Walter-Fach-Kraft

Wrocław

Opinie o Walter-Fach-Kraft

no name 2015-09-23 13:50:26
gdzie wasza firma jest zarejestrowana jak moge ja sprawdzic ???? nie ma jej w krajowym rejestrze z tego co widze
Bartek 2015-09-26 19:01:08
Darek nie sciemniaj - wyleciales w tym tygodniu za picie z pracy i sie poproostu beznadziejnie mscisz :) piles caly dzien az w koncu cie podkablowali !! nie zapominajac ze to ty probowales mnie kablowac ze to niby ja pilem. Masz problem ale ze soba synek. Nie dajesz sobie rady ? to Twoj problem:) ja pracuje nadal w Walterfachkraft i akurat specjalnie napisze prawde bo firma bardzo sie stara o kazdego. Badz w porzadku do innych to inni beda do ciebie. Mieszkania sa w bardzo dobrych warunkach - praca tez spoko - jak cie w koncu wylali to spokoj w mieszkaniu. i po nocach mozna spac! a dla kandydatow powiem ze to niemiecka firma i oferuja dobre warunki pracownicze i mieszkalnie. POLECAM OFICJALNIE WALTERFACHKRAFT - nara Darek :) nie blaznij sie juz :)
krzychu dobry 2015-09-28 12:30:25
Darek nie wygaduj głupot. Panie w Wrocławia są bardzo miłe i zawsze chętnie służą pomocą. Biuro mają normalne, nie widziałem, żeby mieli tam coś wyjątkowego. Takie jak powinno być. Panie dodają uroku temu miejscu, bez nich to by były tylko puste ściany. A jeżeli chodzi o warunki to dostałeś pewnie normalny pokój, a spodziewałeś się niemieckiego pałacu na własność. Polecam Waltera, bo jak są problemy na oddziale, to Panie z Wrocławia chętnie starają się rozwiązać problem. A Ty zamiast wypisywać takie głupoty, weź się do roboty i problemy załatwiaj w firmie, a nie w internecie.
GrubyKoch 2015-09-28 12:51:34
Jak czytam te glupoty jakie piszecie to nie dziwie sie, ze marudzicie. Zamiast do do roboty isc to tu siedza i marudza jak baby, a pozniej, ze zle i niedobrze jak dzieci. Znam ta firme i pracowalem z nimi, teraz pracuje bezposrednio u niemcow i to co mowia to nie sciema. Jak ktos szuka dobrej firmy to ta jest swietna.
mlodakasia 2015-09-28 13:20:34
Czytam i czytam o tej firmie bo maja bardzo duzo ogloszen pracy. Moze mi ktos polecic ta firme albo cokolwiek napisac? Szukam pracy jako Pokojowka, znam dobrze jezyk niemiecki i mam doswiadczenie, ale nie pracowalam w Niemczech. Ktos cos? W sumie jestem zdecydowana, ale nie wiem jak z umowa i w ogole. Prosze o pomoc. Pliss.
Wlodek Wlodek 2015-09-29 14:10:59
Pracuję z nimi już ponad rok i nie powiem zlego slowa bo mam mieszkanie i dojazd do pracy i umowe o prace, a nie jakies smieciowe umowy. TO nie jest polska firma z praca na 3 dni. Oni dawaja umowe o prace i nadgodziny. Tylko trzeba umiec niemiecki, bo sprawdzaja.
panwesoly 2015-10-02 09:55:00
Ja jestem zadowolony. Pracowalem z nimi jako kelner i nie moge powiedziec zlego slowa na Panie z Wroclawia. Robia swoje, a co niektorzy chyba mysla, ze kazdy bedzie im buty calowal, bo ma ochote do pracy w Niemczech. Nie wiem dlaczego sie w ten sposob oczernia dobrego pracodawce. Ludzie macie niemiecka firme i umowe o prace na dzien dobry, a wy marudzicie? niektorzy dostaja umowe na czas nieokreslony od razu. Klamiecie i plujecie na firme, ktora daje dobre warunki, a w Polsce pracujecie na smieciowkach za grosze. Puknijcie sie w glowe.
