British American Tobacco

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 1766 ocen.

British American Tobacco
3 1766 6 1

Opinie o British American Tobacco

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Nieopłacony

Firma po ukończeniu umowy nie wypłaca pracownikom należytego wynagrodzenia, przedstawia fałszywą dokumentację inspekcji pracy, mój stosunek z bat skończy się w sądzie

Ciekawy

Witam, Na jaka można liczyc podstawę ? Oraz jaka flota dysponują ?chodzi o markę premium Dziekuje z góry

ph
@Ciekawy 05.07.2018 23:24

Ok 3600brutto podstawy +ok 2000brutto premii za100%realizacji , premia no limit, samochód klasy "B" z limitem km priv.

Ciekawy
@ph 07.07.2018 08:50

PH , samochód jaki ? 5 osobowy ? Kombi hatchback , i powiedz proszę jaki jest limit na prywatne kilometry .

anonymous
@ph 07.07.2018 08:50

Co to za sciema... premia (jaki no limit) max 2000zl BRUTTO,samochód?? Fiat Ducato, teraz Wv, rano bierzesz, po pracy oddajesz.

anonymous
@ph 07.07.2018 08:50

Jaki samochód??? Rano bierzesz dostawczaka i później go oddajesz. 2000zl premii?? Tak ale za 110 procent planu, nie za 100... piszcie do minie chętnie opowiem o tym bagnie...

Rekruter
@anonymous 30.07.2018 14:28

Panowie i Panie, w kwestii auta służbowego to w pracy jako PH marki Premium samochód jest do dyspozycji w celach prywatnych ( limit na km prywatne) i nie żaden VW czy Fiat tylko auto klasy B, jeżeli chodzi o bonus to jest on faktycznie bez limitu, ile sprzedaż tyle zarobisz i to cała historia.

Pracownik przyszły
@anonymous 30.07.2018 14:46

Witam , mógłby mi ktoś opowiedzieć jak wyglada dzień w tej firmie ? Jaki jest stosunek kierownika do pracownika i jak wyglądają zarobki .Czego moglbym się spodziewac na rozmowie kwalifikacyjnej ? Z góry dziękuje

Wma

Czy ktoś już coś wie więcej? No. Jaki samochód?

Maruś
@Wma 03.09.2018 18:12

Pewno Toyota Yaris Hybryda będzie.

Wwo
@Maruś 07.09.2018 20:16

Wiesz, czy tak Ci się wydaje ?

anonymous
@Wwo 10.09.2018 13:12

Są to Toyoty Yaris

onnnnn
@anonymous 10.09.2018 16:20

To potwierdzone info? Hybryda, czy benzyna?

Yarii
@onnnnn 11.09.2018 11:35

Przyłączam się do pytania

BatMan
@Yarii 11.09.2018 17:29

Toyota Yaris Benzyna ;)

roberttt

Czy każdy z Was otrzymał odpowiedź zwrotną? Mijają dwa tygodnie, a nie otrzymałem żadnego telefonu. Pomimo zapytania HR'a o feedback, nie otrzymałem odpowiedzi na @, a niestety nie ustaliliśmy formy poinformowania na rozmowie.

Jarek
@roberttt 10.09.2018 11:56

Hej, ja dostałem info dwa dni po tym jak minęły dwa tygodnie.

roberttt
@Jarek 10.09.2018 12:13

Czyli jakaś szansa na odpowiedź jeszcze jest :) dzięki!

anonymous
@roberttt 10.09.2018 12:24

No mysle, że już wszystkie osoby zatrudnione wiedzą o tym.

roberttt
@anonymous 10.09.2018 16:20

Rozmowę miałem 2 tygodnie temu, a od regionalnego dowiedziałem się, że zatrudnienie może być i za miesiąc, niekoniecznie od połowy września. Zatem raczej nie mam co liczyć na pozytywną odpowiedź zwrotną . :)

qazwsx
@roberttt 10.09.2018 16:55

A ja z kolei otrzymałem odpowiedź pozytywną, ale z odłożonym w czasie zatrudnieniem, z powodu braku wolnych wakatów :D

anonymous
@qazwsx 11.09.2018 17:25

A na jaki region?

Zimny

Witam, Osoby pracujące podobno w BAT albo udają że tam pracowały albo słyszały coś od osób piątych. Na zadane pytania, Jak wygląda rekrutacja, jakie auto służbowe,zarobki nikt z osób tu piszących nie udzielił informacji. Wnioskuje że nie ma osoby tutaj która tam pracowała osobiście.

