brak logo

Olympic Casino

Warszawa

Opinie o Olympic Casino

Hmmm 2012-05-07 15:53:07
Jak się zwolniło najlepszych a hieny zostały to się nie dziwcie ! Tak jak w/n ex ... Dobrych to już dawno temu szczuty wywaliły ! Brawo Panie Prezesie, Brawo !
3
hiciak_kasyno 2012-06-09 12:41:58
jakiej nikotyny..chyba dymu tytoniowego? branża hazardowa łatwa nigdy nie była , nocne zmiany , stres...wiadomo to wszystko się z tym wiąże. Praca przy pięniądzach robi z ludzi hieny jak ktoś jest zachłanny to nią będzie.
1
Pan X 2012-10-04 15:17:56
Proponuje jako pracownik, o przywrócenie/zatrudnienie profesjonalnego personelu zarządzającego oraz pracowników niżej kadry z wieloletnim doświadczeniem. Zwiększyło by zainteresowanie inwestorów oraz polepszyło by poziom świadczonych usług wobec klientów ( ... i tak kulejące oraz ubogie). Zarazem przyłącze się do reszty użytkowników o przywrócenie ( usunięte przez administratora )Lecz jak to prosto ujął w/w użytkownik: Ich to nie ruszy.
7
M 2013-01-16 10:42:06
Racja. Zgodzę się z tą prognozą. Lecz zarząd ma pewnie dobre "prognozy statystyczne" odnośnie placówek.( usunięte przez administratora )
Warszawiak klient 2013-02-11 12:09:59

OC Warszawa "zwinie się", jestem tego pewien. Takiej rotacji jeszcze nie widziałem, a zarazem braku profesjonalizmu, okropne traktowanie pracowników na oczach klientów.
3
Morris 2013-05-05 23:44:51
a czy ma ktos jakies info odnosnie kasyna we wroclawiu?? widzialem ostatnio, ze szukaja nowych promotorow i zastanawiam sie nad zlozeniem cv
obecny 2013-10-18 17:47:43
powiem tak... pieniadze wclae nie zle zalezy na ktorym etapie kariery jestes jesli chodzi o sama prace kilka osob sluzbistow reszta naprawde spoko ekipa ale to chyba jak wszedzie... warunki pracy hmm... wiadomo praca w nocy ale jst opcja dogadania sie na dniowki ( mneij godzin nocnych mnei pieniedzy) dym papierosowy ale nie tez ilosci jak w klubie nocnym ;) jesli chodzi o same szefostwo no coz... na tej plazczyznie wiele do poprawienia mozna odniesc wrazenie ze zyjemy z zasada (nei podoba ci sie to sie zwolnij) dzisiaj jestes szanowany jutro juz nie dziwne to no ale coz. osoby ktore tam chca pracowac hmm.. studenci to dobre pytanie wiele jzu takich studentow bylo i co roku zaczynali cos nowego ciezko pogodzic no i kwestia glowna ile mozna tu pracowac do 40-50-60? raczej praca na chwile choc wiem ze tutaj ta chwila plynie BARDZO szybko... ogolnie polecam ale nei sprobujesz sam to sie nie dowiesz
1
Czytający 2013-12-27 14:54:47
Pamiętam że tutaj był ogrom postów. 95 % zostało usunięte ! To się nazywa uczciwa opinia ? Czego dla pieniędzy nie robią.
12
klient 2014-05-10 20:30:34
jesli chodzi o kasyno ... ,wszyscy ktorzy dbaja o swoje zdrowie zeby uwazali stoly musza byc podlaczone do pradu bo zastanawia mnie jak to jest ze krupier zmieniacy kolege przyttzryma reke , przeskakuje impuls elektryczny , przebywnaie w polu magnetycznym jest bardzo szkodliwa i powoduje raka moze dlatego praca zagranica jets tam tak dobrze platna
xyzp 2014-09-11 20:56:33
Praca sama w sobie nie najgorsza ale ludzie którzy niszcza psychicznie pracowników, kumoterstwo, kłamstwa i obluda tz kierowników to skandal i dno... Karma natomiast wraca i kiedys sami udusza sie tym swoim jadem żmij !!
1
baobab 2014-09-19 08:44:36
dzięki za ten wpis; wszystko na ten temat w sieci znika; prawie sie skusilem!
3
Bywalec i Pracownik BYŁY 2014-11-29 14:09:07
Witam, do "karoliny" z wpisem z dnia 2014-09-22. Miałem przyjemność te posty czytać. W większości przypadków nie był łamany regulamin. Zarazem Twój post brzmi jak czyste wybielanie i próba "uspokojenia" sytuacji (brak chętnych inteligentnych pracowników w Olympicu?). Olympic jeden po drugim zamykam się i znika. Czyżby prognozy że zwinie się całkowicie z Polski były by realne? Czy też "Prezes" wybłaga Estończyków by zostawili Warszawe. Dla nie wtajemnoczonych, imię i nazwisko które usuwali, wykropkowali lub wpisali że usunięte przez administratora to Zofia (nazwisko jak szwedzka marka telefonów komórkowych). Serdecznie Pozdrawiam Pani Zofio (gdzie kolwiek Pani jest)
7
W branży 2014-12-03 17:57:02
"Bywalec i ..." Słyszałem dużo pozytywnych słów o Pani Zofii, zarazem jak zarządzała placówką i jak sympatyczną osobą była. Mało osób wie że Ci który "rozkręcili" "pełne obroty" w placówkach OC na dzień dzisiejszy już w OC nie pracują. Przypominam że Prezes nie rozkręcił OC, on "wskoczył" za osobę która rozkręciła wszystko. Tak samo w wielu byłych placówkach było. Były wysokie obroty , wszystko "grało" to wstawiali osobę o niższych kwalifikacjach by na gotowym projekcie działały. (Redukcja kosztów?). Mnie ciekawi kilka rzeczy, między innymi projekt Pani Zofii, ponoć miała wydajny projekt obsługi klienta, działania kasyna, całkowicie inny schemat niż jest stosowany w kasynach. Zarazem pierwszego Prezesa schemat rozwoju placówek i zarządzania kadrą kierowniczą. Lecz to tylko mogę chcieć, zapewne nigdy się nie dowiem. Pozdrawiam Serdecznie Koleżanki i Kolegów z Branży
7
Stary Wyjadacz 2015-01-07 18:48:00
"Kuba" : albo tworzysz wizerunek "ratunku pracy" w w/w kasynie(Czysty PR) albo znajomi nie mają świadomości co to praca z pieniędzmi (nocą itp.). Lecz spróbuj, a może się sprawdzisz. Atmosfera fałszywa, duża rotacja pracowników, jak znajdzie się normalna osoba to albo zmieni się albo szybko odchodzi. Lecz może się Tobie to spodobać. Zresztą przy pieniądzach nie ma atmosfery, tym bardziej w przy hazardzie!
2
Patryk 2015-02-14 19:09:10
Czy wie ktoś czy jest szansa dostania pracy jako krupier w kasynie? Czy wymagane jest doświadczenie i kursy? Czy kasyno przeprowadza swoje kursy?

Z góry dzięki za odpowiedź.
Banita 2015-02-19 13:26:48
Patryk daj sobie spokój z kursem w olympicu... miesiac za darmo nastepny miesiac pol na pol kurs drugie pol na sali zbierasz zetony albo grasz z 3 zetonmi an stole lol... a pocztek 6 pkt napiwkow okolo 300ln i wyplaty z 1350? nistety zalosne ale prawdziwe dobra rada odpus sobie
4
Pracownik Kasynowy 2015-03-04 14:39:36
Skąd ty się urwałeś ?! 10 000 zł ?! Ha ! Tu już ktoś napisał że "wybielają". Aż tak źle ? Uświadomię Ciebie, kierownik sali max otrzyma 5200 PLN ! Z pełną odpowiedzialnością. Nie słuchaj bajek, które mają skusić ludzi by zatrudnili się. Rotacja jest ogromna, problemy z doświadczonymi pracownikami. Bazuj na "KOTACH" i bierz odpowiedzialność za nich. Przy miernym szkoleniu. Nie wspominając że miewają problemy z tabliczką mnożenia do 100 ...
7
Banita 2015-03-06 15:44:01
10ooo hahahahahahahahhahaha!!!! Kierownik z tipami we wrocku max 4000pln w warszawie 5500 max i to sa realia !!!!!!! startujacy we wrocku krupier 1600 z tipami w wawie 2300-2500max!!!!! POZDRAWIAM TYCH CO WIEDZĄ JAKA JEST RZECZYWISTOŚĆ !!!! 10000PLN HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA PADŁEM
8
dark 2015-03-10 14:38:28
Nie mam dobrych wspomnień związanych z tym kasynem! Dobrze, że udało mi się wyrwać i już z nimi nie współpracuję
(usunięte przez administratora)
4
Weteran 2015-03-24 16:16:44
Czysta postać reklamy ! Z olbrzymią ilością superlatywów. Gdzie Panowie Administratorzy ?
3
xxxx 2015-03-31 07:53:19
nie mają oficialnej strony internetowej...odbywa się przetarg na udzelenie licencji do prowadzenia kasyna...jak OC wygra bedzie na pęwno nowy kurs...
2
gracz 2015-04-08 12:20:49
grałem w kasynie olimmpic w hiltonie 5 lat później dostałem zakaz na jeden rok,natomiast nie jestem wposzczany do kasyna już 3 lata od trzech lat. Nie wiem CZY kasyno które istnieje na giełdzie papierów wartościowych może dawać zakazy bezterminowe lub nie przestrzega prawa ?
Stefka 2015-05-16 21:10:18
Ja tam nie pracowałam, ja byłam konsumentką.Dno! DNO!!! Odkąd zmienił się menagment nawet śmiać się nie wolno. Delikatnie uśmiechać jedynie. Inaczej albo pozbawią cię darmowych drinków, albo facet o kociej mordzie będzie nad tobą tupał nogami, żeby być cicho. Do dupy z taką zabawą!!
doradca 2016-05-16 06:55:59
Casinos Olympic istnieje do 23 września 2016 zatem nie pchajcie się tam do pracy, bo i po co ? Nie dostali licencji, bo o nią nie występowali. Wychodzą z polskiego rynku
4
doradca 2016-06-13 14:55:32
Pewnie kodeks pracy o ile nie zmniejszą uposażenia przez odejściem aby wypłacić mniej
mlodybog 2016-08-09 14:19:31
Wyżywanie się na najświeższych pracownikach, udawanie przez szefostwo głuchych i ślepych w przypadku pogróżek oraz chamskiego zachowania podpitych klientów w stosunku do pracowników. Praca stresująca bo klientela rózna a płaca niska. Nie warto i szkoda zdrowia.
Doradca 2016-08-24 22:06:02
Nie zapłacą odpraw bo jak się zamkną to stracą dochody i ogłoszą bankructwo. Ściemę wala wszyscy, a Dyrekcja nowe stołki już ma w drugiej Spółce.
Znawca tematu 2016-09-27 17:20:36
Kasyno już zamknięte. Nikt nie będzie narzekał
2
steve 2016-09-28 20:55:18
I co z pracownikami ?

Ile się zarabiało ostatnio jako krupier ?
Hmm? 2016-10-27 17:37:32
Jak nowa spółka się nazywa ?
znawca tematu 2016-10-28 11:49:11
Jaka nowa spółka? Olympic się wycofał z polski. Krupierzy z Olympica przenieśli się do Casinos Polland Marriot a teaz będzie otwarte kasyno w domu chłopa (Wawa)
Pan Uśmiech od ucha do ucha 2016-11-06 19:07:48
To jeżeli Olympic Casiono wycofało się całkowicie... To większość ex- doświadczonych dyrektorów i Pracowników może wrócić do branży (tych zwolnionych przez bardzo obrotnego Prezesa Czarusia). Ciekaw jestem czy ktoś to wykorzysta.
1
Zostaw swoją opinię o Olympic Casino - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olympic Casino