brak logo

Wydawnictwo Nowa Era

Warszawa

Opinie o Wydawnictwo Nowa Era

do mmmm 2011-02-09 21:02:35
Do mmmm,
wyczerpująco, twórczo, zabawnie, bardzo konkretnie i natemat :) heh. Gneralnie ta opinia dużo mówi, bardoz pomaga, straszszszsznie daje do myślenia. To co? Zatrudnić się w tej Wa-wie??? W tym Wydawnictwie czy mmmm?
zbigniew 2011-04-23 11:17:13
W Straszynie jest be, w Warszawie ciekawie jak jest. Może pare groszy wiecej bo to stolica i życie droższe. Ale generalnie ta firma, jak wszystkie z branży edukacyjnej na dzień dzisiejszy robi tylko na zewnątrz dobre wrażenie, a ludzie to popychadła i za 1700 w redakcji pracują. W straszynie bynajmniej. Jakaś lipa.
Ania 2011-12-24 11:39:17
Nie wiem jak jest w Straszynie ale ja jestem przedstawicielem oświatowym i mi się podoba:) No i popychadłem żadnym nie jestem
Arka 2012-01-12 19:16:12
Jaki samochód dostaje przedstawiciel handlowy?
bolek 2012-02-20 23:58:06
Służbowy.
nnnn 2014-01-23 14:46:22
Ta firma tworzy tylko bazę danych z pozyskanych CV. (usunięte przez administratora) Te dokumenty są wogóle nieczytane, a pracownicy zatrudniani są po znajomości. Gratuluję znakomitej polityki personalnej.
aki 2016-05-17 23:20:12
fakt, kto nie miał od nich kiedyś jakiegoś podkręcznika... no przecież każdy to przerabiał. ciekawe jak teraz przedą
natka 2016-10-24 12:33:59
czy kto wie jak placa na stanowisku PH?
Zostaw swoją opinię o Wydawnictwo Nowa Era - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wydawnictwo Nowa Era