jacekgorzow 2015-10-02 10:51:39
Ja mam właśnie pytanie odnośnie tej firmy. Chciałbym złożyć swoje CV do nich, ale nie wiem za wiele na ten temat. To byłby mój pierwszy wyjazd do Niemiec i trochę się boję, bo słyszałem różne historie. W przyszłości chciałbym sprowadzić moją dziewczynę. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć coś o Walter Fach Kraft? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje na temat tej firmy. Dodam, że razem z dziewczyną znamy dobrze niemiecki.
starywyjadacz 2015-10-02 11:07:26
jacekgorzow nie masz sie czegos bac, bo to jest jedna z firm, ktore nie daja byle jakiej umowy. Pracuje z nimi juz od dluzszego czasu i nie moge nic powiedziec zlego, bo odkad wyjechalem pracuje caly czas, mam dobra umowe i nie siedzialem nigdy w domu, bo nie bylo pracy czy cos z tych rzeczy. Pani Basia i Pani Ania zawsze staraja sie pomoc, sa bardzo pracowite i kazdemu poswieca tyle czasu ile potrzeba. Sprawdzaja znajomosc niemieckiego na wstepie, wiec sie przygotuj. Jak znasz niemiecki to jestes jedna noga w pracy :)
Jak massz pytania, to najlepiej siegnac do zrodla i zadzwonic do biura we Wroclawiu. Tam jest polski oddzial firmy. Mozna przyjsc w kazdej chwili i porozmawiac o pracy.
Dariusz B. 2015-10-05 14:28:15
Pracowałem dla firmy WalterFachKraft i z czystej ciekawości wszedłem dzisiaj na to forum. Widzę, że prawdopodobnie ktoś próbuje się podszyć pod moją osobę i zarazem wybielić siebie w oczach pracodawcy. Głupie i dziecinne zachowanie, jak do tej pory w sumie niezmienne. Jak wspomniałem pracowałem dla tej firmy, zrezygnowałem sam z powodów znanych zarówno Panią we Wrocławiu, jak i przełożonym w Niemczech. Własne sprawy załatwiam na własną rękę, nie za pomocą forów internetowych. Jeśli ktoś próbuje w głupi sposób manipulować i podszywać się pod kogoś kim nie jest, tym samym wypisując bzdury na temat firmy, oraz osób którymi nie są proszę pamiętać, że w internecie nie jesteśmy całkiem anonimowi, jak to się może niektórym wydawać. Ja osobiście sam zakończyłem współpracę z firmą, nie ze względu na warunki mieszkalne zapewnione przez firmę, nie ze względu na pracę, płacę itp. a tym bardziej jak ktoś wypisuje bzdury na Panie z Wrocławia, które moim zdaniem są jak najbardziej kompetentne, pomocne oraz uczciwe. Firmę ogólnie polecam, a moje odejście jest moją prywatna sprawą, jak wspominałem znane firmie. Pisanie takich bredni jest nie na miejscu, nie jednemu psu na imię burek, ale niektórzy na tym forum naprawdę ośmieszają siebie, prawdopodobnie nie mając o tym nawet pojęcia.
Siema 2015-10-13 10:20:30
Pracuję dla Walterfachkraft akurat i jak widzę brednie, które wypisują lenie śmierdzące to naprawdę myślę jaki trzeba mieć tupet. Tak jak w każdej firmie, są zgrzyty i czasami coś pójdzie nie po naszej myśli. Zresztą zanim będziecie wypisywać głupoty, zastanówcie się czy sami jesteście fair, bo ja pamiętam, że najbardziej szczekają Ci, którym się nie chciało za bardzo pracować albo robili ciągle jakieś problemy, nie mówiąc już o innych przewinieniach. Później zgania się na firmę, że ten czy tamten jest głupi, bo powiedział to czy tamto.
