brak logo

Futurepol

Wrocław

Opinie o Futurepol

O>N>A:)juice:) 2009-10-16 01:04:26
a tak w ogóle to pozdrawiam wszystkich pracujących ktorzy czytaja nie zbyt miłe słowa na temat pracy;):):) pozdro


juice:*:*::*:*:*
ANONIMOWY 2009-10-16 01:07:39
ALE LUDZIE SA DZIWNI JA TAM PRACOWAŁAM I NIE MOGĘ POWIEDZIEĆ NA NIC NIC ZŁEGO OWSZEM LUDZIE KTÓRZY ZOSTAJĄ ZWOLNIENI ALBO POPROSTU SIĘ NIE NADAJĄ JADĄ PO FIRMACH NA FORUM ALE MOŻE CZAS ZASTANOWIĆ SIĘ NAD SOBĄ CZY RZECZYWIŚCIE JESTEŚMY TACY ŚWIETNI ZA JAKICH SIĘ MAMY POZDRAWIAM CAŁE FUturepool
kiler 2009-11-12 19:43:16
popieram Cie ONA!!!pracowalem tam w wakacje w 5 tygodni zarobiłem prawie 5tys!!!!!!!!!!!!!!!!!kto mi da taka kase za prace sezonowa!?chyba przy ogórkach za granica:D(usuniete przez administratora) był ale asa jest najwazniejsza no i tez atmosfera ktorej w frmie nie brakuje:)
ps looknij na prace i zarobki w tesco albo ccc i wybieraj:)biedronka tez czeka aaaa no i mcdonalds awans z mlodszego frytkowego na starszego frytkowego:D;d;d (usuniete przez administratora) system awansu!!!mobilizacja:D
K A M Y K O S : ) 2009-11-16 19:21:35
Ja tam pracuje i będę pracował dlatego że człowiek może się rozwinąć i piąć do góry .Po prostu ci co tutaj piszą to są (usuniete przez administratora)a mowie to dlatego ze oni na pewno tam pracowali (dzień próbny) i nie nadawali się do takiej pracy stąd te opinie !!! i co jest tu najważniejsze w tym ... to to ze nikt nie namawia ludzi i za nich nie podpisuje UMÓW !!! zrozumcie to .... co dwie osoby chcą mieć tak idealna telewizje

!!!!! Tak samo jak wy !!! JuiCe .... :-----)
Sz. 2010-01-13 01:54:49
Ja powiem tak: Jeśli uważasz, że (usuniete przez administratora) ludzi to marketing ... gratuluje. Wiem co mówię. Pracowałem tam kilka miesięcy. Nikomu nie radzę tam pracować. A i jeszcze jedno. Ja byłem tam tym chorym akwizytorem ale jeżeli ktokolwiek będzie chciał tam pracować w biurze, to niech 10 razy pomyśli. Ja pamiętam czasy gdy ta firma była jeszcze na Leśnicy, pracowały wtedy fajne dziewczyny, dawały z siebie bardzo dużo energii i jak miały to wynagradzane. Wypłata miała być dla nich pierwszego dnia miesiąca, a dostawały ją koło 15 albo nawet 20. Gdyby szefostwo bardziej się starało i doceniło te dwie dziołchy, to teraz mieliby świetne sekretarki. A tak ... Szkoda gadać. (usuniete przez administratora). Ty harujesz jak wół, a oni dadzą ci za zadanie zrobić tyle a tyle dzwonków w ciągu tygodnia, a jak nie to wypad. tak jak było ze mną. Masakra
jebac bukowskiego 2010-01-19 16:25:57
jesli ktos z tej w firmy zapuka do waszych dzwi to straszcie policja albo psem firma wczesniej byla pod nazwa futurepol ale chyba zmienili nazwe bo prokuratura zaczela sie interesowac ich dzialalnoscia.(usuniete przez administratora)
mszyca 2010-01-25 01:24:35

Ja tez kiedys tam pracowałam i powiem tyle...kultura tej pracy jest zdecydowanie na większym poziomie niz twoja własna...
xxx 2010-02-05 11:42:26
ja pracowałam z koleżanką na Leśnicy, potem się przeniśliśmy na Osobowicką. Zgadzam się z Tobą w 100% jeśli chodzi o tą firmę.
xxx 2010-02-05 11:55:57
i jeszcze coś - firma to jedna wielka porażka, trzeba było chodzić po kase, wielu "przedstawicieli" po wyrzuceniu bo nie zrobili "dzwonków" w tygodniu przychodziło do pracy po zaległe pieniądze i czekali na "szefa" ale miałysmy mówić, że będzie niedługo lub nast dnia w efekcie nie zjawiał się wogóle.... Który menadżer tak postępuje???? Ci ludzie czekali na swoje pieniądze, przykro sięrobiło, że ktoś może być taki (usuniete przez administratora)......
hbjnhb 2010-02-13 12:52:45
Bylam jeden dzien w tej firmie no powiem tak ze praca nie dla mnie nie. Jak ktos lubi tak pracowac niech pracuje kupe kasy zarabia i niech sie nie chwali. Dla mnie tez to jest (usuniete przez administratora) bo jak mozna zadzwonic do drzwi powiedziec ze sie przyszlo po jakies zalaczniki klient nie wie o co chodzi mowi ze nikt u niego nie byl?? trzeba udac zdziwionego i powiedziec ze zaraz sie wszystko wytlumaczy a poznije juz mu zaczynasz chszanic o telewziaj madry czlowiek wie ze nie potrzbuje cyfry+ po to zeby miecc obraaz cyfrowy i jesszcze najlepsze ze pokazuja wypelnione zalacznikie ze odbierali od innach sasiadow a to (usuniete przez administratora) prawda nikt o niczym nie wie nie lepiej sie odrazu przedstawic ze sie jest z Cyfry+?? Dla mnie to jest chore i tezbym odrazu poczekowal. (usuniete przez administratora)
Log + 2010-03-13 19:01:39
Log + Futurepol Wrocław
Osobowicka 43
monia 2010-03-16 14:53:47
za kioka dni mam rozmowe na sekretarke. Wie ktos moze cos o tej robocie?
anonim 2010-03-18 22:22:50
a tam (usuniete przez administratora) ze cos podpisales pewnie nic bo te glupie komentarze piszesz
odradzam! 2010-03-26 22:30:54
na gumtree daja ogloszenie ... ej to sciema ! tam jest taka rotacja ze masakara!!! czlowieku jesli to czytasz i masz tam isc na rozmowe kwalifikacyjna ktora bedzie trwala 5 minut to... daj sobie spokoj bo bedziesz najwiekszym (usuniete przez administratora) jakiego swiat nie widzial ... chcesz byc (usuniete przez administratora) zatem na osobowicka 43 :)

