Mennica Kapitałowa

Złoto

Srebro

Diamenty

Platyna / Pallad

5. Opinie o Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.

Opinie o Mennica Kapitałowa Warszawa

Nie przegap nowości o Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.!

Kamil

02.02.2021 09:47

Byłem wczoraj w Mennicy. Jako że jestem ich stałym klientem poproszono mnie o opinię. I tak też robię ponieważ sobie na to zasłużyli. Fachowa pomoc zawsze towarzyszyła podczas transakcji. Teraz tak spojrzałem na te komentarze i za głowę się łapię, bo kto może być takim człowiekiem aby podkładać nogi konkurencji tylko dlatego że ma lepsze oferty. Czy nie lepiej abyście ten czas poświęcili na szukanie w sposób uczciwy klientów? Badź jeśli Wam to nie wychodzi na wyciągnięcie wniosków i wdrożenie zmian do swojej firmy? Życzę Mennicy Kapitałowej dalszych sukcesów.
Toprawdanieklamie

02.02.2021 11:18

Podejrzewam, że nie jesteś klientem tylko pracownikiem. O to, jakim trzeba być człowiekiem, żeby "podkładać nogi konkurencji" spytaj pana Marcina, jeśli sam nim nie jesteś ;) O ile dalej byście byli ze swoją firmą, gdybyście zamiast pisania komentarzy zajmowali się obsługą zamówień. Może wtedy nie musielibyście przykrywać negatywnych komentarzy ludzi, którzy się przejechali na Waszych usługach.
Aneta

05.02.2021 09:56

Kamil serdeczne dzięki. Też mi coś nie pasowało bo u mnie również zakupy przebiegały sprawnie.
Małgosia

05.02.2021 09:08

Kontakt mailowy ze sprzedającym był bardzo dobry, na bieżąco mnie o wszystkim informowali. Duży plus za ceny.
Michał

05.02.2021 09:17

U mnie było to samo.
lalo

02.02.2021 13:52

Olewają klientów i proponują towary, których w rzeczywistości nie posiadają

02.02.2021 14:33

Wszystkie niezgodności magazynu ze stroną internetową spowodowane są kiepskimi informatykami, którym właśnie wysłaliśmy wypowiedzenia.
Dave

02.02.2021 14:32

Haha, co tu sie dzieje :D ciekawe kogo tym razem wkurzyli
horacy

02.02.2021 14:12

Patrzę co się dzieje i się cieszę że już tam nie pracuję
Mati

02.02.2021 14:27

Chyba też złożę wypowiedzenie
Czarek

02.02.2021 14:13

3x nie dla tych ludzi. Przekłamane ceny, a na stronie oferują towar którego nie mają.
Rob

02.02.2021 14:25

Mamy słabych informatyków, to dlatego. Przepraszamy za niedogodnosci
dawid

02.02.2021 12:12

Dobrze, że praca w tej "firmie" to już przeszłość. Nigdy więcej - odradzam, chyba że komuś pasuje (usunięte przez administratora)i to i tak nie wypłacona w pełni
Mirek

02.02.2021 14:23

u mnie aż tak nie opóźniają, raz się zdarzyło 14 dni, a tak to 10 max
lukas

02.02.2021 12:15

NIE POLECAM!!! Zawsze z nimi są jakieś problemy. Albo nie odbierają telefonu, albo nie odpisują na maile, albo nie ma w magazynie mimo, że na stronie towar widnieje jako dostępny
Borek

02.02.2021 14:20

A może oni w ogóle nie istnieją?
Glenn

02.02.2021 12:23

Mam nadzieję, że ktoś zajmie się w końcu grzeszkami tej firmy, bo jest ich sporo, a póki co udaje im się prześlizgnąć :)

02.02.2021 14:17

o co panu chodzi?
Karol

02.02.2021 12:27

Pieniądze wpłacone, towaru nie ma
miro

02.02.2021 14:15

Standard, ja czekałem ok 40 dni
Bob

02.02.2021 13:57

Odszedłem z tej firmy zaraz po tym, jak zaproponowano mi wprowadzanie klientów w błąd i proponowanie im interesow "pod stołem". Omijać szerokim łukiem
Aga

02.02.2021 13:47

Wszystko w najlepszym porządku.
mac

02.02.2021 13:35

byłem na rozmowie kwalifikacyjnej i pytano mnie o rzeczy zupełnie niezwiązane z tematem. czułem się przez to bardzo niekomfortowo, jakbym był prześwietlany. jeśli tak wygląda rozmowa kwalifikacyjna to jak musi wyglądać praca tam
Jacek

01.02.2021 17:37

Polecam w 100%
Bogdan

02.02.2021 12:37

Jaco no co Ty, odszedles z firmy?
jarek

02.02.2021 12:31

ceny z kosmosu, kontakt znikomy - jednym zdaniem "plac pieniądze i czekaj"
korek

02.02.2021 12:07

(usunięte przez administratora)i (usunięte przez administratora). Gdzie są moje monety zamówione prawie miesiąc temu?
Janusz

02.02.2021 12:05

W końcu wychodzi prawda o tej spółce. Prędzej czy później musiała pęknąć bańka obłudy serwowanej przez pana Marcina
Ewa pozdrawia

02.02.2021 11:47

Panie Marcinie - Ewa przesyła pozdrowienia :)
Artur

02.02.2021 11:27

Chciałem u Was dokonać zakupu. Czytając te wszystkie negatywne opinie jednak podziękuję.
klient

02.02.2021 11:15

Ceny nie najgorsze, ale sam oddział to katastrofa. Ciasno i ciemno...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Mennica Kapitałowa?

Kontakt - Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.

Plac Jana Henryka Dąbrowskiego 1 lok. 255 00-058 Warszawa

Branża główna: Wynajem nieruchomości
polecajacy

02.02.2021 09:49

są ok
Aloevera

01.02.2021 18:16

Kiepskie ceny, sprzedaż głównie na termin, towaru brak. Dajesz im kasę, towar dostajesz po 30 dniach, a Twoja kasa w obrocie :))
Najak

01.02.2021 18:26

30 dni chyba roboczych. Czyli realnie ile? 6 tygodni? Hahahha
jan

01.02.2021 14:03

Na przesyłkę czekałem bardzo długo. Kiedy w końcu dotarła to została umieszczona w skrzynce pocztowej co według mojej opinii jest nie do zaakceptowania (wartość).

01.02.2021 14:13

To jest niemożliwe, wysyłamy tylko za pośrednictwem firmy kurierskiej i pewnie byś o tym wiedział, gdybyś nie był takim (usunięte przez administratora).
Marcin Wiśniewski

01.02.2021 17:16

użytkownik "pracownik Mennicy" nie jest pracownikiem Mennicy Kapitałowej.
ROBEN

01.02.2021 15:07

NAJGORSZA FIRMA DLA JAKIEJ ROBILEM (usunięte przez administratora) I KILOMETR MULU
Ciemnica

01.02.2021 14:55

Ciekawe jak w schowku na miotły pomieściło się ponad stu pracowników, którzy tutaj zostawili swoje opinie, hahaa. (usunięte przez administratora) Czyli widzę, że do wszystkiego podchodzą tak poważnie, jak do sprzedaży monet.
TakiSobieZart

01.02.2021 14:45

Rozmowa kwalifikacyjna to był jakiś nieśmieszny żart. A jeśli pominąć kulturę osobistą prowadzącego tę rozmowę, największym żartem była zaproponowana stawka. Więcej dają w lidlu na kasie, a odpowiedzialność mniejsza.
nick

01.02.2021 14:11

1. Brak miejsca do parkowania. 2. Obsługa to jakaś masakra 3. Ceny z kosmosu
Gulasz

01.02.2021 14:03

Pierwszy raz spotkałem się z takim traktowaniem klienta. Zero pomocy ze strony obsługi, brak jakiegokolwiek zaangażowania ze strony pracowników. Miałem wrażenie, że chciano się mnie jak najszybciej pozbyć, byle bym tylko zostawił im trochę pieniedzy
Diamentowy_pan

01.02.2021 12:51

Pozdrowienia! Szczególnie pozdrawiam pana Marcina, bardzo dobra opinia w mennicy na G. Polecam popytać w oddziałach. W innych mennicach też znają tego pana. Od siebie tylko powiem, że prowadziłem bardzo krótko interesy z tym panem, NA SZCZĘŚCIE bardzo szybko zorientowałem się o co chodzi i wycofałem się ze współpracy. Prawdziwa twarz pana Marcina wyszła po miesiącu. Nadaje na każdego na prawo i lewo, a sam jest personalizacją cech które przypisuje innym. Nie polecam robienia interesów.
Dominik

01.02.2021 14:00

Ach! Mój ulubiony szefuncio. W ilu firmach pracowałem, tak nie pamiętam jeszcze takiego aroganckiego gościa. Nie tylko w G ma opinię jaką ma, ale trzeba powiedzieć, że się chłopina napracował na nią. A jak myślicie, dlaczego oddział jest tam gdzie jest? Najbliżej na balety ;D Po prostu.
janusz

01.02.2021 13:58

Polecam zainteresować się przeszłościa tej firmy i jej zarządu - to jest kpina. Nigdy jeszcze nie spotkałem się z tak aroganckimi ludźmi
klient

01.02.2021 13:53

Towar zakupiony z czasem realizacji 14 dni doszedł po 33 dniach i dwóch interwencjach w oddziale.
prosto

01.02.2021 13:51

Długi proces rekrutacji, telefony i rozmowy, po to, by zaproponowano stawkę duuuużo niższą niż gdziekolwiek indziej w tej branży
trociniak

01.02.2021 13:48

Dawno nie przeżylem takich stresów w pracy, jak tutaj. Nikomu nie polecam pracy w tej firmie, szkoda Waszego zdrowia

01.02.2021 13:44

Odradzam jakiekolwiek zakupy. Kupiłem monety, których nie ma...
burdek

01.02.2021 13:33

Żenada. Ta firma reprezentuje najniższy z możliwych poziomów. Prezes nie potrafi uczciwie prowadzić działalności, zarówno w stosunku do swoich pracowników jak i klientów. Odradzam wszystkim interesów z tą mennicą.
nick

01.02.2021 13:21

Sprzedają towar, którego niestety nie mają...

01.02.2021 13:33

Na stronie jest podany termin realizacji przecież. Jeśli nie mamy towaru, bo tak może się zdarzyć, to jest to zaznaczone. (usunięte przez administratora)
ja

01.02.2021 13:27

obsluga klienta leży i kwiczy. na maile odpowiadają 3 tygodnie - stanowczo nie polecam
Kondi

01.02.2021 13:25

(usunięte przez administratora)szef, nieterminowe wynagrodzenia - to jedne z wielu smaczków z jakimi trzeba się użerać w tej firmie
mundo

01.02.2021 13:13

kiedy otrzymam towar zamówiony 3 tygodnie temu?
mors

01.02.2021 13:11

Odradzam - dawno nie pracowałem w tak (usunięte przez administratora)firmie. Szef ewidentnie nie potrafi zarządzać spółką.
Nickolai

01.02.2021 13:13

Hahah, on nawet nie jest szefem

Zostaw merytoryczną opinię o Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.