Przyjeżdżacie do innego kraju i nadal wydaje Wam się, że jesteście w Polsce, że każdy będzie Was klepał po ramieniu, bo łaskawie Polaczek przyjechał za granicę, to ślijcie pokłony, bo się obrazi jeden z drugim, królewny.
misiekk 2015-10-27 15:42:21
Nie zgadzam się. Panie z Wrocławia reagują na każdy problem i starają się jak mogą go rozwiązać. Każdy z nas to dla nich pieniądze, dlatego nie jest tak, że olewają pracowników. Tylko ludzie pomyślcie, jak nagle się do biura zwali z problemami 50 ludzi to potrzeba czasu, żeby to ogarnąć.
Zanim ktoś z Was będzie się rzucał, to niech pomyśli, że każdy jest w pracy. To że ktoś nie pracuje na produkcji tylko w biurze nie oznacza, że nic nie robi.Każdy ma swoje obowiązki i zadania, a nie ciągłą walkę z jęczącymi pracownikami.
Rudy 2015-10-27 17:50:01
Tak jak w każdej firmie jest raz lepiej, a raz gorzej. Nie da się nikogo na 100% zadowolić. Jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził. Byłem w biurze podpisać umowę. Bardzo miło spędziłem czas w biurze. Tak się powinno obsługiwać klientów. Panie o tym wiedzą, bo dzięki zwykłym pracownikom zarabia ta firma. Ja osobiście polecam. Dostałem to, czego chciałem i jestem zadowolony.
Madzisia 2015-10-28 08:11:24
Potwierdzam i moge sama powiedziec, ze dziewczyny daja rade. Ja wiem, ze rozne rzeczy sie dzieja, ale tez jest to wina innych oddzialow, a nie tylko dziewczyn z Wrocka. Kazdy kto dzwonil do nich do biura to wie, ze nie olewaja nikogo i zawsze chca pomoc. Nie badzcie zlosliwi tylko mowcie prawde jak jest. A na stawki, ktore firma oferuje kazdy sie zgadza dobrowolnie. Nikt nikogo nie zmusza do podpisywania umowy.
PatrykAnia 2015-11-05 13:13:09
Jesteśmy bardzo ciekawi wyjazdu z Walterem do Niemiec. Słyszeliśmy wiele różnych opinii. Większość z nich była dobra, dlatego zdecydowaliśmy się wyjechać do pracy. Byliśmy w biurze we Wrocławiu gdzie nas miło przyjęto. Podpisaliśmy umowę i czekamy na wyjazd. To nasza pierwsza przygoda z tą firmą. Jak tylko popracujemy trochę dłużej damy wam znaka co i jak. Pozdro.
Cbart 2015-11-06 09:33:02
Polecam. Mialem na poczatku problemy z decyzja, ale przekonala mnie umowa i to, ze moge pracowac na prawdziwa umowe. Pracowalem juz w Holandii i Niemczech dla roznych firm. Zawsze byly problemy z umowami albo praca na pelen etat. Tutaj mam wszystko i przede wszystkim kulture. Ide do pracy od poniedzialku do piatku, robie nadgodziny i czasami zdazy sie w sobote zmiana jak ktos chce dorobic. Sa czasami jakies spiecia i tak dalej ale tak jest wszedzie. Zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie marudzil i narzekal. To zadna nowosc dla mnie. Osobiscie polecam.
Robertos 2015-11-13 15:45:57
Firma zapewnia umowę o pracę w Niemczech no to wiadomo, że muszą być niemieckie standardy i benefity. Nie ma się do czego przyczepić. Płacą na czas, dają zaliczki. Wszystko jak należy. Wystarczy poprosić.
Esprit 2015-11-15 22:15:12
Jedzie ktoś teraz 23.11 jako kierowca?do kontenerów?
Leomessi 2015-11-16 12:39:28
Ja się zastanawiam nad wyjazdem z tą firmą, ale nie wiem o niej nic. Trochę czytałem i widziałem, że mają sporo ofert pracy. Może mi ktoś powiedzieć coś o tej firmie? Macie jakieś doświadczenia z Walterfachkraft? jak coś to piszcie... Pozdrawiam.
