FedEx Inc.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 86 ocen.

FedEx Inc.
286

Opinie o FedEx Inc.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FedEx Inc.

Lidia

Co nowego możecie powiedzieć o pracy w Fedex? Wcześniej pojawiały się wpisy dotyczące magazynu, a jaka jest sytuacja na innych działach? Czy relacje między pracownikami są przyjazne? Jaki rodzaj umowy jest oferowany nowym osobom? Czy zatrudnieni mają dostęp do pakietu benefitów? Czy można dopasować grafik do swojej dostępności?

Operator
@Lidia 22.05.2018 10:34

Brak warunków jedynie próby zatrzymania prądów idę przez podwyżki. W zimę zimno w lat i gorąco. Nic a nic. Dopóki nie zmienia magazynu to nie wracam tam.

Krzysztof

Od 1,5 mca nie mam paczki. Kurier podpisal sie za mnie, dostałem wiadomosc o dostarczeniu paczki a fizycznie jej nie podlsiadam. Panie na infolinii nie moga mi pomoc bo w ich bazie widnieje, ze paczka jest dostarczona. Ta firma to jedna wielka kpina. Sprzedawca wysylal reklamację i ja i nikt do dzis sie z nami nie kontaktuje. Sprawa musi trafic na droge sądową. NIE POLECAM!!!!

XYOla

Kurier juz kilkukrotnie dostarczyl mi przesyłkę z zalando.. nigdy nie zadzwonił ze w dzisiejszym dniu owa paczka zostanie doręczona po czym paczki zastawalam pod drzwiami od domu bez informacji ze ona tam leży.. Paczki o duzej wartości.. Ogólnie nie Polecam !

anonymous

Nie solidna firma oddział Gdańsk w ostatnim miesiącu trzy krotnie przesyłki dostarczono z kilku dniowym opóznieniem po mojej interwencji.NIE polecam.

Monika

Najgorsza firma o ile to mozna nazwac firmą.Mam nadzieje ,ze juz nie bede miala przyjemnosci.Kontakt z konsultantem zerowy.Brak terminowosci w dostarczaniu to ich motto.

Shanideltus

FedEx NIE PRÓBOWAŁ DOSTARCZYĆ PRZESYŁKI, SIEDZĘ CAŁY DZIEŃ W DOMU CZEKAJĄC NA KURIERA A WIECZOREM DOSTAJĘ WIADOMOŚĆ, ŻE NIE BYŁO NIKOGO POD ZASTANYM ADRESEM?!!!!

Renata
@aliseeeee 10.05.2018 11:52

potwierdzam, miał być a nigdy nie dzwonił/nie pukał do drzwi... najgorsza firma!!! nie polecam

magda

najgorsza firma kurierska jaką znam. Kurier widmo który awizuje paczkę tylko awizo brak , brak kontaktu ze strony firmy na telefonie można wisieć w nieskończoność a spychologia konsultanta przekracza wszelkie granice w rezultacie kurierowi nawet nie chce się wejść pod wskazany adres tylko odznacza ze osoby nie było w domu BADZIEW JAKICH MAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tomek

Nie polecam pracy na magazynie Sadowa większość ludzi to Ukraińcy(Tania siła robocza na psełdo zleceniu).Ludzie z tamtad uciekają bo nie ma poszanowania dla pracownika ganiaja i wykanczaja.Brygadzisci to większość ludzi po podstawówce nie wiedzacych co się dzieje wokół nich. Zakładając kamizelke żółta myśla że są nietyklani i nic nie robią. Nie polecam pracy każdy kto pracował na magazynie zgodzi się zemna. Póki Kierownicy Opkowscy będą nic się nie zmieni na magazynie tylko będzie gorzej aż zostanie sama Ukraina z której kierownik Sergiusz trzepie drugą pożadna wyplate co miesiąc.

anonymous
@Msaria 09.05.2018 16:19

Ja też czekam na paczkę od 26.04.2018 nie można się dodzwonić a maile nic nie dają.

Lidia

@Tomek, widzę, że głównie nie polecasz pracy w FedEx Inc. ze względu na wzajemnie stosunki między pracownikami i atmosferę, która Twoim zdaniem nie jest sprzyjająca. Czy jednak zdecydowałbyś się na uzupełnienie swojego wpisu o krótki opis pozostałych warunków zatrudnienia, które są podstawą Twojej współpracy z tym pracodawcą?

Lidia

@Shanideltus, jesteś niezadowolony z usług FedEx Inc. Jednak tego typu opinia, która również jest ważna, powinna znaleźć się na innym forum lub bezpośrednio powinna zostać przedstawiona tej firmie. Ten wątek służy do gromadzenia wyłącznie merytorycznych opinii o FedEx Inc. ale jako pracodawcy.

anonim

(usunięte przez administratora)

ja
@za ziomem ziom 16.03.2018 16:25

kolego a bez "polski" to kim będziesz w nowych strukturach ?

Lidia

Bardzo Was proszę o powrót do merytorycznej dyskusji o FedEx Inc. jako pracodawcy. Forum to nie służy do opisywania konkretnych osób, ale do pozostawiania opinii o tym pracodawcy. Ważne, aby w tym wątku znajdowały się rzetelne i aktualne informacje dla osób, które planują ubieganie się o zatrudnienie w tej firmie.

Ha ha

Myślicie ze Algida wie ze jest Algida ?

bjd

A już myślałem, że takie badziewie nie ma obecnie szans na utrzymanie się na rynku. 6.03 wysłałem przesyłkę. 7.03 otrzymałem info o dostarczeniu. Myślę wow! Suuper. A tu 13.03 odbiorca się pyta: gdzie przesyłka? Odbiorca nie odsyłał, a moja przesyłka wraca (!) do mnie. I żeby to z jakąś informacją, wyjaśnieniem... a skąd. Podrzucono, pod moją nieobecność, paczkę sąsiadom! I to paczkę uszkodzoną! Błąd sąsiadów, że przesyłkę odebrali i w dodatku w takim stanie. Czym jednak nazwać działanie Fedex-u ? Jedynie nasuwają mi się niecenzuralne określenia. Ale to nie wszystko! Ja nie mogę reklamować "tego" bezpośrednio. Wysyłkę opłaciłem poprzez Epaka. I ta firma może jedynie reklamować! I znów nasuwają cię niecenzuralne określenia na temat fedex-u (pisownia celowa). Pieniądze wzięli, a paczkę przewieźli: tam i z powrotem. Nigdy więcej fe... !

Były pracownik

A może czas zmienić logistyka Gontarczyk kierownika sergjusza i brygadzistow wiśnie i tą całą śmietankę z Łomianek może wtedy coś się zmieni i skończy się lapuwkarstwo

Operator
@Były pracownik 09.03.2018 14:47

No rodzina Wisniewskich. Zarzyckich.jest tu zbędna tak jak wyżej napisał Były pracownik

anonymous

Algidzie już totalnie odwala - co ona wyprawia (:(:(:(:(:

Lidia

@Operator, jeżeli warunki, w których wykonujesz swoje obowiązki wpływają znacznie na ich komfort, to może warto zgłosić ten problem bezpośrednio FedEx Inc.? A może już został on zaalarmowany pracodawcy? Możesz wypowiedzieć się w tej kwestii?

Operator
@Lidia 01.03.2018 09:17

Oni to wiedzą.i dalej nic nie zrobiji.

Operator

Firma dalej ma w du... temperaturę na magazynie. Jest mniej niż zero. Co drugi piecyk niby chodzi Ale tylko widać dymek z komina a metr od pieca wieje zimne powietrze.

Administrator

Jakie dobre cechy wymienicie pracodawcy? Czy pracownicy FedEx Inc. na forum mogą odpowiedzieć na to pytanie?

Lidia

@Operator, temperatura na pewno jest istotnym czynnikiem przy wykonywaniu obowiązków, ponieważ decyduje o komforcie w miejscu pracy. Jeżeli piszesz, że podjęte są kroki, aby podnieść temperaturę w magazynie to zapewne sytuacja się poprawi. Co jeszcze możesz napisać na temat specyfiki pracy na magazynie w FedEx Inc.?

Operator
@Lidia 15.01.2018 11:49

To że brygadzisci sami sobie pod gorkie robią.nawzajem donoszą na siebie dokierownika.a no i jest mini 6 na zewnątrz a żaden piec nie działa.

Operator

Fedex Łomianki Praca utrudniona na magazynie bo jest zimno, blisko zera,niby coś z tym robią ale to już trwa kilka lat.

Lidia

@Zainteresowana, zostałaś zatrudniona w FedEx Inc. na wybranym przez Ciebie stanowisku? Jak w tej firmie wygląda proces rekrutacyjny i rozmowa kwalifikacyjna? Twoja wypowiedź na ten temat będzie ważna dla wszystkich tych, którzy podobnie jak Ty planują aplikować do FedEx Inc. @Jan, rozumiem, że mogłeś być niezadowolony z usług świadczonych przez firmę FedEx Inc. Jednak to forum służy do wymiany opinii między użytkownikami na temat firm jako pracodawców.

Jan

Najgorszy kurier w Polsce, nie dość że nie odebrał przesyłki w zadeklarowanym dniu to jeszcze po paletę o wadze 50 kg przyjechał pracownik busem bez windy lub wózka. Żona wraz z kurierem dźwigali paletę na starego busa. Tragedia, nie polecam. Nigdy więcej FedEx!!!!!

Zainteresowana

Witam. Aplikowałam we Wrocławiu na stanowisko "Operator wprowadzania danych" . Może ktoś wyrazić swoją opinię nt. atmosfery we Wrocławskim Oddziale, wysokości zarobkó. etc.?

anonim

(usunięte przez administratora)

były pracownik fedex

mi się pracowało z nim bardzo, bardzo dobrze. Najlepszy kiero jakiego miałem. W przeciwieństwie do Algidy. Od niej jak najdalej.

anonim

(usunięte przez administratora)

magazynier

za najnizsza krajowa lub przez agencje na zlecenie

anonim

(usunięte przez administratora)

a

niech zagraniczna korporacja kurierska zrobi audyt ....

opek

cały czas kogos szukaja, dzięki ludziom z byłego Opka, jezeli chcesz sie poczuc jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za psie pieniadze, myc kible za kare to sie zglos

Byla

Chcę żeby po małym ksieciu wyleciała tez ta k..wa algida. Bardzo dziwię że GS trzyma tę bladź.

a gowno cie to

To najgorsza, zaklamana, frajerska firma na swiecie. Rozpiepszyli mi przesylke, warta 1500zł i umywaja rece, a obsrana Pani "Sram" Małgorzata bezczelnie mnie klamie w oczy, ze szybe jedynie uszkodzili, gdy rozpiepszyli wszystko. Banda chamow i cweli co maja w dupie wlasnych klientow, zobaczymy sie w sadzie ciule jedne, bo nie popuszcze wam tego złodzieje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zostaw opinię o FedEx Inc. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FedEx Inc.