Mennica Kapitałowa

Srebro

Diamenty

Platyna / Pallad

• Skierniewice

5. Opinie o Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.

Opinie o Mennica Kapitałowa Warszawa

Nie przegap nowości o Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.!

aaa

01.02.2021 13:11

Kompletny brak kontaktu ze sklepem. Zero informacji.
    Robin

01.02.2021 13:08

Towar przyszedł dużo za późno, kontakt z klientem straszny - odradzam
    Konar

01.02.2021 13:06

(usunięte przez administratora) brak możliwości awansu - nie polecam

01.02.2021 13:03

Pieniądze wpłacone, a towaru nie ma...
    Naplette

01.02.2021 13:03

Nie polecam, zarząd niekompetentny i opryskliwy. Na rozmowie kwalifikacyjnej czułem się jak na przesłuchaniu w sprawie jakiegoś przestępstwa
    lolitto

01.02.2021 12:57

masakra, wszystkim odradzam - doradcom bardziej zależy na sprzedaży niż na doradzaniu
    pracownik Mennicy

01.02.2021 12:58

Bo to nie są doradcy, tylko sprzedawcy. I co w tym złego?

01.02.2021 12:56

Nie, nie, nie i jeszcze raz nie!!!
    Klient katowice

01.02.2021 12:50

Miesiąc czekania na zamówiony towar jest dla mnie dużą przesadą. Kontakt telefoniczny nie istnieje...

01.02.2021 12:40

Diamentowy_pan

01.02.2021 12:54

Czyli widzę, że nic się nie zmieniło. (usunięte przez administratora)interesy to nie wiem jak z pracownikami, ale na "górze" jest ciekawie. No, ale mówi się że ludzie się nie zmieniają :)
    jurgen

01.02.2021 12:33

Już dawno nie spotkałem się z tak kiepską obsługą klienta. NIE POLECAM!!!
    Kandydatka

01.02.2021 12:28

Bardzo niekulturalna i opryskliwa osoba prowadząca rozmowę kwalifikacyjną.
    Maciek

29.01.2021 09:05

Z czystym sumieniem polecam korzystanie z ich usług. Osobiście dwukrotnie zainwestowałam w złoto przez ich stronę i wyszło mi to na dobre :) Dodatkowo na bieżąco mnie o wszystkim informowali.
    Takajestprawda

29.01.2021 16:02

Śmiech na sali! Maciek Sz. - pracownik z placu Dąbrowskiego udaje klienta i chwali się jaka to super firma, (usunięte przez administratora) Już nic innego nie możecie wymyśleć, żeby mącić w głowie klientom i osobom z zewnątrz którzy Was nie znają? Ja znam, po u Was robiłem zakupy, obracacie pieniędzmi klienta, nie dotrzymujecie terminów, obsługa arogancka,(usunięte przez administratora) ODRADZAM wszystkim tę firmę.
    myk87

28.01.2021 17:47

Zdecydowanie odradzam zakupy u dealera, który proponuje nawet 30 dniowy termin realizacji zamówienia - ciekawe co oni w tym czasie robią z pieniędzmi? bo chyba nie chodzą na piechotę do szwajcarii po te sztabki
    Joanna

12.01.2021 23:40

Pracuję w Mennicy Kapitałowej od ponad roku. Wymagana jest duża samodzielność, która wiąże się z dużą odpowiedzialnością, ale jeżeli wykonuje się należycie swoje obowiązki, to wynagrodzenie jest właśnie... wynagrodzeniem. Na bardzo dobrym poziomie. A jeśli do tego lubi się to co się robi, to mamy już komplet. Firma rozwija się dynamicznie właściwie z miesiąca na miesiąc i cieszę się, że mogę brać w tym udział.

13.01.2021 13:16

Ciekawe gdzie są i co robią ci pracownicy? I skąd tyle negatywnych opinii? Gdy kupowałem 3 Oz złota nikt nawet nie raczył wysłać e-mail potwierdzającego zamówienie. Nikt nie odbierał telefonu. Nigdy więcej interesów z tą firmą. I każdemu ją odradzam
    pracownik Mennicy

28.01.2021 11:23

E-mail otrzymuje się z systemu sklepu, więc albo podał Pan błędny mail/nie sprawdził folderu "spam", albo ten wpis to czarny PR od zawistnej konkurencji.
    P. Jarosław

28.01.2021 09:56

W tej mennicy kupuję od 3 lat i zawsze rzetelnie mnie obsługiwano.
    Poznaniak

27.01.2021 10:31

Brałem udział w rekrutacji i to co mi proponowano to grosze i duża odpowiedzialność i bez żadnego szkolenia. Żenada!
    Poznaniak2

27.01.2021 18:59

Czy Ty też tak jak ja kandydowałeś na stanowisko szatniarza? Co Ci powiedzieli?

26.01.2021 08:47

Biorąc pod uwagę przede wszystkim kontakt z pracownikiem zdecydowanie 5. W terminie wysłali towar choć miałem wątpliwości ponieważ był ciężko dostępny na polskim rynku.
    Tomasz Pańczak

25.01.2021 08:33

Moje odczucia po zakupach są bardzo pozytywne. Samo złożenie zamówienia było bardzo proste. Kurier dostarczył mi towar szybciej aniżeli było napisane na stronie co mnie bardzo ucieszyło. W przyszłości wrócę do nich.

22.01.2021 09:15

Współpraca pomyślna.
    Łukasz Ratkowski

22.01.2021 08:32

Po raz pierwszy dokonałem u nich zakupu około roku temu. Od tego czasu trzykrotnie do nich wróciłem. Za każdym razem po coś innego. Doceniam zaangażowanie pracownika, który za każdym razem chętnie mi pomagał.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Mennica Kapitałowa?

Kontakt - Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.

Plac Jana Henryka Dąbrowskiego 1 lok. 255 00-058 Warszawa

Branża główna: Wynajem nieruchomości
    Ania Filipowska

21.01.2021 08:53

Polecam ze względu na rzetelność oraz solidność.
    Jacek

20.01.2021 08:52

Dziękuję serdecznie za fachową pomoc, miałem małe wątpliwości w co najlepiej zainwestować ale obsługa stanęła tutaj na wysokości zadania.
    Andrzej Górski

19.01.2021 10:52

Jestem ich klientem od roku, współpraca przebiega wzorowo.
    Magdalena

18.01.2021 13:10

Moja opinia o nich jest bardzo dobra, zamówienie zrealizowali zgodnie z planem, było odpowiednio zapakowane.
    Jarosław

13.01.2021 18:33

Ogólnie polecam, duża dostępność, ceny lepsze niż u konkurencji.
    Bubel

13.01.2021 14:27

Zamówiony towar dotarł do mnie po prawie trzech tygodniach. Telefonicznie ani mailowo nikt nie potrafił mi pomóc, twierdząc, że paczka została wysłana. Niestety, nie skorzystam już z ich usług.
    Mennice w Polsce

12.01.2021 19:13

Złożyłem zamówienie internetowe w Mennicy Skarbowej a w nawigacji wpisałem Plac Dąbrowskiego 1. Okazało się, że przez swoje roztargnienie zaoszczędziłem ponad 3000zl - TRZY TYSIACE TANIEJ niż u konkurencji. POLECAM !!!
    Arnold

12.01.2021 15:07

Świetny kontakt z doradcą i dobrze ulokowane środki. Polecam zakup monet Krugerrand w Mennicy Kapitałowej.
    Janek

11.01.2021 16:38

(usunięte przez administratora) Tragiczny pracodawca, kantują pracowników, a w firmie panuje bajzel. Kierują ją osoby bez pojęcia i nieuczciwe. (usunięte przez administratora)
    Maria

29.12.2020 12:33

A nie szukacie do obsługi klienta nikogo?
    Jurek

05.01.2021 10:17

Ewidentnie kogoś potrzebują, bo ze swojego doświadczenia oraz z opinii wnioskuję, że obsługa klienta u nich mocno kuleje.
    Darek

29.12.2020 11:36

Rozumiem, że obecnie przez pandemię jest większy odsetek zapytań i zamówień online, ale to i tak nie powód, żeby ignorować moje maile. No ile można czekać na odpowiedź...może chociaż tutaj zajrzycie
    Greg

21.12.2020 12:28

Ewidentnie mają za mało pracowników, bo kontakt jest bardzo trudny. Polecam zwiększyć zasoby, bo czekanie na odpowiedź mailową kilka dni w takiej instytucji jest bardziej, niż niepoważne.
    KRONOS

16.12.2020 15:32

Przestrzegam wszystkich przed tą mennicą. Byłem jakiś czas temu w ich placówce (przed ostatnim lockdownem) i jeden z panów wyglądał jakby prosto z imprezy przyszedł do pracy.
    Katarzyna

03.12.2020 22:48

Mam zastrzeżenia do osoby prowadzącej mennice we Wrocławiu/obsługa klienta. O ile transakcja doszła do skutku, o tyle pan obsługujący ma spore zaległości z umiejętności pracy z klientem- aby wypróbować nową mennicę zamówiłam 1 monetę. Pan wyraźnie dał do zrozumienia poprzez swoją arogancję, że dzieli klientów na tych z potencjałem oraz mniej znaczących. Z pewnością nie wrócę ponownie do oddziału wrocławskiego.
    Igor

14.12.2020 19:16

Ja osobiście kupowałem w Poznaniu i teraz chętniej będę odwiedzać Wrocław bo jest mi po drodze. Dla mnie wszystko ok, ceny identyczne jak na www i w oddziale, towar od ręki. Tak trzymać!
    Damian

15.08.2020 15:10

Jestem stałym klientem oddziału w Poznaniu, polecam.
    Janek

23.04.2020 00:00

Nie polecam, złożyłem zamówienie, opłaciłem i następnie zamówienie zostało anulowane, szkoda czasu i nerwów
    dorotaraf

31.05.2020 14:57

Witam a nie mozna do mich podjechac maja trzy miejsca w Polsce .Jezeli termin minol musza dac towar na miejscu inaczej wezwac policje, ale mysle ze bez tego sie obedzie.A telefony odbieraja nawet oddzwaniaja
    Mennica Kapitałowa

15.08.2020 15:07

Najszybszy czas realizacji to 24 godziny, liczony od chwili opłacenia zamówienia. Należy mieć również na uwadze to, że przesyłki są realizowane w dni robocze NIE poprzedzające weekendów, świąt oraz dni ustawowo wolnych od pracy. Bezpieczeństwo dostaw paczek wartościowych jest priorytetem.
    Bogdan

27.03.2020 18:19

Zamówiłem sztabkę złota. Zamówienie zostało przyjęte, a nastepnie anulowane. Nia polecam żadnemu inwestorowi współpracy z tą mennicą.
    Barto

27.03.2020 22:31

Również doswiadczylem takiej samej sytuacji.
    Barto

27.03.2020 22:27

Sprzedają sztabki srebra, złota nie mając ich na stanie. Nie polecam.
    Jerry

19.04.2019 00:53

Firma godna zaufania, stosunkowo tani towar i szybki czas realizacji (metale szlachetne). Miłym zaskoczeniem była również realizacja pierścionka wg wzoru za 1/3 ceny sklepowej
    Molicote

18.04.2019 07:56

Nie mam zstrzeżeń .Sympatyczny człowiek sprzedaje to co mnie interesuje i satyra się zrobić to maxymalne dobrze.Mogłoby być trochę lepiej ale generalnie bez zastrzeżeń.

Zostaw merytoryczną opinię o Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.