MobiHao 2015-11-16 15:48:09
Slyszalem, ze kontenery juz sie skonczyly i teraz szukaja na to samo tylko w Rostocku. Widzialem ogloszenie na kierowce C i pomocnikow. Ktos cos wie i moze powiedziec co to za praca dokladnie?
grzegorz 2015-11-27 20:25:38
warto z nimi wyjechać, mozna zarobić całkiem niemałe pieniądze a do tego dostać niemiecką umowę o pracę, sprawdziłem, polecam każdej osobie której zależy na stabilnej pracy.
PoLo W 2015-12-01 15:31:19
Niestety to przykre co się stało, ale ja też byłem dzisiaj w biurze, bo w drodze dostałem informację, że wyjazd jest odwołany. Przyjechałem na kawę. Dowiedziałem się jednak, że to nie jest wina Waltera. Magazyn odmówił ludziom pracy. Ja też liczyłem na ten wyjazd.
Firma Walter zachowała się naprawdę fair, bo kazali mi podać koszty jakie poniosłem za podróż i będą je zwracali. Piszcie jak coś co tam u Was, bo wiem, że więcej nas miało pojechać.
Oliffka 2015-12-02 00:20:15
Cześć Wam. Ja też miałam jechać do pracy z tą firmą. W zasadzie byliśmy już spakowani. Całe szczęście, że nie wyjechaliśmy jeszcze do Niemiec. Trochę przykro, bo człowiek się nastawił i wszystko było spakowane. Zadzwoniła do mnie Pani Barbara, wyjaśniła wszystko. Wiem, że to nie pocieszy niektórych, ale przynajmniej wiem, że to nie walterfachkraft zawinił w tej sytuacji. Podobno zwracają koszty za podróż. Jak będziecie mieli jakieś lepsze info o tym, to dajcie znaka. Pozdróffka :)
2
Fabyz 2015-12-02 00:33:19
No wlasnie nie wiem co mam myslec. Wyjazd mial byc na juz, a tu takie cos. Tak jak piszecie tez do mnie dzwonili i mowili, ze cos tam sie wysypalo z magazynem bo nie maja tyle zamowien. Troche to bez sensu, ale fajnie ze Waltery beda oddawac kase za podroze. Dzwonili do mnie. To fajnie, ze nas nie olali i powiedzieli co sie stalo.
walterfachkraft 2015-12-16 11:15:40
Szanowny Panie Josef

Firma z Austri nie ma z nami nic wspolnego wiec prosimy nie znecac sie nad nasza dobra i czasami ciezka praca. To chyba zrozumiale.

Pozdrawiamy
Darek drugi 2015-12-18 13:41:41
Do Bartka parę opinii powyżej. Bartek z tego co wiem, bo kontaktowałem się z jedną osobą, to nie pracował wtedy i nie mieszkał z wami żaden inny "trzeci" Darek, więc po co wystawiasz jakąś fałszywą opinię i podpisujesz ją imieniem Darek, sugerując w ten sposób jakoby była ona napisana przeze mnie. Chcesz w ten sposób wybielić swoją osobę i swoje jakieś tam występki, bo możesz w ten sposób opisać innego Darka, którego kosztem chcesz się pewnie wybielić. Tylko że ja o wszystkim wiem co było między wami bo dowiedziałem się. Zapomniałeś że żyjemy w 21 wieku i że ludzie mają telefony. Nie życzę sobie żebyś podszywał się pode mnie i wybielał się moim kosztem. Teraz ja wyszedłem na jakiegoś nieroba, któremu to praca nie odpowiadała a tak naprawdę to ta praca nie była przecież wcale ciężka dla kogoś kto ma zdrowe nogi i jest zaopatrzony w wygodne buty. Co do warunków mieszkaniowych to tez nie należę do ludzi jakoś specjalnie wybrednych a po drugie mieszkanie jak się komuś nie podoba to zawsze można je zmienić sobie bo zawsze ktoś się zwalnia z innego pokoju czy z innego mieszkania i można się przeprowadzić lub wynająć coś na własną rękę. Ja zwolniłem się wyłącznie z powodów finansowych i tylko to więc nie wypisuj tu jakiś bredni o warunkach mieszkaniowych i o warunkach w pracy i o paniach z Wrocławia, bo to Ty je oczerniasz w tym momencie a nie ja a one może i nie są do końca uczciwe bo pewnie też koloryzują wiele spraw przed wyjazdem ale tak postępują niestety we wszystkich agencjach pracy byle tylko zwerbować pracownika. Często panie w polskich agencjach pracy mówią co innego a w rzeczywistości jest całkiem inaczej, bo koszty mieszkań i dojazdu są o wiele wyższe a nawet i sama praca bywa całkiem inną do której się jechało. Niestety, jadąc do pracy przez agencję trzeba się z tym liczyć że nie wszystko jest do końca nam przekazane i że na miejscu nie wszystko może być dopięte na ostatni guzik. Jesteś już chyba koło 30 a zachowujesz się jak dziecko. Razem ze swą dziewczyną macie około 60 lat a zachowujecie się jakby ona miała miała około 6 lat a ty około zera, bo bo ona chyba wymyśliła ten wpis a ty nie miałeś rozumku jej się sprzeciwić.
Jula 2015-12-28 22:55:06
Ale to baśka widać wyżej...sama to pisalaś
1
nie wiem 2015-12-29 18:33:34
Czy pojechał ktoś do Bremen na pakowanie płyt cd itd. Prosze napiszcie co i jak. Dziękuję
leszek 2016-01-18 09:26:38
pracuje u nich juz od roku jako spawacz, na początku był kwas z wypłata bo dosta łem klase podatkową 6, po kilku telefonach sprawa się wyjaśniła. Jak na laitfirme są w ok.
mareckielekriker 2016-01-23 13:40:27
kto naprawde chce pracowac znajdzie prace, prosta zasada ktora sie sprawdza, pracuje juz od jakiegos czas dla wfk , zalatwianie formalnosci wygladalo normalnie, dlatego dziwia mnie co niektore opinie i widze,ze najwiecej wypowiadaja sie osoby ktore miały najmniej do czynienia z pracą
szumi 2016-01-25 07:22:55
firma jak firma, jak ktoś pierwszy raz wyjeżdża do pracy do Niemiec spokojnie może z nimi wyjechać. Potem, gdy się czlowiek oswoi z nowym miejscem pracy i warunkami może na własną rękę szukać czegoś innego. Taka prawda
dave677 2016-01-25 18:28:36
Niby Kłam i zenada?od zeszłego roku pracuje w walter fach kraft a patrząc niekture chamskie wpisy myślę ze piszą je pracownicy ktorym nie udalo sie znaleźc pracy, czy to w niemczech czy w polsce a teraz znalezli swietne miejsce do wylewania zali. Pracuje od ponad pół roku,moze i nie w swoim zawodzie, ale dostalem niemiecka umowe i przynajmniej jestem ubezpieczony. Polecam firme tylko tym osobom ktore sa ogarniete zyciowo i chca zarabiać
Adam 2016-01-29 09:53:23
Mam niezwykle miłe wspomnienia związane z pracą w Niemczech przez firmę Walter Fach Kraft - Wrocław. Personel Walter ... jest bardzo zaangażowany we wszechstronną opiekę nad pracownikiem, wszystko było perfekcyjnie zorganizowane,
zarobki bardzo dobre. Czy potrzeba czegoś więcej?
