brak logo

centrum edukacji da vinci

Warszawa

Opinie o centrum edukacji da vinci

levee 2009-10-14 08:31:19
Witam,

[usunięte przez admina] chcę żebyście wiedzieli, że:
- źle traktują pracowników
- nie płacą
- nie podpisują z Tobą umowy
- nie potrafią się zorganizować
- są manipulacyjni
- są niekompetentni

Nie polecam !!!!!!!! Kiepski pracodawca i kiepski organizator kursów.
Nie płać za szkolenie ! Każdy zasługuje na lepszą pracę.
naciągnięty 2009-10-28 19:28:16
Ależ oni potrafią się doskonale zorganizować. Mają swoją filozofię naciągania ludzi i ją skutecznie realizują...
ktoś 2009-10-30 23:07:26
Czy ktos tam pracował i odzyskał swoje wynagrodzienie? Jak to zobił?
były pracownik 2009-10-31 20:57:26
nie pakujcie sie w to!
zmanipulowana 2009-11-03 12:18:53
[usunięte przez admina]Ja juz kiedyś opisałam jak zostałam zmanipulowana i naciągnięta. Nie polecam!
Mają swoją filozofię zrzucania odpowiedzialności na dyrektorów regionalnych, w gruncie rzeczy dyrektorzy sa chyba jeszcze większymi ofiarami ich pseudobiznesu.
krzysiek 2009-11-03 19:39:28
jak odzyskać?
wkładałaś/łeś tam kasę?
ika 2009-11-03 20:19:58
a mógłby ktoś tak coś konkretniej i mniej anonimowo?
jakby co, to podam swojego maila.
ktoś 2009-11-04 21:22:13
300 zł przeznaczone na szkolenie - które miało być zwracane - jak sie okazuje wg "góry" zwócą ale nie całość sumy - tylko brutto tej kwoty. Omijam koszty związane z wyjazdem na szkolenie. A wypłaty jeszcze nie dostałam żadnej!
levee 2009-11-06 09:57:41
ja proponuje wpisywać posty o CE da vinci na innych forach !!
Magda 2009-11-12 20:42:33
to ile jest tych niezadowolonych osób?
wprowadzenie sprawy do sądu mało kosztuje, a z tego, co czytam to oni ewidentnie przycinają ludzi, pokazując im krainę miodem i mlekiem płynącą, ale poza np. zapłaceniu, etc.
Warto jest dochodzić swoich praw! Możliwe, że w ten sposób uda się uchronić innych.
levee 2009-11-17 10:07:40
nie bylo mi dane zobaczyc umowy o dzielo...tylko o wspolprace (i ona nie zostala podpisana). do sadu? od razu? wydawalo mi sie ze pierwszym etapem raczej pip powinien byc?
levee 2009-11-17 10:19:48
opisuje historie wspolpracy na forum gowork:

http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,95365,w_tresci,CE_da_vinci

rowniez na forum gazeta.pl

oraz na kafeterii: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4272133

zachecam do postow na serwisach dla rodzicow, serwisach o szkole. nie chce dbac o dobra reputacje firmy da vinci, poniewaz byloby to niezgodne z prawda. Chce cos zrobic. Przylaczcie sie.
kaja 2009-11-18 22:52:40
mnie też oszukali... byłam dyrektorem.. same koszty zero zarobków...
zaskoczona 2011-07-01 16:20:24
Przyznam szczerze, że jestem zaskoczona takimi opiniami o CE Da Vinci, miałam z nimi do czynienia jakieś 2-3 lata temu i muszę przyznać, że nie miałam nigdy problemów z otrzymaniem wypłaty czy czymś podobnym. Zrezygnowałam bo latanie po szkołach i organizowanie grup, robienie warsztatów, negocjowanie cen za sale z dyrektorami średnio mi się łączyło ze studiami, poza tym uważam, że to nie najlepszy sposób pozyskiwania klientów.
ewe 2014-12-15 12:56:36
hello...a dlaczego nikt z pracowników nic już nie pisze od dłuzszego czasu? Czy mozna rozumieć to tak, że wszystko jest zgodne ze zgodnym i bez wachania można składać aplikacje. Szukam pracy i chciałabym się zoriętować jak jest w da vinci...opłaca się czy nie? mam doświadczenie i nie chciałabym zaczynać od staży itd.
kisss 2015-02-17 17:39:52
no właśnie dlaczego nikt nie pisze????? mozecie opisac swoje doswiadczenia w pracy i na rozmowach kwalifikacyjnych w centrum edukacji da vinci? moze jakies rady dla osoob ktore poszukuja tam pracy, wiem że pracują tam osoby mające wysokie kwalifikacje, duże doświadczenie zawodowe,są kreatywne, stosują skuteczne i sprawdzone metody i formy pracy i ja spełniam te kryteria. Chce tylko wiedziec nieco więcej od samych pracowników jak tam jest...
ula 2015-03-05 16:50:31
jak widac nikt nie pisze, bo nie ma takiej potreby pisania, byc moż efirma już nie działa tak dobrze jak kiedyś, byś moze nie ma już w niej pracowników - spekulowac to tak mozna bardzo długo naprawde, ale wydaje mi się, że jeśli mieliby ogłosić upadłość to by dokładnie to zorbili i nie byłoby wątpliwosci.
pamel 2015-03-24 18:43:31
Czy aby centrum edukacji da vinci nie upadło jakoś na przełomie 2012/2013 roku? Ich storna internetowa nie działa, w krajowym rejestrze sądowym nie posiadają rejestru, także najwyraźniej nie funkcjonują. Także macie swoją odpowiedź dlaczego firma nie działa. Dziwne, że tak ostatnio odświeżany jest ten temat.
wiłek 2016-05-15 15:20:47
szczerze przyznam że nie doszły mnie takie informacje ale dobrze że o tym piszesz @pamel. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o centrum edukacji da vinci - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie centrum edukacji da vinci