brak logo

Wydawnictwo Nowa Era

Warszawa

Opinie o Wydawnictwo Nowa Era

do mmmm 2011-02-09 21:02
Do mmmm,
wyczerpująco, twórczo, zabawnie, bardzo konkretnie i natemat :) heh. Gneralnie ta opinia dużo mówi, bardoz pomaga, straszszszsznie daje do myślenia. To co? Zatrudnić się w tej Wa-wie??? W tym Wydawnictwie czy mmmm?
zbigniew 2011-04-23 11:17
W Straszynie jest be, w Warszawie ciekawie jak jest. Może pare groszy wiecej bo to stolica i życie droższe. Ale generalnie ta firma, jak wszystkie z branży edukacyjnej na dzień dzisiejszy robi tylko na zewnątrz dobre wrażenie, a ludzie to popychadła i za 1700 w redakcji pracują. W straszynie bynajmniej. Jakaś lipa.
Ania 2011-12-24 11:39
Nie wiem jak jest w Straszynie ale ja jestem przedstawicielem oświatowym i mi się podoba:) No i popychadłem żadnym nie jestem
Arka 2012-01-12 19:16
Jaki samochód dostaje przedstawiciel handlowy?
bolek 2012-02-20 23:58
Służbowy.
1
nnnn 2014-01-23 14:46
Ta firma tworzy tylko bazę danych z pozyskanych CV. (usunięte przez administratora) Te dokumenty są wogóle nieczytane, a pracownicy zatrudniani są po znajomości. Gratuluję znakomitej polityki personalnej.
aki 2016-05-17 23:20
fakt, kto nie miał od nich kiedyś jakiegoś podkręcznika... no przecież każdy to przerabiał. ciekawe jak teraz przedą
natka 2016-10-24 12:33
czy kto wie jak placa na stanowisku PH?
Krzysiek 2017-03-11 15:16
Byłem przedstawicielem oświatowym, a właściwie doradcą czy konsultantem oświatowym NE przez 4 miesiące na swojej działalności, dali mi nowy samochód ale nie dałem rady!
To za duży dla mnie stres, ciągle trzeba być dyspozycyjnym, nic nie można sobie zaplanować, a szkolenia to jakaś masakra! Ciągle tylko szkolenia, szkolenia albo wyjazdy w teren, praca praktycznie non stop i to nie są jakieś wielkie pieniądze za pełną dyspozycyjność!
Najgorszy jest wyścig szczurów, w którym nie dałem rady oraz wydawanie poleceń do realizacji w ostatniej chwili, okropne było to wieczne podpierdalanie jednego na drugiego według zasady dzień bez podpierdolenia jest dniem straconym!
Ogólnie nie polecam firmy NE mimo otrzymania nawet nowego samochodu, komputera i telefonu służbowego bo to tylko praca dla desperatów!
2
były współpracownik 2017-05-05 21:35
Sałatki szkoda !!! Wyścig szczurów, atmosfera podła. WYNIK jest najważniejszy a później i tak kop w d....
1
Przedstawiciel 2017-05-09 16:03
Jaki wyścig szczurów? Ja pracuję w NE jako przedstawiciel i jestem bardzo zadowolona. Owszem, dużo się jeździ, ale że trzeba być dyspozycyjny cały czas? Nie wiem w jakim regionie pracowałeś, ale u mnie jest bardzo fajnie.
Zostaw swoją opinię o Wydawnictwo Nowa Era - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wydawnictwo Nowa Era