Oferty Pracy
2016-01-31
Żródło: Gowork.pl
Frankfurt am Main
( )
Walter-Fach-Kraft Personal GmbH - Jesteśmy sprawdzoną niemiecką firmą z wieloletnim doświadczeniem na międzynarodowym rynku. Posiadamy 33 odziały na terenie Niemiec, rozwijamy również swoją działalność w Polsce. Dewiza Naszej firmy to rzetelność i wsparcie dla osób, które zatrudniamy. Uczciwość, obopólne zaangażowanie i zaufanie ma dla Nas ogromne znaczenie. Aby zadowolić Naszych pracowników dokładamy wszelkich
Tomek 2016-02-01 10:27:55
Elektryk z jęz. niemieckim - atrakcyjna praca od zaraz Walter-Fach-Kraft Personal GmbH 2016-01-31 Żródło: Gowork.pl Frankfurt am Main ( ) Walter-Fach-Kraft Personal GmbH - Jesteśmy sprawdzoną niemiecką firmą z wielol[...]">@Oferty Pracy - 2016-02-01 10:27:53
Bzdury piszesz.

Uciekles do lepszej pracy bez poinformawanie nawet kolegow z pracy i dziwisz sie ze firma tak reaguje. Sam jestes sobie winny. Ja jestem z pracy w tej firmie bardzo zadowolny wiec nie pisz bzur tylko po to zeby sie wyrzyc bo jestes klamca!!!
WalterFachKraft 2016-02-01 15:46:12
Jako pracownik firmy Walter-Fach- Kraft pragnę sprostować wpisy, które pojawiły się na forum. Uprzejmie wszystkich informuje,że każdy pracownik przed podjęciem pracy jest informowany o warunkach pracy, stawce godzinowej,koszcie zakwaterowaia. Wynagrodzenie jest wypłacane w terminie i wg przepracowanych godzin. Jakiekolwiek nieścisłości rozwiązywane są na bieżąco.
jozek 2016-02-07 12:24:11
Ja pracuje w tej firmie od 2 lat i jestem zadowolony. Wynagordzenie mam wypłacane na czas,na początku mojej pracy w de otrzymałem pomoc w znalezieniu mieszkania. W porównaniu z innymi niemieckimi firmami ta jest w porzo. Tak dla wiadomości zainteresowanych każda firma odciąga pracownikom kase za ubranie. dlatego najlepiej wziac ciuchy z polski.
Joanna 2016-02-11 08:36:43
Wczoraj kontaktowałam się z firmą i czekam na jakąś propozycję dla mnie i mojego męża. Szkolę język na jeszcze lepszy razem mężem. Pracowałam w Niemczech 11 m-cy na umowę zlecenie 2014-2015, chcę kontynuować tam pracę na niemieckiej umowie o pracę i rozwijać znajomość języka.
kooliber79 2016-02-20 09:53:39
pracowalem przz jakis czas w tej firmie, pozniej znalazłem inną prace u innego pracodawcy, ktory bezprawnie mnie wykorzystal, dlatego postanowilem zpowrtoem wrocic do walter fach kraft. Dziś pracuje na niemieckiej umowie o prace,mam ubezpieczenie i wyplate na czas. Jak ktos jest pracowity i gotowy do wyjazdu to polecam firme
Walter-Fach-Kraft Polska 2016-03-31 13:52:48
Szanowny Panie Josef.

Polska spolka Walter-Fach-Kraft nie ma nic wspolnego z austriacka Firma Walterfachkraft. To tak jakby poszedl pan do niemieckiego mediamarkt z reklamacja czajnika z polskiego mediamarkt. Oferujemy prace w niemczech oraz w austri ale na dla walterfachkraft austria.
