Mennica Kapitałowa

Srebro

Diamenty

Platyna / Pallad

• Skierniewice

5. Opinie o Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.

Opinie o Mennica Kapitałowa Warszawa

Nie przegap nowości o Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.!

Kacper W

29.03.2021 13:07

Nie moge sie dodzwonic do oddzialu warszawskiego, totalny brak kontaktu. Jak Wy sie z nimi kontaktujecie juz po zakupie?
    fox

30.03.2021 12:59

Za ok. 4 tygodnie powinieneś dostać maila, że przyjęli zamówienie :)
    Janek

30.03.2021 14:17

Tutaj, przez GoWorka - szybko odpisują, zwłaszcza gdy dodasz negatyw :)
    Nikoś

18.03.2021 15:35

Polecam. Sama transkacja nie różni się od zakupów z innego sklepu internetowego. Dobre ceny, czas realizacji taki jak w ofercie.
    hux

23.03.2021 09:38

No niestety tutaj bywa tak jak piszesz, dlatego zalecam ucieczkę stąd i inwestowanie środków gdzie indziej.
    Yogi

26.03.2021 14:35

Dokładnie. Szkoda, że na maile nie odpowiadają tak jak tutaj na gowork
    Rafał

26.03.2021 13:56

Dlaczego nie ukazują się tutaj moje negatywne komentarze? Napisałem już dwa, dotyczyły obsługi i były kulturalne. Jak chciałem sprawdzić odpowiedzi to okazuje się, że nie ma żadnego
    Paulina

24.03.2021 18:16

Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Polecam szczerze
    Kamil

25.03.2021 12:47

To miałaś farta, u mnie niestety zupełnie odwrotnie. Miałem wrażenie, że moja obecność przeszkadza pracownikom oddziału
    Jareczek

24.03.2021 21:44

Obsługa była tak opieszała, że przy trzech osobach w oddziale, zanim obsłużyli jedną, wyszedłem do MEZEE na kebaba i jak wróciłem po posiłku to nadal byłem trzeci w kolejce.
    polecam Danuta

23.03.2021 09:56

piątkla+ za pomoc. Dziękuję Panu Michałowi
    Robercik

17.03.2021 19:12

Trochę skandaliczne, że wczoraj we Wrocławskim oddziale pocałowałem klamkę. Rozumiem, żeby była jakaś karteczka jeszcze "zaraz wracam" czy "przerwa 15 minut" to bym poczekał. Ale dzwoniłem, za drzwiami ewidentnie ktoś był i nikt nawet nie otworzył, powiedzieć czemu mnie nie obsłużą. Totalna porażka, tylko za parking na Ruskiej wydałem.
    huk

18.03.2021 12:41

Klasyk ;)
    Fiodor

19.03.2021 14:36

Kiedyś też miałem podobną sytuację w katowickim oddziale, nie polecam
    Donald

19.03.2021 10:25

Polecam, liście klonu 2021, mieli od reki
    Arkadiusz

18.03.2021 18:30

Polecam mennicę kapitałowa, żadnych mennic na s. Hyhy
    Baca

10.03.2021 12:00

Ostatnio przyszedłem i spytałem o możliwość sprawdzenia towaru moimi narzędziami. Odmówiono mi, po czym zaserwowano mi standardowe sprzedażowe gadki. Bardzo ważna dla mnie jest umiejętność dogadania się, tutaj niestety jej zabrakło i straciłem tylko czas - więcej do Mennicy Kapitałowej nie wrócę.
    Korrida

18.03.2021 12:35

Jeśli chodzi o własne narzędzia to zapomnij, tutaj nie ma na to szans. Generalnie mam wrażenie, że pracownicy tej firmy rzucają z pamięci te swoje regułki. Może myślą, że w ten sposób sprzedaż wzrośnie, ale w oczach klienta są po prostu śmieszni
    Daria

16.03.2021 10:09

Pracę w Mennicy Kapitałowej rozpoczęłam w sierpniu 2020 roku, i z perspektywy przepracowania tych kilku miesięcy, śmiało mogę powiedzieć, że lepiej trafić nie mogłam. Jestem bardzo zadowolona z warunków zatrudnienia oraz atmosfery. Także potwierdzam słowa @Joanny @Rafała oraz @Jowity, i tym samym polecam pracodawcę.
    Gary

17.03.2021 11:59

Wiadomo, że potwierdzasz przypięte na samej górze opinie, bo to przecież od razu lepiej wygląda, gdy tuż pod spodem zlecą się obrońcy :) Czy masz to też w zakresie obowiązków?
    Nie-klient

15.03.2021 09:31

Wizyta w Gdańsku - porażka. Kanciapa w wieżowcu, przy WC, drzwi nieoznaczone (taaa, opowiadajcie mi bajki o potrzebie zachowania dyskrecji - łykam, jak pelikan). Nikt nie raczył otworzyć, pomimo wcześniejszego umówienia wizyty. Zerowa wiarygodność takiego partnera transakcji.
    Miłosz

10.03.2021 20:51

Jestem w miarę stałym klientem, kupuję tutaj regularnie. Z parkingiem problem jak u wszystkich, ale wiadomo jak jest :) Na plus na pewno brak kolejek, w innych punktach mam wrażenie że jest więcej osób.
    Donald

13.03.2021 10:21

Polecam zakupy na pl. Dąbrowskiego.
    Ulver46

03.03.2021 15:29

Punkt jak punkt :) Siedziba z zewnątrz ładna, centrum Warszawy, obsługa mogłaby być lepsza.
    rafix

04.03.2021 15:26

Zdecydowanie. Zwłaszcza w katowickim oddziale. Kiedyś myślałem, że zaraz mnie stamtąd wygonią, bo chciałem zadać parę pytań
    Doom

10.03.2021 15:08

Oni chyba ogólnie słyną m. in. z opryskliwości.
    Damian G.

03.03.2021 10:03

Szkoda że tak późno do Was trafiłem ale dobre i to bo kupuję złoto od 4 lat i nie zamierzam przestać.
    wiwian

10.03.2021 13:44

Tylko miej oczy otwarte, bo w tym przypadku łatwo dać się omamić i finalnie być stratnym ;)
    morras

05.03.2021 13:22

Moje doświadczenia z nimi są neutralne, chodzę tam bo ładna pani obsługuje. Mam nadzieję, że to Pani czyta! Pozdrawiam serdecznie. Jeszcze żeby ceny były lepsze, no ale nie można mieć wszystkiego...
    Pikas

05.03.2021 13:05

Trochę ciasno w oddziale, ale przynajmniej ładny kwiatek w poczekalni :P Cała reszta podobnie jak u konkurencji, w zasadzie nie widzę większych różnic. Może to na plus, że jakoś zawsze tam mniej ludzi więc się krótko czeka na obsługę.
    Gonzo

04.03.2021 15:28

Kiepskie ceny skupu, nie za duża dostępność od ręki

04.03.2021 15:35

Panie Gonzo, mamy najlepsze ceny skupu i sprzedaży na rynku. Pozdrawiamy MS!
    Jurek

04.03.2021 15:21

Kiepskie wsparcie ze strony obsługi. Niektórzy pracownicy ewidentnie niezbyt mają pojęcie o swojej pracy
    Mateusz

26.02.2021 22:19

Jak Big przykazał
    MateuszNiecpijWiecej

03.03.2021 15:24

Big pharma? ;)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Mennica Kapitałowa?

Kontakt - Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.

Plac Jana Henryka Dąbrowskiego 1 lok. 255 00-058 Warszawa

Branża główna: Wynajem nieruchomości
    fads

12.02.2021 12:33

Nadają na prawoo i lewo na konkurencję, trąbią jaka to nie jest doskonała firma :) Jakby mogli, to by i (usunięte przez administratora). Dla mnie ważne jest tylko to, że zachowują się po chamsku wobec klientów, nabijając sobie ocen w sieci. Moja noga nigdy już na Dąbrowskiego nie powstanie.
    sdaf

03.03.2021 14:24

Ale jak to, przecież opinie tutaj są w stu procentach legitne! To te tysiące klientów, którzy dzień w dzień dobijają się do drzwi wszystkich punktów handlowych przychodzą tutaj, oczywiście proszeni przez kulturalną obsługę i wypisują swoje wspaniałe doświadczenia związane z zakupami tutaj. Nic podejrzanego przecież!
    An

24.02.2021 09:21

Dziwne, ze na odzew tutaj czeka sie krocej niz na maila czy telefon :) Moze powinnam zwracac sie z pytaniami na te strone?
    SzabasGOJ

24.02.2021 15:55

Bo oni mają doświadczenie w pisaniu bzdur na GoWorku. To jest można by powiedzieć Modus Operandi tej firmy. Oni po prostu liczą na to, że jak ktoś szuka złota inwestycyjnego, to pierwsze co sprawdza to ilość gwiazdek na GoWorku. Dlatego te dwie gwiazdki muszą ich piec, jak diabła komunia, hahahaha.
    Hospodi

02.03.2021 14:59

Haha, potwierdzam. Ta akcja (oczywiście już usunięta) świadcząca o tym, że z fake kont z ruskimi zdjęciami pisali sobie opinie na Facebooku świadczy o tym najlepiej. Każdy może sam sprawdzić, a to że będą usuwać opinie, nie znaczy że to zniknie :) W internecie nic nie ginie.
    Soss

02.03.2021 12:27

Ciężko się porozumieć, na miejscu proponują inne warunki niż przy kontakcie telefonicznym/mailowym.
    Kamila

02.03.2021 10:25

Najlepsza Mennica w jakiej kupowałam!
    Anatol

02.03.2021 12:21

W okolicy jest kilka innych, z lepszą obsługą, lepszymi cenami i ładniejszą siedzibą :)
    Robert

23.02.2021 11:21

Dzień dobry, czy istnieje możliwość wcześniejszego zawiadamiania o nieobecności pracownika w oddziale?
    Ornitolog

26.02.2021 11:31

Też się odbiłem od drzwi, Katowice :)
    frank

24.02.2021 11:01

Niewielka dostępność od reki, ceny mogłyby być lepsze, bo obecnie są niezbyt konkurencyjne.
    Zyga

25.02.2021 13:15

Delikatnie mówiąc :) szczerze, to nie wiem czym się kierują przy wycenie, bo proponowana mi oferta była zupełnie nieadekwatna do wartości towaru.
    Dariusz

25.02.2021 10:03

najlepsza Mennica jest na Dąbrowskiego, począwszy od kontaktu z nimi po udzielane przez nich informacje całość przebiegła wozrowo
    Cezar

25.02.2021 13:08

W takim razie jesteś szcześliwcem, bo ja od wtorku czekam na odpowiedź.
    Kopi

25.02.2021 12:39

Niezbyt kompetentna obsługa, mam wrażenie, że nie do końca wiedzą, co sprzedają. Trudno się porozumieć.
    Kudelsky

16.02.2021 14:13

Paczka przyszła uszkodzona, trudno się dodzwonić do centrali w Warszawie. Gdzie mogę zgłosić reklamację?

16.02.2021 23:27

Szanowny Kudelsky, uszkodzonej przesyłki nie powinno się odbierać, należy spisać protokół wraz z kurierem. Proszę o email na nasz ogólny adres [email protected] rozpatrzymy reklamację.
    Kudelsky

24.02.2021 13:45

Jakbyście jeszcze na tego maila odpisali, to może bym był zadowolony. Z kurierami chyba wiecie jak jest. Dzień dobry, do widzenia :) Poprosiliście o maila, a tu kolejny tydzień i cisza. Może od razu napiszecie, że oficjalny kanał komunikacji to GoWork?
    konrad

24.02.2021 12:29

Dosyć drogo, byłem przygotowany na inne ceny, przez co musiałem wstrzymać się z zakupami

24.02.2021 12:31

Panie Konradzie ceny nie powinny Pana zaskoczyć, są aktualizowane na bieżąco co 10 minut. Online i we wszystkich oddziałach są takie same.
    Tomek

23.02.2021 14:19

Ładnie urzadzony lokal w centrum, jesli chodzi o ceny to mogloby byc lepiej :)
    yeti

23.02.2021 13:49

Trudno z miejscami parkingowymi, ale w końcu środek Warszawy. Ładna Pani obsługiwała :) Z dostępnością od ręki niestety był problem, a na tym mi zależało najbardziej
    Olope

16.02.2021 09:36

Mam mieszane uczucia, ceny sprzedaży ok, skupu już gorzej, trudno zaparkowac.
    Handlarz

16.02.2021 23:34

Gdzie płacą lepiej? Pytam poważnie bo mam skup złota i regularnie sprzedaje w Kapitałowej i nie znalazłem lepszych cen.
    Olope

23.02.2021 12:58

Chodź, pytaj panie Handlarzu :) Taki z Pana handlarz, że nie potrafi popytać i cały czas w jednym punkcie sprzedaje? Jakoś mi trudno w to uwierzyć, haha. Masz cztery inne firmy w okolicy :) Lepsze ceny zaoferowały mi dwie z nich :)
    Monika K.

23.02.2021 12:11

Trafiłam do nich z polecenia znajomego. Faktycznie inwestycje u nich się bardziej opłacają.
    bob

23.02.2021 12:05

Lokalizacja punktu dobra, długo nie czekałem bo ruchu zbytnio nie było, z cen skupu nie jestem specjalnie zadowolony
    Jerzy

22.02.2021 14:44

dobra lokalizacja i spory wybór towarów, jednak ostatnio, gdy chciałem odwiedzić jeden z oddziałów, na drzwiach zastałem kartke "zaraz wracam". po pół godziny nadal nikogo nie bylo
    Ania

22.02.2021 12:12

Pomyślne zakupy.
    paweł

21.02.2021 09:34

Wszystko w porządku, szybka transakcja, na bieżąco statusy o zamówieniu. Zgodnie z planem. 5/5
    Kasia

11.02.2021 09:02

Uczciwa firma stawiająca na zadowolenie klienta, potrafią ściągnąć takie skarby o których inni nawet nie słyszeli.
    Celina

18.02.2021 10:19

Polecam, szybko, sprawnie i chyba najtaniej w okolicy.
    Antoni

21.02.2021 09:10

Sympatyczny Pan, który obsługuje w jasnym z punktów poprosił mnie o swoją opinię. W skali do 10 oceniam następująco: ceny 9/10, obsługa 10/10, lokalizacja i biuro 7/10 (ze względu na parking). Polecam
    Kolekcjoner

19.02.2021 09:50

Kupuję od lat monety w różnych miejscach. Od około dwóch lat w pierwszej kolejności sprawdzam czy mają w Mennicy Kapitalowej. Dlaczego? A dlatego bo ich oferta zawsze jest atrakcyjniejsza i omijają mnie problemy jakie kiedyś miałem w innym punkcie.

Zostaw merytoryczną opinię o Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.