brak logo

wratislavia cars

Wrocław

Opinie o wratislavia cars

Kwiatuszek 2013-06-21 22:50:05
Mizerne. Grosze. Płacili w ratach albo wcale. U każdego różnie to wyglądało. Większość musiała się upominać , prosić.Nie mniej jednak nikt nie widział całej swojej pensji. Każdy był już zniechęcony pracą , atomsferą, i stałymi obietnicami że będzie lepiej. Nie wiem jak było dalej w firmie bo nie siedzialam tam do samego końca .Ale nie podobało mi się że w dalszym ciągu były przyjęcia-ogłoszenia na gumtree. Jak i tak większość robiła prawdę mówiąc charytatywnie.
Kwiatszek 2013-06-23 14:47:55
Jeszcze jakieś pytania?
anonim 2013-06-23 23:43:16
Ja nie wiedziałem że pracowałem w Torniu. Vratislavia Cars Toruń opinie... Jaki Toruń? Z Wrocławia zrobili Toruń...
Kwiatuszek 2013-07-12 22:56:44
No i idź teraz tu gdzieś do pracy , oj to prawda trzeba wcześniej odpowiednio sprawdzać i pytać ludzi Bo inaczej można ładnie dać się nabić w butelkę.
Kwiatuszek 2013-07-13 22:24:12
Jedni drugich chcą nabijać w butelkę. Podobnie jak w miłośći mają żony dzieci a na badoo i na fotce siedzą. I czy to nie jest nabijanie w butelkę? Gdzie tu uczciwość? albo sprawiedliwość? A potem taki powie ale ja Ciebie nie znam tak jak przy wypłacie czy przy innych relacjach damsko-męskich. Czasem zastanawia mnie jak to możlwe że żyjemy w takim zakłamanym świecie, Dyspozytorki bez umów? bez wypłat? albo traktowane kobiet jak jakiś handel wymienny "nie ta ale będzie następna"pościemniam a co tam.. A potem taki wchodzi na opienie stalbud i udaje że jest pracownikiem i zadaje pytania jak się pracuje w stalbud.
Kwiatuszek 2013-07-14 11:45:23
Na rynku pozostaną Ci, którzy zdołają przyciągnąć klientów zarówno ofertą jak i poziomem obsługi klienta. W branży, która jest coraz bardziej konkurencyjna to właśnie kontakty z klientami mogą decydować o sukcesie.
Kwiatuszek 2013-07-14 13:23:05
Ja myślę że powienien otworzyć firmę Vratislavie Cars z tą samą załogą ale na nieco innych zasadach, warunkach . Są ogromne szanse że firma powali rynek ogromną ilośćią zleceń i to nie żart!. Całe życie ludzie uczą się na błędach.Klienci jak i również pracownicy w pewnym stopniu zrozumieli charakter oraz ryzyko związane z prowadzeniem działalnośći gospodarczej w naszym społeczeństwie.
Kwiatuszek 2013-07-14 13:38:24
Wiesz wszystko jest możliwe:)
Kwiatuszek 2013-07-14 21:27:47
A kiedy warto zmienić nazwę firmy? wtedy jak zrobi się prze kret , czyli jedna upada a druga pod nowa nazwą powstaje , albo jak dostaje się ulgi podatkowe dla firmy na określony czas to po wygaśnięciu czasu ulgowego , zmienia się nazwę i dalej ma się ulgę.
Kwiatuszek 2013-07-17 22:08:45
A pracowałeś Janie jako kierowca taxi?
Kwiatuszek 2013-07-17 22:53:02
Dla zainteresowanych ; Jeżeli spółka zoo upadnie to niespłacone zobowiązania przechodzą na zarząd i jego członków. Lecz żeby tak było trzeba iść do sądu gospodarczego o zmianę wyroków spółki na odpowiedzialność członków zarządu.
ksenia 2013-08-19 09:36:25
Nie ma tej firmy, i nikt w niej już nie pracuje.
Kwiatuszek 2013-08-19 21:08:23
Bo Wszyscy byli niegrzeczni:) Same łobuzy:)
Kwiatuszek 2013-08-19 22:09:45
Nie ,nie otworzył. Jeszcze Nie:)
Kwiatuszek 2013-08-19 22:16:28
podmiot aktywny ale *13 i *14 czyli likwidacja i upadłość ;/
Kwiatuszek 2013-08-25 13:52:22
anonim - 2013-08-24 09:12:33

Cześć to prawda o tej likwidacji naprawdę co teraz będzie coś innego czy ta sama branża co z ludzmi sie stało co pracowali we wratislavii
Hej, hej no czekamy aż Prezes otworzy ;p Ludziska mają się dobrze działają na innych frontach.
Kwiatuszek 2013-08-25 18:41:09
Odeszły :) dobre , wieloletnią pracę :) słuchaj nie ma żadnych pięniedzy - Ja ich nawet nie chce. Nawet jak te wszystkie odsetki narosły do magicznie wysokich kwot.
Kwiatuszek 2013-08-26 06:26:40
I jeszcze jedno pieniądze szczęścia nie dają jedynie strasznie utrudniają ludziom życie.
anonim 2013-08-27 22:18:16
A więc tak po paru miesiącach pracy wypłata za miesiące ; i tu kwoty u różnych ; 600zł , 400zł, 800zł, 500zł ,200.-podkreślam po paru miesiącach ! czyli raz że nie terminowo to i w takich mizernych kwotach U niektórych podobno było rzuceniem pięniedzmi prawie że w twarz..
anonim 2013-08-28 21:57:30
Ale nikt nie siedzi w tej firmie ani też nie pracuje. Zrozum firmy nie ma. Więc po co zgrywasz się tutaj na forum? i zadajesz pytania ? Daj już spokój ludziom , już dość każdy przeszedł. Albo jesteś Prezesem albo jakimś chyba jego kumplem. Pisanie o tym że chcesz wysłać swoje cv? O co ci chodzi?Po co te pytania?
anonim 2013-08-28 22:03:05
A to że siedzieli w firmie to tylko i wyłącznie dlatego że każdy był pewny że będą te wyplaty i że sytuacja się poprawi na lepiej.
anonim 2013-09-02 21:59:34
No ba! jasne że tak
2013-09-23 21:51:52
nie
2013-09-24 10:27:03
a co ma kroić się nowego?
2013-09-24 14:51:39
kolegów chcesz ściągać do roboty?
zxc 2014-06-18 17:49:17
Firma Vratislavia Cars ma postępowanie adminisracyjne.
ciekawy 2014-06-18 19:52:33
a gdzie to nasz Kwiatuszek bywa teraz?
zxc 2014-06-18 22:29:22
podobno w Londynie
kw 2014-06-19 13:07:50
A po co ci wiedzieć gdzie jest Kwiatuszek?
Kwiatuszek 2014-07-11 14:55:11
Ty lepiej zajmij się swoimi dzićmi rozwodniku.
jajo 2014-10-12 11:48:34
To powodzenia
koko 2014-10-15 19:24:07
To zadzwon i sie zapytaj? Kto pyta nie bladzi.
pik 2014-10-21 23:35:10
I co dzwoniles do normalnych? I co powiedzieli? Jaka umowa? Zarobki? Kiedy wyplaty?
pytanie 2014-11-05 00:34:44
Czemu w krs sa podane bledne adresy? Plac Solny w Inter Finanse? Komornicy mowia ze to sciema z tym Solnym...
odp 2014-11-19 20:11:54
No to czemu komornicy mowia ze nie ma takiego adresu??? Sama tam sie przejde i autentycznie sprawdze. Jesli komornicy tak pracuja w polsce no to mozna czekac w nieskonczonosc. Mimo wszystko dziekuje Tobie bo mnie twoj post zmotywowal do kolejnej wycieczki po Wroclawiu w celu sprawdzenia wiarygodnosci panstwowej.
i 2015-07-25 21:38:06
Na Placu Solnym ich nie ma
Weronika 2015-08-20 21:23:05
A o jaka robote chcesz sie starac? Co dokladnie chcesz robic? Jakie wymagania?
aaa 2015-09-22 00:04:53
No Ciekawe....
Weronika 2015-10-21 11:25:17
To nie jest firma godna uwagi i poswiecenia. Z taxi byly same koszmary i jeszcze problemy.Dodatkowo doradztwo finansowe co jest jeszcze bardziej smieszne przy tylu zaleglych pensjach i pustych kontach! W maliny wpuszczaja! Uciekac !
Weronika 2015-12-01 23:29:58
Nikt nikogo nie oskarża tylko stwierdza fakty. Dla Ciebie @@@@@@ rami,Maciek,malinówka czy jak się nazywasz. Swoją drogą to Ty dziś od rana cały czas mnie zaczepiałeś że jakaś szczupła dziewczyna nie zapłaciła Tobie za kurs? Czy te gluche sygnały to też twoja sprawka?
Weronika 2015-12-11 22:02:43
Dajcie znać jak wskoczą nowe oferty :)
Weronika 2015-12-26 20:58:14
Dawajcie do drb do Janka praca pewna i bardzoooooo dobrze płatna! Właśnie czekam na jego wykonanie na fb piosenki bo teraz jego kolej :) No to Janek jedziemy jedziemy pełną parą !!! Przez te oczy zielone zielone oszalałem ... hi hi Czekam ! :)
Weronika 2015-12-27 00:08:01
Kibic z sercem pomagamy Oli czyli wyzwanie fanów.
Weronika 2015-12-28 11:22:03
Ok robię poprawke Janek drb łapię to nie praca tylko styl życia :) Nominowanych do $piewania sporo :)
Weronika 2015-12-29 00:21:04
Parę lat wstecz gra w monopol wyglądała następująco ja z jednym domkiem a Janek z 10 domkami:) Polecam drb bo chłopaki od bardzo młodego wieku już w samych grach mieli bardzo wiele. Ze mnie zaś się śmieli że w kieszeni chowam banknoty i ukradkiem kupuje dom:)
Weronika 2016-01-02 10:17:01
Myślę że o zarobki należałoby zapytać dyrektora. Choć jestem przekonana że zależą one głównie od nas samych.
Weronika 2016-01-04 23:15:54
Tyci tyci co to za nick ?
Weronika 2016-01-07 14:53:36
Od kiedy to praca w drb jest pracą na akord? Zarobki zależą głównie od nas samych.I nie chodzi tu tylko o drb bo i mowa też o innych miejscach pracy.
Weronika 2016-01-07 14:58:10
Chyba ktoś tu nie rozumie ~ ...
nakg 2016-05-21 12:31:45
damian, obsługa klienta to chyba nie najlepszy wybór skoro nie są na tyle rozpoznawalną firmą jaką by mogli być. obiło mi się o uszy, że planują w jakiś sposób działalność swoją powiększyć, ale szczegółów nie znam. Wiadomo kto przeprowadza rekrutacje ?
Zostaw swoją opinię o wratislavia cars - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie wratislavia cars