brak logo

Geco

Kraków

Opinie o Geco

były pracownik Geco 2010-05-11 10:05:28
Witam, oczywiście podpisuje się dwoma rękami pod tym co jest napisane wyżej.
Miałem okazje pracować na kilku działach tej firmy, gdyż pracownicy są "rzucani" z działu na dział jak śmieci.
Swoją "karierę" rozpoczyna się zazwyczaj od spotkania z Kierownikiem, który zupełnie nie ma pojęcia co się dzieje w firmie i co się w niej produkuje...
Następnie idziesz na dany dział.
Jeśli dostaniesz przydział na kable, to lepiej od razu złóż wypowiedzenie.
Brygadziści(usunięte przez administratora)do tego stopnia że każde złe spojrzenie w ich strone jest zgłaszane do dwóch panów z działu OiZP(Organizacja i Zarządzanie Produkcją) chociaż też nie mają o tym pojęcia, gdyż są dni że nie ma co robić(ale oczywiście ani Kierownik ani OiZP nie przyjmują tego do wiadomości wiec trzeba sie krecic, sprzątać, myć podłogi, okna itp bo gdyby ktoś zobaczył że siedzisz, chociaż nie ma pracy zapomnij o premii przez pare miesięcy.
Standardowa premia wynosi 5%, jeśli chociaż raz zrobisz cokolwiek źle zapomnij i zaprzyjaźnij się z 0% premii.
Dział montaż lutowany to chyba najbardziej wykorzystywany dział do prac społecznych.
Mycie podłogi,parapetów i stanowisk jest na porządku dziennym.
Pracują tam ludzie bardzo mili, którzy dzielą się na 3 grupy :
1)donosiciele - i takim jest dobrze
2)ludzie w wieku po produkcyjnym, którzy nie znajdą już pracy
3)ludzie, których druga połowa dobrze zarabia

Geco przyjmuje przede wszystkim młode osoby, które są tanią siłą roboczą i twierdzi że da sie ich zastraszyć.
W tym momencie młodzi sie wykruszają, więc na pewno niedługo bedą nabory.
Nie polecam nikomu.
Pieniędzy tam się nie zarobi a atmosfera pracy wręcz masakryczna.
Trzeba albo wejść w układy albo się jest wykorzystywanym do ostatnich dni.
Dział testów o którym też warto wspomnieć składa się z kilku chłopaków, którzy przez swojego przełożonego zmuszani są wręcz do donoszenia na inne działy.
Dział montaż końcowy to chyba najlepszy dział w tej firmie.
Tam praca jest może nie lekka, ale w miare stabilna.
Jeśli masz jakiekolwiek ambicje to nawet nie próbuj sił w Geco.
Na koniec wspomne jeszcze o ludziach z produkcji, którym w wiekszości nie można nic zarzucić.
Bardzo miłe Panie oraz Brygadzistki z montażu to chyba jedyne to trzymało mnie tak długo w Geco...
George & Mim 2010-05-11 10:24:48
Witam :)

Moja opinia może nie będzie różnić znaczno od poprzednich jednak moge się podpisać pod tym bez dwóch rąk nawet.
Swoją jakże chwalebną przygode w tejże firmi która "zna się" na produkcji ropoczynałem w tamtym roku.Jak łatwo się domyślić już nie pracuje gdyż jak pisali moi poprzednicy aby tam pracować trzeba mieć nerwy ze stali , byc przebiegłym i miec na wszysto....:)

Kierownictwo tj.słynny dział OiZP zna się tak na organizacji pracy w tej firmie jak ja na byciu prezydentem Bankqu :) Wykorzystywanie pracownika jest tam do granic możliwosći : mycie okien , podłóg itp.Jest w większości robione przez pracowników działu MON LUT gdyż najcześciej jest że na tym dziale są przestoje i nie ma co robić.Firma zamiast wysłać pracownika na urlop postojowy , można powiedzieć że nakazuje mu wykorzystanie urlopu wypoczynkowego...

I tak to właśnie wygląda , ludzie są (usunięte przez administratora) , wykorzystywani , przerzucani z działy na dział.Oczysiście nie ma co liczyć na jakieś adekwatne wynagrodzenie do wykonywanej pracy.W ciągu swojej pracy byłem na 4 działach w tej firmie a umowe podpisywałem na prace w jednym dziale także proszę się reszty domyslic...

Co do premii to obowiązuje zasada : " co zrobic zeby nie mieli premii w tym miesiacu".Mam tu na myśli że częśto jest tak iż cały miesiąc jest spokojny aż tu nagle pod koniec czy też na początku dział OiZP wynajde jakieś cudowne rzeczy za które obniza premie ( swoją drogą ciekawe czy można mieć też ujemne).

Kolejną ciekawą rzeczą jest czas wykonywanych zleceń.Chodzi o to że na każdą wykonywaną pracę jest ustalona tzw. "norma czasowa" którą trzeba wyrobić , niezależnie od jakości wykonywanej pracy.Wg Kierownika wszystko można zrobić najszybciej i najdokładniej co rzecz jasna jest idiotyzmem.

Co do ludzi z produkcji tam pracujacych : bardzo mili , naprawdę pomocni , życzliwi > pisze o pracowniakch swojego działu.Co do pozostałych to różnie..jedni donoszą by mieć wyższe premie , inni dla sportu :) Ogółem jeśli ktoś ma ambicje i chce się czegoś dorobic w życiu to odradzam.Utrzymanie rodzinny z tej pensji jest nie możliwe (chyba że mamy bogatą drugą połówkę :) ).

Naprwdę szkoda pracujących tam ludzi bo za taką pracę co tam wykonują to powinni być o niebo lepiej traktowani.Nie koniecznie może większe pensje dawać ale człowieka zawsze należy szanować i traktować z zachowaniem jakichkolwiek zasad człowieczeństwa.

Pozdrawiam

George & Mim
Były pracownik 2010-05-12 20:39:31
Witam

Ja dobrze wspominam tam pracę. Oczywiście jeśli człowiek chciał pracować, a nie obijać się. Była duża kontrola pracownika - ale z perspektywy czasu oceniam to pozytywnie. Wiele osob jednak narzeka (to takie typowe), ze cele sa caly czas podwyzszane. Ale nie czarujmy sie - pracodawca placi za 8 godzin pracy a nie za kiwanie sie na stolku i nigdzie nie będzie inaczej. To nie jest praca zadaniowa tylko normalny etat. Jak widze porownanie do obozu pracy... smiech na sali. Waruki o niebo lepsze, niż w Mydlnikach czy na Zarzeczu. A co do OiZP - no cóż... Było wiele trudnych sytuacji... wszędzie zdarzają się "czarne owce" :). Pozdrawiam całą produkcję - ludzie bardzo OK. Z częścią biurowa nie miałem zbyt dużo kontaktu, więc nie znam, ale kadrowa spoko - w razie potrzeby zawsze pomogla. Pzdr.
anty były pracownik geco 2010-05-14 17:49:56
Heh, 1 pozytywna opinia na tle wszystkich pozostałych zły?
Ehh, wygląda mi to na robote brygadzisty kabli, bądz też samego kierownictwa...
Niepolecam nikomu, chyba że mierzycie ze stoperem w ręce ile wyginacie i lutujecie 1 rezystorek, bo tam jest wszystko przeliczane na sekundy, bo nawet na czas nie można tego nazwać.
Odradzam w 100%
Wystarczy przejechać się pod firmę i po 15 porozmawiać z kimś z produkcji... ;)
xxx 2010-05-14 22:00:31
Pozdrowienia dla kierownika OIZP ;)
rencista o suchym chlebie ,sie dorobiłem 2010-05-16 11:47:09
dzień dobry
hm ,temat GECO-temat rzeka ,
wiele można by tu pisać , o wielu nieprawidłowości istniejących w firmie,
pytanie komu na tym zależy by tak to wyglądalo?
odpowiedz jest prosta, słabemu kierownictwu firmy pod nazwą- OiZP ,
wspieranemu przez dorażnych lub stałych donosicieli ,
działających niczym Kmicic w "POTOPIE"wspierając Radziwiłów
-przy ich fortunie (oizp) liczą ze i ich fortuna urośnie -
w istniejącym haosie mogą(oizp) dowolną osobe zrobić odpowiedzialną dowolnej nieprawidłowej sytuacji , a o cóz innego może chodzić przełożonemu ,
sam jest niewinny, premi nie przyzna , o podwyżce zapomnijcie ,
przykłady można mnożyć ,
jedyne co super działa i warto pochwalić to "rozgłośnia zakładowa" -prowadzona przez personel sprzątający ,



ulte 2010-05-16 20:26:05
Do "bylego pracownika": skoro bylo ci tak fajnie to czemu juz nie pracujesz?
Obiektywny 2010-05-21 21:24:21
Firma porażka zero szansy na awans ludzie z produkcji maja osobny parking na błocie, ponieważ firma jest bardzo biedna i tylko "elita" może parkować pod budynkiem :) jak nie stać kogoś na parking dla wszystkich to nie lepiej sprzedawać precle?
robol 2010-05-23 21:19:20
Przepracowane kilka lat w tej firmie i krótkie podsumowanie:
- możliwości rozwoju - w zasadzie żadne, ktoś kiedyś powiedział że jedyne co tam się rozwija to papier toaletowy w WC (a czasem go brakowało:))
- wynagrodzenie - patrz wypowiedzi poprzedników
- atmosfera pracy - uczą Cię zasady "człowiek człowiekowi wilkiem", sztucznie stwarza się i podtrzymuje bariery między ludźmi z różnych działów
- kierownictwo - maskowanie nieudolności osób zarządzających, zrzucanie winy na podwładnych, każdy uważa się za dyrektora
- współpracownicy - dużo ludzi naprawdę wartościowych odeszło, wiele osób bardzo mile wspominam. Jednych praca w takich warunkach jednoczyła, a drugich dzieliła.
Pozdrawiam
Super firma 2010-05-31 19:11:19
Witam na wstępie chciałbym wyrazić wielkie wyrazy podziękowania za możliwość pracy w tej firmie. Szczególe wyrazy podziękowania składam kierownikowi zajmującemu się produkcją był On moim mentorem i przewodnikiem, człowiekiem fascynującym się elektroniką i wspaniale zarządzającym cała firmą niejednokrotnie udowadniał mi że moja wiedza z zakresu elektroniki jest bardzo mała. Zawsze mogłem liczyć na konkretną odpowiedz z zakresu elektroniki. Wspaniały fachowiec i menadżer. Zdobyte tam doświadczenie uważam za bezcenne. Jeszcze raz przesyłam wielkie wyrazy podziękowań.

P.S. Oczywiście pozdrawiam również dział OZIP który rozumie ludzie problemy i jest ogniwem łączącym zwykłych pracowników takich jak ja z kierownictwem dziękuje za cierpliwość i okazaną mi pomoc.
wspaniała firma cd 2010-06-01 14:26:26
Oczywiście wypowiedz powyżej należy traktować dokładnie na odwrót :D

ps. zanim ktoś pojedzie na rozmowe polecam porozmawiać z kimś na przerwie koło 10:45 ;)
gecownik 2010-06-13 23:21:58
Firma, której kierownik produkcji nie wie co jest produkowane i jedyne czym w przypływie energii się zajmuje to utrudnianiem życia pracownikom przez montowanie kolejnych zamków do drzwi i pomysłami racjonalizatorskimi. I chyba sam już nie wie co zrobić żeby dniówka zleciała. OZIP robi co może ,ale ze względu na brak kwalifikacji i doświadczenia ich decyzje wprowadzają chaos.Niestety zarządzający firmą nawet w połowie nie wiedzą, co się w niej dzieje i jakie błędy popełniane są przez kierownictwo. Częsty brak części powoduje przestoje na montażu, a w konsekwencji nadrabianie straconego czasu w soboty. Brak doświadczonego działu kontroli jakości(kontrola jakości tylko z nazwy) i testowania powoduje niską jakość produktów. Firma ma chyba dużo pieniędzy skoro stać ją na wypłacanie pensji handlowcom którzy nic nie sprzedają, ale potrafią we czterech myć auto przez parę godzin. Duża rotacja pracowników produkcyjnych powoduje tylko stratę czasu na ich szkolenie. Pracownicy przyjmowani w okresie letnim, mogą się liczyć z tym, że będą[usunięte przez administratora]przez kilka miesięcy a w końcu, kiedy się ich wyszkoli w okresie zimowym i tak zostaną zwolnieni.O planowaniu urlopu można tylko pomarzyć, nie wiadomo czy się dostanie i kiedy.Ogólnie to polecam tylko jeśli ktoś chce pracować w firmie gdzie wszystko jest tylko na niby…pensja też.
ha,ha! 2010-09-23 19:25:16
pozdro dla klejar ;) dla najlepszego działu, który wie co to ciężka praca,nie to co na kablach. HA,HA!
utah 2010-10-05 19:35:44
Firma która specjalizuje się w [usunięte przez administratora] pracownika. Zarobki najniższe z możliwych a przy calkowitym oddaniu firmie najniższe z możliwych + 5% premi
anonim 2011-08-27 13:29:41
Praca jak praca, nic nadzwyczajnego. Zarobki jedne z najniższych z jakimi się spotkałem. Firma stawia na ciągłą rotację pracowników, gdyż kierownictwa i zarządu nie interesuje, że pracownikom jest źle i prędzej czy później znajdą coś lepszego. Firma nie przewiduje żadnych podwyżek ale utrzymuje darmozjadów którzy nic nie robią. Zła organizacja pracy, w tygodniu niema co robić, a w weekendy trzeba zasuwać. Gdzie prezes ma oczy? hmmm... Nie widzę rozwoju tej firmy. Ogólnie nie polecam, zresztą itak już chętnych na prace niema.
1
potencjalny pracownik 2012-10-14 12:24:23
Firma cagle się ogłasza, że poszukuje ludzi. Czyżby się tak rozwijała ? Nie sądze. Może dlatego, że ludzie uciekają stąd? Opinie napisane powyżej nie stawiaja firmy w zbyt dobrym świetle. W sumie miałem składać aplikację, ale nie zrobie tego po przeczytaniu opinii. Kryzys szaleje pracowników brak. Takie absurdy tylko w POlsce.
1
nick 2012-12-10 10:06:32
dziadostwo a nie firma
3
Arkady 2013-01-02 17:38:17
Pracowałem w GECO prawie półtora roku i zrezygnowałem tylko dlatego że wyjeżdżam z kraju. Podobało mi się, atmosfera była OK, jak ktoś przyszedł do pracy pracować to na pewno się tam odnajdzie, bumelantom może być ciężko. Firma traktowała mnie zawsze uczciwie.
1
do Arkady 2013-01-02 19:17:48
a ile tam zarabiałeś człowieku? przyznaj się tylko szczerze, podaj konkretną kwotę...
q 2013-01-24 15:37:57
1028 zł netto za 172 godziny
myron 2013-01-30 15:51:01
Jakiś czas temu byłem na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie na stanowisko elektronika do spraw testów. Zaoferowana stawka to 11zł/brutto na godzine co w przeliczeniu daje jakies 1300 zł w skali miesiaca...porażka.
1
Error001 2013-02-09 08:51:24
Pracowałem w tej "firmie" 3 miesiące nie polecam zarobki to jakaś komedia nie opłaca sie nawet wstawać podziwiam ludzi pracujących tam po parę lat, uciekłem przy pierwszej nadarzającej się okazji.
1
Gorg 2013-05-06 22:06:04
Witam,

Firma jak każda inna, warunki pracy dobre a nawet bardzo dobre, ze względu na to iż budynek jest nowy, zadbany i czysty pracuje się stosunkowo komfortowo. Zarobki niewygórowane no i ciężko o podwyżkę ile wynegocjujesz na początku za tyle będziesz robił gdyż o podwyżkach można raczej zapomniec. Chyba nie jest jednak aż tak źle, gdyż jest tam grupa ludzi, która pracuje już od wielu lat a przecież nikt ich tam na siłę nie trzyma. Trzon firmy stanowią elektronicy i chyba tylko oni są w stanie negocjowac swoje stawki. Sympatyczne szefostwo mocno nakierowane na rozwój no i wiecznie skonfliktowany OIZP. Ten dział jest całkiem oddzielnym tematem tej firmy ale kierownicy zmiany są niepodważalnym dowodem, że można się tam jednak rozwinąc no i awansowac, Firma posiada jeden slaby punkt ale to pozostawię bez komentarza...

Pozdrawiam
4
rozbawiony 2013-06-02 17:59:15
Doświadczenie mówi jedno: robota w tej firmie to taka dziecinada. Wszyscy niczym dzieci w piaskownicy wyrywają sobie zabawki by udawać, że coś robią a tak na prawdę nic się nie dzieje :) Pewnie gdyby dzień dziecka wypadłby w dniu roboczym każdy dostałby po pączku ;)
1
rozbawiony 2013-07-21 17:26:41
Na początek umowa na 3 miesiące stawka 9 zł brutto, później bez zmian... Pracując tak jak ja 5 lat dostaniesz max 10 zł brutto :)
2
rozbawiony 2013-07-27 17:11:57
Tak, dostaniesz umowę na rok, klejną na rok, a później na stałe.
Jak nie będziesz spożywać alkoholu w pracy to Cie nie wyrzucą.
Zależy im przecież na taniej sile roboczej...
1
rozbawiony 2013-09-10 19:17:53
To zależy czy chcesz pracować na montarzu czy w biurach...
Na montarzu od 6:45 do 14:45, w biurach od 8 do 16.
Nadgodziny są w soboty jak jest duzo roboty. jak cie potrzebuja to za toba chodza a jak nie to maja cie gleboko w [usunięte przez administratora]
ha! 2013-09-17 12:28:13
to niezła firma, co trzyma niepotrzebnych pracowników i jeszcze im płaci!
1
nowy 2013-09-27 20:46:03
Czyżby zmiana formy ogłoszenia na pracuj.pl świadczyła o tym, że do G_CO nie chce już przyjść ? Przecież to taka prężna i rozwojowa "fabryka". Buhahahha
zbyniu 2014-01-25 18:45:59
Bedom płyty bedzie piniondz :)
1
bary 2014-04-02 11:14:49
Mnie zastanawia aktualność tych ofert pracy w Geco, bo sa na stronie od zeszłego roku, cos mi sie wydaje, że dawno kogoś powinni juz znaleźć.
loka 2014-04-06 13:17:13
wiele firm robi tak, że wstawia oferty pracy a potem zapomina o nich całkowicie. Zadzwoń do nich i zapytaj o aktualność
Gondor 2014-04-07 21:03:53
Hejka potrzebuje info kto jeszcze został w Geco ( moze na maila) najbardziej chciałbym wiedziec o Serwis i SMD
baltek 2014-04-16 22:21:02
Jak wygląda praca w biurze konstrukcyjnym jako konstruktor? jaka atmosfera i zarobki?
dziękuję za odpowiedź
pozdrawiam
sandro 2014-05-30 16:21:20
Może za mało doprecyzowałem, chodziło mi o Elektronika w dziale wdrożeń, ktokolwiek wie coś na ten temat?
1
wiktor 2014-06-02 18:15:15
popieram pytanie, też interesuje mnie dział wdrożeń, mm nadzieje, ze ktoś ma aktualne informacje na ten temat, z góry dzięki za odpowiedz! :)
rozbawiony do łes 2014-06-03 21:47:55
Czy chciałbyś, aby Twoja Kobieta była szczęśliwa, a Twoje życie rodzinne ukojeniem dla skołatanych nerwów?
Czy chciałabyś aby Twój Mężczyzna Cię rozpieszczał i miał czas tylko dla Ciebie?
Nie ma sensu marnować życia na kasie w supermarkecie! Przyślij swoją ukochaną „drugą połówkę” do nas! W GECO czeka na nią stanowisko
Montera układów elektronicznych
Region: małopolskie
Miejsce pracy: Cholerzyn (pow. krakowski)
Nr referencyjny 8/2014


Jeśli zaś jesteś singlem, przyjdź sam. Dla nas będziesz równie atrakcyjny, a Twoje życie zmieni się na lepsze!
1
smerf maruda 2014-06-12 21:56:45
Elektronik w dziale serwisu- będziesz naprawiał uszkodzone sterowniki które wróciły na gwarancji.

Elektronik w dziale testów- Będziesz testował i ewentualnie naprawiał sterowniki które dopiero co zostały wyprodukowane. Taka kontrola jakości.


Elektronik w dziale wdrożeń. Będziesz testował prototypowe sterowniki które jeszcze nie trafiły do produkcji i robił do nich testery. Więc żyłka majsterkowicza jak najbardziej wskazana.

Konstruktor elektronik- Będziesz projektował nowe sterowniki.

Atmosfera w pracy jak najbardziej OK. Większość ludzi uprzejmych i życzliwych.
2
GG 2014-07-25 11:51:59
Obecnie poszukują magazyniera niby wszystko fajnie bo praca po 8h na dwie zmiany ale na początek tylko najniższa krajowa a po okresie próbnym 13,5/h brutto plus premia od 5-25 % ..tylko pytanie czy te 25 jest osiągalner, niby nie jest żle ale fajerwerków tez nie ma..
2
maniek 2014-08-07 05:33:57
czy to nie jest tak, że narzekacie mimo tego, że zarobki nie są niskie, bo Polacy tak mają, że lubią narzekać? byłem na rozmowie, było bardzo miło i przyjemnie, ale mimo wszystko mam pytanie do was - czy nie jest tak, że firma po okresie próbnym zwalnia pracowników? czy te premie 25 proc. są osiągalne? jaka jest atmosfera w pracy? będę wdzięczny za opinie. pozdrawiam
hm 2014-08-19 22:39:17
skoro byłeś tylko na rozmowie , czy możesz coś wiedzieć faktycznie o zarobkach? ogólnie firma w temacie zarobków przyjęła standardy chińskie , " na miskę ryżu dziennie"
3
guzik 2015-02-16 01:44:55
to trafialiście póki co na naprawdę dziwne oferty pracy. Ja idąc do Geco czy innych firm, zawsze na pierwszym etapie rozmowy kwalifikacyjnej otrzymywałem informacje na temat pieniędzy które w firmie można zarobić. Oczywiście często są to grosze toteż nie dziwie się że trafialiście na takie które chciały to ukryć jak najdłużej
2
Poszukujący 2015-03-04 09:51:37
WITAM, czy ktoś może wypowiedzieć sie o pracy w biurze konkretnie w księgowości jaka panuje tam atmosfera, zarobki czy są możliwości rozwoju
wujek 2015-09-03 21:37:04
W biurze piją kawę za darmo, nie to co na produkcji.
3
Były pracownik 2016-01-04 10:54:33
Witam. Jestem były pracownikiem tej firmy. Jeśli chodzi o prace (ja pracowałem na produkcji) to ogólnie monotonia, ludzie ci co najniżej na stanowiskach w porządku natomiast jeśli chodzi i kierownika OiZP to nadąsany kiero którego o wolne trzeba się prosić i z wielką łaska nie zawsze wyraża zgodę. Jeśli chodzi o kierownika wyżej to w momencie rozmowy po okresie próbnym na wiadomość że nie chcę już dalej u nich pracować to tak jak bym mu nie wiem co zrobił bo jak to ja mogę się zwolnić a nie on mnie, nawet nie usłyszałem do widzenia tylko wyszedł. Jeśli chodzi o zarobki to szału nie mam na początek najniższa po okresie próbnym +5%, jeśli nie mam nadgodzin to trochę ciężko, nadgodziny 100% płatne. Księgowa bardzo miła i pomocna. System dwu zminowy 6/14 14/22
2
Takie życie 2016-08-12 12:06:01
Szkoda, był bardzo pomocnym kolegą, załatwiał sprawy znacznie, znacznie szybciej niż Artur.
Tak że jak widać nie warto być za fajnym :(
7
życzliwy 2016-08-14 07:41:30
Praca bardzo słabo płatna i socjale beznadziejne- nie polecam nikomu. Lepiej szukać cierpliwie dalej innej pracy
7
Pracownik 2016-10-04 16:33:56
Ukraina już tam pracuje
2
brk_nck 2016-10-07 21:23:26
Radze uwazac co sie pisze w sieci i na kogo. Nie ma czegos takiego jak anonimowosc. Kazdego mozna wysledzic, a za niektore komentarze mozna miec problemy albo sprawic problemy tym ktorzy jeszcze pracuja. Zreszta moim zdaniem kikka ostatnich komentarzy zakrawa o jakas hiperbolizacje wszystkiego co sie dzieje w firmie.
Polecam komentowanie na spokojnie. Tak aby nie robic sobie i innym krzywdy.
4
były pracownik 2016-10-27 12:00:35
Praca w tej firmie to porażka lepiej być na bezrobociu jak tam pracować ci kierownicy to jakieś chore na głowę
3
Zostaw swoją opinię o Geco - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geco