brak logo

Wydawnictwo Nowa Era

Warszawa

Opinie o Wydawnictwo Nowa Era

do mmmm 2011-02-09 21:02
Do mmmm,
wyczerpująco, twórczo, zabawnie, bardzo konkretnie i natemat :) heh. Gneralnie ta opinia dużo mówi, bardoz pomaga, straszszszsznie daje do myślenia. To co? Zatrudnić się w tej Wa-wie??? W tym Wydawnictwie czy mmmm?
zbigniew 2011-04-23 11:17
W Straszynie jest be, w Warszawie ciekawie jak jest. Może pare groszy wiecej bo to stolica i życie droższe. Ale generalnie ta firma, jak wszystkie z branży edukacyjnej na dzień dzisiejszy robi tylko na zewnątrz dobre wrażenie, a ludzie to popychadła i za 1700 w redakcji pracują. W straszynie bynajmniej. Jakaś lipa.
Ania 2011-12-24 11:39
Nie wiem jak jest w Straszynie ale ja jestem przedstawicielem oświatowym i mi się podoba:) No i popychadłem żadnym nie jestem
Arka 2012-01-12 19:16
Jaki samochód dostaje przedstawiciel handlowy?
bolek 2012-02-20 23:58
Służbowy.
1
nnnn 2014-01-23 14:46
Ta firma tworzy tylko bazę danych z pozyskanych CV. (usunięte przez administratora) Te dokumenty są wogóle nieczytane, a pracownicy zatrudniani są po znajomości. Gratuluję znakomitej polityki personalnej.
aki 2016-05-17 23:20
fakt, kto nie miał od nich kiedyś jakiegoś podkręcznika... no przecież każdy to przerabiał. ciekawe jak teraz przedą
natka 2016-10-24 12:33
czy kto wie jak placa na stanowisku PH?
Krzysiek 2017-03-11 15:16
Byłem przedstawicielem oświatowym, a właściwie doradcą czy konsultantem oświatowym NE przez 4 miesiące na swojej działalności, dali mi nowy samochód ale nie dałem rady!
To za duży dla mnie stres, ciągle trzeba być dyspozycyjnym, nic nie można sobie zaplanować, a szkolenia to jakaś masakra! Ciągle tylko szkolenia, szkolenia albo wyjazdy w teren, praca praktycznie non stop i to nie są jakieś wielkie pieniądze za pełną dyspozycyjność!
Najgorszy jest wyścig szczurów, w którym nie dałem rady oraz wydawanie poleceń do realizacji w ostatniej chwili, okropne było to wieczne podpierdalanie jednego na drugiego według zasady dzień bez podpierdolenia jest dniem straconym!
Ogólnie nie polecam firmy NE mimo otrzymania nawet nowego samochodu, komputera i telefonu służbowego bo to tylko praca dla desperatów!
7
były współpracownik 2017-05-05 21:35
Sałatki szkoda !!! Wyścig szczurów, atmosfera podła. WYNIK jest najważniejszy a później i tak kop w d....
6
Przedstawiciel 2017-05-09 16:03
Jaki wyścig szczurów? Ja pracuję w NE jako przedstawiciel i jestem bardzo zadowolona. Owszem, dużo się jeździ, ale że trzeba być dyspozycyjny cały czas? Nie wiem w jakim regionie pracowałeś, ale u mnie jest bardzo fajnie.
Gosia 2017-06-15 13:57
Lepiej omijać tą firmę. Piękne opakowanie a w środku zgniła ryba. Jeśli komuś korporacja kojarzy się z miejscem do robienia kariery, to jest w błędzie. Na pewno w przypadku tej firmy. Tu pracownik, ten najniższego szczebla, a jest najwięcej (konsultantów) jest od robienia ( i kropka), ale nie kariery. I broń boże od myślenia. Jeśli macie zapał, energie, pomysły, jesteście kreatywni i chcecie się tym dzielić, rozwijać, szkolić to firmę tą omijajcie szerokim łukiem. Jeśli natomiast chcecie harować jak woły, nie macie rodziny lub nie planujecie jej mieć, albo po prostu macie ją gdzieś, lubicie prace społeczne i pomnażanie dobrobytu prezesów i managerów, to tak, ta firma jest dla was:-) Do 30 lipca (bo na tyle jest działalność oraz YARIS a dostawy w sierpniu) można sporo zarobić na mydleniu oczu w szkołach i obietnicach często bez pokrycia a we IX zostaje infolinia jednak siano za sprzedaż zgarnie były wówczas doradca edukacyjny.
9
Zostaw swoją opinię o Wydawnictwo Nowa Era - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wydawnictwo Nowa Era