pozdro!
Lila 2010-03-29 12:09:06
no dokładnie, na gumtree szukają przedstawiając się jako firma z innej branży, szukają ludzi do administracji, magazynu, reklamy a tak naprawdę jeden pies ! wszystko to akwizycja = żebractwo, (usuniete przez administratora) po domach i żebrzesz. Jaka poważna firma w ogłoszeniu sugeruje kontakt telefoniczny ?
Żenada ! Syf !
Babllo 2010-04-14 10:06:26
Wszystko co piszecie jest prawda !!! Sciema z umową nie ma żadnej !!! Praca niby w biurze a okazało się że miałem być przedstawicielem handlowym ( żebrać i namawiać biednych chorych ludzi na cyfre+ ) Zostałam przeszkolona w biurze niby a co to za przeszkolenie )) (usuniete przez administratora) ma pod sobą samych pionków młody (usuniete przez administratora) (25 lat) i jeszcze każe trenerą (usuniete przez administratora) przyszłych kandydatów na pracę. (usuniete przez administratora) są tam wszyscy co pracują !!! Uważajcie na ta firmę szkoda czasu!!!!!!
haha 2010-05-13 12:40:10
nie ma to jak zazdrosc,(usuniete przez administratora)
ANONIM 2010-05-21 12:44:22
WITAM. MAM TAM ZACZAC PRACOWAC. CZY TA FIRMA JEST WYPLACALNA WOGOLE?
remiko 2010-05-31 10:06:08
przynajmniej dobrze napisane i z prawda. ja obecnie szukam pracy. narazie lapie sie wszystkiego ale mam ambicje. juz wkrotce:D:D
pozdro!!
anonim 2010-06-13 13:27:40
Dosta�em ofert� pracy w tej firmie jako monter anten ,co Ty o tym my�lisz ?
Majo 2010-06-16 22:28:43
Odradzam prace w tej firmie.
ja 2010-06-17 19:00:09
Majo- dlaczego ?
Kasia K. 2010-06-19 20:21:41
jesli ktos nie szanuje Ciebie- Ty nie szanuj jego... prosta zasada. oko za oko, zab za zab.
pozdrawiam :)
fachowiec 2010-07-14 18:19:24
Dziękuje panu serdecznie za właściwe zrozumienie chętnie poproszę o prywatny kontakt rtvdigital@o2.pl w celu omówienia spraw.
Dziękuje serdecznie że miałem przyjemność poznać pana Bolesława
bardzo sympatyczny człowiek.serdecznie pozdrawiam.
aaa 2010-07-19 18:49:33
rozsmiesza mnie to jak na tym forum wypowiadaja sie ludzie ktorzy nigdy w tej firmie nie pracowali ;] ale coz, zazdrosc i zawisc robi swoje. powodzenia dla tych ktorzy potrafia tylko i wylacznie gadac a nic nie robia. polecam ta firmie bo sama w niej pracowalam. jezeli nie wierzysz, przyjdz i sprawdz sam,
pan anglista 2015-01-29 21:51:17
również muszę przyznać że szukałem informacji o firmie długo w internecie na stronach polskojęzycznych jednak wciąż znajduję strony wyłącznie tylko anglojęzyczne, a nie będę ściemniał - z moim angielskim jest dość kiepsko delikatnie mówiąc. może mi ktoś znaleźć jakieś info o tej firmie w języku polskim?
tyfus 2015-03-31 02:52:28
Jeśli chodzi o futurepol to niestety żadnych jakiś kokretnych informacji internet nie posiada, no oczywiście poza tą że jest to firma z wrocławia a właścicielem jest Łukasz Bukowski. Szkoda że Pan łukasz nie pomyślał o żadnej stronie internetowej dla firmy, na pewno wiele by to ułatwiło a może nawet i znacznie jej pomogło
heniek 2016-05-14 12:09:38
podejrzewam, że zadowolonych osób można znaleźć tu sporo. Zazwyczaj zadowoleni nie wchodzą na fora, jest to dla nich zbędne. Dlatego nie boję się wysłać tu CV :)
Zostaw swoją opinię o Futurepol - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Futurepol