Z pozdrowieniami
Walterfachkraft Polska
mathiasssek 2016-04-25 16:15:54
moge powiedziec,ze solidna firma, nie to co polskie agencje. Zaczalem z nimi praca jakies dwa miesiace temu, do tej pory nie mialem zandych problemow, pracuje na niemieckiej umowie, od czasu do czasu zjezdzam do Pl, nadgodzin jest duzo,ale przeciez po to sie tam jedzie pracowac a nie obijac sie ,polecam
docentator 2016-08-08 12:18:22
witam wszystkich czytam wasze opinie i widzę samych szczęściarzy niestety ja nie miałem tyle szczęścia obiecywali w skrócie napisze wszystko po wyjeździe do stuttgardu zostałem sam dla siebie raz przyjechał jakiś koordynator tylko pomoc mi się zameldować i tyle z pomocy po
ich stronie zlali mnie z góry twierdząc ze nie jestem jedyny wiec musze sobie radzić sam we wszystkim(usunięte przez administratora)
2
Kukla 2016-08-24 09:15:53
Witam Serdecznie Panie Kancik, Chetnie odniose sie do Pana Wpisu jako osoba ktora zna doskonale Pana Sytuacje. Przyjechal Pan do pracy do Stuttagrtu jako spawacz. Po 3 godzinach zadzwonil pan do mnie ze potrzebuje 200 euro zaliczki. Mimo ze nie przeporacowal pan ani jednej godziny i nie mial konta w banku nawet polskim wsiadlem w tym samym dniu do auta i pojechalem 300 km azebny pryzwiezc Panu te pieniadze- wraz z Panem poszedlem do biura meldunkowego, do banku otworzyc konto, kupilem Panu karte Telefoniczna, poszlismy jeszcze zjesc a na koniec zawiozlem do domu u usmiechen na ustach. Po tygodniu pracy poklocil sie pan z meisterm firmy DB w ktorej pan pracowal poniewaz nie odpowiadalo Panu ze musi pracowac z "nie polakami". Pana kolejnym krokiem bylo po klotni nie pryzjscie na drugi dzien do pracy. Zadzwonil pan i zazadal ponownie zaliczi po czym bez informowania kogokolwiek zostawil Pan Brudne mieszkanie i uciekl. Pozwolilem sobie na opis PANA SYTUACJI poniewaz jest pan niepowazny. Nikt z naszej firmy nic panu nie Zrobil- wrecz przeciwnie - robilsimy dla pana duzo, wraz z obietnica splaty Pana ogromnych dlugow miesiac po miesiacu do innych Pana dluznikow. !! Nie mowiac o pomocy w splacie tak ogormnego zadluzenia!! Tak Sie nie robi Panie Anonimowy :) Tak to wyglada - na portalu gowork wylac bole anonimowo jak hejter :) Z pozdrowieniami. Zycze z calego serca doroslego podejscia do zycia oraz do ludzi nie mowiac o pracodawcy.
5
Tomek 2016-08-25 07:22:28
Nie wiem skad panu takie bzdury w glowie. Ja u nich pracuje od 3 lat jako kucharz i jestem bardzo zadowolony. Wyplata na czas, praca spoko. No chyba ze jestes hejterem- bo to w tym kraju normalne:)
2
Volkszt 2016-09-16 18:18:27
ojjjjj szkoda gadac beznadziejna firma
3
niewidomy 2016-09-16 18:44:25
dobra
novy 2016-10-10 23:34:23
Witam. Mam pytanie do osób które pracują lub pracowały przy komisjonowaniu w Bad Hersfeld. Jakie warunki w pracy, mieszkaniowe itd. Pozdrawiam.
poleczka 2016-10-11 11:32:07
Może wiecie czy niedługo pokażą się u nich jakieś oferty pracy? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że oprócz podstawy dorzucają jeszcze jakieś premie, co jest bardzo dobrym znakiem na to sie teraz dzieje. Ważne jest to, że każdy dba o dobre relacje.
Olek 2016-11-23 17:30:22
Mógłbyś coś więcej napisać o pracy. Szukam oferty właśnie na kucharza/pomoc kuchenną ale z językiem u mnie słabo. Czy mam szansę na pracę? Zdarza się że pracuje się z Polakami i jakby co to koledzy pomogą zrozumieć polecenia przełożonego?
GONZO 123 2016-11-24 20:05:31
oo kurcze, jestem miło zaskoczony opiniami pisanymi przez Was. Chciałbym jechać z tej firmy jako operator wózka widłowego. No no muszę pomyśleć... dzięki za wszystkie wpisy i pozdrawiam serdecznie.
Zostaw swoją opinię o Walter-Fach-Kraft - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Walter-Fach-Kraft