach prywatnych ( limit na km prywatne) i nie żaden VW czy Fiat tylko auto klasy B, jeżeli chodzi o bonus to jest on faktycznie bez limitu, ile sprzedaż tyle zarobisz i to cała historia.

Pracownik przyszły
@anonymous 30.07.2018 14:46

Witam , mógłby mi ktoś opowiedzieć jak wyglada dzień w tej firmie ? Jaki jest stosunek kierownika do pracownika i jak wyglądają zarobki .Czego moglbym się spodziewac na rozmowie kwalifikacyjnej ? Z góry dziękuje

aaa1900

Zostałem przyjęty jako przedstawiciel marki premium. W mailu jest jednak informacja, o koniecznosci dostarczenia dodatkowych dokumentów w dniu zatrudnienia. Orientuje się ktoś, czy konieczne jest dostarczenie zaświadczenia o niekaralności?

RAFAŁ
@aaa1900 21.08.2018 11:52

Tak. Za pączki odpowiedzialność nie bierzesz.

Ryś
@aaa1900 21.08.2018 11:52

A co miałeś zawiasy albo siedziałeś i jesteś obsrany?

Xdock
@aaa1900 21.08.2018 11:52

Taka informacja jezeli nie była podana w ogłoszeniu pracodawcy jako warunek /wymog podczas rekrutacji nie powinna Cię martwić. Jeżeli BAT zaoferował i potwierdził Ci pracę ,masz to potwierdzone via e-mail , SMS, rozmowa telefoniczna nie martw sie. Zakladam ze pierwsza umowa o prace jest na 3 miesiące i jezeli nie wywiaza sie z tego to i tak są zoobowiazni do pokrycia Twojej pensji. Oczywiście Twoje pytanie o ZoN budzi moja wątpliwość ale TYLKO moja jako osoby absolutnie postronnej. Ja zatrudniając osoby / przyszłych pracowników oczekiwalbym tak owego zaświadczenia biorąc pod uwagę fakt że jest to praca z bardzo wartościowym towarem. Nie ujmuje Twojej osobie która i być może miała do "czynienia" z prawem ale wyszła na prostą i chce po prostu pracować. Nie zrozum mnie źle. Jeżeli profesjonalna osoba a zakładam tylko tak owe w BAT rekrutowala Ciebie i nie widziała luk w CV, nie drazyla tematu i nie pytała o to a zlozyla ofertę którą zaakceptowales śpij spokojnie.

Ryśard
@Ryś 21.08.2018 20:31

Siedział nie siedział nie oceniaj jak nie wiesz. Ty nie masz sobie nic do zarzucenia? Taki "kryształ" z Ciebie? Ludzie popełniają błędy w życiu bo to normalne. Wychodzę na prostą bo chcą. A być może troska o ZoN wynika z faktu ze ma (być może po wielu latach starania o prace) podobne doświadczenia z przeszłości kiedy praca była na wyciągnięcie ręki, umowa "klepnieta" i nic dalej. Może podjął decyzję o relokacji zainwestował w przeprowadzkę itp..wiesz coś o tym czy tylko przypadkiem piszesz głupoty....?

BatMan
@aaa1900 21.08.2018 11:52

Nie ma takiego wymogu.

roberttt

Czy każdy z Was otrzymał odpowiedź zwrotną? Mijają dwa tygodnie, a nie otrzymałem żadnego telefonu. Pomimo zapytania HR'a o feedback, nie otrzymałem odpowiedzi na @, a niestety nie ustaliliśmy formy poinformowania na rozmowie.

Jarek
@roberttt 10.09.2018 11:56

Hej, ja dostałem info dwa dni po tym jak minęły dwa tygodnie.

roberttt
@Jarek 10.09.2018 12:13

Czyli jakaś szansa na odpowiedź jeszcze jest :) dzięki!

anonymous
@roberttt 10.09.2018 12:24

No mysle, że już wszystkie osoby zatrudnione wiedzą o tym.

roberttt
@anonymous 10.09.2018 16:20

Rozmowę miałem 2 tygodnie temu, a od regionalnego dowiedziałem się, że zatrudnienie może być i za miesiąc, niekoniecznie od połowy września. Zatem raczej nie mam co liczyć na pozytywną odpowiedź zwrotną . :)

qazwsx
@roberttt 10.09.2018 16:55

A ja z kolei otrzymałem odpowiedź pozytywną, ale z odłożonym w czasie zatrudnieniem, z powodu braku wolnych wakatów :D

anonymous
@qazwsx 11.09.2018 17:25

A na jaki region?

Zimny

Witam, Osoby pracujące podobno w BAT albo udają że tam pracowały albo słyszały coś od osób piątych. Na zadane pytania, Jak wygląda rekrutacja, jakie auto służbowe,zarobki nikt z osób tu piszących nie udzielił informacji. Wnioskuje że nie ma osoby tutaj która tam pracowała osobiście.

Luck
@Zimny 08.08.2018 10:27

Rekrutacja taka jak wszędzie, poniżej ktoś bardzo dokładnie ją opisał. Wystarczy prześledzić wpisy. Podstawa to 3,500 brutto. do tego premia no limit. Samochód jest jeszcze wybierany, więc nikt nie wie co będzie. Na pewno klasa B. Czekałem tydzień na informację zwrotna czy jestem przyjęty. Coś jeszcze?

?
@Luck 08.08.2018 11:14

A czy Marka Premium - to nowy produkt typu iqos pm? Jak wygląda przykładowy dzień pracy (tj. ustalona z góry trasówka, czy szukanie własnych klientów - "akwizycja"?). Z góry dzięki

Jacek
@? 08.08.2018 11:21

Z tego co wiem tak. To coś co podgrzewa papierosy. Glo?

Archaniołdarosław
@Zimny 08.08.2018 10:27

Letni...Zimny Słaba manipulacja z Twojej strony Ale jakieś leszcze pewnie się złapią

Paulina
@Archaniołdarosław 10.08.2018 15:53

Hey. Rozmowa z dwoma Panami. Auto jakieś klasy B czyli pewnie fabia. Zarobki 4700 brutto plus kasa za wyrobiony target ok 1500 zł netto.

tomas
@Paulina 13.08.2018 22:49

cześć, podpowiedz mi czy negocjowalas podstawę czy taka Ci zaproponowano? scenka była? sama wybierała produkt? wiesz może w jakim stopniu auto do uzytku prywatnego? pozdrawiam

anonymous
@Paulina 13.08.2018 22:49

Co ty piszesz jakie 4700 3500 brutto

Klops
@anonymous 26.08.2018 17:38

Może ty masz 3500 ja mam 4700. Są różne stawki:/

Tre
@Klops 07.09.2018 06:57

Chyba z premią

anonymous
@Tre 07.09.2018 18:10

A jednak nie. Stawki są podobno od 3500brutto w zwyż. Nie wszyscy mają jednakowe. Uważam że jest to nie logiczne ale ja nie mam prawa narzekać :) pozdrawiam

MMooYY
@anonymous 07.09.2018 18:33

Negocjowałeś czy po prostu Ci taką zaproponowali?

qwee

Specjalista ds. Sieci Lokalnych Ktoś może napisać coś więcej ? Typowa praca PH, czy bardziej coś w stylu opiekuna sieci ? Jakie +/- zarobki, samochód?

Pytanie

Jak wyglądają pierwsze dni pracy jako Przedstawiciel Marki Premium? Ktoś już zaczął pracować?

On1965
@Pytanie 26.08.2018 19:41

Projekt ma ruszyć w połowie września

xyz

Rekrutacja (w moim przypadku): - rozmowa telefoniczna z działem HR - rozmowa raczej standardowa, normalna (o doświadczenie zawodowe, jak pracujesz z klientami, co jest dla Ciebie najważniejsze w pracy, jak zdobywasz nowych klientów) - oraz spotkanie rekrutacyjne, rozmowa z jedną osobą Rekrutację oceniam bardzo pozytywnie. Benefity: ubezpieczenie na życie, karta multisport, autko także do użytku prywatnego (oczywiście na limit kilometrów) Praca: - na bazie klientów przydzielonych przez firmę (sprzedajesz GLO - bardzo ciekawy produkt, można oblukać np. na YT, - klienci własni, z poleceń (Ci, którzy pracują/pracowali w branży finansowej/ubezpieczeniowej wiedzą o co chodzi) Pieniądze: - ktoś pisał ostatnio o podstawie brutto - zgadza się Samochód: nie mam pojęcia, czekam na informację.

tomas
@xyz 16.08.2018 10:24

powiedz proszę jaka podstawa bo dwie wersje padły jedna 3500 brutto druga 4700 brutto? wiesz może jaki limit kilometrów?

Luck
@tomas 16.08.2018 11:33

Ta pierwsza się zgadza. Pozdrawiam

Janek

Czyli autko tylko prywatnie tylko w godzinach pracy ? Bez sensu, gonić żeby zdążyć do bazy ? ;/ Potwierdzi ktoś ?

tomas

witam jaki limit prywatych km ma przedstawiciel marki premium? czy realne jest wynegocjowanie podstawy 2900? pozdrawiam

Zostaw opinię o British American Tobacco - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco