Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
O>N>A:)juice:) - 2009-10-16 00:58:41 odpowiedz | cytuj
nie wiem kto pisze ze nie da sie zarobic,ale to jest smieszne dla mnie!!pracuje tu od ponad roku i ciesze sie ze moge sie rozwijac, i do tego odbierac wypłate co tydzien,ciegle mozliwosci zaliczek.wole popracowac solidniej niz siedziec w tesco na kasie i zarabiac 900 zl!!!w polsce istnieje taka dziwna mentalnosc!!kazdy chce zarabiac,pracowac,a gdy ktos znajdzie prace,to zaczyna analizowac bo tj za ciezkie itd!!!! ja takim ludzia gratuluje podejscia!!najlepiej to jest siedziec nic nie robic a na koncu pojsc na emeryture i zyc z 1500 (max)od kredytu do kredytu:)i tak jest najlepiej!!nie ma prac idealnych.nikomu na siłe nic sie nie sprzedaje,do mnie wiele klientów dzwoni jest z usług c+zadowolona wiec dlaczego nie??wszystkim sie nigdy nie dogodzi...ale naprawde...jesli ktos nie rozumie słowa marketing to radze wziasc do reki słownik:)mila atmosera.młodzi ludzie to jest dla mnie najwazniejsze.nikt tu na siłe nikogo nie trzyma.tylko nie wiem po kiegoktos pisze ze my oszukujemy ludzi skoro nam tego robic nie wolno!!wszystkie umowy sa obdzwanianie z biura.po montazu sekretarka dzwoni z zapyaniem do klienta,zy wszystko jest ok,wiec sory ale czytajac te wszystkie opinie...nikt do mnie nie przemówił:):)bo jesli ktos nie ma pieniedzy to nie podłańcza sie zbiorowo za 399 to pierwsza sprawa a druga to taka,ze jak mozna kogos zmsic do podpisania umowy??nikt nikogo nie zmusza To jest czysty marketing!!!!!!!
O>N>A:)juice:) - 2009-10-16 01:04:26 odpowiedz | cytuj
a tak w ogóle to pozdrawiam wszystkich pracujących ktorzy czytaja nie zbyt miłe słowa na temat pracy;):):) pozdro

juice:*:*::*:*:*
ANONIMOWY - 2009-10-16 01:07:39 odpowiedz | cytuj
ALE LUDZIE SA DZIWNI JA TAM PRACOWAŁAM I NIE MOGĘ POWIEDZIEĆ NA NIC NIC ZŁEGO OWSZEM LUDZIE KTÓRZY ZOSTAJĄ ZWOLNIENI ALBO POPROSTU SIĘ NIE NADAJĄ JADĄ PO FIRMACH NA FORUM ALE MOŻE CZAS ZASTANOWIĆ SIĘ NAD SOBĄ CZY RZECZYWIŚCIE JESTEŚMY TACY ŚWIETNI ZA JAKICH SIĘ MAMY POZDRAWIAM CAŁE FUturepool
kiler - 2009-11-12 19:43:16 odpowiedz | cytuj
popieram Cie ONA!!!pracowalem tam w wakacje w 5 tygodni zarobiłem prawie 5tys!!!!!!!!!!!!!!!!!kto mi da taka kase za prace sezonowa!?chyba przy ogórkach za granica:Dzapirdol był ale asa jest najwazniejsza no i tez atmosfera ktorej w frmie nie brakuje:)
ps looknij na prace i zarobki w tesco albo ccc i wybieraj:)biedronka tez czeka aaaa no i mcdonalds awans z mlodszego frytkowego na starszego frytkowego:D;d;d zajebisty system awansu!!!mobilizacja:D
K A M Y K O S : ) - 2009-11-16 19:21:35 odpowiedz | cytuj
Ja tam pracuje i będę pracował dlatego że człowiek może się rozwinąć i piąć do góry .Po prostu ci co tutaj piszą to są kretynami a mowie to dlatego ze oni na pewno tam pracowali (dzień próbny) i nie nadawali się do takiej pracy stąd te opinie !!! i co jest tu najważniejsze w tym ... to to ze nikt nie namawia ludzi i za nich nie podpisuje UMÓW !!! zrozumcie to .... co dwie osoby chcą mieć tak idealna telewizje

!!!!! Tak samo jak wy !!! JuiCe .... :-----)
ja - 2009-11-24 14:30:32 odpowiedz | cytuj
Witam
generalnie pracowałem w tej firmie i faktycznie do ludzi i atmosfery w pracy nic nie mam. Było całkiem fajnie muszę przyznać. Niech Wam się wiedzie w tej pracy.
Oki ja przyznaje praca nie była dla mnie.... tzn nie wiem tego do końca jednak nie pasuje mi naciąganie biednych i tak już w Polsce emerytów na to żeby założyli sobie niby lepszą telewizję.
Podpisałem parę umów i muszę powiedzieć jedno. Wszystko byłoby ok tylko gdyby nie to, że ludzie którzy jeżdżą na montaż nie potrafią wytłumaczyć nic klientom, zostawiają ich na pastwę losu z nowym sprzętem, a oni biedni nie wiedzą co mają zrobić!!!!!
Po drugie ja jako konsultant tzn przedsatwiciel handlowy nie dostałem w dniu pracy pełnej infomacji na temat co sprzedaje, co mam mówić jaki mamy asortyment no i co najważniejsze jak wypełnia się te wszystkie zamówienia. Dostałem TYLKO jak mam rozmawiać z osobą, która otwiera mi drzwi. Wyklepanie dwustonnicowej formułki na pamięć miało mi dać 100% gwarancji że osiągnę w tej firmie szybko awans oraz wysokie zarobki.
Firma przede wszystkim działa w oparciu o wyzysk drugiego człowieka, stawia osobę przed faktem dokonanym, a pracownicy ewidentnie są znieczuleni na drugiego człowieka. Stają się maszynkami do podpisywania jak największej ilości umów.
Często również zdarzało się tak, że po podpisaniu umowy oraz instalacji rzeczonego sprzętu, klient nie ma już nic do powiedzenia i traktowany jest jak powietrze. Nie da rady się nic dowiedzieć od przedstawiciela, który podpisał tą umowę, w biurze zbywają półsłówkami że skontaktują się z tym przedstawiciel a jestem pewny że tego w ogóle nie robią.
Podsumowując: Wyzysk, znieczulica, brak kompetencji i rzetelności, nie doinformowani pracownicy, oraz wszechogarniający bezład w tym zakładzie daje takie a nie inne efekty i takie a nie inne komentarze na internecie na różnego rodzaju forach.
Sz. - 2010-01-13 01:54:49 odpowiedz | cytuj
Ja powiem tak: Jeśli uważasz, że naciąganie ludzi to marketing ... gratuluje. Wiem co mówię. Pracowałem tam kilka miesięcy. Nikomu nie radzę tam pracować. A i jeszcze jedno. Ja byłem tam tym chorym akwizytorem ale jeżeli ktokolwiek będzie chciał tam pracować w biurze, to niech 10 razy pomyśli. Ja pamiętam czasy gdy ta firma była jeszcze na Leśnicy, pracowały wtedy fajne dziewczyny, dawały z siebie bardzo dużo energii i jak miały to wynagradzane. Wypłata miała być dla nich pierwszego dnia miesiąca, a dostawały ją koło 15 albo nawet 20. Gdyby szefostwo bardziej się starało i doceniło te dwie dziołchy, to teraz mieliby świetne sekretarki. A tak ... Szkoda gadać. Naciągacze i oszuści. Ty harujesz jak wół, a oni dadzą ci za zadanie zrobić tyle a tyle dzwonków w ciągu tygodnia, a jak nie to wypad. tak jak było ze mną. Masakra
jebac bukowskiego - 2010-01-19 16:25:57 odpowiedz | cytuj
jesli ktos z tej w firmy zapuka do waszych dzwi to straszcie policja albo psem firma wczesniej byla pod nazwa futurepol ale chyba zmienili nazwe bo prokuratura zaczela sie interesowac ich dzialalnoscia. Jesli przedstwi wam sie pan prezesik lukasz bukowski taki mlody gnojek to najlepiej dajcie w trabe. naciagaja przynajmniej z 10 starszych ludzi dziennie mowiac im ze bede placili polowe tego co placa ale ze to promocja przez kilka miesiecy to juz nie powiedza i tak z 20zl za tv cyfry robi sie ponad 100zl po uplywie promocji tak wiec straszcie policja NACIAGACZE
mszyca - 2010-01-25 01:24:35 odpowiedz | cytuj

Ja tez kiedys tam pracowałam i powiem tyle...kultura tej pracy jest zdecydowanie na większym poziomie niz twoja własna...
xxx - 2010-02-05 11:42:26 odpowiedz | cytuj
ja pracowałam z koleżanką na Leśnicy, potem się przeniśliśmy na Osobowicką. Zgadzam się z Tobą w 100% jeśli chodzi o tą firmę.
xxx - 2010-02-05 11:55:57 odpowiedz | cytuj
i jeszcze coś - firma to jedna wielka porażka, trzeba było chodzić po kase, wielu "przedstawicieli" po wyrzuceniu bo nie zrobili "dzwonków" w tygodniu przychodziło do pracy po zaległe pieniądze i czekali na "szefa" ale miałysmy mówić, że będzie niedługo lub nast dnia w efekcie nie zjawiał się wogóle.... Który menadżer tak postępuje???? Ci ludzie czekali na swoje pieniądze, przykro sięrobiło, że ktoś może być taki chamski......
hbjnhb - 2010-02-13 12:52:45 odpowiedz | cytuj
Bylam jeden dzien w tej firmie no powiem tak ze praca nie dla mnie nie. Jak ktos lubi tak pracowac niech pracuje kupe kasy zarabia i niech sie nie chwali. Dla mnie tez to jest naciaganie bo jak mozna zadzwonic do drzwi powiedziec ze sie przyszlo po jakies zalaczniki klient nie wie o co chodzi mowi ze nikt u niego nie byl?? trzeba udac zdziwionego i powiedziec ze zaraz sie wszystko wytlumaczy a poznije juz mu zaczynasz chszanic o telewziaj madry czlowiek wie ze nie potrzbuje cyfry+ po to zeby miecc obraaz cyfrowy i jesszcze najlepsze ze pokazuja wypelnione zalacznikie ze odbierali od innach sasiadow a to gow... prawda nikt o niczym nie wie nie lepiej sie odrazu przedstawic ze sie jest z Cyfry+?? Dla mnie to jest chore i tezbym odrazu poczekowal. Oszukuja i klamia.
rafał - 2010-03-13 17:07:30 odpowiedz | cytuj
Marketing – handel aktywny, wychodzący naprzeciw potrzeb klienta, próbujący odgadnąć skryte potrzeby klienta, usiłujący te potrzeby uświadamiać oraz pobudzać a nawet kreować, i zaspokajać je.

Oszustwo - przestępstwo polegające na doprowadzeniu innej osoby do niekorzystnego rozporządzenia mieniem własnym lub cudzym za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania jej błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej.

Akwizytorzy nazywaja sie menagerami, mowią ze wymiana dekodera jest obowiazkowa i jest dofinansowana co jest klamstwem, wchodza z butami do mieszkania i stawiają ludzi przed faktem dokonanym,

na moich oczach skur* wcisnal starszej Pani dekoder, klamał mowiąc że to jest obowiazkowe. Ineligent mowi ze się rozwija, niestety musze sie z tym zgodzic, po polrocznej pracy w takim gownie stajesz wykwalifikowanym oszustem.

Mam nadzieje ze ktos zrobi z wami porzadek i zamkną ten wasz grajdołek na osobowickiej.
Juice ;) - 2010-03-13 18:25:17 odpowiedz | cytuj
Futurepol ... Log + ... - pod tymi nazwami występują ...
Ich system marketingowy, składa sie z 5 krokow :

1. Wejscie ( na infomracje na tablicy ogloszen, na zalaczniki obojetnie jak byle by

szybko np: "Dzien dobry, (dzien dobry) firma futurepol jestem w sprawie tej

modernizacji sieci telewizyjnej ktora jutro u Pana na ulicy bedzie przeprowadzana,

przyszlam odebrac zalaczniki, (jakie zalaczniki ?) no nasi konsultanci roznosili je 2-3

tyg temu, (nic nie wiem) skoro pan nie zostal poiformowany moim obowiazkiem jest Pana

poinformowac zajac 2-3 minuty gdzie mozemy usiasc w kuchni w pokoju? (wycieranie nog o

wycieraczke) ,)
2. Przywitanie (nawiazanie kontaktu przyjaznego z klientem np. chwalenie jego

mieszkania etc)
3. Prezentacja / Badanie potrzeb ( z jakiej obecnie Pan telewizji korzysta? jaki jest

ambonament, ile Pan kanalow odbiera, jaka jest jakos obrazu?, ile osob w domu oglada

telewizje pani kto jeszcze, co najczesciej pan oglada? co pana drazi w telewizji?

(sasiedzi sie skarza na reklamy, na powotorki na to ze nic nie ma, na przemoc w

bajkach) dobrze, a prosze powiedziec gdyby Pan mial mozliwosc stworzyc taka telewizje

idealna czego by bylo wiecej jak dla Pana? (i pytania zamkniete (badanie potrzeb)

wiecej nowosci czy klasyki? wiecej filmow akcji czy kina spokjnego, wiecej rozrywki czy

muzyki? wiecej sportu? etc) po czym leciala prezentacja z ksiazeczka (kanaly) pokazuje

sie te o ktorych mowil klient ... ;)

4. Zamkniecie ( postawienie klienta przed faktem dokonanym w celu przyspieszenia

podjecia decyzji np. "Umowa bedzie na Pana czy na zone?, Antena ma byc przy scianie czy

na dachu, Dekoder srebny czy czarny? Bedzie sie Pan podlanczal indywidualnie za 800 zl

czy grupowo ze wszystkimi mieszkancami za 399 zl ? ) a zaczyna sie od tego : Czy

interesowal sie Pan jak wyglada instalacja takiej telewizji?
Indywidualnie aktywacja karty z pana imieniem i nazwiskiem 100 zl, kaucja za dekoder

200 zl , antena 50 zl do tego dochodza stale koszta, montaz praca montera servis

gwrancja ubezpiecznei to najwazniejsze i jest to 800 zl prosze powiedziec to jest duzo

jak dla Pana? Malo? Przecietnie? ... (duzo) Ja doskonale Pana rozumiem dla wiekszosci

sasiadow jest to duzo dlatego sasiedzi podlanczaja sie gupowo i prosze zobaczyc jak to

wyglada... aktywacja karty jest to 0 zl bo wszystkie karty sa aktywowane w jednym

czasie, cz ma pan stale zameldowanei w dowodzie? (chwyt) kaucja za dekoder 0 zl bo

firma wie komu daje sprzet i antena - jesli logo fimry na antenie nie przeszkadza

antena jest za 0 zl - to co pozostaje to ten staly jednorazowy koszt o ktorym mowilam i

nie jest to juz 800 zl jak przy podlaczeniu indywiudalnym tyllko zaledwie 399 zl malo

tego to wszystko it ak jest panu zwracany w abonamncie... przy podlaczeniu

indywidulanym abonament miesieczny wynosi 150 zl a tutaj calosc jest rozbijana na

wszystkich mieszkancow i nie jest to juz 150 zl a zaledwie sredni abonament 36 zl ...z

tym ze my sobie tutaj tak rozmaiamy a ja nie jestem pewna czy u Pana jest mozliwosc

podlaczenia takiej telewizji ? ... czy Pana odbiornik ma wejscie euro? a czy jest strona poludniowa? - (wejscie euro jest, strona poludniwa dobrze wiedzialam ze zawsze jest) dlatego swietnie - Pan wymagania techniczne spelnia to prosze powiedziec bedzie pan sie podlanczal indywidalnie za 800 zl czy teraz z wszystkimi mieszkancami emerytami i recinstami za te niecale 399 zl ... ? Prosze dowod w celu rezerwacji promocyjnego zestawu - wykonam telefon do centrali do poznania ( a tak naprawde na biuro na osobowicka 43)

5. Wykonczenie ( wypisanie zalacznikow, wyjasnienie, zabezpieczenie dzwona, telefon

zwrotny z biura)

Na tym ta praca polega ... Fakt faktem ze nie ma zadnych podlaczen grupowych, jest to

chwyt, tak samo jak rozbity abonament na mieszkancow, nie ma zadnych sektor ulic, nie

ma podlaczen grupowych ...

Dzien pracy wyglada tak :
- na 9 do biura szkolenia z 2-3 godziny (pranie mozgu) filmy, meetingi, kwestie motywacyjne zwiazane z szybkim awansem i ciagle utrzymywanie przy mysli ze wazny ejst wynik ilosc dzwonow ktore nie spadaja ... uczenie sie reakcji i odbijania negatow..(np. prosze pana ale ja nie chce cyfrowej telewizji mam kablowke -> "Ja doskonale pania rozumiem tutaj sasiadka tez ma kablowke ale to nie o to chodzi, polska zmienia system nadawania telewizyjnego
anonim - 2010-03-13 18:36:15 odpowiedz | cytuj
Praca w terenie - czyli na blokach, kemiennicach, domkach - tam gdzie sie zdobywa/wyrywa dzwony ... D2D - praca z klientem, srodowisko do ktorych uderza firma nie jest srodowiskiem lykaczy - tzn ludzi ktorzy wezma to bo chca, tylko firma uderza do ludzi ktorzy sa na "Moze" lub ktorzy sa na "nie" ... dzialaja wedlug 4 sprawdzownych czynnikow ktore wzbuidzaja impuls (impuls - potrzeba posiadania produktu) :
1. Obojetnosc "Proszę Pana mi na tym nie zalezy- to sa Pana pieniadze czy podlancza sie Pan za 800 zl czy za 399" "
2. Zazdorsc "Prosze Pana tutaj Pana sasiedzi od jutra juz taka telewizje beda miec"
3. Chciwosc "Oszczedza pan kolo 400 zl przy samym podlaczeniu i ponad 100 zl na rozbitym abonamencie grupowym"
4. Pospiech "Przepraszam Pana ale ja za Pana tej decyzji nie podejme a mi sie spieszy bo dzisiaj tak jak bylo napisane w ogloszeniu zamykamy sektor "

- i uwierzecie ze ten impuls dzieki takim sposobom ktore no tutaj ucza i wszystkim karza mowic niestety dziala :|

Zastanawiam sie tylko dlaczego wyplaty tygodniowe sa w soboty do raczki a nie na konto, co na to panstwo? gdzie podatek? ubezpieczenie? skladki ? :| ... Nie jestem ekonomista ale to jest jakas podpadziocha ...

Zycze wszystkim by spadow nie bylo, dzwony sie utrzymywaly :) Juice
anonim - 2010-03-13 18:39:52 odpowiedz | cytuj
W firmie zamyka si� do 3 razy negatow :

1. zamkniecie - po tym klient moze byc na :
a) Tak - finalizacja /wypisanie zalacznikow/wykonczenie
b) Moze - odbuodwa impulsu (zazdrosc, chciwosc, obojetnosc)
c) Nie - obojetnosc, pospiech, karta rezygnacji

2. Zamkniecie drugie - po tym klinent ktory byl na "nie" i na"moze" moze byc na :
a) Tak - finalizacja
b) Moze - znowu odbudowa impulsu
c) Nie - obojetnosc, karta rezygnacji

i zamyka sie ostatni 3 raz ... :) po tym karta rezygnacji i Poczucie Straty.. Pranie mozgu :(
anonim - 2010-03-13 18:51:46 odpowiedz | cytuj
Nie podpisali ze mn� zadnej umowy, dostaje tylko takie pelnomocnitwo od firmy ze niby moge chodzic i informowac mieszkancow,
prezentacja niby jest za 3 zl ale co sie okazuje ze dopiero na stanowisku lidera... dzwon jest za 90 zl a za 100 zl jesli przed 14.00 zostal zgloszony.. Nigdzie nie podpisalam zadnego papieru ze nie moge mowic o tym charakterze pracy wiec chyba nie robie zle jesli innym o tym powiem ... lider za dzwon ma niby 120 zl, trener kolo 150 zl asysten menagera kolo 250 ... a menager za kazdy dzwon ma niby 90 zl ... wiec jesli oplata jest tylko 399 to jak to sie dzieje ze kazdy z nich ma hajs ? np. jestem asystentem i robie dzwon... dostaje z 399 zl tak :

moj zarobek 250 zl + dla menagera od umowy 90 zl to jest juz 340 zl ... wiec 60 zl zostaje z mojego dzwona na oplacenie montazu? na sekretarke przyjmujaca zgloszenie? na utrzymanie biura? na dekoder? na co? ...

Poza tym jak na takigo menagera ktory zarabia po 25 tysiecy miesiecznie nie wygladal zbyt zadbanie - moje osobiste zdanie.. :| a jako dziewczyna moge to smialo stwierdzic ...

log+, futurepol bo tak kazali mi sie przedstawiac ... ponoc zminielini nazwe z futurepol na log plus tylko dlatego ze wlasnie sie kojarzylo zle... :wlasnie z oszustwami juz ... sama nie wiem :(

a i ponoc pani marta i pan lukasz sa par� ale udaja ze nie.. bo nie wolno ;P ale nikomu nie mowcie! :D
Log + - 2010-03-13 19:01:39 odpowiedz | cytuj
Log + Futurepol Wrocław
Osobowicka 43
monia - 2010-03-16 14:53:47 odpowiedz | cytuj
za kioka dni mam rozmowe na sekretarke. Wie ktos moze cos o tej robocie?
anonim - 2010-03-18 22:22:50 odpowiedz | cytuj
a tam pier... ze cos podpisales pewnie nic bo te glupie komentarze piszesz
odradzam! - 2010-03-26 22:30:54 odpowiedz | cytuj
na gumtree daja ogloszenie ... ej to sciema ! tam jest taka rotacja ze masakara!!! czlowieku jesli to czytasz i masz tam isc na rozmowe kwalifikacyjna ktora bedzie trwala 5 minut to... daj sobie spokoj bo bedziesz najwiekszym bezmozgowcem jakiego swiat nie widzial ... chcesz byc dymany zatem na osobowicka 43 :)

pozdro!
Lila - 2010-03-29 12:09:06 odpowiedz | cytuj
no dokładnie, na gumtree szukają przedstawiając się jako firma z innej branży, szukają ludzi do administracji, magazynu, reklamy a tak naprawdę jeden pies ! wszystko to akwizycja = żebractwo, jak rumuny chodzisz po domach i żebrzesz. Jaka poważna firma w ogłoszeniu sugeruje kontakt telefoniczny ?
Żenada ! Syf !
Babllo - 2010-04-14 10:06:26 odpowiedz | cytuj
Wszystko co piszecie jest prawda !!! Sciema z umową nie ma żadnej !!! Praca niby w biurze a okazało się że miałem być przedstawicielem handlowym ( żebrać i namawiać biednych chorych ludzi na cyfre+ ) Zostałam przeszkolona w biurze niby a co to za przeszkolenie )) Menadzer Łukasz ma pod sobą samych pionków młody oszust (25 lat) i jeszcze każe trenerą oszukiwać przyszłych kandydatów na pracę. Oszuści są tam wszyscy co pracują !!! Uważajcie na ta firmę szkoda czasu!!!!!!
anonim - 2010-04-29 12:24:40 odpowiedz | cytuj
Babllo - 2010-04-14 10:06:26

Właśnie wróciłem z dnia próbnego w Cyfrze +. Trwał on z 20 min bo nie mam zamiaru pracować z chamami. Kurduple ze szczurzymi mordami, żarzące pety w ryjach na przystanku. Niektórzy odchodzą już po 5 min. Gdy tylko znikają z zasięgu słuchu (nie wzroku) zostają obsmarowani od nieudaczników, cienkich w uszach lub po prostu słabych psychicznie. Ale ja byłem kozak, bo odbędniłem wojsko, więc psychike musiałem mieć jak stal.
W solidnej firmie jeździ się solidnymi pojazdami. Jedziemy więc na drugi koniec Łodzi ... tramwajem nr 4. Pytam się na czym ten bajer polega? Na podpisywaniu umów grupowych - odpowiada napoleoński brzydal. -No dobra, a gdzie jedziemy? - Do domków jednorodzinnych. - Ale jak nazywa się osiedle albo dzielnica chociaż? - No... osiedle domków jednorodzinnych.
Na przystanku spotykają się teamy. Stary wyga + młody pracownik. Starzy nawijają, japy im się nie zamykają. Jarają fajki, klną, zaczepiają dziewczyny kulturalnym "dzień dobry pani, niezła dupa" + zabójczy uśmiech. Młodzi spoglądają na siebie i porozumiewawczo podnoszą brew. Po takim zachowaniu już nic więcej nie potrzebuje wiedzieć. Żegnam się z młodymi, moją niezłą [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] odwracam się do do starych nie podając im ręki.
Nie mam zamiaru zadawać się z chamami nawet jeśli "faktyczne" nieźle płacą. Wolę mieć słabą psychikę, a czyste sumienie. Wolę szczery uśmiech, a nie grymas pogardy.
Ludzie z przystanku odsuwali się od nas jakbyśmy śmierdzieli.
Wszystko pod szyldem nieszanowanej przeze mnie firmy cyfra plus (specjalnie z małej litery).
masakra - 2010-05-04 21:42:01 odpowiedz | cytuj
hehehe smiac mi sie chce jak te wasze opinie czytam :)
pracowalam tam 1,5 miesiaca czasu ale z przyczyn osobistych niestety musialam zmienic miasto a co z a tym idzie tez prace...
przede wszystkim nie rozumiem tego, jak ktos moze wypowiadac sie na temat tej pracy, skoro nie pracowal tam dluzej jak tydzien?? hehe zenada
wszystkie komentarze ktore tutaj widnieja, to ludzi ktorzy pracowali wlasnie pare dni, nie poradzili sobie, a teraz wypisuja ze oszustwo, naciagnie itp hehhee masakra...
pracowalam tam przez 1,5 miesiaca czasu, i mgoe powiedziec ze zarobilam fajne pieniadze ( 3,200zl), i ze niby gdzie mam zarobic taka kase zeby sie utrzymac? w tesco, biedornka??? yhmm powodzenia, stac za kase i zarabiac gorsze, jesli ktos odpuszcza i twierdzi ze''sie do tego nie nadaje'' to powoidzenia, a jelsi nie chce pracowac w taki sposob, to niech nie psize glupich komenatrzy na temat pracy, w ktorej przpepracowal mniej niz tydzien..
fakt faktem trzeba robic dzwonki, ale w jakiej teraz pracy nie ma normy?trzeba robic norme by sie utrzymac, tak samo tutaj.
jezeli chodzi o podpisywanie umow, skoro jest np fajna oferta ze ludzie moga placic duzo duzo mniej jak w kablowkach, ktore sa we wroclawiu, to czemu mieliby ludzie nie podpisywac skoro kazdy chce oszczedzac nie:) nikt nikogo do niczego nie zmusza, jezeli dla niektorych osob, telewizja to okno na swiat to dlaczego nie mialby miec fajnej tv w domu?ludzie opanujcie sie!! i nie badzcie tacy zawistni!1 jezeli wam sie sposob rpacy nie podobal to nara, jedzcie do angli na zmywak a nie siedzicie i bzdety wypisujecie!!
przede wszystkim praca skierowana do osob ktore chca sie rozwijac, zarobic fajne pieniadze, a nie siedzec monotonnie przy kasie.
aaa i przede wszystkim zapomnialam o jednej waznej rzeczy!! atmosfera jest super! zgrany zespol, mlodzi ludzie, a nie stare pryki ktorze grzedza pod nosem!!!
pozdrowienia dla juicemenow!!
a nara tym, ktorzy sa tylko mocni w pisaniu glupich komentarzy, ktorzy za zazdrosni ze jednym sie udalo, a wam nie!!
pozdrowienia dla ekipy z osobowickiej :))))
x