Luck
@Zimny 08.08.2018 10:27

Rekrutacja taka jak wszędzie, poniżej ktoś bardzo dokładnie ją opisał. Wystarczy prześledzić wpisy. Podstawa to 3,500 brutto. do tego premia no limit. Samochód jest jeszcze wybierany, więc nikt nie wie co będzie. Na pewno klasa B. Czekałem tydzień na informację zwrotna czy jestem przyjęty. Coś jeszcze?

?
@Luck 08.08.2018 11:14

A czy Marka Premium - to nowy produkt typu iqos pm? Jak wygląda przykładowy dzień pracy (tj. ustalona z góry trasówka, czy szukanie własnych klientów - "akwizycja"?). Z góry dzięki

Jacek
@? 08.08.2018 11:21

Z tego co wiem tak. To coś co podgrzewa papierosy. Glo?

Archaniołdarosław
@Zimny 08.08.2018 10:27

Letni...Zimny Słaba manipulacja z Twojej strony Ale jakieś leszcze pewnie się złapią

Paulina
@Archaniołdarosław 10.08.2018 15:53

Hey. Rozmowa z dwoma Panami. Auto jakieś klasy B czyli pewnie fabia. Zarobki 4700 brutto plus kasa za wyrobiony target ok 1500 zł netto.

tomas
@Paulina 13.08.2018 22:49

cześć, podpowiedz mi czy negocjowalas podstawę czy taka Ci zaproponowano? scenka była? sama wybierała produkt? wiesz może w jakim stopniu auto do uzytku prywatnego? pozdrawiam

anonymous
@Paulina 13.08.2018 22:49

Co ty piszesz jakie 4700 3500 brutto

Klops
@anonymous 26.08.2018 17:38

Może ty masz 3500 ja mam 4700. Są różne stawki:/

Tre
@Klops 07.09.2018 06:57

Chyba z premią

anonymous
@Tre 07.09.2018 18:10

A jednak nie. Stawki są podobno od 3500brutto w zwyż. Nie wszyscy mają jednakowe. Uważam że jest to nie logiczne ale ja nie mam prawa narzekać :) pozdrawiam

MMooYY
@anonymous 07.09.2018 18:33

Negocjowałeś czy po prostu Ci taką zaproponowali?

qwee

Specjalista ds. Sieci Lokalnych Ktoś może napisać coś więcej ? Typowa praca PH, czy bardziej coś w stylu opiekuna sieci ? Jakie +/- zarobki, samochód?

Pytanie

Jak wyglądają pierwsze dni pracy jako Przedstawiciel Marki Premium? Ktoś już zaczął pracować?

On1965
@Pytanie 26.08.2018 19:41

Projekt ma ruszyć w połowie września

aaa1900

Zostałem przyjęty jako przedstawiciel marki premium. W mailu jest jednak informacja, o koniecznosci dostarczenia dodatkowych dokumentów w dniu zatrudnienia. Orientuje się ktoś, czy konieczne jest dostarczenie zaświadczenia o niekaralności?

RAFAŁ
@aaa1900 21.08.2018 11:52

Tak. Za pączki odpowiedzialność nie bierzesz.

Ryś
@aaa1900 21.08.2018 11:52

A co miałeś zawiasy albo siedziałeś i jesteś obsrany?

Xdock
@aaa1900 21.08.2018 11:52

Taka informacja jezeli nie była podana w ogłoszeniu pracodawcy jako warunek /wymog podczas rekrutacji nie powinna Cię martwić. Jeżeli BAT zaoferował i potwierdził Ci pracę ,masz to potwierdzone via e-mail , SMS, rozmowa telefoniczna nie martw sie. Zakladam ze pierwsza umowa o prace jest na 3 miesiące i jezeli nie wywiaza sie z tego to i tak są zoobowiazni do pokrycia Twojej pensji. Oczywiście Twoje pytanie o ZoN budzi moja wątpliwość ale TYLKO moja jako osoby absolutnie postronnej. Ja zatrudniając osoby / przyszłych pracowników oczekiwalbym tak owego zaświadczenia biorąc pod uwagę fakt że jest to praca z bardzo wartościowym towarem. Nie ujmuje Twojej osobie która i być może miała do "czynienia" z prawem ale wyszła na prostą i chce po prostu pracować. Nie zrozum mnie źle. Jeżeli profesjonalna osoba a zakładam tylko tak owe w BAT rekrutowala Ciebie i nie widziała luk w CV, nie drazyla tematu i nie pytała o to a zlozyla ofertę którą zaakceptowales śpij spokojnie.

Ryśard
@Ryś 21.08.2018 20:31

Siedział nie siedział nie oceniaj jak nie wiesz. Ty nie masz sobie nic do zarzucenia? Taki "kryształ" z Ciebie? Ludzie popełniają błędy w życiu bo to normalne. Wychodzę na prostą bo chcą. A być może troska o ZoN wynika z faktu ze ma (być może po wielu latach starania o prace) podobne doświadczenia z przeszłości kiedy praca była na wyciągnięcie ręki, umowa "klepnieta" i nic dalej. Może podjął decyzję o relokacji zainwestował w przeprowadzkę itp..wiesz coś o tym czy tylko przypadkiem piszesz głupoty....?

BatMan
@aaa1900 21.08.2018 11:52

Nie ma takiego wymogu.

xyz

Rekrutacja (w moim przypadku): - rozmowa telefoniczna z działem HR - rozmowa raczej standardowa, normalna (o doświadczenie zawodowe, jak pracujesz z klientami, co jest dla Ciebie najważniejsze w pracy, jak zdobywasz nowych klientów) - oraz spotkanie rekrutacyjne, rozmowa z jedną osobą Rekrutację oceniam bardzo pozytywnie. Benefity: ubezpieczenie na życie, karta multisport, autko także do użytku prywatnego (oczywiście na limit kilometrów) Praca: - na bazie klientów przydzielonych przez firmę (sprzedajesz GLO - bardzo ciekawy produkt, można oblukać np. na YT, - klienci własni, z poleceń (Ci, którzy pracują/pracowali w branży finansowej/ubezpieczeniowej wiedzą o co chodzi) Pieniądze: - ktoś pisał ostatnio o podstawie brutto - zgadza się Samochód: nie mam pojęcia, czekam na informację.

tomas
@xyz 16.08.2018 10:24

powiedz proszę jaka podstawa bo dwie wersje padły jedna 3500 brutto druga 4700 brutto? wiesz może jaki limit kilometrów?

Luck
@tomas 16.08.2018 11:33

Ta pierwsza się zgadza. Pozdrawiam

Janek

Czyli autko tylko prywatnie tylko w godzinach pracy ? Bez sensu, gonić żeby zdążyć do bazy ? ;/ Potwierdzi ktoś ?

tomas

witam jaki limit prywatych km ma przedstawiciel marki premium? czy realne jest wynegocjowanie podstawy 2900? pozdrawiam

Pytanko

Witam czy sa osoby które po 2 etapie rozmowy na przedstawiciela handlowego marki premium dostały odpowiedź negatywna ? Za chwilę miajają 2 tygodnie ,i nie mam odpowiedzi . Jestem ciekawa czy rzeczywiście oddzwaniają

Frasiu
@Pytanko 02.08.2018 15:13

Na rozmowie mi mowili, ze jezeli odpowiedz bedzie negatywna to w ogole nie bedzie zadnego telefonu, maila. Jezeli bedzie pozytywna to bedzie telefon z ich strony

Ciekawy
@Frasiu 02.08.2018 18:18

Dziękuję za odpowiedź ,mnie właśnie zapewniali że bez względu na wynik będzie odpowiedz ,więc temu dopytuje

Maciej
@Ciekawy 02.08.2018 23:24

Mnie też poinformowano na rozmowie o tym, że bez względu na podjętą przez BAT decyzję dostanę odpowiedź.

Nick
@Pytanko 02.08.2018 15:13

Do mnie oddzwonili, ale z odpowiedzią pozytywną :-) więc trudno powiedzieć czy w przeciwnym wypadku też by dali znać.

Ema

Hej Proszę o info osób które już były na rozmowach do marki Premium 1. Gdzie 2 etap 2. Jaka scenka 3. Ile osób prowadzi rekrutacje i czy te osoby są dostępne czy też tzw gbury 4. Ile punktów do odwiedzenia czy totalna wolnosc 5. Jaka kasa Jestem zainteresowany ale chce więcej info Z góry dziękuję

pawcio
@Ema 10.08.2018 20:43

1. Zależy chyba jakie miasto. Jeśli Warszawa to w siedzibie głównej BAT w Warszawie. 2. Sprzedajesz coś ludziom, sam wybierasz co. 3. Drugi etap to dwie osoby. 4. Targety. Raczej to od Ciebie zależy jak to będzie wyglądało, natomiast musisz wyrobić założone targety. 5. Nie wiem.

Igor

Roman, jak długo czekałeś na ostateczne info o przyjęciu na to stanowisko?

Roman
@Igor 21.07.2018 11:04

@Igor Czekałem około 2 tygodnie nie pamiętam dokładnie

Igor
@Roman 23.07.2018 17:39

@Roman Chyba do mnie jednak nie zadzwonią. Dziś mijają dwa tygodnie. : (

Ciekawy
@Igor 31.07.2018 15:09

Czy uzyskałeś odpowiedz ? Negatywną ew. Pozytywna ?

Igor
@Ciekawy 02.08.2018 15:38

Dziś do mnie dzownili. Dostałem odpowiedź pozytywną! : )

Marina
@Igor 04.08.2018 13:24

A z jakiego jesteś miasta? Ja mam rynek Szczeciński.

Igor
@Marina 07.08.2018 11:08

Warszawa

były

Hej, koledzy i koleżanki jak tam wiatraczki, dają radę? Termoobieg na pace zapewniony?

tomasz

Witam, Proszę o opinie na temat PH ds. trade marketingu - ile wizyt -rynek tradycyjny czy nowoczesny? - na jakie zarobki można liczyć? - wozicie papierosy w bagażniku? - jakie auto i jak użytkowaniem prywatny? - jakie przykładowe zadania cyklowe? Pozdrawiam

domi
@tomasz 08.08.2018 17:25

dno totalne i (usunięte przez administratora) Poznań szczególnie... porażka...

Agnieszka

@bat-man, nie jestem pracownikiem British American Tobacco. Dopytuję tylko o takie kwestie, które mogą być ważne i interesujące zarówno dla mnie jak i innych użytkowników forum zastanawiających się nad ubieganiem się o zatrudnienie w tej firmie.

Sławek
@Agnieszka 04.07.2018 14:45

witam jak państwa firma możę być wiarygodna jeżeli na innym portalu macie skopiowane komentarze i kasujecie 200 zł za ich usunięcie https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,798285 http://najgorszapraca.net.pl/opinie/antydoor-bielsk-podlaski/1060341?p=1

Sławek
@Agnieszka 04.07.2018 14:45

ale po (usunięte przez administratora) mają być informacje ważne dla ciebie kogo ty reprezentujesz a najlepiej (usunięte przez administratora) z tego portalu

darek

kto sprzedaje najwięcej papierosów,tym więcej ludzi nararza na choroby i śmierć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co za typ
@darek 21.07.2018 00:14

Zmień dilera , nikt nikomu nie każe palić , ale patrząc na twój przypadek to chyba cienie to dotknęło ale raczej nie od tytoniu .

Archaniołdarosław
@darek 21.07.2018 00:14

@Darek Kto jeździ pojazdami mechanicznymi zatruwa środowisko truje ludzi i zwierzęta, podowduje ich.... Chłopie ogarnij sie Ludzie mają wolny wybór co chcą robić.

darek
@Archaniołdarosław 23.07.2018 17:42

Kwiatek nie wymądrzaj się

darek
@Co za typ 21.07.2018 02:18

A co zrobiłem zwalniając się?

anonymous

Widzę, że na GW podnieta jak za czasów wprowadzania vanów :) Ciekawe czy tak jak wtedy, czar szybko pryśnie :) A i widzę, że 99% kandydatów idzie do BAT żeby rodzinkę służbowym autem powozić.

Maruś
@anonymous 06.08.2018 23:54

Nie przesadzaj gościu. Ja tu pracuję od początku DSS i markę sobie wyrobiłem. Wszyscy mnie szanują,niektórzy klienci nawet kochają i nie narzekam. Nie pisz bzdur!!!!

Rafał
@Maruś 07.08.2018 17:19

Chyba nie pracujesz w regionie 1 bo od początku dss każdy ph miał zmienioną trasą 6 razy to ludz nie zdążą Ciebie pokochać. A takch Wilków od początku zostało niewielu dlaczego? Byli gorsi od Ciebie?

?

Witam. Czy ktoś się orientuje czy już się odbyły (lub kiedy są przewidziane) rozmowy dla marki Premium - Wrocław? Na jaką podstawę brutto można liczyć (widełki?). Dziękuję

Luck
@? 30.07.2018 18:37

Maksymalnie 2500 netto.

anonymous

Jakie wynagrodzenie na początek jako vanseller? Proszę o odpowiedz.

Jim Bo z Grunberga :P

Rozmowa na Przedstawiciela marki Premium. Dwa etapy. Pierwszy - rozmowa telefoniczna. Ogólna rozmowa pt. 'dlaczego praca w BAT'? Pytania o zachowania w różnych sytuacjach, w tym stresowych. Zapytanie o scenkę. Jeśli tak, to odgrywasz scenkę. Możesz sprzedać, co chcesz - ważne, by efektywnie. Na koniec rozmowy informacja o drugim etapie, jeśli przejdziesz dalej. Życzenie powodzenia. Koniec. Drugi etap - zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną. Na rozmowie dwóch managerów. Ponownie pytanie 'dlaczego BAT'? Kilka pytań do CV. Pytania o oczekiwania i sposób działania w ramach BAT etc. Pytanie o scenkę. Jeśli tak, to scenka. Masz sprzedać dowolny produkt lub usługę. Po scence pytanie czy masz jakieś uwagi? Jeśli tak, to mówisz, co byś zrobił lepiej albo nie zrobił. Jeśli nie, to managerowie opowiedzą o firmie i założeniach projektu. Żegnasz się ładnie i tyle. Czekasz na telefon - do dwóch tygodni. Bardzo miła rozmowa, ciekawa. Tyle :)

Agnieszka

@Igor, to bardzo dobra wiadomość. Widać, że bardzo się z niej cieszysz. Zachęcam Cię, w związku z tym, o przedstawienie na forum swoich wrażeń z pierwszych dni w nowej pracy. Za jakie obowiązki w British American Tobacco będziesz niedługo odpowiedzialny?

Agnieszka

@Ważka????, zamieściłaś ważną informację dotyczącą etapów procesu rekrutacyjnego w British American Tobacco. Ile osób oglądało Twoją scenkę sprzedażową, którą musiałaś odegrać. Czy otrzymałaś stosowny feedback po jej wykonaniu? Zachęcam Cię do pozostawienia wypowiedzi na ten temat, zainteresuje ona innych użytkowników forum.

Stanislavlubiedobuzirano
@Agnieszka 24.07.2018 16:44

Agnieszko ty to chyba z BATa, feedback?buhaha, po rozmowie wstępnej feedback? K..a 2 asm ci scenke robi, a ich kompetencje są na poziomie zerówki. Dostali focusy (teraz octavie, jahaha kto wyzej ten wiecej koni:)

Przemysław
@Stanislavlubiedobuzirano 30.07.2018 14:08

Może warto opisać co faktycznie i obiektywnie miało wpływ na Twoją negatywną opinię i odczucia podczas rozmowy. Oczywiście ważne jest także miasto ? dopiero taka informacja jest rzetelna i kompetentna .

..
@Stanislavlubiedobuzirano 30.07.2018 14:08

Skoro ich kompetencje są na poziomie zerówki to gdzie są Twoje ?

Igor

Cześć, jutro mijają dwa tygodnie od mojej rozmowy na przedstawiciela marki Premium i wciąż nikt nie dzownil. Myślicie, ze już nie zadzwonią, czy wciąż czekać?

Stanislavglebokobiory

Pracowałem 2 lata... Teraz to nie praca, to wyzysk. Nikt NIE chcę pracować, zatrudniają nie handlowców tylko kurierów, i ludzi z jysk. Kierownictwo to ludzie zero. Zaczynasz prace jak piekarz, a konczysz jak kurier. Przed 6 rano masz jeb...ke co trzeba zrobic żeby twój kierownik asm dostal €€€. Jak jest koniec mc i masz zrobiony plan, to i tak masz tel od szeryfa żeby jeb..c bo on ma procent od podstawy...

Tampobiegl

Cześć, Czy mogę prosić o informacje dotyczące przedstawiciela ds sieci lokalnych ? Jakie wynagrodzenie , jakimi autami się poruszacie ? Ile wizyt dziennie ?

tuprzyplynal
@Tampobiegl 13.07.2018 11:54

max 6000 brutto , standardowo w tej firmie to im mniej tym lepiej. Obecnie auto to ford focus. Wizyt ile chcesz, bo glowne zadania to ci centrala robi, wiec byle skutecznie.

Tampobiegl
@tuprzyplynal 13.07.2018 20:56

Max 6k brutto rozumiem że po podstawa + premia ?

?
@Tampobiegl 14.07.2018 10:09

Wy mówicie o marce premium ? Przecież do sieci lokalnych jeżdżą vansellerzy

Tampobiegl
@? 15.07.2018 01:40

Ja dostałem informację o aucie osobowym nie o busie.

?
@Tampobiegl 15.07.2018 12:03

Focusami jeżdżą , ale w philippie morrisie , tu po sklepach jeżdżą vanami . Może o markę premium tobie chodzi , ten ich nowy projekt ?

Tiriri
@Tampobiegl 13.07.2018 11:54

A nie zastanowiliscie sie ze moze chodzi o DASa, opiekuna sieci lokalnych?

Tampobiegl
@Tiriri 16.07.2018 10:04

Napisałem wg ogłoszenia, w każdej firmie określa się inaczej to stanowisko. Ale tak, chodzi o sieci lokalne

Stanislavbioredobuzirano
@tuprzyplynal 13.07.2018 20:56

O ku...wa 6k ? ;:)))))))) nikt tyle nie ma. Byly na szczęście pracownik. PH DSS

Agnieszka

Widzę, że bardzo jesteście zainteresowani tym jakie auta oferuje British American Tobacco swoim przedstawicielom. Jak to jest, czy taki samochód na czas zatrudnienia jest pod opieką przedstawiciela handlowego? Możecie używać ich do celów prywatnych?

Tampobiegl
@Agnieszka 17.07.2018 21:14

Tak jest istotna różnica pomiędzy jeżdżeniem busem a autem osobowym.

Stanislavbioredobuzirano
@Agnieszka 17.07.2018 21:14

W tej firmie nie masz auta firmowego jako ph, jesteś van seler, dostawca,fakturzysta,magazynier,merchandiser i jeszcze więcej, a masz na to 8h, przejdziesz po 10h...ok...ale wróć po 6h to od razu notatka...

swiezam

Jesli chodzi o scenke sprzedazowa na II etapie rekrutacji to sami wybieramy produkt z gamy firmy czy dostajemy od rekrutera konkretny? I ile jest etapow na przedstawiciela marki premium?

Ważka????
@swiezam 20.07.2018 21:15

..są dwa etapy, do mnie zadzwonili po 2 dniach. do scenki sam wybierasz produkt, który chcesz sprzedać.

Wojak
@swiezam 20.07.2018 21:15

Nie wszędzie trzeba odgrywać scenki, ja po 5 min rozmowy dostałem info ze mam tą pracę, Wystarczy się dobrze sprzedać. Ważne żeby wiedzieć o tym co się mówi i być pewnym siebie.. Uważam że rozmowy na II etapie są na luzie ☺

Stanislavbioredobuzirano
@Wojak 25.07.2018 17:05

Bo kolega juz 1200 zl przygarnal...

Prawda

Praca to typowy vanselling, także jak ktoś poszukuje konkretnie profilu PH to zdecydowanie nie to miejsce. Ludzie jak wszędzie...lepsi i gorsi. Zadania do realizacji przy odpowiednim zaangażowaniu. Największy minus to kadra managerska! Niejaki burek i jego legnickie "panie ASM"(BP i DD) poniżej jakiejkolwiek krytyki-kółko wzajemnej adoracji przy ogromnej dozie niekompetencji. Do tego zamordyzm, postrzeganie wszystkich jako potencjalnych złodziei, kłamstwa, zarządzanie metodą siły/stanowiska, zero rozwoju, zero merytoryki, recytowane bez zrozumienia regułki, rotacja vansellerów powyżej 60%, nieakceptowane inne zdanie niż własne, tylko zero jedynkowe podejście, bycie liderem słowem nieznanym-ot codzienność pracy w Legnicy, Poznaniu, Szczecinie i Zielonej Górze.

Stanislavdobuzi
@Prawda 29.05.2018 16:01

To samo wszędzie...w

Zostaw opinię o British American Tobacco - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco