Mennica Kapitałowa

Srebro

Diamenty

Platyna / Pallad

• Ciechanów

5. Opinie o Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.

Opinie o Mennica Kapitałowa Warszawa

Nie przegap nowości o Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.!

Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.

24.06.2021 13:21

Szanowni Państwo,
    Dziękujemy za wszystkie opinie pojawiające się na naszym profilu. Staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki, dlatego zależy nam na tym, aby dyskusja na forum była merytoryczna i kulturalna.
    Swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do obrażania kogokolwiek, naruszania czyjejś godności czy szerzenia nieprawdziwych informacji. Ochronie prawnej podlega też ujawnienie informacji stanowiących tajemnice przedsiębiorstwa. Prawo polskie gwarantuje ochronę dobrego imienia, dlatego pragniemy poinformować, iż komentarze zawierające treści niezgodne z nim oraz naruszające regulamin serwisu będą archiwizowane przez Administratora.

Dzięki zaangażowaniu i profesjonalnej obsłudze naszych pracowników, jesteśmy liderami na polskim rynku złota inwestycyjnego.
    Przypominamy, że we wszystkich niepokojących Państwa kwestiach, możecie kontaktować się z nami bezpośrednio pod adresem e-mail: [email protected]
    kok

23.12.2021 11:30

KUPUJE OD ROKU W POZNANIU MONETY PAN RAFAL RZETELNY PRACOWNIK MILY I TERMINOWY
    Grzegorz

10.05.2019 21:49

Inwestuje w złoto od 2010 roku, niewielkie ilości ale systematycznie. Kupowałem w wielu sklepach internetowych ale tu pasuje mi najbardziej. Szybko i sprawnie, bez niedomówień i w atrakcyjnych cenach. Polecam
    Kamila

28.10.2021 07:32

Dokładnie, ja również co jakiś czas do nich wracam ;)
    Frank

10.12.2021 10:17

Tak to prawda..najlepsza w Warszawie spółka sprzedająca metale szlachetne. Kupowałem kilkakrotnie...obsługa rewelacyjna a złoto zawsze pewne !!!
    Jowita

05.02.2021 11:50

Jestem pracownikiem Mennicy Kapitałowej od listopada 2020 r. Potwierdzam słowa Joanny i Rafała. Nie mogłam trafić lepiej :)
    Rafał

13.01.2021 12:03

Potwierdzam słowa Joanny, jestem pracownikiem Mennicy Kapitałowej prawie dwa lata i o firmie mogę powiedzieć same dobre rzeczy. Przejrzyste warunki, dobra atmosfera i pomoc w razie potrzeby. Opinia szczera niewymuszona przez pracodawcę :) Firma na 5+
    Joanna

12.01.2021 23:45

obserwuję "od środka" firmę jako pracownik od ponad roku. Nie spotkałam się z żadną nieuczciwością i z czystym sumieniem mogę polecić pracodawcę.

Kriss

20.03.2026 17:03

Nie ma co tu dużo mówić , transakcja przebiegła bardzo dobrze i polecam wszystkim Mennicę Kapitałowa
    #Dyspozytor

[email protected]

02.02.2026 18:37

ODRADZAM jeśli nie zwrócą pieniędzy za zakup kieruje sprawę do Prokuratury. Zakupiłam sztabki złota 27.01.2026 48H, minął termin, wysłałam oświadczenie o odstąpieniu od umowy. Pan Maciej z Mennicy Warszawa to ten sam Pan na infolinii proszę się nie dać oszukać, zaczął kręcić i pieniędzy nie chce zwrócić. OSTRZEGAM NIE KUPUJCIE W MENNICY KAPITAŁOWEJ. Zakupiłam 2 sztabki,25 stycznia 2026, zapłacić chciałam za 2 dni problem z bankomatem, Pani anulowała zamówienie 27 STYCZNIA 2026 mimo że spóźniłam się tylko 3 godziny w tym samym dniu rozmawiałyśmy. Zamówiłam ponownie sztabki 27 STYCZNIA 2026 z dostawą 48h nie dotrzymali terminu odstąpiłam od umowy i jest problem. Zakupy w Mennicy Kapitałowej bez paragonu nie otrzymałam paragonu fiskalnego. BRAK ZWROTU PIENIĘDZY. NIE POLECAM TO NACIĄGACZE. Kupujcie tylko w MENNICY POLSKIEJ.

Maciej

27.02.2026 11:08

Proszę o usunięcie tej nierzetelnej opinii. W ogóle nie rozmawiałem z Panią, to po pierwsze. Po drugie termin płatności to doba, nie można opłacać zamówienia po dwóch dniach - piszemy o tym w regulaminie. Po trzecie zwrot został dokonany, otrzymała Pani pieniądze z powrotem na konto. Po czwarte zawsze wydajemy paragon fiskalny, chyba że chodzi o zamówienie, od którego Pani odstąpiła. Oczywiście zapraszam do zakupów w Mennicy Polskiej w najgorszych cenach na rynku (w tej chwili ok. 800-900 zł drożej na uncji złota niż u nas).

Paweł

04.02.2026 16:20

Serdecznie nie polecam robienia zakupów drogą wysyłkową nie widząc towaru. Zakupiłem srebrne sztabki miały być I gatunek miałem wybór za to płaciłem wyższą cenę to co przyszło to porażka. Każda sztabka była porysowana i na krawędzi zacięta pilnikiem. Dzwoniłem na infolinię i mało kompetentna i nerwowa kobieta powiedziała, że nie mam prawa zwrotu. Bardzo zawiodłem się na Mennicy Kapitałowej. Ja nie zbiedniałem, ale więcej w tej Firmie nic nie kupię. Na szczęście konkurencji nie brakuje, która szanuje również klienta kupującego na odległość.
    Krajan

23.12.2025 18:37

Mennica w Poznaniu i Warszawie na 5, niestety w Gdańsku na 3. Chodzi o sprzedawce.
    Janko

28.11.2025 04:50

Jak kupować metale szlachetne "na telefon "to tylko w tej firmie Super obsługa a Pan Michał Adach to profesjonalista przez duże >P< Merytoryczny i obiektywny w każdym calu! POLECAM
    Pinio

24.03.2025 19:46

Filia w Gdańsku rewelacyjna! Pani bardzo kompetentna, miła i sprawnie obsługująca. Wyjaśnia w sposób bardzo profesjonalny wszystkie wątpliwości. Zamówienie otrzymałem zgodnie ze specyfikacją przed terminem. Naprawdę polecam!!!
    Kaczor Tomek

29.10.2024 14:32

Sztabka zgodna z przedstawioną specyfikacją, zamówienie zrealizowali szybko.
    Igor

28.10.2024 12:32

Zdecydowanie i z czystym sumieniem rekomenduję mennicę kapitałową. Solidna obsługa klienta.
    Kamila Sójka

24.10.2024 13:29

Monety idealnie zapakowali do wysyłki. W innych mennicach były niedostępne a tutaj tak.
    Patryk

24.10.2024 13:01

Rekomenduję mennicę kapitałową ze względu na korzystne ceny.
    Monika Walczak

23.10.2024 14:47

Kontakt mailowy sprawny, na wszystkie pytania otrzymałam szybko odpowiedzi. Zakup ok.

23.08.2024 08:58

Na bieżąco byłam informowana o postępach w realizacji zamówienia.
    Patryk R.

22.08.2024 09:40

Profesjonalne podejście do klienta. Monety bulionowe dostarczono zgodnie z ustaleniami.
    Anna K.

19.08.2024 13:09

Przejrzysta i bezpieczna transakcja. Warunki cenowe zakupu srebra inwestycyjnego bardzo dobre. Polecam.
    Miki

19.08.2024 11:27

Złoto do transportu zabezpieczyli wzorowo, całościowo dla mnie 5/5
    Anna Dębowska

13.08.2024 14:50

Zrozumiały regulamin sklepu, trzymają się go. Jestem w pełni zadowolona.
    Karolina

09.08.2024 10:02

Kontakt telefoniczny nie sprawił mi kłopotu - zakupy sprawne.
    Adam Radczak

11.07.2024 09:55

Całościowo 5/5 Firma uszanowała mój czas realizując zamówienie zgodnie z informacjami przekazanymi mi podczas zakupu.
    Mikołaj

11.07.2024 09:17

Obsługa sprawna. Na plus z pewnością mają ceny oraz rzetelność.
    Darek

09.07.2024 12:59

Obsługa stanęła na wysokości zadania.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Mennica Kapitałowa?

Kontakt - Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.

Plac Jana Henryka Dąbrowskiego 1 lok. 255 00-058 Warszawa

Branża główna: Wynajem nieruchomości
    Karol

09.07.2024 11:24

Bezpieczne zakupy, polecam wszystkim z całą odpowiedzialnością.
    Robert

08.07.2024 13:53

Doświadczyłem profesjonalnego doradztwa w sprawie złota - jestem zadowolony.
    Rafał K.

08.07.2024 13:18

Bezproblemowe zakupy, na bieżąco o wszystkim mnie informowali.
    Karolina

05.07.2024 08:38

Oferta cenowa na srebrne monety była atrakcyjna. W terminie zrealizowali mój zakup.
    Klient 3x

04.07.2024 14:33

Z reguły wszystko ok,ale w wypadku zawieruszenia się przelewu,mennica umywa ręce i szukaj wiatru w polu.ja mam w ręku potwierdzenie banku,a oni twierdzą że przelewu nie dostali 30 godzin.i co dalej ?eService to ich operator więc to chyba między sobą muszą ustalić kto przetrzymuje kasę. A może to klient ma szukać ? No to dzięki za taki serwis.
    K. Łukaszewska

27.06.2024 09:22

Zgadzam się z innymi opiniami, firma faktycznie działa sprawnie i gwarantuje najwyższą jakość obsługi klienta.
    Joanna

27.06.2024 07:50

Towar dostarczony był zgodny z opisem podanym na stronie. Kontakt telefoniczny bardzo dobry.
    Bartek (Poznań)

21.06.2024 10:42

Jakość zapakowania paczki bardzo dobra, na plus z pewnością kontakt telefoniczny.
    Jurek

21.06.2024 09:41

Wszystko w najlepszym porządku.
    Grzegorz Tatarewicz

21.06.2024 09:17

Sztabka złota jest zgodna z opisem i przedstawionym zdjęciem, ze strony obsługi nie było żadnych uchybień.
    Edward

18.06.2024 14:26

Firma stanęła na wysokości zadania. Bardzo dobrze zapakowali monety do wysylki.

18.06.2024 13:37

Super mennica, świetne ceny.
    Gosia

17.06.2024 14:35

Szybka transakcja

17.06.2024 12:57

Fachowa obsługa klienta, świetny kontakt.
    Kinga Walczak

11.06.2024 12:10

Zdecydowanie mennica godna zaufania. Na pewno wrócę na zakupy.
    Jakub R.

11.06.2024 11:29

Transakcja przebiegła zgodnie z zapisami w ich regulaminie.
    Damian

11.06.2024 11:09

Towar do transportu zapakowany idealnie, nie mam do czego się doczepić.
    Monika

07.06.2024 11:51

Tak jestem zadowolona. Przede wszystkim cena złota bardzo dobra no i obsługa na najwyższym poziomie.
    Tomasz K.

07.06.2024 09:30

Miła obsługa telefoniczna, chętna do pomocy.
    Sebastian

07.06.2024 09:14

Firma jest dobrze zarządzana, zamówienie dostarczono sprawnie.

Zostaw merytoryczną